![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
- powiedz mi coś na dobranoc, chce mi się spać.. - kocham Cię i.. - bardziej od truskawek? - chyba tak. i wiesz co? gdyby tu była na przykład jakaś studnia, a Ty powiedziałabyś : skocz, to skoczyłbym natychmiast. przytulił ją. dziewczyna spuściła oczy. wyczuwała Jego siłę, czuła delikatny zapach ciepłego jedwabiu i korzenno-cytrynowego płynu po goleniu. przyszło jej na myśl, że bardzo łatwo byłoby zapaść się w Jego ramiona. tupnij nogą. noo. tupnij, tak lubię, jak tupiesz buciorem. tak, możesz mi wierzyć. niedługo zapomnisz. notorycznie Twoja. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
~*~*~*~ Sprawy mogą iść tylko w dobrym kierunku. Wszystkie moje plany zostały zmiażdżone w twoich dłoniach. Granie według zasad. Powiedziałeś,że miłość smakuje dużo lepiej, kiedy jest okrutna. Tak, dobrze mną grałaś, ale chcę Cie. Sięgam do kieszeni by spojrzeć czy to dobry dzień. Moglibyśmy podzielić się moim winem. Ustąpmy sobie droge do nowej miłości. ~*~*~*~
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Raczkowanie
|
blondii69 - Strasznie Podobają Mi Się Twoje Opisy ; )
Dlaczego Wszystkich Niezwykłych Chwil, Które Nas Spotykają, Nie Można Zagarnąć W Dłonie Jak Piasku? Przesypywałabym Je Potem Delikatnie, Wolniutko Przez Palce, Uśmiechając Się Do Złociście Lśniących Drobinek Czasu. I Potem Jeszcze Raz, I Od Nowa.. Trudno jest być marzeniem gdy osoba, dla której nim jesteś, jest obok Ciebie.
Edytowane przez unusualyou Czas edycji: 2009-10-29 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Wtajemniczenie
|
Issuee - za mało czasu na wizaż
![]() <3 BananowaBrazylijka, Ciiri, CookieCrisp <3 madziaalenka i Guziki xD ( tą pannę okradłam przy okazji ![]() Czując Twój wzrok na sobie czuję się taka dowartościowana. Dumna. Że to właśnie na mnie TAK patrzysz. Ale mam już dość tej Twojej bezczynności w słowach. Uwielbiam spojrzenie Twoich oczu spoglądających w moją stronę. Niestety, te spojrzenia są tylko spojrzeniami. Pamiętasz to piosenkę: " Spojrzenia mówią wszystko " .? Twoje już wyraziły swoją opinię, teraz czekam aż usta coś do tego dorzucą. Wzrokiem można zabić. Zmiażdżyć. Osadzić w miejscu w 5 sekund zarozumiałą osobę. I kochać można. I to jest piękna miłość. Wyjątkowa. Ale... Żadne spojrzenie nigdy nie dorówna słowom: Kocham Cię. Czy ktoś zakleił Ci usta, że tak uparcie nie dajesz im się wypowiedzieć?! I tyle. ![]() 4 punkt mojego nowego planu na życie: od dzisiaj ostentacyjnie będę ci pokazywać, że już nic dla mnie nie znaczysz. A co! Niech wszyscy widzą! Żeby tylko tak moje serce pomyślnie się do tego ustosunkowało. ![]()
![]() |
#2675 |
Rozeznanie
|
dodam tekst piosenki Agnieszki Chylińskiej - "Niebo" z nowej płyty ;p
bardzo dużo wybrałam z tego tekstu na opisy, więc dodam go tu, może komuś się przyda ![]() Chcę sobie zaufać, ale nie wiem jak, Kiedy Ciebie widzę ciało daje znać Nie mogę tego zrobić, ale bardzo chcę Wszystko mi już mówi, że to się skończy źle. Jesteś dla mnie piękny tak Że brakuje tchu, gdy widzę Cię Kochać cię to straszny czas Nie mogę nic, tylko trwać Patrzę w twoje oczy, mogę umrzeć w nich Słucham cię gdy mówisz, to wszystko mi się śni Chciałabym cię dotknąć, jak ja ciebie chcę Ale coś mi mówi, że to się skończy źle Jesteś dla mnie piękny tak Że brakuje tchu, gdy widzę Cię Kochać cię to straszny czas Nie mogę nic, tylko trwać Mogę tylko patrzeć jak idziesz z nią, kochasz ją Kochać cię to straszny czas Nie mogę nic, tylko trwać patrzeć jak, patrzeć jak.. idziesz z nią Kochasz ją, jesteś z nią… _________________________ ______ nie mam gdzie pomieścić tych wszystkich uczuć.. lubię być tak bardzo, bardzo, bardzo, bardzo samotna.. nie ma brzydkich kobiet, jest tylko za mało alkoholu ![]() dzisiaj kończy się nasz wspólny czas... ale obiecaj, że wrócimy. historia lubi się powtarzać, a ja tak kocham do niej wracać.
![]() |
#2676 |
Rozeznanie
|
ratatamm - Moje Słoneczko. <3
Migotka - ![]() nie wiem kim mnie stworzyłeś i nie wiem po co.
owoców nie przynoszę. wodą nie tryskam. w cuda nie wierzę. przykazań nie spełniam. zaszyłam się w gąszczu grzechów i zeszłam z Twojej drogi. tylko . . czasem łza z oczu jak krew spod korony cierniowej. odeszłam, bo serce oskarżało. krew jak łzy kapała z krzyża. niegodna. niewierna. nie ufająca. miłości, która pokonała śmierć. a szatan odziany w sarkastyczny uśmiech - triumfował. autor wierszy przeze mnie dodawanych.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-10-29 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Raczkowanie
|
Pani Profesor mówi ,że matematyka najskuteczniej potrafi człowieka obudzić , wydaje mi się,że Ty byś to zrobił lepiej...swoimi pocałunkami na 'dzień dobry'
![]() może być? ;>> ___________ smacznego ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ratatamm ![]() ![]() ***
I przeplatam wciąż nogi, z nadzieją że zaraz pojawisz się w drzwiach. Tak bardzo to lubiłeś. Chleba potrzebują,wody a Tobie po co ktoś taki jak ja? Cały sens istnienia w Tobie zamknęłam! Czasami nie wystarczy chwila, by wszystko załatwiła. Uzupełniam braki płynów, czyli noc pełna procentowych obliczeń. Zbuntowany jęk dwóch ciał.
Edytowane przez mijjenka Czas edycji: 2009-10-29 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Raczkowanie
|
Bo chciałabym kiedyś ufać Ci tak, by w Twoich rękach zostawić swój świat...
Zatopiona w otchłani bezsilności chciała zapomnieć o miłości. drżymiserce. 'od rana powtarza najmilsze imię i wychodzi z domu w jednej pończosze.' Nie mów nic: czas na miłość. thanks for the memories. zadrwijmy z miłości, przy tanim drinku w obleśnym barze. jeden Twój gest, a złamię się. bo ja, bo Ty... bo tylko my. Kiedy z serca płyną słowa, uderzają z wielką mocą. zabierz mnie, gdzie wszystko ma swój sens. herbata czarna myśli rozjaśnia. Biegam boso w deszczu za tęczą (: Powiem Ci... Zmarnowaliśmy świt, a tego nie wybaczy nam żadne niebo. nie wierz nigdy, nie w to niebo, które zawsze niebieskie jeeest! spraw, że zapomnę. bo ja Cię. someday I'll understand. teraz jest pustka kurz na ustach mężczyzna o którym milczę czysta magia. jestem wielbicielką jego łobuzerskiego uśmiechu i zieleni oczu. ona tak jakby czekała... a on, tak jakby miał to gdzieś. reggae ganja pełen chillout czasami lubię jak ktoś mnie obserwuje. i patrzy na mnie, i mówi, że mnie obserwuje. i nudno, bo nie ma z kim tańczyć w tym jesiennym deszczu. i chodź, podzielę się z Tobą filiżanką śmietankowego cappuccino. i całuj mnie częściej. zapomnieć- nie ma mowy. być razem- nie ma mowy. wyrzucić- nie da rady, bo w sercu Ciebie mam. jeśli u mnie zasypiasz- to tylko w kącie mojej głowy. jeśli ubrany- to tylko do połowy. I need a hug. i love your smile. _________________________ ________ dziewczyny jesteście wspaniałe ![]() okradam Was bez przerwy ![]()
![]() |
#2680 |
Raczkowanie
|
panna_miodowa. -
![]() ____ wszystkie Twoje słowa ułożyłam na dnie serca. nie chce ich mieć na widoku.. jest źle, ale nie oznacza to, że nie może być jeszcze gorzej. dlaczego się płacze? no cóż, nadmierna ilość płynów w człowieku też szkodzi.. daj mi jedną noc. przysięgam, że będziesz później chciał ich więcej. muszę się ty częściej pokazywać, bo o mnie pozapominacie..
#2681 |
Zadomowienie
|
Jejkuu!
Wiecie co? Te powtórki zaczynają mnie serio wkurzać. można dodawać opisy nie swojego autorstwa, np. cytaty albo takie wyjątkowo ciekawe, alee niektóre znam na pamięć, więc proszę, opanujcie sie z tym!!! * * * a każdy dzień innym miał być. "a miało być tak pięknie miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem miało być sto lat, sto lat..." / Happysad <3
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Więc to koniec i twoje serce leży na podłodze To ty mnie zawiodłeś To ty mnie zdradzałeś A teraz jestem twoją zgubioną i odnalezioną "Przepraszam" naprawdę nic nie znaczy Nie jestem twoją zabawką na sznurku zostawioną z boku, dopóki nie zechcesz się nią pobawić opisy z piosenki która mi się bardzo spodobała. |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Rozeznanie
|
nocą gdy gwiazdy zaglądają do okien, dumam z lampką wina o Tobie i o mnie. zachłanna miłość, którą listem posłałeś. nie próżnuje. smakuje po kawałku moje serce. a tęsknota - przyjaciółka, ma mniej rozumu niż ja. w otwartym na szerokość Twoich ramion oknie, wyje do księżyca. ziemia zadrżała pod stopami gdy podniosłeś oczy i spotkałeś moje samotne usta spękane jak sucha ziemia. niecierpliwie pragnące deszczu. serce gwałtownie uderzyło. zalewając resztki wspomnień. świat zamarł na kilka chwil. lękając się o każdy gest.
#2684 |
Rozeznanie
|
*
`Kochałam Cię, lecz czasem siebie oszukuję, Kiedy to sobie uświadomie moja psychika się rujnuje... Ty nie rozumiesz, że wokół Ciebie kręci się mój świat, wolałabym nie żyć, chociaż mam tak mało lat... Gdy Cie przy mnie nie ma, przestaje widziec sens istnienia, Zostaje wtedy ze swym bólem, w środku są moje cierpienia... A Ty sobie żyjesz- stoisz gdzieś z boku, Masz tysiące innych dziewczyn na oku... Teraz to dla mnie trudne i niedozniesienia Ale mam nadzieje że tego pożałujesz ...' * |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ooo boska Ty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Raczkowanie
|
Issuee - cieszę się, że się podoba
![]() ![]() nydee - powalasz opisami ;D kradnęę ![]() _________________________ _________________ _________________________ _____________________ _________________________ _____________________ nie jesteś ani trochę zwyczajny. ..uwielbiam takie pytania, więc wtedy nie wytrzymałam i pękłam... bo może na to coś warto poczekać. kilka minut. kilka godzin. kilka lat... usiadła na ziemi i zaczęła się zastanawiać, kim dla niego jest. nie pamiętam który raz mówię - czas się ogarnąć. Głupie poranne myśli dopadły mnie i trzymają. znów zapisałam o nim niezliczone ilości bezsensownych zdań . numer zastrzeżony, ale Ty wiesz kto dzwoni <33 Nie mówię, że nie mogę bez Ciebie żyć, bo mogłabym... ale nie chcę. Zbieram resztki uczuć.
ffdfdgd gfgfgg j Chcę czuć smak życia na swoich ustach. Edytowane przez ZeliNa_ Czas edycji: 2009-10-29 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zadomowienie
|
cudza twórczośc - pochwały twoje.
![]() * * * dziś ci opowiem o naszej miłości. a chemik nie powie 'miłość, powie 'fenyloetyloamina'. ale dla niej będzie znaczyło to to samo, co tysiące poematów i pięknych słów.
![]() |
#2688 | ||
Zadomowienie
|
Naprawdę?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Powtarzam po raz tysięczny: nie wiem, co bym zrobiła bez Twoich palców między moimi.. nie ma halo, nie ma stop. I dzisiaj, gdy jadłam, to nie do żołądka, ale do serca spadało mi wszystko. Aż takie jest wygłodniałe.
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
jak się kogoś tak baaardzo kocha to się od niego nie odchodzi, wiesz?
kim jestes więc?.. i dlaczego tak bardzo Cie potrzebuje?. szczęście mi zostawiło kartkę, że wyskoczyło przez okno z radości Śmiała się tylko twarzą. Powtarzała śmiech po innych. chwilowo było jej dobrze. lubiła go mieć przy sobie - i tyle. chce być nieszczęśliwa. wydaje mi się to właściwe i na miejscu.
#2690 |
Rozeznanie
|
*
czuję że za mało czasu nam tu zostało by pozwolić na to by nie być razem... * |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Rozeznanie
|
Śnisz mi się między wierszami. Śnisz. Nagi, pusty, bezbronny, a ja nie potrafię do Ciebie podejść. Udało mi się wykształcić hamulec bezpieczeństwa. Nareszcie. Zagłuszam własne jęki muzyką przeszłości. Jestem odłamanym kawałkiem paznokcia, ogryzkiem jabłka. Gdzie się schować, gdzie pierzchnąć jak usta na zimnie.? Dosyć, już dosyć, choć niedosyt jest wielki.
#2692 |
Wtajemniczenie
|
Masz mnie. Mój uśmiech pod powieką, oczy w kieszeni, a serce wsunęłam Ci dziś w zeszyt od matmy.
W pełni księżyca, na ławce w parku, z butelką taniego wina. Ty i ja. Rozkoszujmy się tą chwilą. Widać nie stworzono Cie dla mnie. Szkoda. Twoje oczy idealnie komponowały się z moim nowym płaszczem. To ty śniłeś mi się dziś w nocy. To ty byłeś tym pięknym snem. Tylko snem. Marzysz też czasem o tym że możesz wszystko? Spokojnie, kwiaty i czekoladki mogę kupić sobie sama.
#2693 |
BAN stały
|
Daj jakikolwiek znak, żebym wiedziała, że warto się w to gówno pakować.
A skrzynka wiadomości odebranych zrobiła się jakby bardziej pusta. I na sercu tak jakby lżej... |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Raczkowanie
|
blondii69 , no narescie ktos powiedzial,ze moze byc ; D juz myslalam,ze calkiem te moje opisy do bani sa.
a ja biore, ten : ![]() ![]() Powtarzam po raz tysięczny: nie wiem, co bym zrobiła bez Twoich palców między moimi.. ____________ Miłość kojarzy się z sex'em . |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Raczkowanie
|
` może kiedyś wrócisz do mnie tu.
` tanią miłość daje mi. ` już nie mogę na was patrzeć, brzydzę się. ` staje z prawdą, twarzą w twarz. ` co miało trwać, straciło sens. ` spełnieni w sferze marzeń. ` ej chłopcze, nie będę idealna, kochaj mnie taką albo wyp*erdalaj. ;] nie jestem do tresowania. ;] _________________________ ________ wybaczcie, dopiero się wkręcam, bo nowa jestem. Magda, miło mi. ![]() Edytowane przez ZniknijzOczuMi Czas edycji: 2009-10-29 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Raczkowanie
|
Ahhhh wariatko
![]() ![]() . Żyjemy w zamkniętej pozytywce serc. .
#2697 |
Zakorzenienie
|
`czujesz ten syf w płucach. wiesz, że Cię wyniszcza.
ta cisza, kiedy wiesz, że tracisz cząstkę życia. `żeby być mężczyzną trzeba mieć jaja. żeby być człowiekiem miłości, trzeba mieć jeszcze większe. `zrób to zanim serce pęknie, choć pęka.. `jest tak wiele miłości, tak różnych, tak pomieszanych z nienawiścią, niechęcią, obowiązkiem, pogardą, że samo słowo miłość niewiele dziś znaczy. `w owym czasie zapytała go, czy to prawda, że miłość, jak mówiły piosenki, może wszystko. - prawda - odpowiedział jej - ale dobrze zrobisz, jeśli nie będziesz w to wierzyć.
![]() |
#2698 |
Zadomowienie
|
Blisko to niecałkiem dobrze, a daleko całkiem źle ..
Zgaś moje oczy, ja Cię widzieć mogę, uszy zatrzaśnij, ja Ciebie usłyszę. I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę i bez ust krzyk mój cisnę w Twoja ciszę. Ręce mi odrąb, a ja Cię pochwycę, ja Cię pochwycę sercem jak ramieniem. Zawrzyj mi serce, mózgiem Cię zdobedę, a skoro mózg mi wypalisz płomieniem, ja na krwi mojej Ciebie nosić będę .. zadbam o C i e b i e.
![]() |
#2699 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tyle a tak wiele < 3 dziękuje ;* i kradnij aniołku ile chcesz ![]() ________________________ -O czym pogadamy? -O Tobie. -Co o Mnie? -..kocham cię. -Stało się... -Co !? -Jestem uzależniona. -Od czego ? -Od najgorszej rzeczy.. -Czyli ? -Od Ciebie .. - A zatem czym jest miłość? - Całkowitą nieobecnością lęku. - A czego w życiu najbardziej się lękamy? – Miłości I nie chcę żadnego księcia z bajki. Chcę Ciebie. Po prostu uśmiechnę się ładnie i powiem spierdalaj. Ale On ma dziewczynę.. - Spoko, spoko, każdy wagon da się odczepić Bez Ciebie wszystko nie ma sensu.. Pieprzona duma. Nawet nie wiadomo skąd i po co.. Przyjdź i przytul. Bo boli
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie talenciary
![]() Jestem nowa i mam nadzieję, że kiedyś mnie polubicie chociaż troszkę ![]() Na poczatek tak skromnie ![]() **** samotna pośród tysiecy ludzi obce twarze- za dużo ich dym z papierosa koi moje zmysły piesci policzek czas wlecze się niemilosiernie ukazuje pustke w moim zyciu szum miasta nie zagłuszy myśli kołaczą w głowie coraz głośniej łez nie mam nie pozwalam sobie na słabośc ciężko mi jest radzić sobie ze światem w pojedynke smutna z udawanym usmiechem z maską twardej kobiety a pod spodem żal **** niewinność to nie moja natura, nie mam na imię spokój... sieję zamęt i zniszczenie... to ja Twój Czarny Anioł... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.