Mamusie lutowe 2015 - cz. 3 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-31, 13:15   #2701
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3

ja tez nie dostanę ani rodzinnego ani wychowawczego... Nawet nie wiem czy z becikowym dojdziemy do ładu bo oboje mamy ogólnie odbre zarobki w PL ale pracowaliśmy też w UK i nie wiem jak nam to przeliczą...A ten rok będzie obejmowal zarobki PL i UK
Stary 2014-10-31, 13:20   #2702
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DuszonaMarchewka Pokaż wiadomość
Naprawdę Mój brzuch to jest caly w ciemnym meszku. A jak noszę spodnie z panelem i idę siku iściągam ten panel to wszystkie włoski stoją na sztorc a są naprawdę długie

Asia, fajny brzuszek Widać, że dzidzia rośnie .

Paulina, 80 dni, wow

Melbi, jutro studniówka, szybko idziecie
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 13:23   #2703
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

Cytat:
ja tez nie dostanę ani rodzinnego ani wychowawczego... Nawet nie wiem czy z becikowym dojdziemy do ładu bo oboje mamy ogólnie odbre zarobki w PL ale pracowaliśmy też w UK i nie wiem jak nam to przeliczą...A ten rok będzie obejmowal zarobki PL i UK
Ja tak samo o rodzinnym i wychowawczym mogę zapomnieć, a becikowe to się jeszcze okaże, jeśli już to na styk ;/
Stary 2014-10-31, 13:57   #2704
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Kolega miał podobnie jak jak z becikowym czyli okres pracy zaliczał mi się z PL i z Jersey i przez 4 miesiące ciągle wypełniał dokumenty i wysyłał i wciąż czegos tam brakowalo...
Stary 2014-10-31, 13:57   #2705
lui_89
Zadomowienie

dziewczynki do przyszłego tygodnia.

Znikam i wyruszamy w podróż

nie produkujcie za dużo przez weekend
lui_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 14:03   #2706
Alunia79
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny. Kurde! Lecicie z koksem jak szalone. Pół dnia nieobecności wystarczy, żeby przez drugie pół was nadrabiać. Eh. A jamam dwziś takiego lenia że hej. Martwi mnie to bo ostatnio coraz częściej tak mam a roboty cała masa. Jeszcze moją biedną kotką muszę się zajmować. Bidulka na krok mnie nie opuszcza. Muszę jej pomagać we wchodzeniu na kanapę.
Zdjęcie mojej niuni jest to 2d więc nie widać tak ładnie buźki.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 14:04   #2707
maladT
Zakorzenienie

zostało wywiesic koc, powiesic zasłonke prysznicowa bo wyprałam i teraz w duzym pokoju sie suszy, wywiesic pranie, odkurzyc i umyc podłogi i koniec... ale chyba zrobie sobie godzine drzemki

umyłam w 1,5h cała łazienke poza płytkami... wraz z lampami, grzejnikiem i szafkami... padam na pysk

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-31, 14:07   #2708
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Wiecie ze ja dopiero teraz się obrobiłam tak na tip top
Bo to jak zawsze a to obrus się jeszcze wyprasuje, wc ogarnęłam bo jak opróżniałam lodówkę to zachlapałam. Tacie na jutro obiad spakowałam i tak pierdoła za pierdołom.
Padnięta jestem nie ma co.

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Mała nie szalej tak. Nie zapominaj o brzusiu
Stary 2014-10-31, 14:08   #2709
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

a oglądałam wczoraj sprawę dla reportera i tam była taka sytuacja. matka rozpisała swój dom w ktorym mieszka na syna i córkę. Syn poznał laskę i wyjeżdżał za granicę zarobkowo. Podczas jego nieobecności laska zaszła z innym (prawdopodobnie) w ciążę.
Swojemu wmowiła, ze to jego dziecko. No i on jak zjechał do PL to wziął z nią ślub kiedy była w ciąży. Dziecko się urodziło. Oni mieszkali w tym domu (jego i siostry) razem z matką. Potem faceta w pół roku zmiótł rak. Laska zabrała dziecko i wyprowadziła się od teściowej. Potem przysłała teściowej list, że ma natychmiast wyprowadzic się z jej części domu (albo z całego domu bo nie pamiętam czy siostra się w międzyczasie nie zrzekła tego domu a matka nie miała zapisanego prawa dożywocia w tym domu). No i afera bo jakim cudem wnuk (który jej wnukiem nie jest bo ma innego ojca - zrobili testy krwi i tak wyszlo) ma prawo ją wysiedlic z domu. Dlaczego ktoś tak naprawdę obcy ma przejąć ten dom. No i okazało się, że prokuratura nie wzięłą tej sprawy bo zmieniły się przepisy. Wedle nich każde dziecko musi mieć ojca i jeżeli dopóki dziecko nie osiągnie 1 roku życia to ojciec ma prawo podważyć ojcostwo. Jeśli nie zrboi tego do roczku to prawnie nadal jest ojcem dziecka i już nim zostaje i testy dna juz tutaj nic nie pomogą. A matka dziecka w jego imieniu ma prawo zarządzać nieruchomością i wysiedlić teściową. Sądy juz tutaj nic nie pomogą.
Stary 2014-10-31, 14:09   #2710
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Asia śliczny brzucholek
Stary 2014-10-31, 14:11   #2711
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
zostało wywiesic koc, powiesic zasłonke prysznicowa bo wyprałam i teraz w duzym pokoju sie suszy, wywiesic pranie, odkurzyc i umyc podłogi i koniec... ale chyba zrobie sobie godzine drzemki

umyłam w 1,5h cała łazienke poza płytkami... wraz z lampami, grzejnikiem i szafkami... padam na pysk
ojej ale się naprodukowałaś. Mój maż podloge umył i placki ziemniaczane na obiad zrobil więc mi zostaje ściągnąć kurze w sypialni i finito. Kuchnie i lazienke sprzata teściowa. a ja siedzę przed lapkiem i wcinam białego kit-kata

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-31, 14:14   #2712
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Duszona takie przypadki są straszne, te nasze prawo jest tak niedopracowane że głowa mała.
Dziwie się że w ogóle ludzie takie rzeczy robią. Ok spadek napisać jak najbardziej ale żeby od razu przepisywać. Życie się zmienia i stosunki między ludzkie też a później ludzie mają pretensje do życia. No trzeba toche myśleć niestety i sie zabezpieczać przede wszystkim.
Stary 2014-10-31, 14:14   #2713
Alunia79
Wtajemniczenie

Mala podziel się tą energią.
Ja się zastanawiam jak wy to robicie, że tyle w domu robicie i jeszcze tu jesteście na bierząco.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 14:17   #2714
1141655
Zakorzenienie

Jade ju drugim busem do gdansk-sa mega korki-taka godzina- już mnie dupa boli:/ w tesco u nas nic przecenione...bodziaki 5paki z 55bodajze na 38 :/ ale i tak się oplaca jak ktos potrzebuje. Kupilam spodenki mlodemu,ale bez przeceny- stwierdzilam,że nie na darmo wdrapywalam się pod gore hehehe

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 14:26   #2715
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

MaladT o looosie, Ty to się narobisz

Duszona też oglądałam wczoraj sprawę dla reportera, ale powiem Ci, że ta kobieta po części sama sobie zgotowała taki los, po co zapisywała dom synowi, bez prawa dożywocia chociażby. Albo mogła im zapisać ten dom, ale po śmierci
Kurcze no jak się nie myśli, to potem tak jest

Lui miłego weekendu
Stary 2014-10-31, 14:26   #2716
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Duszona takie przypadki są straszne, te nasze prawo jest tak niedopracowane że głowa mała.
Dziwie się że w ogóle ludzie takie rzeczy robią. Ok spadek napisać jak najbardziej ale żeby od razu przepisywać. Życie się zmienia i stosunki między ludzkie też a później ludzie mają pretensje do życia. No trzeba toche myśleć niestety i sie zabezpieczać przede wszystkim.
No właśnie, trzeba mieć ograniczone zaufanie do wszystkich. Ja wiem, że sama musze się zabezpieczyc na przyszlość bo jeśli ja będę zabezpieczona to i moje dzieci w pewnym sensie tez będą.
Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Jade ju drugim busem do gdansk-sa mega korki-taka godzina- już mnie dupa boli:/ w tesco u nas nic przecenione...bodziaki 5paki z 55bodajze na 38 :/ ale i tak się oplaca jak ktos potrzebuje. Kupilam spodenki mlodemu,ale bez przeceny- stwierdzilam,że nie na darmo wdrapywalam się pod gore hehehe
ja tez bym cos kupiła mlodej mojej... I nie wyobrażam sobie wejśc do tesco i wyjść bez czegos dla niej

Alunia mnie tez się nie chce wyjątkowo dziś.
Stary 2014-10-31, 14:30   #2717
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Dziewczyny, jakie ładne brzuszki

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość
Vexi i panna migotka wy pracujecie?ja w niedziele wracam do tesciow,i w poniedzialek jeszcze tu jestem we wtorek wtacamy do wro,moze by wam pasowal poniedzialek?
Potem chyba bede na weekend pod koniec listopada
no ja mogę sobie zorganizować wolny poniedziałek

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
Czy Was tez tak krzyze bola? Mnie po np dluzszej chwili w jednej pozycji, jak chce wstac to czasem bardzo boli. Nieraz stopniowo staje na nogi i pomalu sie prostuje bo inaczej jest strasznie. Chyba taki urok zmiany srodka ciezkosci ;-)
to jest chyba ta słynna rwa... ja mam tak, szczególnie wieczorem jak poleżę i chcę wstać to tak mnie boli w krzyżu, że na prawą nogę nie mogę stanać - tylko bardzo ostrożnie bo inaczej się przewracam

Cytat:
Napisane przez IncognitoNick Pokaż wiadomość
Byłam na tej konsultacji u diabetologa. Powiedział, że mam dobre cukry! Insuliny nie radzi, bo, Jego zdaniem, cukrzycy teraz nie mam, ale jak przy takich cukrach (dość niskie i szybko spadające) wezmę, to ją sobie sama zaindukuję. Mam trzymać dietę (czyli jeść to co mi cukrów nie podnosi), bo jest zdrowa i kontrolować cukry, bo wraz z wiekiem ciąży sytuacja może się zmieniać. Obecnie jest wszystko bardzo dobrze.

Pan bardzo miły i spokojny. Wytłumaczył mi dokładnie co i jak działa, kiedy mam się niepokoić itd. Bardzo się cieszę, że do Niego trafiłam, bo uporządkował mi te wszystkie pozbierane w necie itp. informacje
no i wreszcie ktoś kompetentny! super, że jednak jest ok... nawet z tego co pisałać to branie insuliny wydawało się bez sensu w Twoim przypadku.... dobrze, że trafiłaś na tego lekarza

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Ja tak samo o rodzinnym i wychowawczym mogę zapomnieć, a becikowe to się jeszcze okaże, jeśli już to na styk ;/
rodzinny to te 77zł? a wychowawczy? to co to jest? bo ja się kompletnie nie orientuję w tych zasiłkach... gdzieś słyszałam też o możliwości "dodatkowego" becikowego, ale tez nie wiem co i jak...
Panna Migotka 86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 14:35   #2718
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Migotka nie orientuję się ile wynosi wychowawczy, ale coś mi się wydaje koło 400 zł
A dodatkowe becikowe to jeszcze co innego, to jakby dodatkowy tysiąc z urzędu miasta, ale to też trzeba mieć niski dochód
Stary 2014-10-31, 14:36   #2719
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lui_89 Pokaż wiadomość

udanie weekend

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-31, 15:19   #2720
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Aguś Ty kupowałas te rajtki gatty. Jaki masz rozmiar? Ja mam 3 więc chyba wezmę 4 nie?

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

ja nie wierze w to co zobaczyłam....
Stary 2014-10-31, 15:50   #2721
buu007
Zakorzenienie

Aga szkoda ze promocji lepszych nie bylo,ale cos tam kupilas

Asia fajny brzuusio

Duszona mi sie kuedys wydawalo ze jak mozna zapisac komus dom np za opieke albo z tym zaznaczeniem dozywotniego mieszkania,ale chociaz by po tym i innych akcjach stwierdzam jak Ty,ze ciezko komus tak w 100%zaufac,zwlaszcza ze roznie sie potem w zyciu uklada i relacje sie zmieniaja

Ja jade do kolezanki,sama z mezem jestem w szoku bo mala stwierdzila ze nie jedzie z nami,zostaje z ciocia,i moja sis i moj tata sie smiali ze to strasznie przezywam

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Mala Ty sie oszedzaj,szalejesz kobieto ostro

Vexi a Ty masz mozliwosc spotkania w poniedzialek?

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 16:17   #2722
maciejka1987
Zakorzenienie

WItam,

ja dziś masę odwiedzin miałam, także dopiero usiadłam sama

CO do darowizn i spadków ( bo spadek za życia to swego rodzaju darowizna) to sprawa jest bardzo skąplikowana, bo tak naprawdę każdy zapis można podważyć. Darowiznę cofnąć. Także tak naprawdę nie ma sytuacji bez wyjścia, tylko sprawę trzeba załatwiać "cywilnie" a nie przez prokuratora... WIem, z własnego doświadcenia, bo podważaliśmy kiedyś w rodzinie testament i udało się wyegzekwować należną nam część.

A co do zasiłków, to rodzinne to jedna z form pomocy, kiedyś czytałam artykuł o kombinatorach, którzy całkiem niezłe kwoty wyciągali od państwa. I niestety przez takich kombinatorów kwoty te są tak niskie. Miałam znajomą, która w sumie miesięcznie na rodzine dostwała ok. 3 tys złotych .. a do biednych nie należeli .... nie lubię tego typu ludzi, ale to też wina państwa, które tworzy słabe ustawy z mnóstwem luk...

A ja dziś na obiad ryżyk z łososiem mniam mniam mniam

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 16:22   #2723
Ollllciaaa
Zakorzenienie

A ja oglądam "Lekarzy" odcinek 9. Wzruszyły mnie słowa Izy na początku serialu, która nie może mieć dzieci . Ehh....

Zaraz pędzę na spotkanie z koleżanką, która ma termin porodu za niecałe 3 tygodnie. Jeejku, jak ja bym chciała byc już na jej miejscu albo może lepiej nie, może jednak ten luty
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-31, 16:24   #2724
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

buu no widzisz jaką masz już dużą i dzielną córę?
Maciejka wiem, że testamenty są do podważenia dlatego my rozbudowując dom przepisujemy do na nas za zycia teściów a nie po smierci..
konczę robic salatkę z łososiem... potem kapiel i laba dalej laba
Stary 2014-10-31, 16:37   #2725
1141655
Zakorzenienie

Duszona-tak ja wzielam 4. Sa ok -ja też taka 3 nosilam czasem 2- te sa dosc male o dziwowiec bierz 4

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 16:39   #2726
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
kciuki Melbi.

Ja się pochwalę jak rośniemy
Ślicznie wyglądacie
Cytat:
ewek000 cudna czapa

Lubcia Ja zamawiałam tę
http://allegro.pl/posciel-3cz-dwustr...715818037.html
zwykła bawełna i ten welurek też bardzo fajny. Brałam szare grochy i szarego minky. więc to polecam naprawdę.
brałam też tę: http://allegro.pl/6-cz-posciel-posci...739316896.html gwiazdki białe na granatowym tle ale póki co jest bardzo sztywna, fajna ale sztywna ale jak ja wypiorę i wypłukam to pewnie zmięknie.

maladT na czym byłyście w kinie?
Dziękuję za namiary ale ja potrzebuję tylko poszewki na kołdrę i poduszkę. Moja kołderka też ma większe wymiary więc muszę poszukać na alegro innego dostawcę.`
Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
Nie widzę zdjęć

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Na długo?

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Ją po wizycie. Mały waży 800 g i wszystko zgodnie z terminem. Teraz mam już co 2 tyg wizyty i badanie przepływów. Mam leżeć jeszcze 4 tyg a potem jak będzie dobrze to spacery. Mogę chodzic po domu np co godzinę przez 10 minut.

Super że wszystko z maleństwem dobrze
Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Ale nas dzisiaj wizytowało szok.
U mnie dobrze, usg podglądowe zrobione ilość wód prawidłowa malutka do mnie machała Mam obserwować ruchy, gdyby się coraz mniej ruszała to do szpitala trzeba będzie sprawdzić ale na razie jest ok. Pytał czy już teraz chcę się położyć żeby to skontrolować ale nie panikuję Ułożona tak jak myślałam. Girki przy prawych żebrach.
No i tak jak mówiłam początek infekcji dostałam globulki. Wizyta idealnie się wpasowała Przez 4 tygodnie przybył 1 kg czyli waga z przychodni sie zgadza jest ok
Bolała mnie cały dzień głowa, wzięłam w końcu tabletke 3h spokoju i znowu boli
M padł żeby tylko mnie świństwem żadnym nie zaraził Chyba też położe się wcześniej, ale czeka mnie jeszcze wyjście z psem męczy mnie okrutnie to 4 piętro.
Fajnie że wizyta udana. Ja też mieszkam na czwartym piętrze i wchodzenie na górę jest męczące sapię jak moja mamuśka, która ma 70 lat
Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Super dziewczyny, że na wizytach wszystko gra.
Mel i co twój Tż na wieść, że jeszcze tyle masz leżeć?
Ja teraz też szybciej na wizytę, nie za 4 tylko za 3 tyg. I tsh mam robić.

No moje kociaki pozbawione jedno jajec a drugie jajników. Bidoki takie naćpane że hoho jak idą to przy ścianie bo je rzuca na boki. Śmiesznie to wygląda. Pani powiedziała że imię kotki jest adekwatne, kluska jest za gruba i musimy ją odchudzić haha powiedzieli że mieli problem ze znalezieniem macicy w tym tłuszczyku. A kocur za to ma dużo pcheł ale tylko w ogonie siedzą. Zastanawiałam się skąd no i doszliśmy do wniosku z mężem że od kotki sąsiadów, bo bawił się z nią przedwczoraj. No i odpchlanie mieszkania na weekend zaplanowane.
Biedne kociaki ale to dla ich zdrowia. A te pchły to jak najszybciej się pozbądź z domu bo mnie na samą myśl wszystko swędzi.
Cytat:
800 gramów! Ostatnio każde dziecko waży 800 gramów. Gratuluję wizyty!
Co ja jeszcze chciałam napisać,. Skasowalo mi wszystko... Aha Mlebi cieszę się że mąż zrozumiał. A i Olci mi szkoda że mąż Cię zostawia i leci na drugi koniec świata.
Co tam jeszcze.. Mi brzuch już puścił.
Fajny brzusio
Cytat:
Napisane przez ewccik Pokaż wiadomość
maladT hehe ja też byłam na pszczólce Mai z córą
dziewczyny zobaczcie jak nas wszystkie boli to chyba normalne musi być
Olcia ake Twojemu mężowi super, długo będzie tam leciał?
Mlebi super że wizyta ok
MamaZuzi w 4 tyg 1 kg, jak Ty to robisz mi przybyło w tym czasie ze 3 kg
Maciejka dobrze że szyjka ok
MamaZuzi dałaś radę ogłądać stratę ciąży Zuzy, bo chyba o tym miało być wczoraj
DuszonaMarchewka fajny brzusio

Byłam wczoraj na wizycie, wszystko jest w najlepszym porządku, szyjka długa, łożysko ok, wody też, a te bóle to chyba normalne, bolało mnie nawet momencie robienia usg i mówiłam o tym ginowi a on jakoś nie przejął się tym. Powiedział tylko żeby się nie przemęczać - cokolwiek to znaczy.

proszę fotkę
Śliczna buziunia
Cytat:

Miłego weekendu

Ja dzisiaj trochę ogarnełam mieszkanko potem z mamą i synusiem wybrałam się na cmentarz aby już jutro nie musieć jechać gdzie będzie młyn pełno ludzi.Dziś była piękna pogoda więc super się chodziło między alejkami a mały połowę czasu przespał. A jaki był zachwycony jazdą autobusami Pewnie pojadę w niedzielę a mąż zostanie z małym w domu i tak zleci nam weekend.
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 16:44   #2727
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Duszona-tak ja wzielam 4. Sa ok -ja też taka 3 nosilam czasem 2- te sa dosc male o dziwowiec bierz 4
tak mi się coś kojarzyło, że mówiłaś, że rozmiarówka jest trochę za mała. Zamawiam 4 bo jak wychodzę na dwor na 5 minut to mam dupcię i nogi przemarzniete
Stary 2014-10-31, 16:45   #2728
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
A ja oglądam "Lekarzy" odcinek 9. Wzruszyły mnie słowa Izy na początku serialu, która nie może mieć dzieci . Ehh....

Zaraz pędzę na spotkanie z koleżanką, która ma termin porodu za niecałe 3 tygodnie. Jeejku, jak ja bym chciała byc już na jej miejscu albo może lepiej nie, może jednak ten luty
Oczywiście że luty w tak doborowym towarzystwie jak nasze to tylko luty Ja się ciesze bo po lutym już marzec wiosna i spacerki z maleństwem a teraz robi się coraz zimniej i trzeba będzie z maleństwem w domu częściej siedzieć.
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 16:59   #2729
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

A ja jestem dzisiaj taaka leniwa... siedzieć mi się nie chce, leżeć też nie, spać też nie. Marudna taka jestem ;/
Może coś bym zjadła, ale może jednak nie
Niech ten mój Tż już wraca do domu, będę miała komu stękać
Ale niestety, muszę czekać do 22 buuuuuuu
Stary 2014-10-31, 16:59   #2730
Vexi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość

Vexi a Ty masz mozliwosc spotkania w poniedzialek?
Cytat:
Napisane przez Panna Migotka 86 Pokaż wiadomość

no ja mogę sobie zorganizować wolny poniedziałek [
ja też się postaram z poniedziałkiem może być nawet od przedpołudnia!
Vexi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości