|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Rozeznanie
|
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
pysia!!!!!!!!!!! kciukasy trzymamy!!!!!!!!
to się narobiło dziewczyny!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Patinka jest ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() nie dziwie się mamuśkom przeterminowanym czy w terminie że się tak niecierpliwią...
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
azzis stawia sie przewaznie wieczorem, nie biorę nic ja chce rodzić w lutym a jak będę brac to mi się te skurcze rozprosza
![]() ![]() Pysia odpisała, ze mała na IP miała słabe tetno, z USG wyszło, ze wazy około 4100 g i nie ma co czekać. Teraz ma test z oxy. Odpisałam, ze trzymamy kciuki i czekamy na wiesci ![]() to sie Pyska w kolejke wtryniła ![]() jak patrzyłam na staty to patka rano była ![]() ![]() Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2010-01-25 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do tematu mam i teściowych, to ja swojej teściowej nie znam, ani na oczy nie widziałam, ani przez tel z nią nie gadałam ![]() ![]() ![]() A za to moja mama jest nadopiekuńcza ![]() ![]() ----------- Ja już po obiadku, idę naczynia umyć, jutro do ginka na wizytę idę. Nie chce mi się, bo pasuje depilacje zrobić a chyba będę musiała robić to za pomocą lusterka, bo przez brzuch nic nie widzę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Pysiaaa rodzi????ale jaja-nie no, ja się tak nie bawię ![]() ![]() ---------------- a tak w ogóle to zaścieliłam dzisiaj łóżeczko tak na tip top łącznie z prześcieradełkiem i podkładami pod nim....a co...może jak się napatrzy to w końcu wyskoczy:/
Edytowane przez patinka_ Czas edycji: 2010-01-25 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Rozeznanie
|
Patinka dla Ciebie wszystko
![]() ![]() Koziorożec nam uciekł, Dzień Dziadka tez już za nami....to co nam zostało ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze ![]() Patka GRATULACJE!!!!! ![]() ![]() Pysia trzymam kciuki!!! ![]() ![]()
![]() |
#2678 |
Raczkowanie
|
Patka GRATULACJE!!!
Pysia trzymamy kciuki, żeby było wszystko ok! ![]()
#2679 |
Zakorzenienie
|
youyou nie mam pojecia od czego to wymioty jeszcze bym zrozumiala ale to ze po tym jak zwymiotowalam nie moglam nabrac powietrza mnie zaniepokoilo.
PATKA GRATULACJE KOCHANA ![]() pysia ladnie to tak w kolejke sie wpychac ![]() ![]() Edytowane przez elcia0787 Czas edycji: 2010-01-25 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Rozeznanie
|
I się powtryniały nie dobre mamuśki w kolejkę
![]() Jak tak dalej pójdzie to mnie wszystkie przegonią ![]() ![]() No nie...wraca TŻ z pracy, dajemy teściom na kino i go molestuje!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
co raz bardziej jestem zazdrosna
![]() ![]() a Wam przeterminowanym i przy terminie to współczuje bo wiem jak ja sie czuje a co dopiero Wy ![]() ja muszę do tego 10.02 wytrzymac a pozniej hulaj dusza ![]() tak sobie myslę o Pysi i mam nadzieję, ze ta oxy pomoże bo ona ma 2 tygodnie do terminu i w sumie nie wiadomo czy organizm gotowy. Oby nie skonczyło się cesarką ![]() Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2010-01-25 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i trzymamy kciukasy za Pysię ![]() Cytat:
Ostatnio to stawiał mi się b. często, po kilkanaście razy dziennie. Dopiero na ostatniej wizycie przepisał mi mocniejszy lek. Teraz biorę Fenoterol 4x na dobę, ale tylko 1/2 tabl. bo boję się mieć za wysokie tętno. Ale nawet po tej 1/2 tabl. nie stawia mi się już. I już sama nie wiem czy powinnam brać czy nie. Bo tak jak napisałaś macica musi ćwiczyć przed godziną "0"... a teraz nie ma takiej możliwości...
![]() |
#2683 |
Zadomowienie
|
Patka gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!
Pysia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam skurcze....no ale co z tego ![]()
![]() |
#2685 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
swoja droga ja moglam nawet na "glowie" urodzic jak bym chciala (anglia), planowalam na kleczaca albo na stolku, ale jak przyszlo co do czego to nie mialam sily na zadne pozycje.
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
azzis ja nie mam az tylu tych twardniem dlatego sie tym nie przejmuje. U Ciebie chyba jest inna sytuacja bo do tego 38 tc musisz dotrwac
![]() ja w zasadzie wieczorem mam twardnienia i bóle na @ w dzien czasem cos stwardnieje i zaboli ale sporadycznie. Czop na miejscu nic innego się nie dzieje prócz mdłosci. Szyjke mam długa dlatego ja się ciesze, ze ta macica twardnieje i sa bole na @ bo nie chce łazić w ciazy do marca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam takie bóle jak na @, ale takie leciutkie bardzo. Brzuch może troszkę się obniżył. Poza tym nic się nie dzieje - jak u Ciebie ![]()
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2010-01-25 o 15:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w liceum miałam blond włosy ![]() naturalnie jestem szatynką ![]() i przez lata mieszkałam obok solarium Bonita ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pysiaaa trzymamy kciuki !
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zadomowienie
|
No serdeczne gratulacje dla Patki!!!!!!!!
![]() ![]() Bubi sama siedzę ale daję sobie spokojnie radę bo Borysek to śpi albo je, a nawet jak nie uśnie przy piersi to sobie leży spokojnie, więc mam czas żeby coś zrobić, nawet obiad bym mogła ugotować tylko nie mam z czego :wariat: dopiero muszę wypisać tż na kartce żeby mi mięsa kupił to sobie pomrożę. Mam nadzieję że to moje słońce już takie grzeczne będzie jak teraz. Już się nie mogę doczekać kiedy będzie na tyle duży i na tyle ciepło żeby wyjść na spacerek, bo wtedy to i zakupy sobie sama zrobię i wyjdę trochę z domu na świeże powietrze ![]() Widzę że większość z was już ma ładne przedporodowe zapowiadacze, już pisałam ale jeszcze raz polecam poskakać sobie na piłce jeżeli macie takiej dużej, ja poskakałam 40 minut i na drugi dzień wylądowałam na porodówce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj to sie porobilo u Pysi, a jeszcze wczoraj pisała, że jej się nie chce, bo z ciśnieniem OK i w zasadzie nie ma po co jechać. edit: Idę zająć się starszym i czekamy na ksiedza (tż nazywa go sukienkowym ![]() Edytowane przez addicted to wizaz Czas edycji: 2010-01-25 o 15:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Chwilke mnie nie bylo a tu takie wiadomosci
![]() Wiedzialam ze Patka rodzi no to rozowe GRATULACJE duza masz corunie ![]() Pysia ulalala ne spodziewalam sie takiego obrotu sprawy no prosze.. 3mam kciuki mocno ![]() ahhh kocham ten glupi fenoterol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Raczkowanie
|
Ale wieści
![]() Patka - GRATULACJE!!! ![]() Pysia ![]() a ja kurcze mam termin zaraz za Tobą.... No ale gin stwierdził, że nie zapowiada się, żebym urodziła w ciągu tygodnia, wszystko pozamykane ![]() ![]() W moim przypadku twardnienie brzucha nic nie oznacza, szyjka jaka była - taka jest ... dziwne ![]() Pewnie się przeterminuję.... ale nie dużo, bo dostałam czas do 19.02 - potem wywołujemy.... brrrr |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Patka gratulacje, to sie uwinelas szybciutko!!!!!! ![]() Pysia trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
ja też zazdroszczę dziewczynom
![]() ![]()
#2695 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
xmila mi tez od twardnien się szyjka nie skraca
![]() ![]() mi to wyjdzie ewentualne wywoływanie na marzec ![]() ![]() youyou, Asiulka ja to tak drugi raz się załapałam, z Adrianem tez byłam prawie na koncu listy bo miałysmy wątek mamus czerwcowo-lipcowo-sierpniowych a on z 15 sierpnia ![]() ![]() Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2010-01-25 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiuulka wpsółczuję, bo ja mam tylko co 6 godz. a co dopiero co 2 godz.
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
Kancia tam to dopiero mialas czekania
![]() ![]() Azzis jest to strasznie uciazliwe i licze dni do odstawienia tego cholerstwa (chociaz wiele mu zawdzieczam).. nie wiem czy Ty tak masz ale jamam napady goraca.. ogolnie wiekszosc czasu jest mi goraco.. czasami rece mi sie trzesa czego nienawidze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jej faktycznie ten świat mały ![]() No wiem, w którym wieżowcu, bo na parterze mieszka W.Maciejowska. I też kiedyś mieszkała Sylwia ( Bajka ) właścicielka solarium Bonita. Często tam bywałam, bo wyprowadzałam jej psy na dwór 2 pit bulle. Teraz ta Wioleta ma jednego z tych psów Logana.
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osłonowo biorę Isoptin, który ma łagodzić te niepożądane objawy działania Fenoterolu. A też masz mierzyć tętno??? Bo mi gin powiedział, że jak będzie powyżej 110, to mam nie brać. A u mnie waha się tak od 90-110.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.