|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
O właśnie, a Ty żeś napisał?
To co ustalaliśmy na pw .. ![]() Ja byłam raz w życiu na jodze, myślałam, że usnę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2672 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
My chodzimy razem na spacery, czy zakupy- to nie będzie dla niego kara
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2674 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() zamierzam kiedys kontunuowac temat
|
|
|
#2675 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Eeee... słabo Cie widzę... pssstshshshspoooh... mam spięcie na łączach... bez od... bioru... |
|
|
|
|
#2676 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a obiad zaczynamy jak zaczynamy być głodni,czyli koło 15 i robienie zajmuje średnio koło godziny. No chyba,że pieczemy kurczaka w całości, to wtedy dłużej, ale za to robi się prawie samo ![]() Cytat:
w piątek, jak wypłata wejdzie na konto, to zatankuję diabełka i przekonamy się w praktyce ile toto pije ![]() ad2. dobra, gorzej jak gdzieś przytrę ![]() ad3. fakt, wyszła fajna maślana konsystencja, zapach znośny, wchłanialność niezła, skóra zadowolona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Obraz niestety odpada, bo koleżanka jest mega minimalistka,jeśli chodzi o wnętrza i na ścianach nic nie wiesza ![]() Cytat:
zapraszam do mnie ![]() Dziś byłam na badaniach okresowych i przez te pierdzielone objazdy wszędzie zgubiłam się we własnym mieście,w którym zamieszkuję od urodzenia. W dodatku jadąc komunikacją miejską ![]() Cytat:
Byłam dziś u okulistki, zajrzała mi w oba oka, po czym kazała usiąść i czytać cyferki. No to czytam. Potem włożyła mi jakieś szkła i już nie czytałam, bo mi się widok rozmazał. Włożyła inne i rozmazał się jeszcze bardziej. Spytała jakie okulary noszę na co dzień,to mówię -0,5 na obu oczach. Założyła jeszcze inne szkła i już mogłam czytać cyferki. Pani oczolog jakaś taka niezadowolona była i wypisując karteczkę zaczęła do mnie mówić z pretensją w głosie, cytuję rozmowę: Doktorka: pani ma taką dużą wadę wzroku,że niedługo nie będzie pani nic widzieć. Dlaczego jej pani nie akceptuje?" Ja: " " D:"pani ma -3 i musi to pani przyjąć do wiadomości i zacząć nosić dobre okulary" J:"niech mi pani zapisze jakie mam zrobić okulary,to takie zrobię. D: "nie mogę, bo pani nie akceptuje swojej wady i przy -3 twierdziła pani,że nic nie widzi i obraz się pani maże" J: "bo się mazał i nic nie widziałam" D:"to dla tego,że pani nie przyjmuje do wiadomości,że ma wadę" Szybciutko zabrałam kartkę z wynikiem i galopem stamtąd zwiałam. Taka wadliwa . Tylko mi się tak zdaje, czy ta rozmowa faktycznie była dziwna? Ja właściwie nadal nie wiem, co ta pani chciała mi powiedzieć
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-09-26 o 20:06 |
|||||||
|
|
|
#2677 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A mi przysłali zaproszenie na bezpłatną cytologię- nie wiem czemu,ale poczułam sie staro
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Ves
![]() co za baba
|
#2679 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Co zrobić, raczej się tego nie zmieni..Ja chodziłam na studiach, dwa semestry wuefu.. a może jeden? nie pamiętam, skleroz w każdym razie podobało mi się i zadziwiająco dawało dużo energii Z przyjaciółką planujemy już od dwóch lat chodzenie na jogę, teraz zebrało się nas chyba 4 czy 5 razem, to może w końcu coś z tego wyjdzie.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 25 lat i niedawno też dostałam zaproszenie i też poczułam się staro
|
|
#2681 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
nic nie rozumiem edit: hmm. czy jak wyprę ze świadomości swoją wadę to też będę dobrze widzieć przy - 0,5?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-09-26 o 20:06 |
|
|
|
|
#2682 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Okulistki są baaaaaaaaaaardzo dziwne
Moja potyka się o własne nogi taki ślepok z niej
|
#2684 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
O cytologię sama dbam.
|
|
|
|
#2685 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2686 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
to Kamena zdradzi jak było - bo ja potrzebuję takiego spokoju i moze być kam dobrym dla mię barometrem
apropo barometrów Skarb - nie byłam jeszcze w Quazi - ten tydzień planuje końcówka tyg - callnę własnie w logowaniu se wpisałam rejcz ![]() Ves- co za rozmowa jak pan mi zaczął mówić o cylindrach to serio zastanawiałam sie " co mnie obchodzą jego cylindry i fakt że posiada" serio nie wiedziałąm co to som te cylindry - zatem może ta pani miała sens? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-26 o 20:15 |
|
|
|
#2688 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: doczytałam,że doszłaś do tego samego wniosku ![]() masakra,nie? Jak z Monty Pythona ![]() Cytat:
I tak zostało ![]() Cytat:
jaki zgodny ![]() ale zgubić się na własnych śmieciach to przesada już była ![]() Cytat:
|
|
#2689 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a może i psychiatre
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2691 |
|
Mother of Cats
|
A! Polly - dziękuję
|
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam to kiedyś
|
|
|
|
#2693 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co ona jakas nienormalna ,trzeba sie było zapytac w jaki sposób doszła do wniosku o twojej wadzie
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
10 rzeczy których nie powinieneś robić będąc ginekologiem
leżę i kwiczę ![]() dwójka!
|
#2695 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Ale, ale, coś może w tym jest, przypomniało mi się, że kiedyś czytałam, że krótkowzroczność może być wywoływana stresem, że to mechanizm obronny przed światem zewnętrznym, odcięcie się od zagrożeń - podobno w takich przypadkach pomagają metody typu hipnoza.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale u mnie by się to mogło zgadzać A tak naprawdę to chyba po prostu oślepłam ![]() Zresztą teraz większa większość chorób jest zapoczątkowana stresem
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
A co to jest winiacz?
![]() A co! Taka gotówka, że mogę poszaleć. Jutro idę kupić 10 litrów mleka. ![]() Cytat:
ad 2. A to już mniej fajne. To Ci może wyciągnąć hasła do wszystkiego - zaczęło pewnie od hasła mailowego, i będzie rozsyłać spam z Twojego konta. Jak masz automatyczne logowania to pół biedy, ale jeśli gdzieś będziesz musiała wpisać hasło z klawiatury, to przechlapane. Ale to dziwne, że antywirusowy nie wyłapał. Teoretycznie wyłapują.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Karkki no Ty podstawowego słownictwa nie znasz
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fogle ja zwariowałam an całego - w całem tem stresie permanentnym - jak tylko usłyszę piosnkę w samochodzie fajną i to się szczerzę w eter i jadę sobie podśpiewując i wczuwając sie w mjuzik - odgrywając jednocześnie aktorsko teskt |
|
|
|
|
#2700 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Zarzucam kilka fotek z netu na wprowadzenie nastroju
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

To co ustalaliśmy na pw .. 

w piątek, jak wypłata wejdzie na konto, to zatankuję diabełka i przekonamy się w praktyce ile toto pije 
"