Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-10, 08:53   #2671
miskowa
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość

O rany, przykro mi strasznie. Wygląda to strasznie nieciekawie, tzn ten kto to zrobił znał się na rzeczy Nie wiedziałam że zeskanowanie sygnału pilota jest w ogóle możliwe.. Kurde. Zgroza normalnie
Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Misku wpsółczuje... Ja też zawsze kładę do schowka, pewnie większość ludzi tak robi. Jednak musieli widzieć, że masz GPS.
Dobrze, że nie uszkodzili auta... chociaż tyle...
dobrze, że panelu do radia nie znaleźli i nie wzięli innych rzeczy, że nie zaglądali np. do bagażnika, mój GPS też był w schowku, zapakowany i niewidoczny
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 09:11   #2672
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nastepna mama

gratulejszyn
Cytat:

Diano GRTULUJE Super wiadomość
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
wiedziałam, już wtedy się ciebie pytałam, czy to ciąża.
Gratulacje kochana, super:j upi:
Dziękuję Pamiętam i właśnie wtedy się uśmiechęłam sama do siebie. Pomyślałam sobie, że masz niesamowitą intuicję, bo przecież napisałam to wtedy celowo bardzo bezosobowo - tak mi się wydaje

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A gratuluję!!!!!!!
Cytat:
Aaaaaaaaaaa!! GRATULACJE!!!! Który miesiąc? Tydzień temu byłas rozumiem na badaniach i się potwierdziło? Fantastycznie, nowa Dzidzia!
Dziękuję

Cytat:
ktoś prawdopodobnie zeskanował sygnał mojego pilota do auta lub otworzył samochód (który ma alarm nota bene) w jakiś sposób i ukradł mi GPS (schowanego w schowku, więc obstawiam, że byłam obserwowana)

Ło Matko, współczuję Pomiajm już fakt kradzieży, ale prawdopodobnie cały system alarmowy do wymiany? Bo jak zrobili to raz to zrobią i drugi? Więc to pewnie duży koszt?

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Diano gratulacje Dbaj o siebie i dzidzię
Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
GRATULUJĘ DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!
Dziękuję

I już odnośnie pytania Zary opowiadam: Bolał ne brzuch tak jak na okres, co zresztą nawet napisałam któregoś dnia na wizażu. Okresu nie dostałam... pierszego, drugiego ani trzeciego dnia...
Wybrałam się do lekarza, a ten zrobił mi USG i powiedział, że raczej ciąża, ale zarodek jest malutki 3,2mm (mam zdjęcie) i w tym momencie nie może mi jeszcze założyć karty ciąży, bo należy się upewnić. Wysłał mnie na badanie krwi pod kątem ciąży, wczoraj odebrałam wyniki: ok. 4-5 tydzień. W piątek wybieram się do niego na założenie tej karty i muszę zapytać o kilka rzeczy. Nie dam się zwariować, a jak czytam niektóre pomysły ciężarnych to padam...
Oczywistym jest, że nie wolno tytoniu, alkoholu.... Kawy, coli, red bulla itp
Ale dlaczego nie wolno czarnej mocnej herbaty, od której jestem uzależniona??? Dlaczego nie wolno ryżu? Orzeszków ziemnych (ponoć uczulenie jakieś )

Edit.: Oczywiście wcześniej zrobiłam test i ta druga kreseczka była słabo widoczna, ale była. Po dwóch dniach znów zrobiłam test, kreseczka już bardziej widoczna. Po wizycie u gina...eee.... znów zrobiłam test Nie wytrzymałam

Edytowane przez DianaM
Czas edycji: 2009-02-10 o 09:15
DianaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 09:16   #2673
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

Cześć dziewczyny

Diano, Nema wielkie gratulacje.

Miskowa bardzo mi przykro
Stary 2009-02-10, 09:17   #2674
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Dziękować
Stary 2009-02-10, 09:19   #2675
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Takiego kumpla dla mnie TŻ by nie przeżył . On ledwo może znieść, że 18-letni chłopak z pracy się ze mną kumpluje... I co najgorsze... Dzwoni do mnie czasami ... I do TŻ-a też . Chociaż w sumie już mu trochę przeszło i dzisiaj zapytał się:
TŻ: gadałaś dzisiaj z S.?
ja: nie, dzisiaj nie pracował, a co?
TŻ: aha, a już o kochanka dziewczyny zapytać się nie można?

.
POLAŁAM SIĘ.
Genialny TZ

Cytat:
o
włamali mi się dziś w nocy do auta
Jezuuu..biedne autko..to popsute to okradzione. Jakaś czarna seria.

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Zaraz się zabiorę za nadrabianie Was, ale najpierw chciałam coś napisać
Pamiętacie jak pisałam w tamtym tygodniu, że Wam o czymś powiem, ale najpierw się upewnię? To już mogę napisać:
Ciociami będziecie!!! JESTEM W CIĄŻY !!!
GRATULUJĘ
W koncu
Fajnie byc wizazową ciocią

Cytat:
Dzisiaj będzie dzień dobrych wiadomości! Ja właśnie na koncie dostrzegłam zaliczkę od pary z Warszawy, po spotkaniu miałam wielką nadzieję na to, że nas wezmą, bo świetni ludzie i co... udało się! W kwietniu mamy pierwszy ślub w sezonie!
Gratuluję.

Kurcze moja przyjaciołka poszukuje fotografa z powołania na slub 25 lipca.
Szuka i szuka i znaleźc nie może.
Aktualnie mieszka w Krakowie....a slub bedzie w Kielcach.
Może bym Was tak umówiła....jak myślisz?
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 09:20   #2676
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Diano, gratulacje!

Miskowa, bardzo mi przykro, że to Cię spotkało. dobrze, że nie ukradli wiekszej ilości rzeczy..

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 09:30   #2677
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Pamiętam i właśnie wtedy się uśmiechęłam sama do siebie. Pomyślałam sobie, że masz niesamowitą intuicję, bo przecież napisałam to wtedy celowo bardzo bezosobowo - tak mi się wydaje

Ło Matko, współczuję Pomiajm już fakt kradzieży, ale prawdopodobnie cały system alarmowy do wymiany? Bo jak zrobili to raz to zrobią i drugi? Więc to pewnie duży koszt?

I już odnośnie pytania Zary opowiadam: Bolał ne brzuch tak jak na okres, co zresztą nawet napisałam któregoś dnia na wizażu. Okresu nie dostałam... pierszego, drugiego ani trzeciego dnia...
Wybrałam się do lekarza, a ten zrobił mi USG i powiedział, że raczej ciąża, ale zarodek jest malutki 3,2mm (mam zdjęcie) i w tym momencie nie może mi jeszcze założyć karty ciąży, bo należy się upewnić. Wysłał mnie na badanie krwi pod kątem ciąży, wczoraj odebrałam wyniki: ok. 4-5 tydzień. W piątek wybieram się do niego na założenie tej karty i muszę zapytać o kilka rzeczy. Nie dam się zwariować, a jak czytam niektóre pomysły ciężarnych to padam...
Ale dlaczego nie wolno czarnej mocnej herbaty, od której jestem uzależniona??? Dlaczego nie wolno ryżu? Orzeszków ziemnych (ponoć uczulenie jakieś )

Edit.: Oczywiście wcześniej zrobiłam test i ta druga kreseczka była słabo widoczna, ale była. Po dwóch dniach znów zrobiłam test, kreseczka już bardziej widoczna. Po wizycie u gina...eee.... znów zrobiłam test Nie wytrzymałam
Pamiętam właśnie, że wtedy zignorowałaś mojego posta, więc tym bardziej byłam przekonana, że o to chodzi, ale nie chcesz zapeszać. Cieszę się, bo przecież staraliście się i dzidzię i czekaliście na nią

Cytat:
dzięki

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Jezuuu..biedne autko..to popsute to okradzione. Jakaś czarna seria.
no właśnie, nieszczęścia chodzą parami a nawet trójkami
Stary 2009-02-10, 09:32   #2678
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Gosiu, ale ja mogę jeść wiele rzeczy, między innymi schabowe, bo nie jestem na diecie odchudzającej, tylko zdrowotnej. Jestem na tej diecie właściwie prawie od samego początku, jak jestem z TŻ i to nie przez moje widzimisie, tylko ze względów zdrowotnych...To nie jest tak, że jestem wybredna...nie moge jeść po prostu niektórych produktów (głównie nabiał,cukier,cebula) i ona DOSKONALE wie co mi można a co nie...co więcej, siostra TŻ też jest na baaardzo podobnej diecie... a właściwie ma zaleconą taką dietę, ale ma ją w dooopie i żre wszystko... Ale do czego zmierzam? Do tego, że teściowa wie świetnie co mogę jeść...a jest tych rzeczy mnóstwo...nie tylko indyk mogę jeść wszystkie mięsa, jajka, ziemniaki, frytki, wszystkie warzywa... zupy..byleby nie były np. na śmietanie, czy sos bez śmietany...żadnego sera... Chyba nie aż tak ciężko coś wymyślić...

To ja już nie mam pomysłów (chyba pójście na łatwiznę )

Cytat:
Dzień dobry
Pamiętacie jak pisałam w tamtym tygodniu, że Wam o czymś powiem, ale najpierw się upewnię? To już mogę napisać:
Gratulacje !!!

Cytat:
Cześć

Gosiu Individualist używałam może 2 razy, bo ma go moja siostra. Nie jest zły, ale nie zachwycił mnie. Siostrze pasuje natomiast idealnie, dlatego kosmetyki najlepiej dobierać na zasadzie prób i błędów. Bo to co dobre dla jednego, niekoniecznie będzie pasowało drugiemu. Jednak zawsze mała rada się przyda

Zaro dzięki za odp. poczytam sobie później KWC, muszę się wkońcu na cos
To masz tak samo jak ja Nie zły, ale mógłby być lepszy

Cytat:
Dzisiaj będzie dzień dobrych wiadomości! Ja właśnie na koncie dostrzegłam zaliczkę od pary z Warszawy, po spotkaniu miałam wielką nadzieję na to, że nas wezmą, bo świetni ludzie i co... udało się! W kwietniu mamy pierwszy ślub w sezonie!
To super.Gratulacje

Cytat:
ktoś prawdopodobnie zeskanował sygnał mojego pilota do auta lub otworzył samochód (który ma alarm nota bene) w jakiś sposób i ukradł mi GPS (schowanego w schowku, więc obstawiam, że byłam obserwowana)
Co z tymi autami? jakiś pech.
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 09:35   #2679
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
GRATULUJĘ
W koncu
Fajnie byc wizazową ciocią
Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
Diano, gratulacje!

Miskowa, bardzo mi przykro, że to Cię spotkało. dobrze, że nie ukradli wiekszej ilości rzeczy..
Dziękować

Ale się powtarzam, co?

Właśnie wcinam wieeeeelkie kanapki, właściwie kanapy! I w ogóle zaczęłam dużo jeść (nadrobiłam wątek - i to tak odnośnie Madlen ) co jest raczej dziwne, bo ja w ogóle dużo jem. Rozmawiałam z siostrą, która ma 4 szt potmostwa i po ostatnim strasznie przytyła, bo właśnie jadła w ilościach hurtowych

Edit.: Gosiu:

Edytowane przez DianaM
Czas edycji: 2009-02-10 o 09:37
DianaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 09:49   #2680
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
Dzień dobry
Gratulacje

Dbaj o Was Trzyma mocno kicuki, zeby malenstwo zdrowo sie rozwijało

Diano...jesli mogę zapytać...Staraliście się czy tak po prostu sponatnicznie wyszło?

Taka dociekliwa jestem,bo jesli moja @ wreszcie sie zjawi,to za miesiac z małym hakiem moglibysmy zaczac starania ,i chcialabym wiedziec ile to moze trwac (chociaz zdaje sobie sprawe z tego,ze to u kazdego moze przebiegac inaczej)

U mnie mieszkanko juz ogarniete, tylko narazie spimy w duzym pokoju,bo sypialnia jeszcze nie dojechala
No i tej @ nie ma od zabiegu czyli od 22 grudnia. bylam u gina 3 tygodnie temu i kazal czekac,powiedzial,ze za pare dni powinna sie pojawic. I nie wiem co robic teraz. Umawiac sie na wizyte? Czy spróbowac przywolac @ jakimis domowymi sposobami?

Edytowane przez stokrotka_to_ja
Czas edycji: 2009-02-10 o 09:51
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 10:18   #2681
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
dobrze, że panelu do radia nie znaleźli i nie wzięli innych rzeczy, że nie zaglądali np. do bagażnika, mój GPS też był w schowku, zapakowany i niewidoczny
No faktycznie, chociaż tyle dobrze. A faktycznie, co teraz z systemem alarmowym? Pewnie wymiana rzeczywiście?

Cytat:
Pamiętam właśnie, że wtedy zignorowałaś mojego posta, więc tym bardziej byłam przekonana, że o to chodzi, ale nie chcesz zapeszać. Cieszę się, bo przecież staraliście się i dzidzię i czekaliście na nią
Jak przeczytałam tego Twojego posta to też pomyślałam że o dzidzię chodzi Ale sama bym na to nie wpadła

A jak z TŻ, pogadaliście?

Diano, a dobrego masz gina? Na pewno wszystko Ci powie i będziesz mogła dzwonić do niego o każdej porze Czarenj herbaty nie wolno? Eee no chyba bez przesady..
Też bym pewnie zrobiła tyle testów co Ty, nawet po wizycie
Stary 2009-02-10, 10:18   #2682
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, jakbym widziała zdjęcia tamtego... Po prostu Tyle że tego "mojego" nikt nie brał w obronę, wszyscy pisali mu jakie to super zdjęcia i w ogóle
Przykre...

Cytat:
Dostaniesz odszkodowanie?

Cytat:
Dzień dobry
Gratuluję!

Cytat:
Misku wpsółczuje... Ja też zawsze kładę do schowka, pewnie większość ludzi tak robi. Jednak musieli widzieć, że masz GPS.
Dobrze, że nie uszkodzili auta... chociaż tyle...
Ja zawsze biorę ze sobą. Podobno często obserwują i chowanie do schowka nic nie da...

Cytat:
Mocna herbata to tak jak kawa... A orzeszki ziemne strasznie uczulają. Oglądałam kiedyś program o tym... Gdy ktoś jest uczulowy to ma na prawdę przerąbane bo olejek archaidowy jest bardzo popularny w żywności, a często nie jest wypisany na opakowaniu. Lepiej nie jeść w ciąży.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 10:23   #2683
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Gratuluję też
Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
GRATULUJĘ DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!
Cytat:
Cześć dziewczyny

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Cześć
To super.Gratulacje
Ojej dziękuję, chociaż moja nowina to nic w porównaniu do Diany, ale również się cieszę
Stary 2009-02-10, 10:29   #2684
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
No faktycznie, chociaż tyle dobrze. A faktycznie, co teraz z systemem alarmowym? Pewnie wymiana rzeczywiście?

Jak przeczytałam tego Twojego posta to też pomyślałam że o dzidzię chodzi Ale sama bym na to nie wpadła

Alarm do wymiany to na pewno, więc oprócz kradzieży jeszcze wydatki

TŻ zabrał mnie wczoraj na kolację, ale byłam strasznie śpiąca i jakaś taka sflaczała, za dużo nie pogadaliśmy, bo nie wysiedzieliśmy za długo. Dla niego sprawa wyjaśniona, dla mnie do następnego razu, bo jakoś coraz ciężej mi uwierzyć, że on już zaraz dorośnie. Stwierdził, że ma sporego moralniaka, więc mnie to cieszy, że chociaż tyle

Cytat:
Przykre...

Dostaniesz odszkodowanie?

Gratuluję!
Ja zawsze biorę ze sobą. Podobno często obserwują i chowanie do schowka nic nie da...
Odszkodowanie? co ty. Ubezpieczony jest tylko samochód, więc nie ma szans, na odzyskanie też nie
robisz dobrze, że zabierasz, ja pewnie teraz też radio będę zabierać i na pewno będę bardziej uważać, szkoda, że po kradzieży dopiero
Stary 2009-02-10, 10:33   #2685
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Odszkodowanie? co ty. Ubezpieczony jest tylko samochód, więc nie ma szans, na odzyskanie też nie
robisz dobrze, że zabierasz, ja pewnie teraz też radio będę zabierać i na pewno będę bardziej uważać, szkoda, że po kradzieży dopiero
Hmm... Zapytałam bo mojej mamie 2 razy włamali się do auta i ukradli radio (ale to ponad 10 lat temu) i zawsze przyjeżdżali ci od ubezpieczeń, robili zdjęcia, oceniali szkody i mama dostawała odszkodowanie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-10, 10:36   #2686
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm... Zapytałam bo mojej mamie 2 razy włamali się do auta i ukradli radio (ale to ponad 10 lat temu) i zawsze przyjeżdżali ci od ubezpieczeń, robili zdjęcia, oceniali szkody i mama dostawała odszkodowanie.
\

w przypadku jeśli kradli chyba całe radio, bo przecież różne rzeczy w aucie można trzymać i one nie podlegają ubezpieczeniu a gps to raczej taka część ruchoma a nie składowa samochodu, tak mi się przynajmniej wydaje.
Albo włamywali się twojej mamie np. tłukąc szybę, wtedy są straty i stąd ubezpieczenie. Do mnie ktoś wszedł sobie normalnie przez drzwi, więc tak naprawdę nie ma żadnych śladów włamania (przynajmniej na pierwszy rzut oka)
Stary 2009-02-10, 10:47   #2687
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
\

w przypadku jeśli kradli chyba całe radio, bo przecież różne rzeczy w aucie można trzymać i one nie podlegają ubezpieczeniu a gps to raczej taka część ruchoma a nie składowa samochodu, tak mi się przynajmniej wydaje.
Albo włamywali się twojej mamie np. tłukąc szybę, wtedy są straty i stąd ubezpieczenie. Do mnie ktoś wszedł sobie normalnie przez drzwi, więc tak naprawdę nie ma żadnych śladów włamania (przynajmniej na pierwszy rzut oka)
Radio raczej też było częścią ruchomą. Po prostu zwykłe radio samochodowe które mama kupiła w sklepie i sobie zamontowała. To było jeszcze za czasów gdy nie wyjmowało się samego panelu tylko całe radio . U nas odginali uszczelkę przy szybie i jakimś drucikiem czy czymś takim i otwierali drzwi od środka. Też nie było śladów.
Stary 2009-02-10, 10:48   #2688
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Ojej dziękuję, chociaż moja nowina to nic w porównaniu do Diany, ale również się cieszę
Fakt, że dziś jakiś dzień nowin

Cytat:

Też tak zacznę robić... do torebki zawsze się jakoś zmieści. No ale ogólnie wydawaloby się że schowek to miejsce w miarę bezpieczne, nie na widoku przecież.
Kurczę, aż ciarki człowieka przechodzą. Rozumiem jeszcze, że komuś wybiją szybę jak zauważą gps na wierzchu.. Ale żeby się włamywać w taki zaawansowany sposób to już przesada

Cytat:
Mocna herbata to tak jak kawa... A orzeszki ziemne strasznie uczulają. Oglądałam kiedyś program o tym... Gdy ktoś jest uczulowy to ma na prawdę przerąbane bo olejek archaidowy jest bardzo popularny w żywności, a często nie jest wypisany na opakowaniu. Lepiej nie jeść w ciąży.
No tak, masz rację z tymi orzeszkami. A po ciąży co z herbatą? Też nie powinno się, jeśli się karmi?

Cytat:
Alarm do wymiany to na pewno, więc oprócz kradzieży jeszcze wydatki
Kurczę.. coś wszystkie mamy pecha ostatnio do aut, psują się i w ogóle, ale to już jest szczyt. Przykro mi strasznie

Cytat:
TŻ zabrał mnie wczoraj na kolację, ale byłam strasznie śpiąca i jakaś taka sflaczała, za dużo nie pogadaliśmy, bo nie wysiedzieliśmy za długo. Dla niego sprawa wyjaśniona, dla mnie do następnego razu, bo jakoś coraz ciężej mi uwierzyć, że on już zaraz dorośnie. Stwierdził, że ma sporego moralniaka, więc mnie to cieszy, że chociaż tyle

Na pewno ma, to że nie przyjechałaś w sobotę musiało go naprawdę skłonić do przemyśleń. I jestem pewna, że gdyby następnym razem planował coś takiego, to pomyśli dwa razy zanim się zdecyduje.

Cytat:
\

Też tak uważam, niestety
Stary 2009-02-10, 10:48   #2689
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Radio raczej też było częścią ruchomą. Po prostu zwykłe radio samochodowe które mama kupiła w sklepie i sobie zamontowała. To było jeszcze za czasów gdy nie wyjmowało się samego panelu tylko całe radio . U nas odginali uszczelkę przy szybie i jakimś drucikiem czy czymś takim i otwierali drzwi od środka. Też nie było śladów.
zorientuję się więc dziś dokładnie jak pójdę na policję, samochód jest ubezpieczony

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-10, 11:01   #2690
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Cytat:
Dzień dobry
DIANA!! Super, gratulacje Ale powiem Ci, że ja też się domyśliłam, że to ciąża, jak pisałaś jakiś czas temu Trzymaj się i dbaj o siebie

miskowa, przykro mi z powodu auta..ale dobrze,ze ukradli tylko GPS, a nie cały samochów...

nema, fajnie, że coś Wam ruszyło w kwestii własnego interesu Powodzenia

Dziewczyny, ja dziś za dużo z Wami nie pogadam, bo mam cały dzień spotkanie... teraz jest przerwa lanczowa, więc korzystam i piszę
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 11:24   #2691
pollynema
Zadomowienie

Cytat:

nema, fajnie, że coś Wam ruszyło w kwestii własnego interesu Powodzenia
Myślę, że szybko potoczy się tak, że będzie coraz lepiej

Miskowa, współczuję włamania, nie cierpię takich sytuacji, gdy człowiek niszczy lub kradnie to co nie należy do niego.
Stary 2009-02-10, 11:31   #2692
miskowa
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny, no trudno, stało się i nic na to już nie poradzę.
Czas zacząć bardziej uważać na wszystko, bo nie wszyscy ludzie są z natury życzliwi i mimo tego, że się nie pierwszy raz o tym przekonuję, to jakoś tak łyso zakładać, że jak nie pochowasz wszystkiego, to cię okradną. Z drugiej strony okazja czyni złodzieja ponoć.
Dobra, koniec tego biadolenia, są lepsze tematy - np. ciąża Diany
Stary 2009-02-10, 11:52   #2693
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć w końcu po ostatnim egzaminie. Pozostało czekać na wyniki i liczyć na ferie

Cytat:
Dzień dobry
Gratulacje Diano a jak TŻ? pewnie szaleje z radości razem z Tobą?

Cytat:
Bardzo dobra wiadomość Nema

Miśkowa przykro mi z powodu włamania...
Stary 2009-02-10, 12:06   #2694
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
ostatnio się nad nim zastanawiałam, ale w końcu nie kupiłam. Warto?

ja mam teraz EL Double Wear (bardzo tu zachwalany) i jestem bardzo zadowolona, zaopatrz się w próbki, może też ci podpasuje. Tylko z kolorami u nas lipa, wszystkie jakieś dla mulatek były. Ale jak już znalazłam pasujący odcień, to jest gitara.

cześć dziewczyny,

Chyba warto go kupić, jest zupełnie inny od innych , tzn. oblepia rzęsy i je wyraźnie pogrubia i powiększa, i dzisiaj reakcja pań z urzędu, ja byłam się meldowac - przepraszam ma Pani swoje rzęsy czy sztuczne Ja, że swoje, one o rany jak lalka Zaczęłam się śmiać i mówię, naprawdę a mi się ciągle wydaje, że mam krótkie
Dobry jest ten tusz, wystawię mu recenzję zaraz \
Czytałam o włamaniu, a to pech , Gps czyli nawigacja ? Bo zgłupiałam

Cytat:
Dzień dobry

Gratulacje Bardzo się cieszę, że marzenie Ci sie spełnilo , wspaniała wiadomość

dzień dobry, wreszcie się zameldowałam, złożyłam wniosek o nowy dowód i prawko, mam super humor, w piątek spotkanie z architektami- nie wiem czy wam mówiłam, ale bierzemy architektów, mimo że będzie to niemało kosztować

Aha, ide dzisiaj na blond pasemka po pracy , wiem... wiem nie krzyczcie , głupia jestem ale nic na to nie poradzę
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 12:20   #2695
zuzaneczka
Zakorzenienie

dzień dobry

Pamięta mnie tu ktoś jeszcze? Bardzo długo nie pisałam, ale przyznam że Was troszkę podczytywałam. Postanowiłam się przypomnieć

Wchodzę i widzę, że dziś same dobre wiadomości - Diano - gratulacje cudowna wiadomość
Nema Tobie też gratuluję

widzę nowe nicki nie widzę kilku "starych"... zmiany zmiany zmiany.....

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 12:47   #2696
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
dzień dobry

Pamięta mnie tu ktoś jeszcze? Bardzo długo nie pisałam, ale przyznam że Was troszkę podczytywałam. Postanowiłam się przypomnieć

Wchodzę i widzę, że dziś same dobre wiadomości - Diano - gratulacje cudowna wiadomość
Nema Tobie też gratuluję

widzę nowe nicki nie widzę kilku "starych"... zmiany zmiany zmiany.....

Pamiętamy, pamiętamy i pozdrawiamy , co u Ciebie ?
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 13:02   #2697
Poemi
Zakorzenienie

Pojechałam z mamą pomóc jej w załatwianiu pewnej sprawy... Miałam ją podtrzymywać na duchu. W rezultacie cały czas siedziałam w aucie . W sumie na tym polegała moja rola.
Stary 2009-02-10, 13:03   #2698
zuzaneczka
Zakorzenienie

co u mnie? hmm... jednym słowem - wiosennie

rok się dobrze zaczął, pogoda coraz lepsza, odczuwam przypływ energii

Widziałam, że u niektórych z Was nieciekawie w pracy, ja na szczęście nie mogę narzekać - co prawda obowiązków mam troszkę więcej, ale dostałam do dyspozycji firmowe auto więc.....

A dziś uderzam za zakupy

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 13:18   #2699
DianaM
Zadomowienie

Wyszłam tylko na moment, a tu tyle postów...

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Gratulacje

Dbaj o Was Trzyma mocno kicuki, zeby malenstwo zdrowo sie rozwijało

Diano...jesli mogę zapytać...Staraliście się czy tak po prostu sponatnicznie wyszło?

Taka dociekliwa jestem,bo jesli moja @ wreszcie sie zjawi,to za miesiac z małym hakiem moglibysmy zaczac starania ,i chcialabym wiedziec ile to moze trwac (chociaz zdaje sobie sprawe z tego,ze to u kazdego moze przebiegac inaczej)

U mnie mieszkanko juz ogarniete, tylko narazie spimy w duzym pokoju,bo sypialnia jeszcze nie dojechala
No i tej @ nie ma od zabiegu czyli od 22 grudnia. bylam u gina 3 tygodnie temu i kazal czekac,powiedzial,ze za pare dni powinna sie pojawic. I nie wiem co robic teraz. Umawiac sie na wizyte? Czy spróbowac przywolac @ jakimis domowymi sposobami?
Wiesz, ja przez 5 albo i 6 lat brałam pigułki, więc jak rok temu zdecydowaliśmy, że w tym roku staramy się o dzidzię to przestałam brać i zabezpieczaliśmy się inaczej. W listopadzie stwierdziliśmy, że można zacząć się starać, ale nie pilnowałam żadnych tam dni płodnych ani nic (a potem chodziłam wściekła, bo okres się poajwił ). W styczniu postanowiłam, że zacznę tego pilnować, a tu niespodzianka - już w ciąży jestem
I wychodzi mi, że zapłodnienie było tego dnia jak zrobiłam z Tż te wieeeeelkie zakupy

Cytat:

Diano, a dobrego masz gina? Na pewno wszystko Ci powie i będziesz mogła dzwonić do niego o każdej porze Czarenj herbaty nie wolno? Eee no chyba bez przesady..
Też bym pewnie zrobiła tyle testów co Ty, nawet po wizycie
Oczywiście miałam schowane na tę okazję maluśkie skarpetki i postanowiłam, że wręcze mu i powiem: "będziesz tatą". Ale głupia nie wytrzymałam, jak mi się okres spóźnił pobiegłam w nocy jak już spał (a miałam rano) do łazienki, zrobiłam test, wbiegłam do pokoju i szarpie go mówiąc: TATĄ BĘDZIEEEESZ!!! A on taki zaspany, nic nie kontaktuje i mówi: "No dobra, a teraz zgaś światło i spać daj". Więc go zaczęłam tarmosić, budzić i w ogóle. Jak już do niego dotarło co mówie to się ucieszył, ale nie tak jak sądziłam. Chyba do końca nie dowieża. Teraz jak są wyniki to baaaaardzo się cieszy

Cytat:
Gratuluję!

Dziękuję
No właśnie to samo syszałam, ale weź przeżyj bez herbaty

Cytat:

DIANA!! Super, gratulacje Ale powiem Ci, że ja też się domyśliłam, że to ciąża, jak pisałaś jakiś czas temu Trzymaj się i dbaj o siebie
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Gratulacje Diano a jak TŻ? pewnie szaleje z radości razem z Tobą?
Dziękuję Co do TZ to j.w.

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość

Gratulacje Bardzo się cieszę, że marzenie Ci sie spełnilo , wspaniała wiadomość
Dziękuję
I uważaj na te włosy kobieto! peruki drogie są teraz

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość

Dziękuję
Stary 2009-02-10, 13:18   #2700
Madlen__18
Zakorzenienie

Diana: gratuluję!!!
( ja nadal dużo jem, ale może jestem przed owulacją po prostu)
Miskowa: bardzo mi przykro
Nema: super

I czesc wszystkim
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości