![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje różniste różności
Aniu prezenty wymiankowe bardzo ładne, ale Twoje anioły to poprostu wymiatają, są przepiękne ... a powiedz mi na czym je suszysz, że mają tak ładnie uformowane doły
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Aniu, śłiczne prezenty wymiankowe a aniołki cudne
![]()
![]() |
#2703 |
Rozeznanie
|
Widzę że aniołeczki już w produkcji
![]() ![]() A jak kręcisz różyczki to na końcu je zszywasz czy jakoś sklejasz? I jestem pod wrażeniem wyrobów słomianych, w życiu bym nie wymyśliła żeby Jezusa zrobić ze słomy. A najbardziej podoba mi się ozdoba liściasta z bimbadełkami ![]() ![]()
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszelkie miłe słowa
![]() biernacka 4, Szydełkomaniaczka, Malinka, honkus, Emi, lexor, martikaj dziękuję ![]() Słonecznik S dziękuję ![]() Monika dziękuję ![]() ![]() basia_e dziękuję ![]() Co do różyczek - zszywam je na koniec ![]() Dziękuję za pochwałę moich plecioneczek ![]() Poprzedni tydzień miałam dość pracowity, jako że dożynki zbliżały się wielkimi krokami, a ja miałam do dorobienia dwie ozdoby ze słomy, a do tego jeszcze anioły na stoisko pokazowe. Czyli mamy tu kolejne dwa bimbadełka (na trzecim zdjęciu dwa nowe razem z tym pierwszym zrobionym - różnica widoczna, pierwszy robiłam ze słomy ciętej na cztery, kolejne dwa - z ciętej na dwa, żeby było szybciej i stablilniej). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
Kolejne dwa anioły specjalnie na dożynki, tym razem gimnne (te z powiatowych zakupił p. dyrektor LO Międzyrzec Podlaski, z czego jestem bardzo dumna
![]() Tym razem ciut odchudzona Crystal, a do towarzystwa bardzo pracochłonna, ale jakże wdzięczna Amber. Oba poszły na pniu, Amber zakupiła pani z KRUS-u. No takie VIP-owskie anioły mi wyszły ![]() ![]() Pokazuję też osobne elementy Amber - w rękawkach siedziały balony, a w tułów i głowę też od spodu włożyłam balonik, który po napompowaniu wypełnił obie te części. Tułów bokami lekko spłaszczyłam, by rękawki lepiej przylegały. Na zdjęciach Amber jeszcze nie do końca wyschnięta, co widać po różnicy w kolorach na elementach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
No i wczorajsza bombka (tak, tak, u mnie zaczyna się sezon bożonarodzeniowy) z nowego schematu. Jeszcze nie krochmalona, ale wrzucam w ramach pokazania, co wychodzi, może ktoś też skorzysta.
Bombka ma ok 11-12 cm - po usztywnieniu pewnie jeszcze się powiększy. W sam raz na stojak. Obok - dzisiejsza malutka 6 cm bombeczka, takich robiłam dużo w tamtym roku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2707 |
Rozeznanie
|
śliczności
![]() Ja Amber robiłam 2 lata temu, ale cieńszymi nićmi i wyszła mi dużo szersza spódnica. I moim zdaniem jest to jeden z większych aniołków który się dość szybko robi ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() No wg mnie akurat mozolna, bo są maleńkie rzędy, wolno przyrasta robota. Ale efekt jest zachwycający ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Aniu,wspaniałe anioły
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:07 ---------- Poprzedni post napisano o 04:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
No, pracowita kobieto anioły są cudne, dynadełka śliczniutkie, a rewelacyjna bombka przypomina o tym, ze czas zacząć się przymierzać, żeby zdążyć ze wszystkim na czas
![]()
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Aniu, śliczne słomkowe ozdoby.
![]() ![]() ![]() Anioły po prostu cudne. ![]() Nic dziwnego, że szybko znalazły nabywców. ![]() U nich też na pewno ktos je zobaczy, to będzie więcej zamówień. ![]() Śliczna bombka. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Super bombka - tez musze sprobowac
![]() mnie Amber tez wyszla grubsza ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Wspaniale anioły i bombka ma bardzo śliczny początek
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
Malinka_5 dziękuję
![]() lexor dziękuję ![]() ![]() rardan dziękuję ![]() aga__tka dziękuję ![]() ![]() emi29w dziękuję ![]() Dziś w nocy powstały dwie kartki ślubne, które zamówiła u mnie moja bliska koleżanka. Dziś do niej jadą i mam nadzieję, że jej się spodobają. Ja jestem z nich naprawdę dumna... no cooo.... wolno mi ![]() Jasno - czerwona to mój pierwszy składak. Fajny efekt - podoba mi się ten sposób kartkowania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Rozeznanie
|
no wcale się nie dziwie że jesteś dumna, jest z czego, karteczki są przepiękne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
Aniu dziękuję za schemat czapki
![]() Wszystkie prace są cudne ![]() ![]()
ZAPRASZAM!!! Kilka moich prac Papierowe szaleństwa sagap Galeria niewędraś - Dzieckiem być PREFERENCJE Edytowane przez sagap Czas edycji: 2013-09-05 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#2718 |
Raczkowanie
|
Aniu wszystkie twoje prace są cudne,widać że czego się dotniesz wychodzi śliczne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
Aniu, ależ naprodukowałaś
![]() i aniołki i kwiatki słomiane i kartki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
Aniu, cudne karteczki.
![]() Piękne kompozycje. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2721 |
Rozeznanie
|
Śliczniutkie karteczki. Bardzo ładnie Ci Aniu w nowym kolorze włosów.
![]() |
#2722 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
Wow, widzę już świąteczną produkcję. Piękne prace
![]()
![]() |
#2724 |
Zadomowienie
|
Piękne karteczki na ślub. Aniu! Czy już trzeba zacząć myśleć o świętach!
![]()
![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
Basia_e dziękuję
![]() ![]() sagap dziękuję ![]() ![]() lexor, jola, rardan, Lili40, anita, hajduczek dziękuję ![]() Klemi dziękuję i witaj ![]() mysza2929 dziękuję ![]() ![]() Czas na wymiankę waleńsko - dopingująco - recyklingową. Prezent, który dostałam od Agatki - gagatu ![]() Agatka obdarowała nie tylko mnie, ale również obie moje córeczki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
W tej samej wymiance ja wysłałam prezent dla Joli2242.
Wykonałam dla niej torbo - koszyk, a dla jej synka recyklingową zawieszkę ze śrub i nakrętek - Piłkarz ŚruboNaldo ![]() ![]() Dla córeczki Joli moja Natalka zrobiła dwie bransoletki. Do tego słodkości, sos śliwkowo-rumowy z cynamonem własnej roboty, materiałki, nici i próbki włóczek. I karteczka z życzeniami miłego dnia.
Moje różniste różności Zabawki dla naszych milusińskich Preferencje Moja galeria Niewędraś Ani - Szczęście jest kobietą Edytowane przez AnnaOstapiuk Czas edycji: 2013-09-16 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
Kolejne anioły:
wysoka Krystal (28cm) zminiaturyzowana Linda Hope (21 cm) oraz wysmuklona Amber (26 cm) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
Najnowsza serwetka o średnicy 30 cm, do koszyczka wielkanocnego.
Szydełko Orient 9 (1,1 mm) Muza 30x6, 525m/100 g Zużycie nici: ok. 20 g (ok. 105 m) Serweta została ukrochmalona w mocno rozcieńczonej łudze, nie jest więc bardzo sztywna, miękko układa się na koszyczku. Wzorek nie wymagał blokowania, do suszenia ułożyłam tylko równo na ręczniku. Według schematu i opisu serwetka ma mieć ok 34 cm, ja robiłam ścisło, by uzyskać 30 cm i udało się ![]() ![]()
Moje różniste różności Zabawki dla naszych milusińskich Preferencje Moja galeria Niewędraś Ani - Szczęście jest kobietą Edytowane przez AnnaOstapiuk Czas edycji: 2013-09-15 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
Twoje Anioły są prześliczne!!!!!!!!!!!
Piękne prezenty dostałaś. Twój też super. Wszystko (jak zawsze) bardzo mi się podoba. Ps. O już następne zdjęcia. Serwetka bardzo mi się podoba. Piękna. Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2013-09-15 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
i anioły i serwetka jak zwykle
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.