Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-13, 09:29   #2671
moria44
Wtajemniczenie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cześć Gaduły

Uuu dziś nie ma słonka a wczoraj była taka piękna pogoda No nic, siedzę pod kocykiem i z miską winogron - w Lidlu promocja
Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Camomile, Moria zaczynamy dziś 38 tydzień klask i:

Dzien dobry
Jakaś bezsenność mnie dopada, od kilku dni budzę się w nocy ciężko mi zasnąć, ale nie raz się udaje a dzisiaj co poszłam raz na siku przed 4 i nie spię do tej pory, trzeba będzie jakąś drzemkę sobie strzelić :P
No eweska w końcu Teraz to już lada moment i się posypiemy. Dziś z mężykiem zorientowaliśmy się, że przed nami ostatni weekend we dwójkę A tyle rzeczy chcielibyśmy zrobić
No i widzę, że takie bezsenne nocki Ciebie łapią, dokładnie tak jak u mnie. Dziś też o 3:40 pobudka na sik i już nie mogłam zasnąć.
mimbi – nakupiłam tej chemii, którą wylinkowałaś. Dzięki! No i super, że z wóziem się udało
JanuszAgnieszka ja też jestem pewna, że z małą wszystko jest w porządku i ta jak piszesz, najważniejsze to się pozytywnie nastawić i niepotrzebnie nie stresować. Moja koleżanka urodziła córeczkę z iugr i mała była po prostu mała, w 39tyg. 2400 ale teraz już nadgoniła i 4kg waży. Trzymam kciuki za Ciebie i Darusię
spice1985 i za Ciebie również abyś do Świąt w dwupaku z Hanutką wytrwała
Kwiatecek no mogę przy terminie dodać drugą datę z terminem CC i wtedy będzie jasność. Z tym, że na dzień dzisiejszy to tylko ja i moniqac znamy konkretne daty, eweskę ciągle lekarz za nos prowadza czy coś się zmieniło? Dziewczynki, dajcie znać
anula tyć to ja tyję ale brzuch również mocno przystopował i od 8 tyg prawie w ogóle nie urósł.
aga_pe brzuszek cuuuuudo!
Grazin – jest taka maść czy tam krople kamforowe to tym można smarować wokół ucha, raczej nic nie wsadzać do środka, przynajmniej tak mi farmaceutka mówiła.

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:29   #2672
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Ja wstawilam pranie i z powrotem do lozka wlzalam, ale odpisuje wam i sie zbieram bo slonko piekne i szkoda dnia, potem prasowanie jak wroce i kolejny spacerek z Tztem
tak wiem, nie umiem sie lenic na maksa

daisyyy to pocieszajace ze nie tylko ja stanelam w miejscu z waga i wielkoscia brzuszka, w koncu to ostatnie tygodnie, wiec moze nie tyje sie juz tak szybko a jak tam remont- plany architektoniczne?

violisia moja tez ma takie poranne kopy, w ciazu dnia sie tak raczej przeciaga tylko a wieczorem znowu dyskoteka
dobrze ze tez macie tak z ta waga bo dzisiaj tak jakos mnie zaniepokoilo to

andziot kciuki za wizyte!!

aga pe jaki ladny masz brzuszek! naprawde! taki okragly, fajoszka

agus no to dobrze ze jest wiecej nietyjacych pod koniec

kwiatecku ale maja tupet ci twoi tesciowie, olej to totalnie, to wasze dziecko i wam ma sie imie podobac, nie ma co sie denerwowac

zbieram sie zbyt piekne slonce zeby gnic w poscieli

Moria wlasnie doczytalam!! ty masz CC za 9 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale suuuper**** chyba ci zazdroszcze

Zosienka jest juz z nami

Zosia

Edytowane przez anula_81
Czas edycji: 2011-04-13 o 09:32
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:38   #2673
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Odnosnie oliwek, to przypominam, ze nakladamy ja na MOKRE cialo, ktore nastepnie osuszamy recznikiem. Oliwka nalozona na sucha skore po pierwsze w ogole sie nie wchlania, po drugie - nie natluszcza.
Ale niestety nawet regularne nacieranie sie oliwka na mokro nie uchronilo mnie przed rozstepami, ktore mi powoli zakwitaja na brzuchu od dolu. Te w okolicy blizny po wyrostku wygladaja komicznie.

kurde nie wiedziałam jak juz nakladałam to na suchą skórę i faktycznie zero wchłaniania

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość

Ps. Dzisaj zaczynam 35 tydzien

a ja 34 tydzień zaczynam

Cytat:
Camomile, Moria zaczynamy dziś 38 tydzień klask i:

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Od chyba 3 tyg w ogole nie przytylam juz ani grama, choc jem ciagle sporo i w brzuchu tez ani centymetra nei przybylo czy ktoras z was tez tak ma...?

ja tak nie mam

za wizyty dzisiejsze ! pamiętam tylko, że kasia ma dzisiaj

a ja dzisiaj spałam dobrze
byłam w biedronce niedawno
po raz pierwszy w kolejce zostałam przepuszczona
przez kasjerkę
dojrzała mnie i zaprosiła na początek

sniło mi się, że mi czop zaczął odpadać (podbarwiony krwią)
i urodziłam córeczkę
za dużo o czopach się naczytałam tutaj i tak mam
mam nadzieję, że dotrwam do maja

Edytowane przez Ollliwka
Czas edycji: 2011-04-13 o 09:40
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:39   #2674
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Moria wlasnie doczytalam!! ty masz CC za 9 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yes Rozpoczęłam końcowe odliczanie Jeszcze do mnie tak do końca nie dociera, że to lada moment. Pewnie mnie złapie lekki stresik na dzień przed porodem

Właśnie policzyłam, że przy obecnym tempie, ta część zakończy się dokładnie w dniu mojej CC
Mam nadzieję, że ze wszystkim się ładnie wyrobię i przed wyjazdem do szpitala założę kolejną A po powrocie ze szpitala otworzymy wątek na odchowalni. (No chyba, że wcześniej się nam dziewczynki sn posypią)

Stary 2011-04-13, 09:40   #2675
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Aga_pe ale duza hacjenda, i tez juz nisko
Andziotku, no stress! Dasz rade
Aga, musimy chyba troche odpuscic, bo jak tak dalej pojdzie to sie przeterminujemy

dysze jak ciuchcia po wieszaniu prania
ale mam chec na slodkie, ale wizja kibelka mnie przeraza
zjedz kisiel - kisiel zatwardza
Stary 2011-04-13, 09:46   #2676
MoniaK
Zakorzenienie

Moria, wow 9 dni to nie ma bata, któraś się musi rozpakować w tej części
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:47   #2677
Weredka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

No jeszcze faktycznie Kwiatecek albo Weredka wytną numer i rozpakują się pierwsze
Ej no, ej no. Ja mam dopiero 33 tydzień w toku. I 7 maja chcę jeszcze iść na wesele. (Torba w aucie na wypadek gdyby coś się zaczęło dziać

Dziewczyny, jeśli któraś ma czas i ochotę to szukam na allegro taniej kiecki na to wesele - tak do 100zł z przesyłką, może być używana. Rozmiar XL (42) Ja tam nie lubię allegro, bo za dużo rzeczy bym chciała. Możecie mi linki podsyłać na PW.
Ja wygrzebałam coś takiego http://allegro.pl/mega-promocja-mala...553516798.html
http://allegro.pl/cudo-sukienka-na-k...544861322.html
http://allegro.pl/sliczna-sukienka-c...554296560.html
http://allegro.pl/sukienka-ciazowa-i1550835535.html
http://moda.allegro.pl/sukienka-ciaz...550005793.html
Jak coś znajdziecie, to będę wdzięczna.

Edytowane przez Weredka
Czas edycji: 2011-04-13 o 09:50
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 09:52   #2678
Zytus
Rozeznanie

Cytat:
W ogole to mam pytanie....
Od chyba 3 tyg w ogole nie przytylam juz ani grama, choc jem ciagle sporo i w brzuchu tez ani centymetra nei przybylo czy ktoras z was tez tak ma...?
Mi przez ostatnie 4 tygodnie przytylam 0,5kg i moja ginka stwierdzila ze to za malo, i musze minimum 1kg przybrac za nastepne 4tyg.
Czy w pasie mi przybylo to nie wiem, bo sie nie mierzylam, ale wydaje mi sie ze rosne W ogole u mnie sie zdziwila bo na poprzedniej wizycie prawie 4 mi przybylo, a teraz prwie nic.
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:57   #2679
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Cześć Gaduły

Uuu dziś nie ma słonka a wczoraj była taka piękna pogoda No nic, siedzę pod kocykiem i z miską winogron - w Lidlu promocja

No eweska w końcu Teraz to już lada moment i się posypiemy. Dziś z mężykiem zorientowaliśmy się, że przed nami ostatni weekend we dwójkę A tyle rzeczy chcielibyśmy zrobić
No i widzę, że takie bezsenne nocki Ciebie łapią, dokładnie tak jak u mnie. Dziś też o 3:40 pobudka na sik i już nie mogłam zasnąć.
aaaaaaaaaaa moriaa faktycznie bo ty masz miec cc jejkuuuuuu to juz taaaak bliziutkoooo... klaski:
Cytat:
Ja wstawilam pranie i z powrotem do lozka wlzalam, ale odpisuje wam i sie zbieram bo slonko piekne i szkoda dnia, potem prasowanie jak wroce i kolejny spacerek z Tztem
tak wiem, nie umiem sie lenic na maksa

daisyyy to pocieszajace ze nie tylko ja stanelam w miejscu z waga i wielkoscia brzuszka, w koncu to ostatnie tygodnie, wiec moze nie tyje sie juz tak szybko a jak tam remont- plany architektoniczne?

violisia moja tez ma takie poranne kopy, w ciazu dnia sie tak raczej przeciaga tylko a wieczorem znowu dyskoteka
dobrze ze tez macie tak z ta waga bo dzisiaj tak jakos mnie zaniepokoilo to

andziot kciuki za wizyte!!

aga pe jaki ladny masz brzuszek! naprawde! taki okragly, fajoszka

agus no to dobrze ze jest wiecej nietyjacych pod koniec

kwiatecku ale maja tupet ci twoi tesciowie, olej to totalnie, to wasze dziecko i wam ma sie imie podobac, nie ma co sie denerwowac

zbieram sie zbyt piekne slonce zeby gnic w poscieli

Moria wlasnie doczytalam!! ty masz CC za 9 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale suuuper**** chyba ci zazdroszcze
no ja tez sie przerazilam ze nic nei przytylam bo ostatnio 3kg wiecej w 3 tygodnie bylo.. ale przypomnialo mi sie ze ostatnio gdzies czytalam , i znajome mowily ze w ostatnich 2 mies nic nie przytyly prawie

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
Mi przez ostatnie 4 tygodnie przytylam 0,5kg i moja ginka stwierdzila ze to za malo, i musze minimum 1kg przybrac za nastepne 4tyg.
Czy w pasie mi przybylo to nie wiem, bo sie nie mierzylam, ale wydaje mi sie ze rosne W ogole u mnie sie zdziwila bo na poprzedniej wizycie prawie 4 mi przybylo, a teraz prwie nic.
a ktory ty masz tydzien??
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:00   #2680
Zytus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
a ktory ty masz tydzien??
33+3, ale nie wiem czy to ma znaczenie, jakos sie nie zapytalam.
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:01   #2681
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

enchantress
BRAWO za 33 tc
Ja z moją Gabi dolacze do Ciebie i Gabi w piątek także rozpoczniemy wiek chrystusowy
jeszcze kilka tyg i tak jak dziewczyny będziemy się stresować 'skurczybykami' i czopem.. i wzajemnie wspierać przed porodem ..
może akurat Gabryśki zechcą tego samego dnia powitać świat

MORIA , 9 dni ???? jejjjjuuuuu .. zazdroszczę

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 10:07   #2682
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

ojć to pokreciłam Weredko PRZEPRASZAM !!

Anulko, no ta dziewczyna ma nam zrobić projekt wykonawczy architektoniczno-konstrukcyjny.. cokolwiek to znaczy...
1300 zł za to (dwie opcje z dwoma jaskółkami i z jedną)
A jak Twoje zdrówko? nie przeziębiłaś sie tymi wygrzewaniem na słoneczku w wiosennej norweskiej pogodzie? Czytałam, że troszkę Cie łamało w kosciach

dziś jeszcze andziotka prócz kasi ma wizytę więc mooocno sciskamy kciuki za nie ! (chyba, ze znowu coś pomieszałam!!)

moria.. 9 dni ! WOW !!
Ty sie Kochana nie martw nowym wątkiem, jakoś sobie damy radę.. najwazniejsze abyś szybciutko do nas już jako szczęśliwa mamusia Igusi wróciła
Czyli masz już nawet konkretną godzinkę, na która masz sie zgłosić do szpitala ? I czy cesarka jest w dniu przyjscia czy należy zameldować się dzień przed CC ? (sorrki za te głupie pytania ale pojęcia nie mam )
Od 3.40 nie spisz? To na rzesach chyba już chodzisz

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:07   #2683
bzyczka1
Zakorzenienie

Weredko mi się najbardziej widzą te sukienki:
http://allegro.pl/sliczna-sukienka-c...554296560.html

http://moda.allegro.pl/sukienka-ciaz...550005793.html

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:08   #2684
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
33+3, ale nie wiem czy to ma znaczenie, jakos sie nie zapytalam.
bo ja wlasnie do 34 tylam, i to w 3 tygodnie prawie 3kg.. i gin mowil ze ok, a teraz to juz te ostatnie tygodnie niezabardzo.. tyje

a ja w piatek zaczynam 37 tydzien o ja cieeeeee
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:10   #2685
eweska
Moderatoreska

Agnieszka_pe śliczny brzusio
Ja muszę fotkę mojemu jeszcze zrobić bo może to być już ostatnia fota :P
Anula no dzis widze się z lekarzem po 15 na usg i ktg w szpitalu, mam nadzieję, że pamięta że się ze mną umówił :P i go zastane na oddziale :P A jak nie to będę go molestować telefonem :P
Daisy zgadza się, z reguły dobrze sypiałam, nawet po siku usypiałam a w tym tygodniu mam jakieś takie nie do konca przespane noce, a dzisiaj to już przegięcie było, ale to może dlatego że dziś wizyta i stres też robi swoje.
Moria no u mnie nic nie wiadomo jeszcze ile będzie mi dane z brzucholem połazić jeszcze. A Tobie już kochana niewiele zostało, lada moment

No i moja drzemka własnie się skończyła Spać do 11 normalnie szok, teraz dzień mi zleci nim się obejrzę a nic nie zrobię
U mnie nic się nie dzieje, poza twardnięciem brzucha co jakiś czas i uciskiem maluszka na szyjkę, a odczuwam to niezbyt miłym kłuciem i to tyle, ale dobrze bo zamierzam do poniedziałku się nie rozpakowywać.

Ale powiem Wam że w szoku jestem że tak pięknie dochodziłam do końca, myślałam że będą jakieś problemy, że będę leżeć po szpitalach, a tu dwójeczka ładnie sobie siedzi na swoim miejscu i nie uśmiecha się im wychodzić jak na razie, może czekają na ładniejsza pogodę
No ale moja mama z bliźniakami miała termin na 22 lipca a urodziłyśmy się z siostrą 7 lipca czyli dwa tygodnie przed terminem.
Ja mam przeczucie że chłopcy pojawią się w przyszłym tygodniu i święta spędzę w szpitalu Zawsze mam takie szczęście i święta w szpitalu lubię spędzać, nawet to samo ostatnio mój małż powiedział
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 10:16   #2686
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
No i moja drzemka własnie się skończyła Spać do 11 normalnie szok, teraz dzień mi zleci nim się obejrzę a nic nie zrobię
U mnie nic się nie dzieje, poza twardnięciem brzucha co jakiś czas i uciskiem maluszka na szyjkę, a odczuwam to niezbyt miłym kłuciem i to tyle, ale dobrze bo zamierzam do poniedziałku się nie rozpakowywać.

Ale powiem Wam że w szoku jestem że tak pięknie dochodziłam do końca, myślałam że będą jakieś problemy, że będę leżeć po szpitalach, a tu dwójeczka ładnie sobie siedzi na swoim miejscu i nie uśmiecha się im wychodzić jak na razie, może czekają na ładniejsza pogodę
No ale moja mama z bliźniakami miała termin na 22 lipca a urodziłyśmy się z siostrą 7 lipca czyli dwa tygodnie przed terminem.
Ja mam przeczucie że chłopcy pojawią się w przyszłym tygodniu i święta spędzę w szpitalu Zawsze mam takie szczęście i święta w szpitalu lubię spędzać, nawet to samo ostatnio mój małż powiedział
My też jesteśmy w szoku, że tak idealnie i bezproblemowo przebiega ta Twoja ciąża bliźniacza jesteś stworzona do tego
a co do świąt w szpitalu .. Może się uda przed
Ja się martwiłam , że Boże Narodzenie spędzę w szpitalu, bo 16tego grudnia trafiłam na patologię, ale dzień przed Wigilią mnie wypuścili a taka smutna choinka stała na korytarzu, dwie bombki na krzyż .. ehh

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:19   #2687
moria44
Wtajemniczenie

Dziewczynki, no tak liczę max 9 bo to nigdy nie wiadomo czy się coś wcześniej nie zacznie. Ale póki co jest spokój mam lekkie nieregularne przepowiadacze więc liczę, że córcię przywitwam właśnie w Wielki Piątek

ddaaiissyy nie wiem jak w normalnych szpitalach ale w tym moim mam się zgłosić na dniu CC na godz. 8 rano no i zaczynamy przygotowania Moja ginka tego dnia ma już normalnie wizyty od 11:30 więc ta cała operacja pewnie długo nie potrwa.

eweska no to u mnie podobnie, tylko brzuch mi twardnieje, czasem sobie zapisuję z jaką częstotliwością, gdy akurat przy kompie jestem, to np. wczoraj wyszło tak: 14:15, 14:30, 14:37. 17:33, 17:40, 17:46, 17:53, 18:01, 18:53, 19:02, 19:13, 19:22, 19:54, 20:06. Wszystkie lekkie i krótkie. Do tego czasem kłucie przy nacisku na szyjkę .

Stary 2011-04-13, 10:21   #2688
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Ale przemiła niespodzianka z samego rana! Przyjechała fura Hanutki! Nie wytrzymałam napięcia i stoi już złożony, przepiękny wóz! Wszystko elegancko chodzi, składa się prosto i oficjalnie przyłączam się do fanek X-landerów

Nie mogę się napatrzeć!

Napisałam TŻ smsa, że przyjechała rano fura naszej córki, na co On pyta, czy kupić CB od razu, napisałam, że tak i niech się rozejrzy za baby gps

Mimbi, ja i tak będę myła, bez pomocy, bo ja po swojemu muszę Ale u mnie te okna to raz dwa. Jakby coś, to spakowana jestem

Andziot, zapraszam pod prysznic Jest naprawdę spory i 6 osób się tam mieści bez ciasnoty, testowaliśmy NA SUCHO

Eweska, Moria, Camomile, 38 tydzień?

MoniaK, pył po remoncie, to zabójstwo dla odkurzacza, nasz prawie skonał kilka lat temu po przeprowadzce i porządkach. Od tamtej pory jest lekko upośledzony, chociaż jakoś działa

Agnieszko_pe, pani ekspedientce zasugerowałabym zbadanie wzroku Brzuszek a ja tu dla tego brzuszka mam kocyk

Kwiatecku, Ty tak tu nieśmiało, powoli, bez paniki i jeszcze się pierwsza rozpakujesz, co? Teściami się nie przejmuj, u mnie ciągłe kontrowersje były w sprawie wózka, nikt wprost nie mówił, ale szok i sugerowanie innego koloru.

Anula, nasze roztrzepanie zwalmy na cionrze! USG wcale nie jest konieczne, ja też siku i krew tylko. Damy rade! To co? Zaciskamy nogi jeszcze przez 2 tyg co najmniej, a w weekend majowy wszyscy grillują, a my na porodówkę

Grazin, wokół ucha [na zewnątrz!] posmarować odrobinką olejku kamforowego i założyć jakąś opaskę, możesz w stylu KARATE KID

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:22   #2689
agus87
Zakorzenienie

to ja skopiuje z worda moje wczorajsze
tyle, ze kazdy ponad 40 sekund

20,57
21,15
21,32
21,49
22,01
22,18
22,35
22,47
23,04
23,21
23,49
Stary 2011-04-13, 10:24   #2690
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Moria! przed chwilą było 9 miesiecy, a teraz 9 dni!

vege!
Stary 2011-04-13, 10:24   #2691
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

eweska no to u mnie podobnie, tylko brzuch mi twardnieje, czasem sobie zapisuję z jaką częstotliwością, gdy akurat przy kompie jestem, to np. wczoraj wyszło tak: 14:15, 14:30, 14:37. 17:33, 17:40, 17:46, 17:53, 18:01, 18:53, 19:02, 19:13, 19:22, 19:54, 20:06. Wszystkie lekkie i krótkie. Do tego czasem kłucie przy nacisku na szyjkę .
No to mnie az tyle to nie twardnieje chyba
Dzisiaj to z raz mi twardniał, tylko u mnie przez jakąś ponad minutę trzyma i dopiero puszcza :P
Dziś ktg więc zobaczymy co pokaże czy są jakieś skurcze czy tylko brzuch się sam tak napina, lepiej żeby skurczy nie było bo będzie chciał mnie zostawić w szpitalu, a ja nie mogę, dopiero od poniedziałku, może się dziać co chce :P
Stary 2011-04-13, 10:33   #2692
agus87
Zakorzenienie

moja sie przeniosla tylkiem na prawa strone i mnie rypie pod lewym zebrem
Stary 2011-04-13, 10:34   #2693
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Ewesko, ja mam jedno pytanie!

SPAKOWANA?!

vege!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 10:37   #2694
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Ewesko, ja mam jedno pytanie!

SPAKOWANA?!
Jeszcze nie do konca
Stary 2011-04-13, 10:39   #2695
spice1985
Zadomowienie

Hej dziewczyny. Dziękuję za wszystkie kciuki za to żeby moja szyjka jeszcze potrzymała W nocy mnie brzuch jak na @ znowu bolał;/ A teraz też mnie ciągnie w podbrzuszu,takie napięcie. Ech, urocza ta końcówka ciąży. Zaczynam w pt 37 tc.

Eweska, też jestem pełna podziwu jak pięknie przeszłaś ciąże bliźniaczą Brawo mamuśka

mary wrzuć foty fury Hankowej Ja moją zamówię jak mi ZUS przyjdzie, a wypatruje go od poniedziałku Tak to zawsze był wcześniej, a jak potrzebuje to się pewnie spóźni;/

Moria faktycznie niedługo powitasz Iguśkę Żeby jeszcze wcześniej się to nie zdarzyło z tą Twoją aktywnością fizyczną

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:40   #2696
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale przemiła niespodzianka z samego rana! Przyjechała fura Hanutki! Nie wytrzymałam napięcia i stoi już złożony, przepiękny wóz! Wszystko elegancko chodzi, składa się prosto i oficjalnie przyłączam się do fanek X-landerów
mary no to gratuluję i witam w klubie Pochwal się fotkami

Stary 2011-04-13, 10:42   #2697
Weredka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Mnie też się podobają. Szukam dalej. Kupować i tak będę najwcześniej przez weekend.
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:46   #2698
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Ewesko, błagam! Spakuj się przed wizytą u gin!

Spice, Moria, nie trzeba mnie długo namawiać Zaraz wracam

vege!
Stary 2011-04-13, 10:48   #2699
kruczaa
Rozeznanie

Moria 9 dni, jak ja Ci zazdroszczę.... Ja w piatek zaczynam 36tc więc jeszcze trochę przed nami.
Eweska więc na co Ty czekasz, pakuj sie kochana żeby chłopaki Cię nie zaskoczyły
Ja też jeszcze nie spakowałam torby, jestem na etapie prania rzeczy dla synka, jak siez tym uporam to spakuje torbę.
kruczaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:50   #2700
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Moria! przed chwilą było 9 miesiecy, a teraz 9 dni!
No dokładnieee I pamiętam jak mi się dłużyło a teraz mam wrażenie, że dopiero co byłam na pierwszym usg genetycznym i poznałam płeć kilkucentymetrowej Igusi a tu zaraz będę kilkukilogramowego bączka w ramionach tulić

Cytat:
No to mnie az tyle to nie twardnieje chyba
Dzisiaj to z raz mi twardniał, tylko u mnie przez jakąś ponad minutę trzyma i dopiero puszcza :P
ewesko mi też dziś jeszcze nic nie twardniało Jednego dnia częściej coś się tam napina, innego raz czy dwa albo wcale No i trwa to kilka sekund i bolesne absolutnie nie jest.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości