Walka z CELLULITEM w miesiąc - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-21, 16:12   #2881
Wodesia
Raczkowanie

Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc

Cytat:
Napisane przez Dog-Rose Pokaż wiadomość
Dzięki za wyjaśnienie
Nie ma problemu
Stary 2010-01-21, 19:35   #2882
enii
Wtajemniczenie

A ja wlasnie dzis znow odkrylam tego dziada

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 00:54   #2883
Call girl
Raczkowanie

Jestem po pierwszym bańkowym zabiegu
Nakremowałam się tłustym kremem ( ale chyba jednak jutro kupię oliwkę) i największą bańką potraktowałam moje nóżki. Uczucie dość śmieszne, momentami trochę boli.. Jak skończyłam z pierwszą noga ( jakieś 10 minut) to była on czerwona i rozpalona jakbym ją pod wrzącą wodą trzymała. Kilka godzin po masażu wyskoczyły mi małe krwiaki, chyba za mocno zassałam. Zabawa niezła potraktowałam bańką również mój brzuch i pośladki ( a co mi tam). Pośladki się fajnie masuje, ale z brzuchem jest bardziej wesoło. Uczucie jakby mi ktoś skórę ściągał hehehehe. Mam nadzieje, że to zadziała również na mnie ( a wydaje mi się że zadziała boje się jedynie o moje naczynka.

P.s. Bańki można kupić na allegro za 19 zł ( gumowe 4 sztuki różne wielkości) to informacja dla tych co pisały wcześniej, że bańki są 50 zł

http://moja-metamorfoza.pl/dziennik-...-body-t56.html

Call girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 05:11   #2884
enii
Wtajemniczenie

Ja rowniez boje sie o naczynka

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 08:59   #2885
NiczymFeniks
Zadomowienie

GG do NiczymFeniks

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
edit spojrzalam na all :to banke taka jedna czy 2 nalezy kupic
cena kolo 50 zl za jedna?
komplet baniek już widziałam od 15 zł musisz dobrze poszuka w sklepach z medycyna naturalna, czasami herbacianych (takich co maja jakieś dzwoneczki do feng shui), apteki, ewentualnie allegro

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Co do hormonów faktycznie mogą nieco nasilić cellulit, ale nie jest to jakaś drastyczna zmiana.
ja bym nie powiedziała, bo przez 3 miesiace nie smarowania i brak cwiczeń wygladam jak słonica, z tym ze ja biore yabletki już od 3 lat bez przerwy. Jak patrze na siebie to płaka mi sie chce, a coraz wiecej osób mi mówi ze przytyłam a wcale nie wpieprzam słodyczy, nawet fasd foodow zadko, obiady mam czesto saladke albo bulke, bo pracujac po 12 godzin w innym miescie, zanim dojade do domu to nie mam siły gotowanie obiadu na nastepny dzień

Cytat:
Napisane przez Lejdi Di Pokaż wiadomość
ja mam wrażenie że zamiast go likwidować przyczyniam się do tego że jest go coraz więcej
Dzisiaj odkryłam że nie tylko tyłek zaatakował a i sporą część ud
Cytat:
Napisane przez Call girl Pokaż wiadomość
Kilka godzin po masażu wyskoczyły mi małe krwiaki, chyba za mocno zassałam.
Ja po bańkach też tak miałam , zenajpierw powyłaził i wygladał gorzej niż przed tym jak nic z nim nie robiłam, ale w systematyce zaczal znikac. nie przyssalas Call girl za mocno tak porpsrostu reaguje cialo na czeste masowanie bankami, tez to mialam. Za mocno jakbys przyssala to bys nie przesunela banki to popierwsze a po drugie bys miala siniaka wielkosci banki, wiem bo raz sobie takiego zrobilam ;]

13.09.2014
NiczymFeniks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 15:19   #2886
karoolaaa
Zakorzenienie

A czy ktoras z Was uzywala sposzkowanych alg? zastanawiam sie nad ich zakupem,tylko nie wiem czy warto ? bede wdzieczna za kazda opinie ;
karoolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 15:49   #2887
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolaaa Pokaż wiadomość
A czy ktoras z Was uzywala sposzkowanych alg? zastanawiam sie nad ich zakupem,tylko nie wiem czy warto ? bede wdzieczna za kazda opinie ;
ja właśnie kupiłam na allegro, dziś będę testować, od tego samego sprzedawcy kupiłam jeszcze błoto z morza martwego a wcześniej jeszcze znajomy mi przysłał borowinę z uzdrowiska, oprócz właściwości leczniczych na zmiany reumatyczne działa również na tkankę tłoszczową i cellilit. Smierdzi straszliwie, jestem po 3 zabiegach w zaciszu domowym
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 16:01   #2888
karoolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
ja właśnie kupiłam na allegro, dziś będę testować, od tego samego sprzedawcy kupiłam jeszcze błoto z morza martwego a wcześniej jeszcze znajomy mi przysłał borowinę z uzdrowiska, oprócz właściwości leczniczych na zmiany reumatyczne działa również na tkankę tłoszczową i cellilit. Smierdzi straszliwie, jestem po 3 zabiegach w zaciszu domowym

zauwazylas juz jakies efekty ?
Stary 2010-01-22, 16:32   #2889
marsi11
Zakorzenienie

szczerze? 3 tygodnie temu odstawiłam mięso, wzięłam się za dietę, odpowiednią ilość płynów, basen, saune, masaże, serum eveline rozgrzewające, borowina, sól morska i skóra jest milusia a ja trochę szczuplejsza.
Sama borowina pewnie wiele nie dała, zresztą mam kolegę, który umie się tym posługiwać i mówił, że 10 zabiegów to minimum.
Ja jednak bardzo ambitnie podeszłam do planu zabicia go zatem jestem pełna wiary jak nigdy!
Stary 2010-01-23, 11:57   #2890
Call girl
Raczkowanie

No dobra zaszalałam trochę, przeczytałam ulotkę jak należy korzystać z tych baniek:P I pisze tam, że zabiegi się robi co drugi dzień ( nie codziennie) także stwierdziłam wczoraj, że jeżeli nie mogę nóżek bańką potraktować to zaatakuje brzuch Po brzuchy przyszła kolej na kolejny eksperyment Więc przyssałam się do ramion:P No i tu jest mega zonk, mam teraz ramię w bordo kropki, a tam gdzie miałam blizny po szczepionkach mam bordo granatowe ślady. Matko wygląda to strasznie i boli ....

http://moja-metamorfoza.pl/dziennik-...-body-t56.html

Call girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 13:02   #2891
Wodesia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Call girl Pokaż wiadomość
No dobra zaszalałam trochę, przeczytałam ulotkę jak należy korzystać z tych baniek:P I pisze tam, że zabiegi się robi co drugi dzień ( nie codziennie) także stwierdziłam wczoraj, że jeżeli nie mogę nóżek bańką potraktować to zaatakuje brzuch Po brzuchy przyszła kolej na kolejny eksperyment Więc przyssałam się do ramion:P No i tu jest mega zonk, mam teraz ramię w bordo kropki, a tam gdzie miałam blizny po szczepionkach mam bordo granatowe ślady. Matko wygląda to strasznie i boli ....

To tak jest.. Ale one znikają w ciągu 24h

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-23, 18:22   #2892
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

wiTAM Serdecznie
mam pytanie. czy uzywa ktoras z was moe preparatu o nazwie detoren plus??ja uzywalam go w lecie i wtedy faktycznie celulit mi sie zmniejszył. ale nie wiem do konca zy to zasługa detorenu czy ćwiczeń.
teraz znowu go zaczela uzywac. jakie macie z tym doświadczenia??
moja skóra po tym jest cudownie miękka
Stary 2010-01-26, 12:16   #2893
marsi11
Zakorzenienie

hej Grazin, nie używałam ale znalazłam opinie innych użytkowników i rzeczywiście chwalą. Możesz napisać jak tego używasz i jaką to ma konsystencje?

A pozostałe dziewczyny? Jak Wam idzie walka, wiosna już niedługo moje drogie Panie
Stary 2010-01-26, 12:20   #2894
Lejdi Di
Raczkowanie

u mnie dość dziwnie... efekty widać ... ALE na jednym pośladku
Nie wiem dlaczego.... na jedym nie widać popawy powiedziałabym że o wiele gorzej wygląda niż przed kuracją
a na drugim już prawie go nie ma.... :P
i za nic w świecie nie mogę tego wyrównać...
Lejdi Di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 13:07   #2895
LustForLife
Zadomowienie

A ja mam takie pytanie dostałam ostatnio gratis 2 plastry eveline 3d i mam pytanie jak sie je stosuje bo nie ma instrukcji.
LustForLife jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 13:28   #2896
Lejdi Di
Raczkowanie

Stosowanie: Na oczyszczoną i suchą partię skóry zaatakowaną cellulitem naklej plaster. Dociśnij i wygładź powierzchnię plastra otwartą dłonią, aby zapewnić idealne przyleganie preparatu. W celu uzyskania optymalnych efektów pozostaw plaster na skórze maksymalnie przez 8h. Preparat może być stosowany w ciągu dnia i nocy. Stosowanie plastrów pod ubraniem nie powoduje dyskomfortu. Stosuj 2-3 razy w tygodniu. Optymalne efekty osiąga się po około 2 miesiącach.
Lejdi Di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 14:26   #2897
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hej Grazin, nie używałam ale znalazłam opinie innych użytkowników i rzeczywiście chwalą. Możesz napisać jak tego używasz i jaką to ma konsystencje?

A pozostałe dziewczyny? Jak Wam idzie walka, wiosna już niedługo moje drogie Panie
a więc odnoście stosowania detorenu plus.
wchodzę do wanny (bo strasznie sie osypuje) nakładam tą papkę na uda i pośladki masuję kilka minut po czym owijam się folia spożywczą taka przeźroczystą typu strecz. trzeba sie owinąć dwa razy, potem w tym zawiniątku kładę się pod kocyk i tak leże 40 minut (prze błogie uczucie jak ten detoren grzeje mmm miodzio ) później trzeba zmyć na przemian ciepłą i zimną wodą i ja na to kłade balsam nawilżający albo oliwkę.

konsystencja... przyrównałabym ją do mielonej zaparzonej kawy wymieszanej z jakims kremem albo budyniem. zapach taki jakis korzenny cynamonowy, bardzo intensywny i nawet po umyci się go czuje. ogolnie wygląda jakby się człowiek wysmarował czekoladą
Stary 2010-01-26, 16:24   #2898
Dog-Rose
Zadomowienie

No a ja dzisiaj zakupiłam zestaw 4 baniek chińskich i oliwkę Ziaji Rebuild i od dzisiaj mam zamiar zacząć ten tak zachwalany przez niektóry Wiazażanki masaż bańkami
Dog-Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 22:13   #2899
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dog-Rose Pokaż wiadomość
No a ja dzisiaj zakupiłam zestaw 4 baniek chińskich i oliwkę Ziaji Rebuild i od dzisiaj mam zamiar zacząć ten tak zachwalany przez niektóry Wiazażanki masaż bańkami
Melduj o wynikach!!! Oczywiście po jakimś czasie
Stary 2010-01-26, 22:20   #2900
Dog-Rose
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez guniaaa Pokaż wiadomość
Melduj o wynikach!!! Oczywiście po jakimś czasie
Ok ))) Na razie napiszę tyle, że tak jak większości początkujących zostaly mi slady na udach - taki kropki bordowe. No i jakos caly czas mi ta banka, ktora masowalam sie odlatywała... Nie wiem dlaczego - moze za duzo oliwki, moze za malo... Czy wiecie może dlaczego? No i razcej udało mi sie robic ruchy dol-gora, nie koliste. Chociaż chyba podczas wykonywania antycel. masażu powinno się robić kuliste. Ale może jeszcze nabiorę wprawy
Dog-Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 09:01   #2901
NiczymFeniks
Zadomowienie

GG do NiczymFeniks

za mało oliwki albo za mało przyssana banka. Bańka powinna sie ślizga, wiec raczej za dużo olejku czy żelu( bo ja daje zel pod prysznic liren pomarańczowy) nie powinno mie negatywnego wpływu na slizganie sie bańki

13.09.2014
Stary 2010-01-27, 09:53   #2902
karoolaaa
Zakorzenienie

a czy ktoras z Was stosuje juz jakis czas algi i moglaby sie pochwalic efektami ?
Stary 2010-01-27, 10:04   #2903
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolaaa Pokaż wiadomość
a czy ktoras z Was stosuje juz jakis czas algi i moglaby sie pochwalic efektami ?

ja się kąpie w morszczynie i później okładam błotem z morza martwego , na razie za krótko by mówić o efektach
Stary 2010-01-27, 10:51   #2904
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NiczymFeniks Pokaż wiadomość
za mało oliwki albo za mało przyssana banka. Bańka powinna sie ślizga, wiec raczej za dużo olejku czy żelu( bo ja daje zel pod prysznic liren pomarańczowy) nie powinno mie negatywnego wpływu na slizganie sie bańki
Twój avatar jest moją motywacją
Stary 2010-01-27, 22:14   #2905
avOniasta
Raczkowanie

cześć wizażanki
wklepałam w google 'walka z cellulitem do lata' no i wyszedł mi wasz wątek!
Również tak jak wy nie kocham pana C i już go nie chcę :/
Mam wrażenie ,że jest wszędzie! Na udach jest widoczny z przodu jak ide,leże i wogóle okropny! Na pośladkach też, ostatnio pojawił się na brzuchu i przedramionach !
Chyba musicie mi pomóc i wspólnymi siłami załatwimy drania..
Brak mi motywacji i samozaparcia.. ćwiczę tydzień,potem mnie wszystko boli i leże dalej.
Brak pracy, mało stresów, wf to miałam ostatnio w liceum..
Zakupiłam serum Eveline i masażer próżniowy na allegro ! Czas zacząc walkę i wybrać się na wakacje na plaże!
avOniasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 23:57   #2906
Brook
Zakorzenienie

AVONIASTA a nie wiesz czy z tym twoim masazerem prozniowym tez robi sie go na olejek? czy bez smarowania ciala niczym?

tez bym go chciala kupic

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 07:18   #2907
NiczymFeniks
Zadomowienie

GG do NiczymFeniks

Cytat:
Napisane przez guniaaa Pokaż wiadomość
Twój avatar jest moją motywacją
i o to chodzi, bo po to jest moim avatarem by motywował nas wszystkie

13.09.2014
Stary 2010-01-28, 07:29   #2908
kasia-1978
Przyczajenie

AVONIASTA mam do ciebie pytanko, czy testowałaś juz ta maszynke , czy ma duze ssanie . Mam słabe naszynka krwionosne i przy mosnym nacisku bardzo łatwo mi wyskakuja , mam lekkie obowy co do tej maszynki bo udekorowany c w mega pajaczki mi sie nie usmiecha
Stary 2010-01-28, 09:11   #2909
avOniasta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
AVONIASTA a nie wiesz czy z tym twoim masazerem prozniowym tez robi sie go na olejek? czy bez smarowania ciala niczym?

tez bym go chciala kupic
Podobno coś się daje, olejki albo jakiś balsam,żeby ślisko miał,ale zobaczę na własnej skórze.
Jak oglądałam na tv zakupach Mango Cellu 5000 to tam dawali olejki specialne

Cytat:
Napisane przez kasia-1978 Pokaż wiadomość
AVONIASTA mam do ciebie pytanko, czy testowałaś juz ta maszynke , czy ma duze ssanie . Mam słabe naszynka krwionosne i przy mosnym nacisku bardzo łatwo mi wyskakuja , mam lekkie obowy co do tej maszynki bo udekorowany c w mega pajaczki mi sie nie usmiecha
dziewczyny będę go miala na 90% dziś, bo go kupiłam dopiero i jeszcze do mnie nie dotarł. Zapłaciłam 30zł, więc nie dużo,ale czy będą z tego cuda to się okaże. Jak tylko się pomasuje to dam znać co to wyprawia

Edytowane przez avOniasta
Czas edycji: 2010-01-28 o 09:13
avOniasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 09:30   #2910
Wodesia
Raczkowanie

Ludzie! Chcecie na siłe wydać duże pieniądze?

Zamiast tego masażera próżniowego może kupcie sobie bańki chińskie. Jak Wam nie pomogą to przydadzą się podczas przeziębienia czy gdzy bolą plecy. A masażer? Wydasz ze pieniądze i bedziesz sobie pluła w brodę.

Bańki raz ze są tańsze, łatwe w obsłudze, może regulować zasysanie to i przydadzą się kiedyś jeszcze..

Naprawdę dobrze Wam radzę. Sama sobie kupiłam jakis masażer za 150 zł i teraz żałuje ze wczesniej nikt mi nie powiedział o bańkach..

Ale i tak zrobicie jak chcecie

P.S po bańkach macie jakąs pewność ze pomogą..

Edytowane przez Wodesia
Czas edycji: 2010-01-28 o 09:33
Wodesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości