|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Czekoladko a ja uważam, że masz bardzo dobre podejście
![]() ![]() ![]() Milenko dziękuję słońce ![]() ![]() A my byliśmy z Tż na spacerze i nogi mi do doopy wchodzą ![]() ![]() A u mnie dziś grill i kiełbaski ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cocktail kupuj to może i ja kupię, będziemy razem śmigać ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Mureczko pokazuj nam zdjęcia z osiemnastki ![]()
#2642 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
helloołł
![]() byłam dziś na spacerku ale takim krótkim bo powiem Wam, że wcale za ciepło nie było. Popołudniu bardzo się ochłodziło więc wzięłam samochód i pojechałam z synkiem do siostry na kawkę. Drugi synek był u babci. Posiedziałam u siostry, pogadałam z nią i ze szwagrem ![]() Potem wróciłam pod blok, zaszłam do mamy po starszego synka i poszliśmy do domu ![]() ![]() ![]() ![]()
#2643 |
Zadomowienie
|
Witajcie ponownie
![]() Od jutra dieta, kolejne podejscie ![]() a wiec bede tutaj czasem wpadac ![]() Kupiłam sobie therm line, była promocja, ale na mnie to nie dziala ![]() ![]() Mam motywacje ![]() Znam dziewczyne, ktora schudła na 1000 pare lat temu z 10 kg. Mowi, ze teraz sie nie kontroluje, a tyje najwyzej 2 kg ![]() meeedzik Chciałabym 48 ![]()
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się właśnie wykapałam, zrobiłam sobie depilacje, posmarowałam balsamem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jendak tak jak pisalam wczesniej zejde na dwa razy w tygodniu bo wtedy wiem ze za nic nie opuszcze masazy a ostatnio ten trzeci raz to mi z wielkim trudem przyszedl ![]() Rolki swietna sprawa jako mala dziwczynka smigalam jak szalona ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
aniołek na pewno uda Ci się osiągnąć cel
![]() ![]() Monia oj kochana, ale te dzieciaczki Ci dają popalić ![]() ![]() ![]() Czekoladko najważniejsze, że Ty się z tym dobrze czujesz i nie masz jakiejś tam potrzeby, żeby z kimś być ![]() ![]() ![]()
#2647 |
Zadomowienie
|
medzik ja nie mam tych zdjęć ale mam nadzieję że nigdy ich nie zobaczę bo sobie wyobrażam jak ja tam wyglądam!
![]() A spodnie rozmiar 26 ![]() ![]() monia szczerze mówiąc to ja pierwszy raz byłam na takiej dużej imprezce zawsze to po kilka osób i raczej spokojniej a tu szok ![]() ![]() a u mnie dziś też chłodno co Cię pewnie nie zdziwi ![]() a dzieciaki trenują nerwy mamy, pamiętaj jesteś OAZĄ SPOKOJU! ![]() Ciężko mi jakoś na żołądku choć nie zjadłam dziś wcale dużo to czuję się napchana strasznie, to przez te orzeszki co zjadłam po południu a zjadłam niecałe pół paczki ![]() I jak zwykle niedziela przyszła a mnie się w ogóle spać nie chce ![]() ![]()
#2648 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny
![]() wątek troszkę przejrzałam od początku i mam bardzo ważne pytanie do meeedzik ![]() jakie ćwiczenia wykonywałaś w czasie diety? i jeśli pamiętasz to czy codziennie, a może parę razy dziennie? ![]() ja mam jeszcze 10 kg do zrzucenia, a Ty jesteś moją wielką motywacją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez mysle ze ktos taki sie trafi, wkoncu sa jeszcze chyba normalni faceci ![]() Przedewszytskim to musze sie wziasc za siebie i swoje kompleksy ![]() Aha i mam niusa! Postanowilam dzisiaj zapisac sie na fitnes ![]() Takze oprocz chodzenia bede 3 razy w tygodniu chodzic na fit! Zaczynam 26 bo w tym tygodniu musze jeszcze kilka rzeczy sobie zorganizowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |||||
Zakorzenienie
|
wow
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]() ajjj jak tu się nie denerwować ![]() ![]() ooo basen ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() No wcale mnie to nie dziwi że u Ciebie też chłodno ![]() ![]() Taaaaaaa mama już ma nerwicę więc trenować nie muszą ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Z tym spaniem to tak zawsze jest! Ja jak chodziłam do pracy to też tak miałam :/ ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Dziewczyny a u mnie jest BURZA !!!!!! błyska się i grzmi!!!! leje deszcz !!!!! ale jaja!! w marcu burza!!! szok normalnie!!! ![]()
![]() |
#2651 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no dokładnie... najgorsze własnie jak ktos ma dzieci na utrzymaniu a nawet dupy nie ruszy aby poszukać pracy..... W tej kwestii akurat z mojego męża jestem dumna.... gdy stracił pracę w tej fabryce telewizorów nie siedział na dupie... zasuwał od rana do wieczora na budowie w straszne upały.... ja byłam w ciąży wtedy i miałam za 2 miesiące rodzić. Także wiedział że musi zarobić na rodzinę. Pracował tak do września ( ja urodziłam 14stego sierpnia) az zadzwonili do niego znowu z tej firmy telewizorów i zaproponowali mu aby do nich wrócił ale umowy na stałe juz nie dostanie niestety. No ale zgodził się i pracował tam do maja. Nawet awansował i choć zarabiał 3 tyś to przy naszym kredycie i opłatach to było za mało. Poza tym umowę miał do sierpnia i nie przedłużyliby mu bo zakład znowu był w kryzysie i znowu zwalniali ludzi. Więc w maju mąż się sam zwolnił i poszedł do pracy gdzie pracował mój tata. Praca ciężka, po 10-12 godzin dziennie, cały czas na dworze przy budowie wiaduktów, mostów itp. Poza tym praca w delegacji - do domu co drugi weekend zjeżdżał. Zarabiał ok. 4 tyś złotych. no ale codziennie po 12 godzin robił. Źle mu było w tej pracy i to bardzo..... pracowali z nim same piajki po podstawówce... co prawda w porządku chłopaki ale "same głąby" że tak powiem. Mój mąż z wykształcenia elektryk, ma średnie i prawie skończył studia bo na ostatnim czwartym roku zrezygnował. Chciał pracować przynajmniej w swoim zawodzie a nie na tych mostach. Postanowił zaryzykować... powysyłał CV do Niemiec. Kilka dni potem zaczęły sie telefony z ofertą pracy. Mąż się bał... jechać sam jak palec, do obcego kraju do obcych ludzi... no ale wiedział że robi to dla dzieci, dla nas. I pojechał i zmieniał tam 3 razy pracę aby mieć jeszcze lepiej i aż udało mu się dostać pracę bezpośrednio u Niemca a nie przez agencje. Także zaryzykował, nie widzi dzieci, jest tam sam jak palec a jednak wie że musi wytrzymać i musi sie poświęcić. Dlatego jestem z niego dumna, że jaki jest to jest dla mnie ale o rodzinę dba. Od trzech dni ciągle dzwoni i mówi że już mu lepiej bo wie, że za 2,5 tygodnia będziemy juz razem i że my wrócimy do Niemiec z nim po Świętach ![]() Cytat:
no to wiadomo po kim to masz ![]() Moi rodzice tez bardzo pracowici są ale ja po nich tego nie odziedziczyłam niestety hahaha ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() przyjmiecie mnie? ![]() jestem juz taka gruba że dłużej nie moge czekać, mam dość swojego tluszczu a tu juz wiosna, za dużo osób mi mówi że jestem w ciąży ![]() widzę że sa tu osoby mające rodzinę, dzieci, to dobrze, bedzie mi raźniej ![]() nie wiem jak wam ale mi jak jest rodzina ciężej się odchudzać, niby łatwiej bo robię to z tezetem, ale gorzej, te obiadki, które dla mnie i dla niego wygladają trochę inaczej, to oddzielne gotowanie dla córeczki, ale tym razem musze dać radę Jutro lub pojutrze córka do przedszkola a ja mam zamiar sobie codziennie biegać ![]() Także dieta od jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zadomowienie
|
Witamy nową koleżankę
![]() ![]() ![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
A ja rano na wadze miałam 55,4
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zadomowienie
|
Czesc! Mogę dołączyc? Obserwuje od dluzszego czasu wiele wątków na wizazu, ale wiele z nich się "wykrusza" po par stronach, dziewczyny się nie motywują, a moja waga ciągle w miejscu
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie po weekendzie na wadze 47,9 kg ![]() ![]() ![]() Pogoda dziś już jest inna, słońca brak i pewnie nie jest za ciepło ![]() ![]() Murka a ja mam nadzieję, że uda nam się zobaczyć te zdjęcia na fb ![]() ![]() No a te spodnie to pierwsze moje w rozmiarze 26 ![]() ![]() ![]() Monia u mnie grill był, a ja nie zjadłam nic z grilla ![]() ![]() Tailorka dziękuję ![]() ![]() A ćwiczyłam codziennie, bo ja to zawzięta jestem, a poza tym lubię ćwiczyć ![]() ![]() ![]() Cocktail gratuluję spadku ![]() ![]() Gothika witamy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Pipson witamy ![]() ![]() ![]()
#2657 |
Zadomowienie
|
Podpis niezaktualizowany niestety ... znow okolo 51
![]() ![]()
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
Pipson no i ma rację
![]() Moim zdaniem dobre jest kręcenie hula hop, ja ma takie http://allegro.pl/rewelacyjne-hula-h...179898395.html można naprawdę sporo centymetrów zgubić z talii, brzucha i boczków ![]() na uda ćwiczyłam agrafką, taka http://allegro.pl/agrafka-motylek-do...156365380.html też uważam, że jest dobra, ale niestety moja zakończyła swój żywot bo się złamała ![]() Może jeszcze rowerek lub bieganie? Ile cm masz w udach? może nie jest tak źle jak Ci się wydaje ![]()
#2659 |
Zakorzenienie
|
hej kruszynki
![]() Ja własnie ogarnęłam mieszkanie w połowie.... jeszcze mam sporo sprzątania ;/ Wstałam dziś po 11 z moim maleństwem, zjedliśmy śniadanko i tak sobie siedzimy w domu. Na spacer dziś nie pójdziemy bo tak wieje że łeb by nam urwało!!!!!! W sumie to ja i tak będe musiała wyjść ale tylko do Biedronki i do apteki podjadę po plastry Compeed na moją wstrętną opryche. Urosła mi jeszcze większa ![]()
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
Monia zapomniałam Ci wcześniej odpisać
![]() ![]() ![]() ![]() Za to głowa mnie zaczęła boleć, tak na skroniach jakby mnie coś uciskało ![]()
#2661 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie wiatrzysko dzisiaj straszne!! okropnie wieje!! strach wyjść z domu. Ponoć dopiero pod koniec miesiąca ma być znowu ciepło. Ja bym nie dała rady nie zjeść nic z grilla ![]() Ale karkówkę albo przede wszystkim pierś grillowaną kocham ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
![]() a wiesz, że ja mam te zdjęcia moich rzęs pomalowanych tym nowym tuszem z MF i zapomniałam Ci wkleić ![]() ![]() zaraz Ci wkleję to jak wrócisz ze szkoły to sobie obejrzysz ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() Widzę że niziutka jestes więc nie dziwię Ci się że przy 52 kg czujesz się źle. Fajnie, że do nas dołączyłas więc jak będziesz udzielać się na bieżąco to na pewno moment schudniesz :P Ojjj tak ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
Monia a ja nic sobie nie kupiłam, bo to był taki spontaniczny grill
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No ja też się cieszę, że ta waga mi się utrzymuje pomimo tego, że nie ograniczam się nie wiadomo jak, co tydzień wpada jakiś fast food i piwko, no i słodycze ![]() ![]() A przed chwilą zjadłam Kit Kat senses ![]() ![]() ![]()
#2663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej hej ![]() ojjj tak! mieszkanie z mężem i dziećmi podczas diety to niezłe utrudnienie ![]() ![]() ![]() Ile córeczka ma lat? Super, że chcesz biegać ![]() ![]() A co na co dzień porabiasz?pracujesz? studiujesz? czy się domkiem opiekujesz? ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Strasznie się ciesze że przekonałam Cie do tej wody utlenionej i że przestało Cie gardło boleć ![]() ![]() A wiesz, że ja też tak mam z tymi skroniami!!! Najgorzej jest nad ranem..... strasznie boli!!!! ale jak położę się dalej spać to potem przechodzi. Muszę znowu zacząć łykać tą Skrzypovitę Gęste włosy bo ostatnio z lenistwa przestałam :P
![]() |
#2664 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() naprawdę podziwiam ![]() ![]() oczywiście wszystkie inne też macie boskie wyniki, ale pytałam meeedzik, bo mamy podobny wzrost i wagę startową ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja wcinam z synkiem Laysy zielone ![]()
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
Monia tym Azulanem płukałam jeden dzień, chyba 4 razy w smaku jest okropny
![]() ![]() ![]() No przekonałam się, bo jak dałam łyżkę stołową na pół szklanki wody to nie było czuć tego smaku ![]() ![]() ![]() No a mi głowa też już przeszła, najgorzej jest rano :/ Tailorka dziękuję ![]() ![]() No i zapraszam Cię do znajomych będziesz mogła zobaczyć więcej zdjęć z przed i po odchudzaniu ![]()
#2667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To my mamy to samo w takim razie! też mnie rano najgorzej głowa boli! Myślisz że to z braku żelaza?? ja to myslałam, że może przez moje zatoki a nad żelazem nie zastanawiałam się ![]() Coctail dodaje fotkę oczu, sorry że taka nie wyraźna ale robiona telefonem, przyznam że nawaliłam tego tuszu i aż chyba za dużo :P no ale chciałam żeby było lepiej widać ![]() DSC00373.jpg A tak w ogóle to gdzie jest HEROINE ??????????????????????? helllllooo SOWA żyjesz Ty???
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-03-19 o 14:04 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
Monia dokładnie, jak je się z umiarem to i waga nie wzrasta
![]() ![]() No mnie właśnie zawsze rano ta głowa boli, a później już nie. Wiesz co ja miałam już 2 razy anemię i wtedy tez mnie tak głowa bolała i lekarz mi kiedyś powiedział, że to z braku żelaza, Teraz zawsze jak mnie zaczyna boleć to kupuję tabletki Ascofer i jak je biorę przez jakiś czas to przestaje i mam spokój gdzieś na rok czasu ![]() No faceci to mają fajnie, mój to tyle wpierdziela i chciałby przytyć a nie może, na noc się obżera a waga nadal taka sama ![]() No własnie gdzie jest Heroine?????
#2669 |
Rozeznanie
|
Kochane! Witam
![]() Monia- slicznie rzesy ten tusz robi ![]() W ogole kiedys na tym watku byla rozmowa na temat sieci komorkowych. Jesli bronilam Orange to wymazac prosze to z pamieci!!!!!! Sluchajcie tego: gdzies 1,5 miesiaca temu dzwoni do mnie koles, z Orange. Jako ze mam oferte MIX Delfin za 39zl to nalezy mi sie aktualizacja ten oferty, bo weszla ulepszona Delfin II. I on dzwoni zeby mnie poinformowac, ze z Delfin zmieniaja mi na Delfin II (dostaje wiecej minut do wszystkich sieci, do TZa i mojej babci nadal mam 2500min). Niechetnie powiedzialam, ze skoro musza to co mam zrobic. Podziekowal, pozegnalismy sie, rozlaczyl sie. Oferta miala wejsc w zycie 2 tygodnie po tym telefonie... Chcialam sprawdzic stan konta wbijajac kod, nie wyswietlalo mi sie nic. Stwierdzilam ze moze jakis blad. I dzwonilam do TZa gadajac z nim po godzine, dwie [no mam darmowe to moge, prawda?], napisalam kilka smsow do kolegi z Francji [przeciez zablokuja mi konto jak kasa sie skonczy]. W piatek dostaje smsa "Wystawilismy fakture na kwote 202,04zl" Oczy mialam jak pieciozlotowki ["jakim cudem ?! przeciez moja mama placi 39zl!!!!"], pobieglam do najblizszego salonu Orange , tam nie mogli mi pomoc, musialam jechac do autoryzowanego. Pojechalam, dowiedzialam sie, ze moja oferta Delfin MIX zostala ZMIENIONA na OTWARTY abonament. A ja nie wyrazalam zgody na to. BEZ MOJEJ WIEDZY koles ktory do mnie dzwonil ZMIENIL MI OFERTE I NABILAM RACHUNEK NA 200ZL! Przy czym nie wiedzialam ile mi pieniedzy "na karcie" zostalo , wiec nie dzwonilam duzo. (jak mowilam wczesniej- do TZa zawsze mam darmowe wiec to inna bajka). ROZUMIECIE TO?! Nie iwem jak to nawet nazwac! Taka wielka firma pozwala jakims wypierdkom oszukiwac ludzi!!!! Jestem ich klientem od pieprz.onych 8 lat!!!!!! A oni mnie tak w konia zrobili!!! Zawsze w terminie rachunki byly placone, moja babcie zaciagnelam do Orange, internet mialam tam przez 2 lata... a oni takie cos mi zrobili!!!! JESTEM TAK WSCIEKLA ZE NAWET SOBIE NIE WYOBRAZACIE!!! Teraz juz na pewno sie przeniose, dobrze ze w czerwcu mi sie umowa konczy bo z ta banda skur.wy.synow nie mam ochoty sie dluzej uzerac!!! Napisalam reklamacje i zazadalam anulowania tej faktury, w zwiazku z tym ze NIE WIEDZIALAM ZE NIE MAM DARMOWYCH MINUT i ze JAKIMS cudem zmienili mi na otwarty abonament. Mam nadzieje, ze nie bede musiala placic tych 200zl bo ich chyba rozerwe na strzepy...!!!! ![]() ![]() ![]()
#2670 |
Zakorzenienie
|
Kamilon oj to faktycznie nie fajnie się zachowali
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.