Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-02, 14:08   #2671
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
w maju ma być ciepło i słonecznie a jak nie będzie to winę zrzucę na Ciebie
Dlaczego na mnie?? :P
Napisałam to jako przykład, że różnie może być w każdym miesiącu. A my na pewno wszystkie będziemy mieć piękną pogodę bo wizazowe kciuki działają cuda :P

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 14:08   #2672
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez patyczaaak Pokaż wiadomość
Mhmm ja też myślałam, że są z Niemiec, bo taki akcent ma ten facet jak "rapuje", że odpadam . Ale tak to teraz jest wszędzie, nadmiar kiczu, seksu (wszędzie gołe tyłki) i plastiku, a od kiedy niczym oświecenie w swej mięsnej kreacji pojawiła się Lady GaGa(nikogo nie obrażam, ale nie znoszę jej) pojawiają się artyści, którzy ją bezskutecznie kopiują i to jest moim zdaniem gorsze niż te "gołe tyłki". Takie moje przemyślenie spoza tematu. Ja tam słucham raczej muzykę "niedzisiejszą" :Presley, The Doors, The Rolling Stones.. itp, itd. A ze współczesnych zespołów to chyba tylko Hurt (ten nasz polski od "Załogi G")
Aa, aa, ała ała
GaGa zgage ma
zgaga ulala
zgaga z nóg zwala
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 14:09   #2673
patyczaaak
Raczkowanie

A ja się pochwalę, że mam spokój z autem, bo tam gdzie mamy salę, w cenie jest autko. Jedno takie stare fajniuchne, a drugie to taka biała limuzyna długa tez spoko :cwaniak:

P+K=
Powiemy sobie "TAK"... 16.06 2012 GODZ. 15:00
patyczaaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 14:10   #2674
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Aa, aa, ała ała
GaGa zgage ma
zgaga ulala
zgaga z nóg zwala

nie mogę z wami

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 14:11   #2675
patyczaaak
Raczkowanie

Talking Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Aa, aa, ała ała
GaGa zgage ma
zgaga ulala
zgaga z nóg zwala
Oglądałam to w Szymonie Majewskim.. Hmm, a tu mam coś dla PM-ek, które na pierwszy taniec wybrały "Walc z Nocy i Dni". Znalazłam to własnie jak szukałam tej piosenki i polecam, uśmiejecie się z końcowej sytuacji Nie wiem jak Wy, ale ja bym była zachwycona na miejscu tej kobiety

http://www.youtube.com/watch?v=8ewZ_e9erQo

P+K=

Edytowane przez patyczaaak
Czas edycji: 2011-09-02 o 14:13
Stary 2011-09-02, 14:11   #2676
melod_y
Zakorzenienie

Weźcie nie mówcie o tych zębach. Kiedyś pisałyście o zapaleniu pęcherza to od razu na mnie się rzuciło

Ja tez dostalam furaginum. 2 opakowania (i jakies inne) i w sumie nie wiem czy nie zostawić sobie kilku tabletek na czarną godzine.. Chyba ze poproszę lekarza aby wypisal mi jeszcze jedno opakowanie na kiedys

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 14:13   #2677
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość

nie mogę z wami
specjalnie dla Ciebie ciąg dalszy
Huuuu, ała, ała
GaGa zgage ma
zgaga ulala
zgaga z nóg zwala

Dostałam zgagi
normalna to rzecz
zeżarłam burger,
a właściwie to pięć,
więc może piec
(yhy, yhy)

Piecze cię to idź się lecz.
(bleeee)
Więc do lekarza
i mówię mu, że
(hyp)
wali mi z gęby
jestem gorsza niż Shrek
On na to, że
Źle, źle, źle
jest bradzo źle
(Źle, źle, źle
jest bardzo źle)
A fuj

Kilka chwil nie uwagi
i od tak ostrej zgagi
to może wręcz biodro pęc

O nieszczęśliwa
co robić mam więc
nagle bęc
może mi biodro pęc
(oooo)
O nieszczęśliwa
gdzie w życiu mym sens
małe bęc
i może biodro pęc
(oooooo ooooo)
Może biodro pęc
(oooooo oooooo)
Może mi biodro pęc

A, a, ała, ała
GaGa zgage ma,
zgaga ulala
zgaga z nóg zwala

Jak nie kręcisz pupką
w showbiznesie
jesteś dupkiem
Jak tu kręcić, więc, skoro
może mi biodro pęc

O nieszczęśliwa
co robić mam więc
skoro bęc
i może biodro pęc
(ooooo ooo)
O nieszczęśliwa
i będzie już test
To już kres,
gdy może biodro pęc

Morał, że ho ho
zapamiętaj go
Nie żryj byle co,
bo wyjdzie bokiem.
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-02, 14:15   #2678
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Huuuu, ała, ała
GaGa zgage ma
zgaga ulala
zgaga z nóg zwala

Dostałam zgagi
normalna to rzecz
zeżarłam burger,
a właściwie to pięć,
więc może piec
(yhy, yhy)

(bleeee)
Więc do lekarza
i mówię mu, że
(hyp)
wali mi z gęby
jestem gorsza niż Shrek
On na to, że
Źle, źle, źle
jest bradzo źle
(Źle, źle, źle
jest bardzo źle)
A fuj

Kilka chwil nie uwagi
i od tak ostrej zgagi
to może wręcz biodro pęc

O nieszczęśliwa
co robić mam więc
nagle bęc
może mi biodro pęc
(oooo)
O nieszczęśliwa
gdzie w życiu mym sens
małe bęc
i może biodro pęc
(oooooo ooooo)
Może biodro pęc
(oooooo oooooo)
Może mi biodro pęc

A, a, ała, ała
GaGa zgage ma,
zgaga ulala
zgaga z nóg zwala

Jak nie kręcisz pupką
w showbiznesie
jesteś dupkiem
może mi biodro pęc

O nieszczęśliwa
co robić mam więc
skoro bęc
i może biodro pęc
(ooooo ooo)
O nieszczęśliwa
i będzie już test
To już kres,
gdy może biodro pęc

Morał, że ho ho
zapamiętaj go
Nie żryj byle co,
bo wyjdzie bokiem.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Oglądałam to w Szymonie Majewskim.. Hmm, a tu mam coś dla PM-ek, które na pierwszy taniec wybrały "Walc z Nocy i Dni". Znalazłam to własnie jak szukałam tej piosenki i polecam, uśmiejecie się z końcowej sytuacji Nie wiem jak Wy, ale ja bym była zachwycona na miejscu tej kobiety

oglądałam to ostatnio bo była powtórka ale jak ta kobieta byla wkurzona matko boska

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-02, 14:17   #2679
patyczaaak
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

oglądałam to ostatnio bo była powtórka ale jak ta kobieta byla wkurzona matko boska
Ale dobra jest baka, bo najpierw rzuca facetowi wyzywanie "Zrobiłbyś coś takiego dla mnie?", a potem jak wyciąga dla niej te "nenufary" to się obraża

P+K=
Stary 2011-09-02, 14:19   #2680
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Weźcie nie mówcie o tych zębach. Kiedyś pisałyście o zapaleniu pęcherza to od razu na mnie się rzuciło

Ja tez dostalam furaginum. 2 opakowania (i jakies inne) i w sumie nie wiem czy nie zostawić sobie kilku tabletek na czarną godzine.. Chyba ze poproszę lekarza aby wypisal mi jeszcze jedno opakowanie na kiedys
Ja też mam opakowanie na czarną godzinę bo ostatnio babka nie chciała mi sprzedać bez recepty (wiem, że to jest na receptę ale to była 23 i co miałam do szpitala jechać). Z zapaleniem pęcherza to już tak jest, że lubi wracać...

Laura

Stary 2011-09-02, 14:19   #2681
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Ale dobra jest baka, bo najpierw rzuca facetowi wyzywanie "Zrobiłbyś coś takiego dla mnie?", a potem jak wyciąga dla niej te "nenufary" to się obraża
bo była pewna że on tego nie zrobi

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-02, 14:24   #2682
patyczaaak
Raczkowanie

Cytat:
Najprawdopodobniej on nie jest typem romantyka, nie ma jakiś niespodzianek dla niej typu "kwiaty bez okazji" i dlatego się nie spodziewała. Facet zobaczył kamerę, ekipę telewizyjną, więc nie chciał wyjść na głupka.. . Ale rozwaliła mnie ta kobieta naprawdę.
A tak jeszcze co do parodii to wam na youtube polecam parodie piosenek i chyba nawet sagi "Zmierzch" jest z tego, co pamiętam "key of awesome". Niektóre trafiają w sedno

P+K=
Stary 2011-09-02, 14:24   #2683
__Paulinka__
Zakorzenienie

Ale lecicie z tematem:P hehe

Dostalam @ Uffff.:P w pracy zdychalam z bolu, ale sie ucieszylam 2 nurofeny forte i po sprawie

Cytat:
t

nasza koleżanka z wątku chyba ma wątpliwości co do ślubu
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=557574
taaak. Ta Czuelina jak sie nas tutaj pytala czy jest za mloda to chyba tylko ja, Maxwelka i jeszcze pare PMek powiedzialo, ze jest za mloda.. widac to bylo po Jej tekstach.. byly troche dziecinne, a poza tym czytalam inne Jej wątki.. poprostu jest jeszcze niedojrzala. A facet desperat, bo ma 26 lat, wyrwal modą laske ktora sie w nim zakochala i szybko chcial ja wykorzystac. Takiego o kopnąc w dupe i nara.

co do slubow spowodowanych wpadkami.. moj kuzyn 3 lata temu mial 22 lata i splodzil dziecko 16letniej (!) dziewczynie. Szok dla wszystkich. Urodzila, razem zamieszkali i po 2 latach wzieli slub. Sa razem i chyba szczesliwi chociaz to dobre

Cytat:
Napisane przez Ania_M_ Pokaż wiadomość
Też tego nie znoszę!!!
Ostatnio widziałam 2dziewczyny w ciąży, w szlafrokach pod szpitalem z papierochem.:pa la:

Głupie baby!!
zabilabym... sama nigdy nie spalilam fajki:P tylko raz w wieku 18 lat wzielam "bucha" , ale sie zakrztusilam i tak sie moja przygoda z fajką zakonczyla:P jakos mnie do tego ni9e ciągnie, szkoda kasy, zębow, pluc i wszystkiego

Cytat:
Hej jestem nowa, datę ślubu mamy z Narzyczonym:P ustaloną na 16 czerwca 20122:j upi:. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że ciąża+planowanie ślubu=1000000000*STRES, co jak wiadomo nie sprzyja ciąży. Ja ujrzałam magiczne 2 kreseczki 2 lipca. Cieszyłam się ja, cieszył się TŻ. Samo przez się wynikało, że trzeba się pobrać szybciej. Załatwianie sali, księdza, stres, okropna sytuacja u mnie w domu i... w 8tc poroniłam.. Tak po prostu nagle zaczął się okropny ból brzucha i krzyża... Już wtedy wiedziałam.. A potem krew..Mój cały świat legł w gruzach.. Już miałam wybrane imię, cieszę się, że jeszcze nie zdążyłam kupić żadnych akcesoriów dziecięcych, bo pewnie puściłabym je z dymem. Nie twierdzę, że to przez nerwowe planowanie ślubu straciłam moje Maleństwo, nie twierdzę też, że to przytrafi się komuś (NIKOMU, NAJGORSZEMU WROGOWI TEGO NIE ŻYCZĘ!!!). Ale gdy minął szok, myślałam i myślę, co zrobiłam nie tak i winię się za to, że nie chciałam poczekać ze ślubem (bo jak to my przy ołtarzu, a wózek obok). Teraz ostatecznie bierzemy ślub w czerwcu, wszystko już zaklepane i jestem bardzo się cieszę, bo kocham mojego Mężczyznę ponad życie. Ale w głowie, w sercu, nawet, gdy już będę starsza i będę miała wnuki, będę mieć mojego Aniołka, moje pierwsze dziecko..
Przepraszam, że się tak rozpisałam, może to nie odpowiednie forum na takie posty, więc przepraszam bardzo.
Jeszcze tylko dodam, że gdyby to się zdarzyło po raz drugi zaczekałabym z tym ślubem aż dziecko się urodzi i byłyby chrzciny za jednym zamachem

witaj:0 smutna historia z Dzidziusiem.. ale super, ze dalej jestescie razem i mozesz tutaj z Nami planowac ten szczegolny dzien

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-09-02 o 14:30
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 14:25   #2684
Ania_M_
Raczkowanie

Cytat:
Tak źle i tak niedobrze...

