Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-23, 18:10   #2701
sabbatha
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

mam ściągniętą pierwszą część, ale nie oglądałam. Chyba teraz obejrzę.

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 18:16   #2702
ganimedea
Zakorzenienie

Ja z kolei wpierw obejrzałam film, który jest wg mnie świetny, więc czym prędzej sięgnęłam po pierwowzór (zwykle robię odwrotnie, ale wówczas w stosunku do filmu jestem bardzo krytyczna ). Dość wiernie oddaje wydarzenia książki, choć pomija kilka pobocznych wątków i postaci, a niektóre zagadnienia upraszcza.

Żeby było śmieszniej, oglądając plakaty kinowe filmu sądziłam, że przedstawiają jakiegoś emo-mordercę czy psychola, który jest tytułowym mężczyzną

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka

Edytowane przez ganimedea
Czas edycji: 2010-07-23 o 18:18
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 18:29   #2703
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
Shpilciu tak, jestem absolwent budownictwa wodnego. Mosty dopiero planuję zacząć, niestety studia drugiego stopnia u mnie na Politechnice ruszają w semestrach letnich a nie zimowych
a matko, jaka lipa, że musisz czekać
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Melduję, że wróciłam godzinę temu. 24 godz podróży (w tym 1 godz zmiany czasu, i prawie 3 godz czekania na pociąg przez Eurotunel, czyli wychodzi 20 godzin).
Zdecydowaną część drogi przespałam, nie jestem więc zmęczona za bardzo, ale wszystko mnie boli od wyginania się na wszystkei strony.
witamy na ziemi polskiej!
Cytat:
1. pielęgnacja
2. kolorówka (jak widzicie jednak uległam palecie Sleek - po wielu podchodach, wahaniach, dywagacjach zdecydowałam się na Original)
3, 4. prezent
Bidulko z tym kolanem mam nadzieję że Ci przejdzie
Zakupy => a prezent =>

Cytat:
Zagiął mnie koleś totalnie
Widział, że mi się spodobała ta paleta, ale 35,50 f to trochę za dużo (jak dla mnie, bo on stwierdził: co to jest 35 funtów taaa tylko ze jak on jest kierownikiem w jakimś hotelu w Bristolu to to pewnie tyle ma w 2 czy 3 godziny pracy), więc nie kupiłam. Gdy poszłam do innego sklepu, on w miedzy czasie kupił i dał mi jako prezent urodzinowy
A pytałaś się kolegi czy możesz zostać jego utrzymanką? Super że Ci zrobił prezencik bo jest boski
Cytat:
Kupiłam sobie jeszcze plastikowe "badziewia" Niebieskie korale i czerwona branzoletę - w Claire's.
Hahah Shpilka pewnie wyczaruje sama taką
I 2 płyty w sklepie w stylu naszych lumpeksów (M.G. za 1 f, Garbage za 0,5 f )
haha Hosenko skąd wiedziałaś, że planuję taka zrobić tylko że perełki na wstążce super biżu to zakupy się udały!
Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Oto moje lupy Allegrowe
Pudry to Dream Creamy Maybelline kolor Sand i mineralny Astor 02.
Z blyszczykow jestem srednio zadowolona - sa bardziej transparentne, malo koloru i blasku, szkoda Przynajmniej dobrze nawilzaja usta...
Jutro przetestuje kredke khol Ruby Rose - mam nadzieje, ze jest baaardzo czarna
Pinke łupy

A ja dziś byłam cały dzień u TŻta chrześniaczki 5 miesięcznej bo jej mamusia bierze silne leki i ktoś musi być zawsze przy niej w domu. Pogadałyśmy sobie, nabawiłam się z malutką Kruszynką
a teraz będę się obijać! wypiję kawkę i pomyślę co by tu dziś jeszcze zrobić
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 18:36   #2704
Hosenka*
Zakorzenienie

Shpilciu: paleta nie od kolegi, tylko od jego brata, którego widziałam pierwszy raz w życiu

Ta branzoletka od razu mi się kojarzyła z Twoim kombinowaniem

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 18:42   #2705
zetafon
Zakorzenienie

byłam w rossmanie i kupiłam dla babci szampon fructis bo mnie poprosiła, saszetke soli do kąpieli bielenda karotenowa, pudełko soli do kąpieli stop deli i krem do rąk.soli nie miałam a przyda sie do pedicura którego robie sobie dzisiaj, krem do rąk zaraz mi sie skonczy.nic zbędnego nie kupiłam.

ja sie dodatkowo dzisiaj ciesze bo przyszły mi zamówione dwa kursy do niemieckiego (słówka i gramatyka) a gratis dostałam język szwedzki (do wyboru miałam angielski w jakiś podstawowych wersjach i stwierdziłam że i tak będą leżec niepotrzebne więc wziełam szwedzki).tak przeglądam ten szwedzki i padam ze śmiechu:
-bułka-en smafranska
-masło- smor
-szwedzki stół -smorgasbord
juz widze jak opanuję podstawy szwedzkiego :P

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 18:44   #2706
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Ja mam kilkanaście, coś pod 20, ale nie chce mi się liczyć dokładnie.
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
mam 39smarowideł.
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
ja mam 20
ja mam 19, razem z tymi do i po opalaniu, wyszczuplającymi, brokatowymi, olejkami do masazu i wogole ze wszystkim co da sie wsmarowac w skore
Stary 2010-07-23, 18:51   #2707
zetafon
Zakorzenienie

ja z balsamów mam jeden w użyciu, jeden w zapasie (takie zwykłe do ciała nawilżające), na cellulit mam jeden w użyciu i jeden w zapasie, do tego nivea brązujący i jakiś samoopalacz.w zasadzie to jeszcze mam masło do biustu które się konczy i dodatkowe w zapasie. ilość w sam raz. wole miec jedną sztukę w zapasie z tych kategorii, bo potem kiedy nie mam czasu albo kasy to ułatwia mi to życie.

ciuciola odpoczywaj nad morzem.baaaardzo ci zazdroszcze.mam nadzieje ze mój wyjazd z przyszłym mężem dojdzie do skutku.nie byłam na wakacjach od 5 lat, nawet na weekendy nie wyjeżdzalismy.teraz trzeba to nadrobic.moze się uda pojechac do tej Turcji.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-07-23, 18:52   #2708
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Czesc kobietki!!!

Walizki juz spakowane na jutrzejszy wyjazd nad morze!
Nawet pies ma swoje akcesoria i unoszaca sie na wodzie pileczke,bedzie plywal
O 6 rano wyjezdzamy i nie bede z Wami pisac az do 7 sierpnia. Zuzywajcie dalej tak jak teraz! gratuluje wszystkim!

Z kosmetykow wzielam najbardziej potrzebne rzeczy i uswiadomilam sobie o ile jeszcze mozna tak na prawde ukrocic zbior!

Milych wakacji kobietki! papapa!
Udanych słonecznych wakacji ciuciola
Cytat:
też myśle, że dobrze zrobiłam, choć nie było mi łatwo podjąc tą decyzje ... Ale po co mam trwać "w tym czymś", w czym brakuje mi ważnych dla mnie rzeczy Zalezy mi na nim, ale co z tego ... Nie mogę sama siebie unieszczęśliwiac godzac się na to.
Ehhh.

I dalej czekam na księcia
Tak jest, dobrze postąpiłaś, należy Ci się wszystko o czym pisałaś! Księciu już jedzie na białym koniu
Stary 2010-07-23, 18:55   #2709
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Hosenko, śliczna ta czerwona bransoletka!
Stary 2010-07-23, 18:57   #2710
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Shpilciu: paleta nie od kolegi, tylko od jego brata, którego widziałam pierwszy raz w życiu
Cytat:

Ta branzoletka od razu mi się kojarzyła z Twoim kombinowaniem
Tak, tak jego miałam na myśli! tylko już nie pisałam "brata kolegi" musiałam na niego rzucić jakiś urok masz po prostu w sobie coś Hosenko
spoko, spoko w weekend się za podobną wezmę
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
byłam w rossmanie i kupiłam dla babci szampon fructis bo mnie poprosiła, saszetke soli do kąpieli bielenda karotenowa, pudełko soli do kąpieli stop deli i krem do rąk.soli nie miałam a przyda sie do pedicura którego robie sobie dzisiaj, krem do rąk zaraz mi sie skonczy.nic zbędnego nie kupiłam.

ja sie dodatkowo dzisiaj ciesze bo przyszły mi zamówione dwa kursy do niemieckiego (słówka i gramatyka) a gratis dostałam język szwedzki (do wyboru miałam angielski w jakiś podstawowych wersjach i stwierdziłam że i tak będą leżec niepotrzebne więc wziełam szwedzki).tak przeglądam ten szwedzki i padam ze śmiechu:
-bułka-en smafranska
-masło- smor
-szwedzki stół -smorgasbord

juz widze jak opanuję podstawy szwedzkiego :P
Widzę że nie tylko ja robie babci zakupy kosmetyczne

śmiem twierdzić że jak kiedyś będą w Szwecji to nie zjem nic co jest z masłem
Stary 2010-07-23, 19:03   #2711
zetafon
Zakorzenienie

shpilciu dla mnie i tak najśmieszniejszy jest czeski.nigdy nie zapomne jak siedzialam na recepcji w hotelu i przyjmowałam parę czechów.oni nie potrafili po angielsku ani niemiecku wiec oni do mnie po czesku a ja do nich po polsku.meldowałam ich z pół godziny padając ze smiechu.oni zreszta tez sie smiali z niektórych słów.pamietam jeszcze ze jak rezerwowałam pokoj na słowacji dla moich klientów to pytałam czy mogą wziaść psa.własiciel odpowiedział mi : ,,ano, mozete se wziasc popsika"

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-07-23, 20:33   #2712
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

"Nie" dziekuje wszystkim tutaj wlasnie kropi...moze choc troche zniknie ta duchota!
A jutro to sie chyba utopie bo mam tak pelny brzuch ze...
Najpierw tort z obrony potem pizza...wiec wieczorem zjadlam tylko troche warzyw i mozzarelle

Wstawiam wam moja liste lipca:

duzo tego nie ma ale za to byla wymianka

1.Szampon pantene pro-v nature fusion
2.Blyszczyk Faberlic mietowy w tubce 9,5 ml
3.maseczka w saszetce geomar
4.Faberlic ultra soczysty melon w tubce 9,5 ml
5.lakier Dor n 4 jasny roz: oddany
6. dwie probki odzywki avon

Poszly do wymiany:

4 lakiery
5 kredek
2 paletki cieni
szminka
5 blyszczykow

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 20:41   #2713
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Lucynko nie chodzi o to, że mam jakieś wątpliwości, bo też wiem że tego chcę i jestem bardzo szczęśliwa. Tylko stresuje mnie ilość tych gości, to że będę tyle czasu w centrum uwagi i na oczach wszystkich, że coś nie wyjdzie itd. A co potem będzie to wiem, i tego się nie boję
Mam nadzieję, że wszystko się uda, szkoda tylko że ten dzień przysparza Ci tylu nerwów.

Cytat:
Melduję, że wróciłam godzinę temu. 24 godz podróży (w tym 1 godz zmiany czasu, i prawie 3 godz czekania na pociąg przez Eurotunel, czyli wychodzi 20 godzin).
Super, że dojechałaś szczęśliwie!

Cytat:
Wrzucam zdjęcia
1. pielęgnacja
2. kolorówka (jak widzicie jednak uległam palecie Sleek - po wielu podchodach, wahaniach, dywagacjach zdecydowałam się na Original)
3, 4. prezent
O jejuniu jakie zakupy!! Aussie! Zdaj relację jak potestujesz. A prezent.. nawet nie komentuję...

Cytat:
Ale narazie mi to nie grozi, bo zakończyłam sprawę z Ł. Niby wszystko było ok, ale nie mogłam znieść tego jego dystansu, chłodu, braku emocji. dania się z kazdego kroku, ale wszystko w zdrowych granicach.
Ehh.. Przykro mi, że tak wyszło z Ł. Rozumiem Twoją decyzję, bo ciężko tkwić w "związku", w którym nie ma zainteresowania, zaangażowania... A co on na to? Jak się do tego odniósł? Tylko się Hosenko nie smuć za bardzo.
Ej ej, a ten brat kolegi to fajny?? Bo jak on Ci daje taki prezent po kilku godzinach znajomości to chyba zrobiłaś na nim duże wrażenie.

Cytat:
Walizki juz spakowane na jutrzejszy wyjazd nad morze!
Nawet pies ma swoje akcesoria i unoszaca sie na wodzie pileczke,bedzie plywal
O 6 rano wyjezdzamy i nie bede z Wami pisac az do 7 sierpnia.
Ale super, baw się dobrze i wypoczywaj! A później pokaż nam ładne zdjęcia znad morza.

Cytat:
ciuciola odpoczywaj nad morzem.baaaardzo ci zazdroszcze.mam nadzieje ze mój wyjazd z przyszłym mężem dojdzie do skutku.nie byłam na wakacjach od 5 lat, nawet na weekendy nie wyjeżdzalismy.teraz trzeba to nadrobic.moze się uda pojechac do tej Turcji.
Oj to koniecznie musicie wyjechać!! Na pewno się uda.

Cytat:
shpilciu dla mnie i tak najśmieszniejszy jest czeski.nigdy nie zapomne jak siedzialam na recepcji w hotelu i przyjmowałam parę czechów.oni nie potrafili po angielsku ani niemiecku wiec oni do mnie po czesku a ja do nich po polsku.meldowałam ich z pół godziny padając ze smiechu.oni zreszta tez sie smiali z niektórych słów.pamietam jeszcze ze jak rezerwowałam pokoj na słowacji dla moich klientów to pytałam czy mogą wziaść psa.własiciel odpowiedział mi : ,,ano, mozete se wziasc popsika"
Hehe no może i czeski jest zabawny, ale ja bardzo lubię ten język i w ogóle Czechów, poza tym czeskie filmy i gulasz z knedlikami.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 23:04   #2714
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Udanych słonecznych wakacji ciuciola

Tak jest, dobrze postąpiłaś, należy Ci się wszystko o czym pisałaś! Księciu już jedzie na białym koniu
Shpilcia: Taaa ... póki co jedzie "mój książe" w srebrnej Mazdzie Sms tak go widać poruszył, że wsiadł na swego zmechanizowanego rumaka i jutro się spotkamy.
No ale przynajmniej rozstaniemy się jak "ludzie" a nie przez smsa

Tak mam ... wielkiego pecha do facetów

Agniesia: od razu wpadła mi w oko

Carolla: Aussie było w 3 sklepach w promocji. Nie widząc o tym wybrałam tą środkową pod względem opłacalności:
w Bootsie - 2 kosmetyki za 6 funtów
w Wilkinsonie - 2 za 5 f
w Savers - każdy po 1,99 f

Na pewno dam znac

Co do brata kolegi .... hymmm własnie dlatego też nie chciałam wziąć tego prezentu Widziałam, że mu się spodobałam, rzucał jakies aluzje itp. No ale zupełnie nie w moim guście i za stary (ma prawie 40 lat i spora łysinę ). Do tego irytował mnie czasem. I miał dziury w koszulce
Po prostu ... brzydki no

Ł. na smsa nic nie odpisywał, dopiero ok 2 godz temu napisał ze jedzie do NS i zebyśmy się spotkali jutro i pogadali.

Nie odespałam dziś w ogóle podroży, a przed chwilą wróciłam z koncertu DeMono - sto lat ich nie słyszałam. Bardzo mi się podobało.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-07-23 o 23:12
Stary 2010-07-23, 23:20   #2715
carrola
Zadomowienie

Oj to widać, że Twoja decyzja poruszyła Ł. Bardzo dobrze. Ciekawe jakie stanowisko jutro zajmie w rozmowie na żywo.

Aaa to taki ten brat kolegi, szkoda. Już myślałam że jakiś interesujący.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 23:55   #2716
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Oj to widać, że Twoja decyzja poruszyła Ł. Bardzo dobrze. Ciekawe jakie stanowisko jutro zajmie w rozmowie na żywo.

Aaa to taki ten brat kolegi, szkoda. Już myślałam że jakiś interesujący.
Ja obstawiam 2 stanowiska: nie chce związku (co dla mnie jest zawsze równoznaczne że facet nie chce związku ze mną, a nie w ogóle ... wiem, bo sama tak kiedyś powiedziałam facetowi ) albo że "to nie to" i że nic do mnie nie czuje.
To są wg mnei najbardziej prawdopodobne wytłumaczenia jego zachowania

No niestety
Co gorsza, te resztki włosów miał tłuste ...

Instagram

Stary 2010-07-24, 00:00   #2717
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Dziewczyny wróciłam ze spływu!!!! Jestem w 7-niebie. Było bosko tylko szkoda że tak szybko zleciało. Nic nie zużyłam, bo nie było jak, tylko szybki prysznic i koniec. Za to stopy będę doprowadzać do normalności chyba z miesiąc - takie mam odrapane i zabłocone. Nabiłam sobie 3 mega siniaki na łydkach a za 2tygodnie idę na wesele, mam nadzieję że zejdą.
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 00:20   #2718
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:

No niestety
chyba myślał że Cię kupi
Stary 2010-07-24, 08:35   #2719
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Co do brata kolegi .... hymmm własnie dlatego też nie chciałam wziąć tego prezentu Widziałam, że mu się spodobałam, rzucał jakies aluzje itp. No ale zupełnie nie w moim guście i za stary (ma prawie 40 lat i spora łysinę ). Do tego irytował mnie czasem. I miał dziury w koszulce
Po prostu ... brzydki no
Cytat:
Łojej, to faktycznie nic ciekawego

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Dziewczyny wróciłam ze spływu!!!! Jestem w 7-niebie. Było bosko tylko szkoda że tak szybko zleciało. Nic nie zużyłam, bo nie było jak, tylko szybki prysznic i koniec. Za to stopy będę doprowadzać do normalności chyba z miesiąc - takie mam odrapane i zabłocone. Nabiłam sobie 3 mega siniaki na łydkach a za 2tygodnie idę na wesele, mam nadzieję że zejdą.
Miałaś super wypoczynek . Pewnie w tym kajaku nieźle Cię słoneczko łapało

Jadę dziś do pracy do filii zamiejscowej naszej księgarni . Do najbliższej Natury wystarczy przejść na drugą stronę chodnika .
Może będzie duży ruch i zabraknie na to czasu (a może wręcz odwrotnie )

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2010-07-24, 10:18   #2720
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Ale u mnie leje cały dzień.... Ale przynajmniej chłodniej się troszkę zrobi Bo już nie było czym oddychać

HOSENKO- przykro mi że tak wyszło Ci z Ł. Ale dobrą decyzję podjęłaś...Rozumiem co czujesz bo sama byłam kilka lat temu w takim samym związku..ja kochałam a facet ze mną "był" ale zero czułości i takiego okazania swoich uczuć...I choć mnie to bardzo bolało to zerwałam..i wiesz co? On tego wo ogóle nie odczuł..widać był bo był ale mnie nie kochał i samo zerwane też mnie bardziej bolało..eh...ale Cię popieram ...Teraz może być tylko lepiej

Prezencioch od "brata kolegi" boski! Fajny ten brat! Gdybym nie była zajęta i dzieciata hahahaha

I jaka słodziutka bransoletka!!!!!

Cytat:
"Nie" dziekuje wszystkim tutaj wlasnie kropi...moze choc troche zniknie ta duchota!
A jutro to sie chyba utopie bo mam tak pelny brzuch ze...
Najpierw tort z obrony potem pizza...wiec wieczorem zjadlam tylko troche warzyw i mozzarelle

Wstawiam wam moja liste lipca:

duzo tego nie ma ale za to byla wymianka

1.Szampon pantene pro-v nature fusion
2.Blyszczyk Faberlic mietowy w tubce 9,5 ml
3.maseczka w saszetce geomar
4.Faberlic ultra soczysty melon w tubce 9,5 ml
5.lakier Dor n 4 jasny roz: oddany
6. dwie probki odzywki avon

Poszly do wymiany:

4 lakiery
5 kredek
2 paletki cieni
szminka
5 blyszczykow
E..ale zawsze coś... i widzę troszkę kolorówki posżło do wymiany, zbiór ci się zmniejszy! BRAWO
Cytat:
Ja obstawiam 2 stanowiska: nie chce związku (co dla mnie jest zawsze równoznaczne że facet nie chce związku ze mną, a nie w ogóle ... wiem, bo sama tak kiedyś powiedziałam facetowi ) albo że "to nie to" i że nic do mnie nie czuje.
moim zdaniem nie prawodopodobne ale niestety (z przykrością to mówię) pewne....przecież jakby kochał to by jakoś to okazywał eh ...

Cytat:
Jakby co siniaki można przypudrować..A co radocha była to była Jaką trasą płyneliście?

......................... .....
U mnie wczoraj mało zużyć: saszetka maseczki relaksującej mincera, wysuszacz lakiery MS (dzięki bogu tydzień temu zakupiłam sobie wysuszacz) oraz brązowa kredka (temperowałam ją chyba z pół godziny..aż się z irytowałam bo co zatemperowałam to się złamała..chyba połamany rysik miała i wywaliłam badziewie)

Zakupy: brązowa kredka MS i saszetka maseczki (absolutnie niepotrzebna-troszkę o baty)

Wyjełam też podkład (całe 5zeta) z Editt który kupiłam w zeszłym tyg. po kompletnej klapie z rimelem.. i....o dziwo jest od niego lepszy!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 10:21   #2721
Parsifal
Zadomowienie

ja zużyłam wczoraj stymulujący balsam do nóg z Oriflame 100 ml (super) i oliwkowe mleczko do ciała Ziaja 400 ml (beznadziejne)
fotek niestety nie zrobię bo nie mam teraz dostępu do aparatu

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 11:18   #2722
magdolena
Zakorzenienie

dziewczyny pamietajcie o naszym zuzyciowym blogu!!
Stary 2010-07-24, 11:53   #2723
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
,,ano, mozete se wziasc popsika"

Cytat:
Shpilcia: Taaa ... póki co jedzie "mój książe" w srebrnej Mazdzie Sms tak go widać poruszył, że wsiadł na swego zmechanizowanego rumaka i jutro się spotkamy.
No ale przynajmniej rozstaniemy się jak "ludzie" a nie przez smsa

Tak mam ... wielkiego pecha do facetów

Po prostu ... brzydki no
Uu Ł coś ruszyło udanej rozmowy

brat kolegi - tak jest wziąć paletkę DIOR i uciekać przed nim gdzie pieprz rośnie
Cytat:

No niestety
Hmm zobaczymy co Ł Ci powie, w każdym razie to Ty podjęłaś słuszna decyzję jestem z Tobą

brat kolegi - nadal

Cytat:
superasko, nogi do wesela doprowadzisz do ładu a siniaki zamalujesz korektorem
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Jadę dziś do pracy do filii zamiejscowej naszej księgarni . Do najbliższej Natury wystarczy przejść na drugą stronę chodnika .
Może będzie duży ruch i zabraknie na to czasu (a może wręcz odwrotnie )
bądź grzeczna

Ja dopiero wstałam z łóżka i mam dylemata, bo napisał do mnie TŻ znajomy czy robimy dziś jakieś piwko troszkę niekomfortowa sytuacja bo on ma fajnych znajomych, ale ja sama, bez mego faceta, z obcymi facetami? nie, nie, napisałam mu że z chęcią jak będą jeszcze nasi wspólni znajomi w tym kobiety żeby byli świadkowie wieczoru
chyba zawalił focha bo nie odpisuje
Stary 2010-07-24, 13:18   #2724
Hosenka*
Zakorzenienie

Nynko: najwyraźniej ...

Sweet: trudno mówić o miłości po niecałych 3 miesiącach znajomości Sama długo się zakochuję, więc z mojej strony tym bardziej miłości napewno nie ma.

Zużyłam masło oliwkowe Bielendy.
Wczoraj przyszła paczka z Avonu, a w niej dla mnie 2 kredki i tajska maseczka PS

Instagram

Stary 2010-07-24, 13:36   #2725
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość

Jakby co siniaki można przypudrować..A co radocha była to była Jaką trasą płyneliście?
Płyneliśmy Dobrzycą w zach-pom, to okolice Szczecinka i Piły. Bardzo wypoczęlam na tym spływie i szkoda że już się skończył...

Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
dziewczyny pamietajcie o naszym zuzyciowym blogu!!
a o jakim blogu mówisz? chyba nie jestem w temacie ;(

Doprowadzałam się wczoraj do porządku i zużyłam: odżywkę Lorys małe opakowanie, szampon Avon z orzeszkami 250 ml, spray limonkowy do stóp z Rossmanna. Tak wieć 14 zakupów do 13 zużyć a na pewno coś jeszcze pójdzie.
Stary 2010-07-24, 13:38   #2726
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Zuzylam dezodorant w sprayu Eva Teens

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 14:13   #2727
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
ja mam 19, razem z tymi do i po opalaniu, wyszczuplającymi, brokatowymi, olejkami do masazu i wogole ze wszystkim co da sie wsmarowac w skore
Ja mam z balsamami duuży problem, bo po prostu nie lubię się nimi sparować. Jeśli wchłaniają się szybko to ok ale są i takie co zostawiają tłustą warstewkę - fuj!! Przejrzałam daty balsamów i mam niektóre ważne do września czy grudnia tego roku, muszę je zużyć w pierwszej kolejności bo inaczej wyrzucę a szkoda, bo ładnie pachną.
Stary 2010-07-24, 14:58   #2728
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
bądź grzeczna
Byłam
No, prawie - kupiłam tylko peeling cukrowy Bielenda Fitness Line kakaowiec/cynamon/brązowy cukier . Otworzę jesienią i ocenię, czy faktycznie będzie taki klimatyczny, jak brzmi .

Zużyłam rano puder sypki , a wczoraj balsam Naturalsa. Przez weekend pocykam puste opakowania i wstawię na bloga.
W tym miesiącu pójdzie jeszcze prawdopodobnie scrub Planet SPA Sake i Ryż...

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2010-07-24, 15:12   #2729
Hosenka*
Zakorzenienie

Gani: miałam ten peeling kilka lat temu i był cudowny

Przyłączam się do zachwytów nad tajską maseczką PS z Avonu

Instagram

Stary 2010-07-24, 15:29   #2730
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Gani: miałam ten peeling kilka lat temu i był cudowny

Przyłączam się do zachwytów nad tajską maseczką PS z Avonu
Czyli dobrze, że mu uległam . Trochę biłam się z myślami, trzymając go w ręku...

Jak dawno nie używałam maseczek Przez wciąż utrzymujące się wysypy ograniczyłam pielęgnację twarzy do minimum . Jeśli nie przejdzie do jesieni, to po sezonowym boomie w pracy wybiorę się do dermatologa

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości