![]() |
#2671 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Torbę shopperkę tż kupił mi na gwiazdke ![]() ![]() Kącik małego zrobię dopiero jak mama moja przyjedzie czyli 5 dni przed terminem. Z łóżeczka korzysta jeszcze Martyna,ale pościel już uprana i czeka na prasowanko ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe - część V :-)
Gosia no fakt, mowilas o Hani urodzinach
![]() ![]() ![]() ![]() Torba fajna i chyba tez sie bym chciala ![]() ![]() ![]()
Mikołaj <3 01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3 Edytowane przez kejka90 Czas edycji: 2016-02-21 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() na wesele zadnej dekoracji nie dobieralam. w kosciele ksiadz powiedzial, ze kwiatow bedzie dosc z powodu swieta, a sale mielismy w zameczku i oni wszystkim sie zajeli. mnie zadne ☠☠☠☠☠☠☠ki nie obchodzily, a wyszlo pieknie - wiec sytuacja idealna dla mnie ![]() co do kwiatkow w domu... czasem malz jakis przytacha, ale dlugo to one u nas nie wytrzymuja... no kiepska ze mnie pani domu... gosiaczek, nosidla lascal lepiej sie pozbadz, chociaz w sumie lepiej nikomu go nie dawac... nie powinni w ogole tych nieergonomicznych sprzedawac, a tego dalej tyyyyle... taka droga firma a takie glupie nosidlo zrobila. sama dostalam takie ale nosz nie moglam... kupilam w koncu ergonomiczne, na takie szybkie wypady. mlody juz byl duzy, chcialam cos miec na nasze wedrowki po okolicy - zeby mlodego wziac na plecy, jak sie zmeczy.
![]() |
#2674 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja wziełam gray braid ale classic, bo jest trochę mniejsza ![]() Cytat:
![]() ![]() widzisz jak to jest jak się podoba to trzeba brac zeby nie załować później Cytat:
![]() jak coś to klikaj bo piszą ze tylko do jutra ta promo -40% wiec jest okazja :P gdzie kupujesz bielizne? juz coś do karmienia czy jeszcze normalne? ja poddałam się ze stanikami do karmienia, nie ma ładnych na mój mały biust i mały obwód ![]() ja uwielbiam esotiqu ale niestety staników dla mam nie mają Edytowane przez lucy111 Czas edycji: 2016-02-21 o 19:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie ta mega zniżka podoba, dlatego wzięłam... 230 bym nie dała. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie też się mąż zajmuje kwiatami, wyszło to już na samym początku naszego wspólnego mieszkania, 10 lat temu, jak w wynajmowanej kawalerce w 2 tygodnie załatwiłam kilka kwiatków ![]() ![]() jezuu jak mnei oczy bolą, alergia atakuje ![]() ![]()
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
dołączam do klubu morderczyń kwiatków
![]() ej kusicie tymi torebkami ![]() ciekawe co u Patulinki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 | |
Mama Land
|
Cytat:
![]() Poza tym, nadal się waham nad tą torbą, bo czy będzie mi wygodnie z takim worem, wózkiem i wózkową torbą? Staniki z Intimissimi, jak zwykle ![]() Biorę zwykłe, typu push-up, ale bez push-upu ![]() Zamontuję sobie napy w miejscu, gdzie miska łączy się z ramiączkiem i będzie do karmienia ![]() ![]()
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
ale naszalałyście z postami.
No tak znowu kolejne szaleństwo z torebkami mnie akurat ona nie użekła ale tenorganizer do kąpieli kurka no strasznie mi się podoba ale tyle kasy.... teraz u mnie krucho... no dziewczyny jak z fotami szlafroka z dolce sono ??? doda któraś? wiem że gosiaczk ma wrzucić ale spokojnie czekam bo przez zawirowania z Kubą sie nie dziwie i wiem że któraś jeszcze zamawiała ale niepamietam =która ![]()
#2680 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
sale dekorowałam sama ze świadkową, chyba nawet stówa na te dokoracje (wazony, kwiaty, literki na stół) nie poszła a byłam zachwycona Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
chce Ci sie tak na codzien bawić w zwęzanie? nie lepiej kupować już coś dobrze dopasowanego? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie kupuje bo nie lubię A jak dostaniemy to 2-3 dni i po kwiatku.... Lezymy dalej na Ligocie. Ktg w porządku, podają magnez i jakiś antybiotyk w kroplowce. Jutro ma być ordynator i zobaczymy co powie. W sumie nie wiadomo czy w końcu to były wody czy co. Czekam do jutra. Zosia ładnie się rusza w brzuszku wiec chyba wszystko dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2683 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() spokojnej nocki życze i uciekam na mandarynkę i spac
![]() |
#2684 |
Wtajemniczenie
|
Hej ni w koncu sie zalogowalam jakis error byl ;/ . Choroba minela
![]() ![]() ![]() ![]()
#2685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2686 | ||
Mama Land
|
Cytat:
Autentycznie różnicy i przeróbki nie widać, a na mój trudny biust tylko Intimi pasuje. Esotiq wbija mi fiszbiny w mostek oraz pod pachami (i to nie kwestia złego doboru, bo sama się na tym znam, a marki, bo wszystkie ichniejsze tak mnie masakrują). Cytat:
![]() Ale Mężu dostał namiar, jak się sztachnie na jakiś dzień kobiet, to się nie obrażę ![]()
![]() |
#2687 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale dużą zdąże się jeszcze przed porodem nacieszyc troszkę, no i na wyjścia też się przyda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Rozeznanie
|
Właśnie Patulinka, czekamy ![]() ![]() Torebka Bagme---> mnie właśnie przekonała promocja, bo 240 to za dużo... No i jest duża, pojemna na moje i Adasia rzeczy ![]()
![]() |
#2689 |
Rozeznanie
|
ŚLUBNE DEKO
widzę, że dla niektórych z was dekoracje na ślub to była zmora ![]() Dla mnie to była istna przyjemność..większość wykonałam sama tylko kwiatki mi pani florystka zrobiła ![]() a ślub był w plenerze, pogoda była cudowna ![]() wrzuce wam pare fotek :P a co mi tam:p 1. Plener 2. Dżemiki dla gości 3. Księga gości oczywiście handmade ![]() 10628572_926046244078774_3381181308217113886_n.jpg 10603608_926047060745359_4071573244145978548_n.jpg 10603587_926047990745266_7013539850993705197_n.jpg mam jeszcze mnóstwo innych fot dekoracji ale nie będa was zanudzać bo to nie wątek "dekoracje ślubne" hehe
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak z filmu jakiegoś ![]() ![]() ![]() przepięknie ![]()
![]() |
#2691 |
Zadomowienie
|
Agata jestem zachwycona Twoimi dekoracjami ślubnymi i kącikiem przewijakowo-kąpielowym boski, nie mialam w planie w ogóle kupować przewijają ale po ostatnich zajęciach na Sr gdzie wlasnie byla kapiel i przebieranie stwierdziłam ze musze miec jakies wyższe stanowisko do tego typu czynności wiec chyba będę sie inspirowac Twoim pomysłem
![]()
#2692 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja to nazywam stacją bo po angielsku to jest diaper station :P
![]() |
#2693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2694 |
Zadomowienie
|
Wlasnie miejsce by bylo i w łazience i w pokoiku małego, ehh nieźle pokusilas
![]()
#2695 |
Zakorzenienie
|
Agata cudo
![]() ![]() A ja tej torby nie kupiłam z zamiarem chodzenia na spacer...lubię duże torby, w zasadzie od paru lat najwiecej kupuje dużych, małe rzadko chyba ze mnie urzekną. Mam kilka (naście pewnie ale nie używam wsystkich) na pasku mniejszych i w lecie nosze. ale uwielbiam duże. A ze taka okazja ![]() W tk maxx sa fajne torby ![]() Jeśli chodzi o stanowisko do przewijania to zdecydowanie łatwiej jest miec cos na takiej wysokości, by sie nie schylać i nie obciążać pleców ![]() Patulinka jak juz wyjdziesz do domku-to pamiętaj-leżenie to leżenie. Żadne pranie, prasowanie gotowanie itp. Trzeba spiąć dupke i wytrzymać ![]() Ja jutro rano jadę do teściów na cały dzien ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Podpatrzone u marcowek/ zestaw 2 koszule i szlafrok za 99 zł ggi zobacz http://allegro.pl/3w1-szlafrok-2-kos...991116355.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślałam żeby bawić się w organizacje imprez, niekoniecznie ślubów. Ale są dwa minusy tej roboty..1.praca w weekend ....2. Ciągłe bycie kreatywnym ( a ja musze miec wene i tzw. "podjarke")....po ślubie bylam tak wykonczona,że nie "tworzyłam" nic dobre pół roku:P ...no i mój mąż ma prace w delegacji..i widywalismy sie tylko w weekendy..wiec jakbym jeszcze pracowała w weekend to by była porażka;/ Swoją kreatywność wyrażam w pracy bo jestem nauczycielką:P tam zawsze są jakieś imprezy do przygotowania, lekcje, projekty ![]()
![]() |
#2697 | ||
Wtajemniczenie
|
ja w końcu dziś wybrałam się na małe zakupy, mam pieluchy flanelowe i tetrowe, dal mnie do szpitala podkłady, majtki, kosmetyki, wkładki laktacyjne dla małego kosmetyki pampersy i chusteczki także już mam co włożyć do torby
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepieknie to wszystko wygląda, jak z filmu ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Rozeznanie
|
Kusicie torbami strasznie!
![]() Agata, super te dekoracje, piekne ![]() Kejka mam pytanie o Twoje spojenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe - część V :-)
Kopycio u mnie porod SN nie bedzie na pewno (no na dzis 99,9999%), jutro ide do ortopedy po papier, bo mimo braku rozejscia wg USG tydzien temu mam takie bole ze nikt NORMALNY mi rodzic SN nie pozwoli- konsekwencja taka ze moze sie rozwalic tam i wtedy masz dziecko w domu a 6 tygodni lezysz na wyciagu na ortopedii
![]() ![]() Zaczelo sie objawiac mocnym bolem w pachwinach, ale jakby to opisac... tak najbardziej od wewnatrz. I obie na raz. Kroki sa bardziej posuwiste i krotkie bo inaczej isc sie nie da. Wchodzenie po schodach to pieklo, wychodzenie z samochodu jeszcze gorzej. Dodatkowo nasila sie bol lezac na lewym boku, najlepiej lezy sie na plecach, bo malo boli, a przewrocenie sie z boku na bok badz wstawanie z lozka jedna noga czy wychodzenie z wanny graniczy z cudem- wszystko robie tak jakbym miala nogi zwiazane ze soba ( po prostu jak wstaje to ciagne obie naraz), nie rozloze ich za bardzo na boki bo to bol jakich malo. Latwo sprawdzic czy u Ciebie chodzi o to samo...sprobuj stanac na jednej nodze (raz na jednej a raz na drugiej)- jesli jestes w stanie ustac dluzej niz 10 sekund to znaczy ze nie jest zle i wcale byc nie musi ale ginowi powiedz- ucisnie Cie tam i wtedy jesli spojenie to lzy Ci z bolu poleca, moj mi sprawdzal kosc mienicy i spojenie na USG. jesli nawet 5 s nie wytrzymasz to lipka, ja aktualnie na lewej moge stac w miare dlugo, na prawej w ogole. Nauczylam sie z tym funkcjonowac jakos...szczescie ze mi sie maly nie obrocil i jest miednicowo bo podobno wyłabym z bolu leżac... ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Aaaa...nogi mi nie dretwieja i nie promieniuje do kregoslupa ![]() Jesli dobre rozumiem nasze machiny "tam" to spojenie wlasnie po to jest zeby sie rozeszlo troszke (relaksyna dziala) i przepuscilo to nowe zycie ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Aaa i jeszcze cos Kopycio.. Jesli mie dajesz rady spac w nocy przez bol a spisz na lewym boku to proponuje miedzy brzuchem a nigami zrobic kat ok 90 stopni i obie nogi caly czas razem, jakby Ci ktos w kolanach zwiazal. Powinno pomoc. Bron boze nie wkladaj zadnych poduszek miedzy uda czy kolana..pomaga zasnac a tak na prawde pogarszasz bol bo obudzisz sie z 3 razy mocniejszym. I obracasz sie tez jakbys w kolanach miala zwiazane... Wiem jak to okropnie brzmi ale to sprawdzone...
Mikołaj <3 01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3 Edytowane przez kejka90 Czas edycji: 2016-02-21 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.