![]() |
#2701 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny II
WYMIENIĘ
EDM Raw Sugar EDM Cienie najróżniejsze SZUKAM: Chętnie przyjmę frakcję sojową lub oleje, ale można kusić różnymi rzeczami, niekoniecznie minerałkami. Edytowane przez cathy_x Czas edycji: 2015-01-03 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Mam na wymiane
- Nowy korektor Lily Lolo 4g PEEPO (zółty) -NOWA paletka Sleek STORM (uzylam raz- aplikator nieuzywany) Szukam róży najchetniej z Annabelle Minerals kazdy poza NUDE. Iteresuja mnie pelnowymiarowe op. inne tez moga byc, ale wole maty. Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2013-04-02 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2703 |
Rozeznanie
|
Wymienię podkład Meow Pampered Puss Frisky Korat Munchkin (niedawno kupiony, raz użyty) na Lumiere Cashmere Neutral Light Medium
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2704 |
Wtajemniczenie
|
Pilnie poszukuję minerałów Meow:
korektor pod oczy 1-Korat podkład Flawless Feline 1-Korat i 2-Korat (może być próbka) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 |
Wtajemniczenie
|
Mam na wymianę same brązy do oczu
![]() Silk Naturals, Cream Eyeliner, Espresso (pełen wymiar, pare razy baźnięty) Cienie: Lumiere: Wszystkie w tych mniejszym wymiarze (w słoiczkach) z bardzo małym ubytkiem, użyłam je pare razy: Nougat, Dirt, Special Dark, Bon Bon Meow: próbki z ubytkiem Provocative, Agile Sweetscents: Cocoa Brown Matte ("próbka", jest go więcej niż w słoiczkach Lumiere ![]() Blushe, Cocoa (próbka) Powyższe rzeczy nie są mi potrzebne, więc chętnie wymienię wszystko za rzecz lub rzeczy, które mi się po prostu przydadzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Raczkowanie
|
Mam do oddania:
1. Annabelle Minerals - Róż Rose - Big użyty kilka razy 2. Silk Naturals - Róż Petal - Big raz użyty 3. Lumiere - Nude Bronzer - Big 2gm - raz użyty 4. Lauress - Ultimatte Finish Medium - Big raz użyty Szukam łososiowego różu matowego (ewentualnie satyna), hydrolatów nowych, nic poza tym konkretnego mi nie trzeba, można kusić. Mogą zniknąć bo są też na aukcjach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
primer Prelude Matte 12 g - taki
Zmieszany i raz użyty. Próbki - testery annabelle minerals: Matujący-golden fairest - 3 razy użyty Matujący- beige fairest- cały Kryjący- beige fairest- raz użyty Kryjący- beige fair- cały Róż- honey- cały Najchętniej wszystko naraz wymienię. Minerałów już nie chcę ![]() Ale coś z Biochemii może, albo coś innego może wpadnie mi w oko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
mam na pozbyciu nowy, nierozpakowany korektor do twarzy Meow, dokładnie 3- Naughty Siamese, jeżeli potrzebujecie to proszę o PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
Mam do wymiany:
półprodukty: -kwas migdałowy z mazidel 50g -kwas salicylowy 30g P4C solubizator ZSK 3 buteleczki 30 ml (09.2013r.) kwas l-mlekowy 80% mazidla 30 g (01/2016r.) SLP emulgator 65ml ZSK (05.2013r) polysorbate 80 30ml mazidla (09.2013r) alkohol etylowy ecospa 10 ml mini ubytek, bez daty ważności kwas ferulowy ecospa 1g (05.2013r) kwas hialuronowy HMW wielkocząsteczkowy 1 g ecospa (05.2013r) guma ksantanowa 10 g ZSK (05/2013r) olej tamanu 30 ml ZSK (09.2013r) minerałki: -cienie everyday minerals w woreczkach strunowych (sampel - 1g): pressed olive (1 i 1/2 sampla) chamomile (1/2 sampla) cypress (1/2 sampla) -cienie everyday minerals w słoiczkach (bez sitek) pojemność 1g w odcieniach: feather my hair tuesday night fever eco-friendly -cień lumiere mineralny w woreczku strunowym pełnowymiarowy w odcieniu starry night -cień lumiere mineralny w woreczku strunowym pełnowymiarowy w odcieniu party girl -cień lumiere mineralny w woreczku strunowym pełnowymiarowy w odcieniu special dark pigment -ziemia egipska ikos 12 g w opakowaniu testerowym odcień naturelle ubytek testowy -róż do policzków mineralny INIKA w odcieniu rosy glow, ubytek testowy (wyższa półka) plus inne kosmetyki w wątku w podpisie. Wish również w podpisie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2710 |
A cobra on my left...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2711 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za jeden lub dwa cienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
niestety,nic
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- - Cream (formuła Original z CB, pierwsze opakowania z Lucy, więc wymiarowo mniejsze, ok. 50%) - Finishing Powder (Lucy Light) (zużycie ok.35%) to mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2713 |
Raczkowanie
|
Super, przejdziemy na PW? : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Konto usunięte
|
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2013-10-06 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2716 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie? Zobacz do mojego w atku wymiankowego, może coś Ci wpadnie w oko
![]() Jaz kolei mam do wymiany 2 odypki kryjących AM-beige fair i beige light. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
u mnie podkład Lily Lolo odcień In The Buff
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2718 |
Konto usunięte
|
Mam na wymianę Anabelle Minerals nowe testery Beige Fair Matujący oraz Kryjący
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Annabelle Minerals
ja dopiero zaczęlam przygode z minerałkami, zaopatruje sie w probki tylko jak na tą chwile i mam pytanie - czy ktoś ma na zbyciu odsypke pudru ryżowego, perłowego lub bambusowego ,krzemionki z mikrosferami silikonowymi żebym mogła stosowac jako primer? Nie chce kupowac pełnowymiarowego opakowania bo nie wiem czy mi podpasuje to wszystko.
SZUKAM ANASTASIA BEVERLY HILLS Loose Setting Powder Edytowane przez cebulki Czas edycji: 2013-04-12 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2720 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2721 |
Jestem groszek... ;)
|
Mam próbki amilie (te większe):
ivory - nieużyuwana cashmere - nieużyuwana latte -nieużyuwana i 1/2 próbki golden fair
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
Wymienię (najchętniej hurtem)
---Glukonolakton zNaturalisa 100g.NOWY (12.2014) ---peeling enzymatyczny z Naturalisa (ważny do 06.2013) - zostało na ok.dwa uzycia ---Lumiere róż Wild Rose - sampel w słoiczku uzyty kilka razy ---Lumiere pigment do oczu Divine (piękny fiolet) sampel w słoiczku użyty raz ---korektor Everyday Minerals Intensive Medium - opakowanie travel size z kulką (1gr) zużycia nie widać. ---róż Everyday Minerals All Smiles - sampel w słoiczku- uzyty kilka razy ---róż Everyday Minerals Trully Tigger w bigu zostało ok.2 gr. ---dwa sample w woreczkach podkładu Lumiere Cashmere w kolorze medium neutral (przetestowane) Szukam podkładu Lumiuere light warm w formule Cashmere - każda ilość podkładu Lily Lolo warm peach - może być odsypka na kilka uzyć róż EDM Snuggle
![]() |
#2723 | |
Wtajemniczenie
|
Podbijam
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2724 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
KHADI - olejek na porost włosów - jeśli jest w oryginalnym opakowaniu, to bym była bardzo chętna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
Zadomowienie
|
Szukam jakiegoś ładnego cienia mineralnego w odcieniu mięty
![]()
![]() |
#2728 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam na zbyciu EDM cień do powiek Leaps and Bounds - bardziej to pistacja niż mięta, ale może akurat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
Wymienie podklad edm multi tasking - neutral formula matte, najlepiej na sandy fair lub linen formula intens
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
Raczkowanie
|
Mam na wymianę:
Lumiere - Light Medium Warm VV 12g-nowy Lumiere - Light Golden VV 12g-nowy Lily Lolo - Candy Girl róż 3g-przetestowany tylko Meow - Flirt róż 4g - nowy Lauress - Sassy Radiant Honey big -nowy Lauress - Sassy Soft Honey big -nowy Lauress - Ultimatte Finish Medium big - raz testowany Mogą zniknąć ponieważ są też na aukcjach. Nie szukam niczego konkretnego można kusić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.