Offtopowe zapuszczanie XLII - Wiosny już wypatrujemy, włosy wciąż pielęgnujemy ! - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-16, 10:43   #2671
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLII - Wiosny już wypatrujemy, włosy wciąż pielęgnujemy

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Ona chyba ogólnie jest tania jak barszcz.
Wiele dziewczyn chwali jej właściwości wygładzające.
Daj znać, jak będzie się sprawować u Ciebie

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Ja muszę się ogarnąć i rozliczyć, bo jak zwykle zostawiam to na ostatnią chwilę
Teraz jest za 3.99 zł także grosze jak za odżywkę Dam znać na pewno

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 10:54   #2672
n0emi
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLII - Wiosny już wypatrujemy, włosy wciąż pielęgnujemy

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Tylko na dany dzień
dla mnie to jest chore bo przeciez nikt nie planuje choroby i co jesli jest sie bardzo chorym a nie mozesz sie dodzwonic
U mnie umawiaja na godzine najczesciej na nast dzien, ale jak sie powie ze jest sie bardzo chorym to i w ten sam dzien wcisna. Co prawda czasem sa nawet godzinne opoznienia bo np przyjdzie kobieta w ciazy czy ktos kto juz mdleje ale juz nie bede narzekac

hej Spalam do 11 bo pusty dom i nikt mnie budzil

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Kupię dzisiaj tą odżywkę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...s-spulung.html miałyście?

Moja kochana Nutri-Gładki już powoli się kończy.
Mialam, lubie i polecam Jest bardzo leciutka ale mi sluzy

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

nie potrafie sie zdecydowac czy chce o pare tonow wlosy rozjasnic do jasnego brazu czy trzymac sie tego ciemnego
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 10:58   #2673
Celestyn3k
Zakorzenienie

Miki, to jest paranoja!

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Dzień dobry
Mam przerwę, przyszłam się przywitać. Śmigam rysować!

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 10:58   #2674
Ula_87
Wtajemniczenie

Dziewczyny,
serce mi wali w związku ze sprawą opisywaną przeze mnie same wiecie gdzie.
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 11:13   #2675
Nerchie
Zakorzenienie

Dzień Dobry

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 11:24   #2676
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
dla mnie to jest chore bo przeciez nikt nie planuje choroby i co jesli jest sie bardzo chorym a nie mozesz sie dodzwonic
U mnie umawiaja na godzine najczesciej na nast dzien, ale jak sie powie ze jest sie bardzo chorym to i w ten sam dzien wcisna. Co prawda czasem sa nawet godzinne opoznienia bo np przyjdzie kobieta w ciazy czy ktos kto juz mdleje ale juz nie bede narzekac

hej Spalam do 11 bo pusty dom i nikt mnie budzil

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Mialam, lubie i polecam Jest bardzo leciutka ale mi sluzy

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

nie potrafie sie zdecydowac czy chce o pare tonow wlosy rozjasnic do jasnego brazu czy trzymac sie tego ciemnego
Paranoją jest też to, że tylko kilka numerków jest do jednej lekarz Gdyby była możliwość umówienia się na wizytę na następny dzień byłoby super no ale tak nie można Babka powiedziała, że jak coś poważnego to proszę przyjść i czekać. Taa kiedyś już tak poszłam, NIKT nie chciał mnie wpuścić w kolejkę, bo przecież każdemu się spieszy, każdy jest obłożnie chory a zwłaszcza starsze panie i choćbym miała tam zejść na poczekalni to nikt nie przepuści. Patrzą tylko na zegarek i zawzięcie pilnują kolejki. Po 4 h trafiłam na sąsiadkę, która pozwoliła mi wejść przed sobą.

Kolejna pozytywna opinia, muszę ją mieć

Ja bym pozostała przy ciemnych

Stary 2012-04-16, 11:32   #2677
Ula_87
Wtajemniczenie

Sporo dzwonią, a ja taka zamulona

I to serce mi wali i mam ścisk w żołądku

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:

Ja też, zgadzam się z siostrą
Stary 2012-04-16, 11:33   #2678
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Paranoją jest też to, że tylko kilka numerków jest do jednej lekarz Gdyby była możliwość umówienia się na wizytę na następny dzień byłoby super no ale tak nie można Babka powiedziała, że jak coś poważnego to proszę przyjść i czekać. Taa kiedyś już tak poszłam, NIKT nie chciał mnie wpuścić w kolejkę, bo przecież każdemu się spieszy, każdy jest obłożnie chory a zwłaszcza starsze panie i choćbym miała tam zejść na poczekalni to nikt nie przepuści. Patrzą tylko na zegarek i zawzięcie pilnują kolejki. Po 4 h trafiłam na sąsiadkę, która pozwoliła mi wejść przed sobą.

Kolejna pozytywna opinia, muszę ją mieć

straszna paranoja
Ja czesto musze chodzic po recepty, ale wypisuja je pielegniarki i zawsze jest kolejka starych babc, nie wiem czy one calej rodzine kupuja czy co... nie pierwszy raz przeciez biora te leki a i tak maja tysiac pytan ehh

Ta odzywka cudow nie zrobi ale ja prawie zawsze jak zmywam olej to jeszcze ta odzywke naloze bo wiem ze nie obciazy mi wlosow a dzieki niej wlosy sie tak nie placza. Moim zdaniem must have wlasnie dla takich sytuacji.

A mialas ta odzywke ?? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...de-karite.html mimo wielu zachwytow ja nie moge jej zuzyc. Po niej ZAWSZE mam obciazane, poobklejane wlosy.

Moja kolezanka schodzi do jasnego brazu, takiego karmelowego i ma takie sliczne pasemka nie wiem chyba zrobie sobie refleksy raz i zobacze jak na nie wlosy zareagowaly.
Stary 2012-04-16, 11:38   #2679
Ula_87
Wtajemniczenie

Noemi - a ja lubię tego Garniera
Stary 2012-04-16, 11:40   #2680
kocurzyca
Zakorzenienie

Mnie w Polsce do szału doprowadza "ja tylko zapytać"
Kur*** ja tez tylko zapytać i czekam w kolejce!! Kolejka rzecz święta!!

Poprzednio ja zrobiłam zamówienie na DOZie, to kwitłam z pół godziny, mimo ze przede mną były tylko 2 osoby. Bo 10 innych chciało tylko zapytać, albo tylko odebrać zamówienie i nie wiedza czy trzeba po zamówienie stać w kolejce. No co za kraj! I to ludzie z czasów "pan tu nie stał" takie rzeczy robią.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 11:42   #2681
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Noemi - a ja lubię tego Garniera
a nie obciaza ci?? ja nie mam cienkich, przetluszczajacych sie wlosow, ale to co z nimi robi to mam ochote drugi raz umyc wlosy po tej odzywce. strasznie oblepia mi czyms wlosy ze sa nieprzyjemne w dotyku i oklapniete, a wlosy zbijaja sie w kolonie
Stary 2012-04-16, 11:45   #2682
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
straszna paranoja
Ja czesto musze chodzic po recepty, ale wypisuja je pielegniarki i zawsze jest kolejka starych babc, nie wiem czy one calej rodzine kupuja czy co... nie pierwszy raz przeciez biora te leki a i tak maja tysiac pytan ehh

Ta odzywka cudow nie zrobi ale ja prawie zawsze jak zmywam olej to jeszcze ta odzywke naloze bo wiem ze nie obciazy mi wlosow a dzieki niej wlosy sie tak nie placza. Moim zdaniem must have wlasnie dla takich sytuacji.

A mialas ta odzywke ?? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...de-karite.html mimo wielu zachwytow ja nie moge jej zuzyc. Po niej ZAWSZE mam obciazane, poobklejane wlosy.

Moja kolezanka schodzi do jasnego brazu, takiego karmelowego i ma takie sliczne pasemka nie wiem chyba zrobie sobie refleksy raz i zobacze jak na nie wlosy zareagowaly.
Starsze osoby są strasznie denerwujące Mam nadzieję, że ja nigdy nie będę taka zrzędliwa. A starsze panie w lumpie to już w ogóle paranoja

A wygładza? Bo chyba głównie na tym mi zależy.

Miałam i lubiłam ją choć bardziej lubię Nutri-Gładki.

Ja to niedługo będę musiała zacząć malować, coraz więcej siwych włosów

Stary 2012-04-16, 11:52   #2683
Nerchie
Zakorzenienie

Kocurzyco: Mnie najbardziej w☠☠☠☠ia, że tak to 'ja zapytać' puszczą, a kobiety w ciąży to nie, bo kolejka...

---------------------------

Nadrabiam:

Mały Mooniek z 71 strony rządzi

Cytat:
Napisane przez Rinaa Pokaż wiadomość
znam dobry krem do depilacji, ale chcę spróbować pasty cukrowej (znowu)

jesteś pod stałą kontrolą endokrynologa, rozumiem?
Poluje na grouponie na laserowa depilację. Przegapiłam ostatnio w swojej okolicy 50 zł za 200zł i wychodził by mnie i wąsik i coś jeszcze

Byłam dwa razy i w sumie niezwiązane to było z owłosieniem, ale jedno jest pewne, że problemu z hormonami nie mam Mam ciemny pigment owłosienia, więc od razu go widać dużo bardziej,

Cytat:
Napisane przez Rinaa Pokaż wiadomość
d
Dziewczyny nie chcecie Nerila- wcierki?
też oddam...

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Stary 2012-04-16, 11:53   #2684
Ula_87
Wtajemniczenie

Lecę.
Mam ze sobą laptopa, więc pewnie odezwę się z jakiejś knajpy, do której pójdę w trakcie okienka.

Stary 2012-04-16, 11:59   #2685
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Kocurzyco: Mnie najbardziej w☠☠☠☠ia, że tak to 'ja zapytać' puszczą, a kobiety w ciąży to nie, bo kolejka...
O właśnie. Bo stare prukwy zapomniały jak same w ciąży były. Tylko w czasach kiedy one były w ciąży, to każdy je przepuszczał, bo inna kultura była. Albo mieszkały na zabitych wiochach i nigdy nie stały w kolejce i nie wiedza jak się odnaleść w miejskiej kulturze.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2012-04-16, 12:00   #2686
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Starsze osoby są strasznie denerwujące Mam nadzieję, że ja nigdy nie będę taka zrzędliwa. A starsze panie w lumpie to już w ogóle paranoja

A wygładza? Bo chyba głównie na tym mi zależy.

Miałam i lubiłam ją choć bardziej lubię Nutri-Gładki.

Ja to niedługo będę musiała zacząć malować, coraz więcej siwych włosów
raz tylko weszlam do apteki i jakas kobieta sie zdenerwowala i wrzasnela na cala apteke ze to nie przychodnia, bo babcie staly w okienku po pol h zeby dowiedziec sie wszystko o leku ja tylko weszlam to od razu wyszlam

Wygladza mi po niej fajnie sie konce faluja, bez zadnej szopy

I co pewnie myslisz o hennie

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2012-04-16 o 12:03
Stary 2012-04-16, 12:02   #2687
Elewyn
Zakorzenienie

dzień dobry ani trochę się nie wyspałam
Stary 2012-04-16, 12:14   #2688
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Do mojego zadzwonię i powiem "nie chce mi się iść", a on już leci. A jakbym powiedizał, ze źle się czuje to chyba by się teleportował gdyby mógł.
Mój tak samo... nie mam na co narzekać. Jedyne co to, że nie daje mi za często prowadzić. Wstanie o 2, mimo że ma na 3, ale nie zostawi mi samochodu ;pp mimo, że nie jeżdzę źle.

Koniec nadrabiania.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
dzień dobry ani trochę się nie wyspałam
Na sen powinien być jeden dodatkowy dzień w tygodniu :p

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
O właśnie. Bo stare prukwy zapomniały jak same w ciąży były. Tylko w czasach kiedy one były w ciąży, to każdy je przepuszczał, bo inna kultura była. Albo mieszkały na zabitych wiochach i nigdy nie stały w kolejce i nie wiedza jak się odnaleść w miejskiej kulturze.
Już nawet o ludziach o kulach, czy jakiś gipsowanych, inwalidach, to nie mówię, bo to już w ogóle tych to nawet nie widzą, powietrze...

Stary 2012-04-16, 12:51   #2689
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość

Sylvi Piękne włosy
Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Zapisuję na kompie!
chce takie
Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
coś takiego znalazłam
uu ciacha z VD
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
To tylko ja mam takie głupie sny,ze się zabijają, porwania , Hitler
hahaha nie, pocieszę cię.
Sniło mi się dziś, że jakaś armia mnie ścigała przez lasy i góry i uciekałam ciągle pprzed nimi, rzucałam się ze skał, nurkowałam by mnie nie znaleźli....

Cytat:
Kurcze, koniec z podcinaniem końcówek co miesiąc co dwa, bo nigdy się nie bujnę z tym zapuszczaniem
też konczę z tym sportem, ostatni raz podcinałam w styczniu, muszę wytrzymać przynajmniej pół roku, czyli do czerwca-lipca
Cytat:
Toż to klasyk

Ale.. nie, nie miałam
też nie miałam

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 13:32   #2690
Yoasia435
Raczkowanie

Melduję się w "Nowym " wątku, a tu już ponad 2600 postów pięknie - zosatwić was na 2 tygodnie
Stary 2012-04-16, 13:38   #2691
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Poluje na grouponie na laserowa depilację. Przegapiłam ostatnio w swojej okolicy 50 zł za 200zł i wychodził by mnie i wąsik i coś jeszcze

Byłam dwa razy i w sumie niezwiązane to było z owłosieniem, ale jedno jest pewne, że problemu z hormonami nie mam Mam ciemny pigment owłosienia, więc od razu go widać dużo bardziej,

też oddam...

A po ilu razach po laserowe depilacji nie odrastają włosy wcale?

Czemu chcecie się pozbyc wcierki nerila? Ja bym chętnie przygarnęła :P mogę się podzielić.. kallosem frutta i lorysem jambocoś mam szampon nerila i jest okej,tylko bardzo wysusza i trzeba pilnować żeby włosów nie umyć nim.
Stary 2012-04-16, 13:41   #2692
Yoasia435
Raczkowanie

Wiecie co mam ostatnio nicmisięniechcenia - praca mgr dalej leży nieruszona, ale obiecuję sobie że zabiorę się ostro w tym tygodniu - mam nadzieję... Nawet o włoski mi się nie chce dbać - już chyba z miesiąc nie olejowałam, myje co 2 dzień choć czasem wyglądają okropnie - no ale nie wychodzę do ludzi więc oblecą.
Stary 2012-04-16, 13:50   #2693
sylvi300
Zakorzenienie

czaję się na tabletki na włosy, jakieś polecacie ?

Zapraszam na bloga!!!!

Stary 2012-04-16, 14:25   #2694
n0emi
Zakorzenienie

http://www.czasnabuty.pl/product-pol...SB37KH-17.html ktory kolor
Stary 2012-04-16, 14:35   #2695
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Środkowe

Trzymajcie jutro kciuki od 10 do 11

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Sylvi, pilnuj mnie!

Jak tylko napiszę coś o cięciu to od razu baty!
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 15:23   #2696
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
A po ilu razach po laserowe depilacji nie odrastają włosy wcale?
Zawsze odrastają.
Poza tym laser blondynek nie rusza. Laser jest tylko do ciemnych kłaczków.

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

K***
Wracam ze szpitala, patrze stoi babka a koło niej leży facet. No i ona pyta czy wezwać ambulans, czy sie przewrócił. No to jak angielska przyzwoitość nakazuje zatrzymałam się i ja. Ona do niego gada, a on nic. Ja patrze, a mu ruskie falki się wysypały, więc już miałam swoje podejrzenia. Po chwili jak rzuci siarczysta k.rwę do miłej pani.
No rzesz menda jedna. Oczywiście pijany w trzy d.py.

Angole to moczymordy, ale przynajmniej nie leżą na ulicy w biały dzień (chyba ze bezdomni i narkomani). To już polska specjalność.

Nie wiem czy nie będę jeszcze musiała zrobić akcji ratowniczej, bo w takim kanale bez wody utknęły małe kaczuszki. One nie mogą wyjść, kaczka panikuje. Zgłosiłam strażnikom, ale nie wiem czy oni nie mają zamiaru zostawić tego naturze. Czyli czekać aż kaczuszki zdechną. Pójdę tam za godzinę i jak nadal będą to podejmę własną akcję ratunkową. Problem w tym, ze nie za bardzo jest tam jak się dostać. Musiałabym wejść do wody i przeczołgać się przez taki kanał. Strażnicy mają klucz do furtki i mogą tam normalnie wejść.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2012-04-16, 15:27   #2697
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:
Środkowe

Trzymajcie jutro kciuki od 10 do 11

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Sylvi, pilnuj mnie!

Jak tylko napiszę coś o cięciu to od razu baty!
a nawet wcześniej będą

kocurzyca daj znać co z kaczkami, oby wszystko sie dobrze skończyło

Zapraszam na bloga!!!!

Edytowane przez sylvi300
Czas edycji: 2012-04-16 o 15:29
Stary 2012-04-16, 15:43   #2698
Czarna93
Zakorzenienie

Ehh po miesiącu rzepki włosy urosły 2 cm Chyba czas sięgnąć po coś nowego.
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 15:51   #2699
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
Ehh po miesiącu rzepki włosy urosły 2 cm Chyba czas sięgnąć po coś nowego.
A to źle?
2 cm to wcale nie tak mało

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 15:53   #2700
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Joł joł
Nadrobiłam

Ale nie będę cytować i ciągnąć dalej wczorajszej dyskusji, żałuję, że musiałam wcześniej iść spać
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości