Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :) - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-23, 17:52   #2641
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)

Cytat:
Napisane przez Karolinek1987 Pokaż wiadomość
a ile tych babeczek wychodzi? wszystkie mają 270kcal?

jestem zadowolona bo właśnie skończyłam papiery i jestem gotowa na jutro
teraz tylko się przygotuję na przyszły tydzień, żeby mieć spokojną głowę przez weekend, spakuję się do TŻ i jestem wolna na wieczór
ja mam takie dwie płaskie jak do mini tarty - i obie już z 20 g loda, mają 270 kcal.

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 18:44   #2642
Karolinek1987
Zakorzenienie

kurde nie mam takich foremek chyba się wybiorę na zakupy w sobotę
na jutro mam:
Iś owsianka(otręby żytnie,pszenne,nasiona chia,suszona aronia,jabłko)
IIś- pomarańcz i brzoskwinia z puszki
O-sałatka (ryż,kurczak,pomidor,cebu la,ogórek kiszony)
P-galaretka z malinowej herbaty z brzoskiwniami z puszki
K-serek wiejski z łyżeczką dżemu light
a i jeszcze z samego rana sok z grejfruta

wychodzi mi to 990kcal może coś dołożę do podwieczorku? byle nie placek albo krokieta
Karolinek1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:03   #2643
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
kurde nie mam takich foremek chyba się wybiorę na zakupy w sobotę
na jutro mam:
Iś owsianka(otręby żytnie,pszenne,nasiona chia,suszona aronia,jabłko)
IIś- pomarańcz i brzoskwinia z puszki
O-sałatka (ryż,kurczak,pomidor,cebu la,ogórek kiszony)
P-galaretka z malinowej herbaty z brzoskiwniami z puszki
K-serek wiejski z łyżeczką dżemu light
a i jeszcze z samego rana sok z grejfruta

wychodzi mi to 990kcal może coś dołożę do podwieczorku? byle nie placek albo krokieta
990 kcal... Karolinek !!!!!!! nie oszukuj nas !
jadłospis ładny ale na redukcję Jak dla mnie to Ty możesz sobie dołożyć jutro JEDEN kawałek ciasta, które będziesz miała na konferencji, albo krokieta. Musisz zacząć jeść regularnie takie rzeczy z umiarem, bo do końca życia nie będziesz na stabilizacji.
Jeśli się zdecydujesz na to, żeby zjeść jeden z tych smakołyków to jedz powoli

Foremki sama muszę sobie kupić... bo te wzięłam od siostry. ale nie mogę takich znaleźc, albo są bardzo drogie.

Za mną różne smaki chodzą . @ się zbliża. :/
Macie pomysł co można zrobić z resztką zupy ogórkowej ? Coś do niej dodać, albo coś.

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2014-01-23, 19:32   #2644
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
990 kcal... Karolinek !!!!!!! nie oszukuj nas !
jadłospis ładny ale na redukcję Jak dla mnie to Ty możesz sobie dołożyć jutro JEDEN kawałek ciasta, które będziesz miała na konferencji, albo krokieta. Musisz zacząć jeść regularnie takie rzeczy z umiarem, bo do końca życia nie będziesz na stabilizacji.
Jeśli się zdecydujesz na to, żeby zjeść jeden z tych smakołyków to jedz powoli

Foremki sama muszę sobie kupić... bo te wzięłam od siostry. ale nie mogę takich znaleźc, albo są bardzo drogie.

Za mną różne smaki chodzą . @ się zbliża. :/
Macie pomysł co można zrobić z resztką zupy ogórkowej ? Coś do niej dodać, albo coś.
wiem Kocie, że mało ale myślałam ,że to więcej wyjdzie masz rację, żeby dokłądać takie zwykłe rzeczy tylko boję się, że jak spróbuję jakiś placek jutro a będzie tego dużo to obudzę potwora i zjem za dużo
hmmm nie wiem co możnaby zrobić z zupy
Stary 2014-01-23, 19:37   #2645
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
wiem Kocie, że mało ale myślałam ,że to więcej wyjdzie masz rację, żeby dokłądać takie zwykłe rzeczy tylko boję się, że jak spróbuję jakiś placek jutro a będzie tego dużo to obudzę potwora i zjem za dużo
hmmm nie wiem co możnaby zrobić z zupy
może będą niewielkie porcje tego ciasta ?

