Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-17, 13:50   #2671
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Dla kogoś z zewnątrz nie, ale dla mnie bardzo Niechcący taka metamorfoza, chciałam wypróbowac farbę Majirel i słabo dobrałam odcień

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Z takich http://i.iplsc.com/margot-robbie-kol...JX-C116-F4.jpg na takie http://i2.pinger.pl/pgr398/693ff6a0001bdb334d760816
tak samo chciałam zrobić i tak się zastanawiam do dziś... podoba mi się ten numer 2 ale chyba bym miała takie same odczucia jak Ty.. bo też mam jasne włosy..

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 13:51   #2672
Kate Noir
Zakorzenienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Fajnie, że zaczęłyście temat o włosach
Może któraś mi poradzi: Mam dużo bardzo cienkich włosów, zazwyczaj po umyciu mam mega objętość, jednak by fajnie wyglądały to muszę je wyprostować :/ Jak nie wyprostuje to muszę je związać. Przez ostatnie pół roku wyprostowałam je może 3 razy i to wystarczyło by się zniszczyły i zrobiły się nieprzyjemne w dotyku. Okazjonalnie używam jedwabiu na końcówki (pomaga mi to je okiełznać). Nie mam problemu z przetłuszczaniem. Najpierw myję szamponem ziaji, a drugi raz gilsskurem czarnym (jak myłam samym to miałam strasznie cieżkie włosy - pewnie przez silikony). Może polecicie mi jakąś prostą i tanią pielęgnację na początek? Zastanawiam się jako szampon kupić jako następny. Proszę o rady
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 13:52   #2673
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
my dzisiaj byliśmy u proboszcza i zapisaliśmy się oficjalnie

26.04.2014 r godz.15.00
Gratulacje kochana !!!

Moj tz rozkminil ze zareczylismy sie rowno o godz 16 więc slub tez bedziemy chcieli by odbyl sie o 16.00

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 13:55   #2674
Mortadella
Raczkowanie

Cytat:

26.04.2014 r godz.15.00
Gratulacje!
Mortadella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 14:00   #2675
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:

26.04.2014 r godz.15.00

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 14:05   #2676
velika
Winter is coming

Cytat:

26.04.2014 r godz.15.00
ulala gratki

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 14:23   #2677
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Wpadłam się przywitać w słoneczną i mroźną niedzielę

I pochwalę się Wam, wczoraj S. kupił mi "małą czarną" jestem MEGA zadowolona! Dokupię jeszcze czerwoną kopertówkę i fajne szpilki i będzie w sam raz na przyjęcie do chrześniaczki

A teraz mimo mrozu czas na mały spacer, buziaki
Takie mi się podobają: http://allegro.pl/torebeczka-koperto...084750707.html

Cytat:

26.04.2014 r godz.15.00

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
tak samo chciałam zrobić i tak się zastanawiam do dziś... podoba mi się ten numer 2 ale chyba bym miała takie same odczucia jak Ty.. bo też mam jasne włosy..
Muszę się przyzwyczaić, zobaczę co TŻ powie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Fajnie, że zaczęłyście temat o włosach
Może któraś mi poradzi: Mam dużo bardzo cienkich włosów, zazwyczaj po umyciu mam mega objętość, jednak by fajnie wyglądały to muszę je wyprostować :/ Jak nie wyprostuje to muszę je związać. Przez ostatnie pół roku wyprostowałam je może 3 razy i to wystarczyło by się zniszczyły i zrobiły się nieprzyjemne w dotyku. Okazjonalnie używam jedwabiu na końcówki (pomaga mi to je okiełznać). Nie mam problemu z przetłuszczaniem. Najpierw myję szamponem ziaji, a drugi raz gilsskurem czarnym (jak myłam samym to miałam strasznie cieżkie włosy - pewnie przez silikony). Może polecicie mi jakąś prostą i tanią pielęgnację na początek? Zastanawiam się jako szampon kupić jako następny. Proszę o rady
Kurcze, ja nie bardzo umiem doradzać, bo sama jeszcze testuję na sobie. Pamiętam, że jak odstawiłam suszarkę (bo nigdy nie prostowałam, mam naturalnie proste jak drut:/) to włosy uratowało mi to psikadełko https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...cwrn6ed-BFq8Qg w połączeniu z olejami. Co do szamponów to kupuję za każdym razem inny, ale zawsze wracam do Babydreamu dla dzieci (choć potem zawsze się wkurzam, że plącze włosy). Ostatnio kupiłam ten i mimo złych opinii na wizażu, jestem bardzo zadowolona https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ch-blasku.html.

Odzywkę bardzo lubię tą https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...qZxNcAlVA7se0w, szampon z tej serii jest dla mnie do doopy, mam po nim obciążone włosy nie wiem czemu...

I jeszcze zawsze wracam do maski http://4.bp.blogspot.com/-WlXlo6bW5O...0/IMG_0038.JPG, którą kocham miłością wieczną już od tyyyylu lat
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 14:39   #2678
mysza_myszowska
Raczkowanie

Cytat:

26.04.2014 r godz.15.00

graaatulacje mniej więcej miesiąc przed nami

Widzę, że konkretna pielęgnacja u Was Ja też powinnam zacząć coś robić z włosami. Zaczęłam zapuszczać i póki co stosuję tylko zwykłą odżywkę po myciu i jedwab. Ale prostuję - uwaga - codziennie. Trudno mi z tego zrezygnować, bo mam wrażenie, że głupio wyglądam jak nie wyprostuję (wiem, to siedzi w mojej głowie :P).

A co polecacie do twarzy? Ja póki co stosuję krem nawilżający Olay na noc i przerzuciłam się z podkładu na krem koloryzujący Garniera, ale nie wiem czy to nie za mało. W ogóle z twarzą nie lubię eksperymentować, bo kiedyś miałam mega trądzik. Niby teraz twarz jak pupa niemowlaka, ale boję się, że wróci :/

NASZ DZIEŃ 24.05.2014

Edytowane przez mysza_myszowska
Czas edycji: 2013-03-17 o 14:43
mysza_myszowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 14:43   #2679
misiadelko
BAN stały

Ja mam taki problem, że moje włosy zbijają się w kolonie jak u tej dziewczyny http://styl.fm/item/1692208
Stary 2013-03-17, 15:07   #2680
Mortadella
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysza_myszowska Pokaż wiadomość

A co polecacie do twarzy? Ja póki co stosuję krem nawilżający Olay na noc i przerzuciłam się z podkładu na krem koloryzujący Garniera, ale nie wiem czy to nie za mało. W ogóle z twarzą nie lubię eksperymentować, bo kiedyś miałam mega trądzik. Niby teraz twarz jak pupa niemowlaka, ale boję się, że wróci :/
Ja, od kiedy nie stosuję tabletek anty (już ponad 2 lata, a brałam przez 5), wróciłam do cery nastolatki
Tradycyjnie przed okresem pryszczydła, duuużo niedoskonałosci, ogromnaiste pory i wągry, tłusta strefa T, suche poliki. Na dodatek mam dość wrażliwą skórę, szczególnie cierpi zimą i jak jest kiepska woda.

Teraz myję buzię mydłem siarkowym (moje ostatnie odkrycie!) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...akteryjne.html
-raz na dwa-trzy dni używam tego toniku po myciu (faktycznie sprawia wrażenie jakby pomagał w pozbyciu się niedoskonałości, ale zawiera %, więc lepiej nie za często) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ing-toner.html
-na dzień ten kremik (fajnie pachnie, kocham Ziaję ogólnie, jak zwykle jestem zadowolona) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-winogron.html
-na noc ten (jest mega "treściwy" i tłusty, ale rano buzia jest super, mega gładziutka!) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...mieszanej.html

Mam wrażenie, że pielęgnacja jest teraz optymalna, ale szukam jakiegoś fajnego mleczka i toniku (najlepiej polskiego), od kilku miesięcy niemogę nigdzie dostać mojego ulubionego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html

I szukam też dobrego kremu pod oczy (cienie i pierwsze zmarszczki).

Macie jakieś do polecenia?
Mortadella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 15:21   #2681
cukraktywna
Zadomowienie

Ja od lat używam do porannej higieny twarzy żeli oczyszczających z serii Garnier dla tłustej skóry. Niby nie powinnam mieć problemów z wypryskami, bo jadę na hormonach, ale jak przerzucałam się na żele Nivei albo do innego typu skóry niż tłusta to zaraz coś mi wyskakiwało :P
Martwię się raczej naczynkami, moja Mama ma bardzo naczynkową cerę, a ja chyba po niej odziedziczę. Zauważyłam to dopiero wczoraj, gdy w starym telefonie znalazłam zdjęcia sprzed dwóch-trzech lat... Miałam równą, jaśniutką buzię, a teraz już trochę taką nierówną ): Nie wiem co z tym zrobić...

cukraktywna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 15:40   #2682
Kate Noir
Zakorzenienie

misiadełko dziękuję Może skuszę się na taką odżywkę Powiedz mi jeszcze, jaki olej polecasz na początek?
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 15:41   #2683
moooniaaaa
Zakorzenienie

Mowa o fryzjerach widzę :P
Ja idę podciąć końcówki, ale dopiero za 2 tygodnie. Umawiałam się na początku marca, 3-4 tygodniowe kolejki. Ale wiem, że warto, moja najwspanialsza fryzjerka
Uwielbiam rozpuszczone włosy, ale niestety w pracy muszę związywać w jakieś koczki, warkocze

A na twarz na noc zawsze kładę Retimax 1500, a rano jakiegoś Pharmacerisa. Często dostaję ich produkty za darmo na szkoleniach, więc raz jest to krem do naczynkowej, a raz do wrażliwej itd., z każdego jestem zadowolona.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 15:44   #2684
Margolcia4111991
Raczkowanie

Witam w niedzielę! cukraktywna, odpisałam Ci w kwestii piątkowego ślubu.

Wczoraj zarezerwowaliśmy Kraszowjankę. Teraz nam tylko ksiądz został, ale tu nie ma problemu.
Margolcia4111991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 15:56   #2685
velika
Winter is coming

Jeśli chodzi o pielęgnację twarzy, to aktualnie na noc mam krem samorobiony
http://zrobsobiekrem.pl/pl/p/Krem-An...linny-PHA-HA/9
A na dzień używam samego filtra 50, czasem dam jakiś krem pod spód, ale filt sam w sobie jest bardzo tłusty i w zasadzie nic więcej nie trzeba.
Pod oczy mam teraz eucerin hyalluron filler ale żeby cuda robił to nie powiem Ciągle jestem na etapie szukania idealnego kremu pod oczy, bo mam pierwsze zmarszczki, cienie i straszliwie suchą skórę wokół oczu.
Ale moim największym odkryciem w pielęgnacji twarzy są maseczki ze spiruliny, uwielbiam i wcale tak bardzo nie śmierdzi. Niech się sklepowe maski chowają.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 15:59   #2686
cukraktywna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margolcia4111991 Pokaż wiadomość
Witam w niedzielę! cukraktywna, odpisałam Ci w kwestii piątkowego ślubu.

Wczoraj zarezerwowaliśmy Kraszowjankę. Teraz nam tylko ksiądz został, ale tu nie ma problemu.
Dzięki, przeczytałam... Tydzień temu mogłabym o domu weselnym i księdzu napisać to samo, co Ty przed chwilą

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
a rano jakiegoś Pharmacerisa. Często dostaję ich produkty za darmo na szkoleniach, więc raz jest to krem do naczynkowej, a raz do wrażliwej itd., z każdego jestem zadowolona.
Drogie to? Dostanę w zwykłym Rossmanie?

Stary 2013-03-17, 16:07   #2687
wenedka
Zakorzenienie

Ale produkujecie, dziewczyny!

U mnie nic ciekawego.
Zaczynam rozglądać się za jakąś przyzwoitą pracą po studiach, które kończę w sierpniu.

Mam mały problem, bo postanowiłam napisać e-mail do parafii, w której chcielibyśmy wziąć ślub.
Parafią zarządzają bracia kapucyni. I tu pojawia się problem.
Jak mam zwrócić się do braci do e-mailu?
Bo do księdza byłoby 'Wielebny Księże', a do zakonnika jak???

- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 16:11   #2688
Margolcia4111991
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość
Dzięki, przeczytałam... Tydzień temu mogłabym o domu weselnym i księdzu napisać to samo, co Ty przed chwilą [COLOR=Silver]
Nic na siłę - wszystko młotkiem. W mojej byłej parafii ksiądz mi bierzmowania nie chciał udzielić, bo powiedziałam, że nie podpiszę jakiegoś bzdurnego przyrzeczenia o niespożywaniu alko do 21. roku życia. Podpisałam i powiedziałam, żeby grzech wziął na siebie. Ale są tacy, którym nie wytłumaczysz, bo "to je amelinion i tego nie pomalujesz". I wtedy trzeba sięgnąć po kartkę, długopisi smarować pisma, jakby życie nie było wystarczająco skomplikowane.

U nas dzięki Bogu ksiądz nie ma takich problemów. Przy odpowiedzi twierdzącej na pytanie o wspólne mieszkanie mówi tylko, że pierwsza spowiedź w takim układzie jest załatwiona.

Swoją drogą dziwi mnie fakt, że w czasach, gdy ludzie unikają coraz bardziej kościoła, jeszcze bardziej się ich zniechęca do sakramentów. Znam takich, którzy nawet pieniędzy nie chcą (ewentualnie dobrowolna ofiara na kościół), bo uważają, że udzielanie sakramentów to ich obowiązek i jeśli ktoś chce złożyć ofiarę to ok, ale sami nie wołają o kasę.

Edytowane przez Margolcia4111991
Czas edycji: 2013-03-17 o 16:16
Stary 2013-03-17, 16:15   #2689
cukraktywna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość

U mnie nic ciekawego.
Zaczynam rozglądać się za jakąś przyzwoitą pracą po studiach, które kończę w sierpniu.

Mam mały problem, bo postanowiłam napisać e-mail do parafii, w której chcielibyśmy wziąć ślub.

Ja nie zawsze zaczynam mejle od "Szanowna Pani" lub "Szanowny Panie", czasem piszę "Witam", więc może Ty zacznij "Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus"? Potem normalnie przecinek i początek wiadomości w linijce poniżej...

Stary 2013-03-17, 16:16   #2690
Margolcia4111991
Raczkowanie

Cytat:

U mnie nic ciekawego.

Może po prostu "Szczęść Boże!", albo "Czcigodny/Wielebny Ojcze/Bracie" to zależy od tego, czy jest podany maildo konkretnego zakonnika (brata jakiegośtam - wtedy Bracie, albo przeora/ojca - wtedy Ojcze). Jeśli jest ogólny, to bezpieczniej tą pierwszą propozycję.
Stary 2013-03-17, 16:18   #2691
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie zawsze zaczynam mejle od "Szanowna Pani" lub "Szanowny Panie", czasem piszę "Witam", więc może Ty zacznij "Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus"? Potem normalnie przecinek i początek wiadomości w linijce poniżej...
Cytat:
Może po prostu "Szczęść Boże!", albo "Czcigodny/Wielebny Ojcze/Bracie" to zależy od tego, czy jest podany maildo konkretnego zakonnika (brata jakiegośtam - wtedy Bracie, albo przeora/ojca - wtedy Ojcze). Jeśli jest ogólny, to bezpieczniej tą pierwszą propozycję.

No właśnie e-mail będzie ogólny raczej...
Może 'Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus' to dobra opcja, ale z drugiej strony maile powinno się zaczynam od zwrotu grzecznościowego, np. Szanowny Panie.

EDIT: znalazłam adres mailowy do kanclerza parafii, więc Wielebny Bracie będzie bardziej odpowiednie. Jak sądzicie?
piją!

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2013-03-17 o 16:22
Stary 2013-03-17, 16:20   #2692
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o pielęgnację twarzy, to aktualnie na noc mam krem samorobiony
http://zrobsobiekrem.pl/pl/p/Krem-An...linny-PHA-HA/9
A na dzień używam samego filtra 50, czasem dam jakiś krem pod spód, ale filt sam w sobie jest bardzo tłusty i w zasadzie nic więcej nie trzeba.
Pod oczy mam teraz eucerin hyalluron filler ale żeby cuda robił to nie powiem Ciągle jestem na etapie szukania idealnego kremu pod oczy, bo mam pierwsze zmarszczki, cienie i straszliwie suchą skórę wokół oczu.
Ale moim największym odkryciem w pielęgnacji twarzy są maseczki ze spiruliny, uwielbiam i wcale tak bardzo nie śmierdzi. Niech się sklepowe maski chowają.
Może retimaxa spróbuj pod oczy? jak Ci nie podpasuje to na coś innego zużyjesz, 3 zeta kosztuje https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...imax-1500.html ja go na całą twarz kładę :P

Cytat:
Dzięki, przeczytałam... Tydzień temu mogłabym o domu weselnym i księdzu napisać to samo, co Ty przed chwilą

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Drogie to? Dostanę w zwykłym Rossmanie?
A nie wiem czy w Rossmanie jest. Na pewno w większych aptekach i w superpharmie. Kremy po ok.30-40zł.

Widzę Twój watek, nam też ksiądz odmówił ślubu w piątek i to nie jeden. Ale przyjęliśmy to do wiadomości i po prostu zmieniliśmy salę, więc tragedii nie było.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 16:36   #2693
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja mam identyczne jak http://zle804254330.nazwa.pl/mmocny/hulahopp/4.jpg i jestem zadowolona
też mam identycznie.e
Cytat:
ehh Tycikata to powodzenia, znam ten straszliwy ból
A ja dziś mam wszystko w rzyci i upiję się, o kinder bueno na tapecie
mniam, wypiłabym
Cytat:
najlepszego dla chłopa
U mojego w pokoju choinka ciągle stoi
Aż zerknęłam sobie, jak się pogoda zapowiada i ciągle zimno
żartujesz !!??
Cytat:
Dla kogoś z zewnątrz nie, ale dla mnie bardzo Niechcący taka metamorfoza, chciałam wypróbowac farbę Majirel i słabo dobrałam odcień

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Z takich http://i.iplsc.com/margot-robbie-kol...JX-C116-F4.jpg na takie http://i2.pinger.pl/pgr398/693ff6a0001bdb334d760816
moim zdaniem bardzo ładny odcień

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
misiadelko to źle ? mi się podoba ten drugi kolor, jest taki.. słowiański ? nie wiem czy można tak to nazwać

mój opowiada jakie to musi zebrać liście itp, żeby zrobić sobie lecznicze mikstury. Jeśli Was facet będzie chciał kupić sobie albo pożyczyć FarCry3 to spalcie tę grę zanim ją włączy, bo jest baaardzo wciągająca, nie ma ani chwili nudy. Jak tak patrzę to on na każdym kroku musi coś zbierać i kogoś zabijać.. Ma z milion misji i takich tam żeby uratować dziewczynę, przyajciela i jeszcze milion innych osób. Ale muszę przyznać, że muzyka w grze jest świetna.

Co do włosów to (w ramach rpzygotowań do ślubu) zawsze po myciu nakładam jakąś tam odżywkę i staram się nie prostować włosów. Już widzę pierwsze efekty zamiast szopy po wysuszeniu mam dość spore fale : ))) !
ja kiedyś też nie wyobrażałam sobie życia bez prostowania, a teraz baaaardzo rzadko prostuję
Cytat:
Ja już nie chodzę do fryzjerów, mama mi podcina raz na pół roku, a tak to jadę same rozdwojone końcówki.

--> http://img.styl.fm/resize/watermark/...26/23/9a5a.jpg
ale metamorfoza

Cytat:
Ja mam taki problem, że moje włosy zbijają się w kolonie jak u tej dziewczyny http://styl.fm/item/1692208
ja mam jeszcze gorzej, u mnie się robią takie strąki to przez to że mam pocieniowane włosy
Cytat:

26.04.2014 r godz.15.00
gratuluję !!! to troszkę ponad rok i miesiąc !!!!

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

W ogóle dużo sie u mnie dzieje. Teściowa już oficjalnie zaprosiła moją babcię na obiad w drugi dzień świąt, w nowe pracy bardzo mi się podoba

za 27 dni lecimy do Dundee, już nie mogę się doczekać kocham latać
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 17:02   #2694
Loczek_brown
Zakorzenienie

Witam się w to piękne popołudnie

Co słychać ?

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 17:06   #2695
Margolcia4111991
Raczkowanie

Cytat:
znalazłam adres mailowy do kanclerza parafii, więc Wielebny Bracie będzie bardziej odpowiednie. Jak sądzicie?
Jeśli tylko kanclerzem jest brat, a nie ojciec to jak najbardziej.

BTW, moja koleżanka katechetka, gdy mailuje ze znajomym księdzem, to jej "plusiki" stawia na końcu, żeto niby błogsławieństwo
Stary 2013-03-17, 17:12   #2696
karoolecka
Zadomowienie

alloffkowa ja też nie wyobrażałam sobie życia bez prostownicy.. jeszcze kilka msc temu a teraz ? właśnie byłam w obi z rozczochranymi (falowanymi) włosami i żyję

wreszcie Tż kupił rolety do pokoju już nie muszę marszczyć nosa
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 17:16   #2697
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli tylko kanclerzem jest brat, a nie ojciec to jak najbardziej.

BTW, moja koleżanka katechetka, gdy mailuje ze znajomym księdzem, to jej "plusiki" stawia na końcu, żeto niby błogsławieństwo
Napisane jest, że kanclerzem jest brat
Właściwie chcę do niego napisać, by wybadać jakie podejście mają do ślubów jednostronnych i ew. umówić się na spotkanie.

Co do plusików, to bardzo postępowo
Muszę się nad tym zastanowić
piją!

Stary 2013-03-17, 17:22   #2698
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
alloffkowa ja też nie wyobrażałam sobie życia bez prostownicy.. jeszcze kilka msc temu a teraz ? właśnie byłam w obi z rozczochranymi (falowanymi) włosami i żyję

wreszcie Tż kupił rolety do pokoju już nie muszę marszczyć nosa
ja też spoko, tylko częsciej chodzę w kitce
ale przy mojej nowe pracy to nawet wskazane
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 17:35   #2699
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
misiadełko dziękuję Może skuszę się na taką odżywkę Powiedz mi jeszcze, jaki olej polecasz na początek?
Ja obecnie używam tylko alterry z rossmanna, fajny był lniany ale śmierdział mi rybą .

Cytat:

U mnie nic ciekawego.

Jak zapisywałam się na nauki napisałam "Witam"
Stary 2013-03-17, 18:16   #2700
KaEs
Wtajemniczenie

Jeżeli chodzi o włosy to szampony kupuje różne, zaraz jeśli chcecie mogę wstawić zdjęcia kosmetyków których używam do pielegnacji włosów dzięki nim po dwóch dekoloryzacjach włosy dochodzą do siebie

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
A w ogole to nosicie rozpuszczone wlosy czy zwiszujecie? Ja codziennie chodze w rozpuszczonych, nigdy nie wiaze i zastanawiam sie czy one sie moga w ten spisob niszczyc?
ja na co dzień chodzę w rozpuszczonych, kitach wysokich, niskich, kłosach, kokach, dobieranych, ogólnie często mam inną fryzurę, często też we włosy coś wpinam ozdobnego... do niedawna miałam duże pole do popisu, ale ścięłam włosy

Cytat:

26.04.2014 r godz.15.00

super! Gratuluję

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości