|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Cytat:
Myślałam, że w ostatni dzień to już mogę.... Ale na przyszłość będę pamiętać, obiecuję
|
|
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, bardzo dziękuję za wysłuchanie mej pokornej prośby
![]() Obiecuję poprawę
|
#2705 |
|
Raczkowanie
|
Ja też chciałam poprosić o otworzenie wątku, obiecuję poprawę
|
|
|
|
#2707 | |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się poskarżyć przyszłam, bo ode mnie nikt nic nie chce
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#2710 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
może na BL wylądowałaś
?edit: i jeszcze link do wymianki ukrywasz, to co się dziwisz
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj linka w podpisie, opisz jakoś swoje skarby, bo nie wiadomo, co jest co na fotkach - i wymianki będą śmigać, że hoho
|
|
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
jak to nikt nic nie chce? ja chcialam cien szanela, to nie chcialas oddac
![]()
|
#2713 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
aj tam aj tam
wszystko widać
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#2715 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
tiaaa, zwłaszcza na wątku, którego nie widać
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez kilka razy probowalam, ale dac nie chcialas
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Nielotku, no i na czarna liste sama sie wkopalas ze dawac nie chcesz
|
|
|
|
#2719 |
|
Wtajemniczenie
|
Na razie tutaj, ale juz niebawem pewnie na czarnej liscie. Problem dotyczny wymiany z uzytkowniczka hot_summer. Ponad 3 tygodnie temu otrzymala ode mnie przesylke. Po dzis dzien nie otrzymalam przesylki od niej. Miala mi wyslac numer nadania, poprosilam ja o skan potwierdzenia, na razie bez echa. Mam powazne obawy, bo ostatnio pojawily sie u niej negatywne komentarze, a na jej watku widnieja zdjecia produktow, ktore wymienila ze mna.
Mam nadzieje ze sprawa sie wyjasni, ale ostrzegam i zalecam czujnosc.
|
#2720 |
|
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------
Mam takie pytanko,bo czuje lekki niesmaczek:-/ Wymieniam sie z dwoma wizazankami-moje paczki do nich dolecialy,ich "podobno sa w drodze", i tu pytanie-czy to jest ok,ze w ich watkach sa na wymiane kosmetyki,ktore im wyslalam? Generalnie nie mam nic przeciwko-wiadomo,cos nie podejdzie, przekazujemy dalej,ale ja od nich jeszcze nic nie dostalam,a kosmetyki ode mnie ida dalej. Co bedzie jak od nich paczki nie dojda?? Umywamy raczki,bo "poczta zawinila",a ja zostaje Matka Teresa?? |
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podaj ich nicki |
|
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzeba przyznac, wody nie wymienie dopoki Ty nie dostaniesz mojej normalne, a ze sobie wisi w watku to nie znaczy ze jej nie ma , gorzej by bylo gdybym ja wymienila wtedy to byloby nie fair:P---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- I mam jeszzce jedno pytanie odnosnie takiej sytuacji ze wysylam swoja paczke-wizazanka ja dostaje i jest wszystko git, a ona wysyla swoja i ja dostaje pieknie pachnaca koperte potrzaskany flako itd-przy czym wszystko bylo zabezpieczone ok -to co sie wtedy dzieje??powiedzcie mi bo wiele razy zastanawialam sie nad ta sutyacja, a wziazanki maja w wymiakach ze nie odpowiadaja za szkody poczty?
|
|
|
#2724 |
|
Zadomowienie
|
jarzo83-akurat jakos do Ciebie palam wiekszym zaufaniem:P,zreszta czulam ze wstawisz te perfumy na wymianke, bardziej chodzi mi o druga wizazanke,bo z 4 rzeczy wystawila 3 na wymianke,a za pierwszym razem jak wysylala do mnie paczke to sie do niej wrocila i musiala wyslac jeszcze raz-to sie zdarzylo tez z inna wizazanka. Dwa razy-dziwny przypadek:-/
|
|
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem uczciwa osoba, sama pamietasz jak sie Ciebie pytalam o oryginalnosc tej euphorii az sie obie wkurzylysmy moim natrectwem hahah, ale pozniej i tak to zweryfikowalam przez Asiuuule i wszystko okazalo sie ok, nie wydalabym rzeczy wiedzac ze 2 osoba nie ma moich a moze bledem jest wystawianie tego, ja to moge zdjac nie ma problemu, nie chce zeby ktos sobie myslal ze ja to puszcze komus innemu
|
|
|
#2726 |
|
Zadomowienie
|
Heh, nie, ja sie nie wkurzalam, mialas prawo pytac,wiedzilam,ze sa oryginalne
![]() Nawet opoznilam wysylke i wybralam sie do Sephory,zeby poprzygladac sie innym Euphoriom-ja nadal nie wiem o jaki trojkacik sie rozchodzi:P Mam nadzieje,ze paczki szybko dojda,bo duzo ich powysylalam,a ilosc przekupek nadal mam malutka ![]() Moje <byle> kosmetyki z watku MamyMagdy maja branie,wiec prosze o wyjasnienie tej sprawy. |
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz to i tak nie mam Ci jak pokazac hahahh ale trojkacik jest, a to dwiadczy o oryginalnosci(mozesz sie zapytac inny wizazanek o ten trojkacik), sluchaj byc moze ona wystawiajac je po prostu je zarezerwuje dla daej osoby a pusci dopiero wtedy gdy Ty dostaniesz jej-to tez jest mozliwe, bo rezerwacje mozna cofnac bez zadnyc problemow
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
przesada
![]() ja też jakoś jak coś od kogoś chcę to mi dać nie chcą tylko z Corii się udaje kochana Corii
|
|
|
#2729 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. Mam do Was pytanko. Czy zdjęcie flakonu poniżej to według Was ubytek minimalny ?? Wymieniłam się z dziewczyną i nie prosiłam o zdjęcia, bo powiedziała, że ubytek minimalny. A tu prawie połowy flakonu nie ma. Moja wina, bo zdjęcia nie zażądałam, no ale to nie jest minimalny ubytek....
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie jest min ubytek, taki chyba do przyjecia w/g mnie to 5 ml , a tu ewidentnie jest prawie polowa flakonu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

?
trzeba przyznac, wody nie wymienie dopoki Ty nie dostaniesz mojej normalne, a ze sobie wisi w watku to nie znaczy ze jej nie ma