|
|
#2881 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Meridianki łączmy się!
A ja znowu od poniedziałku zaczynam... :/ Jakoś ostatnio nie mogłam się upilnować, bo tyle roboty w pracy że nieregularne posiłki pokazały swoje, a poza tym piesek mi wczoraj zaginął i tak wszystko jest do kitu :/ |
|
|
|
|
#2882 |
|
Raczkowanie
|
no jestem 2 dzień na diecie z wspomagaczem i jest ok
![]() wczoraj wzięłam pigułe o 8 rano i coś około 16 już zaczął mnie łapać mały głod!!!!!!!!!!!dziś wzięłam o 10 i zobaczymy.trzymam się diety proteinowej, z tym ze na obiad jem mięsko + warzywa ![]() ogólnie to wczoraj było tak: śniadanie serek wiejski obiad wołowina duszona+mizeria kolacja pomidorki z jogurtem+ kanapka z szynką mamaNiny jestem u rodziców więc ne mam zadnych kontaktów gg, ajk coś to odezwij się - zapiszę sobie
|
|
|
#2883 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eh ale damy rade! ![]() Cytat:
Cytat:
no to POWODZENIA!! a ze wszystkim na pewno sobie poradzisz... pierwsze kilka dni to masakra ale potem jakoś leci... Cytat:
Cytat:
nadal popołudniowy głód Cię męczy?
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
ja żre jak koń....ostatnio na grillu...i przyniosłam z niego 2 kg na plusie...to schudłam je w jeden zień wczoraj prawie głodówka
Ale co z tego...jak dzisiaj żre jak koń...Rano śniadanie czyli troszkę sałatki z tuńczyka... Obiad leczo.... później niby miałam już nie jeść przed kolacją to zjadłam 1,5 ziemniaczka ![]() jestem na siebie zła ![]() I na kolację zjadłam omleta z dwóch jajek...czuję się jak balon ![]() Ja nie chcę tak żreć Jutro okres mam dostać Brzuch mam jak bańka
|
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
Fafi w Petersburgu
![]() Mimee, kurcze ja dzis mam sajgon, tesciowa na karku.. jak bede miala chwilke to sie odezwe. mykam spac
|
|
#2886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale oprócz tego na sniadanie pół serka light,a na obiad lyżkę kaszy, 100g wołowiny i pol papryki, więc ogólny bilans dzienny nie jest taki zly około godz 15 zasnęłam jak dziecko przy adipexie nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło - byłam nakręcona jak po wiadomo czym![]() ![]() tak sobie myślę,ze to jednak za mala dawka dla mnie![]() mamaNiny trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy po mamusiowaniu
|
|
|
|
#2887 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie psiak się znalazł cudem i na szczęście, bo rozpacz ogromna była
![]() Od jutra zaczynam brać meri, przechodzę na dietke, no i znowu do pracy rodacy ![]() |
|
|
|
|
#2888 |
|
Raczkowanie
|
trzeci dzień na lindaxie
![]() wniosek mam taki - działa na mnie srednio 6 godzin, potem zaczynam robić się lekko przumulona,w końcu senna, a potem głodna albo muszę rano trochę więcej jeść i brać tabletkę około 14, albo brać dwie (ale tu bym się obawiała,ze znów spać nie będę) albo wybrać się po receptę na lindaxe 15. żałuję, ze chwilowo nie mam wagi, bo mogłabym zobaczyć czy coś się ruszyło???po ciuchach na razie nic nie widać...no ale myślę, ze po tygodniu już powinno co nie co spaść
|
|
|
#2889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czasami efekty widać później. Czekaj jeszcze, coś ruszyć powinno, a że czujesz głód to normalne ,moja koleżanka czuła głód od początku a jednak schudła 10 kilo Także głowa do góry |
||
|
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() W końcu dorwałam się do neta i melduję waga 66,5kg Tylko szkoda, że tego nie czuję I nie widzę po sobie. Do celu zostało mi 2,5 kg i coś mi się wydaje, że będę chciała więcej.
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
a moja waga stoi w miejscu a i przed okresem jestem...
|
|
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skończysz wtedy kiedy będziesz się czuła dobrze No ciesz się,że nie utyłaś...ja mam kilo na plusie przed okresem...w sumie to dzisiaj okres dostałam... I umieram z bólu ale cóż przynajmniej nie dossam się do lodówki
|
|
|
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi dam radę i schudnąć więcej niz do 64 kg!!!
![]() Dziewczyny macie może jakiś cynk jeśli chodzi o wynajęcie kawalerki w Wawie w śródmieściu. Bo Nam nieźle ze studiami odwinęli i muszę na zaoczne iść oraz do pracy.
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Otóż jak co roku ludzie ode mnie z kierunku szli dalej do Warszawy na dzienne. Niestety w tym roku Politechnika Warszawska wypięła się na moją specjalizacje i kazała spadać. Dlatego też przez zamknięcie studiów dziennych mojego kierunku ( specjalizacji) muszę iść na zaoczne. 2550 zł za semestr
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pytań...jak tak można?
|
|
|
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi ale jakbym wiedziała już w czerwcu a nie cholercia dopiero wiem od tygodnia :[ olali na maksa...
|
|
#2898 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
ah no tak... jeśli chodzi o białe noce to raczej kojarzyłam je ze Skandynawią
oh też bym chciała zwiedzić Rosję... mam sentyment po 5 latach nauki tego języka a ty to już w ogóle chyba go uwielbiasz tak w ogóle byłaś w Rosji? jak wrażenia? ![]() jak tam pierwszy dzień w pracy? opowiadaj ![]() Cytat:
a dawka możliwe że jest mała, ale jeszcze poczekaj bo różnie te leki zaczynają działać... Cytat:
![]() no to powodzenia z dietką Cytat:
to dobrze wróży na czas po okresie skoro teraz stoi potem pewnie ładnie spadnie! Cytat:
jak ja tego nie lubię... dlaczego my kobity tak mamy a bardziej dbamy o sylwetki niż faceci.. to życie jest niesprawiedliwe ![]() Cytat:
jak tak można? Blondi można można... bo my studenci to jesteśmy najmniej ważni na tych uczelniach... też miałam klopsa rok temu... skończyłam licencjata, przeprowadziłam się do Krakowa bo tam miałam kontynuować naukę i pracować... dzwoniąc w czerwcu na UJ pani potwierdziła informacje znajdujące się na stronie, że oczywiście mogę złożyć dokumenty na interesujący mnie kierunek, ale z racji, że jestem po innym będę przyjmowana w drugiej kolejności.... po przeprowadzce, zanoszę dokumenty do dziekanatu, a tam mi mówi, że nawet nie mogę złożyć dokumentów, bo nie jestem po tym konkretnym kierunku... pięknie prawda? z tego co wiem to nie tylko mi taki numer wywinęli.... a we Wrocławiu gdzie jest identyczny kierunek i specjalizacja co w Krakowie bez problemu przyjęli moją koleżankę z licencjata... cóż...... takie są właśnie studia.... z racji tego, że legalnie i oficjalnie jestem na roku 5 <jupi> już mnie to jakoś nie dziwi
|
|
|
#2899 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez bylam dzis w pracy, nie bylo dobrze, sajgon, caly dzien nie mialam kiedy zjesc, a to sezon ogorkowy.. tesknie za nina, w domu irytuje mnie tesciowa. a w nocy przez burze i stres spalam 2 godzinki Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2900 |
|
Wtajemniczenie
|
uuuu no to gratulacje spadku wagi...
oj zazdroszczę tych 2 semestrów, zawsze chciałam mieć takie przygody w czasie studiowania, ale niestety zawsze miałam problemy z pisaniem w obcym języku i jakoś bałam się wyjechać... oj a w pracy to pewnie tak na początku zanim się wdrożysz... potem będzie lepiej, a to że tęsknisz za Ninką to przecież normalne, przez cały czas byłaś z nią.... ale zobaczysz będzie dobrze!! ![]() dziewczyny znalazłam jedna piosenkę, która chyba będzie moim hymnem hahahaah , poszukajcie sobie tekstu albo i piosenki Nataszy Urbańskiej MAŁA...
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Fafi Politechnika Warszawska to jednak większe prawdopodobieństwo lepszej pracy. A na dzienne przyjmują od lutego, ale nie w mojej specjalizacji. Nie chce nadrabiać w cholerę materiału, bo to bezsensu.
Mamo sprawdzamy tam i na gazecie.pl. Każdy cynk o mieszkaniu mile widziany ![]() I dziękuję za gratki. Sama się zdziwiłam wagą. Jednak linea pomaga, powoli ale pomaga... W sumie to w tydzień brania linei schudłam kilo
|
|
#2902 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To nieciekawie z tymi uczelniami ja chodziłam prywatnie więc...nie miałam żadnych problemów, szanowano nas itd... ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
"Nie daj, Mała, ruszyć swego ciała/ Dla nas, Mała, jesteś doskonała/ Kiedy Mała robi się za chuda,/ zanikają piersi oraz uda!/Co to komu da".
|
|
#2904 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale cóż pani z dziekanatu może wszystko ![]() Dziuba mi się podoba fragment: "Kiedy wchodze na wagę zachowuje powagę A siostra rechocze wyrwe jej warkocze Lub zabiję przez nie uwagę Jestem troche gruba wiem Bo oglądam się przed snem Może odsysanie pompki i żyganie Rozwiązało by problem ten.." zmykam pracować... eh... miłego dnia
|
|
|
#2905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja z założenia od samego początku stawiałam na centymetr,a potem jakoś waga też stała się ważna...i teraz to już sama nie wiem czy się cieszyć, ze waga coraz mniejsza (mam nadzieję ) czy martwić, ze w obwodach nic nie spada tak źle i tak niedobrze i jak tu człowiekowi dogodzić?????![]() ![]() ![]() wczoraj zaryzykowałam i wziełam 2 tabletkę około 15...i nic specjalnego się nie stało. może tylko ciśnienie trochę mi skoczyło, ale efektu podwójnego czy coś w tym rodzaju nie było wkurza mnie , ze wagi nie mam
|
|
|
|
#2906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No a wiesz...co do uczelni ja miałam tak ,że nawet do mnie dzwonili do domu na telefon jak się coś zmieniało ![]() Starali się to fakt, kawka , herbatka co rano na stolikach ![]() Szkoda że ocen za darmo nie dawali bo nauczyciele mi się trafili tacy ,że normalnie
|
||
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fafi przyznam dobra zwrotka
|
|
|
#2908 |
|
Rozeznanie
|
hej.
dzis na wadze 70,3 czyli schudłam o,5 kg przez te kilka dni. jestem na zeli ok 12 dni i schudłam ok 1,5 kg.jutro poczytam co się dzieje, bo teraz gonie do pracy i jeszcze ta znajomość z B nie ma czasu na nic
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2910 |
|
Raczkowanie
|
ja dopiero dzis zauważyłam, ze coś się ruszyło...no ciekawa jestem czy dobre odnoszę wrażenie
jadę dziś albo jutro do siebie i będę mogła się zważyćale wczoraj wzięłam tabletkę o 14 i jakby bez różnicy czy biorę rano czy popłudniu...nawet do ulotki zajrzałam i jest tam jak byk - w razie gdyby pacjent odnosił wrażenie , ze nic na niego nie działą to skonsultować z lekarzem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

eh ale damy rade!
), prasowanie,przemeblowanie i gotowanie żarcia na tydzień

przy adipexie nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło - byłam nakręcona jak po wiadomo czym

75->72.5
jadę dziś albo jutro do siebie i będę mogła się zważyć