Baby ach te baby..... na na na
Stary 2011-09-02, 14:28   #2685
niut0
Zakorzenienie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29154012]A mi się podoba Julia dla dziewczynki

Pytanie do dziewczyn które mają już swoje suknie w domu- w czym je przechowujecie? kupiłyście pokrowce? Bo moja przyszła w folii i musiałabym coś kupić. Czy takie coś się nada? http://allegro.pl/pokrowiec-na-sukni...780766241.html[/QUOTE]

Dowiedziałam się, że na pewno nie powinno się trzymać w folii. Już lepiej w poszewce od pościeli. No i na pewno nie na słońcu, bo zżółknie.
Ten pokrowiec fajny

Cytat:
zmieniając temat u mnie zostało 260 dni do ślubu
Stary 2011-09-02, 14:30   #2686
patyczaaak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Ale lecicie z tematem:P hehe

Dostalam @ Uffff.:P w pracy zdychalam z bolu, ale sie ucieszylam 2 nurofeny forte i po sprawie

taaak. Ta Czuelina jak sie nas tutaj pytala czy jest za mloda to chyba tylko ja, Maxwelka i jeszcze pare PMek powiedzialo, ze jest za mloda.. widac to bylo po Jej testach.. byly reoche dziecinne, a poza tym czytalam inne Jej wątki.. poprostu jest jeszcze niedojrzala. A facet desperat, bo ma 26 lat, wyrwal modą laske ktora sie w nim zakochala i szybko chcial ja wykorzystac. Takiego o kopnąc w dupe i nara.

co do slubow spowodowanych wpadkami.. moj kuzyn 3 lata temu mial 22 lata i splodzil dziecko 16letniej (!) dziewczynie. Szok dla wszystkich. Urodzila, razem zamieszkali i po 2 latach wzieli slub. Sa razem i chyba szczesliwi chociaz to dobre

zabilabym... sama nigdy nie spalilam fajki:P tylko raz w wieku 18 lat wzielam "bucha" , ale sie zakrztusilam i tak sie moja przygoda z fajką zakonczyla:P jakos mnie do tego ni9e ciągnie, szkoda kasy, zębow, pluc i wszystkiego

witaj:0 smutna historia z Dzidziusiem.. ale super, ze dalej jestescie razem i mozesz tutaj z Nami planowac ten szczegolny dzien
Trochę się bałam, że coś się rozwali po stracie dziecka, ale miałam i duże oparcie w moim TŻ, wspierał mnie, płakał ze mną, trzymał mnie za rękę jak leżałam w szpitalu i pobierali mi krew. Jestem mu za to naprawdę bardzo wdzięczna, jest dla mnie kochany i kocham go najmocniej na świecie . Mhmm a co do młodych dziewczyn to się przyznam, że ja mam 19 lat. Nie jestem może jakaś mega dojrzała, ale uważam, że do małżeństwa już dojrzałam, jeszcze zanim zaszłam w ciążę myśleliśmy o ślubie i cieszę się, że będzie on już w przyszłym roku, bo jestem pewna. To co razem przeszliśmy utwierdziło mnie w przekonaniu, że to mężczyzna mojego życia.

P+K=
Stary 2011-09-02, 14:32   #2687
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Trochę się bałam, że coś się rozwali po stracie dziecka, ale miałam i duże oparcie w moim TŻ, wspierał mnie, płakał ze mną, trzymał mnie za rękę jak leżałam w szpitalu i pobierali mi krew. Jestem mu za to naprawdę bardzo wdzięczna, jest dla mnie kochany i kocham go najmocniej na świecie . Mhmm a co do młodych dziewczyn to się przyznam, że ja mam 19 lat. Nie jestem może jakaś mega dojrzała, ale uważam, że do małżeństwa już dojrzałam, jeszcze zanim zaszłam w ciążę myśleliśmy o ślubie i cieszę się, że będzie on już w przyszłym roku, bo jestem pewna. To co razem przeszliśmy utwierdziło mnie w przekonaniu, że to mężczyzna mojego życia.
i mam nadziję że nie będziesz się nas pytac czy nie ejsteś za młoda na ślub jak to zrobiła nna koleżanka o której tu wspominałyśmy?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-02, 14:32   #2688
Ania_M_
Raczkowanie

Cytat:
A ja się pochwalę, że mam spokój z autem, bo tam gdzie mamy salę, w cenie jest autko. Jedno takie stare fajniuchne, a drugie to taka biała limuzyna długa tez spoko :cwaniak:
Ja też mam auto w cenie sali, może nie jest to limuzyna ale autko fajnie się prezentuje i jest w beżowym, złotym kolorze.
Najważniejsze że autko jest
Stary 2011-09-02, 14:36   #2689
patyczaaak
Raczkowanie

Cytat:
i mam nadziję że nie będziesz się nas pytac czy nie ejsteś za młoda na ślub jak to zrobiła nna koleżanka o której tu wspominałyśmy?
Haha właśnie czytam wątek tej dziewczyny i przyznam, że mam wrażenie, że ona ma 13 lat, a nie 18. Tak się zachowuje moja siostra, która własnie poszła do gimnazjum i pyta się mnie, czy jak podoba się jej chłopak to ma mu odpisywać na smsy czy nie.

P+K=

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-02, 14:36   #2690
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
z tego co napisalas widac, ze Twoj Facet jest odpowiedzialny, a to cecha ktorą powinien miec kazdy facet chwala mu za to bo niestety wiekszosc mlodych facetow to zazwyczaj myslą kutasem, nie glową, a jak przyjdzie co do czego to zaostawiają panny z brzuchem.. a ile Twoj TZ ma lat jesli moge wiedziec?
Stary 2011-09-02, 14:37   #2691
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:

Ja bym brechtała, bo mój do tego zdolny
Ale babka mogła chociaż nic nie mówić, a nie z ryjem na faceta. Przecież on to wszystko dla niej zrobił

No i nie będzie już Majewskiego w tvn...

A ja się nie mogę doczekać na Tap Madl. Pierwszą edycję oglądałam na necie i po fakcie, ale drugą będę śledzić, oczywiście o ile mi TZ pozwoli, no i o ile w tym samym czasie nie poleci nowe sezon Chirurgów!!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 14:39   #2692
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
z tego co napisalas widac, ze Twoj Facet jest odpowiedzialny, a to cecha ktorą powinien miec kazdy facet chwala mu za to bo niestety wiekszosc mlodych facetow to zazwyczaj myslą kutasem, nie glową, a jak przyjdzie co do czego to zaostawiają panny z brzuchem.. a ile Twoj TZ ma lat jesli moge wiedziec?
kochana a czy ty wiesz co to jest kutas?
cytuję wikipedia
kutas – dekoracyjny element ubrania, czapek i zasłon
Kutas – wieś na Węgrzech
Kutas – węgierskie nazwisko

Osoby noszące to nazwisko:
László Kutas (ur. 1936) – węgierski rzeźbiarz
Pawło Kutas (ur. 1982) – ukraiński piłkarz (pochodzenia węgierskiego)
jeaaaaaa jestem boskaaaaa

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ale babka mogła chociaż nic nie mówić, a nie z ryjem na faceta. Przecież on to wszystko dla niej zrobił

A ja się nie mogę doczekać na Tap Madl. Pierwszą edycję oglądałam na necie i po fakcie, ale drugą będę śledzić, oczywiście o ile mi TZ pozwoli, no i o ile w tym samym czasie nie poleci nowe sezon Chirurgów!!!!
też będę oglądac tap madl łoł łoł łoł

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2011-09-02 o 14:42
Stary 2011-09-02, 14:40   #2693
jagodzia133
Zakorzenienie

dziewczyny normalnie padnę zajrzałam do was mając chwileczkę... nagle patrzę a tu moja mama ściany myje na ja p i e r d o l n ę (to pracoholiczka jak by co). Nie zdziwiła bym się jakby zaczęła podłogę zrywać i przecierać goły beton. Naprawdę życie z takim człowiekiem nie jest łatwe! ja rozumieć wytrzeć kurze, odkurzyć, umyć podłogi i tyle. ta wymyśla przecież to obiad na 12 osób ;/

RATUNKU
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 14:42   #2694
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
dziewczyny normalnie padnę zajrzałam do was mając chwileczkę... nagle patrzę a tu moja mama ściany myje na ja p i e r d o l n ę (to pracoholiczka jak by co). Nie zdziwiła bym się jakby zaczęła podłogę zrywać i przecierać goły beton. Naprawdę życie z takim człowiekiem nie jest łatwe! ja rozumieć wytrzeć kurze, odkurzyć, umyć podłogi i tyle. ta wymyśla przecież to obiad na 12 osób ;/

RATUNKU
haha moja mama też pracoholiczka ale ścian nie myje póki co
nie potrafi usiedziec na miejscu tylko coś musi robi a jak miała miesięczny urlop to codzień coś robiła

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-02, 14:44   #2695
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
kochana a czy ty wiesz co to jest kutas?
cytuję wikipedia
kutas – dekoracyjny element ubrania, czapek i zasłon
Kutas – wieś na Węgrzech
Kutas – węgierskie nazwisko

Osoby noszące to nazwisko:
László Kutas (ur. 1936) – węgierski rzeźbiarz
Pawło Kutas (ur. 1982) – ukraiński piłkarz (pochodzenia węgierskiego)
jeaaaaaa jestem boskaaaaa

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

też będę oglądac tap madl łoł łoł łoł
a to mnie zagielas hehehehe dobra, napisze po ludzku: penis, członek teraz to chyba zrozumiale i niema innego znaczenia

a kiedy rzpoczyna sie nowa edycja tap madl? nie ogladalam pierwszej ale druga na pewno bede
Stary 2011-09-02, 14:45   #2696
patyczaaak
Raczkowanie

[QUOTE=__Paulinka__;291617 64]z tego co napisalas widac, ze Twoj Facet jest odpowiedzialny, a to cecha ktorą powinien miec kazdy facet chwala mu za to bo niestety wiekszosc mlodych facetow to zazwyczaj myslą kutasem, nie glową, a jak przyjdzie co do czego to zaostawiają panny z brzuchem.. a ile Twoj TZ ma lat jesli moge wiedziec?:

Też myślę, że jest odpowiedzialny. Jest mi z Nim po prostu dobrze. Wcześniej miałam chłopaka, a właściwie kolegę, który wolał kumpli, a jak mu nie chciałam "dać" to zdradził mnie z "przyjaciółką" Teraz są razem i życzę im szczęścia. Po pół roku poznałam mojego TŻ, bo on znał już mnie wcześniej ()i się zakochałam . Nie nalegał na łóżko, ale najbardziej właśnie zaimponował mi swoim zachowaniem, gdy straciłam Maleństwo, wiem, że jest w 100% za mną. A ma 22 latka i w tym roku pisze licencjat

P+K=
Stary 2011-09-02, 14:46   #2697
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
przepraszam dziewczyny ale to co znalazłam na youtubie mnie przeraziło
ludzie to już nie mają o czym śpiewac a ten teledysk
http://www.youtube.com/watch?v=KbW9JqM7vho
Aż na fejsa wrzucę, ale hicior nie z tej ziemi

Cytat:
A z tymi ćwiczeniami w ciąży to też nie jest tak hop siup. Laski, jeśli chcecie ćwiczyć w ciąży, to zacznijcie już teraz regularnie się ruszać. Często jest tak, że jak babki przed ciążą nie robiły nic, to lepiej niech w czasie ciąży też siedzą na dupie, bo organizm nie jest przygotowany do wysiłku i dzieciątko może nie czuć się najlepiej. Dużo kobiet w ciąży postanawia się nagle ruszać, co często prowadzi do nadmiernego przetrenowania ( bo nie były przyzwyczajone) i potem muszą dużo leżeć i odpoczywać. Przykład- moja siostra w trakcie ciąży chodziła na basen, bo wcześniej robiła o regularnie. Natomiast jej koleżance lekarz powiedział, że jeśli przed ciążą nie pływała to w trakcie tez nie powinna.
Właśnie dlatego nawyk ćwiczenia chcę sobie wyrobić duużo wcześniej, tylko z motywacją ciężko. Ale teraz ślub jest dobrą motywacją, więc myślę, że jak już tak przez tydzień porobię, to potem dalej pójdzie, byle nie przerywać na więcej niż 2 dni

Dzięki za kibicowanie, oby pomogło

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
chatko tylko on mam dokładnie powiedział że mógłby zostawić na wrzesień to ale woli teraz to zrobić.
No to albo jest po prostu niesłowny, albo wyskoczyło mu tyle last minutów, że nie wie, w co ręce włożyć Mam nadzieję, że jakoś obrączek wynagrodzi Wam czekanie

Cytat:

Omateńko, co za kretynka Najpierw pyta, czy by to dla niej zrobił, a potem obraża się, no nie mogę, jak oglądam takie rzeczy, ludzki idiotyzm nie zna granic

Cytat:
Huuuu, ała, ała
GaGa zgage ma
zgaga ulala
zgaga z nóg zwala

Dostałam zgagi
normalna to rzecz
zeżarłam burger,
a właściwie to pięć,
więc może piec
(yhy, yhy)

(bleeee)
Więc do lekarza
i mówię mu, że
(hyp)
wali mi z gęby
jestem gorsza niż Shrek
On na to, że
Źle, źle, źle
jest bradzo źle
(Źle, źle, źle
jest bardzo źle)
A fuj

Kilka chwil nie uwagi
i od tak ostrej zgagi
to może wręcz biodro pęc

O nieszczęśliwa
co robić mam więc
nagle bęc
może mi biodro pęc
(oooo)
O nieszczęśliwa
gdzie w życiu mym sens
małe bęc
i może biodro pęc
(oooooo ooooo)
Może biodro pęc
(oooooo oooooo)
Może mi biodro pęc

A, a, ała, ała
GaGa zgage ma,
zgaga ulala
zgaga z nóg zwala

Jak nie kręcisz pupką
w showbiznesie
jesteś dupkiem
może mi biodro pęc

O nieszczęśliwa
co robić mam więc
skoro bęc
i może biodro pęc
(ooooo ooo)
O nieszczęśliwa
i będzie już test
To już kres,
gdy może biodro pęc

Morał, że ho ho
zapamiętaj go
Nie żryj byle co,
bo wyjdzie bokiem.
Orzeeeeeszku, piękne

Autem pojedziemy swoim, udekorowanym po swojemu na wesoło, Czarnym Pegazem, Peugeot 206 Najlepszy z najlepszych, bo nasz

No, zrobiłam sobie 8 minute ABS i powiem Wam, że bardzo mi się podoba Będziemy z TŻcikiem robić, bo sama siłka Mu nie wystarczy, a mi się bardzo takie ćwiczonka przydadzą

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 14:46   #2698
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
haha moja mama też pracoholiczka ale ścian nie myje póki co
nie potrafi usiedziec na miejscu tylko coś musi robi a jak miała miesięczny urlop to codzień coś robiła
no tak ale powiem ci że ona sobie coś wymyśli do roboty a potem się na wszystkich drze jest taka wojna że hej. Dzisiaj aż po ojca dzwoniłam żeby szybciej do domu wracał bo myślałam że padnę. Nie poprosi o pomoc tylko zacznie sama jakieś meble przenosić a potem krzyk: k.... wszytko muszę robić sama..... naroz.....dala.....ne w całym domu itd. eh..... nadpobudliwy człowiek ;/ ja wiem że taka nie będę o nie nie nie!!
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 14:47   #2699
justyna_g4
Zakorzenienie

A ja się jeszcze pochwalę, że od niedzieli idziemy na nauki przedmałżeńskie. Może wtedy dotrze do mnie, że to się dzieje na prawdę. Zdecydowaliśmy się jednak na 4 spotkania po 2h czyli cały miesiąc w niedzielę. Zastanawialiśmy się nad dwudniowymi, ale to są jakieś warsztaty, a ja po prostu chcę to odbębnić bo z kościołem mam raczej mało wspólnego.

Laura

Stary 2011-09-02, 14:47   #2700
patyczaaak
Raczkowanie

Cytat:

Też lubię TAP MADL. . Sama miałam krótką przygodę z modelingiem, ale jakoś "nie jaram się tym". Tyle, że kasa jest niezła

P+K=
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości