|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16
Oooo masakra, jaka tu cisza!
Przeżyłam noc w pracy, nie było źle, bo ruch taki sobie, ale zimno jak w psiarni... :/ Także znów przemarzłam Ale dziś mam wolne. Zaraz lecę do sklepu po coś na obiad i będę robić kopiec kreta
|
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Sesja idzie to cisza na wątku
|
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
właśnie zakończyłam na dziś naukę i będę się szykować na spotkanie z TŻ |
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Racja...
Nie mogę się zebrać, żeby iść na zakupy.
|
|
|
|
#2705 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
zeby tylko byly wogodneCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
.A moj i jego romantycznosc wczoraj: lezymy u niego wieczorem ,ja mowie zrob jakis nastroj wlacz romantyczna muzyke ,on taaaaakie oczy ,ja no co??on romantyczny bylem w zareczyny,ja ale to bylo dawno ,musisz to czesciej powtarzac ,on ale to bylo raz a porzadnie do konca zycia ,ja co???? on no przeciez wiesz ze zartowalem ide po swiece![]() super Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja spedzilam weekend z tz ,dzis moze po mnie/do mnie przyjedzie i mecz bedziemy ogladac ,wczoraj poszlam do niego na piechote ,zeby sie przewietrzyc ( kiedys to sie czesto latalo na piechote i dupa tak nie rosla )
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heej Kinia ![]() Oj stara się stara a co do żartów Twojego to mojemu też się takie zdarzają
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Wtajemniczenie
|
ja faktycznie byłam z tż-tem, póściłam go do domu, bo przysypiał
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dopiero dzisiaj zaglądam bo weekend u brata spędzony Piliśmy i graliśmy w Tabu Mój TŻ do mnie więc: coś z tyłu auta ciężarowego... Ja: Naczepa... On: coś podobnego Myślę myśleee On: dokąd idą przestępcy? Ja: Więzienie On: nie Ja: Ciupa? Chodziło o paczkę.... Mnie już sesja nie dotyczy tiru riruuu wiem Paskudna jestem
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-01-15 o 16:42 |
|
|
|
#2709 | ||
|
Zadomowienie
|
fajne
osobiście wolałabym zaokrąglone czubki, ale mimo wszystko są piękne super kolor mrrr Cytat:
popieram, powinna pozostać cała biała, moim zdaniem z czerwonym pasem będzie wyglądała źle Cytat:
zrób zdjęcie pliiis!pfff bo tu same smarkule ;P ja skończyła naukę i nie sesjuję tralala ![]() asiaczek ciupa dobra była aQ przypomniało mi się właśnie, GDZIE JEST GRZYWKA?! ![]() wczoraj byliśmy na spotkaniu studenckim, oczywiście było tak za***iście, że do domu wróciliśmy o 3:30 a tak nie chciało mi się iść ale przez to zmarnowana niedziela, pobudka o 13, do domu zajechałam na 15, trochę się człowiek pokręcił po chałupie i już ciemno, wieczór, lada moment spać i do pracy na spotkaniu było 12 osób, fajnie że tak dużo weszliśmy też na tematy ślubne, koleżanka bierze ślub w mojej wymarzonej lokalizacji nie obyło się bez wpadek, facet koleżanki strasznie się spił, odchudza się, nie jadł cały dzień, wypił 2kieliszki i poległ... bez sensu ale i tak weekend zaliczam do udanych ![]() a co tam u Was? u mnie brat rozpoczął ferie i będzie się lenił przez 2tyg, ja też chcę! a jutro przyjeżdża do Niego 'koleżanka' na wolną chatę
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2012-01-15 o 17:16 |
||
|
|
|
#2710 |
|
Wtajemniczenie
|
uwielbiam kopiec kreta, a ja dziś w tż-ta mieszkanku zagoniłam do sprzątania i mycia szkalnek, bo gotów był mi zrobic w brudnej szklance herbatę. Zagoniłm go do mycia...nawet wstyd mi nie było...Leń...kurze też mu kazałam posprzątać
|
|
|
|
#2711 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Takie drobne gesty są najlepsze i takie słowa...Miło, że zwróciłas uwage, dziekuje Cytat:
Na prawde? Ooooo, to mile Cytat:
![]() No nie widzialam sie, ale te minki mialy oznaczac wzruszenie ![]() Za to dzisiaj sie widzielismy zawiozl mnie do szkoly, a potem ja do niego pojechalam No i witam prawie po sesji wiekszosc zaliczona ale dzisiaj na bank jedno koło udupiłam Poza tym siedze i pije Frugo o pojemnosci 750 ml
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2713 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie jeszcze nie sprzedają Frugo o takiej pojemności
|
|
|
|
#2714 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A skąd wiesz że uwaliłaś? a nuż się uda A ja dziś nigdzie nie byłam bo rodzicom się nie chciało jechać TŻ dziś się dowiedział że dziś ma kolędę sesese Chyba wracam do naturalnego koloru włosów za głupotę się płaci
|
|||
|
|
|
#2715 |
|
Wtajemniczenie
|
no oczywiście,dobrze mu tak z koledą...nie możesz mieć do siebie pretensji,,że chcesz dobrze wyglądać. Ja robie długie przerwy w farbowaniu, stosuje szampon kemona i l'oreala do farbowanych (czerwony) nie zapominając o odżywce i nie mam sianka
|
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedzialam, ze nie zdałam - wyniki juz mam
super, dobieg w sobote na 17.30
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam chyba włosy o takiej strukturze podatnej na zniszczenia, tym bardziej że mam kręcone a takie są bardziej porowate ![]() Alunia, przykro mi , ale poprawisz na 5Tak sobie pomyślałam teraz że ja żadnego egzaminu czy kolosa na studiach nie oblałam ![]() |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tego dokonałaś? Każdemu chociaż jedna poprawka się zdarzy w ciągu życia studenckiego
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze tak jest - stres rosnie, a wykladowcy na lajcie sobie chodza i zartuja w dodatku
|
#2722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
3 mi wystarczy
Fari ty kujonie
|
#2724 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie w tym rzecz że ja kuć nie umiem, bo jak się za bardzo chcę skupić na nauce to zawsze mnie wszystko rozprasza wystarczało mi jak 2-3 razy przeczytałam notatki i materiały i jakoś szło![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- głowa mnie boli idę się położyć |
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się teraz z lekka przykro zrobiło przez moje genialne "koleżanki"
|
#2726 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby to ładnie zobrazować?
Na studiach miałam powiedzmy ekipę 4 bliskich koleżanek. I tak sobie tkwiliśmy jako ekipa przez 5 lat. Wychodziło się, piło etc. Studia się skończyły. Były z dwa spotkania. Byłam na jednym bo na to drugie niestety nie zdołałam planów odwołać, a zawsze tak niespotykanie nagle się termin rzucało. Potem ja dwa razy rękę wyciągałam. W międzyczasie gdy pytałam inną z ekipy kiedy jakiś meeting usłyszałam że mi to nigdy nie pasuję i świadomie zrywam kontakt. Próbowałam nawet urodziny organizować to żądnej nie pasowało, ale na zasadzie że Asia ja jednak nie przyjdę ( dwa dni przed) bo muszę do domu jechać Zrobiło mi się wtedy przykro, poczułam się olana. Było minęło. Potem pisałam eski do każdej co jakiś czas. Odpisały ale z pytaniem sama czy żyję kiedykolwiek to cisza. Tymczasem potem okazało się że jedna z nich miała opisy smutne na fb to napisałam do niej co się dzieje, że takie treści wypisuję. Dostałam jakby po ryju tekstem że mam się nie obrażać ale czy ja wszystko muszę wiedzieć? Dodam że powodem był facet i oczywiście wcześniej podczas studiów nawet do mnie dzwoniła smutna że się z nim ponownie pokłóciła. Inna z naszej ekipy zapytawszy odpowiedź uzyskała. Według Was to chyba normalne że jak się piszę eski do kogś to zadaje się pytania co u Was, jak leci i etc? Ja też tak pisałam ale okazuje się że ja tak nie powinnam pisać. No i fajnie przyjęłam. Zapomnialam.Dzisiaj dowiaduję się że jedna z nich która mi taka wiadomość wtedy posłała, napisała do wszystkich z naszej ekipy, tylko nie do mnie że spotykają się w czwartek na mieście. I że szukają we dwie (jedną już zwerbowała z nas ) chętnych babek na wyjazd w góry. To z dzisiaj dowiedziałam się od innej z naszej ekipy, która była bardzo zdziwiona ogółem zaistniałą sytuacją. No i oczywiście nie napiszę sama z siebie przecież że się spotykają i że przyjdę bo to będzie swoistego typu narzucanie się. Jeśli komuś nie pasuje charakter danej osoby to z reguły potem wyciąga się rękę po takiej sytuacji. Wkurza mnie to że dopiero po studiach są takie jajca. Nie musicie tego komentować ale tak mega się zdołowałam że musiałam to gdzieś napisać
|
#2728 |
|
Rozeznanie
|
Mam prośbę!!
ZAPRASZAM WSZYSTKIE ZAPRZYJAŹNIONE DO ALBUMU I PROSZĘ O OPINIE w sprawie włosków pierwsza i ostatnia fotka z jasnymi zrobione w okolicy Świąt, (tylko jedne wyprostowane na szczotce, a drugie naturalne loczki), a pozostałe z naturalnym kolorem, są daty na większości, jedno bez daty było w czerwcu jakoś robione Proszę powiedzcie w których lepiej (chodzi mi o kolor a nie długość czy kształt fryzury)? Mi się wydaje że w naturalnych![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Asiu paskudnie się zachowały ale to tylko oznacza że nie warto mieć ich za "koleżanki" jak mnie tacy ludzie denerwują
|
|
|
|
#2729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
co do kształtu fryzury jeszcze dodam że i w krótkich i w dłuższych naturalnych wyglądasz korzystnie
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-01-15 o 23:34 |
||
|
|
|
#2730 |
|
Zadomowienie
|
asiaczek przykra sytuacja, ale faktycznie takie koleżanki lepiej sobie odpuścić
lepiej, że teraz wyszło wszystko na wierzch niż w jakiejś bardziej krępującej czy osobistej sytuacjiFari najładniej Ci zdecydowanie w naturalnym kolorze, na zdjęciu z siostrzeńcem i tym następnym w krótkich włosach jest super nie mówiąc o tym, że generalnie w tej fryzurze wyglądasz najfajniej ale to już kiedyś mówiłam w sumie istnieje teoria, że każdemu najlepiej jest w jego naturalnych włosach i tyle ;] osobiście sama już nie pamiętam jak ja wyglądam w naturalu
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

Ale dziś mam wolne. Zaraz lecę do sklepu po coś na obiad i będę robić kopiec kreta

Pierwszy to mój wymarzony, ale może byc drogi ze względu na storczyk

A ja będę mieć sukienkę 7/8 

ale i tak weekend zaliczam do udanych