![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
o nie syn Marshalla w wisiadle :/ ![]()
#2702 |
Konto usunięte
|
Bokeh, nie, nie ptaszki miłosne :d takie:
http://www.decoraliki.pl/files/nosid...cja-limitowana[2].jpg a fejsa skomentowałam, nic, że po polsku :d Edytowane przez 0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b Czas edycji: 2013-06-14 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
Ja bede szla przed wakacjami
![]() ![]() Haha szajka az musialam polubic Twoj komentarz, jako pierwszy mi sie wyswietlil ![]() Zaraz wam wkleje zdjecia, czy tego chcecie, czy nie :P
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-06-14 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41329241]Bokeh, nie, nie ptaszki miłosne :d takie:
http://www.decoraliki.pl/files/nosid...cja-limitowana[2].jpg a fejsa skomentowałam, nic, że po polsku :d[/QUOTE] ale tak mi się teraz pokojarzyło w kac vegas też tak nosili nie? ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2705 |
Zadomowienie
|
Blogerko dziekuje
![]() jem wlasnie parowke z keczupem, oby bylo oki, bo to chyba z dieta pooperacyjna nie ma wiele wspolnego ... MOj TZ sie strasznie postaral na moj powrot, pusta lodowka, same kielbachy i wedliny, 3 czerstwe bulki, zadnej wody mineralnej czy picia, ba jeszcze czajnik popsul ... tzn przecieka czajnik, wiec chyba nie jego wina, chociaz jak zwykle pod moja nieobecnosc cos sie stalo ... a taki fajny mialam srebrny ... kupie teraz jakis najzwyklejszy, a jak sie juz przeprowadzimy na nowe mieszkanie to kupie jakiegos wypasa fajnego ![]()
#2706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzis pierwszy raz kapalam w tym ustrojstwie, dlatego wstawilam fote, ale tylko Ty zauwazylas - dziekujemy ![]() Wanne mam na stojaku, sto lat zajmuje mi przygotowanie kapieli, a poza tym nie cierpie wynosic ciezkiej wanny z woda do lazienki - konczy sie tym, ze wszedzie woda jest. Wiec pomyslalam, ze jak TZ bedzie w pracy to bede myc Kube w wiadrze ![]() Nie placilam nic, bo dostalam od wujka z Niemiec (tam wszyscy w tym kapia). Widzialam w necie za ok 100zł nowe. Kapie sie wygodnie ![]() Przede wszystkim szybciutko - Kubulek nawet sobie pomachal lapkami dzis ![]() Tylko nie wiem czy to takie zdrowe jest i troche mam watpliwosci - bo przeciez dziecko jakby siedzi w tym... Poza tym nie moze tez pomachac sobie nogami, czyli jakby ograniczam go... Ale nie bede kapac w tym codziennie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Lurker ;)
|
Jestem glodna!! A juz 23 i nie moge nic zjesc
![]() ![]() ![]()
#2709 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Nawijko, na biedne to nosidelko od Bokeh nie wygladalo
![]() ![]() Ja uwielbiam brazy ![]() O wlasnie Szaja, tak mi wczoraj powiedzialas ze te kolory do mnie pasuja, ze mt bedzie takie bezowo brazowe z aplikacjami ![]() ![]() Sorry za jakosc, ale moj malz jest antytalentem i nawet telefonem nie potrafi zdjecia zrobic porzadnie ![]() Kuchnia juz wlasciwie skonczona(czarne plytki sie koncza pod okapem, to o goty na szafce to pozostalosc, ale na zawal malo nie zeszlam bo myslalam, ze ki to na gorze zamontowali ![]() ![]() ![]() ![]() A trzecie zdjecie to sypialnia ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-06-14 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
Zakorzenienie
|
oooo ja musiałam poszukać dopiero zdjęcia jakoś mi przemknęło ! jaki słodziak : love :
---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
pokaz w klubie jaki mt sobie zrobiła s ![]() a kuchnia superancka !!!!!
![]() |
#2711 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41329039]Bijkora! gdzie Rumuni, ja się pytam???
Nawijko, a takie szare z białymi kółkami na czarnym tle? też fajne, myślałam.[/QUOTE] Oboje nie chcemy szarego... Kolka fajne, ale ten szary :/ (i wyobraz sobie, ze to nasze niezdecydowanie przeklada sie na wszystkie dziedziny zycia - porazka ![]() TZ znalazl na necie sklep stacjonarny, w ktorym sa Tule i zarzadzil, ze jutro jedziemy ogladac ![]() Cytat:
Ojj tam, d*pę od razu. W domu ma fajna, to po co mu wiecej???? Jejki, jak ten czas leci........ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41327338]Idę czytać, ale muszę wam opisać moją spowiedź
![]() otóż do kościoła poszliśmy w 4, ja w Tuli Dorotkę miałam. Mieliśmy iśc do spowiedzi przed chrztem, msza się zaczęła, proboszcz prowadzi a spowiada jakiś ksiądz, nie znam. Poszłam z Dorotką, ten kątem oka dojrzał i się uśmiecha ![]() ![]() ![]() ![]() Przebiłaś moje tańce na środku kościoła podczas mszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
A musze brac jego opinie pod uwage, bo sam sie deklarowal, ze bedzie sie tulil. Kuchnia piekna!! Pamietam co bylo na poczatku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zadomowienie
|
Nawijko jestem pod wrazeniem TZ i tego jak sie zaangazowal w zakup Tuli, bedzie chyba ostro nosil skoro tak bardzo mu zalezy na wybrze wzoru i koloru ...
Co do wiadra ja tez sie bardzo zastanawialam nad jego zakupem, strasznie mi sie podoba i wode sie zaoszczedza ... ale wszystkie kolezanki kt maja juz dzieci mi odradzily, mowily ze to masakra tak kapac dziecko, ze nie wygodnie itp ... w koncu zrezygnowalam, cena tez strasznie wysoka ... Co do kapieli w wanience, polecam nalewanie wody miska do wanienki w docelowym miejscu, a nie przenoszenie wanny z woda ... u mnie tez konczylo sie rozlewaniem dookolaq. teraz wlewam i wylewam wode miseczka i nie ma problemu ... kapie mala na podlodze na kleczkach, bo do lazienki mi sie wanna nie miesci, a jak stala na komodzie to mloda zalewala sciany i wszystko wokol ... niestety jest na etapie chlapania i to masakrycznego ... boje sie co bedzie jak bedzie siedziec .... chyba bede musiala kupic miske jakas okragla wysoka, ktora sie zmiesci u mnie pod natryskiem ... Lady czarna lodowka jest MEGA <3
#2715 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, na razie mt w mojej glowie siedzi
![]() ![]() Dzieki dziewczyny ![]() ![]() Pod okapem miala byc mozaika czarna (nie wiem, ktora mi pomysl podrzucila, ale bykam zdecydowana juz) ale....byloby za pstrokato, dlatego gladkie plytki na scianie. Aha, Cala, zapomnialam, widzialam to wasze szklane cos miedzy szafkami, pieknie wyglada!!!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My kapiemy na stelazu ![]() ![]() ![]() Jak TZ w pracy to ja musze sama wszystko szykowac, a jak jest to ja oporzadzam malego na przewijaku, a on dziala ze sprzataniem po kapieli. Moja mama tez kapala siostre w takim wiadrze ![]() Bosh, jak dzis spamuje. Pne sie coraz wyzej w ilosci postow ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-06-14 o 22:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
Kurcze Dziewczyny, jestem przerazona.. dopadla mnie jelitowka.. mam nadzieje, ze uda sie mala uchronic! Ja pierdziele, nie odizoluje sie od niej bo karmie piersia, mam nadzieje, ze moje mleczkojakos pomoze i jej nie dopadnie!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | ||
Raczkowanie
|
![]() wyszło, wyszło, jużnie mam gdzie tego wszystkiego upychać ja też 88 i to do tego dzień młodsza od Bokeh ![]() ![]() chyba już to kiedyś pisałam ![]() Cytat:
hmm, mówisz licytować to tak :co tygodniowe wychodzenie na lumpy, powrót dwie pełne siaty i to tylko za 20zł ![]() ![]() ostatnio Tż kupiłam koszulkę tommiego Higlifera, sobie płaszczyk wiosenny z H&m, małemu kamizelke wełnianą, pajacyka i spodnie wszystko Ralpha Laurena i wydałam na to tylko 10zł ![]() ![]() Cytat:
no wiesz testy raczej w tą stronę się nie mylą. Tak więc życzę powodzenia i dużo siły ![]() nie zaznaczyłam wszystkiego co chciałam odpowiedzieć więc z głowy będzie Black ![]() mała, to miałaś przeżycia ![]() taaaa i tyle pamiętam dziękujemy za głosy i prosimy o więcej, można głosować codziennie ![]()
![]() |
#2720 |
Zadomowienie
|
Szajuś ależ my Cię z Lady przyjmiemy z otwartymi ramionami jak kupisz mietka, nie ma zakazu należenia do dwóch frakcji jednocześnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
niech idzie do innego, tyle sie slyszy teraz, nie ma co czekac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wybaczcie że nie cytuje ale jestem daleko w tyle,jutro mam straszny dzień w szkole i chciałam Was poprosić o kciuki! Już mam rozstrój żołądka i telepawke:-( Jak przeżyje jutro to będę zbawiona! Dobranoc kochane:-* |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
Badzia, będzie dobrze.
![]() Insolito, widziałam filmik, tylko drogi ten balsam. ![]() ![]() ![]() Patrzcie, jakie piękne sobie kupiłam - http://allegro.pl/rozpychacz-ozdobna...313878681.html ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-14 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | |
Rozeznanie
|
Zjadło mi większość cytatów bo restartowałam kompa
![]() -też jestem rocznik 88, -baty dla tzBokeh, nie cierpię jak mi tż tak robi tyle że on zawsze mówi "zaraz będę" a potem nie wraca przez 2 godziny i nie odbiera ![]() -authentic mam nadzieję że jakoś dacie radę jeśli faktycznie będzie drugi dzidziolek, daj nam znać koniecznie i odzywaj się częściej ![]() -Nawijko super to wiaderko, na pewno mu nie zaszkodzi od czasu do czasu a i Tobie wygodniej ![]() ![]() -ja kupuję w lumpku gdzie są rewelacyjne rzeczy na wagę, tylko trzeba szukać. i tak za 30 zł wychodzę z dwiema reklamówkami ciuszków, a za koszule to chyba wychodzi po 50 groszy bo one są leciutkie ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41327338]Idę czytać, ale muszę wam opisać moją spowiedź ![]() otóż do kościoła poszliśmy w 4, ja w Tuli Dorotkę miałam. Mieliśmy iśc do spowiedzi przed chrztem, msza się zaczęła, proboszcz prowadzi a spowiada jakiś ksiądz, nie znam. Poszłam z Dorotką, ten kątem oka dojrzał i się uśmiecha ![]() ![]() ![]() ![]() Padłam ![]() apropo, Szajka wysłałam Ci zaproszenie na fb jakoś dawno temu ![]() ![]() Cytat:
![]() A tak poza tym to Oli dzisiaj urządził sobie gimnastykę i przez dwie godziny na macie brykał z plecków na brzuch i próbował pełznąć :d oczywiście wypełzł poza matę ![]() ![]() Lecę spać bo paaadam. Dobranoc ![]() edit Badzia dużo zdrówka! Oby mała się nie zaraziła! ![]() Lenova kciuki zaciśnięte ![]() Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-06-14 o 23:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
Lenova, kciukasy!
Yellow, myslisz, ze nie zaszkodzi? Niby krotko w nim siedzi i nie codziennie... Kubus od 22 je juz 2 raz, niemozliwy jest ostatnio ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zadomowienie
|
Lenova kciuki zacisniete ...
Nawijko to wiaderko spelnia wszelakie wymogi i jest bezpieczne. swego czasu duzo o nim czytalam ... ale beznadziejna ta 3 czesc lasvegas. dobrze ze nie wydalismy kasy na kino bo bym zla byla ... dobranoc mamusie ![]()
#2727 |
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Nie uwierzycie!
Tutaj tez jest szal na oballe!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I raczej nie wydaje mi się żeby w tak krótkim czasie (tym bardziej że nie będziesz w tym kąpać codziennie) coś mogło się dziecku stać. Czytałam kiedyś opis jak Marsi pokazywała to wiadro i wydawało się być całkiem fajne ![]() A Kubuś naprawdę cudnie w nim wygląda ![]() ---------- Dopisano o 05:48 ---------- Poprzedni post napisano o 05:46 ---------- A(!)aaale ściągnęli od nas ![]() ---------- Dopisano o 05:51 ---------- Poprzedni post napisano o 05:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2729 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Udanej zabawy ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak dla mnie to mega tanio ![]() ![]() Cytat:
Ja Piotrka też kładę w dzień do spania na kanapie, obkładam taka dużą poduchą. Tylko, że on w dzień nie da sie odłożyć do łóżeczka, ale dałaś mi teraz do myślenia Cytat:
I foteczki dawaj ![]() Ale cudnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.