|
|
#2671 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Naughty_ - dziękuję za uznanie perełko ;**
grise - a ja uwielbiam 100x mocniej inquiring - brakowało twoich opisów, dobrze, że już jesteś ;** Nauczyłam się żyć z myślą, że ciebie już nie ma. Nie ma i pewnie nie myślisz by wracać. I ta cząstka ciebie we mnie mówi mi, że jesteś bliżej niż myślę. Naucz się patrzeć miłości w oczy. Wtedy zawsze będzie szczera. Czekam na deszcz. Moim marzeniem zawsze było, poczuć twój chłodny, mokry policzek na mojej skroni.
|
#2672 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
toczyłam wczoraj zawziętą rozmowe z kumplem na temat tego . .... prawda chociaż niekiedy przeszywa nas na pół, obraca naszym życiem o 180 stopni, to i tak jest lepsza od kłamstwa . zrozum to, że to dla Cibie liczę wieczorami gwiazdy na niebie. nie chcę . nie chcę . nie chcę ! jeszcze raz Ci mówię nie chce . nie chcę byś zostawiał mnie teraz sama, nie teraz . słyszysz ? nie chcę ! nie ma Cię już przy mnie od jakiegoś miesiąca. a ja mam tylko przepalone kable w umyśle, nadwyrężony mózg, przesycony zbędnymi myślami, przesolone łzy i te czerwone oczy. a przecież powiedziałeś, że to wszystko się jakoś ułoży ... ' nienawidzisz mnie, tego co było między nami . ale widząc mnie wspomnienia wybuchają jak dynamit . ' ' Na pierwsze mam Dyskrecja, na drugie Perwersja używane zamiennie, zależy jaka wersja ' .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-06-07 o 10:39 |
|
|
|
|
#2673 |
|
Rozeznanie
|
kreskowa - Dziękuję, dziękuję, dziękuję
![]() Myślała, że nie tęskni. Później sięgnęła po lakier w kolorze Jego oczu... 'PoczuĆ nagle mięte i mieĆ w głowie pstro...' Życie lubi się je**Ć, zupełnie jak tania dz**ka... Odtąd tykanie zegara krzyczy Twoje imię ... 'Swoje miejsce znajdź. I nie pytaj, czy taki układ ma jakiś sens...'
|
#2674 |
|
Rozeznanie
|
'can your soul forgive my crimes of passion?' Czy twoja dusza wybaczy mi zbrodnie namiętności? 'faint screams echo through the night...' słaby krzyk echo w nocy… 'Beautiful, you know you leave me breathless when you fall into my eyes.' Piękna,ty wiesz,że pozbawiasz mnie oddechu kiedy wpadasz mi w oczy.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#2675 |
|
Zadomowienie
|
d z i ę k u j ę, że nie rudą też mnie kochacie
+ caroline060 <3 ____
zdobędziesz dla mnie całą Californie, dopiero wtedy będziesz mógł myśleć, że jesteś mnie wart zajmuję najpiękniejsze miejsce w Twoim sercu. podam Ci miłość z ust do ust uwielbiam spokój bijący z Twoich dłoni gdzie ukryłeś swą prawdziwą twarz ? dławię się dymem z papierosów, chodzę z kąta w kąt, nie nazwę tego emocjonalną wygodą
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-06-07 o 11:23 |
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzka Z -
kiedyś mnie kochałeś, kiedyś wszystko było piękne. co wieczór, gdy zasypiam słyszę Twój szept. Twoje słodkie KOCHAM CIĘ to tylko mój sen.. bywają dni, w których czuję,że mam skłonności do ADHD. oczy kiedyś przepełnione miłością, z pustką patrzą w dal.
|
#2677 |
|
Rozeznanie
|
Kocham.Kocham.Kocham. <33
Ubóstwiam Twoją twórczość. To prawda, że tracę panowanie nad tym co czuję gdy jesteś obok mnie.
‘Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.’
|
|
#2678 |
|
Raczkowanie
|
Bo ona lubi usiąść na swoim parapecie wsadzić słuchawki w uszy i patrzeć w gwiazdy lubi wtedy płakać i wspominać wszystko, co dobre i złe. Ułożyła swoje życie, ale to TY dołoŻyłeś ostatni puzzel. ![]() BabyK <3 Karmelwomi kreskowa Extremalna i inne... BRAK WENY (
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-06-07 o 13:42 |
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
opisy nie naszej twórczości, mamy zwyczaj brać w cudzysłów. ![]() obgryziony, czerwony lakier na paznokciach, które wbijały się w Twoje wyrzeźbione ciało. |
|
|
|
#2681 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() życzę Ci słońce jeszcze 1000000 postów, a nawet i więcej < 3 * * * Słyszałam, że trzeba się całować, bo są tego same plusy: - płuca zwiększają swą objętość - podnosi się ciśnienie - dzięki jednemu pocałunku można stracić ok. 50 cal. a przede wszystkim podczas całowania nie można powiedzieć nic głupiego. :P - Ej, a może wymienimy się sobą? ^^ - Nie.! Nie będę wymieniała czegoś tak ZA***ISTEGO jak JA na coś tak Z***ANEGO jak TY. ; ] Znikam na jakiś czas z wizażu - wycieczka. ^^ wrócę niebawem. ;D
Edytowane przez myszka23101 Czas edycji: 2010-06-07 o 16:37 |
|
|
|
|
#2682 |
|
Rozeznanie
|
Jestem, jestem kochana <3 agattee wiesz, że Cię uwielbiam <3___________________ Nasze usta z tortu tortury wiśnieją ranem od zacałowania. Twoje oczy lubią mnie i to mnie zgubi. Między ustami wyrósł nam Berliński Mur. Gdybym mogła być jak duch, mieszkałabym w twojej kieszeni. Od jesieni do jesieni. Znów i znów. Dla miłości jestem tylko złudzeniem. Nasze usta jak niedobite kry, martwe pocałunki poprzerywane w pół. Nasze ramiona - polne ślimaki, pławią się w stawie przytulania. (Strachy na lachy)
|
#2683 |
|
Raczkowanie
|
Masz w głosie mniej więcej tyle uczucia, ile jest w kawałku lodu.
A kończy się na tym, że moje serce jest jakby pokłute pokrzywą. Wszystko w tej dziewczynie zdawało się krzyczeć z miłości, która bolała. Z reguły ludzie przyjmują cię taką, jaką się im sama jawisz. Codziennie wieczorem czekała z nadzieją, że On pościeli jej łóżko. _________________________ __ |
|
|
|
#2684 |
|
Raczkowanie
|
Siema wszystkim
![]() Od dłuższego czasu śledzę Wasz wątek z wieeelką ciekawością, przyznam się bez bicia, że często okradam, no i postanowiłam do Was dołączyć. ![]() Podziwiam Wasze talenty i kłaniam się nisko! ___________________ Życie to nie film. Rzeczywistość przytłacza... Idealnie dobrani. Jak Bonnie i Clyde. Nie myślałam, że doczekam takich dni, że na czyjąś komendę będziesz biegł co sił... Przeszłość jest tatuażem. Zostaniesz jedną z ran, co pozostawia ślad... Mam nadzieję, że się podobają ^^
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
-a czy wiesz, dlaczego zgasły jej oczy? -co? jakie oczy? -właśnie. Ty nigdy tego nie zauważyłeś. -ale wytłumacz, o czym mówisz? -nieważne. nie kochałeś jej tak jak ja. nie mogłeś zorientować się, że zabrałeś jej wraz z sobą całą radość, błysk w oku i chęć do życia.
|
|
#2687 | |
|
Raczkowanie
|
[CENTER]
Cytat:
Ojej. Dziękuję. Ty tez jesteś wspaniała ; * mrs de- kradnij ile chcesz Skarbie. Bardzo mi miło ZakreconaNaMaxa-dziękuję za wyróznienie Kochana ;* Uwielbiam Cię ************************* ******* Hmm..mam zaszczyt wynienić najlepsze dziewczyny według mnie. BananowaDelma,ZakreconaNa Maxa, xsxs,ciiri,TwojaKokaina,E xtremalna,m4dziar4,kresko wa,i innej bajki,grise,dresowa,Zuzka Z, Wreeednia,Kofeina W RedBullach,myCh,CookieCri sp,absorbeed,xxgroszek07x xToogether93, beautiful_lie,Siatkarka18 ,SorbetMalinowy, i inne Niunie. Kocham Was Dziewczyny.Wszystkie! Jesteście genialnee ************************* ******* Gdy zamykam oczy widzę idealny świat. Ja, Ty i kolacja przy świecach w najdrożeszej restauracji. Niestety kiedy je otwieram powraca szara rzeczywistość. Ja, pluszowy Miś i kawałek chleba z masłem.
06.10.2015r. W oczekiwaniu na NASZE MALEŃSTWO Edytowane przez BabyK Czas edycji: 2010-06-07 o 16:04 |
|
|
|
|
#2688 |
|
Zadomowienie
|
i papierosy tracą smak, gdy Ciebie brak.
łomocze mi serducho pod biustem, który Cię pociąga.
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
czujesz, jak cudnie pachną akacje?
|
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Mmm, strasznie się cieszę
'znów mówi mi twój głos, twój zapach szepta: chodź, chodź
Masz w sobie coś co sprawia, że ci nigdy nie odmawiam' 'jesteś moim zakazanym owocem'
|
|
#2691 |
|
Raczkowanie
|
Istny_paradoks - Mnie? Kłaniam się! ;*A jeśli już przepaść, pustka między nami, to tylko taka na sekundę, między ustami. There's always something in the way. / tutaj zawsze jest coś na drodze.. Sometimes ignorance rings true. /Czasami to ignorancja brzmi szczerze. I love you. It's all i know. /Kocham Cię. To wszystko, co wiem. Give me a whisper. /Uracz mnie szeptem.
|
#2692 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() powiem tyle: ![]() Cytat:
a ten wyżej kradnę, doceniam że sama wymyślasz a nie jak większość kopiujesz śliczny jest naprawdę ![]() i uwielbiam nawet grymas na Twojej twarzy gdy zapalam papierosa. znajdujesz się między moim łokciem a talią, jesteś jak stado motyli we mnie. lubię moment w którym spotykam cię na mieście, całujesz mnie, bierz za rękę i po prostu idziemy na spacer, zupełnie jak para. cenię sobie swobodną miłość.
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
parapet, deszcz, kawa i on . to czego było jej potrzeba.
|
|
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
abunee, Prim, nydee ?
dziękuję, kochane <3 ___ bardziej `bardziejszy`, nocny, dzisiejszy Ty. w moich ciężko zamglonych oczach. nocy gwiaździstych, plaży piaszczystych i wina taniego mi się chce. i miesza mi się w głowie sen letni z samotnymi, upalnymi nocami. nie ma słów mających głębszy sens niż nasze puste kieliszki...
|
#2695 |
|
Raczkowanie
|
z okazji mojego prawie setnego posta chciałam pozdrowić moją mamę <3 haha żarcik, oto moje ukochane pyśki myśki
![]() takagwiazdka, myCh (tą panią to kocham ZakreconaNaMaxa - dziękuję jest Was więcej, ale te chyba tak naj naj Zjadłeś moje serce i krzyczysz, że chcesz więcej Jestem dorosłą kobietą, noszę miniówkę, bluzkę z dekoltem odsłaniających znaczną część biustu i chodzę w szpilkach. Mogę mieć każdego, więc nie mów mi, że to faceci rządzą na tym świecie ![]() Edytowane przez karmelowomi Czas edycji: 2010-06-07 o 16:11 |
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
- Lena lapsie !
- Sama jesteś klapsem ! [ rozmowa przyjaciółki z jej 8letnią siostrą Chcesz dać mi cały świat a mi wystarczy tylko serce. Przecież obiecałeś że zrealizujemy wszystkie moje sny! A w nich jesteśmy razem! ... Obiecałeś Nocą polną drogą iść za rękę, zachwycając się gwiazdami... ' Mój czas przestał płynąć gdy zgubiłam Cię ' Bądź przy mnie, nie musisz nic mówić. Po prostu bądź przy mnie. Świat jest chory. Ludzie są chorzy. Paranoją jest to, że tracimy te najważniejsze chwile. Kochamy tych których nie powinniśmy oraz ranimy. Gdyby człowiek mógł kierować swoimi uczuciami i rozumem byłoby wszystko zupełnie inaczej. A tak to człowiek nie wiele może, i zazwyczaj robi to co jest błędem... "Przynieś ukojenie moim zmysłom Nie widzisz, że dla Ciebie robię wszystko co było kiedyś wszystkim nagle prysło ale jest nadzieja, to nie znikło Chodź ze mną tylko ujrzę Twój cień rozpal w moim sercu ten płomień dzięki niemu po nocy przyjdzie dzień zatracona w Tobie proszę ocal mnie " dziekuje karmelku ! ![]() ![]() ![]()
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-06-07 o 16:13 |
|
|
|
#2697 |
|
Raczkowanie
|
bo ona idzie na skróty do najciemniejszych zakamarków.
miłość szukała granic na horyzoncie i nie znalazła... Pragnę znaleźć się za morzem za niebem za księżycem za twoimi oczami... jestem z tych co to noszą czapki nawet przy czterdziestu ośmiu stopniach niepełnosprawna iluzjonistka obudziłam się wypełniona radością każda komórka oddycha tym porankiem o smaku pomarańczy
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#2698 |
|
Zadomowienie
|
żyjemy w pięknym świecie.
tak, żyjemy. w te ciche noce, czasem pojawiasz się w snach przejechał 3000 km nadal tęsknie przejechał 4000 km to bardzo daleko przejechał 5000 km za daleko by marzyć I used to rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning I sweep alone Sweep the streets I used to own Kiedyś panowałem nad światem Morza mogły się podnosić kiedy powiedziałem jedno słowo Teraz rankami samotnie zamiatam Zamiatam ulice, które kiedyś były moje * * - Coldplay
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakros! jaka mega motywacja ziom < 3P.S ja też pozdrawiam mamę. Swoją mamę ![]() jego uśmiech tak bardzo olśniewał, że po 3
minutach całkowicie traciłam wątek rozmowy. ![]() |
|
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() jestem nowa na tym wątku, mogłybyście mi podrzucić jakieś opisy o tym, że moja przyjaciółka znalazła sobie kogoś i zapomniała o mnie? tylko takie nie bardzo dosłowne, hm?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.

(

<3
jedna dla każdej. 

masakros! jaka mega motywacja ziom < 3