Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-19, 15:18   #2671
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

No ja też się cieszę, że ta waga mi się utrzymuje pomimo tego, że nie ograniczam się nie wiadomo jak, co tydzień wpada jakiś fast food i piwko, no i słodycze a mimi tego waga taka sama
A przed chwilą zjadłam Kit Kat senses mama mi kupiła i princesse też ona tek specjalnie, żebym jadła, bo chce mnie podtuczyć
Mi własnie paczka przyszła a w niej bananas haribo maomam mix, nutella z takimi ciasteczkami i magic starsy z milky way'a no ale nie wytrzymałam jak zobaczyłam że można takie cudna na necie zamówić

Cytat:
Monia zapomniałam Ci wcześniej odpisać mnie gardło tak długo trzymało, bo wcale nie płukałam, tylko w pierwszy dzień jak zaczęło, a później z lenistwa odpuściłam i tak mi się to trzymało ale wczoraj trzy razy płukałam wodą utlenioną i dziś już wcale mnie nie boli także lekarz nie jest potrzebny
Za to głowa mnie zaczęła boleć, tak na skroniach jakby mnie coś uciskało muszę sobie kupić Ascofer i zacząć brać, bo zawsze mnie boli jak mam mało żelaza.
Medzik mnie też tak ostatnio bolało i tez juz kiedyś miałam anemie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

Coctail dodaje fotkę oczu, sorry że taka nie wyraźna ale robiona telefonem, przyznam że nawaliłam tego tuszu i aż chyba za dużo :P no ale chciałam żeby było lepiej widać a i tak musiałam przyciemnić zdjęcie bo zbyt jasne było :/
Faktycznie masz cudowne rzesy Następnym razem jak pokończę tusze to na pewno kupie

Kamilon nie wierze takie cyrki odstawiają Jak można kogoś telefonicznie naciągnąc na zmianę abonamentu zazwyczaj zeby coś zmienić trzeba iść osobiście. Tak to by każdy komuś mógł pozmieniać

A wiecie co kupiłam mietowe rurki : D S-ki !!! nie wierze
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 15:20   #2672
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Monia dokładnie, jak je się z umiarem to i waga nie wzrasta ja sobie pozwalam na takie rzeczy na weekendzie, bo w tygodniu to nawet mnie do tego nie ciągnie i jem normalnie
No mnie właśnie zawsze rano ta głowa boli, a później już nie. Wiesz co ja miałam już 2 razy anemię i wtedy tez mnie tak głowa bolała i lekarz mi kiedyś powiedział, że to z braku żelaza, Teraz zawsze jak mnie zaczyna boleć to kupuję tabletki Ascofer i jak je biorę przez jakiś czas to przestaje i mam spokój gdzieś na rok czasu
No faceci to mają fajnie, mój to tyle wpierdziela i chciałby przytyć a nie może, na noc się obżera a waga nadal taka sama
No to tak jak ja zazwyczaj w weekend sobie pozwalałam na więcej i dzięki temu waga cały czas mi się waha między 58-59. W Święta przesadziłam z żarciem i dlatego przytyłam :/ Mam nadzieję że w te Święta Wielkanocne opanuję sie i nie pożrę całego stołu
To jest bardzo dobry sposób - 5 dni diety a weekend normalny bez żałowania sobie dzięki temu sie nie przytyje bo w tygodniu zgubi się wszystko i tak w kółko
No chyba muszę wybrać się do apteki po dodatkowe żelazo. W Skrzypovicie jest go sporo ale przy brakach żelaza w organizmie to raczej nie wystarczy. Jutro pojadę bo dziś nie chce mi się wychodzić. Do Biedronki też nie idę, takie wiatrzysko że masakra.
Faceci to w ogóle mają lepiej - ze wszystkim!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 15:29   #2673
sanderaM
Rozeznanie

Hej laski
U mnie pogoda nie najgorsza wypogodziło się teraz tylko wieje masakryczny wiatr Ja wróciłam ze szkoły zjadłam rosołek i zrobiłam 8 min abs na brzuch Ale coś mnie głowa boli a chce notatki uzupełnić...
Monia masz piękne rzęski
Kamilon no brak słów na takich ludzi. My jak załatwiałyśmy neta przez telefon to przez pierwszy miesiąc płaciłyśmy tak jak ten przedstawiciel mówił a potem doszło nam 20 zł dodatkowo A więc w skali dwuletniej umowy to trochę jest !
Stary 2012-03-19, 15:34   #2674
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail Ty te wszystkie pyszności zamówiłaś przez neta gdzie ????
Pokazuj się w rurkach
No to może też od anemii tak boleć głowa

Monia no przy brakach żelaza to trzeba go dużo więcej jak jest w tej Skrzypowicie. Kup sobie też bo te tabletki nie są drogie, a na prawdę pomagają
No faceci to mają ze wszystkim lepiej !
Stary 2012-03-19, 16:02   #2675
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość

Monia- slicznie rzesy ten tusz robi
No bardzo śliczne polecam Wam z czystym sumieniem. Najlepszy efekt w połączeniu z zalotką

Cytat:
W ogole kiedys na tym watku byla rozmowa na temat sieci komorkowych. Jesli bronilam Orange to wymazac prosze to z pamieci!!!!!!
Sluchajcie tego: gdzies 1,5 miesiaca temu dzwoni do mnie koles, z Orange. Jako ze mam oferte MIX Delfin za 39zl to nalezy mi sie aktualizacja ten oferty, bo weszla ulepszona Delfin II. I on dzwoni zeby mnie poinformowac, ze z Delfin zmieniaja mi na Delfin II (dostaje wiecej minut do wszystkich sieci, do TZa i mojej babci nadal mam 2500min). Niechetnie powiedzialam, ze skoro musza to co mam zrobic. Podziekowal, pozegnalismy sie, rozlaczyl sie. Oferta miala wejsc w zycie 2 tygodnie po tym telefonie... Chcialam sprawdzic stan konta wbijajac kod, nie wyswietlalo mi sie nic. Stwierdzilam ze moze jakis blad. I dzwonilam do TZa gadajac z nim po godzine, dwie [no mam darmowe to moge, prawda?], napisalam kilka smsow do kolegi z Francji [przeciez zablokuja mi konto jak kasa sie skonczy]. W piatek dostaje smsa "Wystawilismy fakture na kwote 202,04zl" Oczy mialam jak pieciozlotowki ["jakim cudem ?! przeciez moja mama placi 39zl!!!!"], pobieglam do najblizszego salonu Orange , tam nie mogli mi pomoc, musialam jechac do autoryzowanego. Pojechalam, dowiedzialam sie, ze moja oferta Delfin MIX zostala ZMIENIONA na OTWARTY abonament. A ja nie wyrazalam zgody na to. BEZ MOJEJ WIEDZY koles ktory do mnie dzwonil ZMIENIL MI OFERTE I NABILAM RACHUNEK NA 200ZL! Przy czym nie wiedzialam ile mi pieniedzy "na karcie" zostalo , wiec nie dzwonilam duzo. (jak mowilam wczesniej- do TZa zawsze mam darmowe wiec to inna bajka). ROZUMIECIE TO?! Nie iwem jak to nawet nazwac! Taka wielka firma pozwala jakims wypierdkom oszukiwac ludzi!!!! Jestem ich klientem od pieprz.onych 8 lat!!!!!! A oni mnie tak w konia zrobili!!! Zawsze w terminie rachunki byly placone, moja babcie zaciagnelam do Orange, internet mialam tam przez 2 lata... a oni takie cos mi zrobili!!!! JESTEM TAK WSCIEKLA ZE NAWET SOBIE NIE WYOBRAZACIE!!! Teraz juz na pewno sie przeniose, dobrze ze w czerwcu mi sie umowa konczy bo z ta banda skur.wy.synow nie mam ochoty sie dluzej uzerac!!! Napisalam reklamacje i zazadalam anulowania tej faktury, w zwiazku z tym ze NIE WIEDZIALAM ZE NIE MAM DARMOWYCH MINUT i ze JAKIMS cudem zmienili mi na otwarty abonament. Mam nadzieje, ze nie bede musiala placic tych 200zl bo ich chyba rozerwe na strzepy...!!!!
A wiesz, że czytając to wcale nie byłam zszokowana? Miałam w Orange też kupe lat telefon i na abonament własnie. Pisałam zresztą już to kiedyś tutaj jak pięknie mnie oszukiwali. Dostawałam rachunki po 200-300 zł i nie wiedziałam za co sprawdzałam bilingi i tam było pełno połączeń na jakieś dziwne numery i połączeń których ja nie wykonywałam. Np. dodawali sobie też dodatkowe połączenia do mojego męża czy mojej mamy gdzie ja dokładnie wiedziałam że w ten dzień czy o tej porze do nich nie dzwonilam!!! A nigdy mi się nie zdarzyło aby telefon sam zadzwonił bo np, się klawiatura odblokowała. Przy lepszej pierwszej okazji wypowiedziałam umowę i wzięłam telefon w Plusie.
Z Tobą widze że równo pojechali.... co za złodzieje... w ogóle to jak oni Ci mogli z mixa zmienić na abonament?????? Jak będą Ci wciskać że wyraziłas na to zgodę to powiedź żeby Ci to udowodnili !!!!! Mam tylko nadzieję że automatycznie Ci umowy nie przedłużyli bo oni tak tez potrafią Ty się lepiej dowiedź..... Bo jaki mieli by sens zmieniać Ci z mixa na abonament na 3 miesiące? Jakieś to podejrzane.

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Mi własnie paczka przyszła a w niej bananas haribo maomam mix, nutella z takimi ciasteczkami i magic starsy z milky way'a no ale nie wytrzymałam jak zobaczyłam że można takie cudna na necie zamówić

Faktycznie masz cudowne rzesy Następnym razem jak pokończę tusze to na pewno kupie

A wiecie co kupiłam mietowe rurki : D S-ki !!! nie wierze
hehehe i Ty chcesz schudnąć? no wiesz co tyle słodyczy na diecie?

No kup kup warto tusz jest rewelacyjny

gratuluję eski ja też muszę sobie rurki kupić ale czerwone chcę już dawno na nie poluję ale nigdzie dostać nie mogę :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-19, 16:15   #2676
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail Ty te wszystkie pyszności zamówiłaś przez neta gdzie ????
Pokazuj się w rurkach
No to może też od anemii tak boleć głowa

Monia no przy brakach żelaza to trzeba go dużo więcej jak jest w tej Skrzypowicie. Kup sobie też bo te tabletki nie są drogie, a na prawdę pomagają
No z takiej strony A zdjecia jak robie na samowyzwalaczu to sie robią rozmazane ;p

Cytat:

hehehe i Ty chcesz schudnąć? no wiesz co tyle słodyczy na diecie?

No kup kup warto tusz jest rewelacyjny

gratuluję eski ja też muszę sobie rurki kupić ale czerwone chcę już dawno na nie poluję ale nigdzie dostać nie mogę :/
Przecież ja ich nie zjem wszystkich na raz Ja w zasadzie ciągle jem słodycze także to jest taka moja ''dieta''
Ja mam jeszcze takie różowo łososiowe Ale głównie miętowe chciałam
Stary 2012-03-19, 16:36   #2677
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail podaj mi tą stronkę może też coś zamówię
Ja przed chwilą zjadłam princesse a teraz słonecznik dziubię
A spodenki zobaczę jutro na żywo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 16:36   #2678
murka04
Zadomowienie

Ale wieje jezuu! Głowy urywa! Miałam iść dziś na spacer ale nigdzie nie wychodzę
Dziś już mam lekcje z głowy wszystko zrobiłam i mogę bezkarnie leniuchować Obejrzę sobie Gotowe albo One tree hill 1 odcinek bo tak sobie pomyślałam że może być fajne i jak mi się spodoba to będę oglądać Tak mi narobiłyście ochoty na czerwone rurki że chyba sobie kupię! Tylko ja pewnie nie znajdę takich obcisłych i będą brzydko wyglądały Ale na razie to i tak kasy nie mam także mogę sobie popatrzeć co najwyżej

monia jak się zrobi ciepło to się zacznie dopiero okres imprez w plenerze Grille na działkach itd. Aż się nie mogę doczekać a kaca to ja nie miałam nic a nic, w ogóle tylko raz w życiu miałam i tak ma zostać
medzik coś Ty ja bym nie weszła w 26 nie ma szans Kiedyś jak ważyłam 47 to i tak ale teraz nie nie nie a gadałam dziś z koleżanką i ona mówi że wstawi zdjęcia i filmiki, o matko
monia a Ty znowu masz opryszczkę, cholertswo jak się przyczepi to już koniec
rzęsy masz piękne ale Ty chyba z natury masz długie co?? Moje te na dole np. nigdy tak nie wyglądały, mam takie tycie że jak pomaluje to dopiero widać je trochę ale i tak ledwo
medzik już lubię Twojego Tż ja bym mogła o samej kiełbasie żyć a z grilla to już w ogóle Uwielbiam!
kamilon mnie też to nie zdziwiło, moją mamę kiedyś też tak naciągali jak monie, przychodziły rachunki że niby gdzieś wydzwaniała po parę godzin na nieznane numery i też po 200zł miała płacić. Ale ona w końcu poszła zrobiła im awanturę, przeszła na Play i teraz jest zadowolona. A Orange to sami złodzieje i oszuści!!
coctail ja chcę zobaczyć te spodnie musisz coś wymyślić żeby zdjęcie wrzucić

heroine wracaj do nas Obiecujemy że nie będziemy złe jeśli się nie zważyłaś!!

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 16:40   #2679
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hej laski
U mnie pogoda nie najgorsza wypogodziło się teraz tylko wieje masakryczny wiatr Ja wróciłam ze szkoły zjadłam rosołek i zrobiłam 8 min abs na brzuch Ale coś mnie głowa boli a chce notatki uzupełnić...
Monia masz piękne rzęski
u mnie też wieje.... słonce pięknie świeci cały dzien ale wieje strasznie!!!!
W nocy w ogóle to była u mnie burza ! grzmiało i błyskało a jak lało!!
Dziękuję kup sobie ten tusz co ja mam to będziesz miała takie same rzęsiska

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Jutro pojadę do apteki i kupię

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Cocktail podaj mi tą stronkę może też coś zamówię
Noooo mi też podaj dzieciom może cos zamówię sobie nie!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-19, 16:42   #2680
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Ale wieje jezuu! Głowy urywa! Miałam iść dziś na spacer ale nigdzie nie wychodzę
Dziś już mam lekcje z głowy wszystko zrobiłam i mogę bezkarnie leniuchować Obejrzę sobie Gotowe albo One tree hill 1 odcinek bo tak sobie pomyślałam że może być fajne i jak mi się spodoba to będę oglądać Tak mi narobiłyście ochoty na czerwone rurki że chyba sobie kupię! Tylko ja pewnie nie znajdę takich obcisłych i będą brzydko wyglądały Ale na razie to i tak kasy nie mam także mogę sobie popatrzeć co najwyżej
coctail ja chcę zobaczyć te spodnie musisz coś wymyślić żeby zdjęcie wrzucić
A u mnie tak nie wieje, fakt że troszkę zimniej niż wczoraj ale nawet słonko było Ja własnie do czerwonych musiałabym się przekonać, bo nic nie mam czerwonego do ubrania A zdjęcie najwyżej wrzucę jutro poproszę mame żeby mi zrobiła

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:

Noooo mi też podaj dzieciom może cos zamówię sobie nie!
http://sweetgalaxy.pl/pl/index mam nadzieję, że nie oberwie mi się za wrzucanie linka
Stary 2012-03-19, 16:58   #2681
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież ja ich nie zjem wszystkich na raz Ja w zasadzie ciągle jem słodycze także to jest taka moja ''dieta''
Ja mam jeszcze takie różowo łososiowe Ale głównie miętowe chciałam
Jesteś pewna? przy tylu pysznościach ciężko będzie się powstrzymać
aaaa no to fajną masz dietkę taką na luzie widzę
Ja to mam błękitne, czarne z 3 pary, granatowe i białe, ale kolorowych brak :/ trzeba iśc na zakupy nie długo

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
http://sweetgalaxy.pl/pl/index mam nadzieję, że nie oberwie mi się za wrzucanie linka
a mało my tu linków wrzucamy? bez przerwy jakieś :P przecież nic nie reklamujemy tylko dzielimy się dobrymi stronkami

aaaaa to z Niemiec te słodycze!!!!!!!!!!!!!!! dlatego takie pyszne hehe, no to mi się zamawiać nie opłaca jak za 3 tygodnie tam jadę

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
no ja też na spacer nie poszłam bo by mi łeb urwało! a Kolina to by pewnie wiatr mi porwał bo ona taki malutki!
Co do rurek to myślę, że znajdziesz tylko dobrze poszukaj
Ja też chcę sobie kupić ale nigdzie nie ma

Cytat:
monia jak się zrobi ciepło to się zacznie dopiero okres imprez w plenerze Grille na działkach itd. Aż się nie mogę doczekać a kaca to ja nie miałam nic a nic, w ogóle tylko raz w życiu miałam i tak ma zostać
ojjjj tak grille i te sprawy ojj zacznie się.....
Jeszcze całe życie przed Tobą więc kaca nie raz będziesz miała

Cytat:
monia a Ty znowu masz opryszczkę, cholertswo jak się przyczepi to już koniec
rzęsy masz piękne ale Ty chyba z natury masz długie co?? Moje te na dole np. nigdy tak nie wyglądały, mam takie tycie że jak pomaluje to dopiero widać je trochę ale i tak ledwo
no znowu!!! i to jaką!!!! smarowałam oxycortem a i tak się rozrosła na pół ust zwariować można!!!!! jak nie urok to sraczka!!!! ciągle coś się mnie czepia !!!
rzęsy mam długie - najbardziej właśnie na dolnej powiece ale bez tuszu w ogóle ich nie widać bo takie jasne są :/

Cytat:
kamilon mnie też to nie zdziwiło, moją mamę kiedyś też tak naciągali jak monie, przychodziły rachunki że niby gdzieś wydzwaniała po parę godzin na nieznane numery i też po 200zł miała płacić. Ale ona w końcu poszła zrobiła im awanturę, przeszła na Play i teraz jest zadowolona. A Orange to sami złodzieje i oszuści!!
oooo to widzę że nie tylko ze mnie debila robili :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 16:59   #2682
meeedzik
Zakorzenienie

Murka przecież Ty chudzina jesteś widziałam na zdjęciach na pewno byś weszła
No to super, że doda będzie co oglądać
Haha to byś się dogadała z moim Tż jak jest lato to on by mógł codziennie robić grilla i jeść jakieś tłuste rzeczy i kiełbasy

Monia mi Tż właśnie poszedł do apteki po ten ascofer to już dziś sobie wezmę
Stary 2012-03-19, 17:01   #2683
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteś pewna? przy tylu pysznościach ciężko będzie się powstrzymać
aaaa no to fajną masz dietkę taką na luzie widzę
Ja to mam błękitne, czarne z 3 pary, granatowe i białe, ale kolorowych brak :/ trzeba iśc na zakupy nie długo
Ja wiem, że nie mogę sobie na dużo pozwalać jeśli chodzi o słodycze

Jezu za 10 razem chyba udało mi się żeby zdjęcie wyszło nie rozmazane Mam tylko takie

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-03-20 o 16:58
Stary 2012-03-19, 17:04   #2684
heroine86
Zakorzenienie

Tęsknił ktoś?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 17:06   #2685
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Tęsknił ktoś?
W końcu gdzieś Ty się podziewała
Stary 2012-03-19, 17:09   #2686
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
W końcu gdzieś Ty się podziewała
Tu i tam, i tu szalone dni, ale już jestem
śliczne spodnie całaś śliczna

Cytat:
heroine wracaj do nas Obiecujemy że nie będziemy złe jeśli się nie zważyłaś!!

ryli?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-19, 17:10   #2687
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Tu i tam, i tu szalone dni, ale już jestem
śliczne spodnie całaś śliczna
Dziękuje
O nie nawet nie mów, że się nie zważyłaś
Stary 2012-03-19, 17:12   #2688
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Mi własnie paczka przyszła a w niej bananas haribo maomam mix, nutella z takimi ciasteczkami i magic starsy z milky way'a
ale ta nutella z ciasteczkami fajna no i te Milky waye Magic starsy jak pysznie wyglądają
Z Pringlesami przesadzili !!! 9,90 !!! powaliło ich!!! U nas w sklepach są po 7-8 zł a nie raz nawet w promocji po 6,99. W smaku się niczym nie różnią bo mąz mi z Niemiec przywoził już.
A te cukierki kiedyś tata mi z Angli przywiózł http://sweetgalaxy.pl/userdata/gfx/2...0c370a5d4e.jpg
Żaden mi nie smakował :P

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-19, 17:16   #2689
heroine86
Zakorzenienie

Nadrobiłam Was ale tyle tego było, że nie wiem co komu miałam odpowiedzieć

Monia, śliczne rzęsiska!

meeedzik Ty chudzino Tyyyyy pięknie wyglądasz w tych rurkach

Cytat:
O nie nawet nie mów, że się nie zważyłaś
w piątek zaspałam i biegłam na busa z wywalonym jęzorem no u rodziców to wiadomo, że się nie ważyłam ale poszalałam w ten weekend powinno się mnie spalić na stosie za obżarstwo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 17:17   #2690
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
ale ta nutella z ciasteczkami fajna no i te Milky waye Magic starsy jak pysznie wyglądają
Z Pringlesami przesadzili !!! 9,90 !!! powaliło ich!!! U nas w sklepach są po 7-8 zł a nie raz nawet w promocji po 6,99. W smaku się niczym nie różnią bo mąz mi z Niemiec przywoził już.
A te cukierki kiedyś tata mi z Angli przywiózł http://sweetgalaxy.pl/userdata/gfx/2...0c370a5d4e.jpg
Żaden mi nie smakował :P
O ja Cie Nie wierze, że są moje ulubione cukierasy Monia jak możesz ich nie lubić ja dostałam je od koleżanki jej mam z Irlandii przywiozła pycha są ja zobaczysz pringlesy na promocji to wiesz podziel się informacją, zaraziłaś mnie nimi

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:

w piątek zaspałam i biegłam na busa z wywalonym jęzorem no u rodziców to wiadomo, że się nie ważyłam ale poszalałam w ten weekend powinno się mnie spalić na stosie za obżarstwo
Oj chyba się za Ciebie weźmiemy

Czas edycji: 2012-03-19 o 17:20
Stary 2012-03-19, 17:19   #2691
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Oj chyba się za Ciebie weźmiemy
ja mam ochotę się zabić w dodatku ciotka walnęła mi komplementa, że "się poprawiłam" obawiam się, że to prawda już mam dość
Stary 2012-03-19, 17:27   #2692
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam ochotę się zabić w dodatku ciotka walnęła mi komplementa, że "się poprawiłam" obawiam się, że to prawda już mam dość
Oj spokojnie kochana Ja doszłam do 54kg i z powrotem wróciłam do 56 i teraz dalej walczę także nie ma co sie stresować Damy rade

Daje link może się któraś skusi, mam dość leżenia tej bluzy w szafie
http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=2218547013

Czas edycji: 2012-03-19 o 17:35
Stary 2012-03-19, 17:44   #2693
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem, że nie mogę sobie na dużo pozwalać jeśli chodzi o słodycze

Jezu za 10 razem chyba udało mi się żeby zdjęcie wyszło nie rozmazane Mam tylko takie
No jeśli chcesz być laska to musisz uważać na te słodycze
aaa super fotka!! pięknie Ci w tych spodniach świetne są

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Monia mi Tż właśnie poszedł do apteki po ten ascofer to już dziś sobie wezmę
Ja łyknę Skrzypovitę - na dzisiaj musi wystarczyć bo nic innego nie mam :/ a jutro kupię te żelastwo w tabletkach

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Tęsknił ktoś?
ooo jest i nasz zguba !!!!! opowiadaj co robiłas i gdzie byłaś! i jak w koncu z ta wagą!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-19, 17:48   #2694
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Heroine- witaj kruszynko

Coctail- swietne te rurki i gratuluje S!) Slodycze magic stars

Heroine- ale poprawilas sie w jakim sensie?

Monia- w H&M sa czerwone rurki jedne za 39zl a drugie za 79zl Nie wiem czy masz niedaleko od siebie jakis H&M ale pojedz sobie i zobacz

A tych z Orange to udusze! Do Playa sie przeniose i tyle mnie widzieli :/

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 17:52   #2695
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
O ja Cie Nie wierze, że są moje ulubione cukierasy Monia jak możesz ich nie lubić ja dostałam je od koleżanki jej mam z Irlandii przywiozła pycha są ja zobaczysz pringlesy na promocji to wiesz podziel się informacją, zaraziłaś mnie nimi

No na prawdę żaden mi nie smakował!!! takie mdłe i w ogóle nie ciekawe w smaku, bez rewelacji a nawet i beznadzieja że tak powiem - jak dla mnie oczywiście
W kauflandzie często są promocje na Pringlesy własnie tam po 6,99 jakiś czas temu kupowałam ostatnio jednak staram się nie kupować ich bo wiem czym to grozi

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
oooooooooo co za wredna ciotka!!!!! pewnie zazdrości Ci i tyle

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-19, 17:54   #2696
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ooo jest i nasz zguba !!!!! opowiadaj co robiłas i gdzie byłaś! i jak w koncu z ta wagą!!
no jestem... nie wiem czy tu pasuję w ogóle... mam jakiś kryzys z wagą nie wiem, bo się w końcu nie miałam kiedy zważyć... ale po komentarzach innych i widoku w lustrze jest źle

Cytat:
Heroine- witaj kruszynko

Heroine- ale poprawilas sie w jakim sensie?

A tych z Orange to udusze! Do Playa sie przeniose i tyle mnie widzieli :/
Cześć

poprawiłam się, w sensie: przytyłam

nieźle Cię załatwili w tym Orange mam nadzieję, że da się to jakoś wyjaśnić...
Stary 2012-03-19, 18:01   #2697
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
No na prawdę żaden mi nie smakował!!! takie mdłe i w ogóle nie ciekawe w smaku, bez rewelacji a nawet i beznadzieja że tak powiem - jak dla mnie oczywiście
W kauflandzie często są promocje na Pringlesy własnie tam po 6,99 jakiś czas temu kupowałam ostatnio jednak staram się nie kupować ich bo wiem czym to grozi

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

oooooooooo co za wredna ciotka!!!!! pewnie zazdrości Ci i tyle
Jakbyś widziała, że jest promocja to wiesz Skocze z chęcią do Kauflandu
Też mi się wydaje, że moze ciotka zazdrości
Cytat:
no jestem... nie wiem czy tu pasuję w ogóle... mam jakiś kryzys z wagą nie wiem, bo się w końcu nie miałam kiedy zważyć... ale po komentarzach innych i widoku w lustrze jest źle
Ja ci dam nie pasuję. Kryzysem się nie przejmuj minie i będziesz dalej trzymać dietke

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 18:03   #2698
Eldo_rado
amor vincit omnia

meeedzik i Cocktail zabójczo wyglądacie w tych kolorowych rurkach no ale co się dziwić, jak macie takie fajne figury!!!
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 18:04   #2699
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Nadrobiłam Was ale tyle tego było, że nie wiem co komu miałam odpowiedzieć

Monia, śliczne rzęsiska!

nie przesadzaj wcale dużo nie napisałyśmy bo weekend był ciepły to wszystkie gdzies na dwór wywiało

No to własnie tym nowym tuszem pomalowane

A co tam jadłaś dobrego ??

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-19, 18:08   #2700
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Wlasnie Heroine ja Ci dam, ze nie pasujesz!!! Kryzys minie, wiesz o tym przeciez i nie wierze, ze jest zle bo cwiczysz co drugi dzien i to duzo! A ciotka nie wiedziala pewnie co powiedziec i/lub zazdrosci Tobie mlodosci i figury, ewentualnie zauwazyla jakas zmiane w Tobie, ale nie wiedziala do konca jaka i palnela bez sensu !
Jak juz Ci kryzys minie to prosze o zwazenie sie i pochwalenie sie! Koniec kropka. Nie przepuszcze Ci tego! Juz dawno Cie prosilam, zebys sie zwazyla i napisala to nie... Najpierw baterii nie ma, pozniej nie ma gdzie ich kupic A coz takiego zlego i niezdrowego tam jadlas?

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości