|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Poszukuję na testy zapachu Ferre Rose
![]() w zamian: - Herve Leger edp 15/75 ml - Annick Goutal Mandragore (r) 0,5 ml - Laura Biagiotti Aqua di Roma 2 ml (f) - V Valentino "(f) ok. 1,8 ml - VV Platinum R. Verino (f) ok. 0,8 ml - Lacoste Touch of Sun (f) 2 ml minus jedno maźnięcie patyczkiem - Puma Free Flowing 1,2 ml (f)
#2642 |
Raczkowanie
|
Witam miłe Panie (i Panów, oczywiście)
![]() Może posiada ktoś nadwyżkę, choćby malusieńką Cristiano Fissore Cashmere for men ? Chętnie bym je wypróbował, zaoferować mogę coś ze swoich flakonów, albo pieniążki, albo piękne, ciemno brązowe oczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zadomowienie
|
wymienię:
Annick Goutal, Ambre Fetiche, ok 4/5 ml Coty, Vanilla Fields, ok 8 z 15 ml (fabryczna miniaturka) Costume National Scent, 8/10 ml Demeter, Holy Smoke, 9 z 10 ml Ginestet, Botrytis, 4/5 ml Isabell Derroisne, Ilaya, 9/10 ml Isabell Derroisne, Rose Divine, 9/10 ml L'artisan ,Safran Troublant, 4 ml La Perla, La Perla, 7 z 8 ml (fabryczna miniaturka) Lalique, Perles, ok 3 ml Lancome, Cuir de Lancome 4 ml odlewka bez atomizera Marilyn Miglin Pheromone, 5 ml, nuty: http://www.fragrantica.com/perfume/M...mone-6192.html Victoria's Secret, Very Sexy, 7 ml (oryginalna miniaturka w atomizerku) nuty: http://www.fragrantica.com/perfume/V...007--1725.html Ungaro, Diva, fabryczna miniaturka ok 3,5 z 4,5 ml Próbki ( 1 ml odlewki, chyba, że przy nazwie wpisałam inaczej): A. Warhol Marilyn Rouge Amouage, Gold (fabryczna, nieprzezroczyste opakowanie, nie wiem ile pozostalo) Azzaro, Azzura 0,8 ml Balenciaga, Le Dix Cerutti Image 1,5 ml Comme des Garcons Palisander Czech & Speake, Cuba (fabryczna, pozostalo ok 0,3 ml na 1 test) E. Arden, True Love Estee Lauder, Aliage, Estee Escada, Margaretha Ley Etat Libre d'Orange, Rien, ok. 0,3 ml Etro, Messe de Minuit (0.8 ml) Frederic Malle Noir Epices, ok 0,3 ml, Musc Ravageur, ok 1,5 GOSH K.A.O.S. Givenchy Ysatis (0.5 ml), Organza Indecence 0,8 ml Isabel Derroisne, Secrets de Hammam, Le temps des Reines Karl Lagerfeld Liquid Carl Keiko Mecheri, Oliban L'occitane, Eau d'Iparie (0,7 ml) Lorenzo Villoresi, Incensi , Alamut (2ml) Lauren, Safari, 2 ml M. Micallef, Printemps Montana, Perfum de Peau Oriflame S8 Pierre Cardin, Pour Femme Piver, Un Parfum d’Aventure Tauer, Le Maroc pour Elle (ok. 0,8ml) Vanilla & Blues, Pour Femme Van Cleef & Arpels, Automne Worth Paris Je Reviens o odpowiedź proszę na priv lub w wątku (link poniżej), znajduje się tam także wishlista: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=467806 Edytowane przez yumei Czas edycji: 2010-11-19 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
Najchętniej wymieniłabym hurtowo za np. 1 większą odlewkę:
ODDAM: - Lolita Lempicka edt 5ml - D&G The One resztka, ok. 3ml/ 50 (we flaszce) - DKNY Pure 1,5ml - Rochas Eau de Rochas Fraiche 2ml - Halle Berry Halle 5ml miniaturka - Lancome Hypnose niecałe 5ml miniaturka - Chopard Wish 3ml (?) miniaturka - Nina Ricci Les Belles Delice D'Epices 7ml - Lolita Lempicka Fleur Defendue (Forbidden Flower) 1,2ml - Lolita Lempicka L de Lolita 4ml - Calvin Klein Euphoria 1,2 ml - Biała Czekoladka 5ml Coś jeszcze mogłabym pogrzebać i poszukać ![]() SZUKAM (jak się da to chociaż 10ml) - Britney Spears Hidden Fantasy oraz Circus Fantasy - Thierry Mugler Angel - V&R Flowerbomb Extreme - Dior Hypnotic Poison Elixir
#2645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Wtajemniczenie
|
Wymienię:
Próbki: [każda po 0,6ml] Damskie: Christian Lacroix Absynthe EDP TTA Diamond EDP Perceive EDP In Bloom by Reese Witherspoon EDP Spotlight EDT Pur Blanca Blossom EDT Eternal Magic EDT Little White Dress EDP Little Black Dress EDP Windscape For Her EDT Męskie: True Force EDT Patrick Dempsey Unscripted EDT Odlewki: Bond Girl AVON 10ml i 8ml Eternal Magic AVON 7ml Herve Leger AVON 7ml In Bloom by Reese Witerspoon AVON 6ml TTA Diamond AVON 6ml Percive AVON 7ml [perfumetka, której pojemność początkowa to 15ml] Odlewki poza-avonowe: Biała Czekoladka BIanco Classico 5ml [bez psika testowego] Calvin Klein Eternity Moment 6ml Moschino Toujours Glamour 9ml Miniaturki: The Body Shop White Musk EDT 6/10ml Amber elixir Oriflame 4ml
"FITNESS ZMIENIA CIAŁO, ZUMBA® ZMIENIA TAKŻE DUSZĘ." Edytowane przez Wronia3 Czas edycji: 2010-11-22 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
Poszukuje próbki (1-2 ml) starego Black Cashmere
![]() ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie te zapachy , ale nie szukam ich rozpaczliwie
![]() i całą masę innych , których nie znam jeszcze ![]() Guerlain - Mahora , Meteorites i inne L Instant edp A. Alegorie : Flora Nymphea , Tiare Mimosa , Foliflora Issey Miyako L'Eau D'Issey - Etro : Messe de Minuit ; Diantus Coco Mademoiselle edp Caron , Parfum Sacre edp Rochas : Byzantine , Mira Bai , Absolu i inne Organza edp Amarige Amarige Mariage JPG. Classique Prada , Prada , Prada Amber Cacharel : Promesse , Eden Addict edp YSL Elle edp , klasyczne Kenzo , Le Monde Est Beau Tommy Hilfinger , T Girl Black Tourmaline Avignon HISTOIRES DE PARFUMS Ambre 114 PRO FVMVM ROMA Fiori d'Ambra Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2011-02-19 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
Szukam na testy po kropelce Daim Blond i Five'O Clock
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Rozeznanie
|
ojej, ale awansowałam w hierarchii społecznej
![]() Ja na razie (oprócz tego co mam już umówione) robię sobie przerwę z wymiankami. Możemy wrócić do sprawy w przyszłym miesiącu, jeśli nadal będziesz zainteresowana ![]()
#2651 |
Zakorzenienie
|
a ja oddam 29 ml Allure EDP
najchętniej na jakiś zapach z dymkiem lub kadzidełko ![]()
![]() |
#2652 |
Zadomowienie
|
Lynn, mam tylko 2 próbki 1, 5 ml Flowerbomb edt w atomizerze - jak chcesz, mogę się wymienić na Kenzo D'ete i Insolence jeśli masz edp - małe pojemności oczywiście bo sama mam malo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zadomowienie
|
Z wielką chęcią przetestowałabym La Perla J'aime (rózowa), jeśli ktoraś z Was ma na zbyciu 1- 2ml to ślicznie proszę o wiadomość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie kadzidełko, ale może akurat ![]() i oczywiście wszysto co w moim wątku wymiankowym; a Allure jest we flakonie czy odlewka? Edytowane przez dixi Czas edycji: 2010-11-20 o 16:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
Chętnie przygarnę 1-2ml na testy: Aniołków (różany i fiołkowy) oraz escadę magnetism
![]()
Edytowane przez aniolusiek_ Czas edycji: 2010-11-20 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
Wronia3 podoba mi się: Moschino Toujours Glamour 9ml
![]() ![]() ![]() ![]()
#2657 |
Zadomowienie
|
Wymienię:
![]() ok. 30/100 Organza Indecence 50ml Ode a l'amour Yves Rocher 9ml Theorema 4ml Etro Ambra 0,5ml Etro Messe de Minuit 8ml Comme des Garcons 2 Woman 10ml Kenzo Jungle Elephant na coś kadzidlanego, herbacianego lub drewnianego. Najchętniej Amethyst, Black Tourmaline, IHP Russian Caravan Tea, Kyoto, L'eau Trois, Fille en Aiguilles, IHP Cedarwood Tea. ![]()
#2658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ps. wiem wiem biednie, ale ja staram się tak robić by mieć tylko kilka zapachów aktualnie które mi się podobają ![]() a idę raz jeszcze przeniuchać moje odlewki, może z którąś się jeszcze pożegnam ![]()
"FITNESS ZMIENIA CIAŁO, ZUMBA® ZMIENIA TAKŻE DUSZĘ." Edytowane przez Wronia3 Czas edycji: 2010-11-20 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Smoczydło EDT?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zona najukochanszego Meza
|
Przygarne na testy Aniolka piwoniowego i liliowego - chetnie wieksza odlewke (ale przygarne i probke) - wiele na wymiane - info na PW.
#2663 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Zakorzenienie
|
Wymienię:
Odlewki: * Chantal Thomas Osez-moi ok. 9/10 ml (najchętniej na Le Secret ![]() * Coudray Vanille et Coco ok. 6/10 ml * Molinard Ambre ok. 3-4/10 ml * odlewka Micallef Note Vanille ok. 2/5 ml * odlewka Micallef Patchouli ok. 2,5/5 ml * odlewka Banana Republic Jade ok. 9,5/10 ml * Fondente Extra ciemna czekolada 2/2,5 ml sampelek * Bianco Classico biała czekolada 2/2,5 ml sampelek * Aquolina Pomarańcza i Wanilia mgiełka do ciała - odlewka ok. 8/10 ml * Demeter Linden 5-10 ml * Demeter Jasmine 5-10 ml * Demeter Peony 5-10 ml * Lagerfeld Kapsule Light odlewka ok. 8/10 ml i inne, które mam w wątku a nie chce mi się wszystkiego kopiować ![]() Szukam namiętnie: * zawsze i wszelką ilość Le Secret Givenchy ![]() * Dolce Vita * Estee Lauder Bronze Goodes i perfum o zapachu olejku do opalania ![]() * Gap Close * Flowerbomb wersja różana * Shiseido Energizing Fragrance * Pure Jil Sander * wszystkich innych Jil Sander * nieznanych mi L'occitane i Voluspa * Tom Ford Black Orchid edp * Demetry najróżniejsze i wieeeele innych, których nie znam, zarówno z nowości jak i ze starszych. |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
|
Adekwatnie
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23364418]Tru, ja też chcę ![]() Oki, mam całą flachę, dla Ciebie też wystarczy ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
Twitt Dolce Vity to Ty kcesz próbkę czy odlewkę ? bo próbasa mogę Ci zrobić ale z odlewką to gorzej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Kenzo masz w próbce czy atomku? Bo te 2 próbki Flowerbomb mam w atomku. Są fabryczne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23366223]a czego szukasz? nisza? czy nienisza też może być?
podpisu Twojego nie mam, ale może cuś znajdę, czego Ci brakuje w wszystkomającej kolekcji ![]() Przede wszystkim jestem łasa na wszystko czego jeszcze nie znam, albo znam i chcę się lepiej temu przyjrzeć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.