|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013,
Ja może nie mleczarnia, ale też się witam
![]() Młody mnie obudził przed 6 kopem w pęcherz i mega głodem, także już po spaniu ![]() Oficjalnie witamy się w 40tc ![]()
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013, c
My tez z ksieciuniem sie witamy.To nic ze mama nie wyspana grunt,ze dziecko szczesliwe.
Jakierka,kubusia,arrabiat a gratulacjeeee Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- Brawa za tydzien...Alik wynurzaj sie z basenu matczynego. :beer: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-08-21 o 08:07 |
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2
ja tez niewyspana
Antoś kocha swój otulaczek... jak leży obok niego i może pogadać z kropkami dla nas do kokonowania się nie nadaje. |
|
|
|
#2704 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013, c
Czesc
Jakierka Arrabiata GRATULACJE ![]() Ja tez niewyspana Antos postanowil wstac o 1.30 niby troche podsypiał ale nie wiele. Teraz zloty sposob elektryczna szczoteczka do zebow wlaczona kolo glowy i jaśnie pan śpi ![]() Co ile karmicie dzieciaczki tak mniej wiecej oczywiscie? |
|
|
|
#2705 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013,
Witamy się i my
ja też nie wyspana, u nas było karmienie o 22 potem o 2 i już niby usnął po jedzeniu ale się wiercił kwękał, jęczał wkońcu wstałam zrobiłam mu dolewkę mleka zjadł i zasnął mi na rękach i poszliśmy spać razem po 3 a Szymek zrobił pobudkę o 6 i już koniec spania ![]() Wykąpałam go z rana zjadł śniadanie i teraz śpi słodko w foteliku samochodowym ![]() U nas też pogoda brzydka, zimno jak cholera. Cytat:
Cytat:
Jak wy to robicie że wasze dzieci spią jak susły ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Twee
za ostatni tydzien juz mam nadzieje ![]() Nikt się nie wyspał? to ja jeszcze bardziej pochwalę mojego syna, że pobudka była o 4:30, zjadł i poszedł kimać i obudził się o 7:30
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#2707 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Poważny wiek
mimo wszystko Może Alik na tą 4 czekał i teraz wystrzeli jak z procy![]() Cytat:
Cytat:
Egzaminów podejrzewam, że tam nie będzie albo jak będą to w ramach formalności. Martwi mnie tylko to, że będę musiała małego zostawiać![]() Cytat:
Po przemęczonym dniu mój synio padł o 21, a ja razem z nim Pobudki mieliśmy o północy, 3 i 6.30 i ciągle śpimy![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- A wczoraj o 22.44 mój syn skończył miesiąc
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2
Cytat:
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- w sumie karmie jak płacze, na zadane tak co 2-3 godz...zastanawiam sie czasem czy za duzo nie je
|
|
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
jakierka, arabiatta, kubusia
dziewczyny jaki super team macie ))))gratulacje WIELKIE dla Was i waszych pociech! |
|
|
|
#2711 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2
Cytat:
![]() Moze ta zmiana pogody tak wplynela na nasze maluchy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
Po tKich dniach bede miala cycki jak kobiety z jakiegos dzikiego plemienia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana po śniadaniu.
Mała tak się wczoraj w dzień wyspala że o 1 w nocy obudziła się na cycolenie a potem do 3 oczy jak 5 zł. No to nie pospalam. Wzięłam ją do łóżka i tak sobie gadalysmy. Sam przepraszam ale od tego co piszesz to mi się włos na głowie jeży. Kikut osuszaj spirytusem (choć u was pewnie nie ma więc jakimkolwiek alkoholem), potem wytrzyj wacikiem do sucha. Często go wietrz, kladz małego na brzuchu. Mydlem tylko rozmiekczasz kikut, a spirytem to nasze matki i babki robiły i było git. Co do mleczarni to naprawdę Sciagaj do pierwszej ulgi, a nie do końca, bo tylko zwiekszasz laktacje. Pozniej będziesz miała cycki do pasa. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-08-21 o 08:21 |
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() mały na bujaczku już produkuje kupcię.. a ja się martwiłam, że od wczorajszego popłudnia i przez noc nie mógł zrobić.. ![]() Ja się nie wyspałam, mimo że Oluś dał pospać..jadł i spał, jadł i spał..poza jednym małym incydentem.. kiedy jako troskliwa matka chciałam przebrać osikana pieluszkę, a ten się w trakcie posikał, oblał mi całą rękę i sobie wdzianko.. przy przebieraniu jak zwykle krzyk..na szczęście szybko dał się udobruchać.. cycem mamusi No i o dziwo pierwszy raz od urodzenia nie płakał w ogóle przy kąpieli.. nie wiem co go naszło Cytat:
Cytat:
no to gratulacje chyba można powiedzieć- dobiłaś do portu, teraz czas na rozładunek |
||
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Ha... Musze wyprobowac z ta szczoteczka do zebow
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2718 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak Hania dziś? Cytat:
![]() Cytat:
Mój TŻ z kolei jest narratorem Małego w stylu "I kto to mówi" Wczoraj płakałam ze śmiechu jak Małego brałam do karmienia po drzemce, a TŻ komentował: "Cześć cycu, też spałeś?" Cytat:
![]() Cytat:
![]() ----- Hej U mnie nic ciekawego (boszz, ależ ja jestem nudna ostatnio )Nocka nawet nawet - przespaliśmy nawet wyjście TŻ do pracy No ale za to od 6stej już były uśmiechy i koniec spania Idę nadrabiać dalej póki Mały śpi
|
|||||
|
|
|
#2719 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych
Cytat:
A ja sie nawet wyspalam. Po kąpieli zjadł o 21 i spał do 1.30, ja z nim od 22. Potem wstał na 1,5 h, poszedł spać na brzusiu i wstał o 4.30, ja nie spalam, bo odciagalam. Po rym jedzeniu usnal i spalismy do 8.30 w międzyczasie wzielam go na swój brzuch, bo na pleckach sie wybudzil :/ on lubi spać albo trochę wygiety np.w bujaczku, albo uwielbia na brzusiu.A ja czekam na kuriera z chusta!!! wczoraj kupiłam, dziś do 12 ma być natibaby kolor borneo.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2720 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie i ja i dolaczam do grona zombie. Tak sie konczy chwalenie dziecka na watku.
Twee- sama nie wiem czy gratulowac tc czy nie naraze sie na rozstrzelanie
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Ogromne gratulacje Kubusiowa
Wszyscy się ładnie z rana witają to i my się witamy, a raczej tylko ja bo Młodzieży śpi ![]() Mieliśmy mieć samotność w wielkim domu na wsi A już jesteśmy po wizycie gości Codziennie przychodzi inny wujek sprawdzić czy sobie radzimy i czy nie trzeba nam w czymś pomóc W sumie to miło z ich strony, że tak się o nas troszczą- fajną mam rodzinę I udowadniają, że zawsze można na nich liczyć![]() A jak Młodzian wstanie i zje to chyba pójdziemy w odwiedziny do prababci
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
Mały się zesrakał aż mu na brzuch wylazło...zdolniacha
słyszałam, że to mega trudne.. a do tej pory nie miałam tej przyjemności ![]() Uśpiłam go i mam nadzieję, że na dłużej niż pól godz... a nawet na dłużej niż godz... najlepiej do powrotu tatusia, tj. ok. 16 ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Neni ja też Małego masowałam w nocy po brzuszku..tak się kręcił przez sen i stękał...również odpływał |
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.bangla.babyonline.pl/opin...o-odplamiajace na nasze kupy się sprawdza ![]() Do 16 spokojnie wytrzyma
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..choć nie lubię gości
|
|
|
|
|
#2725 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry,
ja tez niewyspana,ale raczej przez to ze ciagle sprawdzalam czy moje dziecko zyje do 7 rano mialam odlot po calym wczorajszym dniu. W nocy dalej malo jadla co jest dla mnie dziwne po tym jak zwykle wisiala na mnie co 2h z na obu piersiach.Teraz pojadla i spi. Serio wole jak daje popalic Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
a jak kuzynka tz? dalej Cie nachodzi czy spasowała?
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
ja mam taka schize...ledwo perdnie lub zakaszle my juz na równych nogach..przez to pewnie sie nie wysypiamy.... |
|
|
|
|
#2728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
odkąd usłyszała od teściowej, że prędzej niż po miesiącu nie będziemy nikogo zapraszać do oglądania Małego i walnęła z tego powodu focha, dała sobie siana na odwiedziny..
pewnie nieźle nam d.. obrobiła wśród rodziny i znajomych.. głupia pinda
|
|
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.

za ostatni tydzien juz mam nadzieje

Akurat zdążyłam ze spaceru wrócić...