|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
Listopadowa
![]() ![]() ![]() Agus super, ze z bioderkami ok ![]() Tz jedzie wymienic fotelik, bo sie raczka zepsula ![]() Z jednej strony sie zablokowala i nie idzie ani w przod ani w tyl ![]() Na szczescie dostaniemy nowy od reki ![]()
#2672 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
Cytat:
to ma za zadanie poprawić flaka na brzuchu ? bo płaski to ja też mam w miarę, tłuszczu tam nie ma za dużo, ale flak niestety jest ![]() Cytat:
mój mężul ma schize, bo go w dzieciństwie ugryzła podobno i spuchł, więc teraz panikuje i ja muszę ratować świat ![]() a komary już Gabulka pogryzły ... (mój kumpel ma taką awersję na komary że jak tylko o nich wspomnisz to już się drapie po całym ciele ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zadomowienie
|
andziot...i nie darła sie wniebogłosy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Ja też już po obiedzie i zastanawiam się czy wybywać na spacer. Jakieś chmury wiszą ale jest ciepło i duszno
![]()
#2675 |
Zakorzenienie
|
wydawało się że nawet nie zauważyła
![]() u mnie taka sama pogoda ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale przystojniaki. J jakie chlopaki sa juz duze. Jak patrze na te wasze dzieciaczki, to moja przy nich malutka i chudziutka. Cytat:
Anki, Hanki i Dziewczonka wszystkiego najlepszego ![]() U mnie dzisiaj taki upal, ze masakra. Az mi sie z domu nie chce wychodzic, ale zakupy musze zrobic. Mala spi jak susel i ciagle pije herbatke, mleko cos slabo jej podchodzi, pewnie przez ta temperature. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() leb mnie bolał prze okropnie ale dzis mineło ![]() super nocke miałas czyzby sie Tymus naprawił? ![]() ![]() a karmisdz teraz mm? Cytat:
62 mu naciagne ale z bieda a jak go zmierzyła pielegniarka to niby 60 cm ma ciekawe jakim cudem ![]() Cytat:
![]() u nas noc koszmarna ja sie czułam jak kupa wymiotowałam dwa razy łeb miałam ochote sobie odkrecic i schowac do szafy ![]() sebek od 20 do 24 nie zmrużył oka. w sumie do 23 30 lezał i patrzył na swoje rece ![]() wiec po lewej spał sebek koło niego tz a ja w nogach ![]() bo generalnie tz powiedział ze bierze małego na siebie i mam isc spac ale sie ułozyłam w nogach i zasnełam a mały sie o 6 na karmienie obudził.
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do karmienia to daję Tymkowi jedną butlę wieczorem przed spaniem, bo już nie dawałam rady z tymi pobudkami. Jest lepiej bo często śpi od 21 do 2-3 ale czasami budzi się wcześniej np. o 24. Daję mu tylko jedną butlę na dobę i na razie nie chcę więcej. Tylko obawiam się jak z tym moim pokarmem będzie bo w ciągu dnia często mam wrażenie że mały wszystko wypija z piersi i nic tam nie mam ![]() Kurczę, Twój Sebek to już kawał faceta. Niby starszy o kilka dni od mojego ale ja Tymkowi dopiero teraz kupuję rzeczy na 62 a i tak niektóre za duże ![]()
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
a ja sie chyba zaziebilam na tej polnocy..gardlo mnie boli, bylismy na obiedzie, slabo mi sie zrobilo..mielismy na spacer isc z Zoskiem ale nie mam sily i juz kazalam TZtowi wozek spakowac bo rano wyjezdzamy, a mamy ponad 600 km do przejechania... nie wiem co mi jest Zosiek od kilku dni budzi sie ok polnocy, przytule albo smok i spi dalej do 2:30-je spi dalej do 5-tej gada do siebie , bawi sie i o 6-tej je. no ale 4 pobudki mam.... a ze leb mi peka i z nosa kapie to srednia przyjemnosc... podczytuje was ale nie mam jak nadrobic..... nie mowiac o odpisaniu....mam nadzieje, ze wybaczacie... ide powoli pakowac manatki...coby wieczorem meic wolne.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mowie slucham? chyba 65 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze laktacja Ci sie utrzyma bo wiem ze chcesz karmic cycem ![]() ![]() Cytat:
mnie wczoraj tak zwaliło z nóg, ale jak na razie jest lepiej ![]() buzka nie wiem jak oni to mierza... tym bardziej ze wychodzi ze od urodzenia 3 cm sie wydłuzył no wolne zarty...
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ola na 68 ledwo co ![]() sama ja musze zmierzyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki mam dwie sekundy wiec pozniej doczytam
CZY KTORAS Z WAS DYSPONUJE KODEMNA PAMPERSY Z ROSSMANNA Z KTOREGO NIE SKORZYSTA I MOZE UZYCZYC? Z GORY DZIEKUJE. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
te pielegniary sa dziwne jakies jak byłam na miesiecznym bilansie to wpisała w ksiazeczke 60 cm i powiedziłała ze to +/- 2 cm, a jak poszłm jak mial 7 tyg to wyszło jej ze ma 59,5 cm:P ale mowi ze nie bedzie mniej wpisywac niz wczesniej bylo:P ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
dorkabl??
![]() |
#2685 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Dziś poleciałam do apteki dbam o zdrowie i u nich w końcu kupiłam smoczki do butelek Avent trójprzepływowe i w końcu dobrze im mleczko leci ![]() Kupiłam sobie też krem na mój mega wielgaśny celulit i wodę termalną do buzi :P Muszę się zabrać za siebie i to porządnie, dziś nawet wyciągnęłam twister z szafy i poćwiczyłam na nim, robiłam brzuszki, mam nadzieję, że będę systematyczna, jeszcze wieczorkiem muszę się pokręcić ![]() Muszę schudnąć bo jest coraz gorzej, koniec z big milkami i herbatnikami bideronkowymi :P |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Wtajemniczenie
|
Girls, baaardzo Wam dziękuję za wszystkie opinie dot. pasów
![]() ![]() ![]() Ściska brzuch i jeszcze mocno nagrzewa, taka niby sauna się robi ![]() ![]()
Edytowane przez moria44 Czas edycji: 2011-07-26 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez pochłaniam ogromne ilosci tych herbatników;P myslałam ze sa bez czekolady to takie dietetyczne a jak spojrzałam ile kalorii to mi kopara opadła ![]()
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-07-26 o 15:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wracajcie do nas szczęśliwie ![]() wszyscy poszli spać ![]() ja, Zosia, Gabrysia ![]() bosko !!!!!!!! idę karmić głodomorrrrrrra ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
MoniaK Edzik zaś od Sebulka starszy, a też 62 nosi i są za duże
![]()
![]() |
#2691 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale boje sie z tą wysypką bo jak by ją coś miało uczulić to nie będę wiedziała najpierw ją wyleczę ![]() cwicz cwicz ja dzisiaj ide na trening obwodowy i na total body condition ze sztangami , ale jak wykapiemy olke po 7 dopiero ![]() a zaraz jade odwiezc moja mame bo z ola byla, i do mojej siorki Ani z kwiatkiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Zakorzenienie
|
kazde dziecko inne
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2694 |
Raczkowanie
|
Witam Was
![]() [QUOTE=matallewar;28360119] Moje nowe buty... Na wesele... Ciekawe, czy się w nich nie zabiję... ![]() Matallewar buty superaśne, Edzik gaworzący bosssski ![]() ![]() [QUOTE=agus87;28365121] o to mi przychodni pani powiedziala 55cm ![]() a ja mowie slucham? chyba 65 ![]() Aguś87 mnie pani zmierzyła i wyszło 54 a jak sie urodził miał 56 cm ![]() [QUOTE=antropia;28352035] Dzięki za słowa otuchy ![]() fakt ważyłam go na wadze łazienkowej i dopuszczam jakis margines błedu, ale i tak sie zmartwiłam... to chyba przez ta paplaninę, że mam dziecko grube ![]() i jeszcze nikt mi nie wierzy, że jest tylko na UU.. myślą, że po kryjomu dokarmiam ![]() mierzyłam go i ma juz 63cm...jak się urodził miał 55... tyle, że nie rośnie tylko w szerz ![]() Antropia, Kochana spokojnie, jest lekko papuśny, mój jest o dzień młodszy waży troszke mniej ale polisie też ma takie śmieszne i dwa podbródki. ![]() ![]() Andziot ta teoria o odciąganiu dodatkowym też mi się jakaś dziwna wydaje ale myślę, że jeżeli myślały nad tym mądre głowy z Medeli to może coś w tym jest ![]() Mamooptymistko dużo dobrego dookoła a za 6 tyg. ![]() ![]() Aneczkom i Haneczkom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gusiu ![]() My dziś wybyliśmy na 3 godzinny spacer, o dziwo nie padało, nocka super bo po jedzeniu o 20 spał do 3.30, o 4 jedzonko i spanie do 9ej ![]() Fajne te nasze dzieciaczki; |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
mówisz? i nie martwić się tym?
![]() czyli różnie to bywa i każde dziecko inaczej rośnie ![]() Jejjju jak mi się chce czekolady ![]() ![]()
#2696 |
Moderatoreska
|
Inne słodycze dla mnie nie istnieją
![]() Batony i inne czekolady i słodkości mogą sobie leżeć a ja ich nie tknę :P Już tydzień leżą 3 liony w białej czekoladzie, ale mnie one nie interesują. A obojętnie nie przejdę też koło żelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=moria44;28365747]Girls, baaardzo Wam dziękuję za wszystkie opinie dot. pasów
![]() ![]() ![]() Moria ja sobie kupiłam taką prócz pasa szarą haleczkę wyszczuplającą do połowy uda i to mi się sprawdza, pas mam ale nie noszę, bo mi się roluje i go widać a wiecie, że kiedyś usłyszałam tekst od koleżanki że niby jest powiedzenie, iż jak się rolują majtki albo rajstopy to znaczy, że partner cię zdradza ![]() ![]() ![]() Mam pytanie do dziewczyn stosujących do odciągania laktator elektryczny, bo zbliża mi się termin zwrotu pożyczonego a będę musiała coś nabyć jaki polecacie, tymczasowo używałam aventu ale nie mam porównania z innymi więc nie wiem co nabyć ![]() ![]() 82anusiu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Anny i Hanny, z Okazji Waszego Święta dużooooo zdrówka i szczęścia
![]() ![]() ![]() (jeszcze muszę do szwagierki z życzeniami dryndnąć ![]() Paulizia, efektami się na pewno pochwalę... kurcze no liczę, że będą ![]() Jakieś pierwsze zauważalne zmiany to dopiero po 6 zabiegu, a jeśli chodzi o fale radiowe to mają one za zadanie odbudować zniszczone włókna kolagenowe i stymulować produkcję włókien nowych, więc na efekt poczekam zapewne kilka/kilkanaście tygodni. Andziot: Fale radiowe to tak jak napisałam wyżej - odbudowa i stymulacja produkcji włókien kolagenowych, więc to ma na celu zlikwidowanie zwiotczałej skóry (bo ja jako takiego flaka tłuszczowego nie mam ![]() A dodatkowo drenaż limfatyczny - cel: usuwanie tłuszczyku (no bo jakiś tam na pewno jest ![]() Ja ten pakiet zabiegów będę miała tylko na brzuchu i boczkach. Cena nie jest tajemnicą. Obecnie jest na nie promocja i łącznie zapłacę 2299 zł (normalnie kosztuje 2900 zł) |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
Dziekujemy za kciuki
![]() Z malutka ok ![]() Kupki powinny same sie unormowac a my mamy pracowac nad zwiekszeniem przerw miedzy karmieniami. Bedzie ciezko. Lekarz kazal tez kupic kropelki BiGaia i podawac 5 razy dziennie 1-2 kropelki ![]() Mam nadzieje, ze bedzie lepiej. Mala juz zmeczona placzem a moje zmasakrowane sutki blagaja o chwile przerwy Bylo tez wazenie- mamy juz 4 kg ![]() Uciekam bom zmeczona, buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.