![]() |
#2701 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy marzec 2016 :) -cz. IX :)
Powiedzieli tylko ze mam podwyzszone cpr i podejrzewają infekcje. Ale czego co nie powiedzieli:-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. U nas też dzisiaj wizyta. Nawet dwie bo jeszcze wcześniej okulistę muszę zaliczyć
![]() Mam nadzieję że moja kruszynka ładnie rośnie bo waga mi na razie stanęła i się zastanawiam czy to ja chudnę ![]() ![]() My będziemy kąpać dopiero w domu. Im dłużej trochę tej mazi zostanie na skórze dziecka tym lepiej dla niego. Pielęgniarka ze szkoły rodzenia powiedziała nam, że jeśli nie mamy oporów to nawet można sobie podkraść trochę od dzieciątka i posmarować twarz jak kremem bo ta maź ma w sobie tyle hormonów i innych odmładzających substancji że szkoda nie skorzystać. ![]() Teraz uciekam bo muszę się przygotować do wyjścia. Wpadnę później z wiadomościami z wizyty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |||
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Ja też już po pobraniu krwi, KTG i wizycie u gin (na NFZ). Ale długo seszło... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trzymam za Was ![]() ![]() Dajcie znać jak tam po. Dziś miałam pierwsze KTG,ale mała była bardzo spokojna i pani Gin chciała powtórkę zrobić jutro. Jak powiedziałam,że ona(Mała w brzuszku) tak ma ode mnie przykazane na leżąco być grzeczna, a na siedząco rozrabia,to kazały mi usiąść. dopiero dała czadu,ale że już była następna dziewczyna na badanie mam przyjść znowu w pt. A i wyszło dziś,że mam się nastawić na wcześniejszy termin porodu,bo szyjka się skraca i mam rozwarcie,a Mała od 3 dni zaczyna się wkręcać w dół,ale mam nie panikować na razie. Tylko tak wróciłam do domu trochę spanikowana (u mnie dziś juz 36t) i ogarnęłam się,że czas szykować torby do szpitala...a ja w proszku ze swoimi rzeczami... ![]() Życzę miłego dnia i poprawy zdrowia dla Wszystkich. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie, tzn w mieszkaniu pode mną remontu ciąg dalszy ![]()
![]() |
#2706 |
Raczkowanie
|
Ja GBS też miałam pobierany tylko z bożeny...
Mnie coraz bardziej denerwuję nieokreślony sąsiad. W tygodniu codziennie o 6:40-6:45 stuka tak jakby kotlety, gwoździe (w dzień też się zdarza). Nosz... ile można. My tu tylko wynajmujemy,więc nie za bardzo chce interweniować w spółdzielni, ale ile można to znosić. Najgorzej jak maleństwo będzie... Sąsiadka mówi,że to taka chora psychicznie sąsiadka z góry,a jak z nią się zacznie batalie to masakra... potrafi policję wzywać,zmyślać i w ogóle. A oni nic na to nie mogą poradzić,zabrać jej do ośrodka zamkniętego,bo nie wyraża zgody na leczenie... Edytowane przez olawojb Czas edycji: 2016-02-02 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
powinni powinni... ale jak nie powiedzieli to czemu nie dopytałaś ??? ja bym drążyła temat
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kciuki za wizyty i Kinga jeszcze za rozprawę
![]() Gwiazdka, trzymam kciuki, żeby szybko Cię wyleczyli ![]() Dzisiaj na obiad robimy pizzę ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mamy szkołę rodzenia. Zaczyna się dodatkowe pół godziny wcześniej, bo przyjadą ludzie z Akademii Muzycznej i będziemy śpiewać kołysanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
Gulasz zrobiony,potem tylko ziemniaczki i obiad z głowy.
Ide włosy wysuszyć. Przyznam się Wam że brakuje mi mojej dawnej figury, czuje się jak balon.
#2710 |
Zakorzenienie
|
No ale przecież sam wynik crp nie mówi o tym gdzie jest infekcja. Wynik podwyższony, więc teraz pewnie dodatkowe badania, żeby ją zlokalizować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zadomowienie
|
A ja szukam jakiegoś dobrego pediatry w swoim mieście i co lekarz to inna opinia. Ale chyba wybiorę taką przychodnię gdzie będę mieć blisko w razie gdyby męża akurat nie było w domu żeby nie było problemu się tam dostać
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Wtajemniczenie
|
A czy Wy macie juz prezenty na walentynki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My nie mamy pediatry tylko ogólnego lekarza i nie powiem wolę do niego jechac bo zawsze się z dzieckiem dostanę, a jak jest gorzej to wystawia skierowanie na pediatrię do szpitala tak zapobiegawczo( nigdy nie korzystałam ). A jak słyszę że do pediatry z chorym dzieckiem za 3 dni to nie powiem nóż się otwiera. Młody tez będzie zapisany do tego pana dr tym bardziej że nas już pan dr pamięta i poznaje więc jakoś tak fajniej się tam chodzi, nas pamieta ale męza co jest w tej przychodni od urodzenia nie za bardzo bo wg karty ostatni raz był w 2002 a teraz tylko wzięłam dla niego skierowanie na badania. Edytowane przez diablica071086 Czas edycji: 2016-02-02 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszlam od dentysty, tylko kamień za jakiś czas zdjąć i tyle ![]() ![]()
![]() |
#2716 |
Wtajemniczenie
|
Misia ten wymaz z odbytu jest patyczkiem pobierany sekundka i pobrane nic nie boli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spakowałam chyba torbe ![]() mam -podkłady seni 2 opakowania 60X90 - podpaski bella mama 2 op - majtki jednorazowe seni 3 paczki - ręczniki papierowe 2 sztuki - papier toaletowy - nawilżane chusteczki - mała kosmetyczka : szminka, krople do nosa, krople do oczy, krem do rąk, guma do żucia, gumka do włosów - 2 ręczniki duży i mały - klapki pod prysznic - kapcie - druga kosmetyczka : pasta, szczoteczka, mini szampon, mini żel, tantum rosa, krem do twarzy, tusz do rzęs, guma do żucia, espumisan, gumka do włosów - 3 pary skarpetek - 2 pary majtek zwykłych - 3 koszule nocne - szlafrok - 2 butelki małe wody mineralnej z dziubkiem - sztućće i ukochany kubek - jasiek (wezme pod pache ) - kapturki do karmienia (w razie W) -podpaski zwykle nie wiem co tam jeszcze wsadzić ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niby chwila, ale mnie bolalo i czulam jak pobierala. Nic przyjemnego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wózek w sobotę będę miała ![]() Jeszcze tylko muszę dokupić sobie wodę, pastę i szczoteczkę i będę gotowa ![]()
![]() |
#2723 |
Konto usunięte
|
Mają dać antybiotyk i cały czas jakieś badania robią... Najlepszy był lekarz na Obchodzie bo chyba chciał żeby było śmiesznie i pyta się z czym się zgłosiłam i czy w ciazy jestem... a wogole nie widać mam brzuch jak balon ehhh
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Tylko w Lublinie jest zakaz odwiedzin przez grype... |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zadomowienie
|
Witajcie. Dzis ladnie spalam, zaraz czas brac sie za obiad
![]() ![]() Trzymam kciuki za wizyty i rozprawe Kinga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
Ja w ogole wczoraj wzielam oliwke na rozstepy z babydream za grosz i maz mi zrobil masaz plecow ud i dupki
![]() Dzis tez chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To standard z tym antybiotykiem przy wysokim crp, dopiero co sama skończyłam brać
![]() |
#2727 |
Konto usunięte
|
32 na jaczewskiego. Szpital super, opieka tez. Robią dużo badań.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu mnie właśnie rozbrajają w sklepach jak mnie pytają czy w ciąży jestem. Najpierw idzie brzuch potem ja, ale nie widać przecież ![]()
![]() |
#2729 |
Zadomowienie
|
Wrzucam nasze wczorajsze spontaniczne zakupy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.