![]() |
#2881 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Październikowe PM :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Rozeznanie
|
sammi24 to ja mam tak samo
![]() ![]() już dawno temu spodobały nam się jedne i dzisiaj zamówiłam ich próbkę i jak przyjdą będziemy kombinować jak byśmy mogli sami je zrobić bo cena 3,29/szt. nas przeraża ![]()
![]() |
#2883 |
Przyczajenie
|
Dot.: Październikowe PM
no to jeszcze ja się dopisuje pod datą 23. 10. 2010
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() cześć kasia258 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Jeżeli chodzi o zaproszenia, to nasze przyszły dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasia witamy ![]() Aaa i wiecie że miałam kolejny koszmar ślubny ![]() ![]() ![]() ![]()
#2886 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() gimnastykujesz się? ja nie mam takiego samozaparcia, najnormalniej w świecie mi się nie chce ![]() ![]() te nasze koszmary to dobre na scenariusz jakiegoś horroru ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Oj tak, próbek w domu mam chyba z 10
![]() ![]() Ćwiczenia 8 min są fajne ponieważ robi się ja "na czas" i tylko 8 min ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2888 |
Rozeznanie
|
mądrala ja też ćwiczę 8 min.
![]() szkoda tylko, że ja do ćwiczeń mam słomiany zapał i najdłużej wytrwałam 14 dni w ich robieniu... mam nadzieję, że tym razem wytrzymam dłużej ![]() ![]()
![]() |
#2889 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny byłam dzisiaj poprzymierzać kiecki (w końcu
![]() ![]() ![]() W domu rozmawiałam z siostrą i i stwierdziła, że biel nie dla mnie (ona mnie w kieckach nie widziała). No i trzeba by się na coś zdecydować, bo co raz mniej czasu a ja nie wiem na co ![]() No, ale jedynie co to muszę się pochwalić, że najlepiej wyglądam w fasonie, który przeglądałam na necie. Tak, że do tego akurat miałam nosa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dla mnie zresztą nie ma jakiejś twardej reguły, bo często jest tak że typ urody jest mieszanką dwóch czy trzech nawet, a wtedy jak odnieść to do kolorów ubrań ![]() dużo sukienek mierzyłaś? jak wrażenia ogólne? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogólnie wrażenia niezłe. Na pewno zapamiętam minę mamy jak mnie zobaczyła w pierwszej sukience. Chyba chciało jej się płakać ![]() Później już była twarda i tylko oceniała ![]() ![]() ![]() A wytłumaczę może jeszcze dokładnie na czym polega mój problem. Może wszystko by było dobrze gdybym wybierała suknię z salonu (tą co przymierzałam). Wtedy nie miałabym wątpliwości i wzięłabym białą, bo ładnie w niej wyglądałam. A problem polega na tym, że chcę suknię, którą można przymierzyć najbliżej w Lublinie (będę szyć u krawcowej na wzór). No i choć fasonem są te obie suknie bardzo podobne to materiały całkiem inne i nie wiadomo jakby to wszystko wyglądało. Suknia to jednak nie lada problem. Zwłaszcza dla osób takich jak ja. Niezdecydowanych a przy tym wybrednych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Raczkowanie
|
Witam PM po krótkiej przerwie!
![]() Nasze przygotowania do ślubu idą stonowanym, wolnym rytmem, wyrabiamy się w czasie narazie ze wszystkim, ale we wrześniu to bedzie chyba Meksyk totalny - tyle spraw do ogarnięcia, że głowa mała. Powiem Wam szczerze, że w ostatnim czasie byliśmi zmuszeni dokonać wyboru tak wielu rzeczy (poczawszy od wzoru i graweru obrączek poprzez auto, muzykę, dekoracje, zaproszenia itp. ......................... ........... a skończywszy na ubraniu), że normalnie dostaję zawrotu głowy. Nie dość że kwestia estetyczna, czy aby dobrze zrobiliśmy że to te zaproszenia, to auto, te obrączki, ta suknia, to jeszcze dochodza do tego dylematy finansowe. Same wiecie jakie to wszystko jest chorendaaalnie drogie. Z jednej strony chciałoby sie zaszaleć i mieć wszystko co najlepsze tego dnia, a z drugiej strony głos rozsądku szepcze, że szkoda zupełnie oczyścić konto przez jedną "imprezę", zwłaszcza ze przed nami jeszcze remont mieszkania. W takich chwilach chciałoby sie, by pieniążki rosły na drzewach jak liście. ![]() Dodam jeszcze, ze ostatnio zaczęłam odczuwać, iż "ta chwila" zbliża się wielkimi krokami, zaczynam sobie to coraz bardziej uświadamiać... Wcześniej wydawało mi się to takie dalekie, nieosiąglane, pozostawało w kwesti marzeń, planów (nawet już po zaręczynach) i zaczynam powoli dostawać cykora! Od tygodnia mam koszmary senne dotyczące, ceremonii ślubu i wesela (majaczą mi się problemy z księdzem, strojem świadkowej ![]() Pozostaje mi życzyć Wam i sobie dużo siły w organizacji uroczystości oraz spokojnej (bez koszmarów) nocy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | ||
Zakorzenienie
|
JEJU DZIEWCZYNY, CO ZA UPAŁ! Normalnie ta pogoda utwierdza mnie w słuszności wyboru października na ślub
![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Jeju dziewczyny, powiedzcie mi, czy to ze mną coś nie tak? Napisałam na innym wątku że w najbliższy weekend PM będą miały piękną pogodę, tyle że tych upałów współczuję i że właśnie te temp. utwierdzają mnie w wyborze października na ślub. No i normalnie się wszystkie prawie obraziły śmiertelnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2897 |
Rozeznanie
|
Bianeczkaa - Ja dziś też rozmawiałam z koleżankami i zgodnie stwierdziłyśmy, że w taką pogodę można się przekręcić w sukni ślubnej z tego gorąca
![]() Tak btw w sobotę jadę na wesele do znajomych - i mam nadzieję, że nie będzie już takiego upału ![]()
#2898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2010-06-10 o 22:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bianeczko, "letnie" panny młode myślą to samoco my na temat mieszaki upał+suknia ślubna+tańce+ciepła wódka(fuuuu...) i może zwyczjanie nie trawią tego tematu i wolą o tym nie myśleć, ja im współczuję ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
![]() P.S. Była któraś z was na oplaniu natryskowym? Jakie są tego minusy? Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 | |
Zakorzenienie
|
helo,
faktycznie jest strasznie gorąco!!!! ![]() ![]() Co do forum, to nie dziwcie się, każda z nas podjeła (z TZtami) pewne decyzje i pewnie ma jakieś tam watpliwości, ale stara sie ich do siebie nie dopouszczac...i cieżko jak ktoś zaczyna krytykować / miec inne zdanie etc. ... Każda z nas jest strasznie zestresowana i martwi się czy nie beda za zimno, za ciepło, za sucho, za mokro... ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() Jeżeli chodzi o minusy to są dwa (ale chyba niewielkie): 1. suknie jednak się troszkę zbrudziła wewnątrz (ale wyprało sie w pralni) 2. niezbyt równo schodzi
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
A tam, dla mnie czyjeś zdanie, nawet inne nie jest powodem do obrażania się i rozkręcania głupich dyskusji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jutro weselicho ![]()
![]() |
#2902 |
Rozeznanie
|
bianeczkaa nie tylko Ty masz takie odczucia po przesiadywaniu na wizażu... mi też się to w głowie nie mieści, że dorosłe dziewczyny, które za chwile mają zostać żonami, a później matkami zachowują się tak jakby miały 5 lat i świat się kręcił tylko wokół nich, a one były przecudne, przewspaniałe i lepiej niech nikt słowa krytyki w ich stronę nie wypowiada, bo rozpęta się afera na kilkanaście dni...
![]() i dlatego ja już od dawna nie wypowiadam żadnych słów na "nie" bo to i tak nie ma sensu.... ![]() a co do weseliska w taką pogodę to nie zazdroszczę, a wręcz współczuję... bo jak tu się dobrze czuć, jak z człowieka pot leje się strumieniami i nie ma się siły na nic w taki upał... jedyna nadzieja w klimatyzowanej sali... swoją drogą dopiero teraz doceniam urok ślubu jesienią... jak planowaliśmy ślub to ja całkiem zapomniałam o tym, że wiosną i latem to ja non stop kicham i smarkam i mam oczy załzawione... dobrze, że wolny termin był tylko na październik i wtedy będę miała luzik z moją alergią bo inaczej to niezłą pamiątkę ze ślubu byśmy mieli gdzie na nagraniu co 10 minut bym kichała ![]()
![]() |
#2903 |
Zadomowienie
|
olinka malinka i bianeczkaaa --> jak długo Was tu nie było
![]() co do tego obrażania się PMek odnośnie pogody - chyba sam termin "forum" oznacza, że to miejsce gdzie wymieniamy się poglądami, a nie obsypujemy pochwałami ![]() ![]() a pogoda...uff straszna ![]() ![]() powiem Wam, że ja też coraz bardziej odczuwam ubytek czasu, to że trzeba powoli kondensować przygotowania...ja porobiłam już sobie listy, rzeczy załatwione i do załatwienia. W zasadzie zawsze na takich listach jadę ![]() Co do przygotowań, to: 1. oglądałam buty w Ryłko, upatrzyłam jedne ale diabelnie wysokie, aż za, 10 cm, bez platformy nawet ![]() ![]() ![]() ![]() a z tym 'mamo', 'tato' do nowych ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-12 o 22:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Przyczajenie
|
Dot.: Październikowe PM
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cześć Madzik985, napisz coś o sobie, jak Wasze przygotowania? o której ślub, co załatwione, a co nie ? ![]() Edytowane przez sammi24 Czas edycji: 2010-06-13 o 11:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Kościół Sala Fotograf+Kamerzysta Zaproszenia Suknia ślubna, buty Chyba niczego nie pominęłam ![]() zastanawiam się cały czas nad tym, czy welon czy diadem, jaki bukiecik, jakie bolerko...ciężko zadecydować ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Przyczajenie
|
no i oczywiście jeszcze orkiestra,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Przyczajenie
|
jeśli chodzi o sukienkę, to mogę Wam pokazać wzór, który jest zmieniony troszkę, ponieważ będzie biała, w miejsce różyczek ma zaprojektowane gałązki z koronki i trochę wyżej przychodzi gorset, dlatego, że jestem bujnie obdarzona biustem
![]() ![]() Załącznik 3179494 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.