Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-01, 14:18   #2671
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
No tak - głupio cały czas krok podstawowy pykać Dlatego tym bardziej się cieszę, że idziemy na salsę od nowa, bo poza krokiem podstawowym, obrotami i cross body to nic więcej nie pamiętamy i jednak dziwnie wtedy zostać na parkiecie kiedy widzi się, że wokół większość strzela fajne figury A teraz coś tańczycie albo wybieracie się gdzieś na kurs?
Na początku mieliśmy indywidualny kurs, bo niestety nigdy Tż nie wyrabiał się z powrotem z pracy... Pozniej w wakacje dołączyliśmy do jakiejś grupy ale zmienił się instruktor i w ogole nam się już nie podobało.. Teraz nie tańczymy Ale mam nadzieje że znajdziemy w naszym budżecie jakąś sumke na kurs tańca bo na prawde nie wyobrażam sobie bez niego wesela Ale my bardziej uderzamy w klimaty tańca towarzyskiego

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 14:40   #2672
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Na początku mieliśmy indywidualny kurs, bo niestety nigdy Tż nie wyrabiał się z powrotem z pracy... Pozniej w wakacje dołączyliśmy do jakiejś grupy ale zmienił się instruktor i w ogole nam się już nie podobało.. Teraz nie tańczymy Ale mam nadzieje że znajdziemy w naszym budżecie jakąś sumke na kurs tańca bo na prawde nie wyobrażam sobie bez niego wesela Ale my bardziej uderzamy w klimaty tańca towarzyskiego
Rozumiem No my póki co wytrzaskamy i wyciśniemy wszystko co się da z latino i afro-latino Potem... kto wie? Może też towarzyski? Już nas jeden zaprzyjaźniony instruktor nakłaniał, żebyśmy poszli na towarzyski (w naszej szkole nie uczą, musielibyśmy poszukać czegoś fajnego ;p) - twierdzi, że po moim tańcu od razu by poznał czy już się uczę towarzystkiego no a TŻ będzie ładnie w standardzie wyglądał bo jest wysoki i szczupły ))

Oki - spadam do domku (gotować obiadek i uczyć się aaaa - exam już w niedzielę a ja jeszcze nic nie umiem ) baaaaj
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 15:11   #2673
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Czesc!
Weszlam tylko na moment, bo jestem wyczerpana... niestety ostatnio nic nie pisalam bo uczylam sie do obrony... i dzisiaj ja mialam! Moge sie pochwalil zdanym egzaminem! : jupi::j upi:
Jestem happy, chociaz tak do konca jeszcze do mnie nie dociera ze to juz koniec... i chyba zdecyduje sie "Walczyc" dalej! Ide w końcu odespac ostatnie nocki!

Dotko - sto lat i spełnienia wszystkich marzeń

748.jpg tort.jpg
Stary 2011-06-01, 15:24   #2674
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
boziu dostalam właśnie telefon od TŻ że miał wypadek tzn tłuczkę przywalili w jakiś ssmochod a jeszcze jeden w nich. Dobrze że nie TŻ kierował nic mu się nie stało. Ale jadę po niego. ale cholernie się przestraszyłam
OOO!!! a miałam tak wczoraj tyle że Tż miał wypadek pod samym domem i widziałam to na własne oczy bo zaglądałam z Patrycją przez okno...na szczęście nic się nie stało tylko drzwi wgniecione (już wyprostowane) ale serce miałam w gardle...

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Dzięki bardzo ściągnęłam, jak TŻ wróci, to sobie w nim pogrzebiemy

martuha, ciekawa jestem bardzo, jak Ci wyjdą te zaproszenia My się za nasze zabierzemy pewnie za parę tygodni, ale już część mamy obmyślone, chociaż przed nami wybór czcionki, a to chyba największe dylematy
Ja zrobiłm prototyp i w sumie nie jestem za bardzo zadowolona bo nie mam odpowiedniego papieru mam tylko zwykły biały a chcę użyć takiego do robienia zaproszeń w kolorze ecru...lub takiego http://allegro.pl/papier-perlowy-120...595830300.html...
Stary 2011-06-01, 15:53   #2675
(kicia)
Zakorzenienie

wszystko ok. W głowę się uderzył jedynie w zagłówek na szczęście to miekkie ale na wszelki wypadek co 5 minut sprawdzam czy wszystko ok :P samochod którym jechali przód i tyl rozwalony. A calą sytuację spowodował kierowca debil i spółka którzy jak to ktoś powiedział wygłupiali się wcześniej. ale się strachu najadłam a jak jechałam to mi się droga niesamowicie dłużyła
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 15:58   #2676
__Paulinka__
Zakorzenienie

hello juz jestem i Was nadrobiłam

Cytat:

__Paulinka__ Zawsze chciałam jechać do Norwegi Szczególnie na czas białych nocy Fajnie że macie łądną pogodę. W małopolsce niby na razie słonecznie, ale coś nadciąga. Tym bardziej ze w pogodzie zapowiadali wieczorne deszcze i jutro to samo :/
Musze telefon podładować na zaś
heh...białe noce jak ktos do Nas przyjezdza w wakacje to nie moze zasnąc sama mam z tym problem czasami, a wogole to nie ma sie poczucia czasu... nagle patrzysz a jest 1 w nocy a jasno jak w dzien

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
sztuczka nie jestem ze Szczecina, ale właśnie jestem ciekawa czy w ogóle tacy instruktorzy tańca uczą przyszłe pary młode jakiś choreografii jak sobie coś ubzdurają np tak jak my taniec z dirty dancing.
A co do dodatków, to ja część zrobię sama, ale zaproszeń na pewno nie, jestem na etapie szukania i jak już coś znajdę super ładnego, to taka cena że szok.
tez bardzo mi sie podoba taniec do dirty dancing i tez chcialam go na pierwszy taniec, ale Moj TZ mowi, ze wolalby jakiegos walca ale to jeszcze dogadamy ale na pewno kurs zaliczymy

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
Ja "stwarzam" nasze zaproszenia kurcze muszę przyznać że troche mi to zajmie dopracowanie szczegółów i w sumie chyba zastanowie się nad tym czy je robić...zobaczymy ide robic obiadek
jejku super, ze masz cierpliwosc dotego! ja niestety nie mam takie cechy :P od razu sie wkurzam jak probuje robic takie pierdólki i mi nie wychodzi:P dlatego oszczedze sobie tych nerwow i zakupie

Cytat:
boziu dostalam właśnie telefon od TŻ że miał wypadek tzn tłuczkę przywalili w jakiś ssmochod a jeszcze jeden w nich. Dobrze że nie TŻ kierował nic mu się nie stało. Ale jadę po niego. ale cholernie się przestraszyłam
dobrze, ze sie nic nie stalo TZtowi..

aaaaa bym zapomniała!!! DOTK4 Happy Birthday!!!!! w prezencie Torcik dla Ciebie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (11,1 KB, 2 załadowań)
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 16:01   #2677
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
wszystko ok. W głowę się uderzył jedynie w zagłówek na szczęście to miekkie ale na wszelki wypadek co 5 minut sprawdzam czy wszystko ok :P samochod którym jechali przód i tyl rozwalony. A calą sytuację spowodował kierowca debil i spółka którzy jak to ktoś powiedział wygłupiali się wcześniej. ale się strachu najadłam a jak jechałam to mi się droga niesamowicie dłużyła
To dobrze że wszystko ok.
Stary 2011-06-01, 16:12   #2678
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

POchmurno, popadało i strasznie wieje ale powietrze zrobilo się bardziej rześkie i jest czym odychać

Cytat:
czy wam też coś się porobiło z wizażem że dziwnie wygląda czy to tylko u mnie tak?
Nie stwierdziłam wizażowych zmian chorobowych

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Ja mam dzisiaj okropny dzień. W ogóle od poniedziałku mamy scysje z TŻtem. Strasznie marudny się zrobił i czepialski i w ogóle mamy gorsze dni . Dzisiaj to już był szczyt wszystkiego, pokłóciliśmy się przed jego wyjściem do pracy i teraz taka zła jestem bo nie lubię niedopowiedzianych sytuacji. A za 5 dni wyjeżdżamy na wakacje do Turcji i nie wiem jak dalej tak będzie to się załamię W ogóle burza właśnie przeszła i zrobiło się okropnie, w dodatku cały czas grzmi. Nie lubię burzy, a muszę zaraz wyjść z domu i aż mnie ciarki przechodzą - brrr. Musiałam się wyżalić dziewczyny
Głowa do góry Przejdzie mu, a wakacje bedziecie mieli udane. Odprężycie się to i TŻ się uspokoi.

Cytat:
Dobrze, że nic poważnego się nie stało.
Jak mój TŻ gdzieś jedzie albo wraca ode mnie do domu, to się stresuję. Jak dojeżdża na miejsce ma obowiązkowo puszczać eska, że już dojechał.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 16:14   #2679
nena1984
Zakorzenienie

ja tylko na chwilkę, bo zaraz mykam do Tż zrobić premierę mojej nowej sukienki, podczas prasowania której oparzyłam nadgarstek żelazkiem

kicia - uff dobrze że Twojemu Tż nic się nie stało...mó pół roku temu potrącił pieszego na przejściu, oczywiście wina pieszego bo wbiegł i na dodatek był pijany, ale Tż tak się przestraszył, że myslałam ze za kółko nie wsiądzie

martuha - nie poddawaj się, ja jestem po własnoręcznym zrobieniu 70 zaproszeń, ale początki też nie były za łatwe. Mogę Ci poradzić odnośnie papieru, perłowy jest fajny jak masz porządną drukarkę, bo inaczej tekst się może rozmazywać, chyba ze nie chcesz bezpośrednio na nim drukować. Ja mam papier ecru w fakturze płótna i moja nie najlepszej jakości drukarka laserowa sobie z nim świetnie radziła. Ogólnie życzę sukcesów i jak już zrobiłaś prototyp, to się nim nam tu pochwal

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 16:16   #2680
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Byliście na pogotowiu? Mimo, że się tylko lekko uderzył niech go lekarz zbada, żeby wykluczyć ewentualne, możliwe w takich przypadkach lekkie wstrząśnienie mózgu.
Lepiej chuchać na zimne. Ale jak sprawdzasz jak się czuje to zauważysz jakby go zaczęło zamulać albo coś.
Stary 2011-06-01, 16:28   #2681
__Paulinka__
Zakorzenienie

moja Mama jest udana, własnie odczytalam smsa (ktory mi wyslala juz rano na polski numer) i pisze mi życzenia i ze prezencik mi przywiezie bo za 3 tygodnie nie wiem czy pisalam, ale zwala mi sie prawie cala rodzinka (mama, tata mlodsza siostra i brat:P) na ponad tydzien bedzie wesolo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 16:37   #2682
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

W ogóle siedzę sobie dzisiaj w biurze, walcze z całym majdanem i dostaje info od dziewczny z działu obok, że zaprasza na ciacho i winko. Ciasteczka nie odmawiam, więc od razu Myślę sobie urodziny miała w grudniu, więc o co kaman...
Co się okazało... Laska wzięła w sobotę cywilny. Trochę mnie to zdziwiło, bo w styczniu mówiła, że mają w planach kościelny gdziś w maju 2012.
Zaręczyli się w grudniu, po wpadce. Ten cywilny niby dlatego, że rodzina nalegała. Trochę głupio moim zdaniem...
Myślałam, że jak mówiła o tym śłubie w maju przyszłego roku, to właśnie dlatego, żeby sobie na spokojnie urodzić dzieciątko, ogarnąć wszystko itp. A tu taki cywilny na hura.
Nie byłabym sobą, gdybym nie zapytała co z tym majem. No i usłyszałam, że oni jeszcze nie wiedzą i się muszą zastanowić... Dziwne A już myślałam, że będę miała kompankę do obgadywania ślubnych tematów...
Stary 2011-06-01, 16:40   #2683
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
zawsze wysłuchamy też ostatnio jakoś miałam taki czepliwy okres ale już przeszło będzie dobrze przecież sie kochacie
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Oj, biedactwo, współczuję Ci bardzo Myślę, że te nieporozumienia wynikają u Was z przemęczenia i tej świadomości, że już tak niedługo te wakacje, a jeszcze tyle trzeba czekać. Zobaczysz, jak pojedziecie, odpoczniecie, to wszystko się poukłada
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Ojej nie smutkaj Kochana Każdy/każda ma czasem gorsze dni... u nas też nie raz wyjdzie jakaś kłótnia z niczego - też nie lubię niedomówień i takich głupich sytuacji w ogóle... Będzie dobrze - w końcu przejdzie burza = zarówna ta w pogodzie i ta między Wami = a na jej miejscu pojawi się słoneczko
Dziękuje Wam bardzo za wsparcie dziewczyny Na Wizażanki zawsze można liczyć Już mi trochę przeszło. Ale jak rozmawiałam z TŻtem przez tel. wcale nie było lepiej niż w domu Mam nadzieję, że się ułoży, bo ja tak nie umiem.

Cytat:
Kiciu, w pierwszej chwili się przeraziłam. Potem doczytałam, że nic mu nie jest. Całe szczęście! Kurcze ludzie tak bezmyślnie jeżdżą

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-06-01 o 16:41
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 16:45   #2684
martusia15cc
Raczkowanie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=eIOiSPNG7eI mi zawsze podobal sie ten uklad. Kiedyś chodzilismy z Tżtem na kurs tanca ale to krótko i nawet ćwiczyliśmy ten taniec. Ale głownie nam chodziło o tanczenie na weselu jako gość I nie moge napatrzeć się jak ta dziewczyna lekko tanczy Super
Kurcze gdybym ja miała takie lekkie ruchy..
super

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Podaję linka do strony gdzie znalazłam te zaproszenia, mają dużo fajnych;-)
http://www.decorisus.pl/c/0/7/Zaproszenia%20ślubne.html
śliczne zaproszenia, kilka wzorów zapisałam, dziękuję za linka

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które zaproszenia wam się bardziej podobają?
Te w kolorze fioletowym:
http://allegro.pl/alessandria-zapros...607201578.html
Czy te takie niekonwencjonalne też fioletowe oczywiście:
http://allegro.pl/lilie-zaproszenia-...595763728.html

Aha! Dzisiaj idziemy do księdza ustalić godzinę mszy ślubnej
Pierwsze śliczne, tylko ta cena...

Cytat:
hmmm...
sprawy ślubno weselne: wczoraj razem z Tż stwierdziliśmy że nasze zaproszenia ślubne wykonam JA osobiście własnymi rękoma i za pomocą drukarki kupimy tylko jakiś ładny papier i może jakieś swiecidełka kokardki satynowe i coś tam wymodze znaleźlismy wczoraj w necie taki program który dzieli kartki w ten sposób i myśle ze dam rade...
Świtny pomysl, też o tym myślę, ale nie wiem czy dalabym radę...
martusia15cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 16:49   #2685
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
W ogóle siedzę sobie dzisiaj w biurze, walcze z całym majdanem i dostaje info od dziewczny z działu obok, że zaprasza na ciacho i winko. Ciasteczka nie odmawiam, więc od razu Myślę sobie urodziny miała w grudniu, więc o co kaman...
Co się okazało... Laska wzięła w sobotę cywilny. Trochę mnie to zdziwiło, bo w styczniu mówiła, że mają w planach kościelny gdziś w maju 2012.
Zaręczyli się w grudniu, po wpadce. Ten cywilny niby dlatego, że rodzina nalegała. Trochę głupio moim zdaniem...
Myślałam, że jak mówiła o tym śłubie w maju przyszłego roku, to właśnie dlatego, żeby sobie na spokojnie urodzić dzieciątko, ogarnąć wszystko itp. A tu taki cywilny na hura.
Nie byłabym sobą, gdybym nie zapytała co z tym majem. No i usłyszałam, że oni jeszcze nie wiedzą i się muszą zastanowić... Dziwne A już myślałam, że będę miała kompankę do obgadywania ślubnych tematów...

no moim zdaniem to taka glupota brania slubu bo rodzice nalegają... bo byla w ciązy... Mojego TZ mama też nam o slubie mowila juz od 3 lat! i to codziennie nam wmawiala, ze musimy juz wziac slub, a jak zamieszkalismy ze sobą to juz wogole:/ pozniej sie przylaczyla TZta babcia i wujek (wielki katolik)... no a my im powiedzielismy, ze wezmiemy slub jak MY bedziemy tego chcieli.. a nie bo ktos nam kaze albo mowi ze glupio wygląda mieszkac przed slubem.. jak jej oznajmilismy rok temu ze bierzemy slub w wakacje 2012 to mowila: Boze jeszcze 2 lata.. tak dlugo.. a moja mama na to, ze juz sie przyzwyczaila przez kolezanki z pracy, ze teraz mlodzi wolą ze soba zamieszkac najpierw, a potem wziąc slub, czyli bardziej zyciowo to przyjela.. po ludzku... na szczescie teraz juz Jego mama nic nie mowi na ten temat, tylko sie cieszy i juz sie wnukow nie moze doczekac :P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 17:14   #2686
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje Wam bardzo za wsparcie dziewczyny Na Wizażanki zawsze można liczyć Już mi trochę przeszło. Ale jak rozmawiałam z TŻtem przez tel. wcale nie było lepiej niż w domu Mam nadzieję, że się ułoży, bo ja tak nie umiem.

Kiciu, w pierwszej chwili się przeraziłam. Potem doczytałam, że nic mu nie jest. Całe szczęście! Kurcze ludzie tak bezmyślnie jeżdżą
Madziula przejdzie mu mój tż też ma takie dni że się z nim wytrzymac nie da bo o wszystko się czepia,skoro wyjeżdżasz to musimy się albo przed albo po twoim przyjeździe spotkac

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 17:22   #2687
Nattiv
Zakorzenienie

Dotk4 Wszystkiego najlepszego Kochana

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 17:27   #2688
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, trzymac się z dala od Triumphów i puszapków! Sio do brafiterki dobrać odpowiedni rozmiar i żaden push up nie będzie potrzebny

Podpisaliśmy wczoraj umowę z fotografem i kamerzystą Na reszcie mamy to za sobą

Aaa i Dotk4, wszystkiego naj, przede wszystkim dużo usmiechu na twarzy
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 17:32   #2689
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
superek, że kolejne ważniejsze rzeczy załatwione

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 18:19   #2690
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
Madziula przejdzie mu mój tż też ma takie dni że się z nim wytrzymac nie da bo o wszystko się czepia,skoro wyjeżdżasz to musimy się albo przed albo po twoim przyjeździe spotkac
Madziu, no ja jestem jak najbardziej za A po moim przyjeździe to już musimy porozmawiać o kwestii sukni ślubnych Wyjeżdżam we wtorek 7 czerwca, to nam mało czasu zostaje Wracam 15 Możesz skrobnąć czy pasuje Ci przed czy po. Bo mnie po to dopiero 20 czerwca ewentualnie.

Mam nadzieje, że mu przejdzie, ale ciężko to widzę

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Gratulacje załatwienia kolejnych rzeczy

Stary 2011-06-01, 18:35   #2691
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu, no ja jestem jak najbardziej za A po moim przyjeździe to już musimy porozmawiać o kwestii sukni ślubnych Wyjeżdżam we wtorek 7 czerwca, to nam mało czasu zostaje Wracam 15 Możesz skrobnąć czy pasuje Ci przed czy po. Bo mnie po to dopiero 20 czerwca ewentualnie.

Mam nadzieje, że mu przejdzie, ale ciężko to widzę

Gratulacje załatwienia kolejnych rzeczy
Madziu mnie pasuje przed i po także ty zdecyduj czy wolisz mnie zobaczyc przed czy po

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-06-01, 18:39   #2692
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Madziu mnie pasuje przed i po także ty zdecyduj czy wolisz mnie zobaczyc przed czy po
Madziu, a piątek Ci pasuje ? O stałej porze ?

Stary 2011-06-01, 18:46   #2693
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu, a piątek Ci pasuje ? O stałej porze ?
akurat ten piątek nie wiem bo kurcza może tż przyjedzie żeby zespół załatwic ale to muszę się z nim skontaktowac jak zrobimy to ja ci jeszcze dam znac

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-06-01, 18:48   #2694
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
akurat ten piątek nie wiem bo kurcza może tż przyjedzie żeby zespół załatwic ale to muszę się z nim skontaktowac jak zrobimy to ja ci jeszcze dam znac
Dobra, to na spokojnie sobie to załatwcie Jakby coś to rezerwuj wstępnie 20 czerwca

Stary 2011-06-01, 18:49   #2695
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, to na spokojnie sobie to załatwcie Jakby coś to rezerwuj wstępnie 20 czerwca
tak jest

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-06-01, 18:53   #2696
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
martuha - nie poddawaj się, ja jestem po własnoręcznym zrobieniu 70 zaproszeń, ale początki też nie były za łatwe. Mogę Ci poradzić odnośnie papieru, perłowy jest fajny jak masz porządną drukarkę, bo inaczej tekst się może rozmazywać, chyba ze nie chcesz bezpośrednio na nim drukować. Ja mam papier ecru w fakturze płótna i moja nie najlepszej jakości drukarka laserowa sobie z nim świetnie radziła. Ogólnie życzę sukcesów i jak już zrobiłaś prototyp, to się nim nam tu pochwal
Pochwalę się na pewno a powiedz mi w jakim formacie masz zaproszenia chodzi mi o rozmiar...szukałam na allegro papieru i są duże arkusze chyba... sama wycinałaś czy już miałaś gotowy papier?? Ja chciałbym format A5 myślę że bedzie ok tej wielkości (oczywiscie po rozłożeniu.

Edytowane przez martuha24
Czas edycji: 2011-06-01 o 18:56
martuha24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 19:11   #2697
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwalę się na pewno a powiedz mi w jakim formacie masz zaproszenia chodzi mi o rozmiar...szukałam na allegro papieru i są duże arkusze chyba... sama wycinałaś czy już miałaś gotowy papier?? Ja chciałbym format A5 myślę że bedzie ok tej wielkości (oczywiscie po rozłożeniu.
ja miałam normalne a4 - kupowane w pakietach po 50 sztuk albo 100 sztuk - juz nie pamiętam ale zostało mi na winietki i menu. Pożyczyłam gilotynę od mamy z pracy i sama cięłam, bardzo ładnie to wyszło, ale nożyczkami sobie nie wyobrażam. Ogólnie mają format, że po zlożeniu wychodzi 22 x 11 cm - podłużna koperta DL

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 19:19   #2698
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
ja miałam normalne a4 - kupowane w pakietach po 50 sztuk albo 100 sztuk - juz nie pamiętam ale zostało mi na winietki i menu. Pożyczyłam gilotynę od mamy z pracy i sama cięłam, bardzo ładnie to wyszło, ale nożyczkami sobie nie wyobrażam. Ogólnie mają format, że po zlożeniu wychodzi 22 x 11 cm - podłużna koperta DL
A jeśli mogę zapytać, ile płaciłyście za taki papier ?

Stary 2011-06-01, 19:22   #2699
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Podziwiam wszystkie PMki, które robią zaproszenia samodzielnie
Chciałabym mieć mniej drewniane łapki
Stary 2011-06-01, 19:24   #2700
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
No nożyczkami to ciężko ...ja chyba kupię gotowy A5 tylko muszę znaleźć ... a taki papier np ten http://allegro.pl/papier-ozdobny-a4-...595830153.html 6 zzł za 20 arkuszy

Edytowane przez martuha24
Czas edycji: 2011-06-01 o 19:26
martuha24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości