Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V. - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-14, 21:56   #2701
bokeh
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

o nie syn Marshalla w wisiadle :/
Stary 2013-06-14, 21:58   #2702
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Bokeh, nie, nie ptaszki miłosne :d takie:

http://www.decoraliki.pl/files/nosid...cja-limitowana[2].jpg

a fejsa skomentowałam, nic, że po polsku :d

Edytowane przez 0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Czas edycji: 2013-06-14 o 22:00
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 21:59   #2703
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ja bede szla przed wakacjami musze sie zapisaaaaaaac

Haha szajka az musialam polubic Twoj komentarz, jako pierwszy mi sie wyswietlil

Zaraz wam wkleje zdjecia, czy tego chcecie, czy nie :P

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2013-06-14 o 22:01
LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 22:03   #2704
bokeh
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41329241]Bokeh, nie, nie ptaszki miłosne :d takie:

http://www.decoraliki.pl/files/nosid...cja-limitowana[2].jpg

a fejsa skomentowałam, nic, że po polsku :d[/QUOTE]

ale tak mi się teraz pokojarzyło w kac vegas też tak nosili nie?

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Ja bede szla przed wakacjami musze sie zapisaaaaaaac

Haha szajka az musialam polubic Twoj komentarz, jako pierwszy mi sie wyswietlil

Zaraz wam wkleje zdjecia, czy tego chcecie, czy nie :P
nieeeeeeeeeeeeeeeee! dawaj dawaj a nie gadaj
Stary 2013-06-14, 22:04   #2705
aska27adopcje
Zadomowienie

Blogerko dziekuje finalnie znalazlam na zalukaj ...
jem wlasnie parowke z keczupem, oby bylo oki, bo to chyba z dieta pooperacyjna nie ma wiele wspolnego ... MOj TZ sie strasznie postaral na moj powrot, pusta lodowka, same kielbachy i wedliny, 3 czerstwe bulki, zadnej wody mineralnej czy picia, ba jeszcze czajnik popsul ... tzn przecieka czajnik, wiec chyba nie jego wina, chociaz jak zwykle pod moja nieobecnosc cos sie stalo ... a taki fajny mialam srebrny ... kupie teraz jakis najzwyklejszy, a jak sie juz przeprowadzimy na nowe mieszkanie to kupie jakiegos wypasa fajnego
Stary 2013-06-14, 22:11   #2706
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Mówisz że kisisz ogóreczka?
Te stópki tycie

I jak w tym wiadereczku się kąpie? Wygodnie? Lepiej jak w wanience? Ile zapłaciłaś za nie? (przepraszam za milion pytań ).
Stopki sa przeeeboskie

Dzis pierwszy raz kapalam w tym ustrojstwie, dlatego wstawilam fote, ale tylko Ty zauwazylas - dziekujemy

Wanne mam na stojaku, sto lat zajmuje mi przygotowanie kapieli, a poza tym nie cierpie wynosic ciezkiej wanny z woda do lazienki - konczy sie tym, ze wszedzie woda jest.
Wiec pomyslalam, ze jak TZ bedzie w pracy to bede myc Kube w wiadrze

Nie placilam nic, bo dostalam od wujka z Niemiec (tam wszyscy w tym kapia). Widzialam w necie za ok 100zł nowe.

Kapie sie wygodnie
Przede wszystkim szybciutko - Kubulek nawet sobie pomachal lapkami dzis

Tylko nie wiem czy to takie zdrowe jest i troche mam watpliwosci - bo przeciez dziecko jakby siedzi w tym... Poza tym nie moze tez pomachac sobie nogami, czyli jakby ograniczam go...

Ale nie bede kapac w tym codziennie

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 22:11   #2707
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
oklaski za przewrót !!!

GRATULUJĘ ja bym nie wytrzymała i poszła jednak szybciej do lekarza

O jejus współczuję

Moja czasami tak.
Co najlepsze ja jak zaciskam dłoń to bardzo często kciuk chowam do środka, nigdy sobie z tego sprawy nie zdawałam, mąż mnie uświadomił :P
Ja zawsze zaciskam kciukiem do środka, na zewnątrz to jakoś tak nienaturalnie, musiałabym się specjalnie postarać A mojej czasem się jeszcze zdarza z tym że nie całkiem do środka tylko robi figę z makiem
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 22:11   #2708
litllesweetangel
Lurker ;)

Jestem glodna!! A juz 23 i nie moge nic zjesc

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 22:14   #2709
LadyWhisper
Zakorzenienie

Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Nawijko, na biedne to nosidelko od Bokeh nie wygladalo
Ja uwielbiam brazy

O wlasnie Szaja, tak mi wczoraj powiedzialas ze te kolory do mnie pasuja, ze mt bedzie takie bezowo brazowe z aplikacjami a po mezowej stronie brazowe suoer sprawa, ze mozna sobie dwie strony przyozdobic

Sorry za jakosc, ale moj malz jest antytalentem i nawet telefonem nie potrafi zdjecia zrobic porzadnie
Kuchnia juz wlasciwie skonczona(czarne plytki sie koncza pod okapem, to o goty na szafce to pozostalosc, ale na zawal malo nie zeszlam bo myslalam, ze ki to na gorze zamontowali) tylko plyte jeszcze trzeba zamontowac na piecyku, a we wnece ktora widac na 2gim zdjeciu beda poleczki a calosc bedzie zaslonieta roleta. Tylko jeszcze nie wiem, jaki kolor, pomozecie? myslalam nad czarno biala w kwiaty kacika jadalnianego nie widac, ale zapewniam, ze jest. Aha, i tesciu mi jeszcze oswietlenie ledowe zainstaluje pod szafeczkamj

A trzecie zdjecie to sypialniasorry za grzejnik, ale bede go musiala przemalowac sama, bo malzowi sie podoba, ze kolorystycznie pasuje do sciany i on tego nie ruszy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1371244199208.jpg (60,4 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1371244219980.jpg (49,1 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1371244246772.jpg (47,5 KB, 58 załadowań)

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2013-06-14 o 22:20
Stary 2013-06-14, 22:18   #2710
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Akuku
oooo ja musiałam poszukać dopiero zdjęcia jakoś mi przemknęło ! jaki słodziak : love :

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Ja uwielbiam brazy

O wlasnie Szaja, tak mi wczoraj powiedzialas ze te kolory do mnie pasuja, ze mt bedzie takie bezowo brazowe z aplikacjami a po mezowej stronie brazowe suoer sprawa, ze mozna sobie dwie strony przyozdobic

Sorry za jakosc, ale moj malz jest antytalentem i nawet telefonem nie potrafi zdjecia zrobic porzadnie
Kuchnia juz wlasciwie skonczona tylko plyte jeszcze trzeba zamontowac na piecyku, a we wnece ktora widac na 2gim zdjeciu beda poleczki a calosc bedzie zaslonieta roleta. Tylko jeszcze nie wiem, jaki kolor, pomozecie? myslalam nad czarno biala w kwiaty kacika jadalnianego nie widac, ale zapewniam, ze jest. Aha, i tesciu mi jeszcze oswietlenie ledowe zainstaluje pod szafeczkamj

A trzecie zdjecie to sypialniasorry za grzejnik, ale bede go musiala przemalowac sama, bo malzowi sie podoba, ze kolorystycznie pasuje do sciany i on tego nie ruszy

pokaz w klubie jaki mt sobie zrobiła s

a kuchnia superancka !!!!!
Stary 2013-06-14, 22:19   #2711
nafiyqa
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41329039]Bijkora! gdzie Rumuni, ja się pytam???

Nawijko, a takie szare z białymi kółkami na czarnym tle? też fajne, myślałam.[/QUOTE]
Oboje nie chcemy szarego...
Kolka fajne, ale ten szary :/

(i wyobraz sobie, ze to nasze niezdecydowanie przeklada sie na wszystkie dziedziny zycia - porazka )

TZ znalazl na necie sklep stacjonarny, w ktorym sa Tule i zarzadzil, ze jutro jedziemy ogladac Ojj, iskry beda leciec jak bedziemy wzor wybierac!

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Dinusie są czarne

ano tż bokeh :/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :[

napisal mi sms "spóźnie się" po czym nie odiera telefonów ani nic a dla mnie spoznie sie to typu uciekl mi autbus a nie ide se na piwo no ja pier***** nie strzymam

nie wiem może se znalazł jakąś dupe i do niej chadza dwa razy w tygodniu bo kurde ile można wychodzić :/
TZ nie chce dinusi.....

Ojj tam, d*pę od razu. W domu ma fajna, to po co mu wiecej????

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Byłam w kwietniu, 2 miesiące temu. Robiłam pasemka żeby zejść z tego ciemnego koloru. Już mam odrosty :/ A jutro będzie mi nakładać jeden kolorek.
Jejki, jak ten czas leci........

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 22:21   #2712
Kija80
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41327338]Idę czytać, ale muszę wam opisać moją spowiedź

otóż do kościoła poszliśmy w 4, ja w Tuli Dorotkę miałam. Mieliśmy iśc do spowiedzi przed chrztem, msza się zaczęła, proboszcz prowadzi a spowiada jakiś ksiądz, nie znam. Poszłam z Dorotką, ten kątem oka dojrzał i się uśmiecha Ledwo powiedziałam grzechy, ta zaczyna stękać :d no to mówię: przepraszam, smoczek muszę podać ksiądz się znów śmieje, Dorka znów stęka... No więc ksiądz olał konwenanse, zawołal mnie przed konfesjonał, ja tuliłam małą, całowałam w czółko, ten do nas mówił Fajnie, nie? [/QUOTE]

Przebiłaś moje tańce na środku kościoła podczas mszy Też muszę tak spróbować bom ciekawa co nasz ksiądz by powiedział...
Stary 2013-06-14, 22:22   #2713
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Ja uwielbiam brazy

Kuchnia juz wlasciwie skonczona(czarne plytki sie koncza pod okapem, to o goty na szafce to pozostalosc, ale na zawal malo nie zeszlam bo myslalam, ze ki to na gorze zamontowali) tylko plyte jeszcze trzeba zamontowac na piecyku, a we wnece ktora widac na 2gim zdjeciu beda poleczki a calosc bedzie zaslonieta roleta. Tylko jeszcze nie wiem, jaki kolor, pomozecie? myslalam nad czarno biala w kwiaty kacika jadalnianego nie widac, ale zapewniam, ze jest. Aha, i tesciu mi jeszcze oswietlenie ledowe zainstaluje pod szafeczkamj

Kochana, ja wiem, ze nie biedne. Sama uwielbiam brazy (nawet chuste taka mam), nie wiem co ten moj dziadyga wymysla.
A musze brac jego opinie pod uwage, bo sam sie deklarowal, ze bedzie sie tulil.

Kuchnia piekna!!
Pamietam co bylo na poczatku

Stary 2013-06-14, 22:27   #2714
aska27adopcje
Zadomowienie

Nawijko jestem pod wrazeniem TZ i tego jak sie zaangazowal w zakup Tuli, bedzie chyba ostro nosil skoro tak bardzo mu zalezy na wybrze wzoru i koloru ...

Co do wiadra ja tez sie bardzo zastanawialam nad jego zakupem, strasznie mi sie podoba i wode sie zaoszczedza ... ale wszystkie kolezanki kt maja juz dzieci mi odradzily, mowily ze to masakra tak kapac dziecko, ze nie wygodnie itp ... w koncu zrezygnowalam, cena tez strasznie wysoka ...

Co do kapieli w wanience, polecam nalewanie wody miska do wanienki w docelowym miejscu, a nie przenoszenie wanny z woda ... u mnie tez konczylo sie rozlewaniem dookolaq. teraz wlewam i wylewam wode miseczka i nie ma problemu ... kapie mala na podlodze na kleczkach, bo do lazienki mi sie wanna nie miesci, a jak stala na komodzie to mloda zalewala sciany i wszystko wokol ... niestety jest na etapie chlapania i to masakrycznego ... boje sie co bedzie jak bedzie siedziec .... chyba bede musiala kupic miske jakas okragla wysoka, ktora sie zmiesci u mnie pod natryskiem ...

Lady czarna lodowka jest MEGA <3
Stary 2013-06-14, 22:28   #2715
LadyWhisper
Zakorzenienie

Bokeh, na razie mt w mojej glowie siedzi mialam napisac do tej kobitki dzisiaj maila ale zasnelo mie sie

Dzieki dziewczyny wierzcie mi, ze na zywo wyglada duzo lepiej, przytulniej, naprawde jest baaaaardzo ladnie! No skoro mezowi sie podoba to juz sukces jest
Pod okapem miala byc mozaika czarna (nie wiem, ktora mi pomysl podrzucila, ale bykam zdecydowana juz) ale....byloby za pstrokato, dlatego gladkie plytki na scianie.

Aha, Cala, zapomnialam, widzialam to wasze szklane cos miedzy szafkami, pieknie wyglada!!!!!

Stary 2013-06-14, 22:31   #2716
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Aaaa wiecie co? Wczoraj na ciuchach mnie jedna kobitka uświadomiła jak rozpoznawać czy są spodnie dziewczyńskie czy chłopięce. Jak jest to przeszycie imitujące rozporek to jak jest po lewej to dla dziewczynki a po prawej dla chłopca. Więc te dresiki co bokeh kupiła (to F&F pewnie ) to chłopięce. No ale ja tam na to nie patrzę. Dżinsiki mam jedne "babskie" ale to moim zdaniem takie bezpłciowe są
Eee wcale nie, niby tak powinno być ale kiedyś z ciekawości sprawdzałam na swoich i było raz po lewej raz po prawej. A spodnie wszystkie ewidentnie damskie...
Stary 2013-06-14, 22:36   #2717
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Nawijko jestem pod wrazeniem TZ i tego jak sie zaangazowal w zakup Tuli, bedzie chyba ostro nosil skoro tak bardzo mu zalezy na wybrze wzoru i koloru ...

Co do wiadra ja tez sie bardzo zastanawialam nad jego zakupem, strasznie mi sie podoba i wode sie zaoszczedza ... ale wszystkie kolezanki kt maja juz dzieci mi odradzily, mowily ze to masakra tak kapac dziecko, ze nie wygodnie itp ... w koncu zrezygnowalam, cena tez strasznie wysoka ...

Co do kapieli w wanience, polecam nalewanie wody miska do wanienki w docelowym miejscu, a nie przenoszenie wanny z woda ... u mnie tez konczylo sie rozlewaniem dookolaq. teraz wlewam i wylewam wode miseczka i nie ma problemu ... kapie mala na podlodze na kleczkach, bo do lazienki mi sie wanna nie miesci, a jak stala na komodzie to mloda zalewala sciany i wszystko wokol ... niestety jest na etapie chlapania i to masakrycznego ... boje sie co bedzie jak bedzie siedziec .... chyba bede musiala kupic miske jakas okragla wysoka, ktora sie zmiesci u mnie pod natryskiem ...

Lady czarna lodowka jest MEGA <3
Zadeklarowal sie, ze bedzie nosil, takze szukamy...

My kapiemy na stelazu Jesli chodzi o wlewanie, to faktycznie robie to miska do postawionej juz wanienki. Dobry sposob Ale wylewam w calosci - tzn. niose wanienke z woda do lazienki, bo maly juz spi (w tym pokoju, co kapiemy - trudno o inny, bo mamy jeden ), wiec nie chce go budzic przelewaniem wody.....
Jak TZ w pracy to ja musze sama wszystko szykowac, a jak jest to ja oporzadzam malego na przewijaku, a on dziala ze sprzataniem po kapieli.

Moja mama tez kapala siostre w takim wiadrze Wygodnie jej bylo, zwlaszcza jak pojechaly na wakacje, gdy siostra miala 4 miesiace.

Bosh, jak dzis spamuje.
Pne sie coraz wyzej w ilosci postow

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-06-14 o 22:38
Stary 2013-06-14, 22:37   #2718
badziabadzia
Zakorzenienie

Kurcze Dziewczyny, jestem przerazona.. dopadla mnie jelitowka.. mam nadzieje, ze uda sie mala uchronic! Ja pierdziele, nie odizoluje sie od niej bo karmie piersia, mam nadzieje, ze moje mleczkojakos pomoze i jej nie dopadnie!
Stary 2013-06-14, 22:42   #2719
marta00537
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Mialam jeszcze moja bombe wam wstawic i zapomnialo mi sie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Marta to wyszło szydło z worka będzie detoks razem z Illusion.
.
wyszło, wyszło, jużnie mam gdzie tego wszystkiego upychać

Cytat:
Bokeh, nom, '88 jestem
ja też 88 i to do tego dzień młodsza od Bokeh a dzień starsza od Debrah
chyba już to kiedyś pisałam
Cytat:
I Ty się ukrywałaś jak ze mnie się nabijały
A tak poważnie to nie wierzę że większą ide mnie. Chcesz się licytować?
a jakoś tak wyszło
hmm, mówisz licytować to tak :co tygodniowe wychodzenie na lumpy, powrót dwie pełne siaty i to tylko za 20zł kupowanie nie tylko dla małego ale dla siebie, Tż i dla kogo kto się tylko napatoczy
ostatnio Tż kupiłam koszulkę tommiego Higlifera, sobie płaszczyk wiosenny z H&m, małemu kamizelke wełnianą, pajacyka i spodnie wszystko Ralpha Laurena i wydałam na to tylko 10zł

Cytat:
Napisane przez Authentic Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny Nie wiem, czy mnie pamiętacie jeszcze z wątków ciążowych, mam nadzieję, że tak Odszukałam Was, bo... mam mały problem, a kto mnie zrozumie lepiej, od Mam rówieśników mojej Agatki...

Otóż... chodzi o to, że... dwa testy ciążowe wyszły mi pozytywnie
Ciąża, czy możliwe jakieś zaburzenia hormonalne?
Oprócz braku okresu, objawów również brak.
Dziecko ma 5 miesięcy, a tu taka niespodzianka...
hej pamiętamy, nawet miałam ostatnio pisać, gdzie się zagubiłaś
no wiesz testy raczej w tą stronę się nie mylą. Tak więc życzę powodzenia i dużo siły

nie zaznaczyłam wszystkiego co chciałam odpowiedzieć więc z głowy będzie
Black za przewrót i buciki fajne
mała, to miałaś przeżycia ja z Filipem o tyle mam dobrze, że nie musze go nasłuchiwać, jemu cały czas świszczy
taaaa i tyle pamiętam

dziękujemy za głosy i prosimy o więcej, można głosować codziennie

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 22:52   #2720
Kija80
Zadomowienie

Szajuś ależ my Cię z Lady przyjmiemy z otwartymi ramionami jak kupisz mietka, nie ma zakazu należenia do dwóch frakcji jednocześnie Będziemy otwarte na nowych członków, prawda Lady?
Stary 2013-06-14, 22:52   #2721
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny bardzo dziękuję za kciuki za jutrzejsze wesele. Jutro też możecie trzymać Wpadnę dopiero w niedzielę bo jutro nie będę miała kiedy, pół dnia będę się pięknić hahaha Obiecuję za te kciuki zdjęcie wstawić jak się zaprezentowaliśmy.
A teraz uciekam spać. Dobranoc
milej zabawy

Cytat:
jejku dziewczyny kumacie siostra tż miała termin na 2 czerwca dalej nic a lekarz każe czekać :/ i w ogole g se z tego robi
niech idzie do innego, tyle sie slyszy teraz, nie ma co czekac
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 23:02   #2722
Lenova
Wtajemniczenie

Hej
Wybaczcie że nie cytuje ale jestem daleko w tyle,jutro mam straszny dzień w szkole i chciałam Was poprosić o kciuki!
Już mam rozstrój żołądka i telepawke:-(

Jak przeżyje jutro to będę zbawiona!

Dobranoc kochane:-*
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 23:02   #2723
BlackSanctum
Zakorzenienie

Badzia, będzie dobrze.

Insolito
, widziałam filmik, tylko drogi ten balsam. Ale jak pisałam - kupiłam dzisiaj Sorayę z malutkimi drobinkami, którą rozsmaruję na rozświetlającej bazie pod makijaż (tak, posmaruje sobie nią ręce i dekolt ), efekt powinien być piękny.

Patrzcie, jakie piękne sobie kupiłam - http://allegro.pl/rozpychacz-ozdobna...313878681.html Na razie mam 5mm, ale chcę do ślubu rozciągnąć właśnie do 10mm, bo mam takie piękne tunele z gwiazdą w środku, zamierzam je założyć.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-06-14 o 23:04
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 23:06   #2724
YellowSheep
Rozeznanie

Zjadło mi większość cytatów bo restartowałam kompa nic nie pamiętam co miałam pisać ponadto że:

-też jestem rocznik 88,
-baty dla tzBokeh, nie cierpię jak mi tż tak robi tyle że on zawsze mówi "zaraz będę" a potem nie wraca przez 2 godziny i nie odbiera,
-authentic mam nadzieję że jakoś dacie radę jeśli faktycznie będzie drugi dzidziolek, daj nam znać koniecznie i odzywaj się częściej
-Nawijko super to wiaderko, na pewno mu nie zaszkodzi od czasu do czasu a i Tobie wygodniej i te stópcie
-ja kupuję w lumpku gdzie są rewelacyjne rzeczy na wagę, tylko trzeba szukać. i tak za 30 zł wychodzę z dwiema reklamówkami ciuszków, a za koszule to chyba wychodzi po 50 groszy bo one są leciutkie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41327338]Idę czytać, ale muszę wam opisać moją spowiedź

otóż do kościoła poszliśmy w 4, ja w Tuli Dorotkę miałam. Mieliśmy iśc do spowiedzi przed chrztem, msza się zaczęła, proboszcz prowadzi a spowiada jakiś ksiądz, nie znam. Poszłam z Dorotką, ten kątem oka dojrzał i się uśmiecha Ledwo powiedziałam grzechy, ta zaczyna stękać :d no to mówię: przepraszam, smoczek muszę podać ksiądz się znów śmieje, Dorka znów stęka... No więc ksiądz olał konwenanse, zawołal mnie przed konfesjonał, ja tuliłam małą, całowałam w czółko, ten do nas mówił Fajnie, nie? [/QUOTE]

Padłam
apropo, Szajka wysłałam Ci zaproszenie na fb jakoś dawno temu

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Jednak dziś już nie dam rady nadrobić tych pińcet stron :/ Zmęczona strasznie jestem. Na szczęście jutro weekend więc MOOOOOŻE nie będziecie dużo pisać. Jutro rano do fryz. a potem do parku jedziemy ze znajomymi więc znooowu mnie cały dzień nie będzie :/

Aha. I małe sprostowanie Napisałam że muszę jutro wcześniej wstać bo na 8 do fryzjera. Ale pewnie Daria mnie obudzi o 5-6 i będzie po spaniu. A u fryzjera na tym fotelu to pewnie zasne na dodatek strasznie mnie usypia jak ktoś mi się włosami bawi.

Może jutro trochę nadrobie jak znajdę chwilke

Dobra laski, ja lecę spać. Dobranoc
Mnie się też zawsze u fryzjera spać chce

A tak poza tym to Oli dzisiaj urządził sobie gimnastykę i przez dwie godziny na macie brykał z plecków na brzuch i próbował pełznąć :d oczywiście wypełzł poza matę a ja od 16 próbuję wystawić ogłoszenie na tablicy i nie mogę dodać zdjęć, nie wiem czy coś z tablicą czy moim netem.

Lecę spać bo paaadam. Dobranoc

edit

Badzia dużo zdrówka! Oby mała się nie zaraziła!

Lenova kciuki zaciśnięte

Edytowane przez YellowSheep
Czas edycji: 2013-06-14 o 23:11
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 23:33   #2725
nafiyqa
Zakorzenienie

Lenova, kciukasy!

Yellow, myslisz, ze nie zaszkodzi? Niby krotko w nim siedzi i nie codziennie...

Kubus od 22 je juz 2 raz, niemozliwy jest ostatnio

Stary 2013-06-14, 23:54   #2726
aska27adopcje
Zadomowienie

Lenova kciuki zacisniete ...

Nawijko to wiaderko spelnia wszelakie wymogi i jest bezpieczne. swego czasu duzo o nim czytalam ...

ale beznadziejna ta 3 czesc lasvegas. dobrze ze nie wydalismy kasy na kino bo bym zla byla ...

dobranoc mamusie
Stary 2013-06-15, 01:59   #2727
meneq
Zakorzenienie

Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Nie uwierzycie!
Tutaj tez jest szal na oballe!!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 04:51   #2728
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Stopki sa przeeeboskie

Dzis pierwszy raz kapalam w tym ustrojstwie, dlatego wstawilam fote, ale tylko Ty zauwazylas - dziekujemy

Wanne mam na stojaku, sto lat zajmuje mi przygotowanie kapieli, a poza tym nie cierpie wynosic ciezkiej wanny z woda do lazienki - konczy sie tym, ze wszedzie woda jest.
Wiec pomyslalam, ze jak TZ bedzie w pracy to bede myc Kube w wiadrze

Nie placilam nic, bo dostalam od wujka z Niemiec (tam wszyscy w tym kapia). Widzialam w necie za ok 100zł nowe.

Kapie sie wygodnie
Przede wszystkim szybciutko - Kubulek nawet sobie pomachal lapkami dzis

Tylko nie wiem czy to takie zdrowe jest i troche mam watpliwosci - bo przeciez dziecko jakby siedzi w tym... Poza tym nie moze tez pomachac sobie nogami, czyli jakby ograniczam go...

Ale nie bede kapac w tym codziennie
Tak sobie myślę fajna sprawa
I raczej nie wydaje mi się żeby w tak krótkim czasie (tym bardziej że nie będziesz w tym kąpać codziennie) coś mogło się dziecku stać.

Czytałam kiedyś opis jak Marsi pokazywała to wiadro i wydawało się być całkiem fajne

A Kubuś naprawdę cudnie w nim wygląda

---------- Dopisano o 05:48 ---------- Poprzedni post napisano o 05:46 ----------

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Nie uwierzycie!
Tutaj tez jest szal na oballe!!
A(!)aaale ściągnęli od nas

---------- Dopisano o 05:51 ---------- Poprzedni post napisano o 05:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Hej
Wybaczcie że nie cytuje ale jestem daleko w tyle,jutro mam straszny dzień w szkole i chciałam Was poprosić o kciuki!
Już mam rozstrój żołądka i telepawke:-(

Jak przeżyje jutro to będę zbawiona!

Dobranoc kochane:-*
daj znać jak Ci poszło.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 04:52   #2729
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Zapomniałam napisac mamy dwie jednynki na dole znaczy dopiero widac punkciki i dzis bylismy na Morfologii i mój niunius prawie wogole nie płakał a mi sie słabo zrobiło ale juz nic nie mowiłam a i oczywiscie pediatra nam dała skierowanie i mowi dam wam na morfo a ja madra nawet na nie nie popatrzyłam i dzis w labie pani mowi a mocz a ja nie moczu nie mamy a pani ale jest napisany no i do domku czekałam na siury i znów do lab ide nas pakowac bo jutro rano do Krk mam nadzieje ze uda sie wyjechac wmiare wczesnie zebysmy na slub zdazyli
Gratuluję ząbków i dzielnego synka
Udanej zabawy

Cytat:

A, zapomnialam - dzisiejszy egzamin = 4+

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
UWAGA, UWAGA - moj Kubuleslaw zasnal sam w lozku!
podejrzewam ze to jednorazowy wybryk ale co tam, wazne ze sie udalo jutro tez sprobujemy...
tak jak to ktoras pisala - trza wyczuc ten odpowiedni moment
Super

Cytat:
Hhahahaah

średnio po 6 zł za sztukę eee nie drogo same nexty h&m i zara
Jak dla mnie to mega tanio u mnie takie rzeczy w lumpie po 20 zl

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Gratulacje za piekna ocene

Szacuneczek dla mlodego, dla mnie to marzenie ... To moje jeczydlo szarpidlo usypia na lezaco przy cyuinaczej nie ma opcji ... Na dodatek wije sie przy nim jak dziecko rosmery, serio jakby w nia jaki szatan wstapil ...

Wiecie jakos jak Lenova napisala o tym napieciu, to zaczynam sie bac o mala .. MOja jak sie wkurzy, a nerwus jest straszny, zaczyna sie wyginac, ryk i wykrecanie, nie zaciska piesci, ale przekreca sie na brzuch, najczesciej wkurza sie w wozku i w bujaku i nie ma sie jak przekrecic i wyglada to strasznie, taka powykrecana Ide niedlugo na 3 szczepienie to poprosze chyba o skierowanie do neurologa, nie zaszkodzi sprawdzic ...

A tak wogole to musze wam sie do czegos przyznac i ostrzec ... Niekotre juz wiedza bo na FB pisalam ... Mloda mi spadla z kanapy ... Jak bylam u rodzicow na szczescie z kanapy niskiej jakies 30 cm i na poduszke i dywan ... tzn sadla na oduszke z ktorej sie sturlala i rypla na dywan ... ale bylo ja slychac jak uderzyla ... uspilam ja jak zawsze przy cyku, a ze nie przenosze jej od razu do lozeczka, bo sie budzi, to zostawilam ja na kanapie jak zawsze ... zabezpieczylam 1 poducha spala jakies 25 min kompletnie sie nie ruszala wiec myslalam ze bedzie oki ... poszlam doslownie na 5 min do kuchni i nagle slysze bum... i ryk taki, boze laski nigdy nie slyszalam takiego wrzasku ... Mimo, ze bylam po tej laparoskopii swiezo, ledwo lazilam, to bieglam do niej ... lzy jej ciekly jak grochy, ale wzielam obejrzalam, utulilam, do cyca dalam i od razu usnela ... wiecie nigdy nie balam sie tak bardzo, mialam mega potworne wyrzuty sumienia ... ryczalam jakies 2 godziny po tym, starzy mnie nie mogli uspokoic ... przez moja glupote mogla jej sie krzywda stac ... mialam duzo szczescia ... Nie zostawiajacie waszych dzieciaczkow na lozku samych, zaslonietych innymi poduchami niz te nasze motherhood ... sa juz silne i przeturlanie sie przez zwykla poduche nie stanowi problemu ... ja jestem najlepszym przykladem bezmozgowosci

A tak poza tym bylismy dzis w lesie na spacerze i jest wysyp grzybow u nas ... bylo tyle falszywych, ze zaczelam szukac normalnych, ale TZ na mnie darl sie, bo bylismy jeszcze z 2 psami, wiec nie moglam w las wejsc ... mimo wszytsko 1 znalazlam ... czy to nie za wczesnie na grzyby
Dobrze, że nic sie nie stało.
Ja Piotrka też kładę w dzień do spania na kanapie, obkładam taka dużą poduchą. Tylko, że on w dzień nie da sie odłożyć do łóżeczka, ale dałaś mi teraz do myślenia

Cytat:
ezzo, ill, hahaha
mi się marzy taka czarna łazienka no ale tutaj nie będziemy zmieniać póki co, jest w miarę ok, ale w kolorach....zieleni

sypialnia skończona, kuchnia skończona, przedpokój pomalowany
To kiedy przeprowadzka?
I foteczki dawaj

Cytat:
Akuku
Ale cudnie

Cytat:
jejku dziewczyny kumacie siostra tż miała termin na 2 czerwca dalej nic a lekarz każe czekać :/ i w ogole g se z tego robi
To na co oni czekają ? Masakra

Cytat:
Dinusie są czarne

ano tż bokeh :/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :[

napisal mi sms "spóźnie się" po czym nie odiera telefonów ani nic a dla mnie spoznie sie to typu uciekl mi autbus a nie ide se na piwo no ja pier***** nie strzymam

nie wiem może se znalazł jakąś dupe i do niej chadza dwa razy w tygodniu bo kurde ile można wychodzić :/
Współczuję bardzo a dla Tż

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 04:53   #2730
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Kurcze Dziewczyny, jestem przerazona.. dopadla mnie jelitowka.. mam nadzieje, ze uda sie mala uchronic! Ja pierdziele, nie odizoluje sie od niej bo karmie piersia, mam nadzieje, ze moje mleczkojakos pomoze i jej nie dopadnie!
Oby szybko minęło i nie dotknęło małej
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości