Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 2011 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-26, 13:39   #2671
Paulizia
Wtajemniczenie

Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20

Listopadowa wooow zazdroszcze Ci tych zabiegow!!!! Napisz koniecznie jak efekty... no i pewnie kosztuje tez taka rewelacja

Agus super, ze z bioderkami ok

Tz jedzie wymienic fotelik, bo sie raczka zepsula
Z jednej strony sie zablokowala i nie idzie ani w przod ani w tyl

Na szczescie dostaniemy nowy od reki
Stary 2011-07-26, 13:41   #2672
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
To będzie połączenie:
10 zabiegów przy użyciu fal radiowych - odbudowa kolagenu
10 zabiegów elektrostymulacji mięśni
10 zabiegów bodyshape - to drenaż limfatyczny

Zabiegi będą wykonywane w brzuchu i boczkach.
Resztę ciała mam zamiar wyćwiczyć
a mogę spytać ile to Cię będzie kosztowało ???
to ma za zadanie poprawić flaka na brzuchu ?
bo płaski to ja też mam w miarę, tłuszczu tam nie ma za dużo, ale flak niestety jest

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Kochana, nam ostatnio do samochodu wpadła!
Wiec ja po hamulcach! Na przystanek! Awaryjne! i lece wyganiać!
Troszke dziwnie ludzie patrzyli ale mam to w nosie.
Mam tez schizo na temat komarów! Chyba bym zwariowało gdyby mi dziecko ugryzł komar!
hehe,
mój mężul ma schize, bo go w dzieciństwie ugryzła podobno i spuchł, więc teraz panikuje i ja muszę ratować świat
a komary już Gabulka pogryzły ...
(mój kumpel ma taką awersję na komary że jak tylko o nich wspomnisz to już się drapie po całym ciele )

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 13:46   #2673
dorkabl
Zadomowienie

andziot...i nie darła sie wniebogłosy?
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 13:51   #2674
MoniaK
Zakorzenienie

Ja też już po obiedzie i zastanawiam się czy wybywać na spacer. Jakieś chmury wiszą ale jest ciepło i duszno
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 13:56   #2675
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
andziot...i nie darła sie wniebogłosy?
wydawało się że nawet nie zauważyła

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Ja też już po obiedzie i zastanawiam się czy wybywać na spacer. Jakieś chmury wiszą ale jest ciepło i duszno
u mnie taka sama pogoda ...

Stary 2011-07-26, 14:10   #2676
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheXanthippe Pokaż wiadomość
Moria moja tez tak robi... ostatni nauczyla sie zagryzac dziasla tak ze nie idzie ruszyc smoka w buzi i smieje sie przy tym zawadiacko . Kilka dni temu sie martwilam teraz czekam az krzyczy o papu. Raz krzyknie co 3 godziny a raz nie je 6. Poki wciaga mi min. 500ml dziennie i nic innego sie nie dzieje nie bede sie przejmowac
Musiałam tylko zmienic mleko bo tamtego wogole nie chciala jesc teraz jestesmy na gerberze a mi sie ostala prawie cala paka 800g bebilonu i wiecie co moj Tż powiedzial ŻE ON JE ZJE/WYPIJE BO MU SMAKUJE :ha haha:
Mi tez smakuje malej mleko

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Tak jak kiedyś babka jakaś na ulicy zauważyła że Wiktor tak cycka piąstki to mówiła że dziecko glodne, albo mu sie pić chce, żeby mamusia mu się dała napić

Bo dziecko jak ssie łapki to od razu głodne :/
O jak ja lubie takie baby To znaczy, ze moja cora jakas nienazarta bo ciagle ssa piastki jak smoczka nie ma w buzi.

Cytat:
moje skarbki
Ale przystojniaki. J jakie chlopaki sa juz duze.

Jak patrze na te wasze dzieciaczki, to moja przy nich malutka i chudziutka.

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Moje nowe buty...
Na wesele...
Ciekawe, czy się w nich nie zabiję...
Ja na pewno bym sie w nich zabila. Podziwiam, ze dajesz rade w tym chodzic.

Anki, Hanki i Dziewczonka wszystkiego najlepszego

U mnie dzisiaj taki upal, ze masakra. Az mi sie z domu nie chce wychodzic, ale zakupy musze zrobic. Mala spi jak susel i ciagle pije herbatke, mleko cos slabo jej podchodzi, pewnie przez ta temperature.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 14:37   #2677
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Hej
U nas noc bardzo fajna, wyspałam się. Miałam dwie pobudki o 2 i o 6, więc super wynik Rano mąż przejął Tymcia a ja pospałam jeszcze godzinkę.

Eweska, zrób kiedyś zdjęcie jak sobie ssają te piąstki

Grazin, jak się czujesz, przeszło?
wczoraj dwa razy
leb mnie bolał prze okropnie
ale dzis mineło
super nocke miałas czyzby sie Tymus naprawił? oby!!!
a karmisdz teraz mm?
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
halo
czy ktorej laseczki dzieciątko mające 3 miechy ma ciuchy na 68 i są na styk?
bo ja nie mam prawie nic na 74
moja córka rośnie w zastraszającym tempie
chociaz wczorj jej kupilam 2 pajace w tesco na 68 cm i sa lekko luzne
no i sweterek na 68 cm
tez fajniutki i tez lekko wiekszy wiec mam nadzieje, ze chociaz do konca sierpnia styknie
sebek ma dwa miesiace i tydzien i nosi na 68.
62 mu naciagne ale z bieda
a jak go zmierzyła pielegniarka to niby 60 cm ma ciekawe jakim cudem
Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
super

dobry
nie nadrobie Was
nocka straszna
kupki brzydkie
na 15.30 idziemy do lekarza i prosimy cioteczki o kciuki
wiec trzymam

u nas noc koszmarna
ja sie czułam jak kupa
wymiotowałam dwa razy
łeb miałam ochote sobie odkrecic i schowac do szafy

sebek od 20 do 24 nie zmrużył oka. w sumie do 23 30 lezał i patrzył na swoje rece potem było marudzenie ale tz uspił ja poszłam do srugiego pokoju spac ale po 30 min po mnie przyszedł bo podobno mały sie krecił i głodny był, ale jak przyszłam do pokoju to zasnał, na łózku
wiec po lewej spał sebek koło niego tz a ja w nogach
bo generalnie tz powiedział ze bierze małego na siebie i mam isc spac ale sie ułozyłam w nogach i zasnełam a mały sie o 6 na karmienie obudził.
Stary 2011-07-26, 14:56   #2678
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
wczoraj dwa razy
ale dzis mineło
a karmisdz teraz mm?.
oby Cię coś poważnego nie brało
Co do karmienia to daję Tymkowi jedną butlę wieczorem przed spaniem, bo już nie dawałam rady z tymi pobudkami. Jest lepiej bo często śpi od 21 do 2-3 ale czasami budzi się wcześniej np. o 24. Daję mu tylko jedną butlę na dobę i na razie nie chcę więcej. Tylko obawiam się jak z tym moim pokarmem będzie bo w ciągu dnia często mam wrażenie że mały wszystko wypija z piersi i nic tam nie mam
Kurczę, Twój Sebek to już kawał faceta. Niby starszy o kilka dni od mojego ale ja Tymkowi dopiero teraz kupuję rzeczy na 62 a i tak niektóre za duże
Stary 2011-07-26, 14:57   #2679
anula_81
Zakorzenienie

hej kochane
a ja sie chyba zaziebilam na tej polnocy..gardlo mnie boli, bylismy na obiedzie, slabo mi sie zrobilo..mielismy na spacer isc z Zoskiem ale nie mam sily i juz kazalam TZtowi wozek spakowac bo rano wyjezdzamy, a mamy ponad 600 km do przejechania...
nie wiem co mi jest

Zosiek od kilku dni budzi sie ok polnocy, przytule albo smok i spi dalej do 2:30-je spi dalej do 5-tej gada do siebie , bawi sie i o 6-tej je.
no ale 4 pobudki mam....
a ze leb mi peka i z nosa kapie to srednia przyjemnosc...

podczytuje was ale nie mam jak nadrobic..... nie mowiac o odpisaniu....mam nadzieje, ze wybaczacie...

ide powoli pakowac manatki...coby wieczorem meic wolne..

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 15:00   #2680
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj dwa razy
ale dzis mineło
a karmisdz teraz mm?

sebek ma dwa miesiace i tydzien i nosi na 68.
62 mu naciagne ale z bieda
a jak go zmierzyła pielegniarka to niby 60 cm ma ciekawe jakim cudem

wiec trzymam

u nas noc koszmarna
ja sie czułam jak kupa
wymiotowałam dwa razy
łeb miałam ochote sobie odkrecic i schowac do szafy

sebek od 20 do 24 nie zmrużył oka. w sumie do 23 30 lezał i patrzył na swoje rece potem było marudzenie ale tz uspił ja poszłam do srugiego pokoju spac ale po 30 min po mnie przyszedł bo podobno mały sie krecił i głodny był, ale jak przyszłam do pokoju to zasnał, na łózku
wiec po lewej spał sebek koło niego tz a ja w nogach
bo generalnie tz powiedział ze bierze małego na siebie i mam isc spac ale sie ułozyłam w nogach i zasnełam a mały sie o 6 na karmienie obudził.
o to mi przychodni pani powiedziala 55cm
a ja mowie slucham?
chyba 65
Stary 2011-07-26, 15:11   #2681
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
oby Cię coś poważnego nie brało
Co do karmienia to daję Tymkowi jedną butlę wieczorem przed spaniem, bo już nie dawałam rady z tymi pobudkami. Jest lepiej bo często śpi od 21 do 2-3 ale czasami budzi się wcześniej np. o 24. Daję mu tylko jedną butlę na dobę i na razie nie chcę więcej. Tylko obawiam się jak z tym moim pokarmem będzie bo w ciągu dnia często mam wrażenie że mały wszystko wypija z piersi i nic tam nie mam
Kurczę, Twój Sebek to już kawał faceta. Niby starszy o kilka dni od mojego ale ja Tymkowi dopiero teraz kupuję rzeczy na 62 a i tak niektóre za duże
a ile Tymi wazy? sebek mysle koło 7 kg bedzie jest grubiutki
mam nadzieje ze laktacja Ci sie utrzyma
bo wiem ze chcesz karmic cycem wiesz co mi połoza mówiła ze jakbym dawała butelke to wczesniej do piersi przystawic na moment zeby sie nie zahamowała laktacja bo wtedy nawet jak dasz butle to mleczko sie produkuje
Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
hej kochane
a ja sie chyba zaziebilam na tej polnocy..gardlo mnie boli, bylismy na obiedzie, slabo mi sie zrobilo..mielismy na spacer isc z Zoskiem ale nie mam sily i juz kazalam TZtowi wozek spakowac bo rano wyjezdzamy, a mamy ponad 600 km do przejechania...
nie wiem co mi jest

Zosiek od kilku dni budzi sie ok polnocy, przytule albo smok i spi dalej do 2:30-je spi dalej do 5-tej gada do siebie , bawi sie i o 6-tej je.
no ale 4 pobudki mam....
a ze leb mi peka i z nosa kapie to srednia przyjemnosc...

podczytuje was ale nie mam jak nadrobic..... nie mowiac o odpisaniu....mam nadzieje, ze wybaczacie...

ide powoli pakowac manatki...coby wieczorem meic wolne..
współczuje Ci obys chora nie była.
mnie wczoraj tak zwaliło z nóg, ale jak na razie jest lepiej
buzka
Cytat:
a ja mowie slucham?
chyba 65
nie wiem jak oni to mierza...
tym bardziej ze wychodzi ze od urodzenia 3 cm sie wydłuzył no wolne zarty...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-26, 15:20   #2682
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
bo wiem ze chcesz karmic cycem wiesz co mi połoza mówiła ze jakbym dawała butelke to wczesniej do piersi przystawic na moment zeby sie nie zahamowała laktacja bo wtedy nawet jak dasz butle to mleczko sie produkuje

współczuje Ci obys chora nie była.
mnie wczoraj tak zwaliło z nóg, ale jak na razie jest lepiej
buzka

nie wiem jak oni to mierza...
tym bardziej ze wychodzi ze od urodzenia 3 cm sie wydłuzył no wolne zarty...
ale czaisz ona byla uparta i tak mi w ksiazeczke wpisala glupia baba
a ola na 68 ledwo co
sama ja musze zmierzyc
Stary 2011-07-26, 15:22   #2683
mimbi
Zakorzenienie

Dziewczynki mam dwie sekundy wiec pozniej doczytam

CZY KTORAS Z WAS DYSPONUJE KODEMNA PAMPERSY Z ROSSMANNA Z KTOREGO NIE SKORZYSTA I MOZE UZYCZYC? Z GORY DZIEKUJE.
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 15:27   #2684
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
ale czaisz ona byla uparta i tak mi w ksiazeczke wpisala glupia baba
a ola na 68 ledwo co
sama ja musze zmierzyc
a ile ola miala jak sie urodziła?
te pielegniary sa dziwne jakies
jak byłam na miesiecznym bilansie to wpisała w ksiazeczke 60 cm i powiedziłała ze to +/- 2 cm, a jak poszłm jak mial 7 tyg to wyszło jej ze ma 59,5 cm:P ale mowi ze nie bedzie mniej wpisywac niz wczesniej bylo:P

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam dwie sekundy wiec pozniej doczytam

CZY KTORAS Z WAS DYSPONUJE KODEMNA PAMPERSY Z ROSSMANNA Z KTOREGO NIE SKORZYSTA I MOZE UZYCZYC? Z GORY DZIEKUJE.
ktos miał
dorkabl??
Stary 2011-07-26, 15:31   #2685
eweska
Moderatoreska

Cytat:
rozmawialam dzisiaj z babkami na poczekalni, bo tak sie zlozylo, ze wiekszosc jest na MM
i rozmawialy ze swoimi pediatrami, ze jak sie karmi tylko modyfikowanym to wszystkie sloiczki i inne rzeczy od 4msc'a mozna dawac od 3
trzeba tylko patrzec na reakcje i nie od raazu caly sloik

wylecze olenke z wysypki i jazda z papkami
w lodowce juz jabluszko czeka
Moi piją już mleczko z kaszką ryżową bananową dosypuję im po dwie łyżeczki, troszkę zagęszcza mleczko, odpukać nic im nie jest, kupa normalna. Z kaszką jak piją to karmię ich co 4 godziny bo sami sie tak domagają.
Dziś poleciałam do apteki dbam o zdrowie i u nich w końcu kupiłam smoczki do butelek Avent trójprzepływowe i w końcu dobrze im mleczko leci

Kupiłam sobie też krem na mój mega wielgaśny celulit i wodę termalną do buzi :P

Muszę się zabrać za siebie i to porządnie, dziś nawet wyciągnęłam twister z szafy i poćwiczyłam na nim, robiłam brzuszki, mam nadzieję, że będę systematyczna, jeszcze wieczorkiem muszę się pokręcić
Muszę schudnąć bo jest coraz gorzej, koniec z big milkami i herbatnikami bideronkowymi :P
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-26, 15:33   #2686
moria44
Wtajemniczenie

Girls, baaardzo Wam dziękuję za wszystkie opinie dot. pasów Ciągle nie wiem na jaki się zdecydować i czy w ogóle Ale przydałoby się coś co mogłabym pod bluzkę założyć właśnie więc jakiś kupię na pewno

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
a co to ten neopranowy? jakie ma zadanie?
Ściska brzuch i jeszcze mocno nagrzewa, taka niby sauna się robi Ale jest gruby więc pod ciuchami bardzo go widać

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

Edytowane przez moria44
Czas edycji: 2011-07-26 o 15:36
moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 15:40   #2687
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Moi piją już mleczko z kaszką ryżową bananową dosypuję im po dwie łyżeczki, troszkę zagęszcza mleczko, odpukać nic im nie jest, kupa normalna. Z kaszką jak piją to karmię ich co 4 godziny bo sami sie tak domagają.
Dziś poleciałam do apteki dbam o zdrowie i u nich w końcu kupiłam smoczki do butelek Avent trójprzepływowe i w końcu dobrze im mleczko leci

Muszę się zabrać za siebie i to porządnie, dziś nawet wyciągnęłam twister z szafy i poćwiczyłam na nim, robiłam brzuszki, mam nadzieję, że będę systematyczna, jeszcze wieczorkiem muszę się pokręcić
Muszę schudnąć bo jest coraz gorzej, koniec z big milkami i herbatnikami bideronkowymi :P
czuje sie mega leniem przy Tobie
tez pochłaniam ogromne ilosci tych herbatników;P
myslałam ze sa bez czekolady to takie dietetyczne a jak spojrzałam ile kalorii to mi kopara opadła
Stary 2011-07-26, 15:42   #2688
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem dokładnie ile waży bo wagi u mnie brak i dopiero zamówiłam, ale 7 lipca było 4300 i 58 cm. Co do karmienia to cenna rada, dzięki ja przed butla nie dawałam piersi ale skoro tak trzeba to od dzisiaj będę dawać.

Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2011-07-26 o 15:44
Stary 2011-07-26, 15:44   #2689
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko obawiam się jak z tym moim pokarmem będzie bo w ciągu dnia często mam wrażenie że mały wszystko wypija z piersi i nic tam nie mam
ja tak mam cały czas

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
hej kochane
nie wiem co mi jest
zdrówka !!!!!!
wracajcie do nas szczęśliwie

wszyscy poszli spać
ja,
Zosia,
Gabrysia

bosko !!!!!!!!

idę karmić głodomorrrrrrra

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-26, 15:45   #2690
matallewar
Zakorzenienie

MoniaK Edzik zaś od Sebulka starszy, a też 62 nosi i są za duże

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 15:49   #2691
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
a ile ola miala jak sie urodziła?
te pielegniary sa dziwne jakies
jak byłam na miesiecznym bilansie to wpisała w ksiazeczke 60 cm i powiedziłała ze to +/- 2 cm, a jak poszłm jak mial 7 tyg to wyszło jej ze ma 59,5 cm:P ale mowi ze nie bedzie mniej wpisywac niz wczesniej bylo:P

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

ktos miał
dorkabl??
54
Cytat:

kurcze to moze ja tez sprobuje...

ale boje sie z tą wysypką
bo jak by ją coś miało uczulić to nie będę wiedziała
najpierw ją wyleczę

cwicz cwicz
ja dzisiaj ide na trening obwodowy i na total body condition ze sztangami , ale jak wykapiemy olke po 7 dopiero

a zaraz jade odwiezc moja mame bo z ola byla, i do mojej siorki Ani z kwiatkiem
Stary 2011-07-26, 15:56   #2692
eweska
Moderatoreska

Cytat:
czuje sie mega leniem przy Tobie
tez pochłaniam ogromne ilosci tych herbatników;P
myslałam ze sa bez czekolady to takie dietetyczne a jak spojrzałam ile kalorii to mi kopara opadła
Ja wcinałam te pełnoziarniste z 12% masła potrafilam po 2 paczki wsuwać, a paczki są dość duże
Stary 2011-07-26, 15:59   #2693
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
kazde dziecko inne
Cytat:
Ja wcinałam te pełnoziarniste z 12% masła potrafilam po 2 paczki wsuwać, a paczki są dość duże
ja tez te
Stary 2011-07-26, 16:00   #2694
delicadeza
Raczkowanie

Witam Was

[QUOTE=matallewar;28360119]

Moje nowe buty...
Na wesele...
Ciekawe, czy się w nich nie zabiję...

Matallewar buty superaśne, Edzik gaworzący bosssski aż się sama gęba śmieje do dzieciaczka

[QUOTE=agus87;28365121]

a ja mowie slucham?
chyba 65

Aguś87 mnie pani zmierzyła i wyszło 54 a jak sie urodził miał 56 cm a w bodziaki na 62 już prawie się nie mieści ale zdaniem pediatry ma 54 cm

[QUOTE=antropia;28352035]

Dzięki za słowa otuchy
fakt ważyłam go na wadze łazienkowej i dopuszczam jakis margines błedu, ale i tak sie zmartwiłam...
to chyba przez ta paplaninę, że mam dziecko grube
i jeszcze nikt mi nie wierzy, że jest tylko na UU..
myślą, że po kryjomu dokarmiam

mierzyłam go i ma juz 63cm...jak się urodził miał 55...
tyle, że nie rośnie tylko w szerz

Antropia, Kochana spokojnie, jest lekko papuśny, mój jest o dzień młodszy waży troszke mniej ale polisie też ma takie śmieszne i dwa podbródki. niech sobie te opinie zachowają dla siebie...wrrr jak mnie to drażni takie wcinanie się matkom niby wszystkowiedzących i doświadczonych mam ; każde dziecko jest inne i rozwija się swoim rytmem, wagowym również

Andziot ta teoria o odciąganiu dodatkowym też mi się jakaś dziwna wydaje ale myślę, że jeżeli myślały nad tym mądre głowy z Medeli to może coś w tym jest

Mamooptymistko dużo dobrego dookoła a za 6 tyg.

Aneczkom i Haneczkom : rozaziewczonko a Tobie podwójnie sto lat

gusiu za lekarza ;

My dziś wybyliśmy na 3 godzinny spacer, o dziwo nie padało, nocka super bo po jedzeniu o 20 spał do 3.30, o 4 jedzonko i spanie do 9ej
Fajne te nasze dzieciaczki;
delicadeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 16:00   #2695
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
ja tak mam cały czas
mówisz? i nie martwić się tym?

Cytat:
czyli różnie to bywa i każde dziecko inaczej rośnie

Jejjju jak mi się chce czekolady ale boję się zjeść bo od porodu jeszcze nie tknęłam. Wcinam jakieś biszkopty ale to takie pitu pitu i namiastka słodkiego, nie ma to jak porządna czekolada
Stary 2011-07-26, 16:04   #2696
eweska
Moderatoreska

Cytat:
kazde dziecko inne

ja tez te
Inne słodycze dla mnie nie istnieją tylko te herbatniki i big milki :P
Batony i inne czekolady i słodkości mogą sobie leżeć a ja ich nie tknę :P
Już tydzień leżą 3 liony w białej czekoladzie, ale mnie one nie interesują.

A obojętnie nie przejdę też koło żelek
Stary 2011-07-26, 16:12   #2697
Weredka
Zadomowienie

Cytat:

A obojętnie nie przejdę też koło żelek
Żelki Ja właśnie wcinam wedlowskie ptasie mleczko... A rośnie
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 16:13   #2698
delicadeza
Raczkowanie

[QUOTE=moria44;28365747]Girls, baaardzo Wam dziękuję za wszystkie opinie dot. pasów Ciągle nie wiem na jaki się zdecydować i czy w ogóle Ale przydałoby się coś co mogłabym pod bluzkę założyć właśnie więc jakiś kupię na pewno

Moria ja sobie kupiłam taką prócz pasa szarą haleczkę wyszczuplającą do połowy uda i to mi się sprawdza, pas mam ale nie noszę, bo mi się roluje i go widać

a wiecie, że kiedyś usłyszałam tekst od koleżanki że niby jest powiedzenie, iż jak się rolują majtki albo rajstopy to znaczy, że partner cię zdradza

Mam pytanie do dziewczyn stosujących do odciągania laktator elektryczny, bo zbliża mi się termin zwrotu pożyczonego a będę musiała coś nabyć jaki polecacie, tymczasowo używałam aventu ale nie mam porównania z innymi więc nie wiem co nabyć :conf used:

82anusiu za 5 tyg. dla Adasia
delicadeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 16:26   #2699
listopadowa80
Zakorzenienie

Anny i Hanny, z Okazji Waszego Święta dużooooo zdrówka i szczęścia
(jeszcze muszę do szwagierki z życzeniami dryndnąć)

Paulizia, efektami się na pewno pochwalę... kurcze no liczę, że będą
Jakieś pierwsze zauważalne zmiany to dopiero po 6 zabiegu, a jeśli chodzi o fale radiowe to mają one za zadanie odbudować zniszczone włókna kolagenowe i stymulować produkcję włókien nowych, więc na efekt poczekam zapewne kilka/kilkanaście tygodni.

Andziot: Fale radiowe to tak jak napisałam wyżej - odbudowa i stymulacja produkcji włókien kolagenowych, więc to ma na celu zlikwidowanie zwiotczałej skóry (bo ja jako takiego flaka tłuszczowego nie mam). Jak chwytam swój 'flak' to jest to sama taka wiotka skóra.
A dodatkowo drenaż limfatyczny - cel: usuwanie tłuszczyku (no bo jakiś tam na pewno jest), a elektrostymulacja - cel: pozbycie się tłuszczyku, ujędrnienie skóry, wzmocnienie mięśni.

Ja ten pakiet zabiegów będę miała tylko na brzuchu i boczkach.
Cena nie jest tajemnicą. Obecnie jest na nie promocja i łącznie zapłacę 2299 zł (normalnie kosztuje 2900 zł)
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 16:33   #2700
gusiagatko
Zakorzenienie

Dziekujemy za kciuki
Z malutka ok
Kupki powinny same sie unormowac a my mamy pracowac nad zwiekszeniem przerw miedzy karmieniami. Bedzie ciezko. Lekarz kazal tez kupic kropelki BiGaia i podawac 5 razy dziennie 1-2 kropelki
Mam nadzieje, ze bedzie lepiej. Mala juz zmeczona placzem a moje zmasakrowane sutki blagaja o chwile przerwy

Bylo tez wazenie- mamy juz 4 kg

Uciekam bom zmeczona, buziaki

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości