|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Cytat:
Może i ładniejsze są zaproszenia za 3-5 zł, ale będę prosić ponad 200 osób, więc jak najbardziej chce na nich zaoszczędzić. W większości i tak wylądują w koszu
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te pierwsze z kokardką mi się strasznie podobają |
|
|
|
|
#2703 | ||
|
Rozeznanie
|
Serdecznie dziękuję
magdalenka_w_86 mimi_77 :mojakaren: Cytat:
Masz rację, takie bolerko idealnie pasuje do mojej sukienki I bardzo się cieszę z tego powodu, bo właśnie takie "siedziało" w mojej głowie. zarówno sukienką jak i bolerkiem udało mi się spełnić własne wyobrażenia nt. mojego ślubnego wyglądu. Kurcze, jakie to fajne uczucie mogąc (z ręką na sercu) powiedzieć, że udało mi się spełnić marzenia! Cytat:
![]() alucior |
||
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, widziałyście nową kolekcję Anny Kary? http://www.annakara.eu/#kolekcja/kolekcja-2014
Na (nie)szczęście jeszcze nic mnie nie urzekło :P ale jest bardzo ciekawa ![]() Bałam się, że zakocham się w modelu 2014, który będzie miał kosmiczną cenę A tak liczę, że kupię coś tańszego z poprzednich sezonów.Aha i widziałam plakaty, że u Elizabeth Passion jest wyprzedaż, tylko do końca października: http://www.elizabethpassion.com/ Była tam któraś z Was? Bo nie znam tego salonu i zastanawiam się czy warto iść. Dobre ceny reklamują - 990zł
|
#2706 |
|
Rozeznanie
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
aneczka25057 gratuluję, śliczna suknia
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2710 |
|
Zadomowienie
|
aneczka gratuluje sukni
![]() klasyczna i elegancka, a wiem co czujesz jeśli chodzi o bolerko bo ja się też w takim zakochałam witam po pracy
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się pochwalić
Dzisiaj podpisałam umowę o pracę! ![]() Czyli na początku roku bierzemy kredyt na nasze mieszkanko
|
|
|
|
#2712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super gratuluje bardzo
|
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Któraś z was pisała o czerwonych butach Mi się bardzo podobają te: http://bialebuty.com/pl/p/NISKA-PLAT...7%2C5-cm-/4276 Tylko boje się zamawiać przez neta Obcasik 7,5 cm, minus 1,5 cm platformy
|
|
|
|
|
#2714 | |
|
Wtajemniczenie
|
aneczka25057 piękna sukienka
a bolerko masz takie, o jakim ja marzę, normalnie boskie, zakochałam się od pierwszego wejrzenia Jak ja zazdroszczę dziewczynom, które już wybrały sukienki. Dla mnie to będzie masakra. Miałam nawet koszmar senny z tym związany: oglądam sukienki w salonie, pani się mnie pyta jaki model mi się podoba to mówię, że może być a'la księżniczka lub w kształcie litery A, nic konkretnego, a ona mi przynosi długa czarną sukienkę z frędzelkami i mówi, że tylko taka do mnie na ten dzień pasuje Przestraszona się obudziłam ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chcę koniecznie w szpic
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2716 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle, wczoraj już czwarta para zgłosiła się do księdza na nasz termin :P
no i niestety odesłał ich z kwitkiem, tzn ze zgodą na ślub w innej parafii. |
|
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja styczność z sukniami ślubnymi to do tej pory tylko poszukiwanie inspiracji w internecie i na wystawach :Pale na razie jeszcze nie czuję weny na kupno sukni po prostu
|
|
#2719 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja będę miała cielistą bieliznę. Raz: do granic możliwości nie lubię białej bielizny. Dwa: cielista jest bardziej uniwersaolna - na pewno ją poźniej częściej wykorzystam. Trzy: imo również będzie mniej widoczna spod sukienki "w razie czego". Dobry pomysł. Często jak były różne rodzaje wódki słyszałam od pijących, że nie był to dobry pomysł, bo większość woli pić taką jaką zacznie, a nie sposób pilnować jak ktoś polewa żeby każdy kieliszek był nalewany tej samej. Cytat:
Nie myślałam że taka liczba jest możliwa do uzbierania ![]() Cytat:
Cytat:
W ogóle te pseudo eleganckie koszule na krótki rękaw to jest strasznie dziwny wymysł. Nie istnieje coś takiego jak elegancka koszula z krótkim rękawem. Takie można zakładać sobie na co dzień jak już ktoś musi (chociaż mi w ogóle sie takie nie podobają). Poza tym chyba trochę materiału na przedramionach to już nie robi tak wielkiej różnicy. Nie wiem czemu to jest takie dziwne. Nie jest to też nie wiadomo jakim wyczynem. Byłam na weselu w sierpniu, było gorąco, mój TŻ nie zdjął marynarki nawet na chwilę (jako gość!) do samego końca (4:30), tańczyliśmy dużo. Dało się. Na pewno nie mdlał z przegrzania, ba - nawet ani razu nie narzekał ze jest gorąco. Mój tata jest typem bardziej potliwym od mojego TŻ dlatego on zawsze na takie imprezy bierze kilka (nawet nie dwie a więcej) koszul na zmianę. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
aneczka, gratuluję sukni! Moja też jest na dole taka tiulowa
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2721 |
|
Raczkowanie
|
A tak poza tym to pędzicie jak szalone! Myślałam, że nigdy Was nie nadrobię
![]() Chce mi się tańczyć jak rozmyślam o weselu ![]() No i mam teraz problem z bukietem i kolorem butów
|
|
#2722 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam! Lecicie znów jak szalone!
albo ja nie mogę się przyzwyczaić do ilości postów...wenedka 6tygodni to maleństwo... ja raczej bym takiego maleństwa nie brała... właściwie nie wiem czy bym się zdecydowała iść w takim wypadku raczej tak, ale zostawiłabym pod opieką mamy maleństwo.KaEs padłam jak te przesądy poczytałam kto to wymyśla? springtime byłam na kilku weselach i zawsze był na pierwszy taniec utwór odtwarzany z płyty ![]() aneczka25057 Gratuluję zakupu sukni! Ślicznie mojakaren popatrzyłam na czwartą suknię jaka się pojawiła i... kobitka wygląda jakby założyła firankę Kate Noir GRATULACJE! ![]()
|
|
#2723 |
|
Rozeznanie
|
say-hello
Widziałam Wasz ostatni zakup...też z S. myślimy o granatowym garniturze (może być na priv, ale jeśli nie chcesz to nie odp.)S. dał mi pierwszeństwo - tzn. miałam najpierw wybrać sobie sukienkę, a później "zabierzemy" się za jego strój. No ale teraz kiedy sukienka wisi już w szafie możemy spokojnie się tym zająć. KasiaK dziękuję bardzo ![]() no_doubt ![]() Kate Noir Gratuluję i zazdroszczę ![]() namisek1990 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
te drugie są boskie
Czy któraś z Was zamawiała pudełeczka od tego sprzedawcy?? i jakie wrażenia? ![]() http://allegro.pl/pudeleczka-dla-gos...577114900.html
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaczęłam się zastanawiać nad umieszczeniem wrzosów (fioletowych i białych) na sali w ramach dekoracji, ale teraz jest dylemat bo nie będą one pasowały do bukietu ślubnego, a bukietu z wrzosów na pewno nie chcę.
Chyba jednak pozostanie konwencja polnych kwiatów, ale tulipany też mnie nęcą -ostatnio widziałam kilka naprawdę ładnych bukietów i wystroju sali w takich pastelowych kolorach. I dylemat jak nic ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
od tych firankowych zdecydowanie bardziej wolę te proste, z "lejącego" materiału
|
|
#2726 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
3 pary z nami.
więcej być nie może, bo nie.. nie chce mi sie tłumaczyć, żebym nie wyszła na zarozumiałą, ale ksiądz chce sprawić nam przyjemność, tż jest u niego organistą, będziemy mieć mnóstwo ludzi na ślubie ( same 2 chóry do dodatkowe 50 osób) tż jest dość znany w moim mieście, więc to dodatkowe osoby... będziemy mieli ok 5 księży na mszy, potem chcemy zdjęcie pamiątkowe w kościele ze wszystkimi osobami które będą na ślubie, bo tylko garstka z tego idzie na wesele, no i życzenia, etc.... no i my mamy 15, poprzedni 13.30 i po nas 17. Cytat:
a to moim zdaniem typowa rybka. ![]() literki A robią laski ( wiem bo sama mam rozmiar 44 a w A wyglądam bajecznie) ![]() ale ja tam się moge nie znać |
|
|
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ba! uważam, że czy to w kościele czy w USC powinny być właśnie robione takie przerwy, żeby można było ten czas chwilę dłużej celebrować, na spokojnie przyjąć życzenia, a nie, jeden ślub się ledwo skończył, młodzi z tłumem pod kościołem, a tu druga para wchodzi i też chciałaby móc ładnie wejść i przed kościołem bez tłumu obcych gości. Ideałem byłyby właśnie śluby w kościele co 2 godziny (nie godzinę) i co godzinę w USC (a nie co pół ).
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-10-21 o 19:41 |
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
ija, ufff, bo myślałam że będę zlinczowana, bo w końcu jedna para na tym straciła ( jeszcze pretensje mieli do księdza że jak to, skoro oni już wszystko mają zarezerwowane!)
a fakt, miło że będziemy mogli się nacieszyć stanem skupienia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.

Może i ładniejsze są zaproszenia za 3-5 zł, ale będę prosić ponad 200 osób, więc jak najbardziej chce na nich zaoszczędzić. W większości i tak wylądują w koszu

Te pierwsze z kokardką mi się strasznie podobają

Twoja suknia wydaje się lekka jak piórko 

Przestraszona się obudziłam 
Nie myślałam że taka liczba jest możliwa do uzbierania
(może być na priv, ale jeśli nie chcesz to nie odp.)
).