![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Adka bo weszłam dziś na wagę, a tam 3 kg więcej niż poprzednio, a jem normalnie jak zawsze.
W ogóle nie mam żadnej kurtki/płaszcza na jesień i zimę...Wczoraj poszłam do Tesco popatrzeć, mierzyłam 5 i co z tego, jak wszystkie mi są w biodrach za małe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale chyba będę polować na ebay na coś bo nie dać £80 za płaszcz dla ciężarnej a cholera wie czy wejdę w niego w grudniu
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
SYLWOHA a może wczoraj coś zjadłaś wieczorem że ci cukier podbiło? A co do tych bóli to mi to bardziej wygląda na ucisk nerwu albo nerwoból. Bo przy problemach żylnych to raczej bolą całe nogi.
OGÓLNIE no to teraz i ty będziesz miała brzuszek ![]() ANDRIUSZKA ja wczoraj też walczyłam z migreną. Odpoczywaj a jak nie to weź procha bo męczyć się cały dzień to bez sensu
#2676 |
Zakorzenienie
|
Właśnie się obudziłam.. śniło mi się, że brałam udział w orgietce.. ale sen wcale nie erotyczny tylko komiczny, bo bylo nas tam sporo i jakos nikt nie umiał się za nic zabrać
![]() ![]()
#2677 |
Zakorzenienie
|
Halwaya siedzie w labie czytam Was i sie chichram :p
Sie lidzie patrza |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja powiedzialam gin ze mam trzy i pollatke w domu i ciezko mi caly czas lezec. Powiedzial ze powolny spacer nie zaszkodzi ale bron boze dzwigac bo to jest najgorsze dla szyjki. Ja w poprzwdniej ciazy mialam zagrazajacy porod przedwczesny przez anemie. Ale to.mialam.hemoglobine na poziomie 7-8. limonka ja bym.zrobila to co dolinka.. Facet ma.ciezko zrozumiec kobiete w ciazy. ogolnie u mnie tez zaczelo sie tycie. U mnie w domu waga pokazuje 3 kg na.plusie od ostatniej wizyty. U gina 1,5 kg nie wiem ktorej wadze wierzyc. W ksiazecce mam.wpisana ta u gina. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
RUdaska ja to jak w nocy spac nie moge to se namyslan to napewno zator i umre albo nowotwor i umre hahaha
No coz, z rana mija. |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie bezsenność ciążowa to kiedy dopada? Bo się aż boję U mnie się już zapowiada baaaardzo ciężki dzień. ![]()
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Ja sama się śmieje z tego snu teraz.
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
HALWAYA hahahaha co za sen
SYLWOHA a mówiłaś ginowi o tych bólach? Może skieruje cię ba jakieś dodatkowe badania
#2683 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52526103]Ogolnie może nie do końca dobrze się wyraziłam z tymi uczuciami... Ogólnie mam zyebany humor od wczoraj już... Ale to trochę pisałam w klubie. Dzisiaj doszło do tego wszystkiego, że mieliśmy z mężem pozałatwiać kilka spraw, zamówić okna itp. i była mowa, że jedziemy my i tyle. Nagle dzisiaj rano mąż przyjeżdża z budowy i mi oznajmia, że szwagier z nami jedzie ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE]Gryzelda przykro mi, że u Was tak to ostatnio wygląda... Nie powiem Ci nic innego od dziewczyn... tylko rozmowa może pomóc... My w czasie budowy byliśmy w o tyle dobrej sytuacji, że ja nie byłam w ciąży i we wszystkim pomagałam mężowi, bo na jego braci nie mogliśmy i nie chcieliśmy liczyć. Więc wspólny czas spędzaliśmy właśnie tam przy impregnowaniu drzewa, zasypywaniu fundamentów... Ale był zły czas też podczas budowy, kiedy zostaliśmy oszukani na dużą kwotę i oboje byliśmy tym przytłoczeni, zezłoszczeni itd. Pojawiły się kłótnie... Aż w końcu mu powiedziałam, że jeśli się nie ogarniemy to nie będzie miał kto mieszkać w tym nowym domu... Pomogło. Przestaliśmy się obwiniać i wzięliśmy się w garść. Rozmawiaj z nim, nic więcej nie zrobisz... Jakie pełne szuflady ![]() Cytat:
Stwierdziłam, że skoro nasze mamy dawały radę bez szkoły rodzenia to i ja dam radę ![]() ![]() Cytat:
Też zauważyłam, że Mujer coś się nie odzywa ![]() Cytat:
![]() Super, że wyniki dobre ![]() Cytat:
Cytat:
A później robiłabym mu na złość tak jak Dolinka pisała... Na pewno bym mu nie odpuściła... Niech poczuje na własnej skórze jak to jest ![]() Cytat:
![]() Uwielbiam Wasze słowniki ![]() Hej ![]() Ja się dziś wreszcie wyspałam. Wstałam o 8:30, a siku byłam tylko raz nad ranem ![]() Teraz nastawię barszczyk czerwony, bo mam ochotę. Nastawię pranie i zajmę się przeglądaniem allegro ![]()
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis sie obudzilam w nocy u chyba z 15 min sie drapalam po nogach bo mnie komar zmasakrowal.
Czy tez macier juz problen z przekrecanien sie z boku na bok ? Ja jeszcze sie w ciuchy mieszcze ale spodnie mnie troche uwieraja. I wczoraj jak siedzialam w poczekalni to babki z ktorymi gadalam a byli ich 11 wszystkie maja miec synkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Mowilam, ale bylam pewna ze to naczynka.
Tylko ze nie nie bol, to takie jakby ktos ci za nerwy ciagal. Takie nie wiadomo co |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | ||||||||
Zadomowienie
|
widze ze wczoraj to ogólnie taka depresyjna aura dopadła prawie wszystkie .. ;p
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() podeślesz sprzedawce? ![]() ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52526103]Ogolnie może nie do końca dobrze się wyraziłam z tymi uczuciami... Ogólnie mam zyebany humor od wczoraj już... Ale to trochę pisałam w klubie. Dzisiaj doszło do tego wszystkiego, że mieliśmy z mężem pozałatwiać kilka spraw, zamówić okna itp. i była mowa, że jedziemy my i tyle. Nagle dzisiaj rano mąż przyjeżdża z budowy i mi oznajmia, że szwagier z nami jedzie ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] ehhh ale masz przeboje z tym męzem ![]() ![]() ![]() ![]() super ! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ide ogarnac mieszkanie .. wskocze pod prysznic.. pojade do lidla - dzisiaj w planach pomidorówka i ta nieszczęsna tarta z biała czekolada i borówkami a na jutro musze kupic polędwiczke i zrobie ja w sosie kurkowym .. planuje wziac sie za lodówke dzisiaj ;/ musze ja wkoncu wyczyscić .. ![]() ![]() pisalyscie o oknach - ja narazie olewam bo we wrzesniu musimy pomalowac sciany a potem do roboty wezmie sie mój tż ![]() a jak codziennie bede mu mówić o tym jakie one sa brudne to wkoncu dla swietego spokoju je umyje ![]() ![]() aaaaa i jestem załamana bo moja wyprawka jest w lesie ;/;/ musze sie wkoncu zmobilizować..
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
Czubasek- ja mam
![]() I jak same chlopy to wojna bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
Czubasek ja jak się w nocy chce przekręcić to muszę wziąć zamach
![]() Mały mi kopie coraz wyżej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Serio, byliśmy w niedzielę na takim pikniku pszczelarskim i wszędzie same chłopaki, dziewczynki naprawdę są w mniejszości
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam pijecia co kupie.
Moze jakiegos namiota na allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zadomowienie
|
Ooojjj taak... już nawet mam problem z położeniem się bez jęków:p
Mam masę roboty i zero zapału.. muszę poopróżniac wszystkie szafy, bo w sobotę TZ będzie przenosił z kolega meble do nowego mieszkania.. nienawidzę przeprowadzek;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny! wpadam tu na chwilę, właśnie odebrałam telefon że żona kolegi z pracy jest na porodówce, zaraz będzie miała cesarkę, bo jest już po terminie a ona nie ma akcji porodowej. Rozmawiałam z nią chwilę, wymęczona i przestraszona biedna. Przygotowują ją.
TRZYMAĆ KCIUKI! ![]() ![]() ![]() Wy skupiacie tyle dobrej energii, że aż musiałam tu napisać o tym ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki, uciekam do porządków ![]() ![]() ![]() no to paciorek za pomyślność narodzin nowego obywatela świata ![]() Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-08-25 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Limonka, Gryzia, waszych mężów to ino loć i patrzeć czy dobrze puchnie. Ja wiem, ze dziecko przestawia życie o 180 stopni ale chyba są dorośli i zdawali sobie z tego sprawę wcześniej ? A ci się teraz obudzili ![]() Muszę się ruszyć po skierowanie do okulisty, po południu wizyta u gina. Mam nadzieję, ze wszystko dobrze u naszej Kruszynki |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.