|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Czeeeee
![]() Jesteśmy już na miejscu mamy superrrowy apartament z widokiem na góry Cytat:
skoro nie masz czasu przeglądać wszystkich postów jak leci to się nie wypowiadaj. Bo nie znasz sytuacji pipson i tyle ile wczoraj poćwiczyła to było dużo. No ale co ja tam wiem Ty wiesz wszystko lepiej nie nawracaj wszystkich i tak bardzo "nie uświadamiaj" bo kurde trochę siedzimy w temacie "zdrowa dieta, zdrowe żywienie" i mamy pojęcie o tym co robimy i stosujemy. Tytuł naszego wątku jest tylko tytułem, raczej jemy więcej niż 1000 kcal. Nie pasuje Ci to nie przeglądaj tego tematu. Masz swój wątek, kto chce skorzystać, zajrzy i spyta o porady. Tu nie musisz nikogo namawiać na IF dziękuję za uwagę ![]() Cytat:
![]() I jak tam wycieczka rowerowa? Mam nadzieję, że udana ![]() Cytat:
i już nie ma żarcia na potęgę skromnie dzisiaj, "tylko" spaghetti no i jutro będzie to samo
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-08-15 o 21:12 |
|||
|
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
A dziękuję dziękuję
dojechaliśmy na szczęście cało i bezpiecznie bo kurde już zaczynaliśmy się bać... wyjeżdżamy spod hotelu w Czechach- auto nie chce zapalić po 10 razie w końcu zajarzył jedziemy i gaśnie przy każdym hamowaniu dojeżdżamy na granicę ze Słowacją, a tam korki a wiecie jak to jest poruszać się w korku co chwilę trzeba ruszać i hamować i ten samochód nam gaśnie i nie chce odpalić ja już zawał prawie miałam, TŻ zdenerwowany na maxa a tu sygnał, że pociąg jedzie matkoboskookochanooo dobrze, że za nami nikt nie stał to w końcu TŻ odpalił i wycofał do tyłu po prostu koszmar... przejechaliśmy kawałek i nagle przy kolejnym hamowaniu eureka, nie zgasł no i potem było już spoko ale nie wiem czemu tak się zachowywał na początku, nie ogarniam na szczęście dotarliśmy na miejsce. Mam nadzieję, że jakoś do Polski dojedziemy... ![]() Cytat:
![]() Ale fajnie, że kuchnia przybywa! ![]() I Czechy i Słowację polecam bardzo autem swoim, a w zasadzie teściów ale to my głównie nim jeździmy ale kurcze przydałoby się własne... bo widzisz jakie przygody...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2703 | |||
|
Zakorzenienie
|
Brawo
![]() Cytat:
Cytat:
No cześććććć Tineczku! Jesuuuu jaki Tyyyy lachooon jesteś! chudzinka z Ciebie no ale trochę inne klimaty ![]() Cytat:
ja też właśnie popijam winko ![]() Super
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-08-15 o 21:25 |
|||
|
|
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja też muszę cukinię zrobić
|
|
#2705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazdroszczę widoku, tęsknię za Tatrami ...
|
|
|
#2706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Apropos Japanication, to sama widzialaś, jesteśmy kobietami więc on wiary Nam nie daje,Ty nic nie wiesz, ja nic nie wiem, mój lekarz z 30 letnim stażem pracy nic nie wie Troche racji jednak chłopak ma, że wciąż jest zyliard dziewczyn, które liczą na diety-cud typu "schudnij dwieście kilo w 3 dni i odbij Angelinie Brada"![]() Spaghetti bym zjadła, tylko u mnie w domu nikt nie jada, muszę mojemu bencwałowi kochanemu ugotować, bo on moje spaghetti uwielbia
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Pipsonku niestety ale bardzo szybko końce mi się niszczą i zaraz mam białe kropki, albo rozdwojone
dlatego co 2 miesiące podcinam i tak stoję w miejscu z długością A chciałabym tak jeszcze z 10 cm, żeby mieć do talii, a z przodu jak je przerzucę to za biust Aaa czytam właśnie komentarze i Khadi i już mam na niego ochotę chciałabym go kupić przed wyjazdem do Niemiec i tam go już używać, to może po przyjeździe już bym widziała różnicę w długości ![]() Heroinko no siema siema hehe mój Tż takie tempo narzucił, że już wypite wszychoo ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Heroine o matko jakie mieliście przeżycia z autem my ostatnio mieliśmy wypadek z naszej winy Tz nie zauważył auta na głównej, nie wiem chyba się zapatrzył i z podporządkowanej wyjeżdża na główną, a ja w krzyk, co On robi, auto jedzie itp. Zdążył tylko trochę cofnąć, a to auto w nas walnęło jak pomyślę, że gdybym nie zauważyła i nie zaczęła krzyczeć, to Tż by wyjechał, a to auto walnęło by prosto w Tż i kto wie jakby się to skończyło
|
#2708 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już miałam wizję najgorszego... ale ja to w ogóle sraczka jestem ![]() No właśnie, my nie mamy liny w razie Wu ale nie, nawet o tym nie chcę myśleć... poza tym holowanie z zagranicy mam nadzieję, że dojedziemy szczęśliwie relaksujemy się, a jakże butelkę wina zaraz wytrąbimy ![]() Cytat:
![]() No może i ma, ale skoro nie ma czasu nadrabiać wątku=nie wie jakie tu panują zasady i jak dziewczyny się odżywiają więc niech nie robi z siebie nie wiadomo jakiego znawcy, niosącego kaganek oświaty i dla mnie też 5 posiłków jest spoko w sumie nie zawsze tyle jem, najczęściej to 4, no ale to też zależy o której wstaję No mi to spaghetti takie średnie wyszło no ale zdrowo przynajmniej nie to co ze słoika :P no i sera nie kupiliśmy, więc tak trochę bezpłciowo smakowało ![]() Cytat:
dawaj dalej, pewnie coś tam jeszcze macie
|
|||
|
|
|
#2709 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zabezpieczasz końcówki? Ja odkąd dbam o włosy tak mocno to w zasadzie białe kropki u mnie nie występują i już nie potrzebuję zapezpieczać, ale na początku tak robiłam, albo tym Biovaxem a+e, albo CHI albo jakimś olejem po prostu A sytuacji Ci nie zazdroszczę, ja kiedyś uderzyłam w babę, bo mi wyjechała "bo nie wiedziała że ma tu ustąp" ( dodam tylko, że ona wjeżdzała na główną dużą drogę, więc nie wiem kto piz...ie dał prawo jazdy) a miałam pare miesięcy autko, także świeże. Tak przydzwoniłam, że nie mogłam drzwi ze swojej strony otworzyć i w ogóle tego auta na pobocze ściągnąc, bo nie chciało mi zapalić... a mój tata z chłopakiem jak przyjechali na miejsce i obejrzeli maskę i bok, to jednym głosem powiedzieli tylko "o kur*" także tego Od tego czasu nawet jak mam pierwszeństwo to patrzę, bo wiadomo, że raz się trafi taka głupia baba jak ta moja, a czasem jak sama piszesz nawet ktoś jak Twój TŻ się zamyśli albo nie zauważy... mojemu chłopakowi jak był zmęczony po 5 godzinach jazdy też się zdarzyło wymusic, mimo, że jeździ rewelacyjnie. Na szczęście (odpukać) nigdy nie mieliśmy kolizji ani wypadku Fajnie, że sobie nerwów z Policją zaoszczędziliście
|
|
|
#2710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja w ogóle przeczytałam pare postów tego uzytkownika i widzę, że nie tylko u Nas go ludzie postrzegają jako przemądrzałego i już kilka osób mu zwróciło uwagę... ale on wciąż nie rozumie "co tacy wszyscy delikatni" Na KFD pewnie są twardsi, to niech tam się wymądrza, my delikatne kobietki jesteśmy Ja właśnie zawsze mam ten problem z pomidorami z puszki, że zależy na jakie się trafi Czasem nawet jak kupuję takiej samej firmy to jedne są super i sosik gęsty, nie muszę żadnej zasmażki dodawać (wiem wiem, bo bolognese chyba się nawet nie powinno ) a czasem to mi taka sracz.ka pomidorowa wychodzi ![]() Apropos sra.czki, też histeryzuje zawsze , także piąteczka
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2712 |
|
Zadomowienie
|
Madziu dziękuje Myszo kochana
![]() Heroine dziękuję kochana za tak miłe słowa Cieszę się bardzo, że wreszcie odpoczywacie, macie czas dla siebie i liczę na to, że wrócisz bardzo wypoczęta i szczęśliwa, że z mężusiem spędziłaś tyle czasu ![]() A ta historia z autem mnie przeraziła <boi_się>, kurde z autem to nigdy nic nie wiadomo... najważniejsze że pyrka dalej
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pełen relaks ![]() Daj spokój, też prześledziłam ![]() ale nie ogarniam tego typu ludzi wchodzi z butami na wątek, robi zamieszanie i nie ogarnia "czemu tu wszyscy tacy delikatni" ![]() No ja kupiłam w Lidlu może jakby to dłużej pogotować to pewnie by ta woda odparowała i by zgęstniał sam, ale byliśmy głodni i nie chciało nam się czekać
|
|
|
|
|
#2714 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze nie pożyczyłam miłego dnia a tu patrze już jesteś i spamujeszCytat:
dobrze, że pospałaś a nie jadłaś w tym czasie...jak doczytałam w kolejnym poście![]() Wodę dobrze mieć w zapasie, jak mieliśmy auto ostatnio do dyspozycji to 20 zgrzewek kupiliśmy, cały korytarz zastawiony był Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za jako taka aktywność![]() A ja już po wycieczce - przejechaliśmy trasę maratonu rowerowego nad Miedwiem, który był tydzień temu i na rowerze miejskim (nie marudzę, w końcu pożyczony ) lasy, górki i drogi z płyty JUMBO , wytrzęsło mnie ale pokonałam 68km No i poznałam okolice w których mieszkam obecnie bo tu nosa poza mieszkanie i dworzec PKP nie wychylam ![]() Menu było szalone, ok 1800kcal ponownie ale wg run-log 4500kcal spaliłam - wiadomo to przybliżona wartość ale robi wrażenie ![]() Rano płatki owsiane 25g 125 mleka 1,5% łyżeczka masła orzechowego 50g malin 50g borówki 50g banana, potem mentosy owocowe ![]() 2 brzoskwinie małe i śliwa obiad w trasie kabanosy 50g i pomidor i żelek reszta ![]() potem 2 kromki chleba razowego z mięsem ze słoika (teściowa robi takie mięsko- bardzo smaczne W domu 2 i pół szklanki rosołu ( cała noc gotowałam a jak wróciliśmy to tłuszcz zdjęłam i pycha i kukurydza( 1 kolba bez kawałka bo Tż podgryzł mnie ) z łyżeczką masła i koniec
|
|
#2715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo u mnie też woda idzie jak.. woda Apropos olejku to ciężko mi się wypowiedzieć- na początku zapach wydawał mi się intensywnie ziołowy, ale przywykłam. Poza tym, Khadi raczej wszyscy kładą na 2 godzinki a nie na całą noc, więc zawsze możesz olejować jak męża w domu nie będzie, albo jakoś mu zatkasz nos na ten czas Ale moim zdaniem zapach do przeżycia, a dla tych efektów naprawdę warto.Chylę czoła za Twoj wysiłek dziś- co tam ta moja godzinka ćwiczeń przy tym A menu się dziś nie martw, uważam, że spaliłaś spokojnie wczorajsze 1800 i to dzisiejsze też
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, widzę, że wycieczka była, a jakże
tyle kilosów brawo
|
|
|
|
#2717 |
|
Zadomowienie
|
Pozarla, resztke batonika zbozowego i garsc zurawiny
jeszcze troche nauki przede mna, no ale i tak niefajnie, ze jem po nocy
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doooberrrek!
![]() Śpicie? ja wstałam, wykąpałam się i piję kawusię zaraz trzeba ogarnąć jakieś śniadanko no i jakoś dzień zaplanować ![]() pipson o której Ty poszłaś spać?
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Wkleję Wam mój widok z balkonu
|
|
|
|
#2720 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewuszki
![]() U mnie week zapowiada się upalnie, więc może jakoś aktywnie człowiek spędzi czas, np. jakiś rower albo pływanie ![]() Za sobą mam już śniadanie, kefir miało być dziś oczyszcznko małe, ale zjadłabym jakiegoś kuraka na obiad, więc nie wiem co z tego wyjdzie ważne, żeby zdrowo było! ![]() Margot dziękuję!!! ![]() Heroine no właśnie, co dziś planujecie??? ; ) Aaaaaaaaaaa jest pięknie! Aż chce się wstać i wyjść! Cudowny poranek, gdy za oknem takie cuda!
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
zaraz uszykuje sobie śniadanko teraz teraz Was nadrobię ![]() Tinek ale Ty jesteś śliczna ![]() Heroine ale przygoda z autem ![]() a widok cudownyyyyy
|
|
#2722 | |
|
Zadomowienie
|
Hellloł
ja wstałam o 9, zjadłam śniadanko, ale dożarłam przed chwilą pasztecika z ciasta francuskiego i pralinke Lindor i mi wyszło 550 kcal ![]() w planach mam rower, także pralinkę i pasztecik spalę jakoś ![]() Zaraz się zabieram za naukę, potem się przygotuję, jadę po regał do Ikei (jak ściągnę kogoś do pomocy w wyniesieniu starych mebli, to będę miałą już tylko malowanko do ogarnięcia, będziecie mi pomagać w doborze koloru? ) a na 14 na Mani, bo mama nazbierała jakiśch punktów i może zabrać osobę towarzyszącą :paznokcie: także akurat będę mieć pazury na wyjazd zrobione a potem.. nauka, a jakże Z aktywności fizycznej- tak jak pisałam, prawdopodobnie rower, ściski agrafką i cośtam jeszcze powymyślam ![]() Cytat:
Wstałam o 9 i zabieram się zaraz za robotę ![]() Widok masz cudny, zazdroszczę!
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine przepiękne macie widoki z okna. Współczuje Tobie i Medzik przygód z samochodem nic fajnego ;/
A mi od wczoraj jest smutno dowiedziałam się że kotek Tż zaginął Co najlepsze to był typowo domowy kot i po prostu go wcieło. Teściowa w domu a kota nagle nie ma jedynie co to albo gdzieś sie w domu schował ( przeszukali już wszystko) Albo kot wyskoczył z okna 3 piętro !! Nawet jak ktoś go znajdzie o ile przeżył to nie ma obroży ani niczego |
|
|
|
#2724 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
Nom, pracowałam od 10 do 17.30 potem znajome przyszły do mnie na herbatkę i pojechalam na imprezę, nie spałam do 6 :ziewa: A wstałam ok 12 i dopiero wróciłam do domku Ale jadę nad jeziorko za godzinkę ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() A Florian rozrabiaka się zrobił straszy Buszuje, biega, tupie, głośny jeż ^^
|
|
#2725 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hiehie...ale dobrze, wakacje masz !![]() Ja wczoraj też byłam na imprezce, wypilam sobie litrowego wermuta i wódkę, a potem dwa piwka A co do włosów- trzeba układać niestety, bo jak tego nie zrobisz, to oklapują i się kładą na łbie i wtedy nie ma wgl fryzury ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Tato umarł jak byłam w 2 gimnazjum
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Meeedzik Najważniejsze, że wam się nic nie stało, jesteście cali i zdrowi
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine, Pipson, Cocktail, Zoska
najważniejsze, że my cali i zdrowi no i że z autem nic się nie stało, bo nie potrzebne nam są dodatkowe koszty, tym bardziej, że ca niecały miesiąc wyjazd do Niemiec. Pipsonku mój Tż też jest świetnym kierowcą, zawsze opanowany za kierownicą, ma już 7 lat prawko i to jego pierwszy 'wypadek' mam nadzieję, że ostatni, bo ja to bardzo przeżyłam, dobrze że nic poważnego się nie stało tak jak u Ciebie Ty też musiałaś to przeżyć, współczuję. Margot racja racja, same pyszności były na grillu i aż ciężko było się temu oprzeć a cukinia tak mi posmakowała, że następnym razem ugriluję samą przepyszna jest ![]() Pipson zobaczę jak będziemy stali z kasą, bo wiadomo że wyjazd trochę kosztuje, Tz już auto naprawia, żeby nic nas w drodze nie zaskoczyło, a jeszcze końcem sierpnia mamy jedno wesele, także jak starczy to bym sobie kupiła i już tak go używała chciałabym, żeby przyspieszył mi porost A co do końców to zabezpieczam cały czas, jedwabiem GP albo chi, ale ja mam końcówki jeszcze zniszczone rozjaśnianiem nie oszukujmy się, że będą piękne, jak przez wiele lat katowałam je rozjaśniaczem i prostownicą na szczęście już nie dużo tych zniszczonych zostało i mam nadzieję, że w przyszłe wakacje będe miała już swoje piękne i zdrowe
|
#2728 |
|
Zadomowienie
|
Proszę o baty
![]() Po sniadaniu długo bylam zalatwiac różne sprawy i bylam na głodnego w delikatesach... nic niezdrowego nie wpadlo, bo rzeczy typu paluszki orkiszowe (ta, co z tego jak mają 354 kcal), jakaś gorzka czekolada, nerkowce, midgały... ale w jakiej ilości za to na obiad trzy pierogi ze szpinakiem, teraz zjadłam banana i kilka migdałów i staram się opamiętać ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Medzik, co racja to racja, swoje przeżyłam. A co do olejku to jasne, namyśl się, ale kiedyś warto sobie kupić ![]() Zooska, no to ja dziś też pościskam sobie, mam zamiar być systematyczna dla efektów ale mam zamiar tam po pół godzinki dziennie ćwiczyć, także luzik Coctail, no i co, byli na tym monitoringu? Mam nadzieję, że kociak się znajdzie, moja kotka z dachu skoczyła (mamy dom jednopiętrowy tylko, ale dach b. stromy) i nic jej się nie stało, ja co prawda zawału dostałam jak zobaczyłam jak ona leci, ale wylądowała na 4 łapy Więc może ten Twojego chłopaka też poczuł jakiś dziki instynkt i skoczył a teraz nie wie jak do domku wrócić? Trzymam kciuki w każdym razie!
|
|
#2729 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Byłam pewna, że na dwa tygodnie pójdzie w odstawkę itp, bo brać nie będę itp. A co się okazało ? Na miejscu mieli takie delikatne z masażami. Chyba z 70 cm średnicy i powiedzmy z pół kg wagi. Kręciłam trzema ! W domu używam metrowego kilogramowego, także pół kilo więcej nie było dla mnie jakimś wyczynem. A jednym tak słabo się kręciło, bo nie czułam tego bólu. I bum. 12 dni kręcenia trzema Hula Hoop. Stałam się "Hula Girl" Tak się fajnie czułam, jak ludzie z takim podziwem czasem patrzyli. Nawet nauczyłam się tańczyć do piosenki "footloose" z jednym HH. Takie podskoczki małe, obroty itp.
|
|
#2730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No nic, chyba będę dużo po plaży spacerować po prostu, szybciej się opale przynajmniej
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

mamy superrrowy apartament z widokiem na góry 
skoro nie masz czasu przeglądać wszystkich postów jak leci to się nie wypowiadaj. Bo nie znasz sytuacji pipson i tyle ile wczoraj poćwiczyła to było dużo. No ale co ja tam wiem
Ty wiesz wszystko lepiej
dziękuję za uwagę 
no nic, moja wina 
bo kurde już zaczynaliśmy się bać... wyjeżdżamy spod hotelu w Czechach- auto nie chce zapalić
jedziemy i gaśnie
ale nie wiem czemu tak się zachowywał na początku, nie ogarniam 

chudzinka z Ciebie

dlatego co 2 miesiące podcinam i tak stoję w miejscu z długością 

trzymaj się Zosiaczku
strasznie się cieszę, że wróciłaś 

przepyszna jest
ale mam zamiar tam po pół godzinki dziennie ćwiczyć, także luzik