![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
nadalka, gratuluje spadku
![]() Beata, nie martw sie ![]() ![]() mon_cheri, oj wiem jak to jest jak sie do domu wraca ![]() ![]() A u mnie kiepsko, choć waga trochę spadła to nie tyle ile bym chciała ![]() ![]() ![]() ![]() Mozna powiedziec, ze moj pierwszy miesiąc diety zamykam z praktycznie - 5 kg ![]() Trzymajcie za mnie kciuki dziś, mam egzamin ![]() ![]() Edytowane przez sunshine16 Czas edycji: 2013-02-04 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Mnie wciąż dolina trzyma, spojrzałam w kalendarzyk - za kilka dni @ ![]() W dodatku już waga mi podskoczyła na 109 kg i jeszcze lepiej się czuję, choć wiem, że to sama woda... Normalnie wyglądam okropnie, też tak macie przed @, że nie możecie na siebie patrzeć? ![]() A ja mam w tym tygodniu ważne spotkanie, muszę dobrze wyglądać ![]() ![]() ![]() Wszystko na przekór, no jak babcię kocham ![]() Dziś będę walczyć z molami, bo mi cholerstwo fruwa po szafie i wyżarło kilka dziurek w ulubionej bluzce ![]() Wiecie co, na łeb już dostaję z braku pracy/kasy/zajęcia chyba... Śniło mi się, że umawiałam się ze starszym, bogatym facetem i on płacił mi za seks ![]() ![]() Idę na śniadanko. |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
nadalka
![]() ![]() beata tak bywa .. U mnie dalej 76,3 - czyli waga ani drgnie ... Co jest godne podziwu bo moja waga nie ma zwyczaju pokazywać tego samego wyniku ![]() Furry Sue no fakt troche schudłam - co prawda zajęło mi to dwa miechy - co wystwia moją cierpliwość na wielką próbę .. Ale ćwiczę - i sądzę ze to sekret ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
![]() Ale zgadzam się, że trzeba nauczyć się jeść na nowo ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() Śniadanie oczywiście zostało zjedzone ![]()
![]() |
#2705 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a 0,5kilo to ładny spadek ![]() Za miesiąc 5kilo to bardzo ładnie.. ![]() A ja dziś odnotowałam spadek o 0,8 za tydzień więc waże 83,2 iii można powiedzieć że za pierwszy miesiąc diety odnotowałam spadek 6,3 kilo ale jestem dumna z siebie ![]() teraz sie pilnuje z jedzeniem żeby za szybko z wagi nie lecieć i żeby nie jeść za mało ![]() I wam dziewczyny gratuluje spadków ![]() ![]()
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Sss7 szkoda że imprezę ze znajomymi tak musisz odchorować ![]() Asiu Tylko z alko popłynęłaś jestem pod wrażeniem ![]() Witam nową koleżankę ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() Mam nadzieję że dzisiaj już lepiej?
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za gratki
![]() Joanna , oja , nie wiedziałam jak przyjąć ![]() ![]() Takie skromniutkie pytanie, nie lepiej by było utworzyć wątek w klubie ze zdjęciami ? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2708 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Nic nie mówiłaś że maturę poprawiasz? Jakieś konkretne powody? ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Ogromne ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2709 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- No dobra już Was nadrobiłam więc czas teraz na kolejny odcinek telenoweli " 48 grzesznych godzin z życia Carli" Zacznijmy od ważenia w piątkowy poranek - waga pokazała 89,4 kg ( czyli 200g więcej niż tydzień temu ![]() Sobota: Leżenie w łóżku do popołudnia z nudną książką, podłym nastrojem i zajadanie smutasów czekoladą i cukierkami - wieczór Ok obyło się bez wpadek Niedziela: Jajecznica o 10.00 potem leżenie z B w łóżku do 16.00!!! ![]() ![]()
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
Poodpisywałam i coś wcisnęłam i się pokasowało
![]() Joanna, na pierwszych zdjeciach brzuszek większy a na drugich.... szacun ![]() ![]() Carla, chciałoby się rzec "jaka dżaga" ![]() ![]() milenka, bardzo sympatycznie wyglądasz ![]() ![]() ![]() beatagr miałam napisać gdzie te kg? ![]() ![]() mariamarysienka, brzuszek ładny, jak ja bym chciała mieć taki ![]() kwiatuszek, szefowo, miło Cię widzieć ![]() ![]() kasiunia, to Twoje spodnie??? ![]() ![]() sunsine, super wyglądasz! ![]() niunia, nie jest źle, damy radę ![]() mon_cheri a tam gruba, grubej nie widziałaś ![]() sss ale masz piersi ![]() ![]() anuszka, który Ty jesteś rocznik? Nie wyglądasz żebyś miała za dużo kg ![]() ![]() ogólnie, ja również powiem, że absolutnie nie wyglądasz na swoje kg ![]() furry sue, ale masz chudą buźkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Wtajemniczenie
|
I aby było śmieszniej waga dzisiaj taka jak w piątek 89,4 kg zaznaczam na czerwono bo jakby nie patrzeć to zanotowałam wzrost od zeszłego tygodnia, ale jak na takie żarcie to nie jest źle
![]() Ja to chyba opanowałam do perfekcji jak utrzymać w miarę stałą wagę jedząc pizzę ![]() Przyszły tydzień za to będzie grzeczny bo w pracy będę i "zapomnę" smakołyków zabrać ![]() Czy oprócz bacików ktoś mnie pochwali że tylko pół pizzy zjadłam? ![]() ![]() Żarty żartami ![]() ![]()
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Tylko mnie nie bijcie!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
nadalka głupie to nie jest
![]() ![]() ![]() Dobra, to teraz uwaga uwaga ![]() Po ultra grzesznym weekendzie zanotowałam spadek 100 gram ![]() ![]() ![]() ![]() Czyli podsumowując pierwszy miesiąc diety, -3,6 kg ![]() ![]() edit: nadalka ja wcale nie mam fajnego brzucha ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mariamarysienka Czas edycji: 2013-02-04 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Rozeznanie
|
nadalka, serdecznie gratuluję i zazdroszczę
![]() sunshine16 5 kg w miesiąc to super wynik! Gratuluję ![]() ![]() ogolnie niezły sen ![]() ![]() Joanna XL ja uważam, że zastój wagi jest zdecydowanie lepszy niż jej wzrost ![]() ![]() sagapao 6,3kg pięknie! ![]() CARLA_23 czasem potrzeba luźnego weekendu, żeby wrócić do dietowania ze zdwojoną siłą ![]() ![]() ![]() Ja niestety nie mam wagi sprzed tygodnia (sama nie wiem jak to się stało ![]() ![]()
Automatic cryptocurrency swaps → No registration → No hidden fees → No delays → Cloudflare-free Instant bitcoin to monero anonymous crypto exchange Edytowane przez Fragolka Czas edycji: 2013-02-04 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Fragolka ![]() A wszystkim którym waga wzrosła (z resztą dużych wzrostów nie ma) nie przejmujcie się, bo to pewnie woda dała trochę wyższy wynik, a tym którym waga stoi w miejscu biorąc pod uwagę, że jest po weekendzie to jest dobrze ![]() ![]() Faktycznie kwiatuszek się nie odzywa - pewnie nie chce czytać o grzeszkach weekendowych i się na nas wkurzać ![]() ![]() Ja od piątku zanotowałam -100 g ale to i tak dobrze jak po weekendzie więc jest 80,2 ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- A z przenoszeniem wątku to tak średnio mi się zdaję, bo jak tam zaczniemy pisać i do tego każda w innym miejscu to nie dość, że zamkniemy drzwi przed nowymi dziewczynami (bo klub jest prywatny) to do tego będziemy się gubić gdzie pisać - myślę, że jako założyciel wątku Joanna ma decydujący głos ![]()
-17kg ![]() "Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty." 10.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Niuuniiaaa Czas edycji: 2013-02-04 o 10:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Wtajemniczenie
|
A ja już po ćwiczeniach. Wymęczona i mokra ja szczur nie mam siły się ruszyć. Jak sobie pomyślę że za 3 godz do pracy to...
![]() Nadalka Świetny pomysł z tymi zdjęciami ![]() Mariamarysienka Nic tylko się cieszyć ![]() ![]()
#2717 |
Rozeznanie
|
nadalko śliczny bobas
![]() ![]()
#2718 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Luźne weekendy to moja specjalność i do niedawna również Joasi, ale ona wzięła się za siebie a ja dalej zmierzam do dna... ![]() ![]() Z tym opanowaniem wagi to tak na wyrost powiedziałam ![]() ![]() Brawo za spadek 2,3 kg w dwa tygodnie to świetny wynik ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-02-04 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Rozeznanie
|
Ale tak jak pisze mariamarysienka gdyby każda z nas założyła swój wątek ze zdjęciami też nie było by źle... Eh ja nie mam pojęcia jak było by lepiej - więc decydujcie
![]()
#2720 |
Zakorzenienie
|
Carla, tak
![]() ![]() ![]() niunia, dzięki ![]() ![]() a z tym wątkiem to chyba nie chodzi o przenoszenie tylko o zdjęcia żeby były w wątku by można było swobodnie komentować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak teraz myślałam nad tym moim wzrostem no i faktycznie @ za parę dni przyjdzie, a po drugie ważyłam się od razu po wstaniu z łóżka bez wizyty w toalecie... więc może jednak nic nie przybyło? ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Dzidzia śliczna i mama na tym zdjęciu bardzo ładnie w rudych włoskach wyszła ![]() ![]()
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, chodzi tylko o sam wątek, bez pisania tam czegoś, tylko wstawianie zdjęcia a pod nim data i waga
![]() ![]() Edit: i jest zaleta zdjęć w osobnym wątku - nie trzeba do tego zakładać albumu, tylko można bezpośrednio wgrywać z imageshack albo picasy, gdzie po ustawieniu prywatności nikt nie zobaczy naszych zdjęć, a tak na "głównej" w klubie trzeba zdjęcia z albumu ładować. Edytowane przez mariamarysienka Czas edycji: 2013-02-04 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Wtajemniczenie
|
No nic znikam dziewczynki do juterka
![]() P.S Ciekawe jakie po weekendowe wieści mają dla nas Kwiatuszek i Milenka ![]()
#2724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja czekam na 8 z przodu ![]() ![]() ![]() ![]() A co do wagi, to może być normalne że mało mi spada, nie całe pół kilo, a potem jak trzepnie to od razu 2kg. ? Możliwe że to od ćwiczeń? Bo po ćwiczeniach tak mi kichy zaczynają pracować że 3 razy latam na grubszą sprawę ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Mariamarysienka to byś chciała żeby każda miała swój wątek? Bo jeżeli tak to np ten co ja założyłam może być do naszych prywatnych zdjęć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2726 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ręce mi opadły
![]() ![]() Odechciało mi się wszystkiego ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- I z tego wszystkiego zapomniałam Wam pogratulować - wybaczcie że ogólnie - ale czytałam pilnie wszystko i Wasze spadki bardzo mi imponują - 4, 5 czy 6,5 kg w miesiąc to bardzo ładne spadeczki, jestem z Was dumna ![]() Nie mam siły do samej siebie, cycki opadają ![]()
#2727 |
Zakorzenienie
|
Ojj, ja mam kryzys ;( zjadłam wczoraj ten obfity obiad i pół kilo na plusie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nadalka, boze jak Ty zaczełas tak tyc?! kompletnie Ci ta nadwaga nie pasuje ![]() A teraz jestem małym słonikiem ![]() A co do wieku, 22 mam w tym roku. TY chyba rok wiecej? Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-02-04 o 10:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.