Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-23, 10:20   #2671
anoola
Zadomowienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
ssnow ale wyglądasz bosko ! śliczna sukienka ! Ja bym dała modne w tym sezonie cieliste szpilunie, albo siwe. Ooo takie jak w zalaczniku moze nie loubotiny ale teraz pełno takich, bo moda na nie
Do tego jakies kolczyki i bransoleta a makijaż to nie wiem tez bym zrobila delikatnie, moze ewentualnie jakas kreska linerem. Ja osobiscie nie lubie zbytniego przepychu, i wole 'mniej znaczy wiecej'

hee i teraz mi sie przypomniało, ze ja poczatkowo mialam zarezerwowaną sale na wesele na 30 kwietnia, ale zmieniliśmy na maj ale by juz szybko bylo

aaanoola ale Cie dlugo z nami nie było
co do sukni, wymarzona wymarzoną ale czasem lepiej wybrac tą ktora mniej sie nam podoba ale wyglądamy w niej rewelacyjnie
Mi sie marzyła rybka St Patric. Ale nie wyglądałam w niej korzystnie. Mam szerokie biodra i stosunkowo mały biust i poprostu było nieproporcjonalnie. Pare osob mi odradziło i z bólem serca wybrałam klasyczną litere A, jak mowia w salonach " bezpieczny model" bo pasuje do kazdej sylwetki. Zakochałam sie w niej, i wiem ze przynajmniej nie bede wyglądać dziwnie. A znalazlo sie pare plusów, bo w rybce byloby nie wygodnie

a co do mieszkania, ja osobiscie jestem przeciwna mieszkania z rodzicami. Młode małzenstwa powinny być same, wspolnie zaczać nowa droge. Ja mam kochanych rodzicow, ale nie chcialabym z nimi mieszkać.Ale takie moje zdanie.

aaaaha i Stooo lat dla Oliwki Lili gdzie jesteś
Jakie miłe przywitanie Strasznie za wami tęskniłam

No właśnie obawiam się, że tego mojego modelu jeszcze u nas nie ma bo to najnowsza wiosenna kolekcja. Przymierzyłabym jednak podobną chociaz, żeby się przekonać, że to faktycznie nie to
Powiem ci, że polecali mi właśnie suknie podobną do twojej Haniuś Tylko ty tą wierzchnią warstwę masz z takiej delikatnej mgiełki a mi radzili własnie takie skosy ale z tafty. Mierzyłam taka i w sumie jako jedyną zapamiętałam, że było mi w niej dobrze- te skośne plisy zrobiły mi fajną talię
Masz rację, czasami nie warto sie upierać, bo w sumie jeśli się uprę to krawcowa uszyje mi co zechcę, ale sęk w tym, żeby później w tym jak najlepiej wyglądać. W końcu to najważniejszy dzień

Oj nie wyobrażam sobie szczerze mówiąc mieszkania z mamą. To tylko taka opcja w razie gdyby jednak było nam ciężko finansowo. Chociaż znając TŻta to stanąłby na głowie i prędzej znalazł jeszcze jedną pracę niż zamieszkał z moją mamą

Ssnow, myslę, że stylizacja jaką ci Hania proponuje byłaby super

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość
o, to już za tydzien tłusty czwartek, odchudzaczki mają wtedy dyspense. nie?

ja bym się jednak uparła na przymierzanie wymarzonej sukienki, bo i tak Ci to spokoju nie da..
najlepiej idź do tego salonu z kimś kto Ci szczerze doradzi, tzn ktoś komu ufasz, bo może faktycznie ta sukienka którą sobie wymarzyłas nie jest dla Ciebie i teraz sie na nią uprzesz, a za parę lat nie będziesz mogła swoich zdjęć ślubnych oglądać
a co mieszkanka, ciężko cos doradzić, zawsze jest jakies ryzyko.. piszesz że w fajnej cenie, a z drugiej strony perspektywa mieszkania z mamą
sami musicie ocenić swoją zdolność kredytową, może przejdźcie sie po paru bankach i niech Wam zrobią symulacje rat..
Dyspensa, obowiązkowo

No nie da mi spokoju, znam siebie i wiem, że dopóki na własne oczy się nie przekonam to bedzie mi siedzieć w głowie tamta kiecka i nie bedę umiała się cieszyć z żadnej innej

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Anoola myślę, że warto przymierzyć tę wymarzoną żeby mieć 100% pewność czy tak czy nie.

Miłego dnia
też tak myślę
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 10:23   #2672
irenkaaa
Zakorzenienie

anoolka sprobuj w innym salonie . co beda Ci gadac ze nie dadza Ci nawet przymierzyc. przymierzysz i sama sie przekonasz czy pasuje czy nie .
snow sukienka boska
no nieciekawe kierownictwo ... mam nadzieje ze doczekam jeszcze lepszych czasow w tym roku bo mnie cos trafi

a dzis od rana juz pranko zrobione zaraz piore staniki ( hehe przypomnialo mi sie jak moj byly maz wypral mi staniki z fiszbinami hehe powykrecal takze pozegnalam sie z najlepszymi stanikami
chlopy to maja czasem pomysly

o nie nie nawet mi nie mowcie o tlustym czwartku ... jak ja bym zjadla takiego paczusia

w sumie wiecie co ... fajnie tak sie z rana obudzic . wstalam z maxymalnym dolem a teraz jak sobie troche tak dookola porobilma to sie jakos lepiej czuje
dzieki

Haniulka a moge tez zobaczyc Twoja kiecke ?

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-02-23 o 10:28
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 10:34   #2673
Haniula
Zakorzenienie

Z tymi salonami to szkoda gadać, ja chodziłam w sierpniu mierzyć suknie z tego względu ze zalezało mi na kupnie uzywanej, a chcialam pomiezyć zeby wiedziec jakiego kroju szukać . To kobitki w salonach jak mowiłam z suknia na maj, nie pozwalały mi mierzyć " bo jeszcze czas"
Przyznaje sie ze pózniej kłamałam,ze slub w grudniu bo nie bylo szans zeby zmierzyć

Anoola moja suknia jest cała z tafty tylko ma takie ozdoby koronkowe naszyte . A te plisy fajnie wydłużają sylwetke :jupi;
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 10:37   #2674
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Z tymi salonami to szkoda gadać, ja chodziłam w sierpniu mierzyć suknie z tego względu ze zalezało mi na kupnie uzywanej, a chcialam pomiezyć zeby wiedziec jakiego kroju szukać . To kobitki w salonach jak mowiłam z suknia na maj, nie pozwalały mi mierzyć " bo jeszcze czas"
Przyznaje sie ze pózniej kłamałam,ze slub w grudniu bo nie bylo szans zeby zmierzyć
Jakieś dziwne podejście tych ekspedientek. Wiadomo, że każda panna młoda chce wszsytko prędzej poprzymierzać, żeby było cacy Patent z kłamaniem w tym przypadku chyba jest jedynym wyjściem

Kurcze już południe, a ja siedze i się obijam. Wypadałoby się ruszyć i coś porobić
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 10:42   #2675
NibyNic
Zakorzenienie

Wy tak o sukniach ślubnych - jak tak sobie pomyślałam to ja suknie ślubne mierzyłam 4 lata temu, właśnie w lutym na ślub we wrześniu i w lutym zamawiałam - bo ja swoją wypożyczałam

NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 10:44   #2676
anoola
Zadomowienie

No dziwne podejście. U ciebie za dużo czasu, u mnie twierdziły znowu, że mało i dawały mi tylko te, które zdążyłyby ściągnąć do czerwca
I tak źle i tak niedobrze

A wydawało mi się, że ją dobrze pamiętam. Bardzo mi się podobała Byłam pewna, że tą wierzchnią warstwę masz z czegoś lekkiego Skleroza?

Taaak, wszystko co wydłuża i wyszczupla jest wysoce pożądane...przynajmniej u mnie
Stary 2011-02-23, 10:51   #2677
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Haniula a Ty już byłaś na próbnej fryzurze, bo jakoś mi przeleciało gdzieś, że wybierasz się ?

ja właśnie u rodziców jestem, i tak jak piszecie o tym, żeby mieszkać u rodziców , to w moim wypadku taka opcja by odpadła ... moi rodzice są hmmm dość specyficzni mają swoją rację i tylko ich racja jest dobra ... mój tata jest na nie ze wszystkiego rodzaju kosmetykami, farbowaniami, itd. jak tylko coś zobaczy to zaraz 2 godzinnny wykład na ten temat ... ja bym nie wytrzymała, i mimo korzyści finansowych ( nie oszukujmy się rodzicom za wynajem byśmy nie placili , dokładać się do rachunków trzeba by, ae to i tak "tańsza" wersja niż wynajmować samemu ) mam nadzieję, że nie będę musiała ...

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:

Anoola moja suknia jest cała z tafty tylko ma takie ozdoby koronkowe naszyte . A te plisy fajnie wydłużają sylwetke :jupi;
a Ty zdecydowałaś się na kupno sukni używanej ?? bo ja myślę co w tej kwestji robić ... i wiem, że uzywaną i tak trzeba byłoby troche przerobić ?? a ostatnio słyszałam, że przeróbki drożej wychodzą niż to warte ... i nie wiem ile w tym prawdy jest ...

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-23, 10:58   #2678
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
Haniula a Ty już byłaś na próbnej fryzurze, bo jakoś mi przeleciało gdzieś, że wybierasz się ?

ja właśnie u rodziców jestem, i tak jak piszecie o tym, żeby mieszkać u rodziców , to w moim wypadku taka opcja by odpadła ... moi rodzice są hmmm dość specyficzni mają swoją rację i tylko ich racja jest dobra ... mój tata jest na nie ze wszystkiego rodzaju kosmetykami, farbowaniami, itd. jak tylko coś zobaczy to zaraz 2 godzinnny wykład na ten temat ... ja bym nie wytrzymała, i mimo korzyści finansowych ( nie oszukujmy się rodzicom za wynajem byśmy nie placili , dokładać się do rachunków trzeba by, ae to i tak "tańsza" wersja niż wynajmować samemu ) mam nadzieję, że nie będę musiała ...

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

a Ty zdecydowałaś się na kupno sukni używanej ?? bo ja myślę co w tej kwestji robić ... i wiem, że uzywaną i tak trzeba byłoby troche przerobić ?? a ostatnio słyszałam, że przeróbki drożej wychodzą niż to warte ... i nie wiem ile w tym prawdy jest ...
Coś Ty napewno przeróbki nie wyniosą Cię więcej. Jakby coś, to ja mam do sprzedaży TANIO

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 11:05   #2679
ijaa
Zakorzenienie

Nie znoszę się rozpakowywać.

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Aaaaaa właśnie materac mnie przygniótł. Chyba będę musiała poczekać na TŻ ze zdjęciem prześcieradła, bo nie radzę sobie z tym bydlakiem.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 11:16   #2680
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:

w sobote ide na próbną fryzurke pokaze fotki, o ile bedzie korzystnie

Ja sie nie bałam kupić używanej, ale na przeróbki bym sie nie dała. Moja pasuje jak ulał. Ja nosze rozmiar typowy 36-38 . Suknia jest 38, ale sznurowana z tyłu wiec, mozna regulować. Na długość też jest ok, tyle ze moge miec buty max 7cm. Ale itak nie chciałam wyższych . Także mi się chyba udało
Stary 2011-02-23, 11:24   #2681
Kelpie
Zakorzenienie

Fajnie tak się czyta o tych przygotowaniach do ślubu, sukienkach, itd...

Byłam w biedronce i kupiłam dyfuzor zapachu i peeling z joanny.
A butów nie dałam jednak na gwarancji i podkleiłam u szewca za 8 zł, po 15 minutach buty miałam do odbioru
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-23, 11:36   #2682
ijaa
Zakorzenienie

Cholera, znów coś śmierdzi spalenizną na klatce i jak się otworzy okno. Jakby paliło sie drewno.
Lubię tu mieszkać, ale mam dość tych sytuacji, które pojawiają się wcale nie rzadko.
Jestem strasznie przeczulona na tego typu rzeczy - ogień to jedna z tych których boję się najbardziej.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 11:39   #2683
anoola
Zadomowienie

Cytat:
w sobote ide na próbną fryzurke pokaze fotki, o ile bedzie korzystnie

Ja sie nie bałam kupić używanej, ale na przeróbki bym sie nie dała. Moja pasuje jak ulał. Ja nosze rozmiar typowy 36-38 . Suknia jest 38, ale sznurowana z tyłu wiec, mozna regulować. Na długość też jest ok, tyle ze moge miec buty max 7cm. Ale itak nie chciałam wyższych . Także mi się chyba udało
I to jak ci się udało Zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Fajnie tak się czyta o tych przygotowaniach do ślubu, sukienkach, itd...

Byłam w biedronce i kupiłam dyfuzor zapachu i peeling z joanny.
A butów nie dałam jednak na gwarancji i podkleiłam u szewca za 8 zł, po 15 minutach buty miałam do odbioru
Ekspresem
Stary 2011-02-23, 11:42   #2684
Haniula
Zakorzenienie

Kelpie a ten dyfuzor to jaki zapach wybrałaś? tez na niego poluje
ale to jutro, bo ma być bonsai i drabina
Stary 2011-02-23, 11:47   #2685
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
U mnie już bonsai są
Stary 2011-02-23, 11:47   #2686
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Kwiat wschodu. Zastanawiałam się nad kwiatem pomarańczy jeszcze, ale w końcu ten kwiat wschodu wzięłam. Stoi niedługo, a już pachnie
I kot wykazuje duże zainteresowanie nim

Bonsai było już dzisiaj u mnie.
Stary 2011-02-23, 11:56   #2687
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
U mnie już bonsai są
ja też dzis jadę do biedronki
chce pooglądać skakankę jak będzie, bo się zastanawiam nad nią

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 11:57   #2688
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
ja też dzis jadę do biedronki
chce pooglądać skakankę jak będzie, bo się zastanawiam nad nią
U mnie skakanek niet Ale mam jedną w domu i leży, bo ja kondycji do niej nie mam

Dobra zwijam dupsko do roboty!
Do napisania
Stary 2011-02-23, 12:01   #2689
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
U mnie skakanek niet Ale mam jedną w domu i leży, bo ja kondycji do niej nie mam

Dobra zwijam dupsko do roboty!
Do napisania
Ja mam nadzieję że u mnie jeszcze bedą

A od dziś miała być t a gazetka z kosmetykami parę mam upatrzonych ale pewnie znów rozsądek weźmie górę i z niczym wyjdę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-23, 12:01   #2690
marcia45
Zadomowienie

Annola ja bym jednak uparła się na zmierzenie tej co sobie wymarzyłaś. Jak nie dadzą to bym wyszła z salonu. Lepiej samemu się przekonać czy suknia pasuje.

A jakie macie piosenki na pierwszy taniec? Bo ja właśnie dziś przesłuchiwałam różne.

Sto lat dla Oliwki

Snow masz świetną figurę - jesteś szczupła, a masz ładny dekolt, czego akurat mi brakuje A co do stylizacji również od razu pomyślałam o szpilkach nude i perłach. Widać podobne gusta wszystkie mamy

------------------------------------------------------------------------------------------------

Oooo i jak któraś chodzi na zakupy do carefura, to są promocje z e-bonami np rex za 17,99 a 13 zl w e-bonie. Jak ktoś często tam robi zakupy to się opłaca bo proszek wyjdzie 4 zl, a 13 zl mozna wydac na jedzenie w następnych zakupach.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu

Edytowane przez marcia45
Czas edycji: 2011-02-23 o 12:05
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 12:06   #2691
Haniula
Zakorzenienie

Oj ta gazetka z kosmetykami jest fajna
Ja napewno kupie zel johnsona, bo mi sie skonczył, a reszte to poogladam na żywo.
Luty wyszedł korzystnie finansowo, ale tez na duzo sobie pozwoliliśmy bo i rolety kupiliśmy, i prezent dla mojego brata i pare bibelotów do domu także trzeba zbastować
Stary 2011-02-23, 12:12   #2692
anoola
Zadomowienie

Ja sobie zapoluję na peeling truskawkowy, bo mi się kończy. Pachnie tak tak...mmmmniaaam

Marcia Mój Tż się uparł sie na Kiljańskiego z Kają "Prócz ciebie nic"
Stary 2011-02-23, 12:17   #2693
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
A jakie macie piosenki na pierwszy taniec? Bo ja właśnie dziś przesłuchiwałam różne.
Moi znajomi mieli składankę zrobioną z różnych piosenek, która opowiadała jakby ich historię. Bardzo fajnie to wyszło
Stary 2011-02-23, 12:34   #2694
Haniula
Zakorzenienie

A co do piosenki na 1 taniec to my mamy
All4one- I swear , oooo ta ; http://www.youtube.com/watch?v=SnYESenjoGY
Stary 2011-02-23, 12:35   #2695
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
A co do piosenki na 1 taniec to my mamy
All4one- I swear , oooo ta ; http://www.youtube.com/watch?v=SnYESenjoGY
Taki fajny przytulaniec

Stary 2011-02-23, 12:38   #2696
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Taki fajny przytulaniec
Ja szczerze nie jestem tak bardzo za tymi wszystkimi pierwszymi tańcami
ale aby tradycji stało sie zadość, i zeby wszyscy mogli nas przez te 4minutki dokładnie obejrzeć, wzieliśmy przytulańca. Raczej nie może się nie udać
Stary 2011-02-23, 12:41   #2697
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Cholera, znów coś śmierdzi spalenizną na klatce i jak się otworzy okno. Jakby paliło sie drewno.
Lubię tu mieszkać, ale mam dość tych sytuacji, które pojawiają się wcale nie rzadko.
Jestem strasznie przeczulona na tego typu rzeczy - ogień to jedna z tych których boję się najbardziej.

moja sis mieszka w Łodzi i 2 razy ( raz w jej bloku a raz obok paliło sie... )

Cytat:
ten dyfuzor to jest to co się patyczki wklada?? pachnie to ? bo TŻ chciał kupić...

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
Ja sobie zapoluję na peeling truskawkowy, bo mi się kończy. Pachnie tak tak...mmmmniaaam
ja uwielbiam peelingi ae zawsze ich za duzo daję... dlatego ze wzgędu na oszczedności ich nie kupuję ... poluję teraz na taką ostrą rekawicę ...

dzieki za info o akcji z e-bonami ...wiele fajnych promocji jest

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-23, 12:42   #2698
Oliweczka1985
Zakorzenienie

My na pierwszy taniec wzięliśmy walc angielski w wykonaniu Zbigniewa Wodeckiego ,,Oczarowanie"- trochę się natrudziliśmy

A poniżej dla zainteresowanych lista:
  1. Anna Jantar - Przetanczyć z Tobą chcę całą noc - walc wiedeński blues
  2. Bogusław Mec - Jej portret - walc angielski
  3. Edyta Górniak & M.Szcześniak - Dumka Na Dwa Serca - walc angielski
  4. Eleni - Tylko w twoich dłoniach - blues
  5. Ścieżka dźwiękowa z filmu Gladiator - walc angielski
  6. Holecki Damian - Marsz Mendelssohna - blues
  7. KRAJEWSKI SEWERYN - Każdy Swoje Dziesięć Minut ma - blues discofox
  8. Krzysztof Kiliańaski & Kayah - Prócz Ciebie Nic - blues discofox
  9. Krzysztof Krawczyk - Bo jesteś ty - blues discofox
  10. Krzysztof Krawczyk - To, Co w życiu ważne - blues
  11. Mały Książę - Katarzyna Sobczyk - walc angielski
  12. Natalia Kukulska - Przetanczyć z Tobą chcę całą noc - walc wiedeński blues
  13. Noce i dni - walc wiedeński
  14. Nat King Cole - Fascination - walc angielski
  15. Oczarowanie Zbigniew Wodecki - walc angielski
  16. Robert Chojnacki- Zapomnieć - walc wiedeński blues
  17. Rod Stewart - When I Need You - walc angielski szybki
  18. Seweryn Krajewski - Wielka miłość - blues
  19. Stuck on you - walc angielski
  20. Sumptuastic - kołysanka - discofox
  21. Sumptuastic - Bo Mam Ciebie - blues discofox
  22. Weselne preludium - Krzysztof Krawczyk - blues
  23. Wilki - Niech mówi serce - blues discofox
  24. You light up my life - walc angielski
  25. Zabiorę Cię - Tomasz Karolak - wolny blues vw
  26. Zabiorę Cię właśnie tam - Kancelarya - wolny blues walc wiedeński
  27. Zbigniew Wodecki - Z Toba Chcę oglądać świat - blues
  28. Natalia Kukulska - Zakochani - walc wiedeński

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek

Edytowane przez Oliweczka1985
Czas edycji: 2011-02-23 o 12:43
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 12:50   #2699
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Ja szczerze nie jestem tak bardzo za tymi wszystkimi pierwszymi tańcami
ale aby tradycji stało sie zadość, i zeby wszyscy mogli nas przez te 4minutki dokładnie obejrzeć, wzieliśmy przytulańca. Raczej nie może się nie udać
Też wychodzimy z tego założenia Tylko ta piosenka, na która Tż się uparł za wolna nie jest i nie wiem czy takie podrygiwanie z nogi na nogę bedzie pasować

Cytat:
ja uwielbiam peelingi ae zawsze ich za duzo daję... dlatego ze wzgędu na oszczedności ich nie kupuję ... poluję teraz na taką ostrą rekawicę ...
Ja zazwyczaj o nich zapominam, a jak mam ochotę trochę się porozpieszczać to jest jak znalazł
Ale taka rękawica tez fajna sprawa
Stary 2011-02-23, 12:50   #2700
NibyNic
Zakorzenienie

My na pierwszy taniec mieliśmy When I need you ale nie w oryginale (czyli Stuarda) tylko w wykonaniu duetu
http://www.youtube.com/watch?v=u-5VpyiVptI
i też tańczyliśmy walc angielski
ale ostatnio trafiłam na utwór który u nas leci na koniec filmu ze slubu i wesela - z wyrywkami typu "the best of"
http://www.youtube.com/watch?v=uN4rZTdg9m4

NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości