|
|
#2641 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
|
|
|
|
#2642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
Reksa nie znalazłam ![]() Cytat:
Cytat:
Gryksiu drogi, wiem, że mnie rozumiesz ![]() się trochę zdrowie Pandzie załamało i parę innych spraw, to nie ma czasu na neta. Ale żyje, na Heidenfest razem jedziemy edit: ale się zmachałam na rowerze, idę się chyba klapnąć trochę i odpocząć, bo nie mam na nic siły
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-26 o 16:21 |
||
|
|
|
#2643 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello, tak Was poczytałam i chyba do torby wlezę, bo mnie ktoś wkurzył
I nie był to mąż
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2644 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mogłaby zostać jak najdłużej taka pogoda - idealna wczesna, ciepła, słoneczna jesień W dodatku przyszły już niespodziewanie moje nyxowe szmineczki z cherry culture i już w ogóle mam zrobiony poniedziałek
|
|
|
|
|
#2645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli koniecznie chcecie dać kupon to może w formie karty upominkowej Visa? Karty są od 50 do 500 zł jeśli dobrze pamiętam, chociaż osobiście jestem przeciwna dawaniu tego typu prezentów, pomimo iż chętnie bym sama takowy otrzymała. ![]() A co do innych opcji. Kupcie obraz. Najlepiej u Ju. Osoba obdarowana będzie miała pamiątkę na całe życie. Cytat:
![]() ![]() Znajdzie się. Wygrałam!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#2646 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() mnie Mann ubił ![]() http://www.kwejk.pl/obrazek/501382/mana,mana.html
|
#2648 | ||||||
|
BAN stały
|
![]() A pytałaś się ludzi, czy go nie widzieli aby gdzieś? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--- U mnie cholerne remonty drogowe, od półtora roku się to ciągnie, wszystko powywracane do góry nogami, objazdy-srazdy-zajazdy i końca nie widać Dzisiaj myślałem już, że się na świeżo wylany asfalt wpakowałem, bo od mojej strony pachołków nie było, ale patrzę parędziesiąt metrów dalej, a tam zastawiony wyjazd (zabrał te cholerne pachołki dosłownie sprzed nosa, a raczej maski) ![]() Ja chcę znowu jeździć "na pamięć" |
||||||
|
|
|
#2649 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2650 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Jaja sadzone za bardzo mi się ścięły, nie mam płynnego żółteczka! |
|
|
|
|
#2652 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a to spoko
zdjęłam wreszcie, suche jak pieprz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dekoracje wszelkie to w przyszłości, przy przypływach gotówki (gotówko gdzie jesteś? ) na razie tylko najpotrzebniejsze rzeczy były kupowane (oczywiście wg TŻa tv oraz kolumny były szczególnie najpotrzebniejsze była wojna ale musiałam odpuścić i w sumie jednak nie żałuję bo ładnie wyglądają w gruncie rzeczy i fajnie się wczoraj filma oglądało na czymś co ma więcej niż 13 cali ) Cytat:
czyli słusznie się martwiłam mam nadzieję ze będzie ok i szybko wróci do nas ![]() |
||||
|
|
|
#2653 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2654 | |||
|
Zakorzenienie
|
noo
jajka rozumiesz to moje ulubieńce więc muszeu umieć się z nimi obejść ![]() Cytat:
dyć mówie... spalenizna...wiesz so.. sory za porównanie.. ale spróbowałbyś się wysikać czymś na granicy płynności ![]() to byś se poczuł różnicę ....
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aja na szczęście lubię tylko jaja ścięte, więc nie mam takich problemów ![]() (po płynnych mi niedopsz )
|
|
#2658 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I znowu miałam akcję szukania dziecka po osiedlu, czyli powtórka z zeszłego tygodnia
Ostatnio 3 dni za karę siedział w domu i nic, zero nauczki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2659 | ||||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() :przytul :![]() ![]() Cytat:
2.a)za późno b)za dużo Cytat:
![]() Zaczęłam na działce sezon jesienny - grabienie liści
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może wychodź z nim na spacer za rączkę? (w różowej spódnicy) to mu się odechce łazić chusteczka wie gdzie
|
|
|
|
#2661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dotąd sami przychodzili i przestali ja kcę pana ![]() Cytat:
chuop mój do dziś ma "miejsce na obraz" miejsce na lampę wypasioną i tak ma na wszystko miejsca wyznaczone a na duży tivi i dźwięk "kinowy" nie narzekam ja też - fajnie jest śmiecham sie bo pytka w pytkę identyczne stylizacje tych mediów Cytat:
bardzo mocno współczuję - wiem ze nie tego oczekujesz - ale rady nie mam - noł czens zielona jestem szkoda mi Cię ze takie Ci funduje stresy straszne - bezradność przerażajaca - bo nic nie działa a utłuc nie można ![]() Maja - co do psa - na bank jest na dziwkach tzn na suczkach - bo teraz znóf mają branie i to jest i dobra i zła wiadomość moja rada szukaj go do skutku bo wkurfia mnie niemiłosiernie weijska ( i nie tylko) mentalność o nie sterylizowaniu zwierząt i zostawianie huci samej sobie - nosz kur dwa średniowiecze - akcje som i nic nie pomagajom nasz pies tak zginał - tzn mojej babci bo of kors nie - nie zrobią sterylki ( a ja byłąm za małoletnia na to by samodzielnie wziać to w swoje ręce) i potem jak suczki mają cieczkę to sfory psów w amoku wałęsają sie głodne po ulicach - giną pod autami abo zagryzaja sie nawzajem - naszego zagryzły psy - bo był najmniejszy i mimo operacji ( po fakcie wielce akcja ratunkowa) nie przeżył cierpiał jak ój babcia już rozumie o co kaman - do dziś ma wyrzuty i do dziś cierpi i juz tego błędu nie popełni poza tym sterylka jets potrzebna żeby nie mnożyć kolejnych niechcianych zwierzów - ale to inna story Maja szukajcie a znajdziecie - na bank czatuje pod jakimś płotem, czesto od strony pól tam dzie mają suczki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-26 o 19:17 |
|||
|
|
|
#2662 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Eeee, w moich ustach nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A! ![]() Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-09-26 o 19:17 Powód: pomyliła mi się angielska nomenklatura gramatyczna ;) |
||||||
|
|
|
#2663 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jeden plus, że sam wraca i drugi,że Rotmanka to spokojne osiedle I nie zabraniamy mu gdzies pójść dalej, nie każemy latać tylko 3 metry w prawo i 3 metry w lewo od drzwi wejściowych Zawsze proszę, żeby mówił jak chce pójść gdzieś poza nasze podwórko i nie dociera to jakoś do gówniarza ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2664 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Krezuska ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2665 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2666 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dałam się namówić i chyba będę chodzić na jogę
![]() ale może mi joga dobrze zrobi, w tym na musk, a przydałoby się, dziś wyjątkowo ynteligentnie wlazłam na linka podanego w mailu i ściągnęłam programik bo myślałam że to prawdziwy mail od gry online w którą grywam.. i jeszcze go chyba uruchomiłam.. po czym wchodzę na stronę gry i czytam info że to phishing Cytat:
Cytat:
Cytat:
tia, żeby... ![]() Cytat:
, no to za pandzine zdrowie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
on się chowa specjalnie, czy gubi?edit: doczytałam wyżej, kurczę, współczuję, głupi wiek się chyba zaczyna...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-09-26 o 19:31 |
||||||
|
|
|
#2667 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Im będzie większy tym więcej swobody mu dam- teraz ma 7 lat i muszę go kurcze kontrolować
|
|
|
#2668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No sam się wziął Taki straszy ode mnie o 2 lata, to w sumie Pan nie Pan, ale mówimy se na Pan/Pani Coś Ty, to konwersacje były, a wszelakie błędy gramatyczne czy zastanowienia były wytłumaczane na bieżąco ) bez zbędnych ćwiczeń gramatycznych ![]() Cytat:
Bosh ja to już chyba powinnam zacząć myśleć jak se będę radzić z mym dzieciem
||
|
|
|
#2669 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie, on idzie z kolegami gdzieś dalej, bo to ekstra zabawa
I liczy na to, że zdąży wrócić zanim zacznę go szukać Temat- rzeka takie akcje, ech..
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Innym razem ''bawił się''w chowanego tak,że nawiał mojej mamie,która była w ciąży ze mną i był na drugim końcu parku.Mama w zaawansowanej ciąży latała i przyprowadziła go mamy znajoma (po tym jak mamę spotkała i spytała co się stało). Do tego multum takich historii,że rodzice do dzisiaj wspominają jak był ciężki w wychowaniu,a ma 32 lata ![]() Ale mimo że nadal jest energiczny,rozpiera go energia to wyrósł na super faceta,a to że takie dzieci bywają to cóż czasem męka dla rodziców,ale nauczyć ciężko
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

I nie był to mąż 
Mogłaby zostać jak najdłużej taka pogoda - idealna wczesna, ciepła, słoneczna jesień 

w tym zdrowie.... 
Człowiek też nie wpierdziela tylko sucharów przez dzień cały 

zielona jestem