|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
![]() Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Jeśli nie ma na tyle odwagi, żeby stanowczo i wyraźnie powiedzieć jej NIE to mógł przynajmniej nie reagować na jej zaczepki. Myślę, że jeśli byłby wobec niej neutralny, jej za chwilę by się to znudziło. Nie dziwię Ci się, że się wkurzyłaś i masz myśli, że jak będzie sam gdzieś na imprezie to nie odmówi żadnej dziewczynie. Nie zdziwiłabym się, gdyby to była prawda. Co to znaczy, że on jest dobry i nie umie komuś zwrócić uwagi? To przypuśćmy, że jest odwrotna sytuacja. Ktoś Ciebie chamsko podrywa na jego oczach, spławiasz kolesia, ale on dalej natrętnie do Ciebie lgnie i co na to Twój TŻ? Nic mu nie powie, bo on jest dobry? Coś mi się wierzyć nie chce. Dobrze mu powiedziałaś z tym łóżkiem ![]() Pogadaj z nim, bo takie zachowanie jest naganne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() U mnie mogę powiedzieć, że też dobrze. Nastawiłam się pozytywnie i chyba przyniosło to skutek. Na początku byłam trochę zła, bo mój TŻ wpadł na jakże genialny pomysł, że do 1 spędzimy Sylwestra razem, a potem on zawiezie mnie do koleżanek a sam pojedzie do kolegów. Zapytałam sie go czy żartuje. Po 1 to on też do tych koleżanek był zaproszony i nie było tam samych dziewczyn. Ale on jednej z nich nie lubi i powiedział, że tam nie pójdzie. No to zrozumiałam, bo skoro oni się nie lubią (bo ona jego też) to nie będę go na siłę ciągnęła tam gdzie go tak naprawdę nie chcą. Wkurza mnie to, że on jest takim dzikusem i jest ,,wybredny" pod względem twarzystwa. Zadzwoniła też moja kuzynka i mówi, żebyśmy przyszli do jej chłopaka (on mieszka na przeciwko mnie), no ale ten pomysł też mu się oczywiście nie podobał ![]() Powiem szczerze, że na przyszłość mnie to martwi, że zawsze będę musiała się bawić sama ![]() Ale wczoraj postanowiłam się tym nie zadręczać. Ostatecznie on przyszedł do mnie, ja tam miałam jakieś sałatki, poczęstowałam go. Wyszykowałam się, na samym wejściu powiedział, że ładnie wyglądam, ale nie było to takim tonem ,,jakby chciał mnie zjeść wzrokiem"- wiecie o co chodzi. Widziałam, że może i nie mógł sie oprzeć, ale cały czas wisiała w powietrzu ta nasza kłótnia. No to stwierdziłam, że rozluźnię już tą atmosferę i tak go skusiłam, że już się nie mógł oprzeć. Ale był napalony ![]() ![]() ![]() Później znowu coś do jedzenia zrobiłam, bo sama zgłodniałam. Zjedliśmy i zadzwonił jego tata czy mój może po niego podjechać. Chciałam, żeby pojechał po tatę i wrócił do mnie, coś tam może byśmy jeszcze obejrzeli i poszli spać. Ale powiedział, że nie chce mu się zbytnio u mnie spać i że może ja pójdę do niego. Zdziwiłam się tą propozycją, ale się zgodziłam. Zajechaliśmy do niego, obejrzeliśmy film i poszliśmy spać. Przytulał się, nawet mnie łapał za tyłek przez sen ![]() ![]() ![]() ![]() Potem zrobił śniadanko, zjedliśmy, obejrzeliśmy znowu film i mnie odprowadził do domu. Aha jeszcze wracając do życzeń. Pierwszy złożył mi takie zwykłe ,,szczęśliwego Nowego Roku" no i potem się spytałam czy mi nie złoży więcej życzeń a on do mnie, że ja mu wcale nie złożyłam ![]() ![]() Dalej widzę, że jest coś nie tak z nim. Niestety zbliża się szkoła i podejrzewam, że właśnie o to chodzi. Oczywiście nic mi nie chce mówić ![]() ![]() ![]() ![]() Spytałam go jeszcze dzisiaj czy ma dużo nauki to właśnie tak posmutniał i powiedział, że bardzo dużo. I jak się zapytałam czy dlatego taki jest to powiedział, że tak. W sumie zawsze tak jest jak się sesja zbliża, ale ja oczywiście muszę myśleć swoje. Ale pewnie jak zwykle przesadzam ![]() Postanowiłam się zmieniać od dzisiaj i już nie będę go tak męczyć czepiać sie itp. Mam nadzieję, że w końcu powróci mój dawny chłopak ![]()
![]() |
#2672 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedz mu, że w takich wypadkach spodziewasz się zdecydowanej reakcji, że nie chcesz by niańczył pijane niunie, tylko nie rób awantur i nie rzucaj talerzami, więcej do niego dotrze na spokojnie. Tak mi się wydaje ![]() Mandy, o spodnie mi chodziło przecież, założyłaś te ze zdjęcia?? No, a my to takiej pełnej nocy nie mieliśmy, spaliśmy w jednym pokoju z bratem i jego dziewczyną, o figo fago mogliśmy pomarzyć tylko, do niedzieli w ogóle możemy pomarzyć ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
![]() Powiem Wam, że w sumie długo spałam, ale jestem koszmarnie zmęczona.
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
w niedzielę nadrobicie Szatanica
![]() tak, spodnie to te szare ![]() Koszka, czyli ogólnie spędziliście sylwestra we dwoje? ![]()
#2674 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój też przez ostatni czas jakby mniej okazywał uczucia może myśli że o tym wiem i nie musi powtarzać tego na okrągło? ![]() 'motyle w brzuchu' już w każdym razie też za nami.. ![]()
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
Reb- powiem Ci tak... jak dla mnie to Wy się trochę niedobraliście. (Opinia oczywiście wyciągnięta z tego co tu piszesz).
Ty jesteś zdecydowana, masz mocny charakter, on ...kurczę no takie -ciele mele-. On dostosuje się do Ciebie, bo po prostu ulegnie, Ciebie z czasem zacznie męczyć , że to Ty masz jaja w tym związku. Albo się dogadacie jakoś( ![]() (Przepraszam jeżeli któraś część jest dla Ciebie obraźliwa ![]() Co do Sylwka. Brak słów... Kurde, wpakowalaby mu się na kolana a on z grzecznosci by jej zapytał czy wystarczająco wygodnie? Pijana to można jej na wszystko pozwalać? Tym bardziej niech spada. Wkurzyłabym się ostro i po prostu powiedziała,,wychodzimy, mam dość". ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Mandy- jedź do niego z ,,niespodzianką" bo strasznie to naciągane. Tak, masz prawo się wkurzać, bo to wszystko jest dziwne.
![]() |
#2676 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Eh nie rozumiem tego człowieka. Ewidentnie coś się z nim dzieje, a za cholere nie chce mi powiedzieć o co chodzi. Spytałam go na gg czy to chodzi o szkołe to powiedział ,,przecież normalny jestem, zaraz na trening się zbieram" ![]() ![]() ![]() I co on jest normalny? ![]() Gdyby był normalny napisałby ,,kochanie to nie chodzi o Ciebie ani o żadną inną ![]() I co dalej mam odpuszczać i się nie zamartwiać? Jak z nim wyraźnie jest coś nie tak a ja nie wiem co ![]() ![]()
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Czepialska i wredna to bym była ja gdybym mojego o coś takiego podejrzewała i chciała go sprawdzić. Ty znasz swoją wartość i nie dasz się robić w bambuko.
Pojedź tam dziś ![]()
![]() |
#2679 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój śpi. ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Kij z tym, ważne żebyś wiedziała czy serio śpi.
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aj dziewczyny, jak tak patrzyłam na koleżankę i chłopaka który przyjechał z dziewczynami, jak się między nimi rozwijają wydarzenia, to mi smutno było. U nas nie było takich podchodów, w sensie, że najpierw koleżeństwo, potem jakieś randki, pełne napięcia oczekiwanie na to, co się wydarzy... U nas to było tak, że poznaliśmy się a potem to praktycznie od razu byliśmy parą, bez ceregieli, ciężko do randki zaliczyć tańce w klubie ![]() ![]() Brakuje mi jego spojrzeń, takich wiecie, że kolana miękną. Jak mnie to spotyka ze strony kogoś obcego czy nowo poznanego, to żadna frajda, bo myślę o tym, że chciałabym, że mój tak na mnie patrzył, co mi po innych? ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Mandy, ja bym zrobiła niewinny nalot. Że niby wiesz, niespodzianka. Może faktycznie śpi, ale ileż można spać? Jak śpi to mykniesz z powrotem do domu, a jak nie śpi – ma chłopak pecha. A tak z ciekawości, jesteście podobne z charakteru do Tżtów czy zupełnie inne? My jesteśmy zupełnie innymi biegunami – on jest oszczędny, myśli przyszłościowo, sumienny, obowiązkowy, taki życiowy, a ja... Ja wiecznie w biegu, wszystko odkładam na jutro, zapominam o wszystkim, jestem wredna, rozgadana i towarzystka. Mam swój świat, żyję wyobraźnią. On sprowadza mnie na ziemię. Ja wydaję pieniądze, których nie mam. On wiecznie oszczędza. Ja nie wiem, co będę robiła jutro. On wie, jakie drzewa chce posadzić w ogrodzie jak wybuduje dom.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Ech, no nie może byc dobrze....mój w żartach zaczął na mnie mówić, że jestem "spaślaczek"; "grubiaczek" i mnie to tak wkurzyło że szok, na początku też jakoś żartowałam ale potem już nie wytrzymałam bo ileż można tego sluchać i mu powiedziałam,że świnie tak mają - są spasione, i mają brzydkie ryje. To z kolei on się troche fochnął, że ja tak o sobie myśle. Potem coś próbował być miły ale mnie to nie ruszyło
![]() ![]() Poza tym co to za te tłumaczenia tej laski z imprezy Reb??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
oj a u mnie było fajnie
![]() ![]() ![]() dzis czuje sie dobrze:P pisze do niego ale on nie odp wiec pewnie spi ![]() ![]() no a zaskoczeniem byl fakt ze odprowadzajac moja przyjaciolke do domu objął ją wiec juz sie nie boje ze sie pozabijaja. ![]()
#2684 | ||
Zadomowienie
|
Mandy zrób mu tą niespodzianke tak jak mówią tylko z jakimś ciastem czy czekoladkami w podziękowaniu za wczorajszy wieczór
![]() Cytat:
![]() My jesteśmy 2 lat a chemii też nie ma tylko kłótnie, czyja wina, czasem jest jedynie pięknie ![]() A przeszkadza Ci to że jesteście całkiem inni czy właśnie Ci to odpowiada? ;> My to chyba tacy sami, nigdy nie ustąpimy, oboje musimy mieć racje, jest też taki jak Twój, stąpa twardo po ziemi, sumienny, obowiązkowy. Wydaje mi się że on mnie też tak kiedyś postrzegał (w małym stopniu) a kiedy poznaliśmy się bliżej (już w związku) chyba już nie.. Cytat:
![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-01 o 17:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym być taka wiecie, bezpośrednia, i pojechać tam, ale się trochę krępuję..
My trochę jesteśmy z TŻ podobni, oboje uparci, porywczy, nerwowi. Ja jestem raczej realistką, a TŻ myśli, że pieniądze spadną mu z nieba.
#2687 |
Zakorzenienie
|
Koszka nie chciałam Cię denerwować i wzbudzać jakichś podejrzeń, tak tylko zapytałam, bo jego zachowanie jest podobne do zachowania byłego mojej koleżanki...
U mnie było super ![]() ![]() ![]() cieszę się, że u Was też było dobrze ![]() do zobaczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dojrzalsza miłość na pewno jest, już nie musimy mieć siebie na wyłączność, potrzebujemy też innych ludzi. Wiemy o sobie znacznie więcej, znamy swoje rodziny, itd. Ale mimo wszystko brakuje mi tej iskry ![]() To, że jesteśmy różni jest trochę dobre, a trochę złe. Złe, po jest punktem zapalnym większości awantur, dobre – bo nie jest nudno. Ja pomagam mu się wyluzować, on mi stać się bardziej odpowiedzialną.
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo ja dam mu rządzić, albo będziemy musieli się rozstać, bo ja nie chce faceta pantofla, nie chce mu mówić co ma robić by mnie nie ranić, sam powinien umieć się zachować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobieto, jedź tam! Przynajmniej się upewnisz, że możesz mu ufać. Albo totalnie nie możesz. NO JEDŹ! A, tak między nami, wspomniałam już o tym chłopaku, który pojawił się razem z tymi trzema koleżankami. Wygląda na to, że z jedną z nich właśnie tak jakby chcą być parą, on jest od nas młodszy o rok bodajże. Śmiesznie się na nich patrzyło, jak na podryw 13-latków, ale w sumie widok miły, tacy niewinni są ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- No fakt, to przykre, kiedy kobieta ma większe jaja niż jej facet :/ nie zniosłabym takiej miękkiej buły, ale może on jeszcze nie jest stracony?
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- mam takie przeczucie że stchórzy i nie przyjedzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
moj niby wstał dopiero
![]() ![]()
#2694 |
Zakorzenienie
|
To się nazywa zacząć dobrze rok :/
#2695 |
Zakorzenienie
|
mialam nie płakać, ale nie wyszło...
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Zdrada jest obrzydliwa, nie sądzicie? Jak facet może mówić jednej że ją kocha, że jest jedyna, a po kilku godzinach isc sie pieprzyc z inna ? Nie rozumiem tego... Jesli moj mnie zdradza, to ehhh.. nie chce być w jego skórze.. ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- I bynajmniej nie jest dziwne to, że odkąd wstał, to już 2 razy spytał, czy go nigdy nie zostawię.. Czasem tak mamy, że pytamy, żeby sie upewnić, ale odpisałam na pierwszego smsa, a ten znów z tym pytaniem ![]()
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby miał wyrzuty sumienia, że coś zrobił i teraz się boi czy go rzucisz jak się dowiesz co zrobił... ja bym dłużej nie czekała, pojechałabym go nakryć. zobaczyć co robi. bo naprawdę, żyjąc w takich domysłach można zwariować. chyba wolałabym zobaczyć "to" na własne oczy... masz wobec niego takie a nie inne podejrzenia, to sprawdź to... wydaje mi się, że z jednej strony chcesz to zrobić, a z drugiej się strasznie boisz i odwlekasz to... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chcę nawet myśleć co ja bym zrobiła mojemu gdyby się puścił za (a raczej, z) jakąś lafiryndą ![]()
![]() |
#2698 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Ech. Ja mam zdanie podzielone. Na przykład uważam, że niektóre rzeczy sobie dopowiadasz pod wpływem emocji - jakieś łapanie za pierś, że później się na nich gapił ciągle. Ale z drugiej strony, zachował się jak ostatni kretyn. A już najbardziej by mnie zezłościło bronienie się alkoholem. To co, po alkoholu wszystko można? Wyłączyć mózg też? Byłoby mi cholernie przykro, i na pewno nie uszłoby mu to płazem. Skoro potrzebuje żeby go inne dziewczyny adorowały, to niech Ci to powie wprost, i rzuci się w radosne życie singla. Nie można mieć zjeść ciastka i go mieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedź tam, facet wysyła podejrzane sygnały, te jego pytania brzmią dziwnie zwłaszcza, że twierdził, że poszedł spać. I co, przebudził się i nagle chce wiedzieć, czy będziesz mu wierna? Brzmi dziwnie, jakby chciał się przyznać, że zdradza i jednocześnie mieć pewność, że Ty nie robisz tego samego. Kochana, ja bym spokojnie nie siedziała, już dawno mówiłam, żebyś zrobiła nalot.
![]() |
#2700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, czy mnie zdradza, czy nie, za rękę go nie złapałam, tak sobie tylko myślałam na takie tematy, że dla mnie to jest obrzydliwe. ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- dzisiaj to już po wszystkim nie pojadę tam... nie rozumiem tylko po co jest ze mną, jeśli (może) robi coś za plecami ? przecież nie ma ze mną żadnych zobowiązań, jest młody, ja też... więc po co?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.