|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Cytat:
w ogóle nie moge sie cieszyć wolnością jak oni tu są... Cytat:
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś też idę rozejrzeć się za jakimiś rękawiczkami, na razie jakies cienkie, ale muszą być bo mi łapy bardzo marzną
![]() Ines, jak ja nie lubię ludzi którym wiecznie gorąco Takim to b ym tylko do tyłka nakopać mogła, ja zamarzłam a oni okna na full ....
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki jeszcze raz Ines
![]() kurde, przyszedl syn szefa i akurat mu sie zachcialo ogladac rzeczy, ktore sa mi potrzebne do pracy! akurat jak ja sie spiesze ehh dobra, moge chociaz poczytać co pisalyscie
|
|
|
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to jestem straszny zmarźluch, wiecznie mi zimno, u mnie to też wina tego, że mam słabe krążenie, ciągłe lodowate stopy i dłonie
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dzisiaj rano myślałam o rękawiczkach
musze kupić jakieś skórzane, chociaż takich nie lubię... ![]() Ja jestem typowym niskociśnieniowcem, więc stopy i łapki mam zawsze lodowate... I szybko marzną. O, doczytałam - mam tak jak Sweetpinky, z tym żę ja niestety sypiam sama
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przed snem na jakieś 30 min wrzucałam pod kołderkę poduszkę grzewczą, więc jak wskakiwałam do łóżka to miałam ciepełko zresztą cały miesiąc potrafiłam tak robić bo przydawała się właśnie na rozgrzanie i wtedy kiedy nie brałam anty to przy okresie zasypiałam z poduszką na brzuchu albo pod plecami (nerki) bo ja miałam tak bolesne @ że się w głowie nie mieści, wymioty, biegunki, omdlenia, jeżu jak dobrze, że biorę anty
|
|
#2707 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
no to nadgonilam
![]() to co?! starszym ludziom prawa do milosci odmawiasz?? ![]() ![]() Cytat:
to samo wlasnie chcialam napisac ![]() Cytat:
wlosy farbowalam nie raz nie dwa, ale teraz zaluje bo w sumie daze do koloru ktory mialam naturalnie, a teraz nawet jak poczekam az farba zejdzie, to wlosy i tak juz wyplowialy od calej tej chemii ![]() Cytat:
i juz nawet nie zdazylam odczytac co odpowiedzial.. bo kto inny mial moj telefonik ![]() ale przeczytalam na nowym, ze on tez sie chce pogodzic. no jasne, jak ja wyciagnelam pierwsza reke, to chce! ehh kawal cholery z niego. no, ale ktos musi byc madrzejszy w zwiazku, zeby sie to wszystko nie posypało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
widzisz Ines, moze zaczniemy spisywac zalety posiadania meza
|
||||||
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Navi wiesz, że ja taka zawsze
|
#2709 |
|
Rozeznanie
|
Wyślę Ci z domku. Chociaż z tego co pamiętam to ja Ci już jakieś chyba wysyłałam. A w drodze do pracy to mnie raczej nie spotkasz więc chyba Ty wtedy siedzisz już za biurkiemka.si a Ty to powinnaś dostać po Marsz do lekarza! Towar zawsze zdążysz jeszcze przyjąć (zresztą ktoś może Cię na tą godzinkę zastąpić, a i szef pewnie zrozumie). Pamiętaj szajbo, że masz chrześniaków, dla których wiele znaczysz i dla których jesteś oparciem... Idź do lekarza, bo to o czym pisałaś to nie żarty!
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
o matko wpadła kierowniczka ale popłoch hihih
wszystkie sie obijały a tu nagle ruszyła taka praca włączyłam jej córce ubieranie Babrie na wp i jest oki siedzą sobie w osobnym pokoiku mi też zawsze zimno w stopki i łapki hihih mhm...bossie ale mam sklerozę jasne że mi wysyłałas mam je hihih no ja już wtedy ostro pracuje a Ty śpichasz ja od 7.30 już siędzę i nic mi sie nie chce aż do 15.30 lenistwo
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zaraz wybuchnę... Nie wiem jak mam się zachować. Ci z US przez większość czasu sobie plotkują... I przez to przeciąga się ta kontrola. Mało tego. Teraz zaczeli sobie urzadzac ploteczki przez nasz firmowy telefon. Nie mam odwagi zwrocic im uwagi.
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem
![]() Cytat:
niech spadaja na drzewo!!!a ja wlasnie obcielam moje dluuugie paznokcie, bo dwa mi sie zlamaly, reszta tez juz poniszczona byla.. no i mam takie ogryzki jak ja sie Ines dzis pokaze
|
|
|
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się dzisiaj złamał paznokieć i włosy mi się źle układają... I och jejku, makijaż po tylu godzinach bede miała starty... O rany! Jak ja się Navi pokażę ![]() Powiedziałam im, że musza podkręcić tempo bo ja musze jutro spędzić większość dnia poza biurem... Chcieli tu zostać sami ale nie ma mowy ![]() A oni zaczeli rozpaczac ze sie nie wyrobią... A mimo to nadal sobie ploteczki urządzają
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no masz, co za ludzie ![]() do roboty |
|
|
|
|
#2715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ines ale Ty masz szczęście Może powinnaś na nich trochę pomarudzić to przestanie im się dobrze siedzieć w Twoim biurze i skończą wreszcie... Ale z tymi rozmowami przez telefon to przesada - przeproś ich grzecznie (bo bądź co bądź to US) i powiedz, że czekasz na bardzo ważny telefon, dlatego nie chciałabyś żeby linia była zajęta
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
misiaczku dobre
tak patrze na Twoj podpis i az mi smutno.. ja znowu zawalam diete.. jem zeby nie byc glodną i to tyle. jakos mi to zobojetnialo ostatnio ![]() porzadny |
|
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja też nie trzymam diety
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz przyszła nasza księgowa, więc przy niej nie będą już sobie tak pozwalać...
Faktycznie za dobrze im było u nas i dlatego się zasiedzieli... ![]() Navi, olać diete, przeciez czasami trzeba sobie podogadzać
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakbym wyglądała tak jak Ty to rzeczywiście by można było. Prawda Navi?
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
aj aj aj, dziekuje
![]() no to masz ![]() Cytat:
![]() Ines, to nie o dogadzanie chodzi... mi po prostu nie zalezy na tym co jem zjem tzn byle co, byle zjesc, zeby w zoladku nie burczalo i tyle. to nie powinno miec miejsca zaraz sie czuje taka ciezsza, bo jem pieczywo znowu, jeszcze mama mnie ochrzanila, ze za duzo na jedzenie wydaje no i masz
|
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
chyba mam chore zatoki, cały czas mam wrażenie, że mam wodę w nosie i ona ścieka i wogóle czuję zatoki. To jest takie uczucie, nie wiem czy coś kiedyś takiego miałyście, że przy pływaniu wciągnęło się wodę do nosa i to strasznie bolało. To właśnie ja teraz czuję.
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
ojejj sweet wspolczuje
strasznie nieprzyjemne uczucie |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
jest wogóle coś na zotoki ale bez recepty?
|
#2725 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O reklamie lotto to już nawet nie wspomnę
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
apap zatoki
Ines mam problem nie wiem czy bede miala dziś pieniadze zeby Ci oddac ![]() wytlumacze Ci jak sie spotkamy, ale jedno pytanie... czy nadal chcesz sie spotkac? ![]() edit: misiaczku ja na silowni nie bylam w ogole w tym miesiacu... i chyba z niej zrezygnuje do listopada, bo teraz to juz bez sensu. caly przyszly tydzien tez mnie nie ma.. znowu obrosne tluszczem edit2: ja uciekam. Ines, gdybys sie nie chciala spotykac to daj znac smsem ![]() ale mam nadzieje, ze do zobaczenia o 18 pa girls
|
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba będę dziś sama w domciu mąż chyba jedzie do Warszawy na jakieś spotkanie kierowników, jakieś szkolenie czy cuś.Nie lubię być sama
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tą lotto chyba ukatrupię zaraz
|
#2729 | |
|
Rozeznanie
|
Mój TŻ miał Theraflu (nie wiem czy tak to się pisze) - taka gorąca oranżadka na ból zatok przy przeziębieniach. Coś jak Gripex tylko głównie na zatoki.
Cytat:
Fakt faktem lenia mam. W kwietniu i maju tak mi ładnie szło, a teraz
|
|
#2730 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
aaa m.in dziekuje dziekuje ... dzis lepiej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
już dobrze dobrze! zrozumialam jesteście kochane !
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

w ogóle nie moge sie cieszyć wolnością jak oni tu są... 

Marsz do lekarza! Towar zawsze zdążysz jeszcze przyjąć (zresztą ktoś może Cię na tą godzinkę zastąpić, a i szef pewnie zrozumie). Pamiętaj szajbo, że masz chrześniaków, dla których wiele znaczysz i dla których jesteś oparciem... Idź do lekarza, bo to o czym pisałaś to nie żarty!
niech spadaja na drzewo!!!