|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
W końcu coś się ruszyło na wątku
![]() Ja wczoraj przeżyłam horror i modliłam się, żeby ten straszny dzień się skończył. Marcelek zaniósł się Nam dwa razy nie mógł złapać powietrza tak bidulka płakał bo brzuszek Go bolał Mało nie umarłam z nerw, tak się zdenerwowałam, że dostałam jakiegoś nerwobólu w żołądku i klatce piersiowej, że od wczoraj ledwo funkcjonuję, nie mogę się wyprostować, żadne leki nie pomagają, Tż chciał mnie wczoraj na szpital zawieźć, ale Go uprosiłam i odpuścił.Serce mi się kraja jak On tak płacze. Musimy zamówić niemieckie kropelki na kolkę i jelitka - podobno rewelacja, zrobiła bym wszystko, żeby mu ulżyło. No i dziś schowałam 4 pary za małych pajaców Marcelka, jeszcze niedawno były na Niego za duże. ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Fikusek - bardzo ładnie Ci w nowej fryzurze no i brawo dla męża uznaje jednak 14 lutego Meble bardzo w moim stylu ![]() Malgos - wcale się nie dziwię, że nie możesz się doczekać marca i odwiedzin najbliższych ![]() Zmieniacie samochody jak rękawiczki ale skoro jest okazja i taka możliwość to czemu nie Mój Tż tez rozgląda się za samochodem, ale to takie wybredne jest, że chyba nie ma dla Niego samochodu. Ja też idę do fryzjera 25.02 w moje urodziny będę malować w końcu swoje pióra i chcę, żeby pocieniował mi włosy, ale tak, żebym mogła je związać wysoko w gumkę.
|
|
|
|
#2702 |
|
Zadomowienie
|
Justii-nawet nie chce myślec co przeżywasz
Biedny Marcelek i Wy razem z Nim żeby tylko te kropelki pomogły To sobie prezent robisz na urodzinki fotkę cyknij i się pochwal jak się wylaszczysz![]() Małgoś-tak wypaliłam z tą cierpliwością do gości a tak naprawdę jak Wy tam daleko jesteście to stęskniliście się za Wszystkimi
17.08.2012r- 17.06.2013r- 02.07.2014r. Edytowane przez Izetka_ Czas edycji: 2014-02-15 o 22:13 |
|
|
|
#2703 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewuszki
![]() Zapomniałam Wam jeszcze powiedzieć po usg ,że Piotruś już ustawił się główką w dół do porodu
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - ja jak mi Młody tak płakał kilka razy to strasznie się bałam, żeby się właśnie nie zaniósł płaczem bo nie wiedziałabym co robić.
Bidulek z tym brzuszkiem, mam nadzieję, że te krople mu pomogą bo na pewno jesteście zmęczeni nie tylko fizycznie ale i psychicznie bo człowiek tak by chciał ulżyć maleństwu a nie ma jak... My z autami musimy dobić do 1 na rok pobytu w IE hahah... a tak poważnie gdybyśmy mieli trochę więcej kasy to byśmy kupili coś nowszego na dłużej, a tak to musimy zadowolić się tym na co nas stać i zamiast czasem porządnie naprawić to bardziej opłaca się po prostu wymienić auto ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Izetka - spoko, po prostu popatrzyłaś ze swojej perspektywy i wcale się nie dziwię my czasami trochę odludki jesteśmy ![]() Justii - a co to za kropelki są? na kolkę czy na coś jeszcze? Meduzka - to się chłopak robi zwarty i gotowy do przyjścia
|
|
|
|
#2705 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i fryzurka super, do twarzy Ci w niej Cytat:
o matko współczuje tej babce porodu SN no ale jak na drugi dzień już biegała po oddziale to chyba nie było tak źle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
super mebelki justii współczuje przeżyć, oby Marcelkowi pomogły te kropelki z Niemiec
|
||||
|
|
|
#2706 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Tak wypoczywamy . Właśnie wstalismy ale cos nie wyspani. Mam problem tylko na swoim łóżku sie wysypiam.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Marcelek rosnie jak na drożdżach;-) a z tym brzuszkiem Wam nie zazdroszczę. A masazami nie można mu jakoś pomoc? Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2707 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
To szybka jesteś
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za co masz puchar?Cytat:
Cytat:
Pięknie synuś rośnie Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2708 |
|
Wtajemniczenie
|
Pradip puchar za to że przeżyłam rollercoaster
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Fikusek - ja mam chorobę lokomocyjną, u mnie karuzele, kolejki itp nie wchodzą w grę
![]() Pradip - jak powiększać rodzinę to konkretnie ![]() no i kupiliśmy autko
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-02-16 o 18:56 |
|
|
|
#2710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakie???
|
|
#2711 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój mąż tak wysterylizował butelki że się stopiły uratowała się jedna
|
#2712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciągle coś majtruje
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
haha bardziej Ci tego rollercoastera zazdroszczę niż pucharu ale gratuluję
![]() Przypomnę Ci o tym niedługo ale szybko jakie?Cytat:
mój ostatnio sól suszył na kaloryferze w plastikowym pojemniku który teraz za nic nie chce stać prosto ach Ci nasi mężowie
|
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Izetka - kupiliśmy Mazdę Premacy 7 os
Fikusek - jak on to zrobił? może Nadia łobuziara po mężu - no wiesz ... łamie łóżka, topi butelki Pradip- tylko faceci mogą wpaść na takie pomysły ![]() ja od jutra zostaję sama w domku z Kacperkiem, nie ukrywam, że pomoc tż-ta była niezastąpiona |
|
|
|
#2715 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napewno sama dasz sobie doskonale radę ![]() Chociaż wiadomo ,że pomoc zawsze się przydaje
|
|
#2716 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() My dziś dzień spędziliśmy u moich dziadków na wsi Marcelek pospacerował, a My z Tż zjedliśmy wspólnie obiad, pierwszy od 4 tyg Dziś mija równy miesiąc jak Marcelek się urodził![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
nie jest źle dajemy radę, więc i Wy dacie , ale we trójkę jest o wiele wiele lepiej ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ten czas szybko leci.... Uściski dla Marcelka ![]() A ja coraz bardziej boję się zbliżającego porodu ...
|
|
#2718 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - podpasowało nam autko, więc co tam będziemy się wiele zastanawiać, zresztą mówiłam, że tutaj kupno auta jest proste jak kupno chleba
![]() no my też mieliśmy z Kacperkiem tatuśka tylko przez tydzień bo Kacper wyszedł ze szpitala prawie tydzień po porodzie... ja wiem, że damy radę choć fajnie nam razem było Meduzka - nie ma się czego bać, widzisz wszystkie żyjemy, dobrze się miewamy, będzie dobrze kochana, nie nastawiaj się źle
|
|
|
|
#2720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hahaha Twój mąż ma mistrza, najpierw łóżko teraz butelki ![]() Małgoś dacie radę sami u nas od samego początku będę sama z tym małym łobuziakiem Ostatnio każda z Was mówiła o bezsenności to ja nad sypiam za Was, wczoraj położyłam się ok 13 spałam do 15 później poszłam spać ok 22.30 wstałam o 6 i to z problemami a w nocy ostatnio nawet na siku się nie budzę, zawsze lubiłam spać ale nigdy aż tyle
|
||
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo później nie będzie tak kolorowo ![]() Mój synuś od 3 do 4.30 marudził
|
|
|
|
|
#2722 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cześć po weekendowo
W ten weekend miałam zjazd i nie zapomniałam o nim a nawet napisałam egzamin w terminie zerowym kolejny zjazd dopiero za 1,5 miesiąca Cytat:
jutro ja się dowiem jak moja księżniczka jest ułożona Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
)W ogóle to dziś pierwszy raz poczułam przez sen jak malutka szalała w nocy |
||||||
|
|
|
#2723 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie słonecznie
![]() Cytat:
Na pewno Tż bardzo Ci pomagał ale tak jak piszą dziewczyny dacie sobie radę i pomyśl jakie będą piękne powroty męża z pracy Cytat:
A ja czuję wyjątkowy spokuj jak myślę o porodzie oby mi tak zostało...Cytat:
Cytat:
Mąż nie bierze wolnego po porodzie? [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45184969]Cześć po weekendowo W ten weekend miałam zjazd i nie zapomniałam o nim a nawet napisałam egzamin w terminie zerowym kolejny zjazd dopiero za 1,5 miesiąca [/QUOTE] za egzamin i dotarcie na uczelnie ![]() Fiona jak tam z mężem? |
||||
|
|
|
#2724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duży chłopak już z Marcelka Cytat:
on ma swoją firmę i pracuje tylko w lato więc nie ma szans na wolne, będzie z nami dopiero w zimie jak młody będzie miał już kilka miesięcy
|
||
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
nie nie to zupełnie nie wchodzi w grę on raczej nie podchodzi do tego tak, jego zadaniem jest praca i już zapowiedział, że mały ma go nie budzić w nocy wiec on się przeprowadza na kanapę a w zimę jak będzie miał wolne to on wstaje w nocy do młodego. Więc jego wolne po porodzie odpada niestety albo i stety bo nikt mnie nie będzie denerwował
|
|
|
|
#2727 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Byłam wczoraj z mężusiem na spacerku i na gofrach dzisiaj tez widac piękne słoneczko, więc przydałoby sie wyjśc z domu, ale brak mi ochoty, zeby iśc samej na spacer![]() Justii- za miesiąc Marcelka![]() Aldrin-mój też mówi, że będzie spał w salonie ale za dobrze Go znam![]() Pradip-i co z tymi ksiażkami???dzwonisz do tej Babki??? A ja sie boję porodu nie ze względu na ból, tylko na mocne krwawienie po tych zastrzykach co biorę mam nadzieję, że sie nie wykrwawię na śmierc![]() Ewelika- za niezapomniany zjazd
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak mój nigdy nie rozumiał zachwytu ciążą, tego głaskania, rozmawiania z brzuchem, uważał, że to pod publikę, teraz sam przychodzi, głaszcze, całuje ale oczywiście jak nikt nie widzi więc pewnie po urodzeniu będzie dokładnie tak jak mówisz, będzie się zachwycał młodym no ale cóż do pracy musi chodzić, ktoś musi na nas zarobić jak już w zimie siedzi w domu
|
|
|
|
|
#2729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiecznie nie będziemy siedzieli we trojkę w domu ja jestem przerazona jak sobie damy rade po macierzyńskim bo ja chętnie wróciłabym do pracy, ale nie będę miała z kim zostawiac Juniora a z moja małą pensją nie opłaca się zatrudnaic Niańki będe musiała wymyślec jakis biznes domowy bo mamy kredyt i nie damy rady spłacac Go z pensji tylko męża![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Laseczki jakie macie butelki dla dzieci albo planujecie miec???pojemnośc i marka??? Wczoraj pisałam ze szwagierką co mi odda po moim chrześniaku i nie jest tak źle bo troche po nim, trochę po bratanicy dostanę przewijak, matę, leżaczek, baldachim do łóżeczka, ubranka, jakieś pieluchy tetrowe bo zostały im nowe, kocyki trochę tego zgarnę obejrzę w jakim stanie i wezmę co tam się mi będzie podobało
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakiś biznes masz na oku? czy jeszcze zupełnie o tym nie myślałaś? może jakaś studentka za mniejszą kasę by się zajęła brzdącem? albo ciocia, sąsiadka? co do butelek to chce na pewno antykolkowe a jakie to nie wiem chyba avent ale zamówię z netu, niby TT też ma dobre opinie ale kształtowo wole avent a pojemność na pewno 125 i 260 ale nie wiem czy po jednej czy po 2 butelkach, więc chętnie posłucham doświadczonych mam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

Mało nie umarłam z nerw, tak się zdenerwowałam, że dostałam jakiegoś nerwobólu w żołądku i klatce piersiowej, że od wczoraj ledwo funkcjonuję, nie mogę się wyprostować, żadne leki nie pomagają, Tż chciał mnie wczoraj na szpital zawieźć, ale Go uprosiłam i odpuścił.
Biedny Marcelek i Wy razem z Nim
a tak naprawdę jak Wy tam daleko jesteście to stęskniliście się za Wszystkimi

i fryzurka super, do twarzy Ci w niej 

oby mi tak zostało...