Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013, cz.21! - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-21, 05:38   #2701
tweedledee
Zakorzenienie

Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013,

Ja może nie mleczarnia, ale też się witam
Młody mnie obudził przed 6 kopem w pęcherz i mega głodem, także już po spaniu

Oficjalnie witamy się w 40tc

Stary 2013-08-21, 06:05   #2702
madi82
Zakorzenienie

Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013, c

My tez z ksieciuniem sie witamy.To nic ze mama nie wyspana grunt,ze dziecko szczesliwe.
Jakierka,kubusia,arrabiat a gratulacjeeee

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

Brawa za tydzien...Alik wynurzaj sie z basenu matczynego. :beer:

28.07.2013r.

Edytowane przez madi82
Czas edycji: 2013-08-21 o 08:07
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 06:52   #2703
czarownica1
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2

ja tez niewyspana

Antoś kocha swój otulaczek... jak leży obok niego i może pogadać z kropkami
dla nas do kokonowania się nie nadaje.
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 07:24   #2704
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia
Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013, c

Czesc
Jakierka Arrabiata GRATULACJE
Ja tez niewyspana Antos postanowil wstac o 1.30 niby troche podsypiał ale nie wiele. Teraz zloty sposob elektryczna szczoteczka do zebow wlaczona kolo glowy i jaśnie pan śpi
Co ile karmicie dzieciaczki tak mniej wiecej oczywiscie?
Stary 2013-08-21, 07:37   #2705
katarzynkajg
Zadomowienie

Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013,

Witamy się i my
ja też nie wyspana, u nas było karmienie o 22 potem o 2 i już niby usnął po jedzeniu ale się wiercił kwękał, jęczał wkońcu wstałam zrobiłam mu dolewkę mleka zjadł i zasnął mi na rękach i poszliśmy spać razem po 3 a Szymek zrobił pobudkę o 6 i już koniec spania
Wykąpałam go z rana zjadł śniadanie i teraz śpi słodko w foteliku samochodowym
U nas też pogoda brzydka, zimno jak cholera.

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Ma 36 w tylku,tak jak pisalam moze byc oslabiona..

A masaz to jak nie ma kolki,bo podczas to tylko wzmaga bol..
Wpisz w googlu masaz antylkolkowy i tam sa obrazki jak masowac kilka razy dziennie. W Klubie kejt chyba tez dawala.
Ja teraz jade na espumisanie 100 przed kazdym karmieniem i odpukac jest ok.
A jak byl atak kolki to Hani pomagalo noszenie na rece na brzuchu. Jedna reke jej podkladalam pod brzuch(dlon),reszta ciala na ramieniu a na ramieniu drugiej reki miala oparty przod
(Wiesz jak?)
A potem jak juz byla spokojniejsza to bralam ja bokiem do siebie i glowka w moim zgieciu reki,brzuch do brzucha
Dokładnie tak samo nosimy Szymka i też pomaga

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

Czy chcąc się zapisać do szkoły zaocznie i zostawiając co 2 tygodnie w weekend dziecko tylko z tatusiem jestem wyrodną matką?
Jeśli dasz rade ogarnąć szkołę, egzaminy, prace etc to śmiało się zapisuj

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Witamy sie i my, młody sie obudził dopiero, a jadl około 21:40
Jak wy to robicie że wasze dzieci spią jak susły

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość

Już bliżej niż dalej

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 07:37   #2706
enlevee
Zakorzenienie

Twee za ostatni tydzien juz mam nadzieje

Nikt się nie wyspał? to ja jeszcze bardziej pochwalę mojego syna, że pobudka była o 4:30, zjadł i poszedł kimać i obudził się o 7:30
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 07:48   #2707
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Poważny wiek mimo wszystko Może Alik na tą 4 czekał i teraz wystrzeli jak z procy

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Czesc
Ja tez niewyspana Antos postanowil wstac o 1.30 niby troche podsypiał ale nie wiele. Teraz zloty sposob elektryczna szczoteczka do zebow wlaczona kolo glowy i jaśnie pan śpi
W nocy co 3-4 godziny, w dzień różnie - czasami co 4, a czasami co 2...

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Jeśli dasz rade ogarnąć szkołę, egzaminy, prace etc to śmiało się zapisuj
Haha jestem cwana, bo to szkoła tylko na rok, więc skończyłabym ją będąc ciągle na macierzyńskim Egzaminów podejrzewam, że tam nie będzie albo jak będą to w ramach formalności. Martwi mnie tylko to, że będę musiała małego zostawiać

Cytat:
Nikt się nie wyspał? to ja jeszcze bardziej pochwalę mojego syna, że pobudka była o 4:30, zjadł i poszedł kimać i obudził się o 7:30
Ja ja się wyspałam Po przemęczonym dniu mój synio padł o 21, a ja razem z nim Pobudki mieliśmy o północy, 3 i 6.30 i ciągle śpimy

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

A wczoraj o 22.44 mój syn skończył miesiąc
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-21, 07:49   #2708
lachryma
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2

Cytat:

Gratki za tydzień, oby już ostatni w dwupaku

Stary 2013-08-21, 08:07   #2709
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2

Cytat:
Czesc
Ghia tęskniłam za Tobą!!!Martwiłam się! Wywoływałam Cie na wizazu a Ty bidulku miałaś takie przejscia, oby juz sie unormowało!

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
Czesc
w sumie karmie jak płacze, na zadane tak co 2-3 godz...zastanawiam sie czasem czy za duzo nie je

28.07.2013r.
Stary 2013-08-21, 08:09   #2710
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

jakierka, arabiatta, kubusia
dziewczyny jaki super team macie))))
gratulacje WIELKIE dla Was i waszych pociech!

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 08:12   #2711
Charlize89
Rozeznanie

Cytat:

Również nie wyspana. Anulka super grzeczna była w dzień i ładnie spała, aż się bałam co będzie w nocy i wykrakałam. Zasnęła przed 22, potem pobudka o o 1.00, a od 4.00 cały czas stęka przez sen aż do rana. Chwile ciumkała cyca po czym zasypiała i dalej stękała. Dopiero teraz zasnęła. Matko...padam na twarz.
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-21, 08:18   #2712
czarownica1
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Również nie wyspana. Anulka super grzeczna była w dzień i ładnie spała, aż się bałam co będzie w nocy i wykrakałam. Zasnęła przed 22, potem pobudka o o 1.00, a od 4.00 cały czas stęka przez sen aż do rana. Chwile ciumkała cyca po czym zasypiała i dalej stękała. Dopiero teraz zasnęła. Matko...padam na twarz.
Ja tam padam na cyce
Moze ta zmiana pogody tak wplynela na nasze maluchy

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Czesc
Ja karmie srednio w nocy co 3 h aczkolwiek ostatnio byly dluzsze przerwy. Natomiast w dzien roznie od 30 min do 3 h najczesciej co 1 h.
Po tKich dniach bede miala cycki jak kobiety z jakiegos dzikiego plemienia.

Stary 2013-08-21, 08:20   #2713
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Po karmieniu zasiadłam was poczytać trochę Dzisiaj cały dzień mały mega marudny - położna stwierdziła, że to może być reakcja na nagłą zmianę pogody. A tak swoją drogą to położna wpadła bez zapowiedzi Akurat zdążyłam ze spaceru wrócić...
Gdyby nie mama, to nie miałabym jak śniadania zjeść dzisiaj Mam nadzieję, że kolejny dzień będzie lepszy No, ale w końcu nie może być zawsze śpiący

Jakierka, Arrabiata, Kubus wielkie gratulacje

Czy chcąc się zapisać do szkoły zaocznie i zostawiając co 2 tygodnie w weekend dziecko tylko z tatusiem jestem wyrodną matką?
to ja tez jestem wyrodna matka? bo ja od pazdziernika ostatni rok mgr bede robic i tez sie boje zostawiac malego, bede bardzo tesknic za nim ;( juz mam lzy w oczach jak sobie pomysle, ale to przeciez kilka godzin i nie co tydzien wiec to z drugiej str bedzie dobre dla nas

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 08:20   #2714
mela1234
Zakorzenienie

Witam z rana po śniadaniu.
Mała tak się wczoraj w dzień wyspala że o 1 w nocy obudziła się na cycolenie a potem do 3 oczy jak 5 zł. No to nie pospalam. Wzięłam ją do łóżka i tak sobie gadalysmy.

Sam przepraszam ale od tego co piszesz to mi się włos na głowie jeży. Kikut osuszaj spirytusem (choć u was pewnie nie ma więc jakimkolwiek alkoholem), potem wytrzyj wacikiem do sucha. Często go wietrz, kladz małego na brzuchu. Mydlem tylko rozmiekczasz kikut, a spirytem to nasze matki i babki robiły i było git.
Co do mleczarni to naprawdę Sciagaj do pierwszej ulgi, a nie do końca, bo tylko zwiekszasz laktacje. Pozniej będziesz miała cycki do pasa.

Edytowane przez mela1234
Czas edycji: 2013-08-21 o 08:21
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 08:20   #2715
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:

No ktos musi wygladac reprezenta yjnie na watku bo ja niewyspana wygladam gorzej niz zombie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-21, 08:21   #2716
dzoan
Zakorzenienie

Witam
mały na bujaczku już produkuje kupcię.. a ja się martwiłam, że od wczorajszego popłudnia i przez noc nie mógł zrobić..
Ja się nie wyspałam, mimo że Oluś dał pospać..jadł i spał, jadł i spał..poza jednym małym incydentem.. kiedy jako troskliwa matka chciałam przebrać osikana pieluszkę, a ten się w trakcie posikał, oblał mi całą rękę i sobie wdzianko.. przy przebieraniu jak zwykle krzyk..na szczęście szybko dał się udobruchać.. cycem mamusi
No i o dziwo pierwszy raz od urodzenia nie płakał w ogóle przy kąpieli.. nie wiem co go naszło

Cytat:
No, witam się i ja wieczorową porą
Dopiero teraz sobie usiadłam, mimo, że mały dzisiaj nawet taki marudny nie był jak w ostatnich dniach. Przespał się nawet w dzien i jak padł o 17 to chodziłam sprawdzać czy żyje bo spał do 21:30
przejął go Tz jak wrócił z pracy i teraz słysze co chwilę "Zioooomuś, co jest? no czemu się tak drzesz?" po czym za chwilę oglądał tz cos, mały sie darł a on do niego: "A Ty co myslisz o aborcji? No co myslisz? no nie drzyj się, na Ciebie juz za późno, teraz możesz byc tylko przeciwko pedałom" I teraz siedzą i oglądają razem teledyski, hahaha
aż się boję co z tego dziecka wyrośnie.. jak to co tatuś to mam przekichane podwójnie

Cytat:
Ej, z tego wszystkiego nawet wam się nie pochwaliłam, że mam 11,5kg na plusie
Ale odwiedziny w wc dopiero przede mną wiec podejrzewam, że zamknę się w dyszce

Cytat:

no to gratulacje chyba
można powiedzieć- dobiłaś do portu, teraz czas na rozładunek

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 08:22   #2717
czarownica1
Zakorzenienie

Ha... Musze wyprobowac z ta szczoteczka do zebow

Stary 2013-08-21, 08:58   #2718
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Mela budzilam,smyralam i jadla chwile i padala.
Zadzwonilam do naszej pediatry,mowila wam ze to znajoma i ona zawsze wszystko woli sto razy sprawdzic. No wiec mielismy wizyte domowa. Na oko wyglada ok,sprawdzila jej gardlo i uszy,bo ona jest tez laryngologiem. Moze byc tak ze jest oslabiona,bo jakas infekcja ja lapie,ale oby nie. Rozbudzila sie na chwile,posmiala i odlatuje znow. Oby to przez ta pogode.
Kurka osiwieje.

Ale fajnie, że macie kogoś takiego-zazdroszczę.
A jak Hania dziś?
Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Dziś Filip od 19 syrena. Uspilam go na rękach po 21, Polozylam w lozeczku i ryk. Mąż go wziął, położył obok siebie nie dotykając i śpią obydwaj
To już wiesz kto będzie go uspokajał
Cytat:
No, witam się i ja wieczorową porą
Dopiero teraz sobie usiadłam, mimo, że mały dzisiaj nawet taki marudny nie był jak w ostatnich dniach. Przespał się nawet w dzien i jak padł o 17 to chodziłam sprawdzać czy żyje bo spał do 21:30
przejął go Tz jak wrócił z pracy i teraz słysze co chwilę "Zioooomuś, co jest? no czemu się tak drzesz?" po czym za chwilę oglądał tz cos, mały sie darł a on do niego: "A Ty co myslisz o aborcji? No co myslisz? no nie drzyj się, na Ciebie juz za późno, teraz możesz byc tylko przeciwko pedałom" I teraz siedzą i oglądają razem teledyski, hahaha
aż się boję co z tego dziecka wyrośnie.. jak to co tatuś to mam przekichane podwójnie

Mój TŻ z kolei jest narratorem Małego w stylu "I kto to mówi" Wczoraj płakałam ze śmiechu jak Małego brałam do karmienia po drzemce, a TŻ komentował: "Cześć cycu, też spałeś?"
Cytat:
j
A teraz zżarłam właśnie 2 mega tosy, po których osiągnęłam błogostan

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
To chyba kolka bo własnie tak było, że jak dotknęłam brzuszka to ryk...
Jak masujecie Hankę?
A ja dziś w nocy zaczęłam Małego masować delikatnie po brzuszku, bo znów chrząkał i spać nie mogłam - i co? Błooogi uśmiech na jego buzi się pojawił, a następnie poszedł w kimę

-----
Hej
U mnie nic ciekawego (boszz, ależ ja jestem nudna ostatnio)
Nocka nawet nawet - przespaliśmy nawet wyjście TŻ do pracy No ale za to od 6stej już były uśmiechy i koniec spania

Idę nadrabiać dalej póki Mały śpi
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 09:04   #2719
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych

Cytat:
Czesc
Co 3-5h, moim mlekiem, je 100-130 ml, czasaaami mniej, czasami dopajam herbatka, jak mamy przerwę dłuższą niż 6 h, to budze.

A ja sie nawet wyspalam.
Po kąpieli zjadł o 21 i spał do 1.30, ja z nim od 22. Potem wstał na 1,5 h, poszedł spać na brzusiu i wstał o 4.30, ja nie spalam, bo odciagalam. Po rym jedzeniu usnal i spalismy do 8.30 w międzyczasie wzielam go na swój brzuch, bo na pleckach sie wybudzil :/ on lubi spać albo trochę wygiety np.w bujaczku, albo uwielbia na brzusiu.

A ja czekam na kuriera z chusta!!! wczoraj kupiłam, dziś do 12 ma być natibaby kolor borneo.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-21, 09:13   #2720
skylie
Wtajemniczenie

Witam sie i ja i dolaczam do grona zombie. Tak sie konczy chwalenie dziecka na watku.

Twee- sama nie wiem czy gratulowac tc czy nie naraze sie na rozstrzelanie

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 09:13   #2721
Margosia__
Zakorzenienie

Ogromne gratulacje Kubusiowa

Wszyscy się ładnie z rana witają to i my się witamy, a raczej tylko ja bo Młodzieży śpi
Mieliśmy mieć samotność w wielkim domu na wsi A już jesteśmy po wizycie gości Codziennie przychodzi inny wujek sprawdzić czy sobie radzimy i czy nie trzeba nam w czymś pomóc
W sumie to miło z ich strony, że tak się o nas troszczą- fajną mam rodzinę I udowadniają, że zawsze można na nich liczyć

A jak Młodzian wstanie i zje to chyba pójdziemy w odwiedziny do prababci

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 09:22   #2722
dzoan
Zakorzenienie

Mały się zesrakał aż mu na brzuch wylazło...zdolniacha No i ubrudził wdzianko.. czym się pozbyć tych żółtych żrących plam? słyszałam, że to mega trudne.. a do tej pory nie miałam tej przyjemności
Uśpiłam go i mam nadzieję, że na dłużej niż pól godz... a nawet na dłużej niż godz... najlepiej do powrotu tatusia, tj. ok. 16

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Neni ja też Małego masowałam w nocy po brzuszku..tak się kręcił przez sen i stękał...również odpływał uspokajało go to... ale pewnie jednorazowo, jak wszystko

Stary 2013-08-21, 09:24   #2723
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Mały się zesrakał aż mu na brzuch wylazło...zdolniacha No i ubrudził wdzianko.. czym się pozbyć tych żółtych żrących plam? słyszałam, że to mega trudne.. a do tej pory nie miałam tej przyjemności
Uśpiłam go i mam nadzieję, że na dłużej niż pól godz... a nawet na dłużej niż godz... najlepiej do powrotu tatusia, tj. ok. 16
My mamy mydełko odplamiające
http://www.bangla.babyonline.pl/opin...o-odplamiajace na nasze kupy się sprawdza

Do 16 spokojnie wytrzyma

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 09:25   #2724
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Ogromne gratulacje Kubusiowa

Wszyscy się ładnie z rana witają to i my się witamy, a raczej tylko ja bo Młodzieży śpi
Mieliśmy mieć samotność w wielkim domu na wsi A już jesteśmy po wizycie gości Codziennie przychodzi inny wujek sprawdzić czy sobie radzimy i czy nie trzeba nam w czymś pomóc
W sumie to miło z ich strony, że tak się o nas troszczą- fajną mam rodzinę I udowadniają, że zawsze można na nich liczyć

A jak Młodzian wstanie i zje to chyba pójdziemy w odwiedziny do prababci
miło, że się o Was troszczą

..choć nie lubię gości

Stary 2013-08-21, 09:25   #2725
karolajn1987
Wtajemniczenie

Dzien dobry,
ja tez niewyspana,ale raczej przez to ze ciagle sprawdzalam czy moje dziecko zyje do 7 rano mialam odlot po calym wczorajszym dniu. W nocy dalej malo jadla co jest dla mnie dziwne po tym jak zwykle wisiala na mnie co 2h z na obu piersiach.
Teraz pojadla i spi. Serio wole jak daje popalic

Stary 2013-08-21, 09:27   #2726
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
My mamy mydełko odplamiające
http://www.bangla.babyonline.pl/opin...o-odplamiajace na nasze kupy się sprawdza

Do 16 spokojnie wytrzyma
a gdzie można je dostać? chcę to cud mydełko

Stary 2013-08-21, 09:31   #2727
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
miło, że się o Was troszczą

..choć nie lubię gości
a jak kuzynka tz? dalej Cie nachodzi czy spasowała?

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Dzien dobry,
ja tez niewyspana,ale raczej przez to ze ciagle sprawdzalam czy moje dziecko zyje do 7 rano mialam odlot po calym wczorajszym dniu. W nocy dalej malo jadla co jest dla mnie dziwne po tym jak zwykle wisiala na mnie co 2h z na obu piersiach.
Teraz pojadla i spi. Serio wole jak daje popalic

o jej tez to robisz?

ja mam taka schize...ledwo perdnie lub zakaszle my juz na równych nogach..przez to pewnie sie nie wysypiamy....

28.07.2013r.
Stary 2013-08-21, 09:36   #2728
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

o jej tez to robisz?

ja mam taka schize...ledwo perdnie lub zakaszle my juz na równych nogach..przez to pewnie sie nie wysypiamy....
Oj mam.jak spi w lozeczku i steknie albo sie przeciaga to sie zrywam

Stary 2013-08-21, 09:36   #2729
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
odkąd usłyszała od teściowej, że prędzej niż po miesiącu nie będziemy nikogo zapraszać do oglądania Małego i walnęła z tego powodu focha, dała sobie siana na odwiedziny.. pewnie nieźle nam d.. obrobiła wśród rodziny i znajomych.. głupia pinda

Stary 2013-08-21, 09:38   #2730
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
odkąd usłyszała od teściowej, że prędzej niż po miesiącu nie będziemy nikogo zapraszać do oglądania Małego i walnęła z tego powodu focha, dała sobie siana na odwiedziny.. pewnie nieźle nam d.. obrobiła wśród rodziny i znajomych.. głupia pinda
bardzo dobrze bynajmniej masz spokoj

28.07.2013r.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości