![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |||
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ło Matko, współczuję ![]() Dziękuję ![]() I już odnośnie pytania Zary opowiadam: Bolał ne brzuch tak jak na okres, co zresztą nawet napisałam któregoś dnia na wizażu. Okresu nie dostałam... pierszego, drugiego ani trzeciego dnia... Wybrałam się do lekarza, a ten zrobił mi USG i powiedział, że raczej ciąża, ale zarodek jest malutki 3,2mm (mam zdjęcie) i w tym momencie nie może mi jeszcze założyć karty ciąży, bo należy się upewnić. Wysłał mnie na badanie krwi pod kątem ciąży, wczoraj odebrałam wyniki: ok. 4-5 tydzień. W piątek wybieram się do niego na założenie tej karty i muszę zapytać o kilka rzeczy. Nie dam się zwariować, a jak czytam niektóre pomysły ciężarnych to padam... Oczywistym jest, że nie wolno tytoniu, alkoholu.... Kawy, coli, red bulla itp Ale dlaczego nie wolno czarnej mocnej herbaty, od której jestem uzależniona??? Dlaczego nie wolno ryżu? Orzeszków ziemnych (ponoć uczulenie jakieś ![]() Edit.: Oczywiście wcześniej zrobiłam test i ta druga kreseczka była słabo widoczna, ale była. Po dwóch dniach znów zrobiłam test, kreseczka już bardziej widoczna. Po wizycie u gina...eee.... znów zrobiłam test ![]() ![]()
Edytowane przez DianaM Czas edycji: 2009-02-10 o 09:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Diano, Nema wielkie gratulacje. ![]() Miskowa bardzo mi przykro ![]()
#2675 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Genialny TZ ![]() Jezuuu..biedne autko..to popsute to okradzione. Jakaś czarna seria. Cytat:
![]() ![]() W koncu ![]() Fajnie byc wizazową ciocią Cytat:
Kurcze moja przyjaciołka poszukuje fotografa z powołania na slub 25 lipca. Szuka i szuka i znaleźc nie może. Aktualnie mieszka w Krakowie....a slub bedzie w Kielcach. Może bym Was tak umówiła.... ![]()
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
Diano, gratulacje!
![]() Miskowa, bardzo mi przykro, że to Cię spotkało. dobrze, że nie ukradli wiekszej ilości rzeczy..
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki no właśnie, nieszczęścia chodzą parami a nawet trójkami |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2678 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale się powtarzam, co? ![]() Właśnie wcinam wieeeeelkie kanapki, właściwie kanapy! I w ogóle zaczęłam dużo jeść (nadrobiłam wątek - i to tak odnośnie Madlen ![]() ![]() Edit.: Gosiu: ![]()
Edytowane przez DianaM Czas edycji: 2009-02-10 o 09:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dbaj o Was ![]() ![]() Diano...jesli mogę zapytać...Staraliście się czy tak po prostu sponatnicznie wyszło? Taka dociekliwa jestem,bo jesli moja @ wreszcie sie zjawi,to za miesiac z małym hakiem moglibysmy zaczac starania ,i chcialabym wiedziec ile to moze trwac ![]() U mnie mieszkanko juz ogarniete, tylko narazie spimy w duzym pokoju,bo sypialnia jeszcze nie dojechala ![]() No i tej @ nie ma od zabiegu czyli od 22 grudnia. bylam u gina 3 tygodnie temu i kazal czekac,powiedzial,ze za pare dni powinna sie pojawic. I nie wiem co robic teraz. Umawiac sie na wizyte? Czy spróbowac przywolac @ jakimis domowymi sposobami? Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2009-02-10 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A jak z TŻ, pogadaliście? Diano, a dobrego masz gina? Na pewno wszystko Ci powie i będziesz mogła dzwonić do niego o każdej porze ![]() Też bym pewnie zrobiła tyle testów co Ty, nawet po wizycie ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostaniesz odszkodowanie? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2684 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ zabrał mnie wczoraj na kolację, ale byłam strasznie śpiąca i jakaś taka sflaczała, za dużo nie pogadaliśmy, bo nie wysiedzieliśmy za długo. Dla niego sprawa wyjaśniona, dla mnie do następnego razu, bo jakoś coraz ciężej mi uwierzyć, że on już zaraz dorośnie. Stwierdził, że ma sporego moralniaka, więc mnie to cieszy, że chociaż tyle Cytat:
robisz dobrze, że zabierasz, ja pewnie teraz też radio będę zabierać i na pewno będę bardziej uważać, szkoda, że po kradzieży dopiero |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Hmm... Zapytałam bo mojej mamie 2 razy włamali się do auta i ukradli radio (ale to ponad 10 lat temu) i zawsze przyjeżdżali ci od ubezpieczeń, robili zdjęcia, oceniali szkody i mama dostawała odszkodowanie.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w przypadku jeśli kradli chyba całe radio, bo przecież różne rzeczy w aucie można trzymać i one nie podlegają ubezpieczeniu a gps to raczej taka część ruchoma a nie składowa samochodu, tak mi się przynajmniej wydaje. Albo włamywali się twojej mamie np. tłukąc szybę, wtedy są straty i stąd ubezpieczenie. Do mnie ktoś wszedł sobie normalnie przez drzwi, więc tak naprawdę nie ma żadnych śladów włamania (przynajmniej na pierwszy rzut oka) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kurczę, aż ciarki człowieka przechodzą. Rozumiem jeszcze, że komuś wybiją szybę jak zauważą gps na wierzchu.. Ale żeby się włamywać w taki zaawansowany sposób to już przesada ![]() Cytat:
Kurczę.. coś wszystkie mamy pecha ostatnio do aut, psują się i w ogóle, ale to już jest szczyt. Przykro mi strasznie ![]() ![]() Cytat:
Na pewno ma, to że nie przyjechałaś w sobotę musiało go naprawdę skłonić do przemyśleń. I jestem pewna, że gdyby następnym razem planował coś takiego, to pomyśli dwa razy zanim się zdecyduje. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() miskowa, przykro mi z powodu auta..ale dobrze,ze ukradli tylko GPS, a nie cały samochów... nema, fajnie, że coś Wam ruszyło w kwestii własnego interesu ![]() ![]() Dziewczyny, ja dziś za dużo z Wami nie pogadam, bo mam cały dzień spotkanie... teraz jest przerwa lanczowa, więc korzystam i piszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miskowa, współczuję włamania, nie cierpię takich sytuacji, gdy człowiek niszczy lub kradnie to co nie należy do niego.
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny, no trudno, stało się i nic na to już nie poradzę.
Czas zacząć bardziej uważać na wszystko, bo nie wszyscy ludzie są z natury życzliwi i mimo tego, że się nie pierwszy raz o tym przekonuję, to jakoś tak łyso zakładać, że jak nie pochowasz wszystkiego, to cię okradną. Z drugiej strony okazja czyni złodzieja ponoć. Dobra, koniec tego biadolenia, są lepsze tematy - np. ciąża Diany |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miśkowa przykro mi z powodu włamania...
![]() |
#2694 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobry jest ten tusz, wystawię mu recenzję zaraz ![]() Czytałam o włamaniu, a to pech ![]() ![]() Cytat:
Gratulacje ![]() ![]() ![]() dzień dobry, wreszcie się zameldowałam, złożyłam wniosek o nowy dowód i prawko, mam super humor, w piątek spotkanie z architektami- nie wiem czy wam mówiłam, ale bierzemy architektów, mimo że będzie to niemało kosztować ![]() Aha, ide dzisiaj na blond pasemka po pracy ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Pamięta mnie tu ktoś jeszcze? Bardzo długo nie pisałam, ale przyznam że Was troszkę podczytywałam. Postanowiłam się przypomnieć ![]() Wchodzę i widzę, że dziś same dobre wiadomości - Diano - gratulacje ![]() ![]() Nema Tobie też gratuluję ![]() widzę nowe nicki nie widzę kilku "starych"... zmiany zmiany zmiany.....
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętamy, pamiętamy i pozdrawiamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Pojechałam z mamą pomóc jej w załatwianiu pewnej sprawy... Miałam ją podtrzymywać na duchu. W rezultacie cały czas siedziałam w aucie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
co u mnie? hmm... jednym słowem - wiosennie
![]() rok się dobrze zaczął, pogoda coraz lepsza, odczuwam przypływ energii ![]() Widziałam, że u niektórych z Was nieciekawie w pracy, ja na szczęście nie mogę narzekać - co prawda obowiązków mam troszkę więcej, ale dostałam do dyspozycji firmowe auto więc..... ![]() A dziś uderzam za zakupy ![]()
![]() |
#2699 | ||||||
Zadomowienie
|
Wyszłam tylko na moment, a tu tyle postów...
![]() Cytat:
![]() ![]() I wychodzi mi, że zapłodnienie było tego dnia jak zrobiłam z Tż te wieeeeelkie zakupy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No właśnie to samo syszałam, ale weź przeżyj bez herbaty ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() I uważaj na te włosy kobieto! ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
Diana: gratuluję!!!
( ja nadal dużo jem, ale może jestem przed owulacją po prostu) Miskowa: bardzo mi przykro Nema: super ![]() I czesc wszystkim
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.