|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::..
Hej dziewczynki
![]() Pozdrawiam cieplo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i też mam wstręt do większości produktów z tej diety ![]() Cytat:
![]() pewnie że dasz radę, z nami nie ma innej opcji ![]()
![]() |
#2703 | |
Zadomowienie
|
Dziekue slicznie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-03-28 o 09:00 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | ||||
Rozeznanie
|
Powróciłam
![]() I co... jak zwykle w czwartek zamiast cały dzień na uczelni, to jeden wykład a potem myk do ciucholca. I dziś całkiem nowy nabytek, śliczna biała spódniczka, rozpinana z przodu, z dużymi guzikami, tylko za 12 zł ![]() ![]() No i znalazłam wreszcie ten Eveline czerwony. Dziewczyny, które go używają, działa? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Obiecane linki, żeby ładnie komponować posiłki, nie głodzić się, czyli jeść i chudnąć i z dnia na dzień mieć więcej energii i być zdrowszym ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199694 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=195668 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196020 I jeszcze coś od moderatorów, bo może nie udało się komuś trafić do tego miejsca: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=241257
![]() |
#2705 |
Zadomowienie
|
hellloooo!!!!
![]() jestem padnieta po pierwszym dniu na uczelni. tak w ogole to po raz pierwszy wzeialm na uczelnie homo i do tego orzechy- ci ktorzy wiedza ze sie odchudzam dziwnie na mnie patrzyli, no bo jak na orzechach mozna schudnac? a tak w ogole w TESCO jest promocja na mix orzechow: ziemne, laskowe, migdaly i nerkowce (duzo ich) za 250g niecale 5zl ![]() wlasnie robie sobie dorsza po wlosku, jak bedzie pycha (amysle ze bedzie po ryba, pomidory, oliwki i ser to zawsze pycha ![]() ![]()
#2706 |
Zakorzenienie
|
Jakie serki homogenizowane kupujecie?
Ja wynalazłam w carrefourze jakiś serek light (bardziej jednak przypominający w smaku jogurt naturalny) pakowany po osiem sztuk ale nie jest homogenizowany.
#2707 | |||||||||||||
Zadomowienie
|
cześć! jakie piękne słoneczko dziś było..
kurczę będę miała zaległości tu na forum, bo postanowiłam wziąć się za swoją organizację czasu. Tyle rzeczy do zrobienia, a ja przed kompem... więc czas to zmienić ale będę wpadać, pisać jak z jedzonkiem, starać się czytać i odpisywać.. a dzisiejsze menu z kuchni kaszellkowej: Ś: omlet z 2 jajek z kawałkiem fety i rzeżuchą, 1/2 szklanki mleka 0,5% 2Ś: mały jogurt nat z płatkami migdałów, kilka alpenliebów bez cukru o: kawałeczek kurczaka uduszony z mrożonymi warzywami, posypany serkiem light p: kawałeczek gorzkiej czekolady, mleko 0,5% z cynamonem i siemieniem k: serek homo na słodko i w planach na jutro: ś: omlet na słodko z 2 jajek z cynamonem i częścią homo z dzisiejszej kolacji 2ś: jogurt nat z orzechami o: sałatka jakaś, pewnie jajo, trochę papryki, rzodkiewki, rzeżucha, kwaszony ogór i coś tam jeszcze, ie wiem na razie co p: wieśniak k: ?? może makrelkę wędzoną zamówię u mamy z cebulką i rzodkiewą jutro zajęcia od 10 do 17 a potem w pracy do 22.. więc ciężki dzień.. hm no nic śmigam po mleko.. i do roboty Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jaki żółty light jecie? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
damy rade zawsze jedna siostra wiecej to wiecej motywacji wieksza sila wsparcia Cytat:
|
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
A ja dodam od siebie, ze dieta kopenhaska bardzo obciaza trzustke. Przez ta diete baaaaaardzo duzo osob laduje w szpitalu z silnym zapaleniem trzustki. I bynajmniej nie sa to pojedyncze przypadki.
#2709 |
Zadomowienie
|
melduję że dorsz był wspanialy
![]() IŚ: wieśniak+jajko+pomidor+pa pryka+fit up (i łyknęłam sobie maślankę odtłuszczoną- pewnie z 50ml bylo ![]() P: 1kostka gorzkiej czekolady 75% bez cukru IIŚ: serek homo 0%+ 2lyzeczki orzechow O: dorsz zapiekany w pomidorach z oliwkami+ 2cienkie plastry sera zoltego 17%, salatka z rukoli i pomidora, posypana parmezanem, 200ml soku pomidorowego K: bedzie kawalek twarogu
#2710 |
Zadomowienie
|
Na marginesie tak: z tego co pamiętam, McDulka pisałaś, że jesteś wegetarianką .. Czemu znowu zaczęłaś jeść mięso, miałaś złe wyniki na skutek niedoborów czy coś takiego? (sama się tego troszkę boję dlatego pytam
![]() U mnie dziś w miarę dobrze. Pyszna sałatka z pekinki, selera, pomidora, czerwonej fasolki, jajka, oliwy i fety, do tego deserek (twarożek z aromatem sernikowym) właśnie skonsumowane ![]() A rano pyszny omlecik z serkiem topionym, pomidorem, szczypiorem, cebulką, później wieśniak, następnie orzechy ![]()
#2711 |
Rozeznanie
|
a u mnie dzisiaj tak chaotycznie bardzo... bo i dzien taki... i brak czasu...
Ś: sałatka + kotlety sojowe (bez panierki) ŚII: sok pomidorowy ![]() w miedzy czasie kawa z mlekiem - wyciagneli mnie, ale długo walczyłam :P O: serek wiejski (nie było czas, a zresztą tak po za domem) P: serek wiejski again (uzależnienie ![]() K: zaraz idę coś upichcić... jakąs sałatkę i chude mięsko może. mi sie cały czas okres zbliża i jestem straaaaaaasznie spuchnieta ![]() ok... robi się kolacja ![]() 3 małe kotleciki sojowe z carry i ziołami (bez panierki) + trzy średnie plastry chudziutkiej polędwicy (swojska... nie kupowana, bez konserwantów i... poprostu pyyychota ![]() ![]() ![]()
...cause your love is my love & my love is your love. ![]() Faza I: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-03-28 o 09:01 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Witam w dniu 3.
Ja też jestem mega fanka kiszonek kapusty i ogórasów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zadomowienie
|
Musialam zaczac jesc mieso (tylko ryby) bo mialam okropne problemy z okresem- ogolnie musialam zaczac jesc tluszcz i dlatego tez jestem na SB
![]() ![]() z reszta ja i tak bylam wege bardziej ze wzgledow smakowych niz ideeowych, chociaz jak zobaczylam jak sie zabija zwierzątka.... teraz jestem lakto-ovo-costamdalej- wegetarianka ![]()
#2714 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj 2 dzien
![]() Wszystko jest OK.Czuje sie najedzona.I jestem zadowolona z diety. Jednak troche opadłam z sił....Mysle ze to brak węglowodanów. Wczesniej jadłam ich bardzo duuuuuzo!!! A teraz nagle przestałam.I tak jakos słabo sie czuje. Zobaczymy jak jutro bedzie ale na pewno bede kontynuowac diete.moze to przez to ze dzis 1 dzien szkoły po swietach...i moze to ma wpływ na moje zmeczenie ![]() I jeszcze jedno...dzis w sumie to mialam mały grzech. W lodówce został mi jogurt naturalny danone z ziarnami zbóż...i tak sobie mysle ze zjem zeby sie nie zmarnował. Zjadłam pare łyzeczek i wyrzuciłam....Był dla mnie tak słodki ze szok ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Carmela- Twoj podpis dot. BMI jest niezmieski ![]() ![]()
![]() |
#2716 |
Zadomowienie
|
kaszellek - moja waga pokazuje normalna wage
![]() ![]() Dzis pierwszy raz od poczatku dietki mialam jakiegos dolka- tzn. pelna lodowka swiatecznych przysmakow ktore sila wciskam w meza strasznie mnie korci i czuje sie pokrzywdzona , ze nie moge zjesc pasztecika w ciescie drozdzowym czy serniczka... Pierwszy raz od poczatku diety usialam zjesc cos na slodko zgodnego z SB, bo jako ze nie cierpie slodzikow do tej pory sie powstrzymywalam. Mam nadzieje, ze m przejdzie. Poki co motywacja mnie trzyma na prostej drodze...
#2717 |
Rozeznanie
|
Tiara... dasz radę, wytrzymasz
![]() ![]()
#2718 |
Raczkowanie
|
Oj czuje sie ciezka, gruba i mam zly dzien. Czuje sie napompowana jak balon, slaba jakas i w ogole wszystko mnie denerwuje. Niech ta @ juz przyjdzie! No i przed chwila zjadlam kolacje, bo mnie skrecalo i juz mialam glupie mysli.
Bylismy po sklepach polazic i TZ mi co chwile pokazywal sukienke czy spodnice, ze powinnam w tym chodzic itd a mi sie tylko plakac chcialo, bo nie wchodzi to w gre narazie :-( NO i ogolnie do d... wszystko. Sorki
#2719 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Zadomowienie
|
Kurka no, dziołchy, postraszyłyście mnie
![]() Ale mysle, ze jak sie je jajka i nabiał to nic sie nie powinno stac ![]()
#2721 |
Zakorzenienie
|
Mam ochote na leczo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Rozeznanie
|
Trzymać się dziewczynki, pewnie kolejne przesilenie wiosenne nadeszło po ataku zimy. W końcu ładna pogoda musi wywalczyć swoje i to odbija sie na nas... mnie już 3 dzień wieczorem głowa ćmi, i to albo pogoda albo oczyszczam się po słodkościach świątecznych i ma tez wpływ na moje samopoczucie...
Zakończyłam sobie dzień pysznym Chili con Carne ale dziś zmodyfikowane bo z tuńczykiem a potem było waniliowe mleczko pychotaaa i chyba zaraz spadam spać, bo jakoś tak nie za bardzo mi na siłach. Tak sobie siedzę i marzę o cieple, bo już nie mogę sie doczekać chodzenia w fajnych ciuszkach i lekkich bucikach, tyle ma zestawów w głowie ahhhh ![]() Kaszellku pytałaś o sery żółte, ja oprócz topionego light kupuję ser żółty Hit z Ryk 13%, on jest na wagę na stoiskach z serami, przeważnie w supermarketach, u mnie w Stokrotce, Leclercu i Tesco ![]()
#2723 |
Zakorzenienie
|
NO naprawde ja tez potrzebuje slonca.. I tez mam dołka małego. Zimno okrutnie.
Ale chyba bedzie coraz lepiej.. miejmy nadzieje. Wybieram sie na saune w sobote,. mini silownie i taka wanne z masazem- fajnie tylko boje sie jak sauna na moj trądzik wpłynie.. Chociaz mowia ze wplyw ma dobry.. Sama nie wiem.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 |
Raczkowanie
|
jej bede odpowiadala zbiorczo :| bo juz nie pamietam do kona ktora o co pytala:
ackah: czerwony eveline ---> mam go od dwoch dni, wczoraj jak sie posmarowalam bylam zadowolona, ale dzis koszmar, myslalam, ze zerwe z siebie skore tak mnie parzyl. za to serum zielone eveline tak mnie chlodzi ze przez 40 min nie moge sie skoncentrowac. serio zaczynam sie zastanawiac czy eveline ma sens ![]() kaszellek: kocham kalamata, a znalazlam w warszawie sklepik gdzie sie je kupuje na wage, swierzo przywieione z roznych krajow srodziemnomorskich. maja tez nadziewane migdalami/czosnkiem i duzo innych gatunkow, naprawde pycha. nigdy oliwki ze sloiczka nie smakuja jak swierze mrrrrr kocham oliwki ![]() nedda: ile planuje? nie wiem. ogolnie nie licze zbytnio ile dni jestem na sb, ile mam schudnac zeby sie nie stresowac. chcialabym dojsc do 58 bo tyle wazylam przed ciaza, ale zobacze poprostu kiedy bede lepiej wygladac ![]() i wogole mam dzis fatalny dzien ![]() ![]() ale z milych rzeczy dzi skupilam sobie z przyjaciolka i moja mala coreczka wyjazd do tunezji. juz sie nie moge doczekac ![]() aaaa ale mi dzis zle aha grzywki nie da sie tak naprawde przedluzyc. poszukaj sobie renihair uzytkowniczki na wizazu ona sie na tym zna najlepiej ![]()
66-64-63-62 ![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-03-28 o 09:02 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zadomowienie
|
poprosze mega kopa
![]() ![]()
#2726 |
Raczkowanie
|
kochana a ile czasu zajelo ci chudnieci z 67 do teraz?
#2727 |
Zadomowienie
|
od listopada
![]() ![]()
#2728 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2729 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]()
#2730 |
Rozeznanie
|
zrobi sie cieplej, przyjdzie prawdziwa wiosna i napewno zleci... może jeszcze wiecej nawet
![]() mi zawsze przed latem samo jakoś tak zlatuje z wagi ![]() a tak w ogóle PriVativ... jesteśmy praktycznie w tym samym punkcie... ja mam 168 i waże ok. 56 kg ![]()
...cause your love is my love & my love is your love. ![]() Faza I: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-03-28 o 08:59 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.