|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Wymienię(preferuję większe wymianki):
Angel La Rose - 10ml (w A-10) max. do 20ml - z wlasnej flaszki Sisley, Eau du Soir - ok. 7ml w A-10 - ze wspólnych zakupów Opium Orchidee de Chine - ok. 4ml w A-10 - ze wsp. zakupów Za: Chanel 5, Chanel Coco, Chanel 19 Dior Fahrentheit zwykły, 32, Marc Jacobs Bang |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...dt.html&next=1 a peony demeter znasz ?, dla mnie cudo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Gosh She nie miałam okazji przetestować ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
szukam Chanel no 19 EDT, proszę o PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Konto usunięte
|
Comme des Garcons TAR błagam niech ktoś chociaż kropelką poratuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Tym razem lista jest w pełni kompletna
![]() Odlewki w naszych atomkach: - DKNY, Delicious Night 20 ml - Serge Lutens, Chene 15 ml - Guerlain, Samsara 10 ml - Lalique, Perles de Lalique 10 ml - Balmain, Ambre Gris 5 ml - Hanae Mori, Magical Moon 5 ml - Norma Camali, Ceremony 5 ml - Jesus del Pozo, Halloween 5 ml - Tauer, Lonestar Memories 5 ml - Dupont, Pour Femme 5 ml - Lilota, klasyczna 5 ml - Lolita, Midnight 5 ml - Dupont, Pour Femme 5 ml - Perfumerie Generale, Musc Maori - ok 1 ml Samplerki duże z atomizerem: - Donna Karan, Wenge 5 ml - AP, Agent Provocateur - 3/4 dużego szklanego atomka - 10 Corso Como, 10 Corso Como - 3/4 dużego szklanego atomka - Demeter, Leather - 1/3 - Nina Ricci, Zielone Pomidorki - Lancome, Magie Noire - Lalique, Encre Noire por Elle - Perfumerie Generale, Coze - CdG, Hinoki - Histories de Parfum, Marquis de Sade - Creed, Love in White - IHP, Cedarwood Tea - La Perla, Dark Extacy Firmowe próbaski 1-2 ml: - Amouage, Epic - Boucheron, Jaipur Saphire, miniaturka - DKNY, Be Delicious zielone x2 - YSL, Elle edp - Shiseido, Zen edp 1/3 - Tauer, Le Maroc Pour Elle (wusha) - Roberto Cavalli, Serpentine 1/5 - sporo próbeczek Sonomy do wymiany - ponad 10 zapachów Samplerki duże z koreczkiem: - Paris, Rose des Verges ok 4 ml - w fiolce, bez atomizera - Balenciaga, Cristobal - 1/3 z 3 ml - Guerlain, Shalimar Light - ponad połowa z 3 ml - Demeter, Creme Brulee 1/5 - Les Perfumes de Rosine, Diablo Rose 1/5 - CdG, Ouarzazate 1/5 Samplerki malutkie i tyciutki: ![]() - Bath & Body, Chocolate Amber - l'Artisan Parfumeur, Passage d'Enfer - Diptyque, L'Eau Trois - CSP, Amour de Cacao - Lulu Guinness, Lulu Guinness - E.Coudray, Ambre et Vanille - Parfum d'Empire, Ambre Russe - Molecule 01 - C&S, Rose ![]()
#2679 | ||
Zakorzenienie
|
uaktualniłam
![]() oto co mam do oddania ![]() Guerlain Terracota Voile d'Ete - odlewka 4 /5 ml YSL Poesie de Chine – odlewka 4/10 ml Escada Magnetism for Men odlewka 4,5 /5 ml Van Cleef & Arpels Hiver 1,7 ml T. Mugler Womanity 0,8-0,9 ml T. Mugler Alien Sunessence (pomarańczowe) 0,4 ml Dior Dolce Vita 1ml Dior Hypnotic Poison 0,6 ml J.Lopez Deseo 0,6 ml Chopard Happy Spirit 0,6 ml Zara Winter 0,5 ml Kylie Minogue Sexy Darling 1,1 -1,2 ml Diesel Fuel Life Unlimited 1 ml Jean Patou Un Amour 0,4 -0,5 ml Escada Monn Sparkle 0,4 ml Donna Karan Chaos 0,3 -0,4 ml Chloe edp 0,5 ml Angel Schlesser Essential 0,4 ml Cacharel Amor Amor Sunrise 0,8 ml Davidoff Cool Water 0,3 ml Christian Dior J’adore L’eau 0,4 ml Issey Miyake A Scent 0, 4ml Calvin Klein Eternity Moment 0,3-0,4 ml Guerlain Idylle na 1 ,2 razy Lalique Amethyst na 1, 2 razy Lancome O Oui ( na 1, 2 razy) Davidoff Good Live for Men ( na 1, 2 razy) mam też trochę próbek poza listą, których oddanie rozważam Szukam w pierwszej kolejności: Van Clef &Arpels Oriens (więcej niż próbka) Satellite Corrida (więcej niż próbka) M. Micallef Royal Muska E. Lauder Beautiful Love E. Lauder Beautiful Sheer Calvin Klein Truth a także: Dior Tendre Pioson The Different Company Osmanthus Rochas Soleil L'Occitane Ruban d'Orange L'Occitane white Tea La Perla Eclix Armani Sensi Mariella Burani Bouquet de Roses Aigner Private Number P.Rabanne Ultraviolet Aquatic Plastic Charles Jean Brosseau Violette Menthe Ghost Summer Flirt E. Arden Mediterranean Avon Herve Leger Femme ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() znajdziesz coś u mnie? Edytowane przez Vanilla Czas edycji: 2010-11-22 o 11:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Wtajemniczenie
|
Twitterku znajdziesz coś u mnie za Lipę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- kolciag podoba mi się u Ciebie: - DKNY, Delicious Night 20 ml - Lolita, Midnight 5 ml - DKNY, Be Delicious zielone x2 - YSL, Elle edp - Shiseido, Zen edp 1/3 to co do oddania mam w poście: #2651. Znajdziesz coś? Interesuje mnie większa wymianka, czyli np. znalazłabyś u mnie coś za to wszystko co wymieniłam wyżej? ![]()
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuracz, znalazłam u Cię OI, ale domyślam się, że szukasz jakiegoś wisza za nią ![]() ![]() Mam i inne odleweczki do zaproponowania, ale musze sprawdzić stan atomków. Jakbyś coś jeszcze dojrzała u mnie w wątku, to pisz śmiało, bo ja u Ciebie znalazłam już kilka chciejstw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Twitt, podoba mi się u Ciebie Coudray i Thomass.
Mogę oddać za nie: M Mariah Carey - 4/5; Angel - 7/10; Fuel, DK - 6/10; M3 November - 6/10; Kashmina - 8/10; I: Boudoir - do 5; Woman Sonia R. - do 10; Insolence EdP - do 5; Chanel No 5 - do 5; White Diamonds - do 5; Ruffles - do 10; Trance Ellen Betrix - do 10; Lou Lou - do 5. Dałoby się jakoś? |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Konto usunięte
|
AKTUALNA LISTA WYMIANKOWA
PERFUMY * Krizia Time EDT 50 ml bez dwóch testowych psików + pudełko * Iceberg Fragrance EDP 25/30 ml + pudełko kod:70402 * Max Mara Silk touch EDT 18/20 ml + pudełko kod:8e1401 * Sephora Vanille Gourmande perfumetka 8/10 ml * Lancome Magnifique miniaturka 4/5 ml + pudełko * Yves Rocher So Elixir miniaturka 4.5/5ml ODLEWKI W ATOMIZERACH * Diptyque L'Autre 8 ml * Lutens Bas de Soie 4ml * Matsuri by Annayake 3ml * Pollena Eva Olimpia 3ml * Slava Zaitsev Maroussia EDT 3.5 ml * Versace Crystal Noir 8ml * Van Cleef and Arples Les Saisons Spring 3.5 ml PRÓBKI (R- robiona F - firmowa) * Bvlgari BLV Notte EDP 2ml R * Benetton Sport woman EDT 2ml F * Christian Audigier Ed Hardy Love & Luck EDP 1.50 ml F * Comme des Garcons Artek Standard 1.5 ml R * Chanel N'19 EDT 2ml F * Chanel Coco Mademoiselle EDT 2ml F * Caron Parfum Sacre 2ml R * Cartier Delices EDP 1.2ml F * Creed Love In White 0.80ml R * Charles Jourdan The Parfum EDP 0.80 ml F * Celine Oriental Summer 2ml R * Christopher Colvmbvs EDT 2ml F * Dior Escale a Portofino EDT 0.50ml F * Davidoff Echo Men EDT 0.80ml F * Donna Karan Gold Sparkling 1.5ml R * Gres Cabotine 1.8 m R * Gabriela Sabatini Latin Dance 1.2ml F * Givenchy Ysatis EDT 1.8ml R * Heeley Cardinal 0.80ml R * J.Del Pozo Halloween Kiss 1.5ml R * Lacroix Bazar Summer 1.8 ml R * Lempicka Eau Legere 0.70 ml R * Matthew Williamson Incense 0.80ml R * Ralph Lauren Notorious 1ml F * Stella Cadente Miss Me EDP 2 ml R * Van Cleef Feeerie 1.2ml R * YSL Opium eau d'ete 2 ml R Z WŁASNYCH FLAKONÓW MOGĘ ZROBIĆ ODLEWKI * Cacharel Noa - do 10 ml * CK Secreet Obsession - do 1 ml * CK One - do 4 ml * Guerlain Samsara EDT - do 4 ml * Givenchy Amarige Mariage - do 4 ml * JPG Classique EDP - do 4 ml * Kenzo Jungle Elephant - do 10 ml * Max Mara Le Perfum - do 10 ml * Tom Ford Black Orchid Voile de Fleur - 10 ml * Van cleef & arpels les saisons Winter - do 10 ml * Van cleef & arpels les saisons Autumn - do 4 ml SZUKAM * Angel Schlesser Femme * Calvin Klein Obsession * Calvin Klein Beauty * Calvin Klein CK One Summer 2010 * Carolina Herrera CH * Cerruti 1881 Collection EDP * Chloe 1975 EDT * Demeter Fig Leaf * Estee Lauder Sensuous Noir * Estee Lauder Knowing * Giorgio Armani Emporio for Her * Giorgio Armani Mania EDP * Givenchy Jasmine * Givenchy Fleur d'Oranger * Jean Paul Gaultier Classique Summer 2010 EDT * Lanvin Arpege * Lutens Ambre Sultan * Lutens Bois Oriental * Lutens Vetiver Oriental * L'Instant de Guerlain * Marc Jacobs Perfume * Oscar de la Renta Volupte * Parfum d'Empire Ambre Russe EDP * Parfum d'Empire Aziyade * Prada Infusion De Fleur d´Oranger * Prada L'Eau Ambree * Shiseido Feminite du bois * Tom Ford White Patchouli * Yves Saint Laurent Opium 2009 EDT |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Wtajemniczenie
|
Mam 7ml odlewkę robioną z dużego flakonu
![]()
#2689 |
Zakorzenienie
|
Aktualizacja:
Próbki do wymiany: - Bvlgari: Bvlgari II EDP 1,4 ml (A) - Dsquared: She wood 1,2ml (A) - Guerlain: L' Instant de Guerlain EDP 0,8ml (A) - La perla: IO EDP 1,8ml - Trusardi: Inside EDP 0,8ml (A) - Versace: Emotiona Essence EDT 1,5ml (A) - z atomizerem Najchętniej za: - Guerlain AA- różne wersje - Escada Magnetism
Edytowane przez aniolusiek_ Czas edycji: 2011-01-12 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kenzo Summer ok. 4,5ml Marc Jacobs Daisy EDT ok. 4,5ml Lancome Magnifique ok. 4,5ml Jennifer Lopes Live Luxe [tutaj nie potrafię określić ile jest, dziwna buteleczka - w razie zainteresowania podeślę fotkę]
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Szukam korka od Guerlain L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau Extreme
![]() ![]() ![]()
#2692 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a pogrubione to chyba żart, TY czegoś nie znasz ![]() edit: ostatnio nie potrafię się wymienić za moje testowe muszmiecie, za fumidusa też nie miałam co ofiarować wizażance ![]() Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-11-21 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zadomowienie
|
Mam ok. 9/10 ml "Sensations" Jil Sander do oddania. Ładny zapach, ale na mnie wychodzi z niego coś, co mi nie pasuje.
U Ciebie ciekawi kilka rzeczy (najbardziej czekoladki oraz* Coudray Vanille et Coco ok. 6/10 ml), tak, że dorzucam resztę listy, gdybyś chciała coś jeszcze: Cytat:
![]() |
#2696 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może co innego by Cię skusiło? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
* odlewka Micallef Note Vanille ok. 2/5 ml Zobacz, czy jeszcze coś u mnei Ci nie wpadnie w oko.
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
Twitt, bym chciała za Coudraya
![]() To co, pw? |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Note Vanille też jest w rezerwie, w wątku, Coudray'a Pin potwierdza, więc zostają czekoladki ![]() ![]() PW, ino idę po herbatę, bo mi ziiimno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam i oby Ci się wymiankowanie nie znudziło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.