![]() |
#2701 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
-Odchodzę, musisz się z tym pogodzić!
-Ale jak? -Zapomnij! Uśmiechasz się do niej. Ona do Ciebie!A mnie to... Je*ie! -Dlaczego tak patrzysz? -Nie mogę? - Nie! -Dlaczego? -Czuję się naga! Rozbierasz mnie wzrokiem ![]()
![]() |
#2702 |
Zadomowienie
|
Na jakiś czas odchodze z forum ; DD Musze sie podciągnąć w szkole i wgl. ; //
Pewnie nikt nie bedzie tęsknil bo za dlugo tu nie byłam ;* Kocham was talenciary wszystkie ;* A i te 4 naj ; marikab myszka23101 patrysiowa_ dajsesiana ________________ Bez off : ` życie to wieczna walka !. Wiec nie poddaj się . !
a teraz patrz, bo właśnie biorę się w garść. Edytowane przez RozowaSkeyterka Czas edycji: 2010-02-09 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Przyczajenie
|
Nie odzywaj się chyba, że możesz ulepszyć ciszę.
Skoro jest we mnie miejsce na nienawiść, to znajdzie się miejsce i na zło. Wszystko co dobre, nie kończy się nigdy. Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek. Trudno uwierzyć losowi, gdy już raz zawiódł. To, co dają za darmo, na ogół nic nie jest warte. [Małgorzata Musierowicz] |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Rozeznanie
|
I'm back!
![]() Dziękuję za pochwały, dziewuszki ![]() _______ 1. Choć luty w pełni rozkwitu, dla niej wszystkie wieczory są listopadowe. Listopadowy pocałunek, listopadowe spojrzenie, listopadowe splecenie rąk pod łysym dębem. Listopadowe pożegnanie, listopadowy żal, listopadowy rozłam serca. 2. Pieprzone ulice w pieprzony 14 lutego. Idiotyczne baloniki w kształcie serduszek unoszące się nad głowami. No tak. Przecież prawdziwe serce na nitce nie wyglądałoby już tak efektownie. 3. Czasem wystarczy tylko jeden mały "TRZASK!" i nawet nie zdajemy sobie sprawy, że w tej chwili już na zawsze efektowne złamanie oszpeciło nam serce. 4. Są takie dni, kiedy nawet hektolitry malibu z mlekiem nie uniosą naszych warg w chwilowym otępieniu umysłu. 5. Jeśli zmierzyć wszystkie siły, jakie włożyłam w odbudowanie naszego szczęścia, kilkukrotnie zdobyłabym Mount Everest. I obyłoby się bez tych setek wylanych łez. 6. Chcę żyć. Póki co na nogach trzyma mnie wegetacja. 7. Twoja miłość to rzucony we mnie granat bez zawleczki. 8. Jak się czuje człowiek, który sam zamyka swoje wieko od trumny? 9. Kanibalem nie jestem, ale Twego serca chętnie bym spróbowała. |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Rozeznanie
|
Wiatrem zerwane myśli, wydarte spod skóry, gdzie zalegały zbyt długo.
Widziałam jak płacze, jak ściska w dłoniach poduszkę ze złości. Przepraszam pomyliłam życia. Spokojnie zasypia uśmiechając się tak jakby on na nią patrzył. Szczerze i ciepło. Jest szczęśliwa.
![]() |
#2706 |
Raczkowanie
|
"całe życie czekam na Ciebie, kiedyś musisz przyjść ! " "zanim powiesz, zanim mi odpowiesz nim coś zmienisz, zanim mnie wymienisz słuchaj serca !" "nie ma takiej siły, która przekona mnie, że nam nie uda się" "ja i ty-znaczy my-nasze dni i… noce… ja i ty-nowy świat… ze mną bądź blisko tak, że już bliżej nie ma… blisko tak… jak skóra… jak dreszcz… jak sen…" "z kim, jeśli z tobą nie odkryję, że życie ma smak we dwoje jak pachnący chleb, jak siedem nieb - znowu we dwoje" "z kim, jeśli z tobą nie podzielę się wszystkim co mam, co czuję i wiem z kim zadumam się, obśmieję cię-jeśli nie z tobą?" "no powiedz-tak-powiedz, powiedz, że mnie kochasz nie chcę nic więcej" "kiedy szeptem mówię ci, że kocham… w twoich oczach kwitną łzy… bo kochasz…" "chociaż niebo spada ci na głowę… kiedy ziemia mówi, że nie możesz… chociaż tamto, co było, siedzi w tobie jak cień chłodny cień… ciągle rośnie w nas miłość pokonamy ten lęk, tylko…" "zrozumieć każde zło daj" "kocham kroki Twe i wiem jak pukasz do drzwi" "wołam cię w noc błagam cię przyjdź od tak dawna już szukałem ciebie" postanowiłam dodać kilka cytatów z piosenek Mietka Szczęśniaka
![]()
#2707 |
Rozeznanie
|
Masz prawo mnie nienawidzić, za to, że cię pokochałam. Bo przecież nie wolno mi było.
uśmiechnęłam się dziś. z niedowierzaniem, ale uśmiechnęłam. Świat stoi na głowie, uśmiecha się nosem, pije szampana i kręci od wieków. mówiła odchodzę zamiast zatrzymaj mnie.
![]() |
#2708 |
Raczkowanie
|
ciasne marzenia zostawiam na ławce. nie prosta linii moich uczuć. wyśnij mnie .. Twoje paranoje i moje wrażliwości. oczekuję na werdykt Twojej miłości
#2709 |
Konto usunięte
|
i jest lepszy od naleśników z czekoladą. <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() już jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w duszy kilkanaście wzlotów i upadków. pozwól dotknąć twoich ust moimi. nie lubię gdy mówisz o mnie: moja panienka, i zaczynasz śpiewać ten durny kawałek, wtedy czuję się jak najnowszy model telefonu którym tak bardzo chcesz się pochwalić.. każdy potrzebuję czuć że ktoś go potrzebuje. a gdy łapiesz mnie za rękę, ja bez zastanowienia biegnę, bo wiem że nie puścisz nawet gdybym biegała cały dzień. uśmiecham się i myślisz że jestem aniołem, a w myślach mych zdrada.. i zawsze gdy się rozstajemy zaczynam słuchać Lilu, Wdowy bo myślę że dzięki nim poczuję się silniejsza, jednak wieczorami wygrywają z nimi Czerwone Gitary i wspomnienia o Tobie.
![]() |
#2711 |
BAN stały
|
- kochasz go?
- nie. - jesteś pewna? - nie. częste zmiany leczą rany. i wiesz komu prędzej to serce pęknie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Raczkowanie
|
Z listy:
- Zapomnij, że żyjesz... pomyśl, że śnisz... i śnij jak najpiękniej. - Życie to zabawa... to czemu ja je biorę na serio...? - Twoja stara wychodzi na balkon i tańczy z gwiazdami. - Dreaming in mono... Pozostałe: - A może świadomie wybrałam tę miłość? Tę nieodwzajemnioną... przecież to jest prawdziwy romantyzm... - Nie potrafię przestać widzieć w Tobie kogoś, kogo już dla mnie nie ma... - Nie mogę odpowiadać za swoje uczucia... - Szkoda, że od samego początku nie pokazałeś jaki z Ciebie skur.wiel, może mniej by bolało... - nie płacz! - czemu? - bo makijaż Ci się zmyje. - o jak o mnie dbasz... - nie, po prostu chcę Ci uświadomić, że płacz nic nie da... i tak Cię nie pokocham. - a gdybyś to mógł być Ty? - może jestem tu tylko dla Ciebie... może gdyby nie Ty nie chciałabym znać tej całej reszty... nigdy się tego nie dowiesz, tak samo jak ja nigdy nie będę miała Ciebie... - i mam Cię w objęciu... lecz tylko w tańcu... - marzeń utkanych na kanwie spokoju nikt nie jest w stanie rozpleść... |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Raczkowanie
|
Zgubiłam się między dniem a nocą, fikcją a rzeczywistością, uśmiechem nr 4 a nr 636.
Nadszedł czas odkurzyć półkę. Każdą szufladkę. Każdy zakamarek... Zapisać na dodatkowej płycie kilka ważnych wspomnień i wydarzeń. Poddać się formatowaniu. Żyć chwila jak w dzieciństwie. - Nie palę, nie piję, nie ćpam, czekam z seksem do ślubu... - Nie kończ, Ty chyba nie żyjesz... Ostrzegli przed złamanym sercem, nie ostrzegli przed samotnością. Życie to wielka restauracja otwarta przez całą dobę. Niby ma bogate menu ale i tak połowa z tych rzeczy akurat się skończy, gdy będziesz chciał je zamówić. Kelnerką w przykrótkiej spódniczce jest Przeznaczenie. Ty decydujesz, co chcesz zjeść, ale to od niej zależy w jakim czasie i stanie otrzymasz zamówiony posiłek. Kręci z nią ochroniarz-Los, lepiej na niego uważaj, bo naprawdę potrafi dać w kość. Pijanym barmanem za ladą jest Szczęście i bardzo często nie trafia do twojego kieliszka. Miłość - zapomniana przez wszystkich kucharka - czasem traci smak i źle przyprawi to i owo. Nadzieja pracuje tu tylko jako sprzątaczka. Przychodzi o dwóch porach - bardzo wcześnie i bardzo późno, to dlatego niewiele osób ją spotyka, a reszta nie docenia jej pracy. Różni ludzie mogą dosiąść się do twojego stolika, ale pamiętaj: na koniec uczty każdy i tak dostanie oddzielny rachunek. Zbrodnia doskonała: nie wiemy, kto zamordował nasza radość życia, jaki był motyw morderstwa, ani gdzie są winni.
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-02-09 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Przyczajenie
|
Cześć, jetem nowa więc proszę o wyrozumiałość.
![]() ` Pamięć przerzuca chwilę jak projektor slajdy...` `Po chwili zapomnienia, nadchodzi chwila westchnienia` `Za każdy ból w duszy dziś życie wstrzyknie mi morfinę` `Coś zabolało, i serce nagle zwariowało` `Powieki są po to, żeby nie patrzeć, jak odchodzisz na zawsze` `Sny rodzą rzeczywistość..` `Z zza chmur wyszło słońce, rodzi się nowa nadzieja` `Widzisz bezkresną ciemność? To zapal światło` `Niby zwykły dzień, a uszczęśliwił mnie` `Żyję jak chcę, kocham jak umiem` `Zwariowałam, a razem ze mną cały świat` `Powiedz co to za miejsce? Gdzie tu sens jest? `Myślę więc jestem, uczę się więc mnie nie ma` |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz cos ode mnie ![]() Ja siedze tu i wspominam tego jedynego! Wiesz? Tego idealnego!!" ![]() ![]() "Wiesz co nas łączy? Ta historia która nigdy się nie skończy.." "Najgorzej jest być nikim dla kogoś kto jest dla Ciebie wszystkim ! " "Cukier? Czekolada? Miód? Hmmm... Niech pomysle... NIE! Cholera! Ja nie znam nic słodszego od Ciebie " ![]() Zyjmy tak jakby jutra mialo nie byc... ![]() ![]() Edytowane przez Malutka M Czas edycji: 2010-02-09 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
![]()
To ja zniszczyłam nasza przyjaźń, chodź myślisz ze Ty tez jesteś winny. Ja Cie już wcześniej pożądałam.
Jak mam Ci wytłumaczyć? Byś chodź troszkę zrozumiał ze nie chciałam się w Tobie zakochać .. Zostawię to tajemnica .. by nie ranić ich . Może boli Cie to ze dalej jestem z nim? … powiedz mi to . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Raczkowanie
|
nawet nie wiesz jak mi się milusio na moim cobainowym serduchu zrobiło.
![]() bajsza - cudne opisy! ![]() jutro już nikt, a dziś już nie my.
nie zostawiaj mnie! nie mam już siły krzyczeć! nawet we mgle znajdę do Ciebie drogę. tylko muszę wiedzieć, że warto. gdzie Twój uśmiech, który tak pięknie rozjaśniał Ci twarz? zatrzymaj mnie nie daj mi odejść. Edytowane przez cobainowa Czas edycji: 2010-02-09 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Rozeznanie
|
Jego oczy błysnęły w słońcu.
Dotyk jego skóry wystarczył, by znowu zrobiło jej się gorąco. Nie dała nic po sobie poznać, chociaż w głębi duszy się skrzywiła. Doprawdy, nie rozumiem o co tyle szumu?! Wyzywasz mnie bo jestem z nim, podczas gdy to ty mi go ukradłaś?! Rany, to było niesamowite. Dotknął jej podbródka i cmoknął w czoło. |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
Bajka o Miłości i Szaleństwie
"Powiadają, że pewnego razu spotkały się na Ziemi wszystkie uczucia i cechy ludzkich istot. I tak: Gdy Znudzenie ostentacyjnie ziewnęło po raz trzeci, Szaleństwo, jak zwykle obłędnie dzikie, zaproponowało: - Pobawmy się w chowanego! Intryga, niezmiernie zaintrygowana, uniosła tylko lekko brwi, a Ciekawość, nie mogąc się powstrzymać, spytała z typowym dla siebie zainteresowaniem: - W chowanego? A co to takiego? - To zabawa - wyjaśniło żywo Szaleństwo - polegająca na tym, iż ja zakryję sobie oczy i powoli zacznę liczyć do miliona. W międzyczasie wy wszyscy dobrze się schowacie, a gdy skończę liczyć, moim zadaniem będzie was odnaleźć. Pierwsze z was, na którego kryjówkę trafię, zajmie moje miejsce w następnej kolejce. Podekscytowany Entuzjazm zaczął tańczyć w towarzystwie Euforii, Radość podskakiwała tak wesoło, iż udało się jej przekonać do gry Wątpliwość, a nawet Apatię, której nigdy niczym nie dało się zainteresować. Jednakże nie wszyscy chcieli się przyłączyć. Prawda wolała się nie chować, w końcu i tak zawsze ją odkrywano. Duma stwierdziła, że zabawa jest głupia, ale tak naprawdę w głębi duszy gryzło ją, iż pomysł wyszedł od kogo innego. Tchórzostwo z kolei nie chciało ryzykować. - Raz, dwa, trzy - zaczęło liczyć Szaleństwo. Najszybciej schowało się Lenistwo, osuwając się za pierwszy lepszy napotkany kamień. Wiara pofrunęła do nieba, a Zazdrość ukryła się w cieniu Triumfu, który z kolei wspiął się o własnych siłach hen! Na sam szczyt najwyższego drzewa. Wspaniałomyślność długo nie mogła znaleźć dla siebie odpowiedniego miejsca, gdyż wszystkie kryjówki wydawały się jej idealne dla przyjaciół: krystalicznie czyste jezioro było wymarzonym miejscem dla Piękności, dziupla - w sam raz dla Nieśmiałości, motyle skrzydła stworzono dla Zmysłowości, powiew wiatru okazał się natomiast najlepszy dla Wolności. W końcu Wspaniałomyślność schowała się za promyczkiem słońca. Z kolei Egoizm znalazł sobie, jak sądził, wspaniałe miejsce: wygodne i przewiewne, a co najważniejsze - przeznaczone tylko, tylko dla niego. Kłamstwo schowało się na dnie oceanów, a może skłamało i tak naprawdę ukryło się za tęczą? Pasja i Pożądanie w porywie gorących uczuć, wskoczyli w sam środek wulkanu. Niestety wyleciało mi z pamięci, gdzie skryło się Zapomnienie, lecz to przecież mało ważne. Gdy Szaleństwo liczyło dziewięćset dziewięćdziesiąt dziewięć tysięcy dziewięćset dziewięćdziesiąt dziewięć Miłość jeszcze nie zdołała znaleźć sobie odpowiedniego miejsca. W ostatniej chwili odkryła jednak zagajnik dzikich róż i schowała się wśród ich krzaczków. - Milion - krzyknęło na końcu Szaleństwo i dziarsko zabrało się do szukania. Od razu, rzecz jasna, odnalazło schowane parę kroków dalej Lenistwo. Chwilę potem usłyszało Wiarę rozmawiającą w niebie z Panem Bogiem. W ryku wulkanów wyczuło natomiast obecność Pasji i Pożądania. Następnie, przez przypadek, odnalazło Zazdrość, co szybko doprowadziło je do kryjówki Triumfu. Egoizmu nie trzeba było wcale szukać, gdyż jak z procy wyleciał ze swej kryjówki, kiedy okazało się, iż wpakował się w sam środek gniazda dzikich os. Trochę zmęczone szukaniem Szaleństwo przysiadło na chwilę nad stawem i w ten sposób znalazło Piękność. Jeszcze łatwiejsze okazało się odnalezienie Wątpliwości, która, niestety, nie potrafiła się zdecydować, z której strony płotu najlepiej się ukryć. W ten sposób wszyscy zostali znalezieni: Talent wśród świeżych ziół, Smutek - w przepastnej jaskini, a Zapomnienie... cóż, już dawno zapomniało, iż bawi się w chowanego. Do znalezienia pozostała tylko Miłość. Szaleństwo zaglądało za każde drzewko, sprawdzało w każdym strumyczku, a nawet na szczytach gór i już, już miało się poddać, gdy odkryło niewielki różany zagajnik. Patykiem zaczęło odgarniać gałązki... Wtem wszyscy usłyszeli przeraźliwy okrzyk bólu. Stało się prawdziwe nieszczęście! Różane kolce zraniły Miłość w oczy. Szaleństwu zrobiło się niezmiernie przykro, zaczęło prosić, błagać o przebaczenie, aż w końcu poprzysięgło zostać przewodnikiem ślepej z jego winy przyjaciółki. I to właśnie od tamtej pory, od czasu, gdy po raz pierwszy bawiono się na Ziemi w chowanego, Miłość jest ślepa i zawsze towarzyszy jej Szaleństwo." fajne ;>.
![]() |
#2720 |
Raczkowanie
|
RozowaSkeyterka - będziemy tęsknić oj będziemy ;< , ale rozumiem, ucz się ucz <33
![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ _____________ teraz już wiesz dlaczego czuję się taka samotna. bzdura. - nie ma go. nie napisał! - tragedia -.-' - no , dla mnie na pewno ;]. pragnę więcej... chociaż ten jedyny raz być szczęśliwa , chociaż ułamek sekundy. zobaczyć go bez koszulki : bezcenne <3. uśmiech na jego twarzy : bezcenne <3. _________________________ ____________ przeznaczenie widzę tylko w Jego oczach.. Pan M. ♥ </3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Raczkowanie
|
Agrr & Bajumi . - genialne
![]() _________________________ ___________ tak . głupia . po raz kolejny za 10 sekund szczęścia oddała tydzień smutku .
Jest odwyk od narkotyków, alkoholu .. Są sposoby na rzucenie palenia . Czemu nie wymyślili jeszcze niczego na Ciebie ? no bo nie możesz tak po prostu odejść bez słowa po tym wszystkim . słyszysz? nie możesz, nie pozwalam Ci ! ' Robisz wrażenie takie, że nie można go zatrzeć. '
#2722 |
Raczkowanie
|
- Ej lala, but Ci sie roz.pier.da.la.
- Powoli, powoli i Tobie sie roz.pier.do.li ![]() Moje serce bije i tak na przekór dniom. To co dobre, to sie szybko kończy. Zamykam sie w sobie. Z dnia na dzień coraz bardziej. Wszystkim nam brakuje szczęscia. Każda droga jest łatwiejsza, tylko nie ta, którą razem szliśmy. Nauczyłam sie śmiać. Gdy ktoś mnie oczernia. Niech ta noc, nigdy nie kończy sie. Niech cały świat mi raz zazdrości. Pozazasięgiem twojego wzroku... Nie wiem, czy mnie jeszcze kocha, nie wiem, ale wiem jedno ja kocham go. Zawsze mówił, że nie liczy sie wygląd, że kocha mnie taka jaką jestem. Spotkał inną ładniejszą. Poleciał do niej... Czułam się okropnie. Ale zrozumiałam jedno, chłopakom nie można ufac i nigdy nie będę. To ty mnie tak raniłeś. Nie mam nic, oprócz wczorajszego dnia.
![]() Edytowane przez paulka113 Czas edycji: 2010-02-09 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
To co warte, to nadawać życiu kształt i charakter...
obdarta z marzeń... Nabieram kształtu dzięki tym którzy są ze mną od startu, którzy nie odpadli podczas biegu,dzięki ludziom których spotykam na swej drodze i muzyce którą w sercu nosze..... czas zmienia ludzi... Uśmiech łamie mury,jest jak słońce które spędza chłód z ludzkiej twarzy... Celem spełniać sie póki jeszcze tu stoje robić nie to co wiekszość, ale to co dla mnie dobre szanuje ludzi ktorych nie da rozpalic sie pieniadzem nosza w sobie ogień i wiedzą dokąd zmierzać... dałeś mi wolność której nie czuję. ''Wierze w dobre miejsce, dobry czas i dobrą porę Marzę idealną mieć frekwencje w życia szkole Wierzę, że gdy coś się stanie - ja wykaże dobra wolę...'' |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Raczkowanie
|
; *
* - co robisz ? - wygazowuje cole . - ale po co ? - bo te bąbelki przypominają mi o twoim istnieniu a tego nie chcę ! * Nie znam zasad do Twojej gry . * Ile razy było "a nie mówiłam " .. , lubię spędzać z Tobą czas . , dajesz mi 100 % magie która raz jest bezczelna a raz wprowadza mnie w Twój prywatny świat , za to Cie kocham wiesz ? <3 . * Chłodny wiatr wzmaga się, To panuje. * tak konsekwentnie zagęszczasz mi powietrze. * w lodówce pocięta w plastry puszcza do mnie oko krowa, a kurczak pobija rekord na czas nurkując w rosole. * uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia, runęłam w nią, rozkładając ramiona. ♥ * w kolorowe muszle gwiżdże wiatr. * poza normę wystrzelona i wykolejona. * serce pojemne jak przedwojenna wanna i pragnienie, by ją wypełnić. * Jestem balonem wypełnionym helem, a uchodzi ze mnie powietrze. Jestem tabliczką czekolady, a smakuje jak ciasto marchewkowe. Jestem wieżą Eiffla, a ludzie wykrzykują w niebogłosy "Patrz! To koloseum!". Czy to niedopatrzenie czy niedocenienie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Przyczajenie
|
` Czujesz, widzisz, kochasz też.?
` Ubieram, gdy Ciebie mi brak. ): ` Może tyle już wypiłam, że wcale Cię nie widziałam.. ` Starczy słów, by wzniecić w nas dziś ogień. ` Nie chcę tych bezsennych nocy.. ` Znów nam siebie ubyło. Pozdro dziewczyny. ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Raczkowanie
|
- to wszystko dlatego, że dziś wstałam lewą nogą
- Ty zawsze wstajesz lewą nogą. - To nie moja wina, że z drugiej strony łóżka mam ścianę. ; D - Uśmiech jest dla ludzi szczęśliwych. - I tu się mylisz. Bo właśnie uśmiech daje szczęście. Spróbuj się uśmiechnąć, to zobaczysz. A teraz, gdy widzę zakochanych wybucham im śmiechem prosto w twarz. ;D nigdy, ale to nigdy nie będę żebrała o miłość.. ani nikogo na siłę zatrzymywała przy sobie - nigdy ! czasami lubię jak ktoś mnie obserwuje i patrzy na mnie i mówi, że mnie lubi. ;D -Uważaj na przejściach .! -Grozisz mi ? ! narysuj mi słońce. .nie musi być ładne, ale takie wiesz.. .takie od Ciebie... `zapatrzona w niebo, zapomniałam patrzeć pod nogi. ; ** czasami lubię zamknąć się w szafie i udawać, że jadę windą . ;D rzeźbisz wymyślnie słowa, by schować smutek w głosie.
#2727 |
Rozeznanie
|
It looks like you’ve given up Wygląda na to, że się poddałeś Because I just know You’ll come around Right? Ponieważ po prostu wiem, że Wrócisz Prawda?
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Wtajemniczenie
|
Miałam Was wymienić troszkę później, ale, że coraz rzadziej co poniektóre z Was zaglądają, to zdecydowałam się to teraz zrobić. Toogether93, cookiecrisp, ciiri, siatkarka18, blondii69, realgirl89, kee, BananowaBrazylijka, ruda wiewióra ( Sonia kocha? ![]() ![]() Wszystkie znaczycie dla mnie baardzo dużo i żadnej z Was i jej twórczości nie chciałabym stracić. <3 Dlaczego on pozwolił mi uwierzyć w Anioły?
Dlaczego pozwalał mi żywić się Nim? Swoimi słowami, myślami, gestami, pocałunkiem, marzeniem, snem… Przecież wiedział, że nie powinnam ich brać… Dlaczego? Pokaż mi swoje serce, a uwierzę z kim mam do czynienia. Już nigdy nie usłyszę kochany Twych słów. Już nigdy do mych ust nie przytulę Cię znów. A Ty się plącz i bełkocz, byleby to był bełkot we właściwym kierunku.
![]() |
#2729 |
Raczkowanie
|
Bo czasem mi smutno patrzeć na nieszczęśliwych .
Jest mi źle, gdy widzę tylko na GG Cię . Kiedyś porwałeś mi serce , teraz je skleiłam i nie chce nikogo więcej. Chciałabym chlopaka MC , bo z takim frajerem jak ty spotkac się nie chce. Zazdrosny jesteś o mego kolege , lecz ty wolisz jakąs brunete. To , że Cię nie kocham nie znaczy , że coś do Ciebie czuje. Na widok innego zaraz zwariuje. ___________ Na koncu rymowanka mi sie właczyła ;> |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zadomowienie
|
Platonicznie kocham się w Tobie. Jest to o wiele bezpieczniejsze.
Przeszłość sama czasem wraca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.