![]() |
#2701 |
Zadomowienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Cześć dziewczyny
![]() Ojj Gosiu współczuję wstawania. U mnie za to nocka średnia bo miałam spać w drugim pokoju i sobie odpocząć ale TZtowi, leniowi śmierdzącemu nie chciało się Oliwki wziąć na ręce jak płakała w nocy więc przez 20 min słuchałam jak dziecko się męczy aż w końcu skapitulowałam i go wygoniłam od niej. Wystarczyło ją przytulić do siebie przez 10 min i dziecko spało jak aniołek do rana. Ehhh ci faceci ![]() A tu moje małe słoneczko ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Wiesz co, ja mam do tartletek całkiem inne foremki, coś jak na muffinki, tylko płytsza... http://www.google.pl/imgres?q=forma+...:0&tx=83&ty=36 coś takiego, tylko nie silikonowe, a teflonowe. Sprawdza się super! Niuniu, Twoja córeczka cudna ![]() ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2011-08-24 o 07:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
Haniu dobrze ze dziecko zdrowo rośnie. Co do wagi to faktycznie sporo jak na 3 miesiące
![]() Niuniu słodka mała. ![]() ![]() No ale z racji tego że większość czasu mały jest ze mną to zaczyna się robić "synek mamusi" ![]()
#2704 | ||
Zakorzenienie
|
heloo
Jestem pracoholikiem- wstałam o 7:30 - tak jak w środy budzik dzwoni i nie mam co ze sobą zrobić. Muszę sie umówić na jakieś spacering z którąś młodą mamą ![]() Niuniu słodka dziewczynka- szczególnie w tej opasce różowej ![]() Butter dobre światło, makro w aparacie, ekspozycja i robisz zdjęcia. Nie musisz od razu pełnej profeski robić- dla nas smak się liczy. A to akurat na pewno będzie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po ciuchach widać- nie ma szans na zapięcie spodni, brzuch się już wylewa - jak założę obcisłą bluzkę widać że jestem w ciąży, ale też góra duza- marynarki już się nie dopinają. Kumpela mi mówi że ja to w samych cyckach mam ze 2 kg ![]() Wszystkie biustonosze są już out. Dobrze że mam takie po siostrze spadkowe- ona zawsze kupuje za male i mi daje- na mnie były za duże i tak leżały w szufladzie- teraz są jak ulał- 75 E. To co to będzie pod koniec ciąży?!?!?- jeszcze ze 2 rozmiary urosną ![]()
![]() |
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale spoko, jakoś dam radę. Profesjonalnym fotografem nie zostanę, ale może się podszkolę ![]() Haniu, może Ci za niedługo przejdzie ta faza na słodycze...to wtedy waga stanie. Poza tym możesz miec rację - organizm sobie uzupełniał braki jakieś.... Ile masz wzrostu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A może z czasem pomyślisz o kupnie dobrego aparatu ![]() Mam 165 cm wzrostu ![]() ----------- heh jęczę nad tą wagą..po czym zjadłam na śniadanie michę owsianki z całą gruszką, łychą miodu i jogurtem ![]() Nic ze mnie nie będzie ![]()
![]() |
#2707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda to cyfrówka, nie lustrzanka, ale robi na prawde fajne zdjęcia (jak się umie ![]() ![]() Haniu, jedyna 'tucząca' rzecz to ten miód. Już nie przesadzaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja wiem że samo zdrowie ![]() ![]() Przecież nie na pizzy, chipsach i batonach czekoladowych bo od 3 miechów nie miałam takiego czegoś w ustach ![]() Tak teraz sobie myślę że moja niechęć do owoców była uzasadniona. Nigdy nie jadłam bo uważałam ze owoce tuczą- teraz jem na potęgę i co?? 6 kg na plusie.
![]() |
#2709 | |
Zakorzenienie
|
cześć
tak, tak, tak załóż!!! ![]() Cytat:
jestem nieprzytomna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | ||
Wtajemniczenie
|
Wspolczuje..
Cytat:
Cytat:
Swoja droga ja prawie nic nie pije. Nie ma nowy o wypiciu 1 butelki wody dziennie, najczesciej to jest pol wody, 3-4 herbaty, moza kawa czasem. Tylko na wyjazdach, wakacjach pije duzo, ale tez musze sie zmuszac. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego ja zdecydowanie unikam np. bananów.... Cytat:
![]() Z każdym zdjęciem jest na pewno lepiej ![]() Cytat:
![]() Ale myślałam, że to dobrze... W pracy jedną kawę, ok. 4 herbaty zielone. W domu z 3 herbaty zielone lub ziołowe i ok. 1 butelkę wody....toteż latam do wc non stop ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty znowu pijesz troszkę za mało...no ale na pewno nie masz teraz 10 wałeczków zamiast palców- a ja mam ![]() Cytat:
![]() Dobrze jest dużo pić- ale nie 6 litrów dziennie będąc w ciąży ![]() O sikaniu to ty mi nic nie mów- 3 razy w nocy latam. ![]() No ale to też nie kwestia tego że wysikuję to co wypiłam..po prostu mam mniejszy pęcherz ![]()
![]() |
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu, ja latam w nocy 2 razy ... dla mnie to standard... Tłumaczę sobie, że będę mieć czyste i zdrowe nerki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To masz przekichany standard ![]()
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Butter koniecznie zakładaj bloga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Wracam do rzeczywistości ![]() Pzs, Kotku, współczuję sytuacji i życzę duużo wytrwałości i odciążenia! Haniu super, że z dzieciątkiem wszystko dobrze ![]() Nocko, Barcelona ![]() ![]() Niuniu Oliwka cudna ![]() ![]() Asiuk, odpoczynku! Kiedy urlop? Butter, popieram pomysł z blogiem ![]() ![]() Dostałam od teściowej trzy cukinie i kabaczka wielkości maczugi i torbę papryki słodkiej i ostrej. Zaczynam leczowanie ![]() Wyjazd udany, ale mega męczący... Wesele brata TŻta bardzo fajne, choć zupełnie inne, niż takie, do których jestem przyzywczajona ![]() Przez to dla nas świadków i państwa młodych uroczystość zaczęła się w sobotę o 9.30 (o 6.30 fryzjer ![]() W najbliższą sobotę kolejne wesele, ale już polskie, no i będziemy po prostu gośćmi. |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie dziwię się, 6.30 w pracy to bardzo wczesna pora. Ja 3tydz chodzę na rehabilitację na 8.00 i dopiero w ostatnich dniach organizm się przyzwyczaił do rannego wstawania. Wcześniej jak wstawałam po 6tej to cały dzień chodziłam nieprzytomna i śpiąca. śliczna mała ![]() Cytat:
Jeśli nie jesteś bardzo wrażliwa, to polecam ten cykl artykułów o biuście w ciąży http://maheda.eu/index.php?option=co...mid=86&lang=pl. Maheda (brafitterka) pokazała na przykładzie modelki powrót biust do formy po ciąży. ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() to wesele na którym byłaś to jakieś zagraniczne? 2 dni wesela to spory wysiłek, także po takim urlopie odpoczynek konieczny |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Super, lubię leczo ![]() A jakie było to wesele, na którym teraz byliście? ![]() Bycie świadkiem na pewno jest męczące... ale to miłe, jak jest się o to proszonym ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze mam tydzień błogiego lenistwa a potem na 7 do pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy na Litwie
Świadkowanie bardzo, bardzo miłe! Zwyczaje i ceremoniał nieco inny, ale bardzo sympatycznie i ciekawie. Dużo by opowiadać ![]() Dostaliśmy od państwa młodych karnet na dwudniowy pobyt w spa ![]() Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2011-08-24 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
Emilko super prezent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem że dobrany biustonosz uratuje moje piersi przed workami z piasku- ale nie będę kupowała co chwila nowego. Nie stać mnie na takie coś. Muszę sobie radzić co z tym co mam. Na okres karmienia kupię ze dwa i to tyle. Cytat:
Umieją się bawić ![]()
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
hania811, kasa to nie problem, serio. Dobrze dobrany stanik nie musi być nowy/drogi, na allegro/ebay'u/braswap możesz kupić używane, albo nowe za niskie kwoty, potem jak ci nie będą już potrzebne to odsprzedajesz. Ja mam zamiar tak robić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jadłyście kiedyś amarantus?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
Masz na myśli mąkę z amarantusa?
Ja piekłam na tej mące... fajna jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.