Matko... jak mnie wszystko kusi... a już mam 1350 kcal . Postanowiłam, że jeśli dzisiaj już niczego nie tknę to w nagrodę jutro zjem sobie ciepłą kajzerkę jeśli tylko wybiorę się do sklepu.

Jutro na obiad chyba sobie upichcę kaszę jaglaną z owocami

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2014-01-23, 19:46   #2646
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:
może będą niewielkie porcje tego ciasta ?

Matko... jak mnie wszystko kusi... a już mam 1350 kcal . Postanowiłam, że jeśli dzisiaj już niczego nie tknę to w nagrodę jutro zjem sobie ciepłą kajzerkę jeśli tylko wybiorę się do sklepu.

Jutro na obiad chyba sobie upichcę kaszę jaglaną z owocami
Twoja wymarzona kajzerka
zrób sobie herbatkę zieloną, przejdzie pokusa

kasze Ci polecam z bananem i cynamonem na ciepło-jem już trzeci dzień-pychaaaa
na małe porcje nie mam co liczyć, zresztą nawet jakby były amlutkjie to jak wpadnę w ciąg to nic mnie nie powstrzyma przed zjedzeniem dziesięciu małych, jakoś sobie nie ufam w kwestii placków, czasem potrafie siedzieć dwie godziny przed nim i nie spojrzeć a czasem tylko zobaczę przez sekunde i w drugiej już nie ma całego talerza
ale za to w sobotę zrobię sobie murzynka z otrąb w mikrofali więc jutro te ciasta może nie będą tak kusić
Stary 2014-01-23, 20:21   #2647
babeczki
Zakorzenienie

Dziewczyny masakra, w ogóle nie mam na Was czasu

tak co chwilę czytam w tel co piszecie, a odpisuje dopiero jak mam chwilę na kompie

już zaczęłam weekend na szczęście więc 3 dni wolnego, będę miała czas, żeby z Wami być na bieżąco

ja dzisiaj mam dzień meeega nie dietowy
9:00 na śniadanie zjadłam trochę lasagne
14:00 "obiad" był w przerwie między zajęciami, skoczyłam do TŻ a on zrobił mi smażonego kurczaczka w panierce polany keczupem i włożony w bułkę z żółtym serem i zapieczony w tosterze matko jakie pyszne! zjadłam dwie (jedna około 330 kcal )
no i teraz 21:00 właśnie wróciłam do domu i jeszcze nic nie zjadłam :P
łącznie kalorii to pewnie wyjdzie około 1000 więc nie jakoś dużo, ale ani warzyw, ani owoców beznadzieja, ale to tylko dzisiaj jakoś tak jakoś mało odżywczo :P od jutra, znów ładne posiłeczki, bo wreszcie odpoczynek od uczelni

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 21:06   #2648
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babeczki Pokaż wiadomość
Dziewczyny masakra, w ogóle nie mam na Was czasu

tak co chwilę czytam w tel co piszecie, a odpisuje dopiero jak mam chwilę na kompie

już zaczęłam weekend na szczęście więc 3 dni wolnego, będę miała czas, żeby z Wami być na bieżąco

ja dzisiaj mam dzień meeega nie dietowy
9:00 na śniadanie zjadłam trochę lasagne
14:00 "obiad" był w przerwie między zajęciami, skoczyłam do TŻ a on zrobił mi smażonego kurczaczka w panierce polany keczupem i włożony w bułkę z żółtym serem i zapieczony w tosterze matko jakie pyszne! zjadłam dwie (jedna około 330 kcal )
no i teraz 21:00 właśnie wróciłam do domu i jeszcze nic nie zjadłam :P
łącznie kalorii to pewnie wyjdzie około 1000 więc nie jakoś dużo, ale ani warzyw, ani owoców beznadzieja, ale to tylko dzisiaj jakoś tak jakoś mało odżywczo :P od jutra, znów ładne posiłeczki, bo wreszcie odpoczynek od uczelni
oj Babolku nawet jak grzeszysz to nie grzesznie obie mamy taką oszukaną stabilizację chociaż ja jeszcze oficjalnie mam redukcję;p dopiero od soboty
Stary 2014-01-23, 21:14   #2649
babeczki
Zakorzenienie

hehee co za dziwaczny dzień :P

wróciłam taka zmarznięta, że zrobiłam sobie gorącą czekoladę :P
wypiłam 200ml (gorące mleko 1,5%, w nim rozpuszczone 2 paski gorzkiej czekolady + łyżeczka cukru) więc myślę, że to nie jakaś tragedia :P

a po tych bułkach u TŻ o 14 dalej jestem pełna

a nie pisałam wam wczoraj zrobiłam 12 babeczek dla TŻ jedną zjadłam zaraz po upieczeniu (pisałam 1,5 ale to była jedna cała, i jednej tak 1/3 bo zostało mi ciut ciasta i nie starczyło na pełną :P i był taki sam spód jakby:P a pytałaś Karolinek jak mi się udało pół zostawić )
więc zrobiłam 12 pełnych, zjadłam 1, przyszedł TŻ zjadł 7 poszliśmy spać, obudził się zjadł 3 i została jedna samotna i było mu głupio zjeść i dalej ta jedna stoi i czeka

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
oj Babolku nawet jak grzeszysz to nie grzesznie obie mamy taką oszukaną stabilizację chociaż ja jeszcze oficjalnie mam redukcję;p dopiero od soboty
hehe no nie umiemy być na stabilizacji albo jemy piękne 1200 kcal mega odżywcze z dużą ilością warzyw, owoców, jogurtów naturalnych lub kaszy albo jemy wszystko jak leci

a ja zapomniałam pierwszy raz od prawie 3 lat zabrać na studia ładowarkę do telefonu (jeszcze się nie dorobiłam, żeby kupić drugą i nie wozić się z nią ) no i tak codziennie mi pada telefon :P wczoraj spałam u TŻ to u niego całą noc ładowałam, ale już mi zostało 10 % jednego dnia kolega przynosił mi na uczelnie ładowarkę i kradłam prąd na studiach

Stary 2014-01-23, 21:19   #2650
Karolinek1987
Zakorzenienie

czyżby Twój TŻ tez podjadał w nocy? podziwiam Cię, że masz babeczkę na widoku i jej nie jesz i że dałaś czekoladę i nie zjadłaś reszty
ja normalnie się boję tego 1300kcal
teraz jak liczę i widzę, że dobijam do 110o to mam jakąś lampkę w głowie-STOP
Stary 2014-01-23, 21:38   #2651
vyenna
Zadomowienie

A ja dzisiaj na śniadanie jajecznica z 3 jajek i 2 kromki chleba razowego, potem na drugie sniadanie jedna kromka chleba razowego bez niczego (smakuje mi taki chleb jak go podgrzeję w tosterze ), a na obiad... - PIZZZZZZA! Było mi tak zimno, że stwierdziłam, że nigdzie nie wychodzę po zakupy i zamówiłam, żeby mi przywieźli ;p Raz na jakiś czas taki grzeszek chyba nie zaszkodzi.

szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33410649

zapuszczam włosy i okazjonalnie odchudzam
vyenna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 21:40   #2652
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vyenna Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj na śniadanie jajecznica z 3 jajek i 2 kromki chleba razowego, potem na drugie sniadanie jedna kromka chleba razowego bez niczego (smakuje mi taki chleb jak go podgrzeję w tosterze ), a na obiad... - PIZZZZZZA! Było mi tak zimno, że stwierdziłam, że nigdzie nie wychodzę po zakupy i zamówiłam, żeby mi przywieźli ;p Raz na jakiś czas taki grzeszek chyba nie zaszkodzi.
ojjjjjj całą zjadłaś?
powiedz chociaż z czym była
Stary 2014-01-23, 21:41   #2653
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
Ugotuj podudzie, albo udko i weź skubnij trochę mięsa, dołóż do tej zupy. Do tego kaszę albo ryż ugotuj i dodaj, tylko więcej, tak żeby się tym najeść było można. Będziesz miała obiad gotowy.

Ja właśnie niedawno zjadłam na kolację pyszną sałatkę. Jedna z moich najbardziej ulubionych. Mieszanka sałat, kurczak w przyprawach, pomidor, papryka, ogórek zielony, czerwona cebula i do tego dressing miodowo-musztardowy (uwielbiam go) i bułeczka z dynią podpieczona w tosterze.

A i zjadłam wcześniej małą paczuszkę ciastek zbożowych - miałam ochotę na coś takiego.

Cytat:
ojjjjjj całą zjadłaś?
powiedz chociaż z czym była
Heh, nie pytaj każdego z czym pizza była, tylko też sobie zamów. Będziesz na stabilizacji pojutrze już.

Edytowane przez syklamen
Czas edycji: 2014-01-23 o 21:43
syklamen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 21:52   #2654
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
Ugotuj podudzie, albo udko i weź skubnij trochę mięsa, dołóż do tej zupy. Do tego kaszę albo ryż ugotuj i dodaj, tylko więcej, tak żeby się tym najeść było można. Będziesz miała obiad gotowy.

Ja właśnie niedawno zjadłam na kolację pyszną sałatkę. Jedna z moich najbardziej ulubionych. Mieszanka sałat, kurczak w przyprawach, pomidor, papryka, ogórek zielony, czerwona cebula i do tego dressing miodowo-musztardowy (uwielbiam go) i bułeczka z dynią podpieczona w tosterze.

A i zjadłam wcześniej małą paczuszkę ciastek zbożowych - miałam ochotę na coś takiego.

Heh, nie pytaj każdego z czym pizza była, tylko też sobie zamów. Będziesz na stabilizacji pojutrze już.
heh zamawiać nie będę ale za to sama sobie zrobię w niedzielę
Stary 2014-01-23, 21:56   #2655
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
czyżby Twój TŻ tez podjadał w nocy? podziwiam Cię, że masz babeczkę na widoku i jej nie jesz i że dałaś czekoladę i nie zjadłaś reszty
ja normalnie się boję tego 1300kcal
teraz jak liczę i widzę, że dobijam do 110o to mam jakąś lampkę w głowie-STOP
nie mój TŻ po kolacji (zrobiłam mu lasagne ) zjadł 7 babeczek, a rano zjadł resztę no bez tej jednej :P
a gorzkiej czekolady nie lubię, więc mnie wcale nie kusi zrobiłam sobie kubek tej czekolady, ale wypiłam pół :P bo chociaż gorzka, to mi się tak czekoladowo zrobiło, i nie miałam ochoty na więcej :P

Cytat:
Napisane przez vyenna Pokaż wiadomość
pewnie, raz na jakiś czas wszystko jest dla ludzi

Cytat:
a dlaczego? :P nie widzę w tym nic złego :P jak vyenna nie będzie chciała powiedzieć, to nie powie a może akurat Karolinek nie potrzebuje zjeść pizzy, tylko wystarczy jej sobie 'pomarzyć' o pizzy
ja też jestem ciekawa z czym zjadła
vyenna - chwal się!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 22:04   #2656
syklamen
Zakorzenienie

Cytat:

a dlaczego? :P nie widzę w tym nic złego :P jak vyenna nie będzie chciała powiedzieć, to nie powie a może akurat Karolinek nie potrzebuje zjeść pizzy, tylko wystarczy jej sobie 'pomarzyć' o pizzy
vyenna - chwal się!
A dlatego, że mnie Karolinek martwi, że malutko je, więc pizza by jej nie zaszkodziła, gdyby miała na nią ochotę.
Stary 2014-01-23, 22:08   #2657
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:
nie mój TŻ po kolacji (zrobiłam mu lasagne ) zjadł 7 babeczek, a rano zjadł resztę no bez tej jednej :P
a gorzkiej czekolady nie lubię, więc mnie wcale nie kusi zrobiłam sobie kubek tej czekolady, ale wypiłam pół :P bo chociaż gorzka, to mi się tak czekoladowo zrobiło, i nie miałam ochoty na więcej :P

vyenna - chwal się!
no czasem wystarczy mi posłuchać albo pooglądać zdjęcia żeby mi odeszła ochota

podziwiam ludzi, którzy potrafia coś jeśćź i odstawić w połowie serio, ja zjem tyle ile widzę

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
A dlatego, że mnie Karolinek martwi, że malutko je, więc pizza by jej nie zaszkodziła, gdyby miała na nią ochotę.
Syklamen wiesz w czym problem? że z jednejs strony ja wiem, że mało ale z drugiej się boję więcej
Stary 2014-01-23, 22:09   #2658
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

A mi cos ten pierwszy etap stabilizacji do 1400 dochodzi jak jutro nie zawaze mniej to bede musiala znowu uciac kalorie... :/
Pokusy za mna chodza chyba przez zblizajacy sie @. nie lubie tego nie ogarniecia sie na ten czas :/
Dziewczyny tak mi sie marzy dojsc do takiego stanu, zebym noe musiala wiecznie patrzec na to co jem i nie rzucac sie na cukry Wiadomk ze pilnowac sie zawsze trzeba troche, ale nie ze mi to w glowie bedzie siedzialo przy kazdym posilku

Pomysl zeby dodac mieska do zupy bardzo dobry. Ona ma w sobie juz troche ziemniaka, woec z kaszy czy ryzu zrezygnuje. Jak mama bedzie gotowala rosol to wezme jej mieso z zupy i bedzie na podwieczorek

Pizza... tez bym zjadla.
W sobote za to ide na urodzony do brata i bedzie salatka kebab

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2014-01-23, 22:13   #2659
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
przecież widzisz, że raz je malutko a raz za dużo, raz zdrowo jak z dietetycznej książki, a raz grzeszy
musi poukładać sobie w głowie jak chce dalej jeść, czy jeszcze R czy już U i się do tego dostosować ja jej się nie dziwię, bo sama po sobie widzę jak ciężko przejść na U , wszystko wydaje się za bardzo kaloryczne i niewskazane dlatego tak to wychodzi, że raz zje(my) mało i ładnie a raz za dużo i nie ładnie pizze i to zdrową ma zaplanowaną na sobotę chyba, to jakby dziś wieczorem zamówiła jeszcze jedną tylko, że mniej zdrową to 2 razy w tygodniu to chyba za często dlatego narazie się tylko 'nacieszy' przeczytaniem o tym co vyenna zjadła

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
no czasem wystarczy mi posłuchać albo pooglądać zdjęcia żeby mi odeszła ochota
mam tak samo
Cytat:
A mi cos ten pierwszy etap stabilizacji do 1400 dochodzi jak jutro nie zawaze mniej to bede musiala znowu uciac kalorie... :/
Pokusy za mna chodza chyba przez zblizajacy sie @. nie lubie tego
Pizza... tez bym zjadla.
W sobote za to ide na urodzony do brata i bedzie salatka kebab
sałatka kebab doooobra

mi też się @ zbliża, w niedziele powinien mi się zacząć, więc jutro już waga będzie przekłamana ale i tak coś czuję, że już 52 to ja nie zobaczę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 22:19   #2660
Karolinek1987
Zakorzenienie

Kocie wiem o czym mówisz, przypuszczam ,że wszystkie wiemy i każdej się marzy nie myśleć o kaloriach..
ostatnio myślałam, że ktoś kto opatentowałby taki zegarek który liczy ile kalorii się zjada i ile spala i pokazuje bez liczenia, byłby ustaiony do końca życia
Kocie a Ty liczysz na spadek wagi na stabilizacji? ja myślałam, że to tylko na redukcji
A ze mną to tak jest,że albo mnie trzeba opieprzać bo jem za mało albo są baty za zjedzenie za dużo
Stary 2014-01-23, 22:52   #2661
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Kocie wiem o czym mówisz, przypuszczam ,że wszystkie wiemy i każdej się marzy nie myśleć o kaloriach..
ostatnio myślałam, że ktoś kto opatentowałby taki zegarek który liczy ile kalorii się zjada i ile spala i pokazuje bez liczenia, byłby ustaiony do końca życia
Kocie a Ty liczysz na spadek wagi na stabilizacji? ja myślałam, że to tylko na redukcji
A ze mną to tak jest,że albo mnie trzeba opieprzać bo jem za mało albo są baty za zjedzenie za dużo
no tak. teoretycznie poki nie zjadasz swojego zapptrzebowania czyli okolo te 2k to waga przy zdrowym odzywianiu powinna spadac. Nie chce jesc 1300 kcal do konca zycia zeby utrzymac wage jedzac w tych samych odstepach czasu 5 posilkow dziennie podkrecamy sobie metabolizm ktory caly czas pracuje i nigdy nie odpoczywa po za noca. Przechodzac na stabilizacje do kazdego posilku powinno sie dokladac po jakis % kcal, zeby metabolizm sie uwijal jeszcze szybciej i korzystal z tego co mu sie dostarczal, a juz niczego nie odkladal spowrotem.
U mnie w sumie doszlo najwiecej kcal do 2 sniadania i troche do obiadu

64,9 ... 64,0 ...58,0

Edytowane przez BuryKotZPiwnicy
Czas edycji: 2014-01-23 o 22:53
Stary 2014-01-24, 06:24   #2662
Karolinek1987
Zakorzenienie

hej dziewczynki w końcu piątek
Stary 2014-01-24, 06:33   #2663
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

No ja też się cieszę. Mam serdecznie dosyć tego tygodnia! Na szczęście przyszły zapowiada się o niebo lepiej - cały dzień w pracy jestem tylko w poniedziałek i piątek. A później już tylko luty i na zwolnienie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 08:19   #2664
babeczki
Zakorzenienie

Hej !

jak miło dziś weekend
leżakuję sobie jeszcze w łóżku

pomierzyłam się i zważyłam i zaraz wpisuję do tabelki
czuję się 'spuchnięta' bo za 2 dni @, ale po wymiarach tego nie widać
a waga jest 51,8 więc super chce trzymać okolice 52

Stary 2014-01-24, 08:48   #2665
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Hej !

jak miło dziś weekend
leżakuję sobie jeszcze w łóżku

pomierzyłam się i zważyłam i zaraz wpisuję do tabelki
czuję się 'spuchnięta' bo za 2 dni @, ale po wymiarach tego nie widać
a waga jest 51,8 więc super chce trzymać okolice 52
A mnie gardło boli . To nawet jakoś mi cieżko było zjeść śniadanie

Zważyłam się i pomierzyłam i... 54,5 kg a to oznacza, że wciąż chudnę jak już zaczęłam stabilizację 2 kg mniej niż ostatnio i 7 cm z obwodow

Jest dobrze

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2014-01-24, 09:09   #2666
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie gardło boli . To nawet jakoś mi cieżko było zjeść śniadanie

Zważyłam się i pomierzyłam i... 54,5 kg a to oznacza, że wciąż chudnę jak już zaczęłam stabilizację 2 kg mniej niż ostatnio i 7 cm z obwodow

Jest dobrze
super!

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Ja jestem ciekawa, jakie wymiary i wagę poda nam jurto Karolinek
jak ona ponad miesiąc temu już miała 51,5 i wciąż na redukcji pewnie będzie 48

ja właśnie zjadłam tą ostatnią babeczkę co stała taka samotna
jestem zadowolona bo bałam się że zrobię 12 babeczek i TŻ zje 3, a ja resztę
a tu ja zjadłam jedną TŻ 10 i po 2 dniach ja jeszcze jedną-ostatnią

Stary 2014-01-24, 12:08   #2667
syklamen
Zakorzenienie

Bury Kocie, ale Ci waga ładnie spada.!

Ja to chyba się nie doczekam nigdy tych 55 kg, bo waga praktycznie nic się nie ruszyła przez te dwa tygodnie. Wkurzające to jest, bo jem mało, jestem często głodna, a czuję się przez brak tych spadków, jakbym na stabilizacji była.

Będę wiecznie się ochudzać.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-24, 12:12   #2668
Karolinek1987
Zakorzenienie

no kobiety znikacie w oczach

a wiecie jak tam moja redukacja wyglądała-pizza na zmianę z plackami
teraz przyjechałam do domu i oprócz sałatki zjadłam ponad program pół gołąbka
zaraz jadę na konferencję, ma być placek z masą truskawkową
ołnołnołnoł
Stary 2014-01-24, 12:29   #2669
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:

ołnołnołnoł
A moja bratowa przywiozła świeżo upieczony chlebek. Jak nabiorę ochoty to zjem sobie piętkę w nagrode. albo zrobie jajecznice i z nią zjem.

u mnie:
ś: pół bułki z dynią, kawa z mlekiem
2ś: frutina + płatki
ob. kasza jaglana + owoce
podw. coś jajecznego
kol. placki bananowo - twarogowe

Kusi mnie zjeść sobie kawałek smażonej rybki... dziś inni mają na obiad

gardło mnie boli mam nadzieję, że to nie angina

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2014-01-24, 13:57   #2670
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:

ołnołnołnoł
ooooj zjadłabym taki

wróciłam właśnie z lublina i odebrałam wreszcie moje nagrody żelazko mam biało-fioletowe śliczne, wygodne i chyba fajnie będzie się sprawdzało w internecie kosztuję ponad 200 zł! to chyba musi być fajne i ta patelnia tefalowa 26 cm średnicy i z tym czerwonym na środku

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości