Czarna lista targowisko- plotki - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-23, 13:46   #2881
Soso
Zakorzenienie

Przekupka: 117 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki

Cytat:
Napisane przez Gothic_Daisy Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pamiętajcie, że piszecie o przesyłkach MIĘDZYNARODOWYCH A tu różnie bywa.

Przykład: przesyłki wysyłane z Polski jako polecone (wypełniam polecenie nadania) dochodzą do adresata zagranicznego jako NORMALNE i on nic nie podpisuje Żeby podpisał, muszę wypełnić dodatkową żółtą karteczkę Mówię na podstawie kilkudziesięciu przesyłek wysłanych do USA i UK.

Przykład nr 2: przesyłki wysyłane do mnie z USA dochodzą czasem jako rejestrowane i muszę się podpisać, a czasem jako zwykłe. TAKIE SAME Za tę samą kasę. Tej samej wielkości
Prawda Dlatego w sumie przestałam się wymianiać przy opcji wysyłki za granicą - raz zaginęła adresowana do mnie paczka - wysyłana z Anglii - i w sumie okazało się, że Wizażanka nic nie mogła zrobić i odesłała mi moje rzeczy (nie wiem czy sama dostała jakieś odszkodowanie od poczty)
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:47   #2882
jarzo83
Zakorzenienie

Przekupka: 66 pkt / 100% pozyt.

[QUOTE=Soso;30681879]Droga Jarzo, jakkolwiek sympatyczna z Ciebie Wizażanka, to mam wrażenie, że masz problem z czytaniem (jak i pisaniem) ze zrozumieniem.

Jeszcze raz - jesli nadawca nadaje przesyłkę listem poleconym bądź paczkę, to odbiorca zawsze musi pokwitować jej odbiór.

Droga Soso to chyba wiadome ,napislam to wczesniej zerknij do gory a to ze zamotam sie szybko piszac to sie zdarza , trudno....
jarzo83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:49   #2883
ennkaa
Zakorzenienie

Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
GG do ennkaa

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość

ennkaa ja w sumie korzystam z trzech oddziałów w Gdansku, mojej ulubionej osiedlowej, gdzie Panie tam pracujące znają mnie już osobiście , całodobowego i przypracowego I nigdzie nie mam problemu ze sprawdzeniem losów przesyłek po samym numerze, nikt nigdy mojego adresu nie chciał przy tym.
no tak..ale nie mając tego numeru też mogą Ci sprawdzić, a gadamy o tym czy numer jest potrzebny. Raczej nie ma takiej sytuacji,że znasz numer a nie znasz adresu na jaki ma przyjść a odwrotne a owszem. A u mnie na poczcie nawet ( i z tego co wiem nie tylko u mnie) nawet jak chcę im podać numer to nie chcą i sprawdzają po adresie.
Stary 2011-11-23, 13:50   #2884
-mimbla-
🐛🐈 🦄 🐾

Przekupka: 160 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
wiem dlatego napisałam,że jak ktoś chce z tego skorzystać może poprosić o numer, ale robienie z tego obowiązku jest uciążliwe
A bo ja wiem
Wracając do kompa wchodzę na skrzynkę i melduję: właśnie nadałam do Ciebie przesyłkę - podaję Ci numer: 01119999777...
Nic uciążliwego, a ile sytuacji wyjaśni

Dla mnie bardziej uciązliwe jest pilnowanie ile wątków w tym miesiącu założyłam i czy dopisałam LISTOPAD
-mimbla- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 15:27   #2885
marylinda
BAN stały

Przekupka: 181 pkt / 98% pozyt.

Wydaje mi się, że dyskusja poszła w całkiem innym kierunku, niż miał to na celu post Ewicek83, sądzę, że Jarzo83 po prostu nie zrozumiała jej intencji. W tym momencie nie jest bowiem problemem kwestia paczki nadanej przez Ewicek83 (bo ta - jak zrozumiałam - dotarła do adresatki), tylko paczki, którą miała ona dostać od LashStylist.

Ja poruszylam temat, bo rowniez czekam na paczkę od LashStylist od miesiąca (tylko, ze nic jej jeszcze nie wysylalam, bo mam sporo wiecej przekupek i mialam czekac na jej paczkę, a potem wyslac swoją).
Dziewczyna pisałam nam obu (mnie i Ewickowi83) różne tłumaczenia i wymówki, ale aktywnie przez ten czas udzielała się na innym watku, co trochę mnie dziwi. Ja napisalam jej dzis kolejna, ale juz bardziej stanowczą wiadomosc i czekam na odzew.
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 15:30   #2886
ewicek83
Zadomowienie

Przekupka: 34 pkt / 95% pozyt.

Oj,ale ostro
Juz wyjasniam,bo warto tez moje zdanie znac.
Jarzo83-w Stanach szarzy obywatele nie maja dostepu do "poleconego", jest to zarezerwowane dla urzedow, sadu, policji, itp.
Paczki wysylalam zawsze pierwsza klasa lotnicza, wypelniam blankiet, mam dowod nadania. Tyle,co moge zrobic.

Jesli chodzi o te dwie osoby,na ktorych przesylki czekam-wyslalam im pierwsza<niby wysylka rownoczesna>, w obu przypadkach paczki sie do nich wrocily,a one dopiero sie ODEZWALY PO MOIM PYTANIU O PACZKI-wiec juz tu niezbyt pachnie. Paczki doszly,bo jedna z nich nawet wystawila moje rzeczy na wymianke w swoim watku<juz skasowala>
Co sie tyczy-wysylki za granice, owszem biore pod uwage,ze nie mieszkam na tym samym kontynencie i czas jest wydluzony,ale paczki id do mnie 7-10 dni,maks dwa tygodnie,a tu leci 3 tydzien i wizazanka nawet sie nie dopytuje czy doleciala<ja tak robie>, poza tym juz obu sie zwracaly paczki nie tylko ze mna!!Jakiz dziwny przypadek...
ewicek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 15:31   #2887
Biała Dama
Zakorzenienie

Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.

marylinda poproś misiankę o pomoc, jak ona wysyła wiadomości, to zawsze dostaje odpowiedź
Biała Dama jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 15:34   #2888
pingwin2
Zakorzenienie

Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.

a mi się taka konkluzja narzuca: trzeba się ze mną wymieniać to nie będzie problemów

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 15:44   #2889
marylinda
BAN stały

Przekupka: 181 pkt / 98% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Biała Dama Pokaż wiadomość
marylinda poproś misiankę o pomoc, jak ona wysyła wiadomości, to zawsze dostaje odpowiedź
Dzięki Biała Damo za wsparcie
Ja nie chcę Misiance głowy zawracać, ponieważ swoich kosmetykow zgodnie z umowa nie wyslalam, wiec w razie czego po prostu przywrócę je na wymianke a LashStylist wystawie adekwatny komentarz.
Napisalam do niej stanowczą wiadomość prywatną wraz z terminem do konca tego tygodnia na wyjasnienie i podanie numeru nadania.

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Napisane przez pingwin2 Pokaż wiadomość
a mi się taka konkluzja narzuca: trzeba się ze mną wymieniać to nie będzie problemów
Haha, ależ ja chętnie się z Tobą wymienię
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 16:36   #2890
misianka
kosmita jakiś normalnie

Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Gothic_Daisy Pokaż wiadomość
Jeżeli chcesz wysłać PACZKĘ zagraniczną, to masz rację

Ale jeżeli chcesz wysłać LIST, to wypełniasz ten papierowy świstek podobnie jak do polskich listów.

Przynajmniej tak to działa u mnie na poczcie od lat.
pewnie masz rację, jak jesteś na bieżąco - ja wysyłałam dwa razy i to dawno, jedna z tych rzeczy nawet cenna była więc z ubezpieczeniem i jakieś inne papiery wypełniałam niż te standardowe świsteczki

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Napisane przez -mimbla- Pokaż wiadomość
...

Dla mnie bardziej uciązliwe jest pilnowanie ile wątków w tym miesiącu założyłam i czy dopisałam LISTOPAD
no właśnie, a wystarczy zajrzeć we własnym profilu na zakładkę "założone wątki" też moim zdaniem - nieuciążliwe
że już nie wspomne o tym, że nie ma potrzeby i obowiązku zakładania wątków co miesiąc lub zgoła częściej - wystarczy edytować istniejący
A pomysł by nie powstał, gdyby nie systematyczne floodowanie forum przez wizażanki

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 17:00   #2891
-mimbla-
🐛🐈 🦄 🐾

Przekupka: 160 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
no właśnie, a wystarczy zajrzeć we własnym profilu na zakładkę "założone wątki" też moim zdaniem - nieuciążliwe
że już nie wspomne o tym, że nie ma potrzeby i obowiązku zakładania wątków co miesiąc lub zgoła częściej - wystarczy edytować istniejący
A pomysł by nie powstał, gdyby nie systematyczne floodowanie forum przez wizażanki
no dobra już kumam kumam
-mimbla- jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 17:21   #2892
pingwin2
Zakorzenienie

Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.

to będę śledzić dokładki

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 18:13   #2893
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.

tak sobie czytam i czytam i się wtrącę

Ja wymieniałam się z wizażanką LashStylist i mogę ją śmiało polecić Co prawda miała mi wysłać tego i tego dnia ale wysłała kilka dni później co mi w sumie wielkiej roznicy nie zrobiło. Dołożyła mi do paczuszki nową odżywkę do paznokcie odlewkę odżywki do włosów i końcowkę maseczki do włosów z Loreala także jeśli chodziło o gratisy byłam mile zaskoczona.

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 20:02   #2894
Zielona30
Zakorzenienie

Przekupka: 147 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
tak sobie czytam i czytam i się wtrącę

Ja wymieniałam się z wizażanką LashStylist i mogę ją śmiało polecić Co prawda miała mi wysłać tego i tego dnia ale wysłała kilka dni później co mi w sumie wielkiej roznicy nie zrobiło. Dołożyła mi do paczuszki nową odżywkę do paznokcie odlewkę odżywki do włosów i końcowkę maseczki do włosów z Loreala także jeśli chodziło o gratisy byłam mile zaskoczona.
Ja się wprawdzie z nią nie wymieniałam ale dla mnie jest trochę dziwne jak można polecać kogoś za to, że wysłał kilka dni później?
Skoro umawiam się się z kimś na wysyłkę konkretnego dnia to zawsze staram się słowa dotrzymać, pomimo, że niekiedy jest mi to dosyć nie na rękę bo nie mam poczty pod nosem. Rozumiem, że czasami zdarzy się komuś opóźnienie 1-2 dni lub wcześniej się umówimy, że wyśle jak będzie mogła ale takie ot sobie,wysłane kilka dni później?
Zielona30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 20:05   #2895
ewicek83
Zadomowienie

Ja akurat mam gdzies gratisy, bo na paczke od niej czekam juz ponad 3 tygodnie,a miala byc wysylka rownoczesna; moje kosmetyki dolecialy bez problemu;a z nia jest brak kontaktu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 20:19   #2896
201607211724
Konto usunięte

Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Zielona30 Pokaż wiadomość
Ja się wprawdzie z nią nie wymieniałam ale dla mnie jest trochę dziwne jak można polecać kogoś za to, że wysłał kilka dni później?

w kontekście całej dyskusji też ten głos wydaje mi się dziwny, niby za ale przeciw

ja co prawda nigdy się na dany dzień nie umawiałam, fakt, że zawsze proszę, żebym mogła wysłać pierwsza, ale jeśli takie uzgodnienia zaakceptowane zostały przez 2 strony to zupełnie inna sprawa.
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 20:22   #2897
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Skoro umawiam się się z kimś na wysyłkę konkretnego dnia to zawsze staram się słowa dotrzymać, pomimo, że niekiedy jest mi to dosyć nie na rękę bo nie mam poczty pod nosem. Rozumiem, że czasami zdarzy się komuś opóźnienie 1-2 dni lub wcześniej się umówimy, że wyśle jak będzie mogła ale takie ot sobie,wysłane kilka dni później?
Ojj 2, 3 dni to nie tragedia. Różne się rzeczy zdarzają i nie można wszystkich do jednego worka wrzucać. Jak nie udało jej się wysłać to mi napisała grzecznie i przeprosiła więc nie czekałam niecierpliwie na listonosza i się nie martwiłam, że paczka gdzieś zaginęła czy coś

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez ewicek83 Pokaż wiadomość
Ja akurat mam gdzies gratisy, bo na paczke od niej czekam juz ponad 3 tygodnie,a miala byc wysylka rownoczesna; moje kosmetyki dolecialy bez problemu;a z nia jest brak kontaktu.
Ja rozumiem Cię doskonale. Nikogo nie usprawiedliwiam bo jednak kilka tygodni to już gruba przesada i sama bym się niecierpliwiła.

Stary 2011-11-23, 20:22   #2898
magda s.
Zakorzenienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
i ja sie pod tym podpisuje...mnie irytuje nie tyle sam fakt opoznienia (roznie bywa, wszyscy to wiemy), ale kompletny brak informacji o tym dla mnie to zwykla ignorancja...
jezeli wiem, ze konkretnego dnia moge nie dotrzec na poczte, od razu to zaznaczam i np. umawiam sie 'na poczatku tygodnia' lub ustalam kilka dni na wysylke...
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 20:31   #2899
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez magda s. Pokaż wiadomość
i ja sie pod tym podpisuje...mnie irytuje nie tyle sam fakt opoznienia (roznie bywa, wszyscy to wiemy), ale kompletny brak informacji o tym dla mnie to zwykla ignorancja...
jezeli wiem, ze konkretnego dnia moge nie dotrzec na poczte, od razu to zaznaczam i np. umawiam sie 'na poczatku tygodnia' lub ustalam kilka dni na wysylke...
dokładnie podpisuję się pod tym. Każdy może mieć jakiś problem, nie zdążyć na poczte, są rozne przypadki, ale zawsze trzeba poinformować o tym a nie olewać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 21:39   #2900
nyateneri
Raczkowanie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.

To ja może dodam co wiem o paczkach wysyłanych z Polski do USA. Otóż priorytet idzie w miarę nieźle. Ale jeśli paczka została nadana jako ekonomiczna - płynie statkiem i może to zająć - uwaga - do 3 miesięcy.

Tak twierdzi Poczta Polska i tak już mi się kiedyś zdarzyło.

Nie zmienia to jednak faktu, że Wizażanka powinna być w kontakcie, podać numer nadania (można częściowo śledzić tracking) i poinformować czy poszło priorytetem, czy ekonomiczna.

Paczki do z Polski do USA są dość drogie, więc wcale się nie zdziwię, jak wysłała ekonomiczną.

kosmetyki, akcesoria, pielęgnacja, zapachy
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=573871

nyateneri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 22:07   #2901
Zielona30
Zakorzenienie

Przekupka: 147 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
Ojj 2, 3 dni to nie tragedia. Różne się rzeczy zdarzają i nie można wszystkich do jednego worka wrzucać. Jak nie udało jej się wysłać to mi napisała grzecznie i przeprosiła więc nie czekałam niecierpliwie na listonosza i się nie martwiłam, że paczka gdzieś zaginęła czy coś

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Ja rozumiem Cię doskonale. Nikogo nie usprawiedliwiam bo jednak kilka tygodni to już gruba przesada i sama bym się niecierpliwiła.
Ale powyżej nie pisałaś, że to były dwa, trzy dni a kilka, więc to jest duża różnica.
Te trzy dni każdemu się może zdarzyć i nie o to się czepiam, gdyż sama nie wyobrażam sobie np. brać urlopu tylko po to aby lecieć na pocztę.
Zielona30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 22:09   #2902
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Ale powyżej nie pisałaś, że to były dwa, trzy dni a kilka, więc to jest duża różnica.
Te trzy dni każdemu się może zdarzyć i nie o to się czepiam, gdyż sama nie wyobrażam sobie np. brać urlopu tylko po to aby lecieć na pocztę.
napisałam kilka dni

Stary 2011-11-23, 23:41   #2903
ewicek83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nyateneri Pokaż wiadomość
To ja może dodam co wiem o paczkach wysyłanych z Polski do USA. Otóż priorytet idzie w miarę nieźle. Ale jeśli paczka została nadana jako ekonomiczna - płynie statkiem i może to zająć - uwaga - do 3 miesięcy.

Tak twierdzi Poczta Polska i tak już mi się kiedyś zdarzyło.

Nie zmienia to jednak faktu, że Wizażanka powinna być w kontakcie, podać numer nadania (można częściowo śledzić tracking) i poinformować czy poszło priorytetem, czy ekonomiczna.

Paczki do z Polski do USA są dość drogie, więc wcale się nie zdziwię, jak wysłała ekonomiczną.
Paletke cieni ekonomiczna? No juz nie przesadzajmy,to wydatek 13 zl.
Kazdy widzi tylko jedna strone-a paczki z Usa do Polski to za darmo leca? Tez swoje zaplacilam, przy wielu wysylkach po podaniu ceny oczy mialam jak 5 zlotych.
Stary 2011-11-24, 01:02   #2904
nyateneri
Raczkowanie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Paletke cieni ekonomiczna? No juz nie przesadzajmy,to wydatek 13 zl.
Kazdy widzi tylko jedna strone-a paczki z Usa do Polski to za darmo leca? Tez swoje zaplacilam, przy wielu wysylkach po podaniu ceny oczy mialam jak 5 zlotych.
No paletka cieni to faktycznie- listem w zasadzie można.
Ale pisałaś o paczce.

Paczka pocztowa do 1 kg - priorytet - do USA to koszt 81 złotych. Ekonomiczna 57zł

List jest dużo tańszy, bo ma podziałkę już od 50g.

I nie obrażaj się, nikt nie twierdzi, że paczki z USA lecą za darmo. Tylko, że z Polski są drogie - zwłaszcza na kieszeń Polaków. Dlatego w przypadku paczki - osoba nieświadoma, że ekonomiczna idzie tak długo -może wybrać taką.

I cała ta wypowiedź dotycząca ceny ma znaczenie tylko w przypadku jeśli chodzi o paczkę, a nie list.

Ale jeśli chodzi o czas - podałam sugestię, że mogło pójść ekonomicznym. Wtedy idzie długo. Ale jeśli wizażanka się nie odzywa to podejrzane.

kosmetyki, akcesoria, pielęgnacja, zapachy
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=573871

nyateneri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 05:40   #2905
ewicek83
Zadomowienie

Nie obrazam sie
Tylko czesto gesto irytuja mnie teksty,ze wysylka do USA jest droga, owszem jest,ale to dziala tez w druga strone-naprawde za smieszne drobiazgi nie raz zdarzylo mi sie zaplacic tyle co za dobry blyszczyk w Sephorze<od 10$ w gore>

"Na kieszen Polakow"-wybacz,ale chyba naogladalas sie filmow, dolary nie rosna na drzewach,tez mamy zycie,podatki,rachunki i lecimy na kilku kredytach<nie znam nikogo kto mialby jeden>.

Moja mama wysyla mi wieksze paczki z Polski i wiem ile kosztuja,dlatego staram sie robic takie wymianki,by nie naciagac drugiej osoby i nie przekraczac 200ml,nie raz zdarzylo mi sie z wymianki zrezygnowac,bo wiem,ze wizazanka zaplacilaby za wysylke zbyt duzo.

LashStylist sie odezwala-wysle paczke jutro-jak dojdzie,o ile dojdzie,dam znac.
Stary 2011-11-24, 22:29   #2906
MamaMagda
Wtajemniczenie

Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.

Cytat:
Nie bede owijac w bawelne-LASHSTYLIST-masz czas do konca listopada,na paczke czekam juz zbyt dlugo,a niby ci wrocila, bez kretactwa,bo widze,ze nie tylko mi kity wciskalas. Nie jestem swietym mikolajem!!
Rowniez MamaMagda-leci 3 tydzien a paczki brak.
Jak wam nie wstyd??!!!!

LashStylist<17 lat> znalazlam na nk-napisalam do niej,jesli paczki<juz mi obojetne czy jej,czy swoje rzeczy> nie otrzymam,bede naprawde bardzo nie mila...
Zapytaj się poczty jak im nie wstyd! Co to za oszczerstwa mi tu wypisujesz zamiast do mnie napisać?? Pytałam czy doleciała paczka do Ciebie. Chciałaś skan nadania to od razu Ci go przesłalam. Wyjaśniłam Ci, że mi wróciła jako do nadawcy paczka wysłana do Ciebie. I wyobraź sobie, że nie tylko do Ciebie. Takie rzeczy się zdarzają. I wysłałam na pewno, za drugim razem niestety musiałam poczekać na pieniążka bo nie stać mnie żeby wysyłać często paczki do Chicago. Wysłałam priorytetem żebyś nie czekała 3 miesięcy aż dopłyną, chociaz i tak nie opłacala mi się ta wymiana i nie chodzi tu już o wartość kosmetykó ale o to jaka jesteś mało wyrozumiała i niesprawiedliwa. Od razu oskarżasz i linczujesz na forum a cały czas miałaś kontakt ze mną.
Poza tym kłamiesz bo napisałaś w innym poście, że nie pyatałam czy doleciala paczka co jest nie prawdą bo chcialam żebyś ją miała jak najszybciej.
Stary 2011-11-25, 03:25   #2907
ewicek83
Zadomowienie

O nie moja droga-po dwoch tygodniach wyslalam Ci priva czy moja paczka doleciala,bo ja Twojej jeszcze nie dostalam,a wysylka miala byc rownoczesna.
Ok, paczka wrocila,to sie zdarza,ale napisalas mi o tym dopiero PO MOIM ZAPYTANIU O NIA. Wiem,ze nie tylko do mnie sie paczka zawrocila,dlatego nie dziw sie,ze moglam wysnuc pewne wnioski.

Jestem niewyrozumiala i niesprawiedliwa? Ok, jesli zdarza Ci sie takie sytuacje ciekawe jaki stopien wyrozumialosci Ty okazesz.
Zreszta juz to wyjasnilysmy na priv.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-25, 07:53   #2908
201804100943
Konto usunięte

Przekupka: 21 pkt / 100% pozyt.

paczka dotarła wczoraj. Na stemplu widniała data 22 listop. Tak więc wizażanka wysłała grubo po terminie. Pewnie gdybym się nie upomniała, mogłabym o paczce zapomnieć
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 16:10   #2909
MamaMagda
Wtajemniczenie

Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.

Cytat:
O nie moja droga-po dwoch tygodniach wyslalam Ci priva czy moja paczka doleciala,bo ja Twojej jeszcze nie dostalam,a wysylka miala byc rownoczesna.
Ok, paczka wrocila,to sie zdarza,ale napisalas mi o tym dopiero PO MOIM ZAPYTANIU O NIA. Wiem,ze nie tylko do mnie sie paczka zawrocila,dlatego nie dziw sie,ze moglam wysnuc pewne wnioski.

Jestem niewyrozumiala i niesprawiedliwa? Ok, jesli zdarza Ci sie takie sytuacje ciekawe jaki stopien wyrozumialosci Ty okazesz.
Zreszta juz to wyjasnilysmy na priv.

Pewnie większy niż Ty, tym bardziej, że wysyłka była za ocean. Niestety tego już nie napisałaś w przekupce żaląc się że szła miesiąc...W wiadomościach prywatnych mnie przepraszasz a na forum dalej chcesz coś udowodnić.
Stary 2011-11-27, 04:09   #2910
ewicek83
Zadomowienie

Jakos od innych dziewczyn przesylki dostawalam po 7-10,maks 14 dniach,wiec nie wiem czego sie doszukujesz.

Owszem przeprosilam i moge to zrobic jeszcze raz,ale tylko za to,ze moglas sie poczuc urazona moim popedzaniem i niecierpliwoscia,wiec przepraszam.

Ale Ty chyba czegos nie rozumiesz-watek wymiankowy, wysylamy czasami naprawde nie tanie kosmetyki osobom,ktorych nie znamy kompletnie, od nich paczki wracaja lub sie gubia-wez spojrz na to racjonalnie. Poczytaj w tym watku jakie dziewczyny milay przygody; nie wrzucam wszystkich do jednego worka,ale jesli jednej osobie zwracaja sie dwie paczki do roznych osob to ma prawo cos podejrzewac i sie martwic czy wymianka dojdzie do skutku.

Przekupke napisalam prawdziwa-dalam Ci pozytywa,bo paczka doszla,a to ze napisalam ze szla dlugo to tylko info dla innych dziewczyn,ze moze im sie to samo przytrafic-wybacz,ale nie zwale wszystkiego na PP gdy dwie paczki Ci sie zwrocily.
Dziekuje za gratisy, nie musialas ich dokladac, szkoda za probka Davidoffa sie roztrzaskala w mak,ale nie biore jej pod uwage,bo oceniam paczke pod wzgledem kosmetykow,ktore chcialam.

Zakanczam dyskusje, pozdrawiam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości