Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-08, 11:03   #2881
kochanie
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Dlatego tłumaczę, że oprócz soli, zawiera sporo świństwa, więc robisz sobie większą krzywdę. Wystarczy wczytać się w skład Ale nie mój interes Ja po prostu mam świra na tym punkcie, bo jestem niestety za bardzo świadoma, jak to wszystko wpływa na poszczególne układy i narządy. Czasami wolałabym tej świadomości nie mieć, o ile życie byłoby prostsze
"Im więcej wiem, tym mniej jestem szczęśliwy"
Ja nie mam świadomości, jak bardzo niezdrowe jedzenie wpływa na poszczególne organy... ale unikam vegety, maggi i nie używam w ogóle mieszanek przypraw - wszystkie zawierają sól i glutaminiany sody czy inne świństwa, a przecież samemu można wymieszać zioła, jakie się lubi Nie piję też napojów gazowanych, soki baaaardzo rzadko. Właściwie to piję głównie wodę, raz dziennie herbatę...
Choć chipsy czasem jem

Aante_e, sporo tego, ale fajna paczka przyjdzie do Ciebie Ja czekam już drugi tydzień na swoją z Silk Naturals A od tego tygodnia jeszcze na peeling z Heavenly Natural Beauty i próbki Lure Beauty i nie mogę się doczekać Zazdroszczę Ci, że Twoje zakupy na pewno szybciej przyjdą
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2010-01-08 o 11:04
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 11:05   #2882
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Dlatego tłumaczę, że oprócz soli, zawiera sporo świństwa, więc robisz sobie większą krzywdę. Wystarczy wczytać się w skład Ale nie mój interes Ja po prostu mam świra na tym punkcie, bo jestem niestety za bardzo świadoma, jak to wszystko wpływa na poszczególne układy i narządy. Czasami wolałabym tej świadomości nie mieć, o ile życie byłoby prostsze
Jelonku, a Ty jesteś wykształcona w tej materii Bo widzę, że - w przeciwieństwie do mnie - posiadasz pewną wiedzę

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 11:05   #2883
kochanie
Wtajemniczenie

O, Hosenko, piękna liczba postów

Stary 2010-01-08, 11:07   #2884
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
No proszę, każda z nas zupełnie inaczej soli (i pieprzy, jak słusznie zauważyła Em )...
Ja też, niestety, sól lubię - na białym serze, pomidorze, ogórku, w zupach. Nieposolone ziemniaki, ryż czy makaron są dla mnie nie do przełknięcia.
ja też lubię konkretne smaki, a nie mdłe wszelkie zioła też uwielbiam, ale bez soli to "nie ten" smak

a podobno BigMac to tygodniowe zapotrzebowanie organizmu w sól na szczęście nie przepadam, ostatniego hamburgera jadłam z 10 lat temu
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Tak samo jak ty mnie skusiłaś na pierwsze testy Nirvanesque Enrichie. A co do tego kremu Vichy, to ja cały czas jestem zadowolona - i z nawilżenia, i z łagodności, i z całego używania go. Pod koniec promocji mam zamiar dokupić go sobie na zapas.
w takim razie chyba również spróbuję
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2010-01-08 o 11:08
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 11:10   #2885
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
O, Hosenko, piękna liczba postów
Nawet nie zauważyłam

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 11:14   #2886
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja też lubię konkretne smaki, a nie mdłe wszelkie zioła też uwielbiam, ale bez soli to "nie ten" smak

a podobno BigMac to tygodniowe zapotrzebowanie organizmu w sól na szczęście nie przepadam, ostatniego hamburgera jadłam z 10 lat temu
Jak się doda dużo chilli, to żadna potrawa nie jest mdła

A to tygodniowe zapotrzebowanie w przypadku Big Maca to chyba inne niż jedna łyżeczka dziennie, bo by wychodziło (ble!) 7 łyżeczek na hamburgera?!

(a tak na poważnie to uwielbiam kawałki kurczaka smażone w samych ziołach prowansalskich)

Stary 2010-01-08, 11:24   #2887
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dlatego nie można dać się ześwirować Pasowałoby nic nie jeść, albo miec własny ogródek gdzies na krańcu świata żeby czasem spaliny nie zaszkodziły itp. , hodować w nim warzywa, owoce, posiać zboże (żeby chleb z wlanej mąki robic), wode mieć z własnej studni wykopanej w perfekcyjnie czystej ziemi itp. itd. Ale tak się nie da.

Trzeba zachować tylko umiar – skoro już o tej wegecie: nie jem jej codziennie łyżkami
Nie w taką paranoję popadam Przesada w żadną stronę nie jest zdrowa
Chodzi o produkty typu fast, wszelkie błyskawiczne świństwa (w tym sosy), słodkie soki i napoje, czerwoną herbatę (uwaga na jelitka ), przyprawy napakowane ulepszaczami, podroby, węgle proste, tłuszcze nasycone i wszystko to, co ogólnie nie jest uznawane za dobre dla organizmu
Nie piekę chleba, nie mam studni, nie posiadam grządek i żyję
Jeżeli jednak wiem, co zapakowane w siebie odbije się takimi, a nie innymi skutkami, nie jadam i żyje mi się bezproblemowo
Nie pochłaniasz łyżkami to rzecz jasna, nie byłabyś w stanie bez zwymiotowania Polecałabym jednak przerzucić się na mniej chemiczne rzeczy.
Jeśli o mnie chodzi, nie solę wcale. Przyzwyczaiłam się do tego już dawno, produkty kupowane w sklepach są dla mnie wystarczająco naładowane Tak jak napisałaś- kwestia smaku, ale i nie tylko. Również jego "wyrobienia".
Dla osoby, która ograniczy np. cukier/zrezygnuje z niego wcale, po kilkunastu dniach żywność dla niej dotychczas normalna w kwestii słodkości będzie nie do przełknięcia. Serio
Cytat:
Jelonku, a Ty jesteś wykształcona w tej materii Bo widzę, że - w przeciwieństwie do mnie - posiadasz pewną wiedzę
Owszem, ale nie w materii dietetyki
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 11:27   #2888
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
(a tak na poważnie to uwielbiam kawałki kurczaka smażone w samych ziołach prowansalskich)
Obtaczasz w ziołach i wrzucasz na rozgrzany tłuszcz czy jakos inaczej?

Jadłam kiedyś kiedyś na weselu skrzydełka w wiórkach kokosowych – pyszne były, może dlatego, ze nie było czuć że to wiórki kokosowe . Do tego podany był sos czosnkowy

Zgłodniałam

Jelonku: mnie coś znowu wzięło na cukier Herbaty nie słodziłam ponad rok, a od ok. 2 miesięcy kusi mnie, żeby choć pół łyżeczki wsypać no i niestety kusi skutecznie

Podobnie ze słodyczami –generalnie za nimi nie przepadam, kostka czy 2 czekolady „zapokojała” mnie na kilka miesięcy, podobnie jak jeden cukierek czy batonik a teraz to koszmar … Musze mieć w kieszeni mentosy, albo jakieś inne cukierki, prawie codziennie jem wafelka czy batona. Nie poznaję się Do tego brak fitness i efekt widać

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-08 o 11:32
Stary 2010-01-08, 11:34   #2889
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Dla osoby, która ograniczy np. cukier/zrezygnuje z niego wcale, po kilkunastu dniach żywność dla niej dotychczas normalna w kwestii słodkości będzie nie do przełknięcia. Serio
Ale bardzo szybko wraca się do stanu poprzedniego Sprawdzone
Cytat:
Obtaczasz w ziołach i wrzucasz na rozgrzany tłuszcz czy jakos inaczej?

Jadłam kiedyś kiedyś na weselu skrzydełka w wiórkach kokosowych – pyszne były, może dlatego, ze nie było czuć że to wiórki kokosowe . Do tego podany był sos czosnkowy

Zgłodniałam
Jeśli pokroję pierś kurczaka na małe kawałeczki, to tylko dosypuję do miski i mieszam - potem na patelnię (z małą ilością oleju), a jeśli robię z "filetów", to wtedy obtaczam/nacieram
A ja kiedyś jadłam pierś kurczaka w płatkach kukurydzianych, super były, ale jakoś nie chciało mi się powtarzać tego w domu, wydawało mi się, że płatki odlecą zanim wrzucę to na patelnię

Stary 2010-01-08, 12:21   #2890
Jelonek
Zakorzenienie

A to, że wraca to jest kwestia silnej woli albo długości "odwyku" zwanego po prostu zdrowym odżywianiem Ja nie słodzę od dziaciaka
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 12:32   #2891
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbyś na jakiś czas odstawiła sól, to potem byś nie mogła jej jeść dużo
Pewnie tak, ale wtedy może nie smakowałoby mi jedzenie i przerzuciłabym się na większą ilość słodyczy a jeśli już mam wybierać to wolę mniej słodzić niż solić
Akurat ostatnimi czasy w ogóle nie mam ochoty na słodycze, chyba świąteczne przeżarcie tak na mnie podziałało. Nie ukrywam, że mnie to cieszy.
Przestałam też słodzić cukrem herbatę, zamiast tego używam miodu, ale na wiosnę mam zamiar wrócić do picia gorzkiej

A skoro już jesteśmy w takim temacie: ja kocham pieprz ziołowy Uwielbiam kanapki z żółtym serkiem, pomidorem i ogórkiem i na to właśnie odrobina tego pieprzu. Mmmmm.... Uwielbiam też ostre żarcie, zawierające dużo pieprzu, ostrej papryki, chili itp. W ogóle kocham ostre przyprawy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 12:38   #2892
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
A to, że wraca to jest kwestia silnej woli albo długości "odwyku" zwanego po prostu zdrowym odżywianiem Ja nie słodzę od dziaciaka
Ja też nie słodzę herbaty chyba już 15 lat... Ale słodycze jeść muszę, źle się czuję bez czekolady
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Pewnie tak, ale wtedy może nie smakowałoby mi jedzenie i przerzuciłabym się na większą ilość słodyczy a jeśli już mam wybierać to wolę mniej słodzić niż solić
Ja nie solę, za to jem sporo słodyczy... ale chyba swojej miłości do słodkości nie mogę tłumaczyć brakiem soli

Jestem po prostu z gatunku ludzi z podpisu Sleepy
Ostatnio 3.5-letnia siostrzenica wymyśliła nowe słowo: słodyczożerna

Stary 2010-01-08, 14:10   #2893
Hosenka*
Zakorzenienie

W watku Rossmannowskim już nowa gazetka.
Jakie ceny
Postarali sie pod tym względem, lecz póki co nic nie wypatrzyłam dla siebie (ale nie skończyłam jeszcze ogladac )

EDYCJA: wypatrzyłam jednak odzywkę do włosów Shauma i moze peeling bawełna Bielendy

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-08 o 14:36
Stary 2010-01-08, 14:29   #2894
pakosta
Wtajemniczenie

Mój boże, wiecie że nie widziałam tego wcześniej? Muszę je koniecznie na żywo pomacać, takie oceny w KWC, takie zestawienia... Nie przepadam za cieniami Bourjois, bo są słabo napigmentowane, ale te wyglądają apetycznie

Chociaż chyba i tak wolę kupić paletkę Isa Dory.

I zrobiłam się głodna, a sama temat zaczęłam

Wymiana
Stary 2010-01-08, 14:37   #2895
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Aante_e – zaszalałaś
Szaleństwo usprawiedliwione, bo wszystko mi się kończy Beznadziejny żel Fitomedu, peeling Cleaskin, kremy do rąk i krem Mypy i Ziaja Pro do stóp. Byłam tak wyposzczona kosmetycznie, tak długo czekałam na te zakupy

Cytat:
Aante_e, sporo tego, ale fajna paczka przyjdzie do Ciebie Ja czekam już drugi tydzień na swoją z Silk Naturals A od tego tygodnia jeszcze na peeling z Heavenly Natural Beauty i próbki Lure Beauty i nie mogę się doczekać Zazdroszczę Ci, że Twoje zakupy na pewno szybciej przyjdą
Już się nie mogę doczekać, przelew doszedł do nicj, więc mam nadzieję, że szybko przyleci. O ile PP nie będzie mieć żadnych opóźnień

Cytat:
Jakie ceny
Postarali sie pod tym względem, lecz póki co nic nie wypatrzyłam dla siebie (ale nie skończyłam jeszcze ogladac )
Przejrzałam i faktycznie wreszcie dali porządne promocje, a nie o 50 czy 99 gr Ale nic dla siebie nie widzę, oprócz kulek Adidasa, zrobię większy zapas, bo szybko się kończą, a na stanie mam tylko ogórkową kulkę Dove, ale nie jest zbyt dobra.

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Mój boże, wiecie że nie widziałam tego wcześniej? Muszę je koniecznie na żywo pomacać, takie oceny w KWC, takie zestawienia... Nie przepadam za cieniami Bourjois, bo są słabo napigmentowane, ale te wyglądają apetycznie

Macałam je i o ile zestawienia kolorystyczne są naprawdę fajne, to właśnie ich intensywność średnia. Mazałam się tą wersją fioletowa-różową i były bardzo świetliste, a kolorem mało co się różniły.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 14:38   #2896
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Jak dla nie to nic ciekawego
Najbardziej interesowały mnei fiolety ale mają dziwną fakturę - pomaziane na ręce nie tworza jednolitej warstwy tylko takie jakby kupki koloru ()

Instagram

Stary 2010-01-08, 14:41   #2897
pakosta
Wtajemniczenie

Ha! Aante i Hosenka mnie skutecznie uspokoiły
Dla odmiany zaczęłam marzyć o kredce

Swoją drogą w związku z pracą doskonale wiem co się dzieje na rynku niższej półki, a średnia i selektyw jakoś tak mnie omijaja... i dobrze - na Diora mnie już nie stać a średniej nie lubię za bardzo.

Wymiana
Stary 2010-01-08, 18:49   #2898
isa666
Zakorzenienie

Tak żeśmy o tym jedzeniu dziś gadały, że aż nabrałam smaka na chipsy i kupiłam sobie Lays Sticks I czekoladę Wedel z suszonymi morelami
Okres mi się zbliża... No i zaczyna się obżarstwo. A już tak dobrze się trzymałam i nie jadłam takich śmieci.
Stary 2010-01-08, 19:17   #2899
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Dawno Cię tu nie było, zdaje się, że rzyrafka kiedyś o nich pisała, że będą Mi te paletki się nie podobają - kolory ładne, ale ten plastik jakiś taki... lekki, jakby kosztowały max 10 złotych, to by pasowało...
Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Już się nie mogę doczekać, przelew doszedł do nicj, więc mam nadzieję, że szybko przyleci. O ile PP nie będzie mieć żadnych opóźnień
Pewnie najdalej we wtorek już ją będziesz miała... A mi dzisiaj listonosz przyniósł tylko wyciąg z banku Za to mam nową ulotkę do YR i się biję z myślami - po co mi aż dwa kremy na zaczerwienienia w zapasie Chyba muszę skusić na coś mamę, żeby wykorzystała moją zniżkę i wtedy przestanie mnie kusić
Cytat:
Ha! Aante i Hosenka mnie skutecznie uspokoiły
Dla odmiany zaczęłam marzyć o kredce
jak przestanie kusić jedna rzecz, to zaczyna druga, skąd ja to znam

Stary 2010-01-08, 20:24   #2900
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Mam dzisiaj ochotę na jakieś kosmetyczne szaleństwa.
Też mnie naszła taka ochota i nogi mnie dziś zaprowadziły do dwóch aptek, z których wyszłam z tonikiem, micelem(dorwałam butle 400ml avene za 35zl), dwoma kremami(cold cream i essentieles) i dwoma masłami do ciała.

Cytat:
Złożyłam zamówienie w Inermisie:

- masło kawowe i waniliowe Joanna
Fajne zamówienie. Dokładnie te same masła kupiłam dziś w SP, to już któreś z kolei bo zapachy mają super, szczególnie zimą korzystnie wpływają na nastrój.
Dziś zrobię sobie peeling kawowy i wysmaruję się nimi, w połączeniu pachna równie cudnie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość

Ja nigdy nie jadłam. Nigdy nie kusiło.

Cytat:
Ale słodycze jeść muszę, źle się czuję bez czekolady
Ja bez czekolady po prostu nie jestem sobą

Cytat:
Jestem po prostu z gatunku ludzi z podpisu Sleepy

Czyli należymy do tego samego gatunku. Przy dużej konsumcji grozi nam wyginięcie...

Cytat:
jak przestanie kusić jedna rzecz, to zaczyna druga, skąd ja to znam
A nie jest tak, że jak przestanie kusić jedna to od razu zaczynają dwie inne?
Stary 2010-01-08, 21:25   #2901
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość

Czyli należymy do tego samego gatunku. Przy dużej konsumcji grozi nam wyginięcie...
No bez przesady, przecież ciągle produkują nową czekoladę
I właśnie zajęłam się jedną Najgorsze, że to jakaś taka ogromna, z Kanady, zapakowali ją w papier, a nie folię czy plastik i orzechy w niej zwietrzały

Cytat:
A nie jest tak, że jak przestanie kusić jedna to od razu zaczynają dwie inne?
Coś w tym jest, niestety...
A właśnie Pakosto:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1262953757
Kredka, która Cię kusi, będzie teraz po 23 złote w rossmannie

Stary 2010-01-08, 21:31   #2902
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Coś w tym jest, niestety...
A właśnie Pakosto:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1262953757
Kredka, która Cię kusi, będzie teraz po 23 złote w rossmannie
Iza jak mogłaś, mam się ograniczać już w tym miesiącu
Stary 2010-01-08, 21:38   #2903
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Iza jak mogłaś, mam się ograniczać już w tym miesiącu
Przecież widziałaś tę gazetkę
Przepraszam, nie bij

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 21:43   #2904
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
No bez przesady, przecież ciągle produkują nową czekoladę
I właśnie dlatego że ciągle produkują może się to dla nas źle skończyć

Cytat:
Powinno być ostrzeżenie:w przypadku dużego kuszenia oglądające biorą odpowiedzialność na siebie.
Stary 2010-01-09, 10:35   #2905
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Czeeść.
Dziś już lepiej się czuję, przełknęłam nawet kawałek chleba z masłem i wypiłam herbatkę - uważam to za sukces, bo wczoraj nie dałam rady niczego zjeść.
Cytat:
Jakie ceny
Miałam taką samą minę jak przejrzałam gazetkę.
Chciałam sobie narzucić duże ograniczenia w styczniu, a tam tyle fajnych promocji. No i mam dylemat.
Cytat:
Też mnie naszła taka ochota i nogi mnie dziś zaprowadziły do dwóch aptek, z których wyszłam z tonikiem, micelem(dorwałam butle 400ml avene za 35zl), dwoma kremami(cold cream i essentieles) i dwoma masłami do ciała.
Bardzo fajne zakupy, micel Avene w bardzo korzystnej cenie, szkoda że ja zawsze przegapię takie promocje.
Daj znać jak ten krem Vichy Essentieles będzie się sprawował u Ciebie, choć przypuszczam, że podobnie jak ice będziesz zadowolona.

U mnie typowy objaw stresu - sprzątam wszystko co tylko mogę, porządkuję, przestawiam, odkurzam.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 10:44   #2906
isa666
Zakorzenienie

A mi się tak dziś nic nie chce W dodatku pogoda jest beznadziejna: pada deszcz, wieje wiatr i na chodnikach jest istne lodowisko. Nawet nie mam ochoty wychodzić z psem na spacer i podejrzewam, że on też niezbyt chętnie chce wystawiać pyszczek za drzwi
Stary 2010-01-09, 11:31   #2907
bossy
Zakorzenienie

Ja się w pełni zgadzam z Jelonkiem. Ogólnie nie soliłam potraw, nie używałam cukru, jadłam regularnie. Od kiedy przestałam jeść regularnie i zdrowo mam takie problemy. Wcześniej Wam pisałam o tych fast foodach. starałam się jeść zdrowo i ponownie regularnie ale narazie mi niezbyt to wychodzi. Do tego jem słodycze, zaczęłam pakować w siebie owoce (nie mogę, jestem uczulona) i mam za swoje. Porobiły mi się afty od cytrusów, b.źle się czuję. dodatkowo mam codziennie rozwolnienia, już mnie tyłek boli, nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam. Ogólnie jestem odwodniona, jadłam przez jakiś czas pierś gotowaną w vegecie - strasznie napuchłam. Ogólnie popsuła mi się cera, wysuszyły włosy. na zmiane zaparcia z rozwolnieniami, jakieś mdłości. eh.
Wiem jak trudno wrócić do "normalnego" jedzenia, wiec nie wiem czemu przestałam jeść zdrowo, jak zwykle jadłam. Nie jest łatwo, i pewnie troche czasu mi to jeszcze zajmie. A ja już nie mam siły, te bóle brzucha, rozwolnienia. mam dość.

a wszystko przez jedzenie. jak to się tam mówi jesteś tym co jesz.

poza tym u mnie nieciekawie z pracą i w ogóle. nich tylko się pochlastać.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 11:59   #2908
iceflower
Przyjaciółka KWC

Bosiak, współczuję kłopotów ze zdrowiem. Dobrze, że mój organizm jest odporniejszy na jedzenie niekoniecznie zdrowe. Mam nadzieję, że w pracy będzie dobrze też.

Eh, chciałam wczoraj obłowić się w GC, ale kiedy przyszłam na miejsce zobaczyłam kolejkę do wejścia przez całą długośc budynku i zrezygnowałam. Nie miałam czasu ani przed zajęciami, ani po nich i jestem zła na siebie, że nie kupiłam nic w czwartek.

Potem wieczorem byliśmy z TŻem na urodzinach kolegi i strasznie jestem po tym zmęczona. I bolą mnie nogi po biegu w szpilkach po lodzie przez kilometr do nocnego autobusu.

Przy okazji stwierdziłam, że tusz HR Lash Queen Feather Collection wcale nie jest fajny jednak. Tak samo było z Surrealistem.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 12:22   #2909
isa666
Zakorzenienie

bosiak bidulko Mam nadzieję, że jakoś wrócisz do zdrowia i formy, te dolegliwości muszą być okropne Ściskam mocno

Walczę właśnie z komputerem stacjonarnym a właściwie z dyskiem. Nie chce się włączyć i system mi nie startuje. Jak już mi się udało go w końcu uruchomić to ta głupia Vista się zawiesiła i znów nie mogę po resecie jej uruchomić No co za sprzęt

Muszę się jeszcze pożalić. Zauważyłam, że włoski, które pojawiły się w miejsce tych, które mi wypadły są bardzo cienkie i mimo, iż są młode to już wyglądają na zniszczone Muszę jakoś je wzmocnić żeby były grubsze, ale nie wiem już jak. Chyba zdecyduję się na zakup jakichś suplementów, bo odżywki, oleje i pokrzywa nie pomagają...
Stary 2010-01-09, 12:33   #2910
aante_e
Miss Pudernica

Bossy współczuję Niestety, tak to jest że na złe jedzenie jesteśmy w stanie się przestawić szybko, a w drugą stronę już trudniej, czuję to na własnej skórze. Trzymam kciuki żeby wszystko się unormowało.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Muszę się jeszcze pożalić. Zauważyłam, że włoski, które pojawiły się w miejsce tych, które mi wypadły są bardzo cienkie i mimo, iż są młode to już wyglądają na zniszczone Muszę jakoś je wzmocnić żeby były grubsze, ale nie wiem już jak. Chyba zdecyduję się na zakup jakichś suplementów, bo odżywki, oleje i pokrzywa nie pomagają...
A próbowałaś Waxa zagranicznego? Nakłada się go na skórę głowy, ma wspomagać porost, ale u mnie też bardzo dobrze odżywiał. To był mój pierwszy Wax i uratował mi włosy -używałam wtedy tylko sklepowych odżywek, żadnych masek, włosy codziennie suszone i modelowane, zapuszczałam i nie podcinałam, miałam straszne siano. Porost też zauważyłam, co prawda nie jakiś szalony, ale był. i najważniejsze, że włosy wzmocniły się właśnie od samych cebulek, a nie tylko końce.
Jest tez wersja dla blondynek, mi ona bardziej pasowała niż ta uniwersalna.

Poleciłam go w tamtym roku współlokatorce, która miała wieczny problem z suchymi i zniszczonymi końcami, mimo masek i olejowania, regularnego podcianania co miesiąc i praktycznie włosy jej nie rosły. Teraz ma piękne, długie włosy i co najważniejsze, sama powiedziała, że rosną jej zdrowsze.

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Przepraszam, nie bij

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości