|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja siedzę cały czas w domu i jakoś, co chwilę nie jem, mój żołądek odzywa się o stałych porach, a jak mam zajęcie, to nawet o jedzeniu nie myślę ![]() Cytat:
Herbatek przeczyszczających nie polecam, ani tych herbatek typu figura 1, co zawierają liście senesu, bo w pierwszym momencie pomogą, ale później tak rozleniwią jelita, że już cały czas będzie trzeba pić te herbatki, bo jelita już same nie będą pracować. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2704 |
Raczkowanie
|
ufff udało mi się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nareszcie dobrnelam do konca.... dziewcyny nie bylo mnie od 10 a konca postow nie bylo widac.... ja o 17 dopiero obiad zjadlam i czekam jeszcze z 30 min to z tamilee pocwicze, bo dzis rano juz rowerek byl ![]() Nigdziebyc widze postepy ![]() ![]()
![]() |
#2706 |
Raczkowanie
|
Pysia jak to mnie nie widzialas ja bylam z rana teraz nadrabiam czytanie Was a co do rankingu dni niejedzenia slodyczy to ciekawe czy ktoras pobije moje
![]() ![]() ![]() Muzyka swietna tez wlasnie lubie starsze kawalki aczkolwiek nie przepadam za muzyka polska dlatego ze mnie doluje :| Obiad bombowy i wcale sie nie najadlam ![]() Ale dzisiaj chyba bedzie bez cwiczen przynajmniej na nogi takich skakajacych bo noga mi boli moze to od wczorjaszego spaceru hmmm?
Start Odchudzania: 09.10.2009 - ![]() ![]() Było -> 126,5 kg !! ![]() ![]() Jest -> 76 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? ![]() ![]() Edytowane przez desireless Czas edycji: 2010-03-16 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Rozeznanie
|
...no dobra, przezylam dzis niezly kryzys dietowy...
![]() jednak jak sie cwiczy to motywacja jest wieksza - "nie po to sie katuje cwiczeniami, zeby teraz sie nazrec"...musze chyba powaznie obmyslec jakis plan odchudzania dietowo-cwiczeniowy,albo juz po mnie ![]() wybaczcie, ze tak dzis Wam sie spowiadam i zale.. ...a skoro juz zaczelam - zncie moze ten stan 'nic niechcenia'??????? niby sie wysypiam, nie przemeczam specjalnie,a jednak kazdego dnia coraz bardziej czuje,ze nic mi sie nie chce.. gotwac, sprzatac, pracowac, nawet lezec na kanapie mi sie nie chce...ani wstawac tym bardziej. nie wiem,czy to brak witamin, slonca, czy zwykle lenistwo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2708 |
Rozeznanie
|
hej Laseczki
![]() co do muzyki to lubię: perfekt, lady pank ( w kwietniu idę na koncert ), ira, kasia kowalska. dużo jest tych wykonawców. w sumie to lubię każdy rodzaj muzyki ![]() ![]() ![]() właśnie robię pastę z tuńczyka, jeszcze tylko jajka się ugotują ![]() ![]() ja bez słodyczy jestem 9 dni ![]() ![]()
#2709 | |
Zadomowienie
|
Dzisiejsza spowiedź:
Śniadanie -serek twarogowy z rodzynkami Obiad -marchew gotowana z 2 jajkami sadzonymi i szklanką maślanki Podwieczorek -2 banany Kolacja -to samo co na śniadanie ![]() ![]() 60 minut na orbitreku zaliczone, potem planuję jeszcze Tamilkę na ramiona zrobić i ewentualnie brzuszki. Dalej mnie boli, że tego mięsa nie miałam ![]() ![]() Nowa koleżanka się chyba wystraszyła na serio ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Raczkowanie
|
wiecie co ta Majka jest strasznie tandetna praktycznie zero akcji i jakaś taka mdła ale jakoś mnie chyba brzydula uzależniła że ok 18 trzeba oglądać coś na TVN :/ ehhh
misia ja też tak czasami mam zwłaszcza ok 11 jak kawa siekiera która zawsze z rana muszę wypić przestaje działać :/ poza tym jak wróciłam z pracy to miałam ochotę rzucić się na TŻ ale on wrócił jakiś taki nie w sosie z pracy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Raczkowanie
|
I JESZCZE TO!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=BHqAllSQ_eM JAKA ja byłam wtedy młoda ![]() A MAJKA-totalna klapa juz ta KASIA ma wiecej ikry niz gł bochaterka-i to ma byc miłosc nie jedna z was by leprzy scenariusz napisala OKTAWIA -ZDROWKA ,ZDROWKA ZDROWKA I JESZCZE RAZ PIENIEDZY Edytowane przez daga101 Czas edycji: 2010-03-16 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zadomowienie
|
Wieczorna spowiedź
![]() Śniadanie: serek wiejski z otrębami, ziołami i 3 kromki wasy - ok.350 kcal 2 kawy z mlekiem - ok.150 kcal obiad: barszcz czerwony z ziemniakami- ok. 300 kcal kolacja: 2 kromki wasy cieniutko posmarowane pasztetem i 1 jajko- ok 200 kcal Hurraaaa!!! Zmieściłam się w 1000 kcal ![]() ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Raczkowanie
|
Facet zobaczył na ulicy kobietę z idealnymi piersiami. Podbiegł do niej i spytał się:
- Czy dasz mi jedną ugryźć za stówę? - Wal się pan. - To może za tysiąc? - Nie jestem dziwką. - A za 10.000 zł? Kobieta pomyślała sobie, że to spora sumka i warto ją zdobyć. - Dobrze, ale nie tu. Poszli w ciemny zaułek, gdzie kobieta rozebrała się od pasa w górę pokazując najpiękniejsze piersi na świecie. Facet zaczął je lizać, pieścić, ssać i całować, ale nie gryzł. W końcu zniecierpliwiona kobieta powiedziała: - To ugryzie pan czy nie? - Nie, trochę drogo... hahhahahhahahhahahahahhah ahaha |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Każdy ma takie dni, cze czuje, ze wszysktko na nic i nie chce sie nic robic. Spokojnie, to minie.JA tak sie czułam wczoraj, dziś wstałam z super nastawieniem, ze wszystko sie uda, a jk zobaczyłam słoneczko za oknem to juz w ogole mi sie razniej zrobiło. TAk wiec nie łam sie, jutro bedzie nowy, lepszy dzionek. ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
Piszesz, ze dziewczynka miała tylko 14 lat? przerażające....w mojej miejscowości zmarł niedawno chlopiec miał15lat, miał uraz po jakimś wypadku, długo z nim nic nie było, a jak zaczął chorować, to lekarze nie wiedzieli na co i w ciagu 2 tyg. zmarł, dopiero sekcja zwłok wykryła coś w głowie. Takie historie sa naprawde straszne, pomyślec, ze chodzi o dziecko, ktore jednego dnia cieszy sie życiem, a na drugi umiera... ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- nigdziebyc wszystkiego najlepszego !!! Masz piękne imie ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
Ja już sie nie powtarzam, ze też to lubie. Po prostu wiemy co dobre ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Desi ja mam pytanko i to do Ciebie , bo Ty jesteś teraz moim guru , jeśli chodzi o odchudzanie ![]() hyba zaczyna dyndać,juz po zrzucenieu kilku kg, ja u siebie na rekach widze, ze jest taka juz troszke dyndajaca, a kurcze cwicze ramionka i klate. Jak to jest u Cibie? Wiem, ze temat był juz wcześniej poruszany, ale Ty no kurcze masz najwięcej kilogramow za soba i warto sie zapytać jak to w rzeczywistosci wyglada przy normalnym, zdrowym odchudzaniu. Pytanko jeszcze do wszystkich dziewczyn.Która z Was wytrwała i jest nadal na Dunkanie i widzi skutki w postaci spadku kg oczywiście! ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- no kurczaczek, nie ma nikogo?! no ja to zaraz cała jedna strone zajmne moim pisaniem....dobra urywam sie na kilka min , a Wy przez ten czas pisać! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Raczkowanie
|
Kurcze, ja to jednak jestem blondi. Nawet linka nie umiem wstawic
"Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo tuczy..." Edytowane przez czarownica2010 Czas edycji: 2010-03-16 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Od jakiegos czasu snuje sie w tym swoim stanie 'nic niechcenia' ale dzis to juz masakra... od lutego nie udalo mi sie stracic ani grama, ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
![]() I jak mniej wiecej wyglada Twoj jadlospis codzienny?? ![]() Jak dlugo bylas na I fazie i jaki masz schemat drugiej 5/5, czy 1/1 czy jak? ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Pysia, a Ty ile w koncu na Dukanie wytrzymalas? i jakie efekty?
unless we have the courage to lose sight of the shore... Edytowane przez misialinana Czas edycji: 2010-03-16 o 19:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Raczkowanie
|
Misia, nic sie nie martw, ja dzis rozmawiajac z mezem nazwalam siebie wieprzem. Stwierdzil, ze wolal mnie sprzed diety, ze juz calkiem dalam sie zwariowac i ze te wszystkie nie zjedzone kalorie padly mi na glowe... Mile, no nie???A propos dukana, to ja Ci odpowiem na swoim przykladzie. Wytrzymalam 5 dni na 1-szej fazie, po czym rzucilam sie na jablka. Pewnie wytrzymalabym dluzej, gdyby nie brak spektakularnych rezultatow, o ktorych doktorek pisze w ksiazce. W sumie przez piec dni schudlam 1 kg. A ze lubie owoce to ich brak bardzo dal mi sie we znaki. Ale i tak od jutra planuje sprobowac jeszcze raz, bo mi tez waga od ponad tygodnia stoi w miejscu.
"Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo tuczy..." Edytowane przez czarownica2010 Czas edycji: 2010-03-16 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Straszie nie chce sie poddac! chce wierzyc, ze obudze sie jutro pelna energii i checi do zycia! zrobilam sobie 2 dni wolnego od biura (w sumie i tak pracuje na umowe o dzielo, wiec niemusz etam siedziec codziennie) i mialam w planie posprzatanie mieszkania, wstalam wczesnie, wypilam kawke, odslonilam okna, przewietrzylam mieszknaie i.. nagle mi sie wsyztskiego odechcialo. nawet nie wiem czemu jakos tak....
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Wtajemniczenie
|
ja na dukane 5 dni fazy I i jeden dzień II
![]()
#2721 |
Raczkowanie
|
Niee, Oktawia
![]() Piękne imię - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2722 |
Raczkowanie
|
misiu schudłam już 5,5 kg <jupi> co jest dla mnie szokiem
![]() ![]() wczoraj miałam dzień z warzywami więc zaszalałam ![]() śniadanie takie jak dziś ( w sumie rano nie chce mi się jeść ale to daje mi energię ![]() później zrobiłam sobie sałatkę: ( makrela pomidorek papryka cała duża cebula ) zjadłam jeszcze 4 plastry szynki z indyka i całą paprykę czerwoną a wiecie co nie sądziłam że surowe pieczarki są takie dobre. wrzuciłam je kiedyś do sałatki no super wyszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja spojrzałam na Twoj wpis, ze miałaś94 a masz 88,7kg, więc dobrze Ci idzie i nie histeryzuj tu! w końcu znow ruszysz z miejsca, a sobie myśle czasami jak strasznie wygladam, i jak bym wygladała gdybym w koncu sie za siebie konkretnie nie wzieła-podejrzewam jak jedna z tych pań z filmiku hehe, ale wychodze z założenia, ze do pieknej ciepłej wiosny, kiedy to sie chodzi króciutko ubrany jeszcze troszke czasu mamy i choc kilka kg zrzuce, dodać te juz zrzucone i bedzie juz widoczny jakis efekt. A do gorącego upalnego lata, to ja zamierzam być super laska ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
Ach WY...niecierpliwe... Edytowane przez fiolka122 Czas edycji: 2010-03-16 o 20:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Raczkowanie
|
8??????!!!!!!!!
#2725 |
Raczkowanie
|
wow, jest nas 13,tylko zastanawiam sie czy znam Libbie?bo nie raz widze ten nick, ale jakoś dziewuszka nie odzywała sie jeszcze chyba do nas.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
Mnie te zastoje już wcale nie dziwią... w sumie chudnę mało i wolno ale zawsze coś idzie w dół. Najgorzej jak mam zły humor i sobie o tym pomyślę to mam ochote rzucić całą dietę w cholerę bo niby 'po co mi ona skoro się męczę i nie chudnę'
![]() Ale jak mam dobry humor to sobie tłumaczę, że te żarcie mi do szczęścia nie potrzebne i że bądź co bądź przez te niecałe 2 miesiące schudłam 5 kg ![]() Więc obym miała jak najwięcej dobrych dni ![]() I powiem Wam, że gdyby nie te forum to nie wiem czy bym tyle wytrzymała, a to dieta z najdłuższym stażem w moim życiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Raczkowanie
|
no rozumiem, ze to odpowiedz na moje pytanie
![]() Edytowane przez fiolka122 Czas edycji: 2010-03-16 o 20:12 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 |
Rozeznanie
|
Fiolka, jakbym miala rowerek, lub orbiterka to juz dawno bym odjechala
![]() ![]() No nic, siedze sobie , gadam z Wami, zaraz obejrze sobie kolejny odcinek Usta Usta ![]() ![]() Nagrzeszylam dzis i teraz mnie brzuch boli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czarwoniczko, mam nadzieje, ze i Ty sie lepiej jutro poczujesz! ![]() ![]()
![]() |
#2729 |
Raczkowanie
|
No dobra, to teraz z innej beczki! Co w sobie lubicie, polubilyscie, co Wam zaczelo sie w Was podobac po zrzuceniu kilku kilogramow??? Bo ja polubilam swoje ramiona i szyje
![]() ![]()
"Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo tuczy..." Edytowane przez czarownica2010 Czas edycji: 2010-03-16 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No ale mi sie rozpisało |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.