|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 35,94% |
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
4 | 6,25% |
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
0 | 0% |
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
2 | 3,13% |
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
24 | 37,50% |
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
11 | 17,19% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Moria, a sprawdzilas moze oparcie Xlandera? Konkretnie chodzi mi o to czy dziecko siedzi na prosto, a nie na wpol lezaco. Zeby taka literka L sie z siedziska zrobila
![]() ![]() Kurcze yslalam o Xlanderze tez, bo cudem znalazlam na angielskim ebayu, ale jak sie siedzisko nie przeklada to ja nie kcem ![]() Andziotku kochany dzieki za odp. dla mnie najwazniejsze zdanie mamy doswiadczonej :P Szukam ile centow moze miec szesciomiesieczne dziecko, ale znalexc nigdzie nie moge ![]() ![]() Ten wozek jest poki co najlepszy z tych co znalazlam... jelsi chodzi o moje wymagania. Lekki, bo z gondola ma niecale 11kg, duza torba, przekladane siedzisko, oparcie na kat prosty, piankowe kola, wizualnie tez nie jest zle no i cena teraz juz znosna ![]()
#2882 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
vanes świetne ciuszki
![]() a jaki rozmiar tych spodenek, bo one raczej jakieś ocieplane są ??? cudne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Wtajemniczenie
|
kupiłam w takim małym sklepie smyczek w lublińcu
![]() za śpiochy i pajacyka dałam 18zł a za kombinezon sweterek i czapeczkę koło 30zł kombinezon 68
główny cel: powrót do dawnej sylwetki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez vanes Czas edycji: 2011-02-02 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Wtajemniczenie
|
Vanes te ogrodniczki sa cudowne!!! Zakochalam sie!!!!
![]() Mam nadzieje, ze samopoczucie lepsze chociaz troszke? ![]()
#2885 |
Zakorzenienie
|
nie dziala mi cytowanie nooo!!!!
vanes spodenki przepiekne i cena tez genialna ![]() andziot wlasnie mi zrobilas smaka i jutro robimy kopsiki ![]() paulizia wiesz, ze ja nawet nie wiem jaka dlugosc ma gondola, ktora zamowilismy?? masakra, lece sprawdzic ![]() a w piatek uderzam do tego sklepiku ![]() zobaczcie jakie genialne ciuszki ![]() http://nameit.bestsellershop.com/NO/...ady/10/2572441 |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Wtajemniczenie
|
no może troszkę lepsze moja mama to taka wróżka hehe
zobaczymy jak będzie bo mój tż właśnie skończył pracę i pewnie będzie dzwonił ciekawe czy znów z pretensjami jak zawsze ![]()
#2887 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 |
Wtajemniczenie
|
o proszę a Lubliniec to moje rodzinne miasteczko
![]()
#2890 |
Wtajemniczenie
|
wizaz sie buntuje aaaa
![]() Anulka no mnie ten wymiar tak przypadkiem wpadl w oko i sie zastanowilam nad tym... bo bo wiesz ja w zasadzie nie wiem kiedy sie powinno Dzieciaczka do spacerowki przerzucic... chyba jak zacznie siedziec, no a jak wyrosnie szybciej z gondoli to ja bede musiala spacerwoke rozkladac? ![]() Andziotek napisala, ze w sumie powinno byc ok. Bedziemy sie martwic potem... a w ogole jaki Ty masz wozek Anulka?
#2891 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przesliczne ![]() Kamil Stoch-pierwszy ![]() ![]() wizaz mi kiepsko chodzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moria, czy przypadkiem X-landera nie produkuje firma Deltim ? Jeśli tak, to mają firmę na ulicy obok mojego domu w Czestochowie tzn rodziców - jak tam bede to mogę zapytac o kolor jaki potrzebujesz, albo po prostu do nich zadzwon. EDIT: Moria, dobrze kojarzyłam, ze widzialam na firmie Deltim reklamy x-landera Tu masz proszę stronę producenta (może taniej kupisz?? ![]() http://www.deltim.com.pl/
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-02 o 19:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
wow wizaż sie kończy znów
![]() jak Was nie było to buszowałam po allegro ![]() znalazłam dwa fajne sweterki dla (chyba) Gabrysi ![]() jak wygram to pokaże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Wtajemniczenie
|
amarcia ty mi napisalas cos o tym spotkaniu w Łodzi? bo ten wizaz tak chodzi ze ciazko mi sie po stronach lata
![]()
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
moria44 a podoba ci sie kolor energy ??? dla dziewczynki fajny
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki kochana ![]() Cytat:
![]() ja tez plotkare ogladam 90210 i pamietniki wampirow jestem na biezqaco z NY http://0.s-nk.pl/storage/smileys/img/icons/4 [QUOTE=cucciola79;24803829] Cytat:
ale boskie http://0.s-nk.pl/storage/smileys/img/icons/4 Cytat:
cudnie ![]() Cytat:
dzieki kochana ![]() Cytat:
![]() ja tez plotkare ogladam 90210 i pamietniki wampirow jestem na biezqaco z NY http://0.s-nk.pl/storage/smileys/img/icons/4 [QUOTE=cucciola79;24803829] Cytat:
ale boskie http://0.s-nk.pl/storage/smileys/img/icons/4 Cytat:
cudnie ![]() Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-02-02 o 19:56 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje bardzo za komplementy w imieniu mojego FACETA ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [QUOTE=cucciola79;24803829] Cytat:
Cytat:
Cytat:
szok! Cytat:
|
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje bardzo za komplementy w imieniu mojego FACETA ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[QUOTE=cucciola79;24803829] Cytat:
Cytat:
Cytat:
szok! Cytat:
|
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Wtajemniczenie
|
ojejku ale się zacina ten wizaz od godziny próbuję się dostać i nic...
agnieszka co wy wszystkie z tą zgagą ja nie wiem co to za uzucie ale od paru dni walcze z aftą w buzi ![]()
#2900 |
Wtajemniczenie
|
lo jejku kochane, bardzo przepraszam za dubla!
od godziny mam takie problemy z wizazem ze szok moria!!!!!! twoj komentarz to najwiekszy komplement chyba jaki slyszalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a więc tak, bank zawsze najpierw w pierwszej kolejnosci sciąga prowizję, potem odsetki i kapitał na samym końcu. ale jest to w następujący sposób jeśli załóżmy: płacisz raty po 300zł to w pierwszym miesiacu rata odsetkowa będzie wynosić np 297zł a 3 zł spłącasz kapitału. w 2 miesiacu rata odsetkowa bedzie wynosić 292zł a 8zł kapitału. itd maleją odsetki i rośnie kapitał. bank najpeirw zbiera swoj zysk a potem odzyskuje pieniadze ktore pozyczył. także na pewnop spłaciliscie bardzo duzo odetek a kapitału w sumie nie wiele. jak płacisz od wrzesnia to masz spłacone powiedzmy 4 raty, więc i tak opłaca się to moim zdaniem spłacić z tego kredytu ktory masz bez odsetek, bo przynajmniej te 400zł jak twierdzi mąż masz w kieszeni ![]() jeśli masz możliwosć to spłąć., bo i tak wziełaś już ten kredyt w pracy i po co ma się roztrwonić i bedziesz płacic dwie raty, bo ui tego kredytu z pracy i tego w banku. jednakże przypadek 2, jeśli nie zamierzasz spłacac całkowicie tego kredytu co mężowi ściągają z konta a jedynie go nadpłacić, wtedy nie zaoszczedzisz na odsetkach. mam nadzieje ze cos rozjaśniłam. aha i musisz zapytać w banku lub przeczytać umowe (ale lepiej zapytac bo te umowy są tak konstruowane zeby przypadkiem ich nie zrozumieć ![]() w razie czego pisz ![]() ![]() dziękuję, należy się 350zł za poradę;P
![]() |
#2902 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co z tym wizażem znów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że się coś dowiemy, o kolorystykę to mi nie chodzi znajdzie sie coś , głównie tylko chodzi o wymiary ![]() ![]() nie mogłam wbić się na wizaż aż w końcu się udało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
mi tez sie wizaz knoci
![]() http://allegro.pl/ff-sliczny-komplec...432461918.html wygralam aukcje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vanesko, cuuudne ciuszki ! Ten pajacyk (czy to sa spiochy? nie wiem czym sie rózni) po prawej stronie w paseczki, ze słonikiem chyba? bossssssssssssssski No i ogrodniczki... ![]() Dzwonił TŻ ? Trzymaj sie Słonce ![]()
![]() |
#2907 |
Wtajemniczenie
|
pewnie wizaz ma problemy z serwerem
gusiagatko kobiety wiedzą jak sobie poprawić humor a wczoraj to było takie załamanie nerwowe dobrze ze byłyście przy mnie chociaż wirtualnie bo pewnie zaryczałabym się na śmierć albo zrobiłabym coś głupiego a dziś już lepiej się czuję dziękuję ![]() ddaaiissyy dzwonił i powiedział że zadzwoni później bo idzie się z koleżanką spotkać w sprawie lokalu i tak już milczy od 18.50 ale staram się o tym nie myśleć bo zazdrośnica ze mnie straszna
#2908 |
Zakorzenienie
|
Grazin drożej bierzesz niż pediatra za wizytę
![]() chyba zmienie zawód ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Wtajemniczenie
|
:d wszystkie zmienmy zawód i róbmy grazin konkurencje
#2910 |
Zakorzenienie
|
możesz mieć i Zosię i Gabrysię
![]() jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.