|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Pradip-moja lista bardzo się nie różni od Waszych
bo chyba potrzebujemy tego samego Ubranek nie pisalam, bo zobacze co dostane po chrzesniaku i po bratanicy mam dostac jakieś unisexy![]() SPACER wózek fotelik do samochodu baza do fotelika ??? poduszeczka do wózka (na później) torba na gadżety SPANIE łóżeczko materac do łóżeczka mata do łóżeczka/ceratka oddychająca pościel (na później) prześcieradło 2x przewijak prześcieradło na przewijak 2x rożek kocyk cienki kocyk grubszy śpiworek do spania ??? komoda jakaś poduszka do karmienia(może rogal) ??? KĄPIEL wanienka ręcznik 2x termometr do wody Kosmetyki płyn do kąpieli ( Hipp, Baby dream) oliwka(hipp różowy) krem z filtrem zasypka/mąka ziemniaczana sudocrem/linomag waciki kosmetyczne duże gaziki jałowe woda morska sól fizjologiczna octenispet do pępuszka waciki do uszu proszek do prania(dzidziuś, jelp, biały jeleń) kropelki na wzdęcia(delicol, espumisan) mleko MM (enfamil premium 1) podkłady jednorazowe ??? mydło biały jeleń w płynie INNE termometr szczoteczka do włosów zestaw do mani-pedi frida pampersy chusteczki nawilżające(Huggisy) x2 smoczek/etui/łańcuszek butelki antykolkowe(avent) x2 szczotka do mycia butelek ??? pieluchy tetrowe ok..15 pieluchy flanelowe ok..5 miseczka do mycia dupsztalka DLA MNIE koszule na ramiączka x2 klapki stanik do karmienia x2 szlafrok cienki majtki siateczkowe/bawełniane większe podkłady poporodowe (canpol) maśc do brodawek tantum rosa wkładki laktacyjne osłonki na sutki(avent) ??? laktator ??? herbatka na laktacje ???
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty to masz szczęście z tymi ludźmi, najpierw biedronka, teraz obcy ludzie chcą Ci ofiarować książki, ja bym zapytała jaka cena i jak byłaby przystępna to bym brała zawsze to więcej informacji do zdobycia
|
|
|
|
|
#2673 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale dziewczyny dzisiaj dzień miałam
. Rano poszłam z Nadią do klubu malucha a potem zapisać się do fryzjera, okazało się że akurat mają okienko i mogą mnie przyjąć od razu, długo się nie namyślałam. Przyszłam do domu po 2 a mąż do mnie żebym się szykowała na 5 bo mnie gdzieś zabiera. Oczy mi wyszły ze zdziwienia, bo przecież walentynek nie obchodzimy już dobrych kilka lat a tu taka niespodzianka. Załatwił opiekę do dzieci, stolik w restauracji zarezerwował już tydzień wcześniej, nawet urlop sobie wziął na dzisiaj a ja do końca nic nie wiedziałam. No i na tym nasz walentynkowy wieczór się skończył bo musiał odwieźć niańkę (swoja siostrę) do domu i go znowu przewiało i po paracetamolku się wygrzewa a ja po wielu bojach wreszcie uśpiłam dzieci i robię porządki w nowych mebelkach.Poniżej zdjęcie mojej fryzury już przyklapniętej po wichurze i ulewie.
14.08.2010 - Ślub 05.05.2011 - Nadia 20.10.2013 - Daria 2014 - 55 2015 - 48 Edytowane przez Fikusek82 Czas edycji: 2014-02-14 o 23:28 |
|
|
|
#2674 |
|
Zadomowienie
|
Fikusek-ale z Ciebie szprotka w tych włoskach
a mąż się spisał na medal
|
#2675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Tz wrócił z rurkami kwiatuszkami i czekoladkami. I zrobił śniadanie do lozka ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Fikusek - należało ci się i świetnie, że mąż cię zaskoczył
![]() ślicznie ci w tej fryzurce, ja planuję coś podobnego zdecydowałam się, że też obetnę włoskiPradip - pewnie, że się skontaktuj
|
|
|
|
#2677 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ale ślicznie dzisiaj słoneczko świeci Miłego dzionka
|
#2678 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie w nocy była taka burza wiało i lało okropnie. Przy tej powodzi to rzeczywiście potrzebne jak diabli.
|
#2679 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczęta gdzie Wy się podziałyście???aż sprawadzałam czy mi się subskrybcja nie wyłączyła
weekend Was wciągnął
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też dziś pięknie i wietrzę sypialnię
![]() My cały dzień intensywnie zmieniamy pieluszki i nawet trochę udało mi się pospać bo tż zajął się maleństwem |
|
|
|
#2681 |
|
Wtajemniczenie
|
A my dalej układamy już dawno takiego burdelu nie miałam.
|
#2682 |
|
Wtajemniczenie
|
A my do moich rodziców przyjechalismy;-) na weekend ale sie ucieszyli
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Fikusek - a co układacie?
Papryczka - wypoczywacie? |
|
|
|
#2684 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie wieczornie
![]() Faktycznie cichutko dziś. My rano byliśmy na kolejnym spotkaniu w SR a potem wpadli znajomi ze zdjęciami z Tajlandii Cytat:
Zapomniałam Ci wcześniej napisać bo mi nie zacytowało odnośnie następnej mojej wizyty. Muszę czekać do 27.02 a ostatnio mały ważył prawie pół kilo więc teraz pewnie gdzieś tyle co Twój tak więc chłopaki osiłki nam się porodzą ![]() A dziś babeczka od laktacji opowiadała że nie dawno urodziły się u mnie w szpitalu NATURALNIE bliźniaki chłopczyk 4,5kg dziewczynka 3,8kg Cytat:
a mąż się postarał Cytat:
u nas śniadania robię ja bo tylko tak mogę mojego dobudzić ![]() Ja dostałam wczoraj różę wyjątkowo pachnącą i oczywiście postawiłam ją sobie koło łóżka a rano jak wstałam i otworzyłam drzwi od sypialni to poczułam spaleniznę. Okazało się że w sypialni pachniało kwiatami a w piwnicy zajął się popiół i w całym mieszkanie dym Małgoś nie zacytowało mi Ciebie. Skoro tak piszesz to moze w poniedziałek podpytam się o te książki. A czemu Ty chcesz ściąć włoski? |
|||
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - to rzeczywiście wielkie bliźniaki, ciekawe jak wyglądała mama?
![]() a bo mi się trochę znudziły, a i tak ciągle chodzę w związanych... my znów szukamy autka ... |
|
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi moje też już dawno się znudziły ale zawsze się boję i mi szkoda a co się z autem stało? |
|
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Fikusek bardzo ładnie Ci w tej fryzurze. To musiałaś być zaskoczona kolacyjką ![]() Malgos Wam to się powodzi co roku zmieniacie samochód ![]() Pradip z tym bliźniętami to jestem w szoku, że takie dorodne i SN ![]() Meduzko Twój synuś też juz taki wypasiony kurczaczek ![]() Justii co do lekarza to pod uwagę biorę dwóch. Twojego, albo tego co mi ciążę prowadził - mąż mnie na niego namawia. Mam jeszcze chwilkę na decyzję. Czekam na męża wraca dziś późną nocą A no i zrobiłam faworki
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - wkurza nas po całości
i trochę żre olej, zresztą pół roku go mamy więc czas go zmienić hahahno i teraz szukamy jakiegoś 7 osobowego i śmiejemy się, że sprzedamy po wizycie rodzinki hahaha |
|
|
|
#2689 |
|
Zadomowienie
|
Pradip-oto faktycznie duże dzieciaczki, weź jedno takie wykluj a mowa o dwójce
![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Fionka-uuu odpicowałaś się na powrót mężusia??? Małgoś-faktycznie kupe czasu macie ten samochód nie będę mówiła ile my swoim jeździmy moze na lato wymienimy a fryzurkę zmień jak masz wenę czesto kobiety po porodzie zmieniają image ja zapuszczam na lato, zeby mi było wygodniej w związanych
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Fiona - kochana tutaj zmiana autka to ja zakup chleba
żadnych urzędów, dodatkowych opłat itp zresztą my chcemy sprzedać nasz za podobną cenę no i raczej nigdy nie wychodzimy poza kwotę 2000 euro, bo to ani jakieś nowe ani wypasione auta ... a nie chcemy w przyszłości dokładać bo tutaj moglibyśmy mieć problem z przeglądem
|
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Taa odpicowałam
siedzę w przetłuszczonych włosach, nogi i te inne sprawy nie ogolone , ale posprzątałam, obiad ugotowałam, faworki zrobiłam .... W nocy wróci to wiecie ciemno nie będzie widział Malgos a czemu aż 7- osobowy ? |
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Fiona - rodzinka przyjeżdża to wszyscy się zapakujemy
Poza tym chcemy pakowny.. a zresztą to będzie wielkości naszej Madzi, którą mieliśmy więc ogólnie to nie będzie jakiś potwór, fakt jest długi ale co tam... poza tym te dwa dodatkowe siedzenia są takie mniejszeuuu będzie się działo
|
|
|
|
#2693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ty tam na ciemności nie zwalaj tylko leć się szykować dla mężulka
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - rodzina powiększy się nam na 2 tyg w marcu
|
|
|
|
#2695 |
|
Zadomowienie
|
to będziecie mieli niezły sajgon w chałupce
a kto przyjeżdża???
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
najpierw moi rodzice i brat od środy do niedzieli, a po tygodniu teściowa, ze szwagierką i babcia tż-ta na tydzień
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja po weekendzie gości mam po kokardę
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby nie było poszłam się wykąpać
A dziać to się nic nie będzie, bo po 1. Mąż jest w trasie od 24 godzin i raczej ostatnie o czym myśli to bzykanko. Po 2. synek będzie spał w środku ![]() Malgos na pewno cieszycie się na ich odwiedziny. Dziadkowie i rodzeństwo też na pewno nie mogą się doczekać żeby zobaczyć na żywo Kacperka. A kiedy przylatuje pierwsza tura ? |
|
|
|
#2699 |
|
Wtajemniczenie
|
Układalam rzeczy w nowych meblach w salonie jestem tak padnięta że czekam aż wybije godzina spania dla maluchów i pozasypiaja i ja też chyba pójdę.
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Izetko - akurat z tych odwiedzin to jestem zadowolona i czekam na nie z niecierpliwością
ale jedno jest pewne - będzie tłocznie ![]() Tobie to się nie dziwię, że ty masz dość spotkań i gości ![]() Fiona - pierwsza tura przylatuje 5 marca ![]() ostatnio pokazywałam Kacperka rodzicom przez skype, to mi nie pozwolili wyłączyć nawet na chwilkę i zachwycali się każdym jego ruchem a teściowa powiedziała do tż-ta, że on był ślicznym dzieckiem, ale Kacperkowi to może buty lizać hahahah ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Fikusek - fajne mebelki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

bo chyba potrzebujemy tego samego

weekend Was wciągnął