Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-09, 20:52   #2641
asiuk
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Kochana, czy Ty masz jakąś obsesję na punkcie ciągnięcia za włosy?
Ja mam
Gdy fryzjer ciągnie mnie choć trochę za włosy, momentalnie łzawią mi oczy. Ostatnio przeżywałam udrękę przy prostowaniu - pojedyncze włosy gdzieś się dostawały, w jakieś zakamarki prostownicy, przez co fryzjer mocno mnie ciągnął. Nienawidzę tego!
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 20:58   #2642
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Ja mam
Gdy fryzjer ciągnie mnie choć trochę za włosy, momentalnie łzawią mi oczy. Ostatnio przeżywałam udrękę przy prostowaniu - pojedyncze włosy gdzieś się dostawały, w jakieś zakamarki prostownicy, przez co fryzjer mocno mnie ciągnął. Nienawidzę tego!
Mi zawsze łzawią oczy u fryzjera. Musi mi ocierać twarz z łez, pewnie bardzo budujące . Mój dawny fryzjer (przeszło mi z punkowymi fyzurami i asymetrią, teraz preferuję klasykę) za to uwielbiał się bawić moim kolczykiem... Świeżo po przekłuciu nie było to przyjemne...

Może na walentynki TŻ zafunduje mi kłucie. Przynajmniej to mu sugerowałam.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 21:03   #2643
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Mi zawsze łzawią oczy u fryzjera. Musi mi ocierać twarz z łez, pewnie bardzo budujące . Mój dawny fryzjer (przeszło mi z punkowymi fyzurami i asymetrią, teraz preferuję klasykę) za to uwielbiał się bawić moim kolczykiem... Świeżo po przekłuciu nie było to przyjemne...
No proszę, tak jak ja (odnośnie pogrubionego). Asymetrię przestałam mieć w zeszłym roku, gdy zapuszczałam włosy do ślubu. Wcześniej nawet miałam dziwne kolory, typu śliwka z różem
Teraz, w moim bobie i ciemniejszym brązie, czuję się bardzo sexy, co zresztą powietrdziło parę osób płci obojga na sobotnim weselu
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 21:07   #2644
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Z tymi oczami otwartymi... Jak ktoś się do mnie "dobija" od dłuższego czasu to trudno to zignorować. Chociaż to jest pierwszy facet na którego zwróciłam uwagę, a trochę tych dobijających się było . Gdyby TŻ nie był taki zazdrosny to po prostu bym się z tym zakumplowała na legalu, ale teraz taka opcja nie ma szans.

Dlatego mój TŻ się nie dowie. Jeśli się okaże, że jest lepszy to... Nic. W końcu kocham TŻ-a. Uważam, że wszystko jest kwestią podjęcia decyzji.

Daj zdjęcie w nowej fryzurze
postaram sie zrobic jakies, ale sama sobie nie umiem.

Cytat:
Wiadomo, że czułabym się źle. Co nie zmienia sytuacji.
Tak jak pisałam, nie usprawiedliwiam się. Ale co można zrobić, gdy się np. z taką osobą pracuje? Rzucić wszystko, żeby się ewakuować?
Nigdy nie chciałam zranić T. i nienawidzę tego uczucia, gdy jest mi wszystko jedno, co z nami będzie, bo przecież w głębi tak nie myślę.

Póki co jest bardzo dobrze, tego się trzymam.
domyslam sie, ze musi byc glupio jak cos takiego sie pojawia. w sumie to zycie pisze najciekawsze scenariusze i duzo niespodzianek robi i tylko od nas zalezy jak z tego wyjdziemy. tak jak pisze Poemi. kwestia decyzji.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Kochana, czy Ty masz jakąś obsesję na punkcie ciągnięcia za włosy?
ostatnio tak. tu mnie masz

Cytat:

Może na walentynki TŻ zafunduje mi kłucie. Przynajmniej to mu sugerowałam.
a co sobie przekuwasz?

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 21:08   #2645
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
No proszę, tak jak ja (odnośnie pogrubionego). Asymetrię przestałam mieć w zeszłym roku, gdy zapuszczałam włosy do ślubu. Wcześniej nawet miałam dziwne kolory, typu śliwka z różem
Teraz, w moim bobie i ciemniejszym brązie, czuję się bardzo sexy, co zresztą powietrdziło parę osób płci obojga na sobotnim weselu
Jak oglądam zdjęcia na których miałam asymetrię to mi się słabo robi... To wyglądało dobrze tylko gdy było absolutnie wyprostowane... W innych przypadkach tragedia... Ale innym ponoć się podobało. Teraz mam fryzurę jak widać, tylko grzywka do brwi. Innym też się podoba. Planuję szaleństwo... Zapuszczam i pozbywam się grzywki... Moja przyjaciółka protestuje, ale obiecałam jej, że to tylko próba i później wrócę do mojego znaku firmowego (grzywka do brwi) .

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
Próbuj, w końcu Ci się uda

Cytat:
domyslam sie, ze musi byc glupio jak cos takiego sie pojawia. w sumie to zycie pisze najciekawsze scenariusze i duzo niespodzianek robi i tylko od nas zalezy jak z tego wyjdziemy. tak jak pisze Poemi. kwestia decyzji.
Taaa, przyjaciółka robi wielkie oczy gdy ja jej z wypiekami na twarzy o nim opowiadam... Albo gdy sie szczerzę gdy kelnerka pisze na zamówieniu "salon broni" . Ale przejdzie mi.

Cytat:
a co sobie przekuwasz?
Standardowo industrial w prawym uchu. Miałam, ale w maju wyjęłam i strasznie mi go brakuje . Jeszcze tylko muszę podjąć decyzję w temacie długości... Mam do wyboru 30 i 35 mm (takie mam kolczyki w domu).

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-02-11 o 20:05 Powód: funkcja multicytowania się kłania, proszę nie pisać post pod postem, takie są zasady forum!
Stary 2009-02-09, 21:27   #2646
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

ostatnio tak. tu mnie masz

a co sobie przekuwasz?
Każdy ma jakieś swoje obsesje... Ja np. nienawidzę wręcz, jak mnie ktoś dotyka po żebrach!! Szlag mnie trafia...
Mam koleżankę, którą ma taką obsesję na punkcie kolan, że nie dość, że nie cierpi dotykania po kolanach, to nawet jak słyszy o tym, że komuś kolano strzela czy o jakimkolwek urazie kolana, to aż kwiczy... Nie może tego słuchać
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 21:32   #2647
biia
Wtajemniczenie

ostatnie zdjęcie na
http://dreamandteam.photoblog.pl

to nie jest reklama photobloga. tylko łatwiej mi się tam zdjęcia dodaje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-09, 22:12   #2648
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Hej

Bez cytatów, bo by za długi post był

Madziu, jasne że możemy sie umówić w okolicach marca/kwietnia. Oczywiście lepiej wcześniej niż później

Poemi, a ja byłam przekonana że tańcem brzucha się zauroczyłaś i nas chcesz wkręcić. Zanim sobie uświadomiłam że jeszcze go nie zaczęłaś, to już napisałaś o co chodzi. Jakoś mam wrażenie że sobie z tym poradzisz spokojnie, na razie wiesz tylko o jakichś jego ciekawych pasjach i zainteresowaniach które Cię kręcą, mam nadzieję że na spotkaniu okaże się np że facet w całkowicie odstręczający sposób siorbie przy piciu kawy albo coś równie zniechęcającego

Asiuk, masz dużo szczęścia że trafiłaś na TŻ, naprawdę Raz, że znosi takie okresowe "wahnięcia", a dwa, że żaden facet nie dorasta mu do pięt Grunt, że się w tym upewniasz.
Mojemu ex, przy którym też miałam często takie "wahnięcia", niestety kilku facetów do tych pięt dorosło, a przynajmniej to było moje wrażenie. Też nie byłam z tego dumna.. Na szczęście teraz jest zupełnie inaczej i w ogóle nie zauważam innych facetów, a jeśli nawet, to tylko porównując na niekorzyść

Butter, odnośnie teściowej, to po tym co napisałaś (że kilka razy zrobiła coś czego nie mogłaś jeść) wydaje mi się że, tak jak napisała Gosia- ona po prostu znalazła bezpieczną, zdrową potrawę, która być może w jej mniemaniu wszystkim smakuje, no i się jej trzyma. Dobrze że obiecała TŻ że następnym razem będzie co innego Oby tylko nie zapomniała

Naprawdę dobra z Ciebie dziewczyna, że dbasz o pozytywne relacje TŻ z rodziną

A o co chodzi z dotykaniem po żebrach? Kto Cię tam dotyka?
Ja mam taką obsesję kiedy ktoś "strzela" palcami, wyłamując je. Ciarki mnie przechodzą

Gosiu, ja mam telescopic i jestem zadowolona Rzęsy mam dośc długie i niezbyt cienkie, tusz je trochę pogrubia i bardzo wydłuża. Odpowiada mi bardzo jego szczoteczka, nie lubię takich tradycyjnych. Mam też Phenomen' Eyes Givenchy, używam ich zamiennie, i też jest świetny, polecam. Szczoteczkę ma fenomenalną.

Mango, ja zaczęłam używac podkładu dopiero niedawno, stwierdziłam że juz ten wiek że pasuje wieczorowo użyć czegoś więcej niż pudru dla ujednolicenia etc I zainwestowałam w Parure Aqua Guerlaina który akurat był w wizażowym teście podkładów oceniony b. wysoko. Polecam, ładnie ujednolica, nie robi maski, jest delikatny, trwały, leciutko rozświetla, poza tym faktycznie mam wrażenie że jakby nawilża. Troszkę pudru na nos i jest pięknie

------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit:

Zrobiłam przepyszną szarlotkę na cieniutkim kruchym spodzie, z dużą ilością kruszonki. Obrałam za dużo jabłek, 3 zostaly mi luzem, więc pokroiłam sobie na talerzyk z zamiarem zjedzenia na kolację (coś mnie żoładek niefajnie bolał wczoraj i dziś, mam nadzieję że to nie 1 objaw tego paskudnego wirusa). Zabrałam niniejszy talerzyk z kuchni razem z talerzem kanapkowym TŻta, który w coś tam sobie grał, i zaniosłam do pokoju. Zapytal czy nie jem kolacji, powiedziałam że jem tylko jabłka bo mnie brzuch boli. Poszłam na kilka minut do komputera, wracam, i zastaje pusty talerzyk
JA: Tyyy, gdzie moje jabłka??
TŻ: Jak to? A zjadłem, myślałem że gdzieś tam masz swoje a te są dla mnie...

Może to nie brzmi tak zabawnie jak napisałam, ale jego mina kotka ze Shreka i to że je zeżarł rozbawiło mnie do łez Musiał mnie długo przepraszać :P

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-02-09 o 22:20
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 22:31   #2649
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Poemi, a ja byłam przekonana że tańcem brzucha się zauroczyłaś i nas chcesz wkręcić. Zanim sobie uświadomiłam że jeszcze go nie zaczęłaś, to już napisałaś o co chodzi. Jakoś mam wrażenie że sobie z tym poradzisz spokojnie, na razie wiesz tylko o jakichś jego ciekawych pasjach i zainteresowaniach które Cię kręcą, mam nadzieję że na spotkaniu okaże się np że facet w całkowicie odstręczający sposób siorbie przy piciu kawy albo coś równie zniechęcającego
Siorbanie by załatwiało sprawę . Poradzę sobie z tym na 100% . Przypuszczam, że po wszystkim będzie mi lepiej z TŻ-em. Szczerze mówiąc nie czuję się źle, chyba nawet jestem szczęśliwa. Może po prostu chcę mieć z niego kumpla?

Oglądałam zdjęcia na nk znajomego narkomana. Przywiesiłam się, to chyba w wyniku szoku...
Stary 2009-02-09, 22:48   #2650
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Siorbanie by załatwiało sprawę . Poradzę sobie z tym na 100% . Przypuszczam, że po wszystkim będzie mi lepiej z TŻ-em. Szczerze mówiąc nie czuję się źle, chyba nawet jestem szczęśliwa. Może po prostu chcę mieć z niego kumpla?

No właśnie napisałaś o tym w jakiś taki luźny sposób, że wydaje mi się że to właśnie coś takiego że facet ostatecznie może zostać Twoim kumplem
Jasne, zawsze czlowiek szczęśliwszy jak się przekona że to co ma jest the best Aby tylko nie przekonywać się zbyt empirycznie

Cytat:
Oglądałam zdjęcia na nk znajomego narkomana. Przywiesiłam się, to chyba w wyniku szoku...
Ja ostatnio oglądałam zdjęcia znajomego z podstawóki, z tej samej wsi (nie pamiętam żebym w ciągu ostatnich kilku lat widziała go trzeźwego). Dobiło mnie zdjęcie, podpisane "Niedziela godzina 11 rynek w L...", na którym siedzi w towarzystwie swojego brata (brat ze swoim maleńkim dzieckiem) i innych kolesi, wszyscy bez koszulek, z browarami. Mega smutne

Dobranoc, TŻ mnie goni to chyba muszę iść
Stary 2009-02-09, 22:58   #2651
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie napisałaś o tym w jakiś taki luźny sposób, że wydaje mi się że to właśnie coś takiego że facet ostatecznie może zostać Twoim kumplem
Jasne, zawsze czlowiek szczęśliwszy jak się przekona że to co ma jest the best Aby tylko nie przekonywać się zbyt empirycznie

Ja ostatnio oglądałam zdjęcia znajomego z podstawóki, z tej samej wsi (nie pamiętam żebym w ciągu ostatnich kilku lat widziała go trzeźwego). Dobiło mnie zdjęcie, podpisane "Niedziela godzina 11 rynek w L...", na którym siedzi w towarzystwie swojego brata (brat ze swoim maleńkim dzieckiem) i innych kolesi, wszyscy bez koszulek, z browarami. Mega smutne

Dobranoc, TŻ mnie goni to chyba muszę iść
Takiego kumpla dla mnie TŻ by nie przeżył . On ledwo może znieść, że 18-letni chłopak z pracy się ze mną kumpluje... I co najgorsze... Dzwoni do mnie czasami ... I do TŻ-a też . Chociaż w sumie już mu trochę przeszło i dzisiaj zapytał się:
TŻ: gadałaś dzisiaj z S.?
ja: nie, dzisiaj nie pracował, a co?
TŻ: aha, a już o kochanka dziewczyny zapytać się nie można?

Ja widziałam zdjęcie na którym leżeli pod jakąś ścianą. Ktoś skomentował "żal", a jakieś młode **** wzięły go w obronę i pisały, że żal to wtedy gdy ktoś się nie potrafi tak bawić i jak się nie podoba do nie oglądać . Albo zdjęcie jak palą... I podpis "9 rano, idealny początek dnia".

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-10, 06:49   #2652
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Wie. Często udaje, że tego nie widzi, lecz bacznie mnie obserwuje i potrafi zareagować w sytuacji podbramkowej.

Przeważnie w porę uświadamiam sobie, że kolejny facet nie odrasta T. do pięt, mimo tych fascynujących cech.

Zdarzyło się, że przed popełnieniem ogromnego błędu uchronili mnie owi fascynujący faceci. Zdali sobie wcześniej ode mnie sprawę, że mogą mnie skrzywdzić, za co jestem im wdzięczna.

Żeby uprzedzić komentarze, nie jestem z tego dumna, ale, jak już kiedyś pisałam, mam z tym problem.
mam tak samo, ale kocham mojego TZ najbardziej na świecie...

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 07:19   #2653
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Dzień dobry

Cześć Kasiu

Cytat:
Takiego kumpla dla mnie TŻ by nie przeżył . On ledwo może znieść, że 18-letni chłopak z pracy się ze mną kumpluje... I co najgorsze... Dzwoni do mnie czasami ... I do TŻ-a też . Chociaż w sumie już mu trochę przeszło i dzisiaj zapytał się:
TŻ: gadałaś dzisiaj z S.?
ja: nie, dzisiaj nie pracował, a co?
TŻ: aha, a już o kochanka dziewczyny zapytać się nie można?
TŻ ma poczucie humoru

Cytat:
Ja widziałam zdjęcie na którym leżeli pod jakąś ścianą. Ktoś skomentował "żal", a jakieś młode **** wzięły go w obronę i pisały, że żal to wtedy gdy ktoś się nie potrafi tak bawić i jak się nie podoba do nie oglądać . Albo zdjęcie jak palą... I podpis "9 rano, idealny początek dnia".
Oj, jakbym widziała zdjęcia tamtego... Po prostu Tyle że tego "mojego" nikt nie brał w obronę, wszyscy pisali mu jakie to super zdjęcia i w ogóle
Stary 2009-02-10, 07:25   #2654
kaska87
Zakorzenienie

cześć Zara cześć dziewczyny

Stary 2009-02-10, 07:28   #2655
pollynema
Zadomowienie

Dzień dobry To mój ostatni tydzień w pracy
Stary 2009-02-10, 07:34   #2656
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Dzień dobry To mój ostatni tydzień w pracy
jak to?

Stary 2009-02-10, 07:38   #2657
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Yhm brzmi interesująco, zrób zdjęcia

Zaraz Ci podam

ten

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...e-mascara.html
ostatnio się nad nim zastanawiałam, ale w końcu nie kupiłam. Warto?

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Ja jestem w trakcie poszukiwanie idealnego podkładu i tez jakos nic nie znalazłam. A testowałam już wiele... Może coś poradzicie do cery mieszanej? Dużego krycia nie potrzebuję, tylko takie wyrównanie kolorytu.
ja mam teraz EL Double Wear (bardzo tu zachwalany) i jestem bardzo zadowolona, zaopatrz się w próbki, może też ci podpasuje. Tylko z kolorami u nas lipa, wszystkie jakieś dla mulatek były. Ale jak już znalazłam pasujący odcień, to jest gitara.

cześć dziewczyny,

włamali mi się dziś w nocy do auta
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 07:40   #2658
DianaM
Zadomowienie

Dzień dobry
Zaraz się zabiorę za nadrabianie Was, ale najpierw chciałam coś napisać
Pamiętacie jak pisałam w tamtym tygodniu, że Wam o czymś powiem, ale najpierw się upewnię? To już mogę napisać:
Ciociami będziecie!!! JESTEM W CIĄŻY !!!
Stary 2009-02-10, 07:41   #2659
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
nastepna mama

gratulejszyn

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-10, 07:42   #2660
Mango08
Rozeznanie

Cześć

Gosiu Individualist używałam może 2 razy, bo ma go moja siostra. Nie jest zły, ale nie zachwycił mnie. Siostrze pasuje natomiast idealnie, dlatego kosmetyki najlepiej dobierać na zasadzie prób i błędów. Bo to co dobre dla jednego, niekoniecznie będzie pasowało drugiemu. Jednak zawsze mała rada się przyda

Zaro dzięki za odp. poczytam sobie później KWC, muszę się wkońcu na cos zdecydować. Z Guerlain mam terracotte i jestem bardzo zadowolona...

Diano GRTULUJE Super wiadomość

Edytowane przez Mango08
Czas edycji: 2009-02-10 o 07:46
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 07:43   #2661
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Pamiętacie jak pisałam w tamtym tygodniu, że Wam o czymś powiem, ale najpierw się upewnię? To już mogę napisać:
wiedziałam, już wtedy się ciebie pytałam, czy to ciąża.
Gratulacje kochana, super:j upi:
Stary 2009-02-10, 07:47   #2662
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jak to?
Złożyłam wypowiedzenie już jakiś czas temu

Cytat:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A gratuluję!!!!!!!
Stary 2009-02-10, 07:49   #2663
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Złożyłam wypowiedzenie już jakiś czas temu
aha

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-10, 07:52   #2664
pollynema
Zadomowienie

Dzisiaj będzie dzień dobrych wiadomości! Ja właśnie na koncie dostrzegłam zaliczkę od pary z Warszawy, po spotkaniu miałam wielką nadzieję na to, że nas wezmą, bo świetni ludzie i co... udało się! W kwietniu mamy pierwszy ślub w sezonie!
Stary 2009-02-10, 08:22   #2665
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Dzień dobry
Aaaaaaaaaaa!! GRATULACJE!!!! Który miesiąc? Tydzień temu byłas rozumiem na badaniach i się potwierdziło? Fantastycznie, nowa Dzidzia!

Cytat:
Dzisiaj będzie dzień dobrych wiadomości! Ja właśnie na koncie dostrzegłam zaliczkę od pary z Warszawy, po spotkaniu miałam wielką nadzieję na to, że nas wezmą, bo świetni ludzie i co... udało się! W kwietniu mamy pierwszy ślub w sezonie!
Gratuluję też

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny,

włamali mi się dziś w nocy do auta
Ojej Co się stało?
Stary 2009-02-10, 08:35   #2666
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej Co się stało?
ktoś prawdopodobnie zeskanował sygnał mojego pilota do auta lub otworzył samochód (który ma alarm nota bene) w jakiś sposób i ukradł mi GPS (schowanego w schowku, więc obstawiam, że byłam obserwowana)
Stary 2009-02-10, 08:42   #2667
niuniuniau
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry
Diano gratulacje Dbaj o siebie i dzidzię

Miskowa ukradli coś? Jak duże straty?

Dziewczyny możecie polecić jakąś dobrą maskę do włosów? Muszę zacząć używać bo sam szampon z odżywką to za mało
A tak w ogóle to witam wtorkowo
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-10, 08:45   #2668
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
ktoś prawdopodobnie zeskanował sygnał mojego pilota do auta lub otworzył samochód (który ma alarm nota bene) w jakiś sposób i ukradł mi GPS (schowanego w schowku, więc obstawiam, że byłam obserwowana)

O rany, przykro mi strasznie. Wygląda to strasznie nieciekawie, tzn ten kto to zrobił znał się na rzeczy Nie wiedziałam że zeskanowanie sygnału pilota jest w ogóle możliwe.. Kurde. Zgroza normalnie
Stary 2009-02-10, 08:46   #2669
Mango08
Rozeznanie

Misku wpsółczuje... Ja też zawsze kładę do schowka, pewnie większość ludzi tak robi. Jednak musieli widzieć, że masz GPS.
Dobrze, że nie uszkodzili auta... chociaż tyle...
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 08:52   #2670
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry
Cytat:
GRATULUJĘ DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości