|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zadomowienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Nie no, nie całą
![]() ![]() Zobaczyłam się dzisiaj w lustrze i nie wiem jak to będzie przy mierzeniu wymiarów, ale wizualnie widzę po sobie, że schudłam. TŻ też widzi. Powoli kształt kostek przy pachwinach (?) zaczyna być widoczny. ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Zmierzyłam. 13 cm mniej w ciągu 2 tygodni ![]() ![]() Waga w tabelce mi się nie zmienia, bo jak się w święta ważyłam, to nic nie schudłam - a w domu wagi nie mam, więc nie mam jak sprawdzić jak to teraz wygląda.
ubrania: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post33192618 szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33410649 zapuszczam włosy i okazjonalnie odchudzam ![]() Edytowane przez vyenna Czas edycji: 2014-01-24 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() super wynik ![]() ![]()
![]() |
#2673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurde... choroba mnie rozkłada na dobre. Gorączki dostaje i w gardle kłuje jak cholera ![]()
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Kocie czosnek, miód, mleko i pakuj się do łóżka
![]() Babeczki żelazko i patelnia Ci się przydadzą na nowej drodze życia ![]() Vyenna świetny wynik-obwody lecą to najważniejsze ![]() myślałam, że naspamujecie u tu taka cisza prawie że ![]() ja teraz dopiero wróciłam z pracy, ale dumnaaaaaa ![]() na konferencji krokiety(każdy miał dwa) placki- sernik z brzoskwiniami, 3 bit ![]() ![]() nawet nie zjadłam galaretki z brzoskwiniami którą wziełam ze sobą, bo nie miałam kiedy-jakoś tak głupio mi było wyciągnąć ją jak wszyscy jedli ciasta ![]() i w sumie na kolację jeszcze będzie serek wiejski duży z moim ukochanymmdżemem truskawkowym i wychodzę na 1200kcal ![]() ![]() ale w nagrodę obliczyłam ile by było gdybym jadła jak inni na konferencji i byłoby 2500kcal ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- dziewczyny powiedzcie mi coś... chodzi za mną ostatnio masło orzechowe-nigdy nie lubiłam a teraz jakby się uwzieło na mnie, nie wiem o co chodzi...w każdym razie obczaiłam ile ma wszystkiego jedna łyżka i ochota mi troche zmalała ![]() ale znalazłam sklep-fajny w którym są produkty "zero kalorii" kiedys kupiłąm taki ryż i był masakrycznie niedobry ![]() ale są tam np masła orzechowe czy syropy tofii które mają ZERO WSZYTSKIEGO ![]() ![]() zero mają w dziennej porcji 2 łyżek ,a producent zaznacza, że jak się tą dawkę przekroczy to wtedy zawierają śladowe ilości kalorii... co myślicie? chyba kupię sobie na próbę, taki sos toffi i masło np do naleśników albo omletów ![]() obczajcie- http://www.guiltfree.pl/product.php?id_product=127 nazwa strony też wymowna- guiltfree ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- gdzie Was kobiety wcieło? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zadomowienie
|
Właśnie nie wiem co tu taka cisza ;p
#2676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakoś dla mnie 0 kcal to może mieć tylko coś co jest bardzo słodkie - bo wtedy wiadomo słodkie... Ale masło orzechowe = 0 kcal ? Orzeszki to zdrowe tłuszcze. Jeśli zjadłabyś ze dwie łyżeczki to tragedii nie będzie. Rzeczy total fit/slim/ light itd. często są niesmaczne... ja już wolę się smakiem nacieszyć. Zwłaszcza jeśli coś jest orzechowe ![]() ![]() ![]() U mnie dziś było średnio, chociaż zmieściłam się w ok. 1400 kcal ś: pół sojowej bułki z ziarnami, kawa z mlekie. 2ś: frutina z mlekiem, piętka świeżego chleba z pasztetem ob. kasza jaglana na mleku z truskawkami podw. 1,5 kanapki z pasztetem ( nie wiem co mnie dziś tak na pasztet wzieło), 2 łyżeczki budyniu i 1 masy orzechowej. kol. koktail z 50 g twarogu, 3/4 szkl. mleka, i 1/3 banan. łyżeczka otrąb.
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2014-01-24 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to 1300 kcal zaoszczędziłaś ![]() to pyszności w szafkach i lodówce Cię kuuuuszą! ![]() ![]() trzymam kciuki za noc ![]() ![]() ciekawe czy takie masło może mieć zero kalorii :P fajne rozwiązanie by było jeśli to takie zdrowe ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Właśnie wróciłam razem z Narzeczonym od jego siostry i szwagra ![]() oni wypili flaszkę ![]() ![]() ![]() specjalnie zadzwoniliśmy do nich 20 minut przed wyjazdem, że przyjedziemy ![]() ![]() no i było do jedzenia to, co mieli w lodówce ![]() kanapki z szynką i ogórkiem (ja wędlinę lubię tylko taką chudziutką bez żyłek ![]() ![]() ![]() ![]() mieliśmy pojechać na chwilkę - godzinę , a byliśmy 5 ![]() ![]() wróciłam taaaka głodna, że zjadłam 2 kromki chleba razowego, posmarowane serkiem kanapkowym chrzanowym :P ale nie czuję się jakoś źle z tym, że zjadłam pieczywo i to na noc ![]()
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
dzięki Babeczki
![]() a Ty też nieźle się spisałaś ![]() ![]() właśnie oglądam różne rzeczy z tego sklepu i coś kupię-zdam Wam potem relacje czy było dobre ![]() jutro na obiad robię krem paprykowo-pomidorowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
A jak robisz omleta?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- A no i o ktorej idziesz na silownie? ![]()
#2680 |
Zakorzenienie
|
no jak wstanę to się zmierzę , a na siłownię idę o 9..ale jakoś się obawiam tej wagi, ostatnio sobie pozwoliłam na cheaty parę razy i to takie konkretne, a nie chce byc już na redukcji, jak waga poszła w górę to będę złaaaaa
![]() omlet robię z przepisu Kota ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
yeah! 11 noc bez jedzenia
![]() zmierzyłam się i musze Wam powiedzieć, że jak dzień przed dietą kaszową miałam wszędzie cm więcej to teraz wróciłam do wymiarów z 23 grudnia ![]() tylko doszłam do tego-nie pamiętam która się pytała, że w biodrach na poziomie kości mam 81cm a tam gdzie tyłek jest największy 86(teraz tam zmierzyłam pierwszy raz-nie wiem jak to zrobiłam) ![]() trochę zaspałam ale zaraz jadę to Wam napiszę jak waga ![]() Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2014-01-25 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie sie tak strasznie nie chce wstawac..
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Buu, czemu byłam na czerwono jak dalej jestem z Wami?
![]() Tylko miałam ostry tydzień, teraz następny ostry i mam nadzieję to będzie koniec męk sesyjnych ![]() Aktualnie u mnie bardzo powolne spadki ![]() Zrobiłam sobie wczoraj gulasz meksykański czy zupę meksykańską, czy jak zwał tak zwał, ale jest pyszna i będę ją jeść teraz przez parę dni ![]()
#2685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak znajdziesz przepis na ten serniczek to poprosze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Ja dopiero sie obudzilam i zaraz wstaje:p mysle co zjesc na sniadanko
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() I zmierz sie! Chociaz z ciekawosci ![]() ![]()
![]() |
#2688 |
Konto usunięte
|
A ja dzisiaj zjadłam rogala maślanego z masłem i dżemem jagodowym i do tego kubek gorącego mleka
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
no i dziewczynki szału ni ma
![]() hmmm..i co tu teraz? redukcja czy stabilizacja sama nie wiem ![]() tkanka tłuszczowa ostatnio była 18% teraz jest 19,9% masa mięsniowa była 34% a teraz 32% czyli wyszło na gorzej....chociaż chłopak na siłowni mi powiedział, że za pół godziny mogłoby być tak samo jak ostatnio bo temperatura ciała też robi różnicę ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Póki co chciałabym żeby zeszło 3kg do tego nieszczęsnego 1 lutego... Poćwiczyłabym, ale mam tyle nauki. Choć może wdrożę sobie chociaż jakieś 15 minut wieczorami + brzuszki? (Bo generalnie moim największym problemem jest brzuch : ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2691 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak sobie dzisiaj pomyślałam, ze przecież jak Ty pójdziesz do dietetyka, to on będzie Cię chciał leczyć z niedożywienia ![]() Jak dalej będziesz na redukcji to poprzednie historie będą się powtarzać, bo organizm nie ma wytchnienia. U mnie na sniadanie płatki z mlekiem i kawa. Za chwile jade na uczelnię, wezmę ze sobą może jabłko, bo jakoś nie mam innych pomysłów. Później urodziny u brata i ma być dużo pyszności... coś czuje, że przeziębienie i tak mi smak odbierze ![]()
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
a ja pojechałam na zakupy z koleżanką, ale jestem dumna bo zawsze się objadam a dziś ładnie., warzywka na parze, buraczki i ryż ze szpinakiem. a w domu teraz zjadłam pyszny krem pomidorowy
![]() ale powiem Wam, że poszalałam na zakupach-ale obkupiłam si em jak głupia, teraz to dopiero są wyprzedaże ![]() Jovisee nie rezygnuj absolutnie-teraz możesz mieć zastój ale potem jak znowu Ci ruszy to polec i ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za to przemarzłam i jestem przeziębiona - dziś sobie trochę pofolguję z dietą. Należy mi się jeden dzień ![]()
![]() |
#2694 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() bo jeszcze Cię rodzina wyślę do lekarza, że jesteś niedożywiona:P ja już jem normalnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny ! ![]() ![]() jak wróciłam w niedziele już zaręczona, rodzice się bardzo cieszyli, ale mama mi dała jakby do zrozumienia, że tak oficjalnie też by wypadało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dlatego dziś, dla świętego spokoju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chcemy to zrobić na luzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mama właśnie robi oponki ![]()
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego wieczoru ![]()
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
Babeczki Zdecydowanie jakieś sztywne przyjęcia zaręczynowe są niefajne
![]() ![]() p.s też bym się chciała zaręczyć, ej ![]() Wiem dziewczyny, że wystarczy trochę wytrwałości i znów zacznie spadać, dlatego staram się trzymać! ![]()
#2697 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pewnie, że Ci się należy ![]() ja dziś mam dopiero 700kcal więc jedziemy z TŻ do klepu i kupię sobie ciacho ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Boże, przez 3 dni się będę żywić prawie wyłącznie zupą meksykańską... prawie jak monodieta ![]()
![]() |
#2699 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zdecydowanie stabilizacja a do tego ćwiczenia i będzie ok ![]() Jovi nie poddawaj się ![]() ![]() u mnie ważenie w poniedziałek i będzie jedna wielka masakra ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- a na dziś: Iś- omlet z dżemem O-krem paprykowo-pomidorowy, warzywa na parze i ryz ze szpinakiem P-galaretka z brzoskwiniami K- omlet ze szpinakiem, szynką, pomidorem i serem żółtym fit deser-zaraz będą pierniczki i trzy ciastka z musem malinowym ![]() w sumie 1200kcal ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.