|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cytat:
ciekawe kiedy ja bede mogla załozyc bikini pewnie za jakies dwa lata
|
|
|
|
|
#2672 |
|
Rozeznanie
|
ten to bardziej do opania przodu bo bez ramiaczek ale jak juz to bardziej tamten. W koncu co chwila nie bede sie przebierac jak bede chciala pojsc plywac wiec tez trzeba brac pod uwage praktycznosc
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tu patrze a tu plaża .... Zakochałam sie w białym bikini nr 1 - tym które sie nazywa trikini
cokolwiek to znaczy Podoba mi się też nr 2 - białe z czarnym i spódniczką - bardzo kobiece i kryje bioderka... Zosineczka przez ciebie mam ochote na zakupy A kostiumów dwwuczęściowych mam chyba z 4 sztuki ....
|
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bikini super, ale ja sie raczej w takim nigdy nie pokaze ;(( ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- http://allegro.pl/stroj-kapielowy-mo...161070021.html dla mnie jedynie cos takiego plus krotkie spodenki |
|
|
|
|
#2675 |
|
Rozeznanie
|
witajcie dziewczynki
dzisiaj mialam takie migreny że masakra. oczy mnie piekły, światlo drażniło i ciągle zbierało mnie na wymioty ![]() moniu odpowiem tylko na twoje pytanie - otóż nie narzekam na nadmiar skóry
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
dodalam zdjecia do klubu jak obiecalam
|
|
|
|
#2677 | |
|
Rozeznanie
|
Joanna XL mozna powiedziec, ze nie mam zadnego, poniewaz teraz na basen zakladam wymiennie dwie pary gaci od kostiumi i gore normalny stanik granatowy dlatego potrzebuje dwoch na juz. Zwlaszcza, ze z TZ jezdzimy do aquaparka. Na tych dwoch sztukach na pewno sie nie zakonczy ale na razie wybralam wspolnymi silami dwa, bo mozliwe ze do urlopu letniego TZ bedzie mnie mniej i tym samym bede potrzebowac daj boze mniejszego
![]() wybralam ten o ktorym pisalas bialy z czarnym, z gaciami i ta spodnica falbaniasta oraz ten http://www.ebay.co.uk/itm/Sexy-Ladie...item56533a20be Jak gadalam z TZ kazalam mu wybierac kolor i wyszedl zielony ale nie wie po co mial wybierac kolory Apropo z nim rozmowy jak wszystko dobrze pojdzie to go bede miala dla siebie od czwartku ![]() Cytat:
Patrzylam kostiumy na allegro ale jak jakis byl ladny to w cyckach nie bylby dobry. Mam miske pelne C i pod biustem 95-97 a w obwodzie grubo ponad 100 wiec na polskich stronach ciezko mi cos kupic, a na dodatek moje cycki lubia robic co chca czyli wylewaja sie z dolu albo wylaza wiec dodatkowo musi byc usztywniany i z dobrymi ramiaczkami albo dodatkowym wiazanie na szyi. ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- kwiatuszku moze masz astme alergiczna i o tym nic wiesz, a to sie moze uaktywnic po latach taka pora, a zwlaszcza jak wszystko kwitnie, przekwita etc. Szybko wracaj do zdrowia
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mi jak tak po jednej ciąży wisi, to po trzech na pewno będzie wisiała do kolan
|
|
|
|
|
#2679 |
|
Rozeznanie
|
jeszcze taki teraz wychaczylam :d http://www.ebay.co.uk/itm/New-Ladies...item4d007413f3
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, wiesz , wydaje mi się że powinnaś sięskupić teraz najbardziej na brzuchu. Co nie oznacza że i tak świetnie wyglądasz. I o niebo lepiej wyglądasz bez mocnego makijażu a przede wszystkim czerwonej szminki
|
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój D. tez zawsze mówil, ze lepiej bez makijazu.. choc ostanio jak go pytałam czy mam sie malowac czy nie, to stwierdził, ze bez różnicy, bo i z i bez jestem brzydka oO w ogole moja samoocena lezy i kwiczy tak wczoraj stwierdziłam
Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-04-21 o 21:00 |
|
|
|
|
#2683 |
|
Rozeznanie
|
anuszka chodzi ''wihajnsdu'' jakos tak
|
#2684 |
|
Rozeznanie
|
Furry przydał by się magiczny dotyk K. coś tam improwizuje i trochę lepiej
Anulciak zapytam lekarza o jonoforezę może pozwoli mi uporać się z tym problemem na dłużej. Carla dziękuje kochana, że odpowiedziłaś korzonki dają popalić a właśnie Asiu i Sunshine rwa kulszowa to inaczej korzonki. Dziękuje dziewczyny )Anuszka mega ![]() Agacik dziękuję za troskę Asiu ja przez te plecy jadłam co mi w ręce wpadło nawet nie miałam ochoty i głowy żeby myśleć co z czym i do czego ![]() Milenka Kochanie A w temacie wyjazdu przyszły szef K. (ten z Niemiec...) właśnie siedzi u nas na kawie - mam mega mieszane uczucia siedzę jak kołek.... Zosiu i ja jestem fanką 1 stroju Asiu gratuluję zdania ustnej części egzaminuOlu zdrówka Anuszka "wie heißt du? - idż w pi...u" jeśli o to Wam chodziło (mam nadzieję, że bez błęduA co do stroju ja nie mam problemu nie chodzę nawet w krótkich spodenkach a gdzie tu strój... Miłego wieczoru Skarby ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Właśnie zajrzałam w zdjęcia Anuszka Ty kobito maszeruj po ten strój - ale z Ciebie dupaaaa Teraz już na serio dobranoc
|
|
#2686 |
|
Zadomowienie
|
Łomatko, byliśmy dziś na tym rajdzie
wcale nie taki lajcik, jak się początkowo wydawało, teren zróżnicowany, niekiedy trzeba było rowery prowadzić, bo nie dało się jechać. Łącznie wyszło ok. 40km, jestem w szoku, że młody ujechał. Ja ostatnie 8-9km pokonałam pieszo lub truchtem obok roweru, bo rozpadła mi się przerzutka.. nie wzięłam swojego roweru, tylko poprzedni, na którym jeździłam - chciałam go rozjeździć zanim oddam koleżance, no i tak go rozjeździłam, że teraz ma do naprawy i przerzutkę i hamulec, bo mi się totalnie zapadł ![]() Ale było ekstra szkoda tylko, że dziś mam pierwszy dzień okresu, co nieco utrudniło sprawę, ale i tak dzień był boski ![]() Asiu buty mam adidasa, nie mam pojęcia jaki model.. to kilkuletnie buty, więc pewnie nawet nie ma ich już w sprzedaży. Cena adekwatna do marki, kosztowały ponad 3 stówy, nie pamiętam dokładnie ile ale coś między 320 a 340. Ciężko mi powiedzieć, czy warte tej kasy... są dziewczyny, które chwalą sobie tańsze buty - za 40-50zł ponoć można kupić (mówiły, co to za buty i gdzie, ale już nie pamiętam, może odgrzebię ten wątek któregoś dnia, ale nie dziś ) w każdym razie to było coś, przeskoczyć ze zwykłych halówek w te buty, kocham je ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- No i jak zwykle, nadrabiając Was miałam sto innych rzeczy do napisania i teraz wszystko mi uleciało.. nic to, może się przypomni, tymczasem lecę spać, do juterka
|
#2687 |
|
Rozeznanie
|
ha ha ha kupiłam buty za 5,5 zł
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- poka poka ;p |
|
|
|
|
#2689 |
|
Rozeznanie
|
http://allegro.pl/p-s-zjawiskowe-czo...139702997.html
http://allegro.pl/p-s-zamszowe-czole...129653343.html
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde, a mi licytacje nie idą bo jestem skąpa |
|
|
|
|
#2691 |
|
Raczkowanie
|
anuszka wyglądasz prześlicznie, ja u Cb nie widzę żadnego brzucha ,normalna zgrabna dziewczyna a nie wychudzona anorektyczka.. dla mnie idealnie
![]() Kwiatuszek Ty to agentka jesteś,kupić buty takie i to za tyle to tylko nieliczni potrafią haha
I Cel: 117,116,115,114,113,112,1 11,110,109- osiągnięty II Cel: 109,108,107,106,105,104,1 03,102,101,100-osiągnięty III Cel: 100,99,98,97,96,95,94,93, 92,91,90- osiągnięty IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy |
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Piszę do Was popijając kawke
![]() Wczoraj dostałam @ w 40 dc, brzuch mnie bardzo boli Cykl mi sie przeokropnie rozregulowal, wczesniej mialam 23 dni, teraz 40 ![]() anuszka, podpisuje sie pod opinia painki. swietnie wygladasz , super figura - zazdroszczekwiatuszek, widze niezly interes wyczilas super cena i ladne buty![]() Dobra, lece sie na uczelnie szykowac, wpadne wieczorem
|
|
|
|
#2693 |
|
Rozeznanie
|
Hey
Olu świetne buty i szok, że nie miały progu ceny minimalnej Jem owsiankę i idę w świat ![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Ja to mam pecha bolał mnie ząb dwa dni temu -wczoraj mi odpadł kawałek i właśnie odpadł następny
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, ze jestem taka wielka i nie moge takich nosic ;((
|
|
|
|
|
#2695 |
|
Zadomowienie
|
Heja banana!
kwiatuszku super buciki ale salata juz posadzona ![]() anuszka ja na Twoim miejscu juz modelowałabym cialo, brzuch nogi... dla mnie jest ok! Wlasnie wstalam, mialam jechac do PUP, ale zrobie to chyba jutro. Na sniadanko dzis owsianeczka i jablko Co tam planujecie na dzis? ja prace w ogrodzie i chodakowska
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cwiczenia? wlasnie zamowilam sobie ten bio oil, kupie jeszcze balsam eveline wyszczuplajaco/ujedrniający i bedzie chyba ok ;p jeszcze tylko do cwiczenia musze dojrzec xD
|
|
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Buty fajne ale ja bym chyba nie uszła
Mam niby dwie pary szpilek -niezbyt wymyślne czarne i granatowe ale też za rzadko chodze i potem cięzko ... Ech nie ma gdzie trenować Anuszka ha czyli teraz będziesz dojrzewać No fakt trudno cwiczenia nazwać przyjemnością - ale ty chyba jesteś jabłuszkiem wiec cieżko ci bedzie brzuch sama dietą zgubic - musiałąbys sporo schudnac - a cyckow wtedy szkoda bo fajne Poogladaj sobie rózne programy może coś krótkiego ci podpasuje - bo rzeczy typu killer, Jillian raczej nie są ci potrzebne - modelowanie nie spalanie O może abs mel b. cie przekona? tylko 10 minut brzuszków ![]() Ale zasadniczo i tak już jest b. dobrze i powinnaś nauczyć sie to widzieć w lustrze ![]() Niunia dzieki - to było podejscie próbne ale i tak nabiore wiary w siebie I chęci do nauki - bo wiem już gdzie i czego mi brakuje MIlenka no współczuje - jedyna pociecha ze bedziesz miała czas sie "wylaszczyć" Ja mam dziś w planie spotkanie z przyjacielem z dawnych lat Niby zjedliśmy wczoraj obiad razem ale został wezwany przez swoja połówke i zaproponował rekompensate... Poza tym za wiele nie planuje bo mam @ i wiadomo czuje sie średnio ;( Jutro wracam do DE ale juz w piątek jedziemy na majowke - M. ma urlopu tydzien wiec czeka mnie tydzien nad polskim morzem |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Moze zaczne z tymi brzuszkami...
Joanna, cycki straszne flaki, w staniorze nie widac ;/ jeszcze pielegniarka srodowiskowa dzis przylazi, cholera wie po co. Dupe chyba zawracac. Do ciebie nadalka tez jeszcze przychodzi? |
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
A co do kostiumów - to ja mimo mojej wagi zamierzam plażować w dwucześciowych no i w krótkich spodniach też chodzic ... Jak komuś sie nie podobam to może nie patrzeć
Zreszta zawsze tak podchodziłam do sprawy -ale moze mi łątwiej bo nigdy nie byłam tak naprawde "szczupła" wiec nawet nie mam do czego porównywac ... No chyba ze do 85 kg - ale to już teraz jest lepiej A w ogole to ostatnio mam faze że sie sobie podobam ... W lustrze Musze zrobić zdjecia zeby jakoś obiektywniej to ocenić - i odszukać te z 68 kg ... gdzieś chyba mam z podróży poslubnej w kostiumie kapielowym ..Jutro poszukam To może motywacja mi wróci...
|
|
|
|
#2700 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) no i w maju wszelkie dyniowate. rozważam tez posadzenie kiwi i goji---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

pewnie za jakies dwa lata 
Podoba mi się też nr 2 - białe z czarnym i spódniczką - bardzo kobiece i kryje bioderka...
dzisiaj mialam takie migreny że masakra.
-20kg 04.05.2013

korzonki dają popalić a właśnie Asiu i Sunshine rwa kulszowa to inaczej korzonki.
)
wcale nie taki lajcik, jak się początkowo wydawało, teren zróżnicowany, niekiedy trzeba było rowery prowadzić, bo nie dało się jechać. Łącznie wyszło ok. 40km, jestem w szoku, że młody ujechał. Ja ostatnie 8-9km pokonałam pieszo lub truchtem obok roweru, bo rozpadła mi się przerzutka.. nie wzięłam swojego roweru, tylko poprzedni, na którym jeździłam - chciałam go rozjeździć zanim oddam koleżance, no i tak go rozjeździłam, że teraz ma do naprawy i przerzutkę i hamulec, bo mi się totalnie zapadł