|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
Paluszki ryybne - nie, bo są w panierce, ketchup - nie, chyba, że bez dodatku cukru - jest jakaś nowość bez cukru, ale nie pamiętam z jakiej firmy. Ja już po śniadanku - chudy mielony serek twarogowy, 150 g jogurtu 0% owoce leśne z Lidla (słodzony aspartamem - chyba może być [?] ), 6 truskawek ![]() Najgorzej, że boję się wprowadzać nowe produkty do jadłospisu i urozmaicać dietę. Dziś musiałam się przełamać, żeby znów omletu nie zjeść, ale mam opór przed zjedzeniem pieczywa i owsianki... Martwi mnie to
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
keczup i paluszki rybne - nie. A ja dziś zaczynam II FAZĘ ![]() Myslałam, żeby zostać na I jeszcze z tydzień, ale .. stanęłam na wagę i -4,1kg Więc sądzę, że jak na I fazę nie jest źle ![]() Właśnie wcinam owsiankę i zaraz będą truskawki ![]() ![]() ![]() Buziaki
|
|
|
#2883 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Ejjj Boże Ciało a nie ma upału, jak zwykle, chyba nie pamiętam by kiedykolwiek tak było, a już tak planowałam uczyć sie na dworku Gdzie wszystkie moje "stare" Siostry??? Witam wszystkie "młode" Bikiniary Dziewcyny Gratuluję: - matury - spadku wagi - mniejszych rozmiarów - samozaparcia - niegrzeszenia i w ogóle wszystkim wszystkiego co się udało ![]() U mnie nie jest za dobrze, bo teraz do złej kondycji psychicznej doszła choroba, nie moge mówić, bo gardło i nos zapakowane paskudnie - ahh te bakterie i wirusy wrrr a ostatni Zawsze coś w sesji wykombinuje, jak nie złamię czegoś to chora lub coś ehhhh Wczoraj padłam po 24:00 i w sumie spałam więcej godzin niż sumując ostatni cały tydzień, gdzie w sumie spałam może od soboty 5 godzin Dieta całkiem ok, tzn bez grzeszków, ale popierdzieliły mi się przez to spanie - niespanie godziny posiłków, przymierzam się do weekendowej, ale może zaczekam aż minie mi ta nerwówa na uczelni. A jutro ostatni egzamin na studiach takich obowiązkowych, bo pewnie jeszcze podyplomowe i inne sie kiedyś przypałętają ![]() Buziaczki Kochane
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
![]() Przykuśtykałam nareszcie nóżka już mniej boli, ale myślę, że to tylko kwestia maści znieczulających, opuchlizna jak na razie zeszła, więc jest dobrze, nie narzekam, żeby nie było ![]() i tak wylecę z pretensjami.. gdzie wszystkie są? ![]() [łoo, ale poleciało grozą Cytat:
![]() paluszki nie, ketchup też nie można do 75 kcal dziennie słodkiego czegos, ale bez cukru więc myślę, że nie zaszkodzi, jak jest dozwolone ale chyba lepiej jakbyś zamiast kupowała coś pseudoslodkiego, to żebyś sama zrobiła, jakiś deserek dozwolony na SB,wątek z przepisami założony przez naszego kochanego kaszellka ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=south ja już po niby to śniadanku, ale maało, ból nogi na mój apetyt w ogóle nie działa, więc jestem usprawiedliwiona, ale postaram się obiad już zjeść, lepszy. Ahcaczku wypoczywaj i niech wszystko wraca do normy! ![]() miłego wolnego
|
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
Candace gratuluję i zazdroszczę wyniku
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Candace a ja nie zauważyłam Twojego posta [widzisz jaka już jesteś drobna
![]() ] , ale wtopa, przepraszam i gratuluję z caaałego serduszka, oby tak dalej!
|
|
|
|
#2887 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluje, bardzo ładny wynik! |
|
|
|
|
#2888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A na pocieszenie przejrzałam tygodniową pogodę, i od wtorku obiecują minimum 30 st
|
|
#2889 |
|
Zadomowienie
|
jestem jestem
![]() musiałam się wyspać po pracy ![]() no i muszę się pochwalić-weszłam w swoje spodnie sprzed 2 lat
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
k_asiaczku znowu kilogram w dół?
|
|
|
|
#2891 |
|
Zadomowienie
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
no proszę, proszę.
gratuluję z całego serduszka a Ty co robisz, że się w końcu ruszyło?
|
|
|
|
#2893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zmniejszyłam objętość posiłków+ruch
|
|
#2894 |
|
Rozeznanie
|
Zmniejszylas? A dokladniej? Podaj jakis przykladowy jadlospis z dokladna iloscia ile czegos zjadlas...
Ja niby nie narzekam na wage, ale ostatnio maly zastoj sie wkradl...:/ A, nadal nie mam @!! To juz jakies 11 dni spoznienia. Niby wczoraj brzuch mnie bolal i jakies plamienia sie pojawily, ale dzisiaj znow nic....jestem zalamana i nawet sie nie przejmuje tym zastojem wagi. Odstawilam TLII tydzien temu, bo moze to jest powodem braku @...
|
#2895 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Heheheh a w ogóle uczę się i cały czas coś dziś jem, ale zdrowo, nienawidzę tego zażerania stresu blehhh Kasiaczku wielkie gratki
|
|
#2897 |
|
BAN stały
|
czesc slicznotki
ogolnie to wrocilam do domu o 6 rano jestem nie żywa i nie wiem czy dzisiaj nie odpuszcze sobie cwiczen.. no kurczę .. z jedej strony bym zrobila ale kompletnie nie mam sily.. a teraz mam pytanie co do mojego obiadu! czy moze byc goląbek z ciemnym ryzem, chudym mieskiem w srodku ? chyba tak prawda?
|
|
|
|
#2898 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie, u mnie do wtorku włącznie I faza. Zobaczymy jak będzie. Jedno jest pewne, nie zobaczę takiego wyniku jak za pierwszym razem,niestety.... Poza tym ciągnie mnie w stronę owoców, stragany na targowisku uginają się od pyszności, tymczasowo delektuję sie tylko oczkami
.Gratuluję wszystkim lecących kilogramów i centymetrów. Dziewczyny mam jeszcze pytanie, trafiłam w necie na kosmetyki Pulanna, miałyście z nimi styczność? Interesuje mnie zwłaszcza krem ujędrniający do biustu http://www.allegro.pl/search.php?str...anna&country=1 Pozdrówka
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale powodzenia życzę, znowu na I fazie
|
|
|
|
|
#2900 |
|
Rozeznanie
|
Efektem mojej nauki do jutrzejszego egzaminu są ciasteczka owsiane
Właśnie siedzą w piekarniku, a że ciągle coś podjadam, to będą w sam raz na długonocną naukę ^^I jak tu człowiek ma schudnąć
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat Ty nie możesz narzekać? ^^Ahcaczku, proszę podbuduj mnie psychicznie.. ile trwał u Ciebie zastój na wadze?
|
|
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, można na drugiej fazie już trochę alko? Reddsa jabłkowego
?Ja dopiero czwarty dzień I fazy, a już ledwo wytrzymuję bez jabłek, truskawek, pełnoziarnistych bułek ![]()
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
To kiedy ja pójdę ze znajomymi na to pomaturalne piwo
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
bardzo dziękuję
![]() Cytat:
![]() I dziękuję Dziękuję bardzo
|
|
|
#2906 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a piwo pomaturalne musi byc:P
|
|
|
|
|
#2907 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, miło Cię widzieć, Marzeniątko, zastanawiam sie nad swoim pierwszym w życiu podejściem do SB. Próbowalam wielu diet, jestem wegetarianką, choć ostatnio z odstępstwem na rzecz drobiu, nie jestem spektakularnie otyła, ale te 3-5 kg chciałabym pozostawić poza sobą. Mam 170 cm wzrostu i ważę 62-63 kg. Dwa razy w tyg chodzę na fitness. Jestem nauczycielka i chyba najbardziej martwi mnie to, co mogłabym brać ze soba do pracy zamiast kanapki czy owoców?
Pozdrawiam. |
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do pracy.. mhm, 1. kanapeczki SB'sowskie tzn. w sałatę zawijasz sobie różne warzywka ![]() 2. serek wiejski ![]() 3. omlet na zimno i zawinąć w folię śniadaniową, tak jak kanapka normalna ![]() a resztę pomysłow, napewno Ci podsuną inne plażowiczki
|
|
|
|
|
#2909 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
urozmaicaj sobie na wszelkie sposoby! mi tam się pierwsza faza podobała
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

*

Dieta całkiem ok, tzn bez grzeszków, ale popierdzieliły mi się przez to spanie - niespanie godziny posiłków, przymierzam się do weekendowej, ale może zaczekam aż minie mi ta nerwówa na uczelni. A jutro ostatni egzamin na studiach takich obowiązkowych, bo pewnie jeszcze podyplomowe i inne sie kiedyś przypałętają
nóżka już mniej boli, ale myślę, że to tylko kwestia maści znieczulających, opuchlizna jak na razie zeszła, więc jest dobrze, nie narzekam, żeby nie było
wystarczy Marzena 

To juz jakies 11 dni spoznienia. Niby wczoraj brzuch mnie bolal i jakies plamienia sie pojawily, ale dzisiaj znow nic....jestem zalamana i nawet sie nie przejmuje tym zastojem wagi. Odstawilam TLII tydzien temu, bo moze to jest powodem braku @...